|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: hula- hop 2
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do wysokości to głównie na talii kręcę a i tak z okolić pępka troszke mi zleciało już, czasami też na pupie hulam ale teraz dałam sobie spokój bo mam siniaki jak znikną znów zaczne
|
|
|
#4803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli moje 60 min , ktore zazwyczaj staram sie wyrobic to nic![]() :r olleyes: a ja wlasnie zaczelam od dzis na pupie, bo wtedy czuje jak mi kolo obija sie o te boczki tu na samym dole, troszke nie wygodnie mi jak tak krece bo szybko sie mecze, musze miec ugiete nogi zeby hh nie spadalo...no ale skoro ma mi pomoc trza sie pomeczyc---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- to jest NIC w porownaniu do $ylwu$ ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałam, że kręcę 3h jak mam MNÓSTWO czasu a takich dni jest bardzo mało czyli podobnie jak wiele innych Wizażanek ![]()
|
|
|
#4805 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki wy jesteście szalone i tyle..
![]() moje hh jeszcze w sklepie..;( <beczy>
|
|
#4806 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w sumie teraz zobaczylam, ze dolaczylam tu rowny miesiac temu- no i odliczajac pierwsze dni, kiedy w ogole nie mozna bylo tego nazwac kreceniem bo hh non stop spadalo i pare innych dni, kiedy nie mialam nastroju i nie krecilam to tak zebralo sie ok 10, czyli tak naparwde krece ok 20 dni , wiec i tak sporo mi ubylo i w sumie nie jest zle juz sama nie wiem czy na sile sie pocieszam ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
poooodziwiam was
że możecie tyle kręcić. Mnie to tak nudzi, że nawet oglądając serial wytrzymuje max. 10 min , a sił mam na więcej
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
oo siniakach chciałas ująć
![]() kiedyś kręciłam, ale wyrosłam z mojego kooła i mi połamali robale jedne takie, więc czas na nowiści ze świata hh ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- tego samego sie obawiam
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj 30min ;p
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
A ja kręce takim zwykłym drewnianym o średnicy 80 cm. Ale nie widzę efektów ;(
|
|
|
|
#4811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;( po trzech ruchach kolo bum na ziemie .... czy tego sie mozna w ogole nauczyc?? Edytowane przez zwyklaniezwykladziewczyna Czas edycji: 2009-04-07 o 14:00 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4812 |
|
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki a powiedzcie mi czy ktoraś z Was kręci na pupie i jak tak to czy to daje efekty, ja bym chciała zrzucić tam pare kg i ujędrnić ja a od paru dni o dziwo mi wychodzi kręcenie na pupie, prosze o radę
Fajnie by było jakby działało i na tą partię Ciałka
|
|
|
|
#4813 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja dzis rano pokrecilam chyba ze 20 min i na dzis bedzie juz koniec- jestem wyczerpana po calodzinnej bieganinie po miescie i najchetniej polozylabym sie juz do lozka.Ale od jutro znow intensywnie cwicze - w srode nastepna mam pierwsza przymiarke sukni i musze redukowac boczki ile wlezie ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj nie pokręciłam, jakoś tak pół dnia przespałam ;p dziś 30 minut
|
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
55 minut
|
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
a ja sobie kupilam, wypelnilam ryzem i za cholere nie potrafie dluzej pokrecic niz 5 sekund
ale sie nie poddaje i szukam sposobu
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może będzie jako tako i wprawa na początek
|
|
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
ok. 30 minut
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
a mozecie pochwalic sie efektami?
![]() i czy puste hh tez da efekty czy musi byc wypelnione np.ryzem?? bo krece juz ok.1,5tygodnia i chyba niiiiic...
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Jakiś czas temu byłam z mamuśką na zakupach i w tesco zobaczyłam hula hop za 4,50 no i się skusiłam. Wpadłam do domu jak oparzona, bo już chciałam koniecznie wypróbować moją nową zdobycz. Nastawiłam się na to, że od razu mi spadnie...a tu wielki szok
kręciłam i kręciłam...chyba przez 20 min bez przerwy.W szoku byłam Właśnie wypełniłam je ryżem, ale jutro muszę poszukać taśmy izolacyjnej bo teraz już mi się nie chce. Jestem bardzo ciekawa efektów. Chcę wrócić do dawnej talii, bo po 8 min ABS znacznie zniknęła :/
|
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj 20 min
o wiele lepiej mi sie kreci cięższym niz lekkim krece 2 tygodnie jakies i straciłam 2 cm ;] ale dietka by sie przydała
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
jestem poirytowana
|
#4823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja właśnie dzisiaj będę robiła poszukiwania więc póki co mam pełna wiarę w moje misto i w dobrze uzupełnione sklepiki z tym czego ja będę poszukiwać
|
|
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
wczoraj 30 min, dzisiaj mam zamiar 60 ;P
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jak tylko wstałam skleiłam sobie hula taśmą izolacyjną i od razu zaczęłam kręcić jakieś 30 min. W ciągu dnia zapewne nie raz sięgnę po hh
|
|
|
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
braffo Vea
|
|
#4827 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj 30 min
![]() Dziś napełniam moje hula hop i będę kręcić cięższym(miesiąc kręciłam lekkim,bez wypełnienia) Czy macie jakieś sugestie czym powinnam je wypełnić-co będzie lepsze,ryż czy żwirek dla kota?
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
strasznie nurzace jest to krecenie;/ ale mimo wszystko krece xczasem bola mnie plecy a to nie jest wcale przyjemne. powiedzcie mi czy to normalne..krece po 5mnin w jedna stronae i 5 minut w druga i jestem wyczerpana.nie wiem jak mozna kreceic np 40 min
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie ostatnio też pobolewa i chyba nie będę aż tak długo kręcić. Bo i tak po 10-15 min wypełnionym hh bolą mnie boczki, więc coś chyba daje |
|
|
|
|
#4830 |
|
Raczkowanie
|
http://www.****/ - zapraszam
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-04-09 o 00:23 Powód: nieoplacona reklama |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

no niektore z Was to szczesciary- tak szybko sie pozbyc tego wszytskiego
tez bym chciala.Ja na po tyg rzeczywiscie widzialam efekty a po dwoch to juz konkretne,a teraz to juz sama nie wiem.Na pewno mi sporo ubylo, ale wlasnie problem tez mam z tymi boczkami.Brzuszek mi ladnie zszedl w porownaniu z tym co mialam na poczatku ale te boczki

ale teraz dałam sobie spokój bo mam siniaki jak znikną znów zaczne
, a sił mam na więcej 

ciesz się chwilą