|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
Zaczęłam wczoraj robić pompki, a dzisiaj boli klata i plecy.
Dziewczyny, miałyście jakis patent, po ile robic i i le razy dziennie? Jutro od 9-tej trzymam kciuki - za tych, co na badaniach
|
|
|
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest tak jak piszesz z waszego oddziału na pewno pojedzie ten II etap który teraz będzie ale tylko od was. No cóż to właśnie przez nadwislański jest ten cały bałagan, egoizm tego oddziału i komendy głównej sprawia że w pozostałych oddziałach są takie kolejki. Po prostu łatają tylko swoje braki kosztem innych |
|
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim ...
dziewczyny a jak wyglada u was przygotowanie do wf np. pompki dla mnie to mordenga zrobie z 8 i dosc jak to u was wygladało jak sie przygotowac ...stranger dziekuje za informacje odnośnie wario szkoda ze nie mozecie nic powiedziec ..... |
|
|
|
#4836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam że nie jestem ze wschodniej granicy więc nie przemawia przeze mnie żal, to tylko prosty zdrowy rozsądek i liczby. Edytowane przez Chaoz Czas edycji: 2009-10-29 o 15:47 |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym dodał że błogostan panuje też na warmi. tu jak bylem tak jestem i będę sam na tym forum. jak coś wiece o tym oddziale to daaaajcie znać
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
Co myślicie o epidemii na zachodniej Ukrainie?? Ciekawe w jaki sposób zabezpieczą granice i funkcjonariuszy przeciez ukraińcy beda uciekac albo na wschód albo do Pl łoł to tylko ok 80km ode mnie ![]() http://www.rmf.fm/fakty,164141,Ukrai...enia,pluc.html
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
Chaoz popieram Cię w 100% !
HossAnna -> zapotrzebowanie? a jaki oddział ma mniejsze zapotrzebowanie niż nadwiślanka?! żadne zapotrzebowanie tylko taka polityka, nie zdziwię się gdy nadwiślański wyprze swoich a cała reszta i z sierpnia i z listopada nadal będzie czekać. I nie bardzo zgodziłabym się z tezą że np. na wschodniej granicy oddziały nie mają potrzeb kadrowych takich jak wewnątrz kraju. ![]() Darek, a co masz na myśli pisząc że na warmii panuje błogostan ?
|
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
Unica i 15 km ode mnie!!!
Jeśli chodzi o zapotrzebowanie to u mnie w oddziale też są ogromne braki a na samej Medyce brak 200 osób. A przecież są jeszcze inne przejścia. Na pewno Nie jest bez znaczenia że KG robi tak żeby im było po drodze. Z mojego oddziału pojechało na szkolenie aż 9 osób. Takich tłumów to chyba nie widzieli
|
|
#4841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Przyczajenie
|
Niestety tak to juz jest...
ale co nas nie zabije to wzmocni:PPozdrawiam wszystkich oczekujacych..ja tez czekam...czekam..czekam Stranger dzieki za materiały
|
|
|
|
#4843 |
|
Zadomowienie
|
Zygmundo pompki to ja wyćwiczyłam robiąc od kilku dziennie i systematycznie zwiększając ilość po jednej co jakiś czas. I raz na tydzień robiłam 1 czasem 2 dni bez pompek żeby mięśni nie zamęczyć. I tak przez 10 miesięcy
|
|
#4844 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=strangergirl;149849 37]Zygmundo pompki to ja wyćwiczyłam robiąc od kilku dziennie i systematycznie zwiększając ilość po jednej co jakiś czas. I tak przez 10 miesięcy.
Przez 10 miesięcy- no to dzisiaj powtórka ![]() dzięki
|
|
|
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś wcześniej pytał o atmosferę na egzaminie. Opinii pewnie tyle co zdających bo każdy inaczej odbiera pewne sytuacje ale ja jestem z tych co mają bardzo dobre wspomnienia. Egzaminatorzy to normalni ludzie i nawet z poczuciem humoru. Nie było żadnych nieprzyjemności na żadnym przedmiocie, na wf-e też spokojnie. Myślałam że będzie bardziej surowo a tu miła niespodzianka - pan był bardzo uprzejmy i naprawdę nie czepiał się niczego czego nie musiał. Jak ktoś zawalił to nie miał prawa mieć pretensji do egzaminatora tylko dla własnego lenistwa
. Życzę i wam zdający w listopadzie takich pozytywnych wrażeń. Wolałabym jechać znowu do Kętrzyna niż zdawać te powtórki z testów, badań, wario i ... nie wiadomo jeszcze czego, bo do Grudnia niby blisko ale w sumie daleko.---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- aha, noclegi. Polecam noclegi na kwaterach prywatnych. Ja spałam w domu zaraz za ogrodzeniem oddziału i kosztowało to tyle co nocleg w jakimś internacie ale byłam kilkanaście metrów od celu podróży i warunki były super - łazienka, kuchnia do dyspozycji. Noclegi można zarezerwować ze strony Kętrzyna. Ja wzięłam pierwszy z brzegu namiar ze strony i okazało się że to pierwszy dom koło jednostki
|
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam słowa Strangergirl nie ma sie czego bać jest naprawde miła atmosfera a jesli chodzi o pompki u dziewczyn Pan patrzył na dokładne ich zrobienie z przymrozeniem oka
![]() U nas wyjazd i nocleg zorganizowaliśmy razem wynajeliśmy 2 busy i noclegi w internacie ..cóz warunki jak to w internatach ale to tylko 1 noc a za to wrażenia i wspomnienia bardzo miłe.. Radzę zabrac cos do jedzenia ze soba bo nie ma zbytnio czasu pomiedzy egzaminami , my w konsekwencji musielismy glodowac do 16;00 a co do stroju na w-f wezcie tez cos cieplego bo w Kętrzynie np.biega sie na stadionie bez wzgledu na warunki a w-f jesli macie jako tako forme napewno zdacie ,szczerze raz czy 2 pobiegalam przed egzaminami na hali ,pompki brzuszki itd i 6pkt jak nic. Lepiej sie nie meczcie kilka dni przed bo miesnie bola i wtedy lipa !powodzenia
|
|
#4848 |
|
Rozeznanie
|
ja też się podłączę do opinii dziewczyn o miłej atmosferze na egzaminach. stresik mały jest ale taki budujący
Tiggi, a Ty tak nazwiskami na forum... ?
Edytowane przez eleonore1 Czas edycji: 2009-10-29 o 20:16 |
|
|
|
#4849 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałam wystąpić w obronie nadwiślanki (nie jestem z tego oddziału )!Ten oddział ma naprawdę duże braki etatowe!Czytałam, że na samym Okęciu jest do obsadzenia około 200 wakatów, więc fakt, iż ostatnio odbyło się szkolenie wyłącznie dla nadwiślanki wydaje się uzasadniony!
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
No tak Katiuszka ale tak jak pisałam na przejściu obok mojego miasta też co najmniej 200 osób potrzeba a nikogo nie wysłali żeby się szkolił
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- hi hi Eleonore też najpierw się zdziwiłam ale popatrz na dół strony - ten piotrmelwin to taki nick ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- tak więc Tiggy jest niewinna ![]()
|
|
#4852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
Piotrze M. - to twoja wina że kobitki wpędzasz w kłopoty he he
mogłeś wybrać coś bardziej sekretnego jakiś Rambo504 czy coś w tym stylu
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
miało być "kwestionuję"
|
|
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
a ja jutro mam te "skrócone" badania. Nie wiem co tam mają skracać ale na wszelki wypadek nie zaglądam dzisiaj do szklanej kuli
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- . Eh ten kryzys.
|
|
#4856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Stranger, wieki temu jak byłam studentką zdarzyło mi sie zatankować za 5 zeta |
|
|
|
|
#4857 |
|
Rozeznanie
|
tak czy inaczej stranger, ten nick brzmi jak nazwisko a nazwisko rzadko bywa nickiem
no nie ważne...
|
|
|
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
he he mam nadzieję że ten 'montaż' będzie w wersji full option a nie jakiejś kryzysowej
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Eleonore ja też zgadzam się że ten nick to nazwisko - tylko że to Piotrek je ujawnił (he he ale skarżypyta ze mnie ale muszę tu bronić Tiggy
|
|
#4859 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu dzisiaj tłumy
Ludziska kochane piszta coś!
|
|
|
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
Katiusza 5 zeta powiadasz
o rety
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

- za tych, co na badaniach 

...

ale co nas nie zabije to wzmocni:P
. Życzę i wam zdający w listopadzie takich pozytywnych wrażeń. Wolałabym jechać znowu do Kętrzyna niż zdawać te powtórki z testów, badań, wario i ... nie wiadomo jeszcze czego, bo do Grudnia niby blisko ale w sumie daleko.