![]() |
#4831 | |
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Na opakowaniu jest napisane żeby codziennie używać, bo to ma zastępować krem na noc jakby. Myślicie, że jest szansa, że wybieli te czerwone ślady/ blizny?
![]() |
#4835 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Nie, poza ustami, bo tam bardzo to w zasadzie wcale, mam czasem ewentualnie jakieś skórki suche koło nosa/ na nosie. Poza tym nic. Tzn. jest wysuszona po myciu i jak byłam chora i nie kremowałam się, bo nie miałam siły pojawiły się skórki na policzkach- w górnej części, pod oczami. I jest też wysuszona na rękach. Ale nie schodzi, jak kremuję codziennie jest ok.
#4837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
No niestety jeżeli chodzi o włosy to dopadło i mnie..dziś podczas mycia tyyyyle mi ich wypadło, że aż się przestraszyłam...do tej pory nie stosowałam żadnych suplementów, ale chyba zacznę... Moż też przez te upały co ostatnio były, a poza tym nie pomagałam im bo kilka razy ostatnio prostowałam :/ Odebrałam dziś też wynik badań, wszystko w porządku, trochę skoczyły trójglicrydy, ale dalej norma
![]() Dziewczyny a macie problem z rozszerzonymi porami?? Bo mnie one tak strasznie wkurzają! Trądziku już nie ma nic a nic a głównie na czole pełno małych dziurek:/ Jak nałożę podkład to nie ładnie to wygląda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
Zdaje relacje. Skończyłam brać Aknenormin miesiąc temu (no prawie, 14-ego będzie równy miesiąc). Buzia zaczyna się świecić w połowie dnia ale delikatnie i tak normalnie, wiec jestem zadowolona. Nie chce zapeszac, bo zawsze jak pochwalę to coś się zd*pczy, ale buzia jest czysciutka, mimo że zaczęłam juz pracować w Szkocji, a prace mam taką, że pot po tyłku się leje litrami za przeproszeniem. Także z gębą jest ok i oby tak już na zawsze! Włosy mogę nadal myć co 5 dni, mam nadzieję że czas pomiędzy myciami mi się nie skróci, bo chce je myć jak najrzadziej ze względu na to (niestety nadal...) wypadanie.
Włosy myję tym szamponem z Biokapu, kocham go za chłodzenie głowy podczas mycia, uwielbiam to uczucie. Używam maski z Waxa rumiankowej, do tego maski Fitocell z Seboradinu i balsamu przeciw wypadaniu też z Seboradinu. Psikam nadal tylko po myciu (czyli niestety chyba za rzadko) tą wcierką robioną od dermatolożki, ale z pierwszej wypłaty czaję się żeby zamówić lotiony z Seboradinu - Niger i ten z żeń-szeniem. No i na razie tyle, nadal nie prostuję, a już strasznie tęsknię za gładką fryzurą... No ale co zrobić, dupa blada w tańcu. Aha no i cały czas łykam Solgar, Biotebal i skrzyp. Piłam trochę pokrzywy ale ostatnio po prostu nie mam kiedy siąść i jej zaparzyc (choć to herbatka ekspresowa). Kurcze jak wypadanie ustanie, a buzia będzie nadal taka jak jest to chyba będę najszczesliwszą osobą na tej ziemi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny. Nie wiem czy ktoras bedzie w stanie mi odpowiedziec. Widziałyscie gdzies informacje o przeciwskazaniu do robienia tatuażu przy izo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4843 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
Dowiadywałam się o tym, bo sama planuję zrobić sobie tatuaż. Podczas kuracji i do ok 6 miesięcy po nie można robić na skórze żadnych zabiegów ani nic, a tatuaż jest traktowany jako forma zabiegu właśnie. I nie chodzi tylko o to, że przez Izo skóra jest wrażliwa, ale też o to że Izo wpływa na krzepliwość krwi i tym samym gojenie się ran(to dlatego u niektórych najpewniej się zmienia cykl miesiączkowy lub obfitość krwawienia). Dlatego trzeba niestety odczekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm, smiesza mnie troche osoby, ktore wchodza na ten temat specjalnie po to by napisac negatywna opinie na temat izo bez podawania konkretow, ma sie wrazenie, ze to tak z czystej zlosliwosci, uzytkowniczka pare postow wyzej to juz chyba 3 czy 4 osoba, ktora tak zrobila ![]() Edytowane przez meowww Czas edycji: 2015-07-10 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Spałabym całymi dniami... jak wstać, kiedy tak bardzo się nie chce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Osoby ktore nie miały stycznosci z izo przeciez maja najwiecej do powiedzenia. Mnie najbardziej męczy tłumaczenie znajomym czemu nie moge sie opalac, albo czemu czasami chodze jak pingwinek (bóle plecow). Jedynie chyba mąż mnie rozumie, albo udaje hihihi. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Kochana popatrz na pogode. Ja mam to samo ale niestety udziela sie meteoropatia -.- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w Grecji rozdrapalam sobie policzek i skora w kontakcie ze slona woda przesuszyla sie. Ranki dosc szybko sie zagoily ale pozostaly odstajace skorki i juz z trzy osoby sie pytaly "co ci sie stalo w twarz?" "a co ty tu masz?" "co to jest?". Mam ochote wykrzyczec im odpowiedz, ktora kotluje mi sie w glowie, chodzi o niezwykle wymowne "g*wno". :banghead: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
Wczoraj wiedziałam, że będę pić alkohol, więc ominęłam jedną dawkę (tak jak zalecił mi lekarz). Wypłam 2 piwka. A dziś obudziłam się z paskudną i bolącą wysypką ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Rozeznanie
|
Przemysl. Moze to od czegoś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
Ooo. To bardzo mozliwe ze od zwiekszonej dawki. Np. Ja najlepiej sie czulam przy 60 mg. Tzn nie miałam az tak duzo skutkow ubocznych. A teraz przy 20mg jest duzo gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Zastanawia mnie tylko jeszcze jedna rzecz...większość z was o ile nie wszystkie jak kończyły kurację to schodziły z dawki, a ja mam skończyć na 60 mg tak mi lekarz zalecił. Czy to ma w sumie jakieś znaczenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Budzę się z zamglonymi oczami. W tek chwili nie widzę nic na ekraniie, wszystko jest zamazane. I nie mogę się tego pozbyć. Nie mogę wstać. Jak mam iść do pracy skoro non stop śpię? Chyba zacznę się zmuszać - jutro wstaję o 9tej.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Z oczami też miałam problem. Był okres, że wyjątkowo wysychały i też widziałam przez mgłę. Prze-mega upierdliwa sprawa...Na początku też byłam cały czas senna, więc rozumiem co czujesz. Nie wiem czy jakaś rada na to jest. U mnie po prostu z czasem przeszło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Margoza, a czym poleciłabyś prezmywać oczy? Bo ja rano mam wrażenie, jakby oczy były zaropiałe, było tam pełno śpiochów i jakichś zwykłych paprochów. Najchętniej bym zanurzyła głowę w letniej wodzie, otworzyła oczy, potrząsała trochę głową, by wszystko "wymyć" i mam wrażenie, że to by mi pomogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny to co się dzieje obecnie z moimi oczami to jakiś pogrom. Przed kuracją i w trakcie 8miesięcy Izo miałam wadę -3,5 na obu oczach. Obecnie zmieniłam soczewki na -3,75 a na lewym oku i tak widzę słabiej ... W przyszłym tygodniu jadę do okulisty. Nie wiem czy łączyć to z kuracją, ale nie mogę tego inaczej wytłumaczyć - do czasu Izo wada stała mi w miejscu od kilku lat, raczej się nie powiększała. A tu skok o praktycznie 0,5 w przeciągu miesiąca? ;/ Ktoś też ma taki problem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.