|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Od dzisiaj zostało mi do ślubu równe 2 miesiące!
|
|
#4832 |
|
Rozeznanie
|
ooo to mi 2 miesiące bez tygodnia ;p a dzisiaj jest dzień ojca - żebym nie zapomniała!
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Ech ano święto. Jak nie będzie burzy pojadę do Tatulka na cmentarz. Dzisiaj w nocy w modlitwie już Mu życzenia złożyłam.
|
|
#4834 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Mlode sieprien 2008
Cytat:
JA tez bede w kraju prawie 2 tygodnie przed bo wlasnie dzis wyjezdzam buziaki |
|
|
|
|
#4835 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() Myślałam że powitam Was dzisiaj już w częśći III a tu.....tak mi szybko zleciał weekend z moim Kochaniem że szok, ani się obejrzałam i już musiałam Go odwozić-ale obiecał, że postara się przyjechać za 5 dni trzymajcie kciuki![]() ściskam piąstki za Nasze Przyszłe Panie Magister i witam Nowe PM2008 ![]() ale sie stęskniłam za wiadomościami od Was mykam popracować buziaki |
|
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane panny młode
![]() No więc odzywam się do Was z wiadomością, że już wiem, dlaczeo okres spóźnia mi się 3 tygodnie...
|
|
#4837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE PO WEEKENDZIE
mi też ![]() w sprawie organisty mamy podobnie jak Ty, czyli powiedział, że na tydzień przed przyjść do niego i zapłacić, a on i tak ma rozpiskę od księdzi i wie kiedy są śluby wczoraj byliśmy na plenerku z kamerzystą i fotografem ![]() najpierw byliśmy w takim starym opuszczonym domu z czerwonej cegły, oczywiście na odludziu, potem kilka ujęć w krzaczorach, następnie na takim starym rozpadającym się pomoście, później na normalnym molo piliśmy sobie szampana, a na koniec jak już było szarawo zdjęcia przy ognisku ![]() weekend zleciał w ekspresowym tempie. no i mam trzy dni na naukę ![]() witam nowe PM 2008 ![]() edit: gosiunia22
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie cierpliwie czekam na swój, na razie mi się spóźnia 5 dni, ale zwalam to na stres .
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja weekend spędziłam w Krakowie imprezowo, ostatni oddech przed wielką bieganiną- papierki, zaproszenia, itp. Ale już wiem, że znajomy nam za darmo wydrukuje zaproszenia, musimy kupić tylko papier No i mój TŻ w końcu pracuje znowu na miejscu, a nie w delegacjach Wreszcie będzie kiedy nadgonić parę spraw i nacieszyć się sobą
|
|
#4841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie spóźnił 2 tygodnie,ale w końcu przyszedł,a też juz zaczynałam się stresować ![]() teraz wiem,że to był wynik stresu związanego z sesją czy czyms takim
|
|
#4842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marta, ja też zwalałam na stres, do tego czuję się cały czas jak przed okresem, no i już mnie to opóźnienie denerwowało (a ostatnio miałam same stresy), więc chciałam iśc w poniedziałek do ginekologa po luteinę na wywołanie miesiączki. Poza tym robiłam tydzień i dwa tygodnie temu testy - i nic nie wykazało. Wczoraj rano zrobiłam tak dla "spokojności sumienia", patrzę... a tam naciąga druga kreska... Mało romantycznie wyszło, TŻ właśnie kroił kiełbasę mazurską (polecam! Cały czas do mnie ta wiadomośc nie dociera, już teraz rozumiem Mbu, która pisała, że była zaskoczona Dzisiaj idę do lekarza, zobaczymy co i jak, na razie nic nikomu nie mówię, nie chcę zapeszac.
|
|
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co do ślubu, stresu i Twojego samopoczucia. Dobrze, że nie bedziesz w zaawansowanej ciąży. Ja rok temu byłam na ślubie znajomych, gdzie Panna Młoda była jakoś w 6 miesiącu. Dzieciaczek przyszedł nieco nieplanowany i też był wielkim zaskoczeniem dla wszystkich. Dziewczyna mało co tańczyła, czesto wychodziła się przewietrzyć. W Kościele podobno maluszek ostro kopał, że nie mogła usiedzieć. Takie to emocje. ![]() Cytat:
Jasne niech to będzie niespodzianka! ![]() Gosiunia22 Twój partner może dzisiaj świętować po raz pierwszy dzień Ojca! ![]() ![]()
|
|
|
#4845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trochę się boję tych dzisiejszych badań Postanowiłam nie czytac żadnych książek na temat ciąży, bo tylko sobie wmówię szystkie choroby - np. dzisiaj w internecie znalazłam informację, że ok. 2 czy 3 tygodnia zagnieżdża się zarodek, a ok. 25% procent to poronienia (to jest najtrudniejszy okres) - no i już mam obsesję, że jak kichnę, to coś się stanie. Mam nadzieję, że tego drugiego miesiąca nie będzie widac na ślubie
|
|
|
#4846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymamy kciuki |
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Hej słonka!
Sto lat mnie nie było... Zanim przekopałam się przez wszystkie posty... trochę to zajęło! Gdybym chciała odpowiadać wszystkim zajęłoby mi to miesiąc Dlatego: Witam wszystkie nowe PM2008 Gratuluję wszystkim przyszłym mamom Cudne zdjęcia poślubionych już niewiast!!!! Wszystkie stresujące się misiaki- łączę się z Wami w stresie! ![]() Wkurzające ciotki i ich córki na stos!!! ![]() Biżuterie, bukiety i inne pierdółki cudaczne!! ![]() A teraz o mnie dwa słowa. Nie wiem czy pamiętacie, ale teraz byłam na weselu u kuzynki. Miałam mieć robioną fryzurkę slubną i makijaż... ![]() Miałam tylko fryzure zrobioną..., bo dzień przed ślubem makijażystka poszła do szpitala- coś jej się z nogami stało. :/ Więc musiałam pomalowac się sama- <a wysypało mi pysk przed okresem> ![]() Co do fryzury to trzymala mi sie srednio... i podobała mi się też średnio (ale opłacało się za 25 zł) Dodaję fotkę, bo tylko tą mam przy sobie- niezawodna nasza klasa Tak moje kudełki wyglądały z przodu,a z tyłu normalnie same loki. Ale to chyba nie to co bym chciała... Co do samego ślubu... serce myślałam, że mi wyskoczy przez gardło- tak się stresowałam... A wesele... było fenomenalne!!! ![]() Dobre jedzenie, świetny zespół, wybawiłam się za wszystkie czasy ![]() Najgorszy moment a zarazem najpiękniejszy- podziękowanie dla rodziców... Wyłam jak bober!!!!!!!!!!!! ![]() Wzruszyłam się niesamowicie!!! Facet z zespołu przepięknie grał na saksofonie- nie da się tego opisać, ale łzy same się cisnęły do oczu... buuuuuuuuuuuuu.... to było cudowne <TEN SAKSOFON> I co tu zrobić na naszym ślubie- ja chyba gdzieś ucieknę albo zjem wiadro tabletek na uspokojenie...
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
kasienka1985 jak Ty młodziutko wyglądasz
faaaaajna z was para Co do fryzury slubnej to ja sobie cos wczoraj wymodziłam przed lustrem,jaką ja bym chciała teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko pojsc do fryzjera i zrobic co próbnego,a potem potelepac sie z tym cały dzien i zobaczyc czy się trzyma ![]() makijazyk tez sobie wczoraj trzasnełam i fajnie wyszło,ale ja już chyba sama nie wiem jki bym chciala
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do fryzjera, ja jeszcze nie mam zaklepanego.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze Ci ksiazkowych 9 miesiecy |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehehehe Młoda koza ze mnie? No jakby nie było 23 dopiero w grudniu! ![]() Dzięki za komplementa
|
|
#4852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
młoda figuraśna Kozica
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
No też nie mam zaklepanego,ale zamierzam to zrobić w najblizszym czasie,może nawet w tym tygodniu
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
kasienka1985 ładne zdjątko
ten sam rocznik jesteśmy, ale ja ze stycznia, czyli prawie rok różnicy ![]() mój fryzjer już zaklepany, na szczęście
|
|
#4856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"matka w ustach dzieci to "Bóg" "
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam Fryzjerkę zaklepaną
-30 sierpien godz 8.00- będzie mnie czesać moja Przyjaciółka-ma swój salon i długa praktykę także ufam Jej w 100%.w lipcu lub początkiem sierpnia pójdę na próbny żeby zobaczyć ile czasu nam to zajmie i co najlepsze dla miocg kędziorów ale jakos spokojna jestem. bardziej martwię się makijażem-też mam zaklepany i w lipcu próbny w razie czego gdyby mi coś nie odpowiadało. ale mam nadzieję że obędzie się bez niespodziewanek-w sensie przykrych***
|
|
|
|
#4858 | |
|
Raczkowanie
|
wzór do dekoracji autka gdzieś znalazłam na wizażu, wywolalam jako zdjęcie i zaniosłam kwiaciarkom,( a tablice rejestracyjne to, z przodu autka : na zawsze , a z tyłu : szczęśliwi ) pozatym takie pani potrafią dużo doradzić w związku z dopasowaniem bukietu do sukienki, radzę iść do nich ze zdjęciami sukienki
Cytat:
a więc jesteśmy obie zciśnieniowane
Katathea ![]() My http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200503133341.png 03-08-2008 http://www.suwaczek.pl/cache/f23c9d7ef8.png[ Łucja http://suwaczki.maluchy.pl/li-11550.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-23 o 13:22 Powód: post pod postem, proszę edytować wypowiedzi w celu uzupełnienia treści |
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja mam dzis taki nawal pracy, ze nawet nie moge spokojnie poczytac, co piszecie,a juz tymbardziej tu z Wami poplotkowac
|
|
|
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zasypiam na siedząco-niewyspałam się bo późno wróciłam od TŻ-ta.dzsiaj ambitny plan położenia się nynu o 21.00-zawsze tak sobie obiecuję rano-ale nigdy nie wychodzi.
Dziewczyny czy Wy zamawiacie takie kotyliony-przypinki dla Gości? bo mi sie to średnio podoba i nie chcę ale za to moja Teściówka ![]() identycznie jest z podziękowaniami za przybycie, ja i TŻ bombonierki-ona ciasto do pudełek bo co ludzie pomyślą-masiakra. Na koniec stwierdziła, że cytat: Martuniu przemyśl jeszcze....ale bedzie tak jak sobie wymyślilaś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

Postanowiłam nie czytac żadnych książek na temat ciąży, bo tylko sobie wmówię szystkie choroby - np. dzisiaj w internecie znalazłam informację, że ok. 2 czy 3 tygodnia zagnieżdża się zarodek, a ok. 25% procent to poronienia (to jest najtrudniejszy okres) - no i już mam obsesję, że jak kichnę, to coś się stanie. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)