|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hula- hop 2
wiec bede krecic tyle ile krece ale moze 2x dziennie
|
|
|
|
#4832 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Mam potanko. Czy krecicie takim zwyklam hula hop czy masujacym z takimi wypustkami
bo znalazlam na allegro takie masujace i nie wiem ktore wystarczy
|
|
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Panikaa, Tobie powinno być zabronione wynajdowanie sobie coraz to nowych ćwiczeń ;D
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, ale mnie zachęciłyście!!!
![]() Kto by pomyślał, że stare, dobre hula-hop może przynieść niezłe efekty.. ![]() Spróbuję dziś jakieś upolować. Ile przeciętnie zajęła Wam nauka kręcenia na tym cudzie? Bo nie łudzę się, że pamiętam cokolwiek z dzieciństwa... )
|
|
#4836 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam że nie będę umiała A kręcę na rożnie sposoby. kołysze się na boki, albo na zmianę wysuwam raz jedna raz drugą nogę do przodu ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4837 |
|
Przyczajenie
|
oj szalone
ponawiam moje pytanko czy któraś kręci na pupiieee, i jak tak to czy sa efekty w tej partii cialka bo w koncu talia bedzie chuda a moja pupa pozostanie taka sma![]()
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
hej
jestem tu nowa, można się dołączyć..? ;P
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciężko doradzić , bo każdemu przypadnie co innego do gustu. Inne wolą anionowe , inne zwykłe. Efekt i tak czy siak będzie. Poczytaj wczesniejsze wypowiedzi innych dziewczyn posiadających anionowe HH i tych które mają zwykłe ,a później sama niestety bedziesz musiala dokonać wyboru.
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
boczki są będą i były
)Tego za bardzo nie da się pozbyć. Genetyka. )Nawet żadne sprawdzone efekty nie eliminują boczków tylko brzuszek ;((( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja dzis pokrecilam ok 85 minut. Edytowane przez Beatka10 Czas edycji: 2009-04-08 o 19:11 |
|
|
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
Dorwałam dzisiaj wreszcie hula hop, chwilkę pokręciłam i zadowolona poszłam napełnić je kaszą.. A potem - porażka! Ciężkie to cholerstwo i się nie da kręcić za nic. Mam pytanie, jak bardzo swoje napełniałyście, do oporu czy tylko trochę? I czy też tak miałyście, że po napełnieniu na początku nie dało się kręcić?
|
|
|
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
kurka polazłam dzisiaj do sklepu i było hh
aaaa i na dodatek wstydziłam się z tym przez rynek a potem miasto przejść i nie kupiłam powiedziałam że jutro przyjde
|
|
#4846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
babka sie zaczela smiac...
|
||
|
|
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny....Jak mnie tu długo nie byłO! Ile nowych osób Hulających sie tu pojawiło
:O aż miło czytać Ja moje HH coś zaniedbuje... za dużo na głowie mam w dalszym ciągu... teraz święta może coś nadrobię ahh Całuski dla wszystkich !
|
#4850 |
|
Zadomowienie
|
Free, Beatka to teraz marsz ze mną
skoro to znacie;> szukam grupy wsparcia i na sklepik ..aa tam wchodze i na dodatek dwóch młodych to już padłam na całego kręciłam się koło miśków i że niby mnie interesuja, a zerkałam i kotykałam hh
|
|
#4851 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to moze jakiegos dzieciaka dorwac,ze niby dla niego to HH...a ja myslalam, ze tylko ja sie wstydzilam z tym isc---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() a co do swiat to ja sie boje, ze mi troszke przybedzie, jak to zwykle bywa po swietach
|
||
|
|
|
#4852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwerbuję do tego niecnego czynu o ile się da aa dzieciaka jeszcze nie mam
|
|
|
#4853 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dawno mnie tu nie było i tak samo dawno nie kręciłam na HH , ale się nie lenię tylko ciężko zasuwam na działce ![]() Dziewczyny rozbawiłyście mnie tym , że się wstydzicie kupić HH , ja nie miałam tego problemu bo kupiłam je jeszcze w dzieciństwie ale jak musiałam je przenieść niedawno do innego mieszkania , to oczywiście nie mogłam się zabrać żeby tak przejść z nim przez miasto i przemyciłam je jak już ciemno było Pozdrawiam was wszystkie |
|
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
Teraz (przed swietami) najlepiej jest udac glupa i kupic niby na zajaczka dla jakiejs chrzesnicy albo kogos innego
jakies kolorowe dorwac, kokardka przewiazac i do domciu (chyba wlasnie tak zrobie |
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
Co do kupna hh to ja też miałam niezłe przygody z tym
![]() Pojechałam do Tesco w Galerii,by sprawdzić czy w ogóle jest,okazało się,że jest,duże,taniutkie,więc postanowiłam od razu kupić A wrócić do domu musiałam autobusem:P Poszlam na przystanek,oparłam to hh i udawałam,że nie moje:P Kiedy nadjechał autobus szybko je chwyciłam i weszlam do autobusu Miejsc oczywiście nie było,więc musiałam stać i trzymać to hh żeby się nie przewróciło. Potem przesiadka w tramwaju,ludzie się gapili,ale co tam;P Przynajmniej dbam o moją talię,a inni niech zazdroszczą
|
#4856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
a ja wysłałam dziś brata do tesco, przywiózł mi 90cm takie żółciutkie, jestem happy nareszcie
Więc przyłączam się do was oficjalnie
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochotę iść pohulać na polku na słoneczku, ale co sąsiedzi powiedzą
![]() a zresztą co mi tam niech się odwalą ![]()
|
|
|
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
A ja po wczorajszym hh dziś nie mogę nawet minutki pokręcić tak mnie boli
![]() Jeszcze się boczki nie przyzwyczaiły
|
|
|
|
#4860 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie pohulalam dzis 65 min, a tak mi sie dzis nie chcialo bo duszno na dworze i goraco mi bylo jak nie wiem...
a ja pamietam jak kiedys biegalam z kolezanka, to tez sie wstydzilysmy i robilysmy to jak sie juz dobrze sciemnilo, by bron Boze nas nikt nie zobaczyl a w sumie dbanie o siebie i kondycje to nie powod do wstydu tyle, ze zauwazylam ze jak czlowiek biega po parku lub alejkami to niektorzy ludzie sie gapia jak na nienormalnego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

bo znalazlam na allegro takie masujace i nie wiem ktore wystarczy
ech ale boczki bolą 

Myślałam że nie będę umiała
A kręcę na rożnie sposoby. kołysze się na boki, albo na zmianę wysuwam raz jedna raz drugą nogę do przodu 

ciesz się chwilą