|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: hula-hop 3
powinno być dobre
![]() i waga chyba też w miarę, ale nie wiem ;d nie wiem nawet ile moje wazy ![]() jak cos to zawsze mozna dosypac cos do srodka, u mnie jest piasek xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
8 dni kręcenia 15min za mną. Tylko wczoraj nie kręciłam. Od jutra 20min.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
Dotkaaa- moim zdaniem baaaardzo drogie HH. Żadnych kulek masujących, anionów i innych bajerów a 50 zł?!
![]()
#4835 |
Raczkowanie
|
drogie bardzo, zgadzam się ;d
ja ta aukcję potraktowalam tylko jako przyklad hh ![]() ![]() ale chyba nie chcesz zamowic takiego drogiego.. xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj 20 minut, z przerwami, tzn 2 razy po 10 minut
![]()
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2010-08-03 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
cukierkowa... ja też zazwyczaj łapie zanim spadnie ale wczoraj nie zdążyłam poprostu
Dotkaa miałam oba HH i polecam zwykłe bez masażerów bo będziesz wyć z bólu a to co w aukcji wstawiłaś jest dobre i cena jest też wporządku. TO nie są zwykłe plastikowe kółeczka tylko HulaHop fitnessowe, takie ktore sie w gimnastyce artystycznej używa, one są odrazu cięższe, nie trzeba nic sypać. i cena jest OK bo to nie jest zwykly kawalek plastiku. Sama bym takie chciala, tylko musialabym sie swojego magnesowego pozbyc najpierw |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Hej babeczki
![]() ...mnie też kusi to sportowe, ale muszę wrócić do systematycznego kręcenia najpierw, bo inaczej to mnie TŻ pogoni razem z tym kółkiem ![]() ![]() Ja kupiłam już jakiś czas temu takie z "masażem". W sumie jest wszystko ok, nie miałam siniaków, ładnie spadła mi talia...ale nie mogę kręcić nigdzie poza nią, właśnie przez te wypustki "masujące". Efekty przy regularnym kręceniu boskie (vide mój podpis ![]() Z tym, że ostatnio się opuściłam w kręceniu i centymetry zaczynają wracać, więc ponownie odkurzam hh i wracam do kręcenia, tym bardziej, że po codziennym treningu BBL kręcenie jest niezłym uspokojeniem dla organizmu i masażem dla mięśni brzucha ![]() Aha, gdyby któraś z was była zainteresowana, to moje kilka centymetrów straciłam z talii bez diety specjalnej i kręcąc nie więcej jak pół godziny dziennie, a często i krócej (najczęściej po 10 minut na "stronę") więc chyba warto spróbować ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
A ja się nawet obrażam za ten ryż
![]() ![]() Żart ![]() Ale miałam wczoraj przygody. myślę "ok, trzeba posłuchać dziewczyn" . Najpier podwędziłam mamie ryż, potem skombinowałam taką dużą taśmę... Wsypanie ryżu do hh to był sajgon, połowa mi nie wpadała do niego tylko poza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I potem nie mogłam już patrzeć na to kółko, pokręciłam tylko 6 minut. Ale skoro mam najlżejsze i najmniejsze hh na forum to chyba można mi podwójnie liczyć ![]() ![]()
#4842 |
Przyczajenie
|
50 zl ja wiem czy to drogo ja mam za ok 70;> mysle ze jesli komus zalezy to warto przede wszystkim trzeba to lubic bo jak nie to po chwili sie znudzi i pojdzie w kat ;D ja lubie i krece wlasnie 2h na poczatku robilam godzine ale jak zwiekszylam to zauwazylam ze w 3 dni stracilam 1-2 cm w roznych miejscach takze efekty sa motywujace ;D
#4843 |
Zadomowienie
|
Z tymi siniakami i bólem to zależy od osoby. Ja mam z kulkami masującymi i tylko raz mnie brzuch bolał, na samym początku. Siniaków w ogóle nie mam.
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie ![]() zaraz się biorę do roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
30 min zaliczone
![]()
#4846 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
Tzn. spadła mi trochę waga i z tego jestem bardzo zadowolona ;D bo nie robię nic specjalnego ; ) no ale zakładam, że HH dołożyło do tego swoje 3 grosze
![]() ![]() Dziś 25 min. przed śniadaniem, a śniadanie po 40 minutach ;D
#4848 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dolaczam sie do was!
Przez jakis czas krecilam po kilka minut, ale teraz, kiedy widze jakie wy zmobilizowane to postanowilam przez ten okres wakacyjny, ktory mi pozostal krecic HH codziennie ; ) Zobaczymy jak mi to wyjdzie aaaaaaaa Trzymajcie kciukiii! |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a może mogłyście powiedzieć coś o efektach? Ale tak bardziej konkretnie typu: po m-cu kręcenia ciężkim hh przez pół godziny ubyło x cm. I czy w połączeniu z dieta, innymi ćwiczeniami itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
moniu. ja w zeszlym roku kręciłam zwyklym z tesco (tylko średnica 90kilka cm) nie stosowalam zadnej diety a jestem żarłok , najpierw kreilam chwile i wiecej sie schylalam potem jak sobie przypomnialam jak to leci to krecilam 15-60min , do tego robilam w trakcie np przysiady lekkie czy skrety tułowia na ugiętych nogach w półprzysiadzie i po 30 dniach mialam 6cm mniej w talii i 8 mniej w brzuszku !! potem kupilam to z masażerami bo tamto mi synek zgiął :-/ i leży w szafie i sie kurzy....
ja nie moge krecic z tymi masazerami, mam brzuszek i boczki ale mimo to wystają mi kości miednicy i mam je strasznie poobijane wczoraj te 8 min wytrzymalam i dzis juz na obu bokach siniaki mam.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj tylko 15 minut przed sniadaniem, ale wieczorem pokręcę z godzinke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Kupilam HH
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Wtajemniczenie
|
Wracam do kręcenia po raz 230483184104808:P:P
Pomocy,nie mogę teraz przestac! ![]() Podziwiam Was ,że tak kręcicie i kręcicie;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Enticing - jak się będziesz opuszczać, to będziemy bić! ![]()
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
ale ja mam tak glupią figurę że mi sie i tak obija, wcięcie w talii mam ze 2-3 cm nad kośćmi a to hula dość szerokie i chcąc nie chcąc mi sie obija.... :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
Ja póki co rezygnuję z hh, od miesiąca nic mi nie ubyło w talii więc przerzucam się na skakankę, bo podobno dobrze zruca się tłuszczyk
![]()
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Przysżło moje HH, wiec sie oficjalnie dołaczam
![]() ![]() ![]() Oby starczylo mi wytrwalosci to za jakis czas dojde do wprawy. Wkurza mnie gdy nie wychodzi, ale w kazdej wolnej chwili sobie probuje ![]() Ale napewno nowy sprzecik jako dodatek do treningu to dodatkowa motywacja by zaczac walczyc na nowo o talie i brzuszek Jeszcze czekam tylko na kuriera z parowarem i bedzie to ukoronowanie zmian w odzywianiu jakie wprowadzam od jakiegos czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Przyczajenie
|
Ja wlalam do swojego kółka wode o.o Jak na razie sie nie wylala, a kolko jest ciezsze.
Troche mnie boli talia, ale co tam. ĆWICZE! @Shee'naz - z ciekawosci zapytam; ile zaplacilas? ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
![]() dziewczyny ratunku, potrzebuje kopa w moje chude dupsko ![]() ![]() zaczelam sie od nowa rozrastac na boki, znowu mi sie obwod zbliza do 70 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na zacheta sama sobie zapodam ![]()
#4860 |
Zakorzenienie
|
ja moje wypelnilam woda jest ciezsze i o wiele dluzej krece niz takim leciutkim.tylko powiedzcie mi czy ja na boczki mam to krecic na biodrach ( co wogule mi nie idzie;P) czy w hm..wcieciu w tali? glupie pytanie wiem wiem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.