|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
ehehhe ![]() [QUOTE=alkamor;1464 zapomniałam Wam napisać wcześniej. Moja przyjaciółka miała brać 15 sierpnia b.r ślub...niestety musieli odwołać bo jej faceta matka była strasznie chora...oni mieszkają razem u niego w domu...matka zmarła 20 marca...teraz pod koniec września zmarła tego jej faceta babcia(z którą też mieszkali) a wczoraj patrzę...nekrolog...zmarł jego ojciec!! normalnie aż mi się wierzyć nie chciało!! ![]() biedny ten chlopak.........ehh ![]() ![]() ![]() A u mnei bylam an spotkaniu z Kinia....i co ona propnuje mi wyjazd 31.12 do 03.01 gdzies do Zakopca... i mam tam jechac z jej chlopakiem... ![]() ![]() A tera sie troszke popsrzeczalam z P. bo on zly dzis jest wsumie mu sie nie dziwie....bo okazalo sie ze w styczniu koczy prace bo go zwolnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Jagódka, ale ten wyjazd to tylko Ty, Kinia i jej facet? Znaczy wiesz, na przykład teraz w Pradze byłam z mężem i kumpelą (miał jeszcze ktoś jechać ale się wykruszył, ale to w sumie nasza wspólna kumpela i się swobodnie czuliśmy w trójkę. Ale mogę sobie wyobrazić, że możesz czuć sie trochę skrępowana.
Nieciekawie z tym brakiem pracy od stycznia ![]() ![]()
#4833 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 2571259Ala ale przystojniak
![]() ![]() A to mój w nowej gablocie jeździmy nia od tyg ![]() a to moje drugie dziecko Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-08 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
uuu, jaki rajdowiec
![]()
#4835 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Wtajemniczenie
|
U mnie nawet kaktusy popadaly
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za pozno na wizaz wchodzisz kochana ![]() ![]() Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszcze Rzymu. Bedziemy czekac na fotki ![]() Blondi widze ze u ciebie Kubus jest na topie ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Syla u Nas Kubuś i Snoopy
![]() ![]() spadam na Golo i wesolo na =tv puls ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Syla, obejrzałam fotki na NK. Lenka jest prześliczna, może zeswatamy ją kiedyś z Mateo
![]() ![]() miłością MAteo są psy w każdej postaci, w swojej łazience ma nawet zasłonę do prysznica w psiaczki ![]()
#4839 |
BAN stały
|
Ja już odlatuje spać.....
Dobranoc... coś mnie zmorzył sen... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do P. pracy to wiesz moze cos znajdzie..ale to sie wiaze z tym ze nie pojedzimey nad morze...bo kasy nie bedzie mial....wiem wiem odlegle plany nie znma go itd.....ale pisze jak jest na dziejszy dzien.... Cytat:
![]() ![]() ja ide LULU buzka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A pochwale sie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
też zmykam spać, dobranoc
![]() Jagódka, a może Sylwestra spędzisz juz ze swoją drugą połową ![]() ![]() dziś mój brat ma urodziny to powiem mu, że w prezencie ma śliczną przyszłą synową ![]() ![]()
#4843 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1255029294
co za tort dobre jetescie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
ja na wschodzie, na granicy z Białorusią
![]() faajnie ![]() Cytat:
![]() Mischonko.. mam talent mówisz.. ![]() ![]() Domi ![]() ![]() Ja dziś jestem po kolejnym ciężkim dniu.. a jutro ćwiczę do tych testów.. dziś mi w d.. nóżki wchodziły, przepraszam za wyrażenie ale tak się czułam/ czuję.. ![]() Mam kilka dziewuszek na nk.. ale chcę więcej.. zapraszam.. bo nie wiem kto by chciał mnie mieć ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-08 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, normalnie padłam z tego tortu.
Właśnie Jagódko, pomyślcie nad tym sylwestrem, może dałoby się wykombinować żebyście się spotkali. a co do wyjazdu to z nami często jeździ kolega Łukasza czasem z kimś a czasem sam, wiadomo że wyjazdy we dwoje to jedno, ale fajnie też grupką jechać, na pewno weselej. I z tym swataniem też dobre, a pamiętacie jak sobie zrobiłyśmy listę kogo z kim miałyśmy swatać ![]()
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
superowa gablota ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- miło mi Sylwia ![]() ![]() wyszperałam taki wiersz... Czas wszystko zmienia, ale mogą minąć lata, a nie każdego da się zapomnieć. Zmieniają się uczucia, ale pamięć silniejsza bywa. Jednak nadchodzi moment, kiedy trzeba iść do przodu. Pomyśleć czasami o sobie. Zrozumieć, że nie wszystko trwa wiecznie. Życie jest jedno, czasami aby coś zyskać, coś innego się traci. To wielka zagadka, i odkrywanie na nowo siebie.
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, ale fajnie sie Was czyta w piatkowy poranek
![]() ![]() U mnie wczoraj ostra klotnia z mezem wiec pewnie @ juz blisko. Ogolnie wszystko juz ok, rano byl milusi dla mnie wiec klopoty zazegnane. Wiecie ja juz z wiekiem mam dosc, czesto odpuszczam w takich klotniach juz nie chce mi sie nawet o swoje zdanie jakos sie upierac i moze dobrze bo mniej sie klocimy... No ale jutro juz sobota mam ambitne plany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi torcik pychotka ![]() ![]() ![]() Ala ![]() ![]() ![]() Eluska - ladnie piszesz, moze sprobuj o tym pomyslec bardziej wiesz ![]() ![]() A tak w ogole to dziewuszki ciesze sie ze piatek ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-09 o 07:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Aliszcze Mateo jest cudny ![]() ![]() ![]() Gusiak zrobilysmy raz taka liste, ale nie wiedzialysmy, ze na horyzoncie pojawi sie Mateo ![]() Eluska to Twoj wiersz?To widze, ze Ty taka romantyczka i artystyczna dusza ![]() Misia po łikendzie czekamy na fotki Twojej nowy fryz, a Ty spokojnie mozesz sie odwalić w kozaczki i spodnice...a w ogole to moglabys nam wkleic jakies nowe fotki swoje, dawno Cie nie widzialysmy ![]() Ja niedlugo lece kupic żeberka, bo w niedziele bedziemy eksperymentowac, ciekawe czy nam wyjda ![]() Ciekawe czemu nie ma Vcelki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-09 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno doszły ![]() ![]() ![]() Do Brostolu masz daleko?jedź, napewno cos fajnego znajdziesz ![]() Moja mamuska mi chce kupic buty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do Bristolu mam tyl mniej wiecej co do Londynu no troche mniej Swindon jest gdzes w polowie powmiedzy Londynem i Bristolem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie jedź ![]() a podobaja mi sie np. takie ![]() http://www.allegro.pl/item758942949_..._szare_39.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kurcze od samego rana problem.. nie mam połączenia busem do Warszawy( TAM GDZIE CHCIAŁAM miejsca są zajęte już ![]() ![]() ![]() Idę na śniadanko, dziś zrobiłam sobie wolne.. by odpocząć przed tym testem.. i wypadałoby trochę poćwiczyć, ale się nie chce.. Dziś będę miała swoje okulary hihi.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() p.s.: moje wierszyki ![]() ![]() 'Ja' Ja-kiedys taka silna twardo stapajaca po ziemi pewna swoich zamiarow , ja-potulna, mila, wesola, wolna szczesliwa, kiedys taka inna - dzis zmieniona, poddawana probom zycia, wykorzystywana przez czas, zatracona przez milosc, cicha przez muzyke, otwarta poprzez wiersze, ja niegdys zyjaca marzeniami dzis trujaca sie zludzeniami...,ja tak niewiele a jednak istnieje, ja taka mala i cicha i skromna, a jednak ciagle przytomna, ja po prostu ja i nic wiecej tylko to co moje i twoje dla mnie zawsze najwazniejsze ( taki kicz trochę ![]() (Nie)powodzenie w reku dlugopis pod reka kartka, gdzies z boku paczka chusteczek i swieczka probuje spisac cos czego nie potrafie obrac w slowa pragne spisac cos czego nie da sie opisac,nie da sie wyrazic w skali, nie mozna nadac im wartosci bo sa bezcenne,odkladam dlugopis gniote kartke na ktorej jest niepowodzenie..pale ja ..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-09 o 09:40 Powód: dodanie treści |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Misia wklej wklej fotke
![]() Eluska tym razem musi sie udac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Postaram sie wkleic i fryzurki i moje butki
![]() ![]() ![]() Elusia ja tez chcialam kiedys do policji ale moja rodzicielka jak zwykle potulna jest i nigdy nie mowi nic tak sie uparl ze ani do policji ani zdawac prawka na motor mi nie wolno.... no i tka zostalo nie mam prawka na motor i z policji tez zrezygnowalam ![]() ![]() ![]() jesooo glodna jestem! wstalam dzis o 3 rano..... zaraz mnie zakrzyczycie ale normalnie wstaje o 4 ![]() Zaczynam prace od 8 ale jade wczesniej bo mnie tz zawozi a on ma na 7 ![]() ![]() ![]() ![]()
#4858 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiesz Ja bardzo bym chciala sie spotkac z P. byle kiedy ale nie wiem jak to bedzie....pieniazki tez trzeba miec zeby mogl przyjechac do mnie....a pozatym on nadla ma ta noge w gipsie...wiec nie ma jak jedzic. autem... ![]() Witajcie ![]() ja dzis zostalam obudzona przez siostre i 7.30 z wrzaskem wbiegla do maszego pokoju z krzykiem "Daj mi jakies pieniadze".....tylko ja ![]() ![]() A ja chyba zachwile ide pozberac troszke orzechow..z pod drzewa... a woogle to sie dzis tak najadlam gruszek ze brzuszke cos mnie boli.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
domi
ładne buciki, ja sobie tez szare kupilam, tylko na obcasiku i tez zamszu ![]() No i ten tort powala na kolana ![]() Ciekawe co tam u vcelki, jak rehabilitacja.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.