|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Kasieńko skorzystam z kawki, bo jakaś zamulona siedzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!!!
ja po wczorajszej wyprawie padłam jak mucha!! wrocilismy do domu dopiero o 19.00!! ale sie ucieszylismy bo tż dostal niezła kase- wiecie on oprocz tego ze jest szefem kuchni to zajmuje sie wyposazaniem lokali i wlasnie takiej jednej babce robil caly projekt kuchni i wyposazyl ja.....nie dosc ze u niej zarobil 4,5tys to ta firma ktora wyposaza dala mu niezly procent za to ze im klienta przyprowadzil i niezly interes z ta babka zrobili i dostal od tej firmy 6,5tys ![]() ![]() potem wieczorem ogladalismy film i 1 raz widzialam jak mi brzuszek podskakuje !!! a z ta kasa to juz zaplanowane jak wydac......cos chce dac rodzicom, zeby dom pomalowali -wiec troszke to kosztowac bedzie, tż chce plazme i dvd....musimy kupic panele, farby itd na ten remont holu i sypialni...i tak kasa sie rozplynie...... Cytat:
![]() yhyyy ![]()
![]() |
#4833 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wstałam godzinę temu, bo już spać nie mogłam i plecki bolą od takiego leżenie ![]() Moi rodzice z bratem jadą dzisiaj do babci na wieś, wrócą w niedzielę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 nam się udała w 3 cyklu ![]() Cytat:
![]() spódniczki ładne, ale nie w moim guście ![]() dziękować i odwzajemniać ![]() Cytat:
![]() ale trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Niedobór kwasu foliowego u przyszłej mamy może prowadzić do zaburzenia rozwoju układu nerwowego dziecka. Badania naukowe udowodniły, że przyjmowanie kwasu foliowego zapobiega występowaniu zaliczanych do najcięższych wad wrodzonych u potomstwa – wad cewy nerwowej (bezmózgowia, rozszczepu kręgosłupa). Bardzo często kobieta dowiaduje się zbyt późno, że będzie mamą (w 2 lub 3 miesiącu ciąży), gdy mózg i rdzeń kręgowy dziecka są już ukształtowane. Zarówno w Polsce jak i wielu krajach na świecie znacząca większość ciąż jest nieplanowana. Dlatego tak ważne jest by jak najwcześniej rozpocząć uzupełnianie niedoboru folianów, ale najważniejsze w profilaktyce „zdrowego płodu” jest aby suplementację rozpocząć na długo przed podjęciem decyzji o zajściu w ciążę. Wyeliminowanie ryzyka wystąpienia wad rozwojowych płodu, powinno być zatem priorytetem dla każdej kobiety, która jest w wieku rozrodczym, a nie tylko w okresie tuż przed planowaniem i w czasie ciąży". Zmykam do sklepu po świeże pieczywko na śniadanie ![]() ![]()
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Malutka trzymam kciuki, żeby synuś była dziś grzeczny na usg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Rozeznanie
|
mmm
![]() idem dzisiaj do gina wiec prosze trzymac kciuki za wizyte i za to zebym ten nieszczesny wypis dostala ![]() rozwieje mam nadzieje moje obawy i powie co tam miedzy nozkami sie skrywa ![]() jakis mam dzisiaj dobry humor mimo pieknej zimowej wiosny ![]() a to tak gdyby ktos sie za zima stesknil ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-03-25 o 09:05 Powód: zdjecie nie weszlo!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
a bardzo prosze
![]() Cytat:
Moja spódniczka nr 2 jest pewnie w Twoim stylu, bo jest z Camaieu ![]() Cytat:
![]() I nie tęsknię za zimą tylko za Tobą ![]() To jaki Wy macie styl dziewczyny?? Bo teraz to już ogłupiałam ![]() Proszę o fotkę spódnicy charakteryzującej Wasz styl. ![]() Można prosić? ![]() Daguś- Twoje łaszki już przejrzałam i czuj się zwolniona z obowiązku zamieszczania fotki spódnicy ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4839 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mysmy wlasnie byly polatac po sniegu jak aparat mi sie zgrzeje to wkleje zimowe zdjecia heheh |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żoneczki
![]() wpadłam się tylko przywitac troszku Was podczytałam ale nie mam zabardzo czasu teraz odpisac, wiec później to zrobie ![]() Do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Za kawusię dziękuję A ja to lubię takie proste spódniczki ołówkowe najlepiej przed kolanko albo troszeczkę za. moja ulubiona jest właśnie taka z ciemnego dżinsu. Rozkloszowane tez mi się podobają ale tylko na innych Cytat:
![]() super że zakupki się udały na zdjęcia oczywiście czekam z niecierpliwością A z kasa to juz tak jest że się niestety szybko rozchodzi ale ile za nią zrobicie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Całkiem fajne pazurki - te szpice ![]() ![]() A spódniczka w grochy - cudo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o częste mazianie lakierami - dla mnie to jest najlepszy sposób na relaks i odstresowanie się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ciągle z mężem w jakis dziwnych stosunkach jestem ![]() ![]() ![]() Kurcze sorry że Wam smęcę z rana ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybieram się do gin w następnym miesiącu i chyba też foliówę zacznę łykać ![]() No Dageciku jak mi panelowe firany wyszukasz to normalnie boska będziesz ![]() a piesior normalnie wymiata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pokaż zakupy. Uwielbiam oglądać wyniki zakupowych szaleństw ![]() Cytat:
![]() Anusia mam nadzieję, że wszystko będzie ok, że wszystko się ułoży. Nie wiem co więcej mogę napisać... Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-03-25 o 10:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to jak brzusio podskakuje to świetna sprawa ![]() Cytat:
![]() a usg normalne 2d, ale za to na bardzo dobrej jakości sprzęcie ![]() Cytat:
![]() szczerze to ja nie lubię chodzić w spódnicy ![]() ![]() ![]() no ja mam nadzieję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Będę do Was zaglądać, ale nie za wiele pisać, bo praca czeka. Póki co życzę miłego dnia!
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja gdybym miała Twoją figurę... marzyłabym o przytyciu chudzielcu jeden!!! ![]() Powinnaś właśnie dodać sobie ciała takimi ubraniami i wykorzystać to, że możesz sobie go dodać! Ciągle narzekam na swoją figurę <taki już los- nas kobiet>, ale tak naprawdę nie chciałabym być chuda ![]() A marzy mi się np bluzka z falbankami na biuście, której kupić sobie nie mogę, bo... ![]() ![]() A z racji mej urody... wszelkie cygańskie nasienia... niet ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- ja też uwielbiam ołówki ![]() 3- gdyby ciągle nosiło się to samo... byłoby się monotonnym ![]() jak widać ja lubię różne kroje i różne style ![]() byleby wszystko ze sobą grało... i style się nie mieszały ![]() ale dziękuje za wyczerpujacą odpowiedz ![]() 4- postanowiłam, że rownież zacznę brać foliaka ![]() ![]() I to nie ze względu na bejbiska... a ze względu na inne działanie witaminowe ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-03-25 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 1-t-shirt 2-t-shirt 3/4 rękaw 3-sweterek z krótkim 4-tunika 5-sukienka- na wesele!!! wystarcza mi tylko kolorowe dodatki ![]() 6-moje nowe buciki a to rzeczy ktora dostalam od ciotki tż 7-biała bluzka 8-rózowa bluzeczka 9-przewiewna tunika 10-sukienka
![]() |
#4848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle, ze ja muszę unikać takich luźnych ciuchów, bo mnie poszerzają bardzo ![]() Szczególnie taki np grzybkowy sweterun ![]() Właśnie wsuwam płatki fitella z gellwe z kokosem i crunchy czekoladowymi ![]() Ale to dobrutkie z mleczkiem ![]()
![]() |
#4850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez nie moge takich fasonow nosic bo jestem w tym 2 razy szersza, ale kupilam ze wzgledu na rosnacy bęzbol.....a nie lubie jakos upietych ciuszkow na brzuszku, wole luzne...... a przed ciazy tylko obcisle rzeczy nosilam ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- u nas porzadki pelna para wiec ide myc meble i to co na nich stoi czyli kurzołapy hehe!!
![]() |
#4851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ile kosztowały butki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
No dziewczynki...
Nie wiem jak u Was, ale mi tak słonko przez okienko przygrzewa, że zaraz tu zasnę... cudnie ![]() Gdzie się pochowałyście kiziole moje? ![]() Nie udawać, że pracujecie :P Anusiu- dla Ciebie buziolek na lepsze samopoczucie ![]() Miluniu- jak się czujesz? Lil- ![]()
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lipa dzisiaj bo nie ma wody w biurze (rura pękła) i nie ma jak iść siusiu ![]()
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na zakupkach-kupiłam 3 rodzaje papieru ściernego i inne takie bzdurki. No i baterie i cukierki do poławiacza bo wczoraj Kamil go już przywiózł do domu i bardzo chce wypróbować .
A ja teraz sobie czekam na mojego mężulka- ciekawe o której będzie. Ja spódniczki lubię trapezowe, rozkloszowane za kolanko ![]()
#4856 | ||
Wtajemniczenie
|
Gdzie Dagecik z moimi firankowymi stronkami
![]() ![]() Wow Iza, ale zakupy:P Cytat:
Cytat:
![]() Na serio pracuje ![]() ![]() Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-03-25 o 13:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem ... dziś w solarium cały dzień czyli do 20 ale mam wizaż cały czas przed oczyma więc szybko mi zleci
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też nie lubię się rozstawać z mężulkiem na dłużej ostatnio w styczniu byłam w Pl sama na tydzień i to jest jak dla nas za długa rozłąka ... postanowiliśmy, że wszędzie razem będziemy jeździć ![]() Cytat:
![]() a jak będzie co pokazać, sama jestem ciekawa czy mi tak dobrze będzie w krótszych ![]() Cytat:
![]() no to czekam na rogaliki do popołudniowej kawuni ![]() Cytat:
![]() jak to mówią łatwo przyszło łatwo poszło ale ekstra kaska zawsze mile widziana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście kciukasy mocno ściśniete i prosimy o relację po ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ...jest niesprawiedliwy ![]() ![]() wszystko mi się podoba ![]() ![]() świetne zakupki kurczę chyba z dziesięć razy już próbuję wysłać tą wiadomość i ni c ciągle za dużó grafiki wrrr |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
haha, no chyba trza będzie
![]() ![]()
#4860 | |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() I wogóle Kasieńka - jaki wakacyjny avek ![]() ![]() Cytat:
![]() Moim bagażem jest moja siostra, małolata jeszcze, którą wychowuję po śmierci rodziców, a której staram się zastąpić matkę tylko coś ostatnio mi to nie wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba poczułam ulgę że to napisałam. Bardzo się cieszę że was mam tutaj na wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.