|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Ranyyyyyyy! Ale zmokłam.Wybrałam się z młodą po Angele-a to jest troche hektar,no i deszczyk nas złapał. Teraz, jak wracałyśmy,to na szczęście zdążyłyśmy przed kolejną ulewą-uff!
Ile ja się nachodziłam prz okazji za słoiczkiem z samym jabłkiem-wszędzie tylko zupki dla starszych dzeiciaczków. No ale dorwałam Gerberai zaraz zapodam Emilce,zeby to kupsko z niej wydusić.A właśnie-dałam jej o 10.00 pół czopka glicerynowego i nie zrobiła kupki, tylko tą maź w kolorze zółto-sraczkowatym .Pr zecież, gdyby była kupka w środku uzbierana-to by wypłynęła,nie???To może to nie jest zaparcie?Tylko co?Jest kupa!!!!!!!!! . No nie sądziłam,że jabłko zadziała tak błyskawicznie hehe. A nawet pojadła troszkę-jakąś połowę kieliszka-ale przynajmniej nie wypluwała.
Edytowane przez xandra78 Czas edycji: 2009-06-09 o 18:21 |
|
|
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
scorpionec chrupki bez soli to np. Flipsy. Moja Kinga je bardzo polubiła.
|
|
|
|
#4833 |
|
Zadomowienie
|
scorpionec, aliyah, katakumba, szamanka, xandra, JaGaaa dzieki kobiety, ja tez sie ciesze ze wrocilam
a niech mezus ma sie cieszy,teraz @ to odpoczne,choc bidaka az skrecawidze ze jedzonko na toie i grudki.Ja moge doradzic jedno,w sumie mlody grudkowego dopiero sie uczy ale ja mam na to 3 sposoby, 1 chrupki,zwykle flipsowate kukurydziane,maja tylko maczke kukurydziana,grysik czy co tam,soli brak,mlody je ciamka i nauczyl sie zabkami przegryzac i omiatac dzisaelkami no i moge je kupoic i w UK,plus 2. to wafelki ryzowe,choc te polubil dopiero po tygodniu i malo je daje 3. sposob wyczytany przez mamcie w ksiazce,kawalek jablka w gazie,bandazu tudziez innej tkaninie,ale podobnej faktura do bandaza,rewelacja kobity,Mlody ciamka takie jablko,probuje kasac i wszystkie soki wypija,filmik jest na picasie jak chcecie sobie popatrzec na mlaskaczka
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobity
.Wyglada na to, żem ja pierwsza wyjątkoooowo dziś .Wczoraj też jakos się towarzystwo wcześnie pospało.Lisey, wyglada na to,że Twój 3 sposób wykorzystali producenci wynalazku, któy ostatnio oceniałysmy ze zdziwieniem |
|
|
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
Ja ani wczoraj wczesnie nie poszlam spać, ani dzisiaj późno nie wstalam
|
|
|
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja czytam drugą część. Jak skończysz polecam film, co dziwne nie rozczarował mnie w wręcz przeciwnie
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
LadyM a masz ebooka?
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
ale tu dzis cisza
![]() xandra gratulacje ze z kupą sie w końcu udało..u nas dzis tez nieźle po wczoraszej kaszce ze śliwkami ![]() muszę wam pochwalić małą ...stoi na tyle pewnie (trzymając sie mnie) ze mam obie ręce wolne i moge np założyć jej spodnie ciesze sie ze tak fajnie się rozwija..ale z drugiej strony to chyba oznacza ze przestaje powolutku byc juz bobaskiem.. szkoda ze tak szybko to wszystko mija
|
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
podczytywałam was ale nie miałam czasu nic napisać...
Pisałam Wam że mały dostał katarek i że się przeziębił w poniedziałek była u niego lekarka i powiedziała że to tylko katarek nawet nie miał gorączki ale wczoraj to mnie na dobre wystraszył do dzisiaj boli mnie żołądek. Byłam z nim na spacerze wróciłam do domu mały się bawił a ja odgrzewałam mu obiadek i nagle zaczął płakać myślałam że z głodu a on nagle tak drżał wyglądało to strasznie zmierzyłam mu temperature i miał 37 ale drgawki nie ustawały zmierzłam po 5 min a on miał już 38.2 więc tak się wystraszyłam że pobiegłam z nim do przychodni od razu na szczęście okazało się że to były dreszcze od gorączki i podobno 80% niemowląt tak ma ma infekcje noska ale nic więcej na szczęście mu nie jest a teraz uciekam do niego
|
#4840 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedulek,duuuuuuuzy calusek dla twojego malenkiego,dzielnego mezczyzny a ja spowodiowalam sobie wczoraj kontuzje,zapomniaqlam ze po przyjezdzie naostrzylam sobie noze,i jak siekalam cebule to se ciachnelam po kciuku,pol opuszka se ciachnelam,i teraz czuje sie jak bez reki normalnie.Niby taki maly paluch ale duzo daje,dobrze ze to lewa reka,ech,i jak tu kucharzyc jak sama sobie swinie podkladam
|
|
|
#4841 | |||||
|
Raczkowanie
|
ło matko polko!
moje dziecie salo mi dzis w kosc. padla o 21 a od 14.30 nie spala a teraz spi ipoplakuje troche. no ale wszystko zwalam na zeby. ida jej na raz 2 dolne jedynki juz je widac i czekamy az sie przebija poogladam sobie wasze maluchy i sa boskie a nad olimpia to normalnie nie moge wyjsc z podziwu tak urosla ![]() zaraz zmykam czytac zaleglosci tylko jeszcze powiem ze katakumba ostatnio martwila sie ze polka kluseczka - nic sie nie marw szybko tluszczyk jej poleci jak bedzie chodzic. ja to sie zastanawiam jak moje dziecie utuczyc troche, chyba jej drozdze bede dawac albo czekolade ale wcina wszytsko jak leci wiec sie nie martwie poza tym doktorka tez mowi ze ok---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
bo ja ostatnio malej dalam to polizala i skrzywila sie strasznie i wiecej nie chciala, chrupek kukurydzianych tez nie chce Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czekam na tz mial byc o 21....
|
|||||
|
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
W końcu was dogoniłam! Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie...
Odkąd wróciłam do pracy, mam mało czasu na siedzenie przy komputerze. Czasem nawet tydzień go nie właczamy. Chorym dzieciaczkom życze dużo zdrówka, a mamusiom siły. A co u nas. Kasia nie pełza, nie raczkuje, nie ma jeszcze ząbków, choć są dni że cierpi i szarpie mocno z płaczem dziąsełkami gryzaczki (Viburcol się sprawdza). Ale za to fajnie mówi "tata" (jej pierwsze prawdziwe słowo, bo wypowiada je patrząc słodkimi oczkami na swojego kochanego tatusia), a od soboty "baba". Od dziś wychodzi jej "mamma" ale nie brzmi tak ładnie. Fajnie czasem powtarza za nami słówka np. akuku, gili-gili. Jest straszna śmieszka, a najbardziej rozwesela ją słowo "titiiiit" jak siedzi w spacerówce. Chrupki - bez soli kupuję w PoloMarkecie. Poza tym dostaje biszkopciki, kiedyś ze startem jabłkiem (ale teraz już nie daję, bo te jabłke są już niezbyt zdrowe). Teraz daję biszkopciki w rękę. Z mlecznych raz dałam Misiowy jogurcik malinowy. Wcinała aż jej się uszy trzęsły. Wczoraj ugotowałam trzy słoiczki z przecierem jarzynowym i rybką, dziś dostanie pierwszy, ciekawa jestem jak zareaguje. Truskawki jadłam, nic Kasi nie było. Pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki! |
|
|
|
#4843 |
|
Raczkowanie
|
Takiego posta wczoraj napisałam ale nie udało mi się go wysłać, bo mi prądu zbrakło po burzy
Przepraszam, że nie odniosę się do konkretnych postów. Przede wszystkim Aaliyah dużo zdrówka Ci życzę Lisey dobrze, że już wróciłaś do domku. Mam prośbę, możesz mi na pw przesłać link do Twojego bloga, bo gdzieś mi się zawieruszył. Przepraszam Was mamuśki, że coraz rzadziej piszę ale codziennie Was podczytuję. Przez powrót do pracy mam trochę mniej czasu, bo z tym moim tżtem to różnie bywa Za tydzień ma wakacje, więc sam zobaczy jak to jest cały dzień z dzieckiem siedzieć.A u nas ząbkowanie Mała marudna i to mocno. Dwa dni temu zbudziła się o 2 w nocy i bite dwie godziny było marudzenie A najbardziej mnie wkurzało to, że tż odwrócił się dupą do mnie i sobie chrapał![]() Laurka czasami dostaje zupkę z grudkami i na początku się krzywi i wypluwa, ale potem już jest ok, tylko trzeba ją przepajać podczas takiego jedzenia. Wczoraj kupiłam kaszkę nestle zdrowy brzuszek "smaczny sen" z glutenem i zastanawiam się, co ile ją podawać Zawsze daje jej "smaczny sen" z bobovity. Generalnie cyca je tylko rano jak wstanie ok 4 i ok 6, a już wieczorami nie chce. I ciekawa jestem czy utrzyma mi się laktacja, bo chcę jak najdłużej ją karmić! A dziś dostałam @ Jakiś czas tamu miałam przez dwa dni takie dziwne plamienia i nie mam pojęcia co to było![]() Zaraz wrzucę jakieś fotki, więc zapraszam
|
|
|
|
#4844 |
|
Rozeznanie
|
mam
widac ze wczoraj święto, pustki tu ![]() Lisey książka "Zmierzch" z czterotomowej sagi autorki Stephanie Meyer. Na podstawie pierwszego tomu powstał film. ![]() A linka do bloga też bym prosiła Paula biedulo, ale miałaś przeżycia, jeszcze raz zdrówka dla Małego Scorpio ale gratulacje dla Igi za kolejny etap |
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, zdrówka dla maluszka
Dzieciaczki-prosimy,nie chorujcie Emilce wyszedł juz drugi ząbek,może teraz będzie trochę spokoju. Teraz juz nie "mammuje" cały dzień,tylko np. jak popłakuje,to tak zawodzi"mama, mama, mama" albo przez sen jak się troszkę rozbudzi-NAPAWDĘ,jakby mnie wołała .Chyba dużo z Was powyjeżdżało albo mężowie maja wolne i się udzielacie rodzinnie . Mój TŻ niestety nie dostał wolnego,szef wyjechał sobie na wycieczkę zagraniczną,to ktoś musi pilnować interesu za niego .A pół firmy siedzi sobie teraz na działeczkach,ech...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie pustki...
Moi rodzice wyjechali, szkoda ze tylko 2 dni byli, ale niestety nie mogli zostac dłuzej. Martusia świetnie się z nimi bawiła i cały czas coś gadała (a ostatnio się martwiłam,że nie mówi) LadyM - nawysyłalam Ci maili, a już znalazłam ebooka. Sorki za naprzykrzanie się. Zmykam do męża |
|
|
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie!!!
Tak jak juz wczoraj pisałam dostałam @, ale martwi mnie to, że leje sie ze mnie jak nie wiem z czego Dziś w pracy to co max godzinę latałam do wc, żeby sie zmienić A jak po robocie przyjechałam do domu, to pierwsze co to poleciałam się umyć do łazienki, bo tak mnie zalało że aż miałam jeansy całe brudne Sorki za wizualizację, ale naprawdę mnie ta cała ilośc martwi. W życiu tak obfitego okresu nie miałamMała po mału chyba zegna się z cycusiem Jak wstała o 4 to cos tam zjadła, ale po 6 to już nie chciała i musiałam jej butelkę zrobić i wypiła prawie 150ml Szkoda mi trochę będzie jak nie bedę jej karmić, ona tak fajnie się wtedy tak wtulała![]() Zmykam Laurkę kąpać. Acha i dziękujemy za wszystkie komentarze
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
edyta poczekaj dzień dwa powinno sie unormować..dziewczyny często pisza ze pierwszy lub drugi okres po porodzie bywa obfity.. a jesli zauważysz ze nic a nic sie nie zmniejsza.. to moze zadzwon np na oddzial gdzie rodzilas i zapytaj co masz zrobic..maja przeciez zawsze na dyzurze jakiegoś ginekologa)
asiak1981 pewnie ze pamiętamy xandra gratuluje ząbków...twoja emila prawie dwa miechy mlodsza od mojej Igi a ta jeszcze bez zębna ![]() Paula zdrowia dla malego U malej dziwne zjawiska.. Mala miala takie czerwone i suche poliki kilka dni..smarowalam emolium troszke lagodzi.. ale wczoraj zaczerwienienie zaczelo puszczac ale pojawiła sie wysypka na policzku i troche na szyji.. a po kąpieli jak wycierałam jej paszki to az sie przestraszyłam całe mocno czerwone...chyba odparzenie.. jak smarowlam sudocremem to plakala bo chyba ja piekło.. nie wiem co sie dzieje..czy to uczulenie czy przypadek?? |
|
|
|
#4849 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to nic, dla mnie 5 sekund robotyCytat:
Normalnie miałam wszystko przelane brrr. Potem się unormowało. Co do pożegnania z cycusiem musi to być zmutne, ale to kolejny etap, kiedyś musiał nadejść |
||
|
|
|
#4850 |
|
Zadomowienie
|
Przez tą cholerną pogodę, raz wichury jak dziś, raz gorąco, potem ulewa przeziębiłam się, ale najgorsze jest to, że zaraziłam Alka , szlag by to trafił, biedaczek ma zatkany nosek póki co czekamy na lekarza,
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
czesc babencje. przepraszam za cisze, ale ja mam od wczoraj kiepski nastroj w domu, az myslalm ze morderstwo popelnie. ale wzial nadgodziny to go nie ma, dobrze mi samej, a nie jak on sie na mnie obraza ostatnecyjnie. kij mu w oko, sam przyjdzie
u nas nic nowego. poza tym ze moje dziecie dostalo 4 dni temu manadrynke do wyssania, nie wysypalo jej , kupy w porzadku, wiec dzis dostala zeby sobie samej pociumkac. sok sie lal po pachy, ale smakowalo jej ewidentnie. rosnie mi polka scorpionec, moze to na truskawki taki objaw? a co do pach - jak mloda miala 10 dni moja hv wlasnie mi przykazala codziennie smarowac pachy sudocremem bo tam latwo o odparzenia. i tak robie, nic sie nie dzieje. cieplo w polsce? moze sie wiesz, spocila gratuluje z calego serca stania, a jak z raczkowniem? edyta, moj pierwszy okres byl okropny, nie dosc ze bolalo, to trwal 14 dni ![]() justyna, moze to tylko katar? dalby bog alyiah wrocilas juz biedaczko? jak mama? a jak twoja tarczyca? lady m, a jak poprosze ladnie to wyslesz mi ebooka? dam ci adres na priv co? ![]() no i mialam cos jeszcze pisac ale mam humor tak schrzaniony przez konkubenta ze az mi sie nie chce. ide do swojej salaty, na diecie jestem kurna blaszka. o niobe widze cie ![]() ciekawe co u drobci? i poison, lisey? gdzie wy sie podziewacie szamanka, szykuj sie dam ci znac jak tylko wyladuje
|
|
|
|
#4852 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olimpia ma ostatnio problemy z piciem. Przedwczoraj mala wypila tylko 180ml mleka, na caly dzien...! Dobrze, ze jej to przechodzi juz bo sie martwilam, ze sie odwodni. Ale z herbata nie probowalam. Choc szczerze to moze taki roibos czy biala herbata by nie zaszkodzily? :confused:A moze to choc by chciala pic bo ostatnio to juz niczego nie lubi.... Cytat:
Cytat:
Olimpia strasznie gadatliwa, mama, baba, tata w kolko powtarza i inne monosylaby tez... Najczesciej mama, a z rana po przebudzeniu tata... A Olimpia to juz przegina, dzis sie kaszka zaczela dlawic. Normalnie rece opadaja. Cytat:
Ja tam bylam lysa do roczku. :hahaha: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja probowala rybki po grecku ze sloiczka, ale jej nie podeszla. Cytat:
Jak zaczynasz dopiero podawac gluten to rob to stopniowo. Najpierw kilka dni pol lyzeczki, potem cala i stopniowo zwiekszaj dawki. Jak nie bedzie uczulenia to mozna podawac taka kaszke codziennie. :ehem: Cytat:
A gdzie tam... Nie wrocilam... :(Mama lepiej, a ja dalej nie wiem co mi jest. To chyba nie tarczyca a przysadka mozgowa mi sie popsula... A oko mam nadal klapniete :mur:Mialam juz rezonans oczu... Kiedy ja z tego wyjde... :o Tesknie za Londynem, za mezem... Za normalnoscia. :mur: A zapomnialabym, dorzucialam zdjecie. Jedno tylko... Tak na raty to robie... Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-06-13 o 12:59 Powód: Skleroza |
|||||||||
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
Halo, halo
paula, anytsuj, trzymam kciuki za zdrowie dzieciaczków!!!! moja Młoda właśnie wstała po drzemce i ma cały czerwony policzek - obstawiam wczorajszą truskawę, którą pozwoliłam pocyckać ![]() katakumba nic się tż nie przejmuj, ty silna baba jesteś - poradzisz sobie z nim ![]() aaliyah, fajnie że z mamą lepiej, rozumiem, że ty nie masz diagnozy...tak mi się jakoś kojarzy, ze tarczyca jest jakoś tam powiązana z przysadką, więc może niedomaganie tarczycy to objaw jakichś problemów właśnie z przysadką; jak leżałam na ginekologii-endokrynoligii to mnóstwo było lasek, które miały jakieś tam zaburzenia w pracy przysadki, w każdym bądź razie trzymam kciuk!!!! wczoraj udało mi się zdobyć kaszkę nestle zdrowy brzuszek ze śliwką, Młodej smakuje u nas taka pogoda w ten długi weekend że szkoda gadać, zanudzimy się chyba w domu... salomea, lady M, ja właśnie będę zaczynała 4 część zmierzchu,, a film się już ściąga hehehe
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
Katakumba dawaj maila a chlopem sie nie przejmuj, to podgatunek jest
|
|
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
hej
katakumba mnie wywolalas wiec cos skrobne ![]() ktos mnie jeszcze pamieta :P milo ![]() pogoda dzis paskudna ze nic sie nie chce, od rana leje i tylko dobra jest do spania i siedzenia w lozku kompletnie nie mam czasu na czytanie watku i powiem, ze brakuje mi wiesci co u Was. na ostatniej stronie wyczytalam, ze nasze dzieciaczki choruja - zycze zdrowka duzo i Tobie aaliyah i Twojej mamie zycze tego samego Karolinie daje ostatnio zupki z ryzem i czasem lyka bez problemu a czasem lyka to co zadkie a reszta w buzi zostaje ale nie ma odruchow wymiotnych juz terazdzis dostala jablko do ciumkania, ale odgryzla kawal i musialam jej szybko placem w buzce go szukac. musze zastosowac ten patent z gaza, ale boje sie, ze te niteczki polknie, bo jakos je wyciagnie z niej. Karola tez juz powoli stawac chce na girkach, czasem na kolankach kleczy i cos chce siegnac wyzej, ale sie nie udaje i wrzeszcy zlosnica mala ![]() lisey - Ty chyba pisalas ze tak zawijasz, ale czym ta gaze potem zwiazujesz zeby jabko nie wypadlo? Kupujemy spacerowke dla Karoli Nie bardzo wiemy co wybrac, ale wczoraj ogladalismy i spodobala nam sie baby design mini. lekki, maly, sklada sie w kostke, fajnie wyglada. mama nadzieje, ze bedziemy zadowolen bo w tygodniu chcemy wjechac kupic go. Slyszala ktoras cos o tych wozkach? pod uwage bralismy jeszcze espiro jet i espito active, ale mini ma wiekszy kosz na zakupy :P nie wiem czy pisalam, ale zamowilismy juz noclegi w ustce wiec 27 czerwca jedziemy ladyM - moge tez ebooka ktorego czytacie? mejla na prv wysle uciekam cos porobic poki mloda spi - ostatnio mam problemy z jej usypianiem - zasypia mi przy cycu od czasu kiedy wrocilam do pracy musze zastosowac akcje ignor ... ktoras z nas tez miala taki problem... edyta moze Ty to bylas? niestety nie pamietam, ale prosze napiszcie mi jak poszla ta nauka zasypiania w lozeczku bez cycusia mamusi ![]() buziaki dla Was i dzieciaczkow ps. gratuluje postepow - stania, raczkwoanie, jedzenia nowych rzeczy itp - wszytskim lacznie, bo niestety nie mam dobrej pamieci - za co przepraszam |
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wywołana do tablicy przez Panią Dyrektor Katakumbę melduję swą obecność![]() Nadrabiam właśnie troszku zaległości w czytaniu niniejszego wątku, bo jestem daaaaleko w tyle ![]() U nas w porządalu , gdyby ktoś zapewnił mnie, że z drugim dzieckiem będzie tak samo bezproblemowo, to decydowałabym się natychmiast Odczuwam wreszcie pewien luz bez obowiązków firmowych, oddałam się ostatnio błogiemu leniuchowaniu, w miarę możliwości, biorąc pod uwagę pogodę za oknem Moje dziecię chodzi spać o 20 wstaje o 8, poza tym w dzień drzemka od ok. 11.30 do 13.30 i po południu tak około godzinki jak jest już zmęczony zabawą tak ok. 17. Nie wiem czy ostatnia z Was czy nie, ale dopiero teraz dojrzeliśmy do Chrzcin, opowiadałam kiedyś o perypetiach z księdzem.. A więc udało mi się z nim jakoś dogadać i chrzcimy synka 4 lipca. Oprócz tego czekają nas jeszcze 4 wesela, a jedno już za nami, no i jeszcze mam być matką chrzestną u córci mojego kuzyna. A więc same imprezy , a jeszcze o wakacjach myślimy, namówiłam męża byśmy gdzieś dalej się wybrali. Tak w ogóle to dziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu!!!! Niestety mąż na wyjeździe, wczoraj i przedwczoraj świętowaliśmy, a dziś obudził mnie posłaniec z kwiatami od niego, więc jakoś tą rozłąkę przeboleję![]() No nic,wracam do czytania ciekawej lekturki ![]() Pozdrawiam wszystkich i buziaki |
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pach to u nas 12 stopni wiec o przegrzanie trudno ![]() mala raczkuje (jesli to tak mozna nazwac tj za pomoca ruchow tylka przesówa sie do tylu bedac wsparta na raczkach i kolankach) dobcia gratulacje z okazji rocznicy niobe ale macie super z tym wyjazdem ..zeby tylko pogoda sie poprawila lece sie dzieckiem pozajmowac bo dzis z babci caly dzien byla a my z tz wychodne mieliśmy
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Rozeznanie
|
niobe mail poszedl
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
no, wystarczylo wrzasnac i sie pojawily kobiety na watku
dobrze ze u was dobrze moja nie miala dzis populodniowej drzemki, nie wiem czego nie chciala spac za to skala godzine w bouncerze ![]() teraz tz ja kapie dobrze ze ktoras napisala ze to podgantunek, tak traktowalam i sie zreflektowal juz sle mejla lady m |
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szamanko no nie mam do konca diagnozy. Bo lekarz na podstawie wyniku przysadki zdiagnozowal problem z tarczyca bez dodatkowych badan, a to mnie nie przekonuje zupelnie. Tym bardziej ze po hormonach od niego (wzietych raz) widze do dzis podwojnie. No i dochodzi sprawa oka...wciaz nierozwiazana. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

.Pr zecież, gdyby była kupka w środku uzbierana-to by wypłynęła,nie???To może to nie jest zaparcie?Tylko co?
. No nie sądziłam,że jabłko zadziała tak błyskawicznie hehe. A nawet pojadła troszkę-jakąś połowę kieliszka-ale przynajmniej nie wypluwała.

.Wyglada na to, żem ja pierwsza wyjątkoooowo dziś

14.12.2008

do dzisiaj boli mnie żołądek. Byłam z nim na spacerze wróciłam do domu mały się bawił a ja odgrzewałam mu obiadek i nagle zaczął płakać myślałam że z głodu a on nagle tak drżał wyglądało to strasznie zmierzyłam mu temperature i miał 37 ale drgawki nie ustawały zmierzłam po 5 min a on miał już 38.2 więc tak się wystraszyłam że pobiegłam z nim do przychodni od razu na szczęście okazało się że to były dreszcze od gorączki i podobno 80% niemowląt tak ma
ma infekcje noska ale nic więcej na szczęście mu nie jest
a teraz spi ipoplakuje troche. no ale wszystko zwalam na zeby. ida jej na raz 2 dolne jedynki juz je widac i czekamy az sie przebija
ale wcina wszytsko jak leci wiec sie nie martwie poza tym doktorka tez mowi ze ok
. Oby...