|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
ciniusiowa super że mała już jest z Wami i macie poród z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() uściskaj małą od cioci Zuzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa to cudownie, że już jesteś z nami
![]() czekamy na fotki:P ja wróciłam własnie od lekarza... Wyszłam z gabinetu z płaczem ogólnie ![]() ![]() ![]() ![]() Z dobrych wieść to dzidziuś ma 8,77cm, przezierność okej, termin się przesunął na 13 grudzień (ale nie zmieniał w karcie), czyli 14t 5 dzien dziś teoretycznie jest. Nastepna wizyta za 4 tygodnie i wtedy poznam płeć ![]() ale ogólnie jestem smutna, myslałam, że ból pleców to normalka, nawet na necie tak czytałam,ale mnie to zdołowało... zrobiłam zdjecie aparatem ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-19 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Ciniusiowa super, że do nas wróciłyście
![]() Domi szkoda, że lekarz okazał się teraz taki oziębły, pewnie na pierwszej wizycie chciał być miły, żeby prowadzić ciąże, a teraz pokazuje jaki jest naprawdę. Pierwsze słyszę, że ból pleców może świadczyć że jest jakieś zagrożenie, przecież to normane jest, bo się wszystko rozciąga i przygotowuje do porodu. Nie smutaj się - ważne, że z dzidzią wszystko dobrze, że rozwija się prawidłowo. Może pomyśl jeszcze o zmianie lekarza, bo po co masz się stresować przykażdej następnej wizycie.
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ogólnie jest spoko, mój tz np. nie odczuł ze jakis oziebly, ale dla mnie tak ![]() I dziwne dla mnie to, bo mówił, ze na basen nie wolno chodzic, bo woda brudna, witamin mam żadnych nie jeść, tylko owoców duzo, krew i mocz dopiero na sierpień ![]() No nie wiem, może za bardzo idealizowałam te wizyte, mój tz jest zadowolony, mówi, że koles gada do rzeczy. w sumie to on tylko z nim rozmawiał dzisiaj... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
Domi ginkowie ogólnie polecają basen....a witaminki faktycznie lepiej teraz jeść w owocach i warzywach, niż "sztuczne". Zimą to można brać witaminki, bo jest mało świeżych warzywek. Nie martw Domi - będzie wszystko dobrze, tyle szczuplych osób rodzi dzieci i jest wszystko dobrze. Może jakieś ćwiczenia by Ci się przydały, albo chociaż NIE SIEDZĄCY tryb życie.
Teraz dopiero zauważyłam zdjęcie - ale już duży dzidziuś ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-19 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
BAN stały
|
Domi jaka fajna dzidzia
![]() mam nadzieje że bóle pleców szybko minął... ja gadałam znowu dzisiaj z M.przez tel.. ![]() Moja przyjaciółka urodziła ![]() Ja zrobiłam sobie żelki na stopach, przykleiłam cyrkonie...ale w taka pogodę to ciekawe gdzie wstawię swoje stopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Vcelka pytałam go o ćwiczenia to mówił, żebym nie ćwiczyła ![]() ![]() Zuzia ciężko sie robi żelki na stopach? ![]() jak patrze na zdjęcia Usg to dopiero teraz się zaczynam cieszyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdis!!!
![]() Fajowy tytuł 2 części się szykuje - o tych laseczkach, brawo dziewczynki! ![]() Cinusiowa - ahoj! ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj miałam ciężki dzień na uczelni - wszysycy poprawiali wszystko, a psorek ..., ech szkoda gadać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - często girls zażywają nospę i to nic takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() w wiecie co dzis tylko mu smska napislam i to by moj osatni smski....do niego...JAK nie to nie!!! tego kwiatu jest pół światu ![]() bedzie mi smutno i zle na poczatku ale jakos to przezyje.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() ![]() przepraszam ze wam tak madze o tych facetach....malo to interesujace..... ![]() A u mnie wsumie to ranek byl super...bo poszlam na zakupy kupilam sobie 2 pary spodni i oczywscie kolczyki ehhehe ![]() A facetow to ja juz mam dosc...eheh...po co na oni chyba tylko do sex.... ![]() Cinusiowa-to ja ci ejszcze raz Gratuluje i ide na n-k zoabczyc Ninke ![]() dobra ide lulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
cinusiowa super, że już jesteście w domu
![]() domi ale śliczna i duża dzidzia ![]() a tym, że coś Cię boli się nie przejmuj, to normalne na początku boli bo się wszystko rozciąga, a na początku dzidziuś najszybciej rośnie, no i na końcu też boli heh ale nie ma co się martwić a to że lekarz "zimny" to może dobrze. przynajmniej konkretny i rzeczowy, mój pierwszy gin doprowadzał mnie do szału swoimi dowcipami , którymi chyba próbował rozluźnić atmosferę a nic o ciąży nie wiedziałam, natomiast drugi gin był właśnie taki "zimny" ale zawsze dowiedziałam się czego chciałam ![]()
#4843 |
Zakorzenienie
|
Motylicaja bardzo dobrze odpisałas szanonwnemu G. burakowi jednemu
![]() ![]() ![]() Zanko mój Tz tak samo mówi, ze koleś gada do rzeczy, a ja lubie takie milutkie osoby ![]() ![]() ![]() ![]() Jane a jaka Twoja dzidzia wielka wow ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Jagódka - Ty to też masz tych facetów...
![]() ![]() Domi ![]() Co do bólu to wiesz, najgorsze, że nie wiadomo ile poród może potrwać - różnie u różnych osób! No i np. sama zobacz jak z Cinusiową było - nawet w końcu lekarka rzekła, że po co się mają dalej męczyć i nie mieć już sił w decydującym momencie? a i tak - to znieczulenie daje się od rozwarcie 4 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Hej - która sukienka Wam się bardziej wydaje? Bo taka niedroga, nie? Tak sobie dziś je zobaczyłam i o black pomyślałam? Ale to jeszcze nic pewnego, więc na razie tylko Was wysonduję ![]() http://www.allegro.pl/item655547150_...t.html#gallery http://www.allegro.pl/item657889371_...i.html#gallery choć ta z kamieniami chyba nie ![]() Aha - Domi, basenu ja tez wcale nie polecam, bo złe mamy doświadczenia - u nas np. często coś się z niego przynosi (mój M chlamydię raz, a potem inna jeszcze bakterię!), bo mamy wodę chlorowaną, a zalecana jest jodowana ponoć, tylko gdzie takie baseny??? ![]() ![]() DOBRANOC ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-19 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Jane mnie się ta pierwsza sukienka otworzyła i musze stwierdzić, że badzo ładna
![]() ![]() ![]() uspokoiłyście mnie ![]() ![]() a co do basenu to też słyszałam, że woda jodowana. Lekarz mi mówił, że woda się wszedzie dostaje i mogłbym coś złapać, no ale niektórzy chodza ![]() Jane a nie chcialabys niebieskiej tej sukienki pierwszej? jestes blondynka to by Ci pasowała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
No to fajnie Domi, że Ci się podoba - mi też, chyba nawet coraz bardziej
![]() A niebieska też fajna, no - myślałam o niej, ale jam teraz nieopalona nic a nic i pewnie nie będę się opalać, bo chyba się raczej teraz nie powinno (tak coś słyszałam, że te wrażliwe karnacje to mogą w ciąży dać przebarwienia, plamy - no a jam jasna blondi z taką karnacją delikatną właśnie) - ale fakt, że do my blue eyes też byłaby fajna ![]() A ta szara co się Tobie podoba też mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz już będę mówił, że ja też chce widzieć, mi obrócił monitor ze dwa razy, ale dla mnie to za mało. Miesiąc temu wszytsko widziałam, bo robił powoli usg i zatrzymywał a wczoraj tylko jeździł i mało dzidzi widziałam jak sie rusza ![]() ![]() Acha i nie kazał mi spać na brzuchu, bo o to też pytałam, że się nie powinno.A przypomniało mi sie, że pwoiedział, że ładnie brzuszek rosnie, jak leżałam...to dobra wiadomość z wczorjaszego dnia... Jane no lepiej się nie opalac, ale czy czarny czy niebieski i tak nie będzie sie rzucało w oczy czy jesteś opalona czy nie. Ja proponuje niebieski dla Ciebie, bedzie ślicznie ![]() ![]() Paollino czy Ty sie tak uczysz? ![]() Adzipersik, Szamanka, Piwusia, Fruzia---> dajcie znać jak egzaminy, praca, ciąża ![]() No reszta Lejdisek, które rzadko przychodza, m.in. Syla, Loni ![]() U mnie na roku większość po obornie już, achh jak im zazdroszcze ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-20 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi, jak ufasz lekarzowi to git, to najważniejsze ![]() ![]() ogólnie dużo czasu dziś nie mam, czeka mnie sprzątanie i zakupy, za to wieczorem przychodzą do mnie kumpele, będziemy pić i gadać ![]() ![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Domi super że z dzidzią ok
![]() ![]() ![]() ja zaraz ubieram siebie i malude smykamy po zakupy dzisiaj mały dał w nocy popalić rozbudził się gdy mu pieluszkę zmieniałam i musiałam go godz nosić ![]() z dobrych rzeczy to że sprzedałam tamten stelaż od wózka bez żadnej straty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Ala ja też jestem bardzo ciekawa, co będzie
![]() ![]() ![]() Blondi to idziemy razem 17 lipca do gina ![]() Jakie macie plany na dziś lejdiski? ![]() ![]() Ja mam bób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
ja chce jechać na zakupy do Marks& Spencer zob co mają ciekawego ale nie wiem czy pojadę bo po stelaż od wózia maja przyjechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Moja Ninulka
![]() Teraz już troszkę się zmieniła, bo pięknie schodzi jej opuchlizna po porodzie i ten buziolek robi się coraz piękniejszy, taki dziewczęcy ![]() Ale niestety nie mam fotek, bo oczywiście nie zdążyłam kupić aparatu i mam tylko te zdjęcia co inni robili mojej córci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
ale śliczna Niunulka, taka niunia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Śliczna Niunulka
![]() ![]() ![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
Babeczki ale cisza dziś...ja jestem osłabiona coś więc leże, spałam, ale zaraz moze się wezme do nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja jestem, ale troszkę zajęta, dopiero co wróciliśmy z zakupów... Ciniusiowa córeczka miodzio ![]()
#4858 |
Zakorzenienie
|
Vcelka kupiłaś jakieś ciuszki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
BAN stały
|
Wpadłam na chwile i znikam...
poszłam o 1 spać, wstałam o 6, ze szkoły wróciłam o 14, spałam...a teraz się uczę bo jutro egzamin.. a wieczorem winko musujące z siostrą... nadrobię wszystko pewnie w pn rano albo jutro wieczorem jak dam radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba napisze na wziazu anons zeby mi jakis facet dziecko zrobil...bo ja cche miec takie dzidzi.... ![]() Witajcie ![]() A u mnie dzisaj zle.... ![]() okalzo sie ze brat cos przeskrobal z byla dziewczyna no i mama tej jego dziewczyny bylej straszy nas policja ![]() ehhh... ide spac buziak ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.