|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Raczej brzuch niepowinien cie bolec,krew z nosa to przemeczenie.Ja na twoim miejscu poszlabym do kontroli czy jest ok i zapytac dlaczego boli.Moga byc rozne przyczyny bolu .Powiekszajaca sie macica,nadzerka,torbiel i najgorsze ale o tym nawet niemysl
![]() |
#4832 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Pewnie siedzi nad pracą magisterską Jestem za tytułem Agatki, czyli: PRZYGOTOWANIA W TOKU BO ŚLUB W TYM ROKU Wczoraj zapytałam brata czy będzie naszym świadkiem to się przejął, że musi iść do spowiedzi ![]() Znam już wreszcie termin obrony - 19 czerwca!!!! ![]() A to paskuda z tej popscene, kliwii pokazała fotki ze słubu a nam nie, nawet nie zajrzała do nas <foch> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylismy dzis na kursie tanca i mamy dopieszczone juz 1/3 kawalka tzn 1 zwrotke i refren teraz dalsza czesc.. ciesze sie ze mamy jeszcze ponad 2 miesiace czasu bo robimy to bardzo powoli i dokladnie i bynajmniej niemusimy sie spieszyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilke, straszny mlyn w firmie, o 6.30 wstaje a niedawno skonczylam prace
chcialam podziekowac wszystkim pmkom za komentowanie plenerku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() stokrotko, trzymam kciuki za operacje Twojego taty ![]() ![]() Anulko, ja sie dowiem 1 czerwca kiedy dokładnie obrona, ale ma być między 15 a 19 czerwca ![]() ![]() Cytat:
![]() Jezuśku, jak mi sie podobają te zajęcia! Szkoda, że na czas wakacji zajęcia przerywają ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
DagmaraS, _Madzia_, kaema, iwka28
no jak tam laseczki.... ![]() ![]() ![]() ojej bo ja juz dokładnie za tydzien i powoli zaczyna do mnie to docierac ![]()
#4837 |
Raczkowanie
|
A ja dziewczyny mam problem. Zamawialiśmy przez neta zaproszenia. Wszystko było dograne, pieniądze wysłane w poniedziałek, a facet twierdzi że jeszcze ich nie ma
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem załamana....Wcz Tż mial 2 zmiane jak caly tydzien zresztai zazwyczaj ok 22.20 byl juz w domu. Wcz o tej godz dzownie gdzie jest a on ze z kolega wracal samochodem i sie napija i wroci pol godz pozniej. Ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczynki, wzielam sobie na wieczor persen i przespalam cala noc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to chyba nie jestem stworzona do zycia stadnego...od zawsze wiedziałam, ze małżeństwo to nie dla mnie, przeraża mnie ta myśl bycia z kims 24 h na dobę, zbyt wielkie ze mnie indywiduum i dogodzić mi ciężko.
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzis o 17.00 pierwsze zajęcia w poradni ( o ile TZ znowu czegos nie wiwinie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale moge zrobic tez tak, ze złoze je 2 tygodnie po slubie, a nowy dowód odbiore miesiąc po złozeiu podania jak juz wróce do Polski tak?? aha i czy wsyztsko inne np. NIP, w banku itp moge zmieniac dopiero z dowodem nowym, czy tez musz ewczesniej np. z zaswiadczeniem z USC ze zmieniłam nazwisko?? jedt na to jakis tam termin?? Cytat:
![]() Mój TZ nigdy mnie nie szarpnął, zresztą on nigdy nawet na mnie nie nakrzyczał. czasami podniósł głos aby cos zaakcentowac, lub przebic sie przez moje krzyki i to tyle. stokrotka trzymam kciuki za twojego tatę |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
magda, mozesz zlozyc wniosek o nowy dodow, odebrac jak wrocisz, tylko pamietaj ze jak bedziesz rezerwowac bilety na podroz, to posluguj sie starym naziwskiem, czyli zgodnym z dowodem i paszportem.
![]() Co do banku, to tam idziesz juz z nowym dowode, a NIP się nie zmienia - zostaje stary. W banku podajesz tylko nowe dane i numer nowego dowodu sosobistego. Tak samo w US - jak juz bedziesz miala nowy dowod, to skladasz NIP-3 aktualizujacy dane. I po sprawie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam napisac jaki miałam sen. Byłam z TZ przyjaciółmi (nie bylismy razem) on iał kogos innego. ja mu pomagałam załawtaic ślub z nią. latałam, wybierałąm razem z nm garnitur do slbu, kwiatki dla jego przyszeł żony. on ja tak czule całował, przytulał, był z nia tak bardzo szczęsliwy. a ja.... ja tak bardzo chciałam byc na jejmiejscu, byc z moim TZ. a w tym śnie wiedziałam, ze to nie realne, ze on kocha kogos innego. w dzien pomgałam mu z tymi przgotowaniami, a w nocy płakałam w poduszkę bo tak bardzo go kochałam.
jak sie obudziłam, to byłam najszczęsliwszą osobą na swiecie. wiecie czemu?? bo tyo był tylko sen. ale wrazenia mam po nim niezłe. ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() oczywiscie podrz poslubna juz teraz jest rezerwowana, wiec bedzie na satare nazwisko. effff. wielkie dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
ano pez paniki.
DagmaraS _Madzia_ kaema, iwka 28, toyotka i jak samopoczcucie?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam dziś rowne 3 miesiące do ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
a mi zostało 64 dni do slubu
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- wczoraj wysłalam 14 zaproszen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ręce mi już opadły. Potem stwierdził, że mam problemy psychiczne ![]() ![]() Ja już sama nie wiem... do czego to prowadzi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
magda
Przesyłka priorytetowa czyli usługa realizowana najszybszą drogą, w celu doręczenia przesyłki: w następnym dniu roboczym po nadaniu na terenie Polski - jeśli zostanie nadana do godz. 15.00. Przesyłki nadane jako priorytetowe po ww. godzinie traktowane są jako nadane w dniu następnym. do 3 dni roboczych po dniu nadania w krajach Europy do 5 dni roboczych po dniu nadania w pozostałych krajach świata |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No wiesz, z jednej strony sie starał. pozmywał podłogę (choc fakt z tym zalaniem kuchni o otwratm oknem podczas burzy mu nie wyszło). a naczynia pozmywał?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
nie, stoją w zlewie śmierdzą
![]() ale kupił mi bukiecik kwiatków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
czyli naczynia czekaja na ciebie mam rozumiec??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() Spiesze podzielic sie radosna nowina ze to nie mnie przenosza na pol etatu ![]() uuuu a ja tego nawet nie zauwazylam... czyli dzisiaj 99 dni ![]() ![]() Lece bo Tżtuś woła mnie nie śniadanie... chcialam wyzebrac do lozka ale nie chcial przyniesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków za taty operację. Ja się denerwuję strasznie bo ona właśnie teraz trwa. Najgorsze jest to, że dopiero jutro pojedziemy do taty i dowiemy się co i jak, bo oni przez telefon nic nie powiedzą. Musi być dobrze, nie ma innej opcji ![]() jedziemy dzisiaj z tz do urzędu stanu załatwić te wszystkie papierki. Nie wiecie czasem o ile ma wzrosnąć cena alkoholu od 1 czerwca? Bo zastanawiamy się, czy dzisiaj na szybkiego kupować, czy normalnie przed ślubem. Będziemy kupować ok 40 butelek, więc jakby wzrosło jakieś grosze, to nie ma co na szybkiego dzisiaj biegać przykro mi dziewczyny, że się kłócicie ze swoimi tz. Pewnie to stres przedślubny tak działa. Liliputek co do twojego tz to faktycznie poobserwuj go dobrze szczególnie z tym alkoholem, bo później może być niebezpiecznie My na szczęście z tz się nie kłócimy. Teraz szczególnie czuje jego wsparcie jeśli chodzi o pobyt taty w szpitalu. Ostatnio wogule zaskakuje mnie pozytywnie jeśli chodzi o takie życiowe sprawy. Traktuje mnie już trochę jak żonę, martwi się o nasze wspólne dobro, przelicza już pieniądze na nas, co do niedawna tak nie było. Pod tym względem jestem szczęśliwa ![]()
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stokrotka za twojego tatę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
jesli dyzury w kuchni nie pomagaja, to radze zastosowac metode - Kazdy zmywa po sobie
![]() Nie wiem co poradzic, fajnie ze podloge pozmywal, ale z tym oknem to bezmyslnie, raz ze zalaal, a dwa ze tobie bylo zimno ![]() [a pozniej faceci gadaja ze sie zona zmieniala w zrzedzaca kobite, ech jak nei dociera do nich ![]() Ja nie wiem jak to jest gonic tż to sprzatania, bo w tym wzgledzie jest kochany i w domku robi wszytsko, nie musze sie prosic itp. Az mi czasami glupio ze naczynia stoja a ja leze na kanapie, ale tz mowi ze rano pozmywa, czasami pozmywam ja, choc aj wiecej gotuje. hahaha czasami Tz się wscieka ze mu stosy zostawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo jak gotujemy razem: zaczynamy razem, kroimy co trzeba, a potem zawsze konczy sie na tym, ze TZ wszytsko doprawia, konczy gotowac, miesza i pilnuje a ja siedze obok na krzesełku i gadam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaha
przypomnialo mi się coś ![]() Zeby uniknac klotni, i zorzumiec zwiazek i relacje was laczace, oraz to czego nam potrzeba w zwiasku, polecam książkę: pt: Sztuka wyrażania miłości w małżeństwie - Graham Chapman Ta książkę muszą przeczytać obie strony. Na prawdę fajne rady tam są. I można się dużo dowiedzieć o sobie. ![]() Nam to pomogło swego czasu, chyba muszę sobie odśiweżyc co nieco. ![]() mysle ze ten poradnik tez bylby dobry : Sztuka porozumiewania się czyli jak zrozumieć siebie, aby zrozumieć współmałżonka - H. Norman Wright madzia hahah ja tż nie daję do doprawiania swoich potraw jhhihih, jak juz to mu daję posmakować czy czegos brakuje ![]() ale z tym gadaniem to musi fajnie wygladac. A tż też cos mowi czy tylko slucha?? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-29 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Samba gratuluję ![]() apropo czytania... to ja bym chciała, ale TŻ w zyciu tego nie przeczyta... on do tej pory przeczytał jedną książkę! Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-05-29 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
gold fish kup mu kinder bueno, i daj tylko jeden batonik, powiedz ze dostanie drugi jak zmyje naczynia
![]() ![]() Mozesz zmyc naczynia, i pwoiedziec mu, ze zalezy Ci natym aby nastepnym razem on je pozmywal w terminie, bo jak tak beda staly i staly to jakies robale wam wejda czy cos. ![]() Pokaz mu program - agentki do sprzatania na zone club, albo perfekcyjna panią domu czy cos, ![]() Ponadto fakt, za podloge powinno pasc zdanie - Dziękuję że zmyles podlogę - doceniam to. Albo jest mi milo ze zmyles podloge. czy cos w ten desen. ![]() Facetow takie teksty łechcą a nam korona nie spadnie za taka pochwalę. a oni czuja sie lepiesi i potrzebni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.