Wszystko o Avonie 4 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-11, 12:43   #4831
tess_d
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

To dzisiaj wożą paczki ?
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 13:39   #4832
aiyyo
Rozeznanie

no ja musze przyznac, ze 16tka sie u mnie cieszy dosc sporym powodzeniem, poki co mam zamowienie (bez mojego) na okolo 500 zl a jeszcze 3 stale klientki nie zlozyly zamowienia, a wiem, ze cos tam powybieraly sobie oprocz tego w tym kat. zamowienie zlozyly calkiem 3 nowe klientki wiec tylko sie cieszyc ciesze sie, ze cos sie ruszylo, bo juz coraz gorzej bylo u mnie z zamowieniami, szczegolnie w ostatnich 2 katalogach.
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 14:02   #4833
2016070150903
Konto usunięte

nowa strona już, więc znowu się spytam- wie któraś z Was coś na temat spray'u dodającego objętości AT? bo w KWC nie ma, a mnie zaciekawił.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 14:09   #4834
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
nowa strona już, więc znowu się spytam- wie któraś z Was coś na temat spray'u dodającego objętości AT? bo w KWC nie ma, a mnie zaciekawił.
Moje klientki poleciły mi spray unoszący włosy u nasady i tak jak ona jestem zachwycona więc jego polecam !! nie ma lepszego

ale nie mam pojęcia jak ten dodający objętość się sprawuje
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 14:13   #4835
BlackAngel
Adwokat diabła

u mnie 15 to porażka, zobaczymy co z 16'stką.. będę musiała iść do coku kupić katalogi, bo zapomniałam zrobić tego ostatnio..
szukałam coś na temat tej 'odżywki przyśpieszającej wzrost paznokci' i nic nie znalazłam, jestem ciekawa czy ona na serio taka skuteczna..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 14:17   #4836
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
no ja musze przyznac, ze 16tka sie u mnie cieszy dosc sporym powodzeniem, poki co mam zamowienie (bez mojego) na okolo 500 zl a jeszcze 3 stale klientki nie zlozyly zamowienia, a wiem, ze cos tam powybieraly sobie oprocz tego w tym kat. zamowienie zlozyly calkiem 3 nowe klientki wiec tylko sie cieszyc ciesze sie, ze cos sie ruszylo, bo juz coraz gorzej bylo u mnie z zamowieniami, szczegolnie w ostatnich 2 katalogach.
no a ja wręcz przeciwnie, z K16 nie mam ani jednego zamówienia nie wiem co się dzieje, czy klientki czekają na kolejny, czy wolą zaoszczędzić pieniądze na prezenty świąteczne.. ja w każdym razie jestem przerażona..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 14:38   #4837
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
U mnie już w K15 miałam bardzo duże zamówienia. Zamawiałam na wszystkie 3 terminy i na każdy dosyć dużo.
Na K16 mam już ponad tysiąc. Największe powodzenie mają kolczyki z pierwszej strony A tak poza tym to całkiem różne rzeczy każdy zamawia. Na święta mam zawsze duże zamówienia, szkoda, że tylko na nie
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 14:53   #4838
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ale się wkurzyłam...właśnie dostałam paczkę a tam brakuje naszyjnika Paige....na fakturze jest...a luzem dołączyli kartkę, że korektę do faktury zrobią i przyślą pocztą...a naszyjnik nie został spakowany!! nienormalni są!
Dwa lata temu miałam podobną sytuację, w dodatku widząc na podglądzie faktury, że produkt jest, przekazałam tę informację klientce, by nie szukała innego prezentu
Myślałam, że mnie szlag trafi, jak otworzyłam paczkę i oczywiście żadnego przepraszam, ani prezentu przeprosinowego dla klientki się nie doczekałam
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 16:38   #4839
taka jedna
Zakorzenienie

Czy cienie z paletki cieni w kremie z oferty internetowej zawierają brokat? No i ciekawe jakie to w końcu kolory.
Stary 2008-11-11, 16:48   #4840
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Czy cienie z paletki cieni w kremie z oferty internetowej zawierają brokat? No i ciekawe jakie to w końcu kolory.
na to pytanie odpowiedź powinnam dostać jutro, jak tylko mi odpiszą dam znać
Stary 2008-11-11, 16:55   #4841
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Moje klientki poleciły mi spray unoszący włosy u nasady i tak jak ona jestem zachwycona więc jego polecam !! nie ma lepszego

ale nie mam pojęcia jak ten dodający objętość się sprawuje
Kurczę...A mi jakoś zbytnie nie pomógł ale to chyba przez moje włosy Cieżkie, proste... Czasem tylko go użyję jak włosy zbytnio świeżo nie wyglądają...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 16:57   #4842
ekstradyska
Raczkowanie

[quote=taka jedna;9671206]Właśnie mama chciała z Planet Spa żeby mieć różyczki do kąpieli. Tą chińską już miała, a sake i ryż dla nas śmierdzi dlatego pytałam czy może jeszcze jakaś jest

Oferta demo do 17 już była podawana.
OFERTA DEMO DO KATALOGU 17

- Woda toaletowa Wish of Luck - 23,90zł
- Zestaw Naturals Śliwka i Nektarynka
mgiełka do ciała, balsam do ciała i żel - 16,90zł
- Kolczyki Lizette - 13,90zł
- Naszyjnik Lizette - 20,90zł

Świąteczna promocja Zestaw do pielęgnacji ciała i cery:
program liftingujący okolice oczu anew
krem nawilżający Solutions
wyszczuplający krem antycellulitowy solutions
Planet Spa maseczka błotna
cena zestawu - 49zł

ten zestaw to pełnowymiarowe produkty ?
tanio
czyli mozna go zamawiac jak sie robi zamówienie z katalogu 17?
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 17:05   #4843
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
szukałam coś na temat tej 'odżywki przyśpieszającej wzrost paznokci' i nic nie znalazłam, jestem ciekawa czy ona na serio taka skuteczna..
ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona już po 4 dniach miałam znacznie dłuższe paznokcie niestety nie były zbyt mocne ale ja ogólnie mam pazurki jak papier
Stary 2008-11-11, 17:07   #4844
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
na to pytanie odpowiedź powinnam dostać jutro, jak tylko mi odpiszą dam znać
Też zapytałam. Zobaczymy czy odpowiedzi będą zgodne
Stary 2008-11-11, 17:27   #4845
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Też zapytałam. Zobaczymy czy odpowiedzi będą zgodne
no dokładnie bo ostatnio to coś się mało wiarygodne stały te ich odpowiedzi
Stary 2008-11-11, 18:00   #4846
aiyyo
Rozeznanie

a wiecie moze jaki jest program motywacyjny w katalogu 17?
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 18:32   #4847
taka jedna
Zakorzenienie

Nie wiem czy macie też takie odczucia, ale mi się wydaje, że w tym roku Avon w ogóle się nie spisał na święta. Rok temu były magnesy świąteczne na lodówkę, bombki, zawieszki do komórki itp., rzeczy dla dzieci, płyn do kąpieli w świątecznym opakowaniu, a w tym roku nie ma nic....
Stary 2008-11-11, 19:25   #4848
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja ostatnio bodajze widzialam ja w ofercie netto.
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9670469]czasem jest w ofertach wyprzedazowych, ale w stałej ofercie nie ma[/QUOTE]

Dzięki, czyli jest możliwość zdobycia. A nie orientujecie się może czy jest ona w ofercie aktualnego katalogu?
Stary 2008-11-11, 19:30   #4849
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Dzięki, czyli jest możliwość zdobycia. A nie orientujecie się może czy jest ona w ofercie aktualnego katalogu?
W aktualnych katalogach nie ma oferty netto

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 19:35   #4850
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
sprobuj moze na allegro
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 19:51   #4851
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Nie wiem czy macie też takie odczucia, ale mi się wydaje, że w tym roku Avon w ogóle się nie spisał na święta. Rok temu były magnesy świąteczne na lodówkę, bombki, zawieszki do komórki itp., rzeczy dla dzieci, płyn do kąpieli w świątecznym opakowaniu, a w tym roku nie ma nic....
U mnie i tak nikt tych pierdółek nie kupił, więc ja nie żałuję, katalog bardzo mi się podoba... moim klientkom też odpowiada więc tym bardziej mi

Co do bombek i takich tam to były dość drogie, każdy raczej woli to kupić w sklepie niż w avonie
Stary 2008-11-11, 19:54   #4852
kasiek1122
Zakorzenienie

Kochanie, nie wiem czy ja jestem ślepa czy w katalogu magia świąt nie ma kremowo pudrowego podkładu w kompakcie Ideal shade cream?
Stary 2008-11-11, 20:03   #4853
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
U mnie i tak nikt tych pierdółek nie kupił, więc ja nie żałuję, katalog bardzo mi się podoba... moim klientkom też odpowiada więc tym bardziej mi

Co do bombek i takich tam to były dość drogie, każdy raczej woli to kupić w sklepie niż w avonie
Ja je zamawiałam jako prezenty świąteczne dla klientek, np. po bombce dawałam, magnesy itp. W tym roku mogę im dać niepotrzebny notesik na lodówkę i jakiś kalendarz, którego i tak używać nie będą, bo każdy ma swoje kalendarze. Dlatego mnie Avon zawiódł.
A rzeczy dla dzieci też były chętnie u mnie zamawiane.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 20:49   #4854
illusija
Raczkowanie

Witam, dawno mnie nie było, ale czasem sobie podczytuję, tylko pisać nie ma kiedy Teraz natomiast mam pytanie. Przeglądam sobie katalog 17 i widzę, że kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki jest z dzwoneczkiem. Wiecie coś na ten temat? Jak dla mnie to genialna rzecz i boję się, że będę musiała zrobić zapasy. Pewnie zastąpią czyms innym, zapewne "ulepszonym", ale ja jakoś w "ulepszenia" nie wierzę
Może macie jakies informacje, czy faktycznie będzie coś nowego w zamian, czy całkiem to wyrzucają z oferty?
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:53   #4855
taka jedna
Zakorzenienie

Czy coś na stałe wycofują to się dopiero w praniu później okaże
U mnie i tak nikt tego nie zamawia więc mi nie zależy
Stary 2008-11-11, 21:38   #4856
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Tak a propos oferty internetowej do K16, to chyba tam są zamienione nazwy torebek (dwie pierwsze pozycje) ciekawe czym się sugerować - zdjęciem czy podpisem.... Kolor konturówki CT to też tajemnica jak widać
Czy w avonie jest jakiś ciemny niebieski cień? Bo chyba przeoczyłam a poszukuję takowego.
Muszę pochwalić korzenny krem do stóp - świetnie się wchłania i rano stopy są mięciutkie i pachnące. Kupię scrub do kompletu
Stary 2008-11-12, 06:08   #4857
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Tak a propos oferty internetowej do K16, to chyba tam są zamienione nazwy torebek (dwie pierwsze pozycje) ciekawe czym się sugerować - zdjęciem czy podpisem.... Kolor konturówki CT to też tajemnica jak widać
Czy w avonie jest jakiś ciemny niebieski cień? Bo chyba przeoczyłam a poszukuję takowego.
Muszę pochwalić korzenny krem do stóp - świetnie się wchłania i rano stopy są mięciutkie i pachnące. Kupię scrub do kompletu
Też napisałam maila ze strefy, by to pozamieniali i było widać brakujace ilustracje, bo nie dość że spóźnili się z jej umieszczeniem, to za chwilę będą realizować zamówienia na dostawę do COK, a nie wiadomo co jest co
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 09:18   #4858
ankoro
Wtajemniczenie

Klientka zamowiła 5 szamponów Naturalsa, te mniejsze po 5,90. Zdębiałam jak zobaczyłam je ustawione w szeregu. Kazdy ma inną pojemność, a przeciez wszystkie mają symbol e przy określeniu poj. 200 ml co oznacza kontrolowaną i 100% gwarancję dokladnej ilości wlanego płynu. Co ja powiem klientce, widać gołym okiem różnice w wysokości napełnienia.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 09:33   #4859
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Klientka zamowiła 5 szamponów Naturalsa, te mniejsze po 5,90. Zdębiałam jak zobaczyłam je ustawione w szeregu. Kazdy ma inną pojemność, a przeciez wszystkie mają symbol e przy określeniu poj. 200 ml co oznacza kontrolowaną i 100% gwarancję dokladnej ilości wlanego płynu. Co ja powiem klientce, widać gołym okiem różnice w wysokości napełnienia.
Wydaje mi się że nie ma co panikować ja bym nawet uwagi nie zwróciła na coś takiego, może co najwyżej w niektórych jest więcej niż 200 ml a nie mniej :P

z resztą z coca-colą też tak jest, mój mąż zawsze patrzy w której zgrzewce butelki są najbardziej napełnione bo każda ma inny poziom... ale ja na to nigdy nie patrzę

Cytat:
Ja je zamawiałam jako prezenty świąteczne dla klientek, np. po bombce dawałam, magnesy itp. W tym roku mogę im dać niepotrzebny notesik na lodówkę i jakiś kalendarz, którego i tak używać nie będą, bo każdy ma swoje kalendarze. Dlatego mnie Avon zawiódł.
A rzeczy dla dzieci też były chętnie u mnie zamawiane.
No za rzeczami dla dzieci też tęsknię !! sama bym teraz coś córeczce kupiła !! a notesiki na lodówkę ja uwielbiam akurat, więc mi się wydaje że to fajny dodatek :P

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Przeglądam sobie katalog 17 i widzę, że kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki jest z dzwoneczkiem. Wiecie coś na ten temat? Jak dla mnie to genialna rzecz i boję się, że będę musiała zrobić zapasy. Pewnie zastąpią czyms innym, zapewne "ulepszonym", ale ja jakoś w "ulepszenia" nie wierzę
Może macie jakies informacje, czy faktycznie będzie coś nowego w zamian, czy całkiem to wyrzucają z oferty?
Trzeba czytać dzwoneczki zawsze są podpisane, czy to jest wycofywane (ostatni raz w sprzedaży) czy tylko będzie co jakiś czas w katalogu (ostatni raz w regularnej sprzedaży)
Ta kuracja jest ostatni raz w regularnej sprzedaży więc spokojnie, będzie tylko rzadziej... też ją uwielbiam tak przy okazji

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2008-11-12 o 09:38
Stary 2008-11-12, 10:49   #4860
Deborah100
Zakorzenienie

A czy może wiecie coś na temat błyszczyków diamonds glazewear, będą jeszcze dostępne?
Pamiętam jak dostałam bezbarwny błyszczyk z tej serii, do tej pory go mam. Jest świetny
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości