Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-31, 13:46   #4801
esti1984
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

poiglot a może TZ nas podczytuje? i stąd wie o skrótach??
a jakie foty mam pokazać?

cinusiowa ok dam znać jak znajdę....dzisiaj poszukam czegoś na allegro

Agusia
ładnie włoski Ci rosną, powiem Ci że mi też odrastają i mam duużo nowych....ale nie biorę tabletek bo jeszcze karmię, ale jak przestanę to chcę coś brać na włosy i paznokcie

poiglot to musi być słodki widok Bryan kuleczka
kochana jak coś Ci nie pasuje w imieniu to wiem że u Nas można zmienić do pół roku czy jakoś tak tylko musisz napisać w podaniu dlaczego chcesz zmienić i podobno zmieniają....czytałam o tym na stronce....Ale Bryan jest ok moim zdaniem

A co do imion to dzwoniłam jeszcze w ciąży do USC i powiedzieli że bez problemu można dawać imiona Amerykańskie, Angielskie itp..... więc Nikolę - mogłam zapisać też : Nicole, Nicola.....
ale w końcu została Nikola

Eve cudaczek

cinusiowa to ja mam goldena który nazywa się "Bandżi" a nazywamy go "Bandzior"

anulka super ja jeszcze proponuję napisać drukowanymi literami żeby szybko nam się w oczy rzucało

Bercia dzięki za linkipodobają mi się

Mell ale słodki i jakie włoski super

superzabula ja też niewywołuję wszystkich fotek jak leci....wybieram te najfajniejsze ale z każdej sesji jaką robię dzieciakom po kilka....no i wyszło 500 zdjęć już dawno dałam do wywołania w rossmanie ale wszystkich mi nie zrobili bo nie wszystkie się nagrały i teraz zrobiłam drugą część

ursul śliczna dziewczynka

marika pokazuj co kupiłaś.... ja też wczoraj kupiłam sobie sweterek turkusowy....może mamy taki sam? z teranovy?

millena fajnie`że znalazłaś tą matę....ja też chyba kupię

jak Niki wstanie to zrobię jej fotki w czapeczce i bucikach

poiglot
wybrałaś sobie fryzurkę i kolor?

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

DZIEWCZYNY POLECAM

http://allegro.pl/show_item.php?item=798153404

TO BARDZO TANIO
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:45   #4802
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

jak Wy dużo piszecie jak to nadgonić
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 15:26   #4803
esti1984
Wtajemniczenie

a oto czapeczka i buciki:

pierwsze zdjęcie zaparowane bo tż robił fotki w aucie bo coś naprawiał i aparat był zimny

a butki fajne bo można nałożyć na spodenki bo z tyłu jest regulacja na rzep więc na każdą łydkę wejdą

Edytowane przez esti1984
Czas edycji: 2009-11-01 o 20:23
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 15:35   #4804
pakusia86
Zakorzenienie

my po spacerku... zachaczylismy o kilka sklepow i myslalam ze padne... widzialam tego misia (co mowi noga, ucho) ostatnio tu pokazywalyscie... i wiecie co mialam tylko 20 e w protfelu, karta w domu i braklo mi 2 e no myslalam ze umre... jakbym wiedziala rto bym karte wziela... no trudno... za to kupilam jakies duperelki do kapieli bo Kuba uwielbia siedziec w wanience i bawic sie ... chlapac i podziwiac swoje stop wiec kupilam mu dinusia na motorowce

teraz lula a ja mam czas na odpoczynek, bo nogi mnie bola... spotkalam kolege z bylej pracy i troszke pogadalismy... no wkoncu!!! dawno z nikim nie gadalam na zywo

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Witam was halloweenowo lasencje.Noc minęła...rewelacyjnie,nar eszcie Pobudka o 24:30 potem o 4:00 (tu dziecię stwierdziło,że nie chce już spać i do 5:30 urzędowała,bawić się chciała),a ostateczna pobudka o 8:45.Ludzie ja jestem wyspana!!!!!!!!!
Ładna pogoda u nas więc zaraz na spacer uciekam,czytanie was nadrobię wieczorkiem.
Hasło Anulki rewelacja,jestem za
Dołączam moją,małą halloweenową panienkę.Trochę się wczoraj bawiłam w przeróbki,no to wam pokażę.Uciekam.Buzia.
sliczne focie!!!! kurcze tez cos musze hallowinowego wymyslic

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
a oto czapeczka i buciki:

pierwsze zdjęcie zaparowane bo tż robił fotki w aucie bo coś naprawiał i aparat był zimny

a butki fajne bo można nałożyć na spodenki bo z tyłu jest regulacja na rzep więc na każdą łydkę wejdą

ekstra czapa!!!! a buty tez fajne kubuisowe lubie wszystko co kubusiowe

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 15:50   #4805
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Esti Olivier też ma takie buciki tylko że brązowe-beżowe.Kiedyś też dodałam ich focie.

moje szczęście śpi Tż we Wronkach na meczu a ja mam czas na kompa
Stary 2009-10-31, 16:01   #4806
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
PAKUSIA: my po spacerku... zachaczylismy o kilka sklepow i myslalam ze padne... widzialam tego misia (co mowi noga, ucho) ostatnio tu pokazywalyscie... i wiecie co mialam tylko 20 e w protfelu, karta w domu i braklo mi 2 e no myslalam ze umre... jakbym wiedziala rto bym karte wziela... no trudno... za to kupilam jakies duperelki do kapieli bo Kuba uwielbia siedziec w wanience i bawic sie ... chlapac i podziwiac swoje stop wiec kupilam mu dinusia na motorowce

teraz lula a ja mam czas na odpoczynek, bo nogi mnie bola... spotkalam kolege z bylej pracy i troszke pogadalismy... no wkoncu!!! dawno z nikim nie gadalam na zywo
a co tylko z trupami teraz rozmawiasz?-taki halloweenowy joke

My mamy takiego pieska i to jest naprawdę fajna zabawka,milenka go uwielbia.Ja też szukam czegoś do kąpieli dla małej,ale na moim zadupiu niewiele można kupić W poniedzaiłaek jedziemy do Carlisle (miasto niedaleko) na badanie usg nerek Ślicznoty to rozejrzę się za zabawkimi.Muszę też kupić czapkę i szalik dla małej i płaszczyk dla siebie.Dzięki za pochwałę mojej miernej pracy (o fotki chodzi),zrobiłam to trochę na odwal się,ale halloweenowo jest

A jak to u ciebie jest? Brakuje tobie polskiej tradycji,palenia zniczy i spotkań na cmentarzu?
Mi brakuje tylko tych zniczy,tak pięknie wygladają.

esti świetne te botki,ja też muszę małej coś takiego kupić.Wczoraj robiłam przegląd jej ciuszków i wsciekłam się,bo znalazłam super,jeansową sukienkę rozmair 3-6mc.Zapomnialam o niej i mała ani razu jej nie miała na sobie Zła jestem na siebie jak cholera,bo kasa wydana na darmo.Dziś Ślicznotę ubrałam w to cudo i chociaż kilka fotek zrobiłam.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

A wogóle to jakiś,taki spokój dziś na naszym forum,zauważyłyście? Carolajna z Cinusiową i obie Iwcie dziś się nie udzielają i jaka cisza

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 16:03   #4807
Carolajna24
Zakorzenienie

hej laski
a ja dzisiaj znalazłam u siebie na bazarku butki ala emu
za całe 15 zł
niestety została ost para za mała i pan ma mi przywieźć za tydzień
wygądają serio identycznie jak emu tylko napisu nie mają

co tu taka cisza?

Esti świetna ta czapka i butki. Moja córa a podobną z hm. Buti gdzie kupowałaś i za ile?

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

ursull wzywałaś
fajne te Twoje fotki, ja nie mam ostatnio czasu na przeróbki
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 16:09   #4808
ursull
Zakorzenienie

carolajna ty i i czytasz w moich myślach,ja się ciebie boję kobieto

Stary 2009-10-31, 16:10   #4809
Carolajna24
Zakorzenienie

bo dziś dzień duchów jest
moje moce są dwa razy mocniejsze
Stary 2009-10-31, 16:43   #4810
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Hej
A ja dzis sobie wysprzatalam domek w czasie gdy tesc spacerowal z Filipkiem
chyab zaczynam doceniac tesciow

ciniusiowa te nowe tabletki na wlosy to ekstaza
hahaha zartuje
Nazywaja sie: Nutri Hair (firma MEGAFYT biotherapy) zawieraja skrzyp, pokrzywe i ekstrat z prosa. Kupowalam je w aptece po 20 zl. Zazywa sie 2 kapsulki dziennie opakowanie starcza na kuracje miesieczna. Naprawde mniej wlosow mi leci ale byc moze nie dzieki tabletkom a poprostu wylecialo co mialo wyleciec i stabilizuje mi sie juz ta sprawa. No ale na pewno to wzmacnia cebulki od wewnatrz
A wczoraj juz sie nie czailam na wizazu tylko czailam sie do meza w lozku

poiglot haha to moze czasem rozmawiamy z Twoim tztem a nie z Tobaa z ta blokade wizazu to szantazysta jeden hehe wie gdzie masz slaby punkt

Eve Olus jest cudowny jak pieknie lezy na brzuszku

Ilbanka nie bede bila
kochanie warzywka mam z dzialki jeszczeduzo pomrozilam tez zeby miec jak juz sie skoncza no bo to juz ostatki.
Ale Ty mozesz "szalec" i wymyslac swoje przepisy z reszta, dodaje to co mam, czekam jeszcze na dynie bo mam dwie w domku juz sa pomaranczowiutkie ale jeszcze chwilke i bedzie ja mozna rozkroic tood razu zrobie placuszki ziemniaczane z dynia

anulka sliczny tytul jak na nast czesc naszego wateczku

Bercia fajne te zabaweczki do spacerowki

Mell ale ma fajna fryz Aleksio

ursul swietne kombinacje ze zdjeciami to ostatnie podoba mi sie najbardziej

marika pochwal sie bucikami
co do stoliczka edukacyjnego, to cos podobnego do tego co wklilas
ja mam podobny muzyczny ogrodek

esti swietne te buziczki i jakie cieplusie musza byc duzo placilas?
a Nikolka urocza jest
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:03   #4811
poiglot91
Zakorzenienie

dziewczyny dzis hallowen..
Naprzeciwko naszej chaty dom jest tak masakrycznie ozdobiony ze jak go zobaczylam to sie przestraczylam, jakies duchy w oknach na dzwiach potwor brrr hehehe

dziewczyny ktora mi doradzi jakas fryzure ja jestem glupia mialam sie sciac na bobka ale kazdy mi mowi ze nie pasuje no i nie wiem sama..
Esteera moze ty..:P
bo wlasnie nic jeszcze nie znalazlam

Nici slodka

Agusia zauwazylabys to!! bo by cie podrywal hahaha

esterko
Stary 2009-10-31, 18:03   #4812
Fionka21
Raczkowanie

miałam wpadac częściej a będę niestety rzadko
mam taaki zamęt w domu ze masakra..
nic strasznego, tylko brak czasu ii ,... w ogóle to nie mogę wyrobić się na zakręcie z pomysłami bo jak mi Tz mówił żebym z tym klubem załatwiała po trochę.. to ja niee gdzie tam.. na raz wszystko chciałam no i mam teraz stertę papierków urzędów itd itd..

co u mnie? co u nas? (jakby kto pytał ) :

1) Zuzce rośnie dolna jedynka po prawicy czekam na nią niech tylko się pojawi.. bo mi dziecię zaśliniło calutki materac na wylot - na szczescie bezbolesnie to przechodzi
2) Klub pomału ma swoje odezwanie w rzeczywistości.. pomału bo dopiero za 1.5 roku go otworze.. bo teściowa (co mnie nie zdziwiło ) otwiera sobie sklep spożywczy na własny rachunek i powiedziała ze za 1.5 roku pozwoli nam wziąć jej lokal (na szczęście mam to na piśmie ). Pytacie jak to załatwić.. powiem wam ze w każdym mieście jest inaczej.. w Nowym Targu nie ma tyle papierów co np w Nowym Sączu (w urzędach) a ze ja podlegam pod Nowy Targ to sie ciesze..
co do papierków to są do pobrania w Sanepidzie (o przyznaniu zezwolenia na małą gastronomię- trzeba im dokladnie opisac sytuacje i daja odpowiednie informacje) , w strazy pozarnej (strazak przychodzi i ustala droge pozarową i oznacza ja strzałkami- lub po prostu idziesz do strazy z planem pomieszczen i u nich to ustalacie) informacje o liczbie dzieci na metr kwadratowy są w internecie.. cenni8k tez Wy ustalacie..a rozliczenia najlepiej niech robi księgowy (łatwiej idzie) i poza tym rozliczamy sie wtedy na karcie podatkowej.. aa i jeszcze załatwiamy dla naszej "firmy" regon, nip i9 najlepiej pieczątkę.. i tyle.. ja mam na razie tyle..
3) Moja mama jest w 5 tygodniu ciąży.. baardzo się cieszę!!! Zuzia bedzie miała rok młodszą ciocię lub wujka troszke sie boimy zeby wszystko dobrze poszło (mama ma 43 lata) i zeby dzidzia była zdrowa ale na razie dobrze sie czuje wiec jestesmy dobrej mysli jupiii

pozdrawiam Was i gorąco ściskam i całuję

Fajnie jest być ważnym, ale ważniejsze jest być fajnym...
Fionka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 18:10   #4813
poiglot91
Zakorzenienie

Fion ka bedzie dobrze! gratulujeklask i:

bedziesz miala siostre albo braciszka hehe
Stary 2009-10-31, 18:18   #4814
ania4891
Zadomowienie

Co za dzien
Wczoraj musialo mnie cos zawiac (zawsze wychodze do komorki po drewno do pieca w pizamie). I dzis jak poscielalam lozko to doszlam do wniosku, ze podniesc sie nie moge 10 minut wykonywalam rozne bolesne manewry. W koncu doczolgalam sie do telefonu i zadzwonilam po mame Nagrzalam sie i jest ciut lepiej choc schylic w zaden sposob sie nie moge

Pozniej zaczelam gotowanie tych zupek. Jakas masakra Zajelo mi to 5 godzin (kazdy sloiczek w innym smaku ) a potem godzine wszystkie naczynia zmywalam. Wyszlo mi 10 sloiczkow w tym 1 sie nie zamknal jak kazda sobota ma byc taka pracowita to ja wymiekam, dopiero co usiadlam a zaraz ide prasowac

A jak nie bedzie jeszcze chciala ich jesc ...

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Zaluj ze mialas jedna, ja mialam dwie mam porownanie
I te paly sie roznia? Zawsze bylam ciekawa

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
nie moge z tego zdjecia jak spi..
jeszcze piwo w raczce by sie przydalo..

a ja uwielbiam jesc...
Tez mi sie tak skojarzylo W ogole Julka czesto odkrywa sobie brzuch i sie drapie albo po dupce - jak facet

Ja tez uwielbiam jesc, szkoda tylko, ze mnie sie wszystko odklada A tak bym chciala zrzucic kilosa

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Ania
ja sobie wypraszam, ja pały od miesięcy nie widziałam
Ja tez nie. Robie wszystko po omacku

Cytat:
A ja musze sie pochwalic ze mi rosna nowe wlosy
Moja mama sie smieje ze mnie ze na czole mi rosna
Wypadlo mi 2/3 ale za to na czole sa
A lykam nowe tabletki i chyba pomagaja
Jakie tabletki?! Ja juz nie mam polowy wlosow od tego karmienia

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Ania(cyferki) Tak, tak Aniu(cyferki) gonię Cię z moim zwierzęcym dobytkiem Miałam myszki białe i szare ale już pozdychały i kota, którego musiałam oddać, bo był zbyt agresywny jak na moje skołatane nerwy Nie na darmo nazywał się Bandzior
Cinusiowa, pilas cos?

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Ania najbardziej podobaja mi sie fotki, gdzie Jula spi, ale to pewnie dlatego, ze uwielbiam zdjeia spiacych dzieci, sa przeslodkie
Ja tez uwielbiam widok spiacego dziecka

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj myślałam że mnie rozwali no pierwsza pobudka o 3 za wcześnie i juz wiedziałam że rano będziemy predko na nogach, o 5 moje dziecię chciało się bawic noooo a ja ledwo żywa . Cycuś nie pomógł, lulanie. kołysanie, głaskanie i śpiewanie . Więc wyrodna matka włączył karuzelke i drzemała i o 6:30 zachciało się chlopinie spac i spalismy do 8.
U nas dzis bylo 5 pobudek. I tylko sobie poplakala i dalej kimka. Nie wiem o co chodzilo, nawet nie chciala jesc
Stary 2009-10-31, 18:22   #4815
Carolajna24
Zakorzenienie

Fionka ja tak [po cichu nie zapeszając jeszcze, od przyszłego roku startuje z załatwianiem takiego klubui gratulacje dla mamy

Poiglot jeśli się boisz takiej drastycznej zmiany poproś fryzjerkę żeby upięła ci włosy na kształt boba i zobaczysz jak się w tym czujesz i wyglądasz ja tak robiłam 1 razem jak się ścinałam
ścieniuj sobie łądnie włoski grzyweczkę też, taką dłuższą skosem ciętą. I ja bym cię widziała w rozświetlonych włoskach coś z blondem. Strasznie mi się podobałaś jako blondi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 18:47   #4816
ania4891
Zadomowienie

Czy podawalyscie misiowy jogurcik Nestle? Ja wczoraj kupilam

Fionka
, gratulacje dla mamy! Ale fajnie, tez bym chciala, zeby moja mama sprawila sobie boba
Stary 2009-10-31, 18:56   #4817
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
miałam wpadac częściej a będę niestety rzadko
mam taaki zamęt w domu ze masakra..
nic strasznego, tylko brak czasu ii ,... w ogóle to nie mogę wyrobić się na zakręcie z pomysłami bo jak mi Tz mówił żebym z tym klubem załatwiała po trochę.. to ja niee gdzie tam.. na raz wszystko chciałam no i mam teraz stertę papierków urzędów itd itd..

co u mnie? co u nas? (jakby kto pytał ) :

1) Zuzce rośnie dolna jedynka po prawicy czekam na nią niech tylko się pojawi.. bo mi dziecię zaśliniło calutki materac na wylot - na szczescie bezbolesnie to przechodzi
2) Klub pomału ma swoje odezwanie w rzeczywistości.. pomału bo dopiero za 1.5 roku go otworze.. bo teściowa (co mnie nie zdziwiło ) otwiera sobie sklep spożywczy na własny rachunek i powiedziała ze za 1.5 roku pozwoli nam wziąć jej lokal (na szczęście mam to na piśmie ). Pytacie jak to załatwić.. powiem wam ze w każdym mieście jest inaczej.. w Nowym Targu nie ma tyle papierów co np w Nowym Sączu (w urzędach) a ze ja podlegam pod Nowy Targ to sie ciesze..
co do papierków to są do pobrania w Sanepidzie (o przyznaniu zezwolenia na małą gastronomię- trzeba im dokladnie opisac sytuacje i daja odpowiednie informacje) , w strazy pozarnej (strazak przychodzi i ustala droge pozarową i oznacza ja strzałkami- lub po prostu idziesz do strazy z planem pomieszczen i u nich to ustalacie) informacje o liczbie dzieci na metr kwadratowy są w internecie.. cenni8k tez Wy ustalacie..a rozliczenia najlepiej niech robi księgowy (łatwiej idzie) i poza tym rozliczamy sie wtedy na karcie podatkowej.. aa i jeszcze załatwiamy dla naszej "firmy" regon, nip i9 najlepiej pieczątkę.. i tyle.. ja mam na razie tyle..
3) Moja mama jest w 5 tygodniu ciąży.. baardzo się cieszę!!! Zuzia bedzie miała rok młodszą ciocię lub wujka troszke sie boimy zeby wszystko dobrze poszło (mama ma 43 lata) i zeby dzidzia była zdrowa ale na razie dobrze sie czuje wiec jestesmy dobrej mysli jupiii

pozdrawiam Was i gorąco ściskam i całuję
I to jest chyba najfajniejszy post ostatnich dni.Gratulacje dla mamy i dla ciebie również
Z tym klubem to trochę latania masz.A ile dzieci możesz przyjąć do takiego klubu i ilu opiekunów przypada na jedno dziecko? A wyposarzenie już masz?Jaki koszt i co potrzebne? Pytam,bo może też się czymś takowym zainteresuję

Stary 2009-10-31, 19:36   #4818
poiglot91
Zakorzenienie

Karolinko

no wlasnie tak myslalam.. a powiedz mi mam zrobic blond pasemka czy balejage??
tylko jezeli juz balejage to nie taki gesty zeby odrostow mi nie bylo strasznie widac za kazdym razem
Stary 2009-10-31, 19:38   #4819
ursull
Zakorzenienie

Cicho wszędzie,głucho wszędzie... czyżbym tylko ja była dziś na forum i broniła honoru majowo-czerwcowych mamusiek? Domyślam się,że wszystkie macie kupę roboty.Wpadłam tylko,aby dać wam link na fajną zabawkę,bo to temat dość popoularny u nas ostatnio
Kupiłam tą kulkę dziś mojej małej i bardzo jej się spodobała,mi zresztą również.Poszukałam na allegro i też to mają,nawet niedrogie.Serdecznie polecam

http://www.allegro.pl/item790218645_...4045_wawa.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 19:45   #4820
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko

no wlasnie tak myslalam.. a powiedz mi mam zrobic blond pasemka czy balejage??
tylko jezeli juz balejage to nie taki gesty zeby odrostow mi nie bylo strasznie widac za kazdym razem
Ja to widziałabym Cię w tym kolorze co masz plus cieniutkie nieregularne pasemka (lub balejaż z 2 kolorów jasnych) i to tak na górnej partii włosów a spód ciemny. Wiesz, chodzi mi o taki efekt rozjaśnionych słońcem a i odrosty nie będą tak widoczne
W tym kolorze ci też ładnie ale tak smutno trochę a blondzikiem rozjaśnisz sobie buźkę i oczęta bardziej widać
ale oczywiście to moje zdanie
tak samo jak widziałabym cię na Victorie
ale to już duża zmiana i lepiej najpierw sprawdzić jak się w tym bedzie wyglądać
Stary 2009-10-31, 19:49   #4821
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Cicho wszędzie,głucho wszędzie... czyżbym tylko ja była dziś na forum i broniła honoru majowo-czerwcowych mamusiek? Domyślam się,że wszystkie macie kupę roboty.Wpadłam tylko,aby dać wam link na fajną zabawkę,bo to temat dość popoularny u nas ostatnio
Kupiłam tą kulkę dziś mojej małej i bardzo jej się spodobała,mi zresztą również.Poszukałam na allegro i też to mają,nawet niedrogie.Serdecznie polecam

http://www.allegro.pl/item790218645_...4045_wawa.html
super zabawka!!)
a ja jestem zmeczona
strasznie i jakas taka niezywa...: prosi:
Stary 2009-10-31, 19:49   #4822
ursull
Zakorzenienie

Klaudia ja uważam,że rewelacyjnie tobie w ciemnym kolorze,ja widzę ciebie w naturalnym ciemnym brązie,może z malutką ilością pasemek w kolorze troszkę jasniejszym.Zdecydowanie ciemny kolor dodaje ci charakteru i jesteś taką laską z pazurkiem.Strasznie mi przypominasz Mille Jovovich w tym kolorku.Pobawię się trochę i spróbuję znaleźć ci kilka propozycji fryzur.

Stary 2009-10-31, 19:55   #4823
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Ja to widziałabym Cię w tym kolorze co masz plus cieniutkie nieregularne pasemka (lub balejaż z 2 kolorów jasnych) i to tak na górnej partii włosów a spód ciemny. Wiesz, chodzi mi o taki efekt rozjaśnionych słońcem a i odrosty nie będą tak widoczne
W tym kolorze ci też ładnie ale tak smutno trochę a blondzikiem rozjaśnisz sobie buźkę i oczęta bardziej widać
ale oczywiście to moje zdanie
tak samo jak widziałabym cię na Victorie
ale to już duża zmiana i lepiej najpierw sprawdzić jak się w tym bedzie wyglądać
ojj kochana jestes
dziekuje
czyli pasemka na zewnatrz tylko? kilka takich drobnych?? jak powiem fyrzjerce ze chce rozjasnic troche te wlosy delikatnymi pasemkami..(takimi cienkimi) to chyba zrozumie..

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Klaudia ja uważam,że rewelacyjnie tobie w ciemnym kolorze,ja widzę ciebie w naturalnym ciemnym brązie,może z malutką ilością pasemek w kolorze troszkę jasniejszym.Zdecydowanie ciemny kolor dodaje ci charakteru i jesteś taką laską z pazurkiem.Strasznie mi przypominasz Mille Jovovich w tym kolorku.Pobawię się trochę i spróbuję znaleźć ci kilka propozycji fryzur.
dziekujee jestescie boskie
no i tak zrobie
i chyba juz nie bede farbowala na sredni braz tylko odczekam az moje wlosy naturalne mi odrosna.. mam tez taki mniej wiecej kolor
no i te pasemka tylko.. zeby mi troche rozjasnilo twarz
myslalam nad miedzia,.. albo wlasnie blondem.. jesli chodzi o kolor pasemek
Stary 2009-10-31, 19:59   #4824
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Fionka gratulacje dla mamy
Stary 2009-10-31, 20:03   #4825
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Jaka cisza dzisiaj tutaj, tylko 2 strony nadrabiania Ogólnie to jakaś taka niewyspana ostatnio jestem Dawid w nocy ma niespokojny sen, co chwilę przez sen kwili, bo mu smok wypada, do tego się kręci dobrze, że jutro wolne od pracy to może trochę odeśpię no i Dawidek nauczył się wyciągać rączki jak ktoś chce go wziąć na ręce

Eve
Oluś jaki przystojniak A jaką ma fajną kołderkę, kurcze też bym chciała taką dla mojego małego

Anulka
fajny tytuł nowego wątku wymyśliłaś

Ursull
gratuluję przespanej nocki

Cytat:
wczesniej wklejalam iwci d taki fragment bo jej bobasek tez spal w nocy a nagle zaczal sie budzic czesciej i zmniejszyl mu sie apetyt od kiedy iwcia wrocila do pracy (z tego co ona pisala).."Między 22 a 26 tygodniem życia u niemowlęcia pojawia się tzw. lęk separacyjny. Dziecko odkrywa odległość, jaka dzieli go od mamy i taty, co może budzić w nim ogromny lęk, stąd wybuchy płaczu, gdy któreś z rodziców znika z pola widzenia. Maluch może stać się lękliwy i nieśmiały wobec obcych. Lęk separacyjny może objawiać się również zmniejszeniem apetytu, snem przerywanym krzykiem czy dziennym marudzeniem."
brawa dla Dawidka za nowe wyczyny, ja mojego tez stymuluje tak ze jak lezy to mu klade zabaweczki z boku i taki jest ciekawski ze sie wlasnie na boczki obraca bo chce dosiegnac i tak raz z jednej raz z drugiej strony
więc mam 2 wyjaśnienia na jego zachowanie: ząbki albo ten skok
Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
oj wizaz zawładnal naszym zyciem
ale na powaznie ja az sie trzese zeby tu wejsc a jak sa dni ze z jakiegos powodu nie moge to czegos mi brakuje...
czuję dokładnie to samo

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Malutka - Dla Dawidka za nową umiejętność. A to budzenie się w nocy - to mogą być ząbki albo ten skok, o którym pisała Agusia. Trzymajcie się dzielnie - niedługo minie
oby bo już tak ładnie przesypiał nam nocki

Cytat:
Napisane przez Fionka21 Pokaż wiadomość
Zuzce rośnie dolna jedynka po prawicy
Moja mama
jest w 5 tygodniu ciąży..
za szybkie wyrżnięcie się ząbka no i gratulacje dla mamy!!!

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Czy podawalyscie misiowy jogurcik Nestle? Ja wczoraj kupilam
Dawid lubi te jogurciki, kupuję mu o smaku gruszkowym
Stary 2009-10-31, 20:03   #4826
poiglot91
Zakorzenienie

o chodzi mi o takie cos... take chcem!Załącznik 2621426

tez mialyscie to samo a mysli?
Stary 2009-10-31, 20:06   #4827
Carolajna24
Zakorzenienie

Mi się wydaje że Klaudii pasują takie mocne zdecydowane kolory, na jednym zdjęciu z takim kasztanowym brązem mi się np nie podoba.Traci swój blask
Także ja osobiście odradzałabym rudości i pochodne
Tak włąśnie teraz obejrzałam zdjęcia i myślę że jak grzywka to zaczesana na bok taka przydługa i kolor coś średni brąz plus klika rozświetlających delikatnych pasemek

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
o chodzi mi o takie cos... take chcem!Załącznik 2621426

tez mialyscie to samo a mysli?
ooo właśnie!
Malutka gratulacje dla Dawidka
my też mieliśmy ostatnio pierwsze świadome rączki
i teraz są non stop

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 20:09   #4828
poiglot91
Zakorzenienie

malutka gratuluje *

Karolinko tylko ze tu fryzjer jest cholernie drogi.. no i ja nie moge tak czesto latac..a braz potem zamienia sie w taki kasztan wiec jak juz zrobie kilka tych pasemek to bede musiala pewnie non sytop do fryzjera latac na farbowanie tych ciekmnych tez???
ja bym chciala u fryzjera tylko sie obcinac i robic te refleksy jasne..
ale co ztymi ciemnymi
Stary 2009-10-31, 20:13   #4829
Haruno
Zadomowienie

Witam
Moj synek urodzil sie 10 czerwca, dostal 9 Apgar...Moj porod byl bardzo dlugi, ciezki i bolesny i mogl skonczyc sie tragicznie, na szczesnie mamy cesarke. Ma juz 4 i pol miesiaca, juz prawie siedzi, duzo gaworzy, marudzi i sie slini...
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 20:14   #4830
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haruno Pokaż wiadomość
Witam
Moj synek urodzil sie 10 czerwca, dostal 9 Apgar...Moj porod byl bardzo dlugi, ciezki i bolesny i mogl skonczyc sie tragicznie, na szczesnie mamy cesarke. Ma juz 4 i pol miesiaca, juz prawie siedzi, duzo gaworzy, marudzi i sie slini...
Witaj w naszym gronie...))

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości