|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
![]() ja np jak się farbowałam sama na ciemno garnierem to zmywał mi się właśnie w taki kasztan. Przerzuciłam się na palete i już nie było tego efektu. No tu już Ci nie potrafie pomóc ![]() ![]() tu masz też fryzurkę, chodzi o grzywkę ![]() a mi co doradzisz ![]()
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze na ciemny kolor pomaluje sobie sama wlosy iles przed wizyta u fryzjera??a tobie co bym doradzila.. zaraz ci powiem musze sie na ciebie napatrzec.. chwwwwwwwyyla
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
pakusia następnym razem kupisz gadającego misia
![]() ja też lubię wszystko co kubusiowe ![]() blondynka widziałam je w sklepie ![]() ursull ja też miałam kilka takich ciuszków co dziewczyny nie założyły:/ i wkurzałam się potem ![]() Carola o jakie tanie butki ![]() ja za butki Niki dałam 39,90-, w C&A a za czapkę 19,90-, w H&M poiglot a ja Ciebie widzę w wyrównanych włoskach (czyli trochę podcięte ale na prosto) i balejaż z 2 odcieni blondu (tak jak pisałam Carolajna) ale mi się wydaje że na całości a nie ze spodem ciemnym ![]() ![]() ![]() Fionka ![]() ![]() Ania to Cię przewiało pewnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Klaudia a nie masz tam nigdzie polskiej fryzjerki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta farba nie zostawia efektu takiego ze jak schodzi sa rudawe slady?? ciekawe czy tu taka jest... ![]() Karolinko taka grzywka mi sie podoba mialam kiedys nawet taka .. Wiesz ja cie widze w podobnym kolorku.. naprawde moze bys sprobowala? ciemny z refleksami jasnego i moze na Viktorie sie nie scinaj tylko ladnie wycieniuj je do ramionek To co mi radzisz mysle ze i tobie by pasowalo - jak najbardziej ![]() tobie rowniez i w jasnych i wciemnych do twarzy ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- mam ale one biora sobie tyle samo... mialam jedna tania ale zgubilam do niej namiary.. znalazlam teraz na necie dziewczyne ktora pisze ze balejage robi 30-40 £ a strzyzenie gratis wiec do niej dzis napisze, zobaczymy ![]() esterko dlatego chce pogodzic ze soba jakos ten blond i ciemny.,.. bo mi sie teskni za blondem cos czuje ze jeszcze kiedys bede blondynka ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
ursull przedostatnią miałam
![]() Mi generalnie nie podobają się takie równe, jednakowe kolory, chyba że jest to ciemny brąz lub czarny, pozostałe wyglądają sztucznie, efekt kasku ![]() ![]() ja też jestem zdania co Esti w obu kolorach Ci ładnie ale mi się bardziej podobasz w blondzie, bardziej dziewczęco wyglądasz i tak zadziornie ![]() ja już do ciemnego raczej nie wróce dobrze i w tej mieszance co mam w sensie że dobrze się czuje ![]() I właśnie waham się czy nie wycieniować do ramion z grzwką po skosie i już...zobacze co mi koleżanka doradzi i zaufam jej ![]() dobrze na ty wychodziła zawsze ![]() to pisz do tej diewczyny i mów jak tam co tam ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() malutka gratulacje dla Dawidka,Milusia jeszcze tak nie robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiedz coś więcej..jak się nazywa synek skąd jesteś i takie tam. A co się stało że mogło być tragicznie? I tak: pisz głośno bo tu ciężko o zauważenie ![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
ania te tabletki nazywaja sie: Nutri Hair (firma MEGAFYT biotherapy) zawieraja skrzyp, pokrzywe i ekstrat z prosa. Kupowalam je w aptece po 20 zl. Zazywa sie 2 kapsulki dziennie opakowanie starcza na kuracje miesieczna.
Odnosnie pal hehe a co Ty taka ciekawa? ![]() ![]() ![]() Oj ile sloiczkow zrobilas kochana.... ![]() ![]() Fionka oby pierwsza jedynka u Zuzi szybciutko sie wyklula ![]() gratuluje rodzenstwa ![]() ![]() malutka to musi byc cudowne jak dziecko wyciaga swiadomie raczki ![]() Haruno witaj ![]() Klaudusia moim zdaniem Tobie jest slicznie w dluzszych wloskach i wlasnie tak jak Karolinka mowi...ta grzyweczka po skosie zaczesana lekko na bok ![]() Co do kolorku to znow moim zdaniem slicznie Ci w cieplych odcieniach i niezbyt ciemnych, w blond Ci bylo slicznie ale w brazie cieplym rowniez. Blond Cie odmladza a braz troszke dodaje powagi. Ale Tobie chyba pasuja takie zdecydowane odcienie.
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-31 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Synek sie nazywa Danielek
bo zajrzalam na profil haruno .. ![]()
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze nie odpisze kazdej z was... czytalam zalegle i mniej wiecej wiem o co kaman
![]() dzis Halloween i jak to bywa cala noc beda fajerwerki ![]() ![]() Jestem padnieta, najpierw intensywane szalenstwa z malym potworkiem a pozniej sterta prasowania... nog nie czuje ![]() Widze ze gadacie o fryzurkach.... kochane za 25 dni jade do Polski i chcialabym zmienic fryz... koloru nie, bo uwazam (jestem skromna) ze mam swietny kolor ![]() ![]() myslalam nad balejazem, ale mi kolezanka fryzjerka odradzila, powiedziala ze mam swietny swoj kolor i ona by nic nie robila... tylko nie mam fryzury ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale za 2 tygodni przyjezdza siostra ![]() Cytat:
![]() ![]() spadam na MIS AGENT i bede lezec do gory tylkiem!!! wkoncu!!! WITAM STRASZNIE NA HALLOWEEN ************************* *** _____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶¶_"_¶¶¶¶_"_¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶¶(●)¶¶¶¶(●)¶¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶█¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶ ___¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶ ____¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶¶¶¶ _____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ Duchy...zjawy...i...upior y, Diabły...strzygi...inne zmory, Dzisiaj ze swych grobów... wstają i do Twoich drzwi...pukają, Jeśli nie chcesz....ich się bać, Musisz im...cukierka dać..... ![]() _____________________ §§§§ _____________________§§__ _§§ _______________§§___§____ ___§§ ____________§§§__§§§§____ §§§ __________§§________§§§§§ _________§__CUKIEREK____§ § ________§§_NA HALLOWEEN_§§ ________§____________§§ ______§§§§§§______§§§ __§§§§____§§§§§§§§§ §§_______§§ _§_______§ _§§§§____§ _____§§§§§ POZDRAWIAM I CUKIERKA DZIŚ ZOSTAWIAM ![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-10-31 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Agusiu dziekuje ci zlotko
![]() ![]() dziekuje za rady kochane ![]() ![]()
#4844 | |
Zakorzenienie
|
K....wa mać!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz wezmę Ciebie na tapetę Karolinko,tylko daj mi chwilkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
pakusia kolor masz świetny to fakt
![]() ![]() ja bym scienieowała z grzywą na bok taką długą i włoski przy buzi też scieniowane, zachodzące na policzki...zaraz coś znajdę ![]() ursull ![]() ![]()
#4846 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marika, i dobrze że się w końcu przenosisz a Twoja uczelnia niezłą propozycję dała ![]() ![]() ![]() Ania, a ja się modlę żeby Aleks nie miał włosów po mnie (kręcone ![]() Aguśka, super Ci te włosy rosną ![]() ![]() Malutka, a widzisz jakieś zmiany na dziąsłach u Dawida? Ja czekam na drugą jedynkę i nic nie widzę...a chyba idzie bo skąd te przeboje ostatnich nocy...Sprytny Dawidek ![]() Superzabula, czy ja wiem czy odczułam różnicę po nawilżaczu...jakoś spałam w przerwach ![]() Fionka, gratulacje dla mamy ![]() ![]() Haruno, witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mam scieniowane... normalnie odkad pamietam.... ![]()
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
pakusia ja tak po zdjeciu z chrztu patrzę. Wydaje mi się że masz taką okrągłą buźkę i nie widać efektu pocieniowania. yślę że coś podobnego byłoby fajne...albo! Dłuższy bob, tzn z dłuższym przodem:ehem...wypatrzyła m włąśnie zaraz wkleje
#4849 |
Zakorzenienie
|
nic nie piłam
![]() klawiatura jest z okruszków bo jem ciastka i klawisze się blokują ![]() kurde...znów mi się wydaje ze victoria by ci pasowała ![]() co ja mam z tą fryzurą ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-31 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
carolajna myślę,że na Victorię będzie ci najlepiej,chociaż zdjęcia na NK masz za mało pokazujące ciebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Ursull, nie zgadzam się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz moglby sobie odpuscic seksik z marylka i pomoc Ci przy malym ![]() Cytat:
![]() ![]() super ze czopek pomogl ![]() pokaz kurtalke ![]() ![]()
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
ursull a więc...buzie mam okrągłą
![]() ![]() czoło niskie, włosy gęste grube i z natury sztywne i suche. ciężko się mi je układa dlatego coraz mniej mi się chce znów Victorii bo nie mam czasu dużo na prostowania i układania a tak niestety było z tym fryzem;/ dlatego wolę chyba pocieniować i zostawić dłuższe żeby mieć możliwość związania. CIemnych włosów nie chce już ![]() źle się w nich czułam, tak smutno nijako, poza tym w zimie moja buzia robi si taka ziemista bez życia a ciemny kolor to pogłębia tylko. W lecie inaczej bo jestem praktycznie mulatką ![]() a mode mam w ![]() ja chcę się dobrze czuć ![]() wiem żem fajna ![]() i ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale najważniejsze chyba to dobrze się czuć w kolorze właśnie poka kurtałke ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-31 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Ursull, wiem że balejaż jest już dawno niemodny ale ja np. inaczej nie mogę się farbować bo mam kręcone włosy i nawet zrobienie balejażu jest bardzo trudne
![]() ![]() Aguśka, jak rosną na czole to i wyrosną wszędzie indziej, ja też mam trochę nowych właśnie na czole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Pakusia znalazłam takie oto coś dla ciebie,ja myślę,żeś z grzywką powinna się zaprzyjaźnić
![]() Gossik zgadzam się,że to kwestia urody,ale serio serio,czytałam,że blond w tym roku niet.I nie żebym była zagożałą szatynką,bo z natury blondynką jestem.Zaraz poszperam i poszukam zdjęcia z moim naturalnym kolorem ![]() ![]() Carolajna nad tobą wciąż pracuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no calkiem fajna fryzurka... ze chrztu to az sie wstyd przyznac ale to moje wlosy jeszcze przed ciazowe ![]() ![]() ![]() co do boba to wlasnie myslalam o tym zeby przod byl dluzszy... ze jak cos to zwiazac kiteczke... ale tyl mocno wycieniowany... strasznie mi sie podoba taki bobek ursull: grzywka???? o nie!!! ja koszmarnie wygladam w grzywce ![]() mam strasznie ciekie wlosy i mam ich malo ... grzywka nie wyglada na mnie dobrze ![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-10-31 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Ursull pracuj pracuj bo jak nie
![]() ![]() a zdjęcia mam w albumie...z balejażem ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- pakusia jak masz cienkie włoski to bob nie będzie dobrze wyglądał, bedą ci sprzodu wisiały dwa smętne kikutki ![]() pocieniuj po długości a grzywkę taką przydługą zrób na bok czesaną, bo z prostą to Ty i się nie widzisz nic a nic. Ursull dała fajne fryze tylko właśnie bez grzywki
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba nic mi nie pozostanie tylko wycieniowac... ale ta pierwsza fryzurka co pokazalas mi sie podoba... ![]() dobra smigam jedzenie malemy zrobic i pozniej lookne do was jeszcze ![]()
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dokładnie, najważniejsze dobrze się czuć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Zakorzenienie
|
Alloha witam moje piękne
![]() Byliśmy dzisiaj cały dzień u Tż w rodzinnych stronach na grobach - głównie to u jego taty. Pięknie czarownica tam przygotowala wszystko, my zawieźliśmy piękne czerwone róże i światełko. Teraz Ninulek śpi, mamcia popija cin&cin z limonką i jest mi wesoło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie, ale teraz tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.