|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Leokadia spodobalaby sie mojemu TZ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
dobry pomysł
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
mądre to i inspirujące, co piszecie
![]() EDIT: tak wiec moim postanowieniem noworocznym, jak co roku zreszta jest schudnięcie zadowoliłaby mnie waga 50kg, więc 8kgw dół iść musi, na początku roku pewnie bedę miała niezłą motywacje, bo 14 lutego idziemy z TŻ-em na oczekiwana z roku na rok imprezę wiecie, orkiestra i te wiejskie klimaciki, a ja ubóstwiam tam chodzić ![]() więc do tego momentu muszę byc choćby początkujacy lachon ![]() Edytowane przez nefretari Czas edycji: 2008-12-28 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebna mi dobra baza pod make up
![]() Nefretari wazysz 58 i narzekasz ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-28 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
beztłuszczowa YSL
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
nie na moja kieszen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...d-makijaz.html ta i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...d-makijaz.html ta. Chociaż ta matująca mocno mnie wysuszała. Patrz na objętość, bo moja ta teraz niby najtańsza, ale jest jej połowa tego co dermiki np. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
oj girls ważę 58kg przy 155cm wzrostu, BMI w normie, ale taka niziutka jestem i widać, że tu czy tam jest za dużo
prawda jest taka, że pewnie nigdy niezaakceptuję swojego ciała w takim stanie, choc próbowałam juz kilka razy chośby z książką "lustereczko powiedx przecie" pomogło na jakis czas i rzczywiście zmieniło na chwile myślenie o własnym wygladzie, ale jak juz napisałam nie był to efekt na stałe szukam sobie właśnie starych piosenek typu Giżowska, Geppert, Krawczyk, Jantar itd. - moje zboczenie przecież młoda jestem i takie rzeczy mi w głowie, choruję na te klimaty ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zadomowienie
|
masz wymiary mojej mamy, która aktualnie waży nawet kilo więcej od Ciebie a jest moim skromnym zdaniem laską i wygląda baardzo dobrze. O niebo lepiej niż gdy ważyła te 8 kilo mniej, ale u nas to też kwestia zapadających się policzków/wystających kości policzkowych, które się robią baardzo widoczne i trochę nieładne gdy chudniemy.
No i oczywiście mama cały czas marudzi, że jest obrzydliwie gruba i że niedługo będzie wyglądać tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do baz- jakas musze znalezc, do tego jakis krem z kwasem na blizny po tradziku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
nefretari - a co miałam powiedzieć jak ważyłam 93 kg przy 155?
uwaga dzisiaj jestem złośliwa...
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie to samo chciałam napisać...
kochana obojętnie ile masz wzrostu to nie wierzę że wyglądasz źle... może to kwestia bardziej wyćwiczenia ciała, napięcia mięśni itp... w takim razie co ty robisz na tym wątku? ![]() ![]() gdybym ważyła 65 kg to byłabym w 7 niebie ![]()
#4847 |
Zakorzenienie
|
ja bym padla z radosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Wtajemniczenie
|
no więc jesteśmy 2
![]() co to za sprawiedliwość... ja bym czuła się super z taką wagą a moja siostra ważąc 63kg uważa że to masakra i uważa że ma tyłek jak szafa trzydrzwiowa ![]() p.s. Malina ale ty teraz chyba nie ważysz 93 kg nie?
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-28 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nefretari, widzę, że masz ten sam problem, co ja i nawet wagę podobną. Tylko ja mam 156cm wzrostu i już nie wiem ile dokładnie ważę, bo boję się wagi jak ognia, z wiadomych względów. Moim najgorszą cechą jest tłuszcz odkładający się w okolicach brzucha, dzięki czemu wyglądam jak głodne dziecko w Afryce. Mam jedną wielką kulkę. Mi by się przydała fajna motywacja i dużo ćwiczeń, po prostu, i chyba lodówka na klucz, a klucz za okno, bo są dni kiedy objadam się za trójkę. Ale dziś jest 3 dzień przymusowej diety i od rana zjadłam kawałek grejfruta i kromkę chleba. Nie mam ochoty jeść chora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() każdy ma inne fobie! ![]()
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pająki mają swoje życie i swoje sprawy, w zależności od gatunku także potrzeby, więc należy trzymać je w szczelnych terrariach, bo mogą zwiać. Co tu dużo kłamać - jeśli jest to jadowity gatunek, mogą też zaszkodzić właścicielowi. Ale taka pasja. Pies też w końcu może ugryźć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
guanta - no może i też ale @ mi się zbliża i jestem wku... na max strasznie i w ogóle
fafi, guanta - a ja bym się posikała z radości ![]() fafi - no nie waże waże 77 nice - my chcieliśmy węża na mieszkanie z współlokatorem ale współlokatorka nie chce i lipa ze zwięrzątka...
#4853 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kiedyś jak miałam na suficie takiego olbrzyma to wołałam matke na pomoc, skubaniec był ogromny i włochaty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak myślałam bo mówiłaś że schudłaś itp ![]()
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
to nie bede mowila ile ja waze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie ![]() ![]() ![]()
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie strasznie pociąga Theraposa Blondi, jako największy ptasznik na świecie, osiągający przy rozłożonych odnóżach nawet powyżej 30cm. Muszę namówić tż na takie cudeńko. W dodatku bywa agresywny, atakuje zębami jadowymi, które osiągają do 2cm albo wyczesuje włoski parzące. Jest przy nim dużo roboty, ale może tż poradzi sobie. Wiadomo, że w niewoli te pająki rosną mniejsze i mniej dorodne, ale są zapewne ciekawym stworzeniem, wartym włożonego wysiłku i inwestycji. Wrzucę foty ![]() ![]() Malina, koleżankę trzeba namówić. Wiesz, dobre argumenty, kilka zdjęć, zapewnić, że wąż nie ucieknie z terrarium. Dlatego nie polecałabym zbożówek, bo słyszałam, że chociaż niewielkie i dosyć łatwe w utrzymaniu to potrafią kombinować i wydostać się przez najmniejsze szparki. Albo może jakieś inne ciekawe stworzonko? Pająk? Skorpion? Tyle, że te nie są zbyt towarzyskie. No i jeszcze np. jaszczurki? Tyle gatunków, jest w czym przebierać i prócz waranów to chyba nie ma się czego bać ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-29 o 00:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
no i zostałam zlinczowana za własną wagę i uważanie sie za puszystą
![]() nie gniewam sie, żartuje tylko pewnie przydałaby mi się wizyta u psychologa z tym moim podejściem do sprawy, wiem, że są osoby, które mają rzeczywiście dużą nadwage a z tymi kilkoma kilogramami wiecej jest im nawet do twarzy, podobnie jak nice mam skłonność do odkładania się tłuszczu w okolicach brzuszka no i bioder, o łydkach nie wspomnę, bo zasłaniam czym mogę i nie jestem w stanie przemóc sie i wyjsć w krótkiej spódnicy, no może w glanach albo wysokich kozaczkach, które i tak trudno mi upolować, bo łydka się nie mieści naprawdę uważam, ze nie jestem jakaś chudzinką drobniutką, no może pączkiem z kategorii mniejszych ![]() wy dałybyście wszystko za moją wage, ja dałabym wszystko za 8kg mniej w lecie tego roku było 52 na wadze i byłam wniebowzięta chciałabym zacząć prowadzic zdrowy tryb życia nie tyle dla samego schudnięcia, co dla lepszego samopoczucia, bo powiem Wam, że człowiek sie zupełnie inaczej czuje, kiedy jda zdrowo, regularnie i d tego regularnie ćwiczy w leciejeździłam co wieczór po godzince, czasami dwie na rowerku, teraz zima, stacjonarnego nie mam, więc jedyne co mi zostaje to ćwiczenia w domu i basen na karnet na siłownie nie chcę wydawać, naprawdę wolę ćwiczonka wdomowym zaciszu, choć pewnie tak nie motywują aha i jeszcze jeden plus tych letnich ćwiczeń to stopniowo schodził mi cellulit (oczywiście przy dietce) a z tym też muszę znów zacząć walczyć wiem, wie, ze narzekam, podziwiam Was, na początku myślałam, że tu są też dziewczyny z podobną waga do mojej, że najwyżej kilka kg w górę waga im poszła i chcą sobie ponarzekać tak jak na innych wątkowych dietach, a u Was wcale nie widać złego samopoczucia i narzekania na własną figuę, moze dlatego się tu dobrze czuję?? nie wyrzucajcie mnie, proszszszęęęę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
nice - jakie cudo
![]() ![]() nefretari - nikt cię nie zlinczował, tylko pomyśl że niektóre przy twoim wzroście miały większą wagę i jakoś nie narzekają, no może po cichu ![]() ![]() ![]()
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tutaj jestem z kilku powodów. Bo po pierwsze byłam gnojona na każdym kroku w domu, jaki to ze mnie słoń, grubas, wieloryb, dynia i inne, więc chciałam gdzieś móc się wyżalić, wśród ludzi mających podobne problemy. Po drugie chciałam schudnąć, a wiadomo, że w gromadzie raźniej i fajne jest dzielnie się z kimś swoimi sukcesami. Chociaż akurat w tej chwilii nie mam żadnych na koncie. Po trzecie atmosfera i dziewczyny są świetne, więc nie mam zamiaru stąd uciekać ![]() No i dziewczyny bardzo mnie motywują, bo wspaniale chudną, tak jak np. Malina. Ale co z tego, jeśli ja mam złe nawyki żywieniowe, śmieszną budowę ciała, a w dodatku brak ruchu? Chcę coś zmienić, może teraz nadszedł dobry moment?
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po świętach. Rozpisałyście się niesamowicie. Nie dałam rady jeszcze tego wszystkiego nadrobić.
U mnie święta pod znakiem choroby. Dopadł nas jakiś wirus (z tego co widzę to połowa z Was to przechodziła) i albo na muszli klozetowej albo nad muszlą klozetową. Tak więc objeść się nie objadłam. Myśle, nadrobię to teraz a tu pech, grypa i apetyt zerowy ![]() ![]() Ech, ledwo łażę. Trzeba jednak bo dziecko... Nice6irl cudny ten twój pupil. Trochę się boję, ale tak na rękę to bym wzięła. Miły jest? Roses widziałam kieckę na modowym. Cudo. Gdyby miała leżeć w szafie to ja bym chętnie...coś, jakoś... ![]() Guanta paskudne dolegliwości. Ale jeśli dorwie Was kiedyś zapalenie pęcherza to tyłas na gar z parującą ciepłą wodą. Mnie żadne leki nie pomagały. A to poskutkowało i w dwa dni później nie ryczałam przy siusianiu. A poza tym nie licytujcie się ile która waży, bo każda figura inna i nie zawsze wzrost ma ogromne znaczenie. Ja mam 160 i ważę 70 kg. Noszę obcasy i wydaję się sobie całkiem w porządku. W odpowiednich ciuchach... ![]() A ja w te święta wku%^&$#@*^am moją teściową na maksa. Tż nie widzi takich rzeczy. Może to i lepiej. Z Wysp przyjechała jej córka. Oczywiście cud miód i orzeszki. A ja co u nich się pojawiłam to mocny makijaż, zawsze uczesana i w nowych ciuchach. A teściowa zawsze mi powtarzała, że ja tak skromnie się noszę. To miała przesyt, bo patrzyła to na córę to na mnie i zębami zgrzytała. Hihihi A powiedzcie mi, skąd u ludzi pęd ku markowym ciuchom? Nie ważne, że szmata i rozleci się po pierwszym praniu. Grunt, że metka odpowiednia... Edytowane przez Funieczka Czas edycji: 2008-12-29 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.