Michaelowa Nibylandia XIII - Bo MJ kręci i nęci :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 22:15   #4831
anka1709
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia XIII - Bo MJ kręci i nęci :)

Groszku... to bardzo wzruszające i ma duszę. Przeczytałam z przyjemnością i z łezką w oku.
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:18   #4832
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
W sumie jakby nie patrzeć...nieduzo starsza w tamtym okresie byłam
Majkol już wtedy mnei całował i wiedizał, ze bede tą jedyna
trele fere kuku
takie slodkie bobo

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
gardło mnie boli
ojoj, zeby znow nie bylo, ze szkola nie bedzie, a moze to cialo chce w nibylandii byc i choruje ....

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
No to Kochanie, już teraz zacznij jakieś tabletki brać, do ssania i na grypę, bo skończysz tak jak ja teraz a tego byśmy nie chciały
no wlasnie, od razu cos bierz

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Groszku... to bardzo wzruszające i ma duszę. Przeczytałam z przyjemnością i z łezką w oku.
a bo w koncu wzielam to z mojego zeszytu , ale nie plakaj

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:18   #4833
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
ROTFL
Włodarczyk to chyba nawet samą tatianę obrazi
jeżu, leże
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:19   #4834
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Special story for Mysz

"MJ od dobrych dwóch godzin, uparcie ćwiczył układy taneczne, do swoich piosenek. Koncert był tuż, tuż, a on wciąż nie miał wybranej odpowiedniej, rasowej tancerki, która mogłaby zatanczyć z nim "in the closet". Ubrany w ciemne spodnie i czarną obcisłą koszulkę, która już zdążyła przykleić się do jego szczupłego ciała, pod wpływem sporej dawki dynamicznego tanca. Zarządził przerwę.. chwycił butelkę z wodą mineralną i podniósł ją do ust. Spocona skóra podkreślona przez światło sceniczne błyszczała, nadając mu tajemniczy i seksowny wygląd.- hej Michael, przyprowadziłem Ci tancerkę - rzekł choreograf. - jest najlepsza, powinna Ci się spodobać - rzekł prowadząć na scene szczupłą, seksowną blondynkę. Błękit jej spojrzenia nawiązal kontakt z ciemną głębią jego oczu. Z wrażenia strumyczek wody popłynął mu po brodzie. Dziewczyna wyciągnęła dłon - witam, jestem Mysz. - rzuciła krótko, lekko speszona. MJ uścisnął jej dłoń - usmiechając się rozbrajająco. - tylko się opanuj, tylko sie opamietaj, niczego nie spertol - ganiła siebie w myslach, bo wlasnie spelnial sie jeden z najwiekszych marzen jej zycia. Michael nie umial oderwać od niej oczu - zaprowadzę cie do przebieralni, dobrze? - zaproponowal.. -yyyy.. OK - rzucila niesmialo i ruszyla przodem. Mj szedl za nia i podziwial krągłe posladki, a zmyslowe ruchy jej bioder sprawily, ze glosno przelknal sline. Z daleka wygladalo to tak, jakby Mysz wodziła Majka za pomocna niewidocznego sznureczka, by jak wierny piesek szedl tam gdzie ona. Gdy dotarli do garderoby, MJ oparł sie o framuge drzwi - zapraszam.. - rzekl i gestem wskazal by mogla przejsc. Przechodzac przez drzwi, otarła się o stojącego w nich Michaela - przepraszam.. to ja sie przebiore, moze Pan zamknac drzwi? - zaproponowala trzymajac rece na piersiach z zamiarem rozpiecia guzikow w bluzce. - och, tak.. juz zamykam - rzekl, spelniajac jej prosbe. Wciąż stal za drzwiami, czula jego obecnosc.. Postanowila piernikiem sie przebrac, zeby pokazac sie z jak najlepszej strony. Założyła kostium z "In the closet" pasowal idealnie. Nie umiala poradzic sobie z zamkiem, ale stwierdzila ze niedopiety tez niezle trzyma, a wlosy w razie czego przykryja ten mankament. Wychodząc natknęla sie na opartego o sciane Michaela.. - gotowa? - spytal cicho, - tak, mozemy isc sprobowac - rzekla cichutko Mysz.. Szła ponownie przodem i nagle poczuła, ze złapał ją za ramię - hej.. poczekaj.. - powiedzial miekko.. - tak?!! - rzucila i stanela wyprostowana jak struna - chodz, dopnę ci zameczek, bo widze ze nie dosiegłas - odparł i ujął jej długie włosy w dłonie i odgarnął na bok.. musnął jej skóre palcami i wyczul ze dziewczyna zadrzala.. Wyczul, ze z jej ciala bije żar.. podniecal go on. Bładzil palcem wdluz linii jej kregoslupa i sluchal jak jej oddech przyspiesza.. usmiechnal sie i podszedl blizej.. Mysz poczula jak jego biodra przylegają do jej, a reka obejmuje ja w pasie, pieszczac nieswiadomie naga skore jej brzucha.. - jestes taka.. taka.. ciepla.. i tak pieknie pachniesz - szepnał Mike.. a jego wargi dotknely skóry jej ramion. Mysz jeknela, niesadzila.. ze król tak bedzie na nią działał, w sumie zaden facet nigdy nie byl w stanie samym glosem wyzwolic w niej tyle pasji co on. - Michael.. - jeknela.. - proszę.. - przerwala, gdyz namietnosc jego pocalunkow wzrastala na sile. odwrocil ja twarza do siebie i utonął w jej niebieskich oczach. Cos w ich pękło. Mysz zarzucila mu rece na ramiona, a On podniosl ja lekko do gory, wepchnal kolano miedzy jej nogi i oparl o sciane.. - dyszał tuz nad jej ustami, jakby czekal na jej pierwszy ruch - pocaluj mnie.. - poprosil i utwkil wzrok w jej ustach. Mysz rozdarła mu koszulkę i dotknela ustami jego, draznila jego usta jezykiem i kasala zebami, Michael podłapał zabawe i nie dał za wygrana, jego zadziorny, mieciutki i goracy jezyk wepchnal jej w usta, fundujac jej najbardziej erotyczny pocalunek jaki w zyciu miala"

mozna pisac dalsze czesci

a teraz ide sie okapac
Uroczyście pertolnęłam

Anisiu, jak znajdziesz kiedyś chwilę, to ja też poproszę o takie story

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:20   #4835
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
Kochaj mnie.....

tak bardzo tego pragnela, pragnela go kazda czastka swego ciala, kazdym zakamarkiem......
ale po tym jak wrocilo swiatlo, czar prysl, poprawili sie , Mj wrocil do siebie , dokonczyl szykowanie i poszedl do samochodu, pocekal na nia, zaraz wyszla, sliczna, usmiechnieta.

to co do Ciebie, pieski czekaja?, nie juz zadzwonilam do siostry, wyprowadzi, mam troche czasu na mala przechadzke.
To fajnie, bo chcialem gdzies Cie zabrac, ale to z godzinka drogi?moze byc.

jadac , sluchali muzyki, Mj kierowal sprawnie, nieraz rzucila przelotne spojrzenie na jego uda, zawsze ja to podniecalo u facetow, a ten to ma dopiero nogi....
droga zeszla im dosyc szybko, powietzre bylo takie rzeskie, slyszala chyba mewy, a jak mewy, to i.... morze. Przywiozl ja nad morze.

zdjeli buty i szli po piasku, fale udezraly o brzeg, troche wialo, MJ smiesznie rozwialo wlosy, to juz miala odruch zeby mu poprawic, ale powstrzymala sie. Wzial ja za reke i szli, za wydmami byl taki mily zakatek, MJ rozlozyl plaszcz i usiedli.

Zimno Ci, drzysz, zapytal. Usiadl obok, przytulil. Zamknij oczy i czekaj-powiedzial. Siedziala tak z zamknietymi oczyma w objeciach swego "Boga".
Nagle szeptem do ucha- spojrz.

Ujrzala najpiekniejszy zachod slonca jaki mogla sobie wyobrazic. patrzyla oniemiala, az otworzyla usta z wrazenia. Mj tez patzryl i patrzyl, jestes taka piekna, w Twych oczach widze to co spiewa moja dusza.
chciala cos powiedziec, ale poczula na swych ustach cos miekkiego i zarazem goracego. Zamknela oczy i sie poddala. Byla taka szczesliwa i zakochana i byc moze on tez cos do niej czul.
MJ powoli i namietnie calowal dziewczyne, trzymajac ja za glowe. Zarzucila mu rece na ramiona i oddala sie calkowicie pieszczocie. Chciala zeby trwalo to w nieskonczonosc, ale w koncu wstala i zaczela biec, dogonil ja zarzucil plaszcz na ramiona , pzrytulil, co sie stalo?
popatrzyla na niego, miala lzy w oczach , boje sie chce wrocic do domu.
Dobrze slonko, ale juz nie placz, wiem, ze bedzie dobzre, wytarl jej lzy i znow pocalowal.
jechali w milczeniu, paztryla w okno i chcialo jej sie wyc. Co z tego ze ja pocalowal, piescil, ale czy kocha, czy pokocha, nie chciala miec zlamanego serca, ani skrzywdzic jego.

Pod domem wysiadl z nia, do jutra, snij o mnie, ja bede o tobie i nie martw siw , wiem co czujesz i badź pewna ze ja czuje to samo. Dobranoc, krotki pocalunek i dzieczyna oddalila sie w strone domu.

Nie mogla spac, jesc, wpadla na amen. Bala sie.
Byli z dwoch roznych swiatow, jak to wszytsko sie potoczy, czy jest taki jak myslala, tyle pytan, tyle zawilosci, czy warte lez.

Tak bede walczyc, moje zycie, moja milosc - pomyslala i zasnela dopiero nad ranem, kiedy pierwsze promienie slonca zaczely zagladac do jej pokoju.
piekne

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez blue_butterfly_ Pokaż wiadomość
uroczyście pertolnęłam

Anisiu, jak znajdziesz kiedyś chwilę, to ja też poproszę o takie story

oki

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:20   #4836
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
No to Kochanie, już teraz zacznij jakieś tabletki brać, do ssania i na grypę, bo skończysz tak jak ja teraz a tego byśmy nie chciały
coś będzie trzeba wykrzesać. teraz nie mogę sobie na chorobę pozwolić...
Stary 2009-11-19, 22:21   #4837
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
a bo w koncu wzielam to z mojego zeszytu , ale nie plakaj
Łzy oczyszczają i pozwalają nie zwariować.
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:21   #4838
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Groszku, to Twoje dzieło ?!

tak

mam pare stron w zeszycie, kiedys pisalam.....

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2009-11-19, 22:22   #4839
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Kochaj mnie.....

tak bardzo tego pragnela, pragnela go kazda czastka swego ciala, kazdym zakamarkiem......
ale po tym jak wrocilo swiatlo, czar prysl, poprawili sie , Mj wrocil do siebie , dokonczyl szykowanie i poszedl do samochodu, pocekal na nia, zaraz wyszla, sliczna, usmiechnieta.

to co do Ciebie, pieski czekaja?, nie juz zadzwonilam do siostry, wyprowadzi, mam troche czasu na mala przechadzke.
To fajnie, bo chcialem gdzies Cie zabrac, ale to z godzinka drogi?moze byc.

jadac , sluchali muzyki, Mj kierowal sprawnie, nieraz rzucila przelotne spojrzenie na jego uda, zawsze ja to podniecalo u facetow, a ten to ma dopiero nogi....
droga zeszla im dosyc szybko, powietzre bylo takie rzeskie, slyszala chyba mewy, a jak mewy, to i.... morze. Przywiozl ja nad morze.

zdjeli buty i szli po piasku, fale udezraly o brzeg, troche wialo, MJ smiesznie rozwialo wlosy, to juz miala odruch zeby mu poprawic, ale powstrzymala sie. Wzial ja za reke i szli, za wydmami byl taki mily zakatek, MJ rozlozyl plaszcz i usiedli.

Zimno Ci, drzysz, zapytal. Usiadl obok, przytulil. Zamknij oczy i czekaj-powiedzial. Siedziala tak z zamknietymi oczyma w objeciach swego "Boga".
Nagle szeptem do ucha- spojrz.

Ujrzala najpiekniejszy zachod slonca jaki mogla sobie wyobrazic. patrzyla oniemiala, az otworzyla usta z wrazenia. Mj tez patzryl i patrzyl, jestes taka piekna, w Twych oczach widze to co spiewa moja dusza.
chciala cos powiedziec, ale poczula na swych ustach cos miekkiego i zarazem goracego. Zamknela oczy i sie poddala. Byla taka szczesliwa i zakochana i byc moze on tez cos do niej czul.
MJ powoli i namietnie calowal dziewczyne, trzymajac ja za glowe. Zarzucila mu rece na ramiona i oddala sie calkowicie pieszczocie. Chciala zeby trwalo to w nieskonczonosc, ale w koncu wstala i zaczela biec, dogonil ja zarzucil plaszcz na ramiona , pzrytulil, co sie stalo?
popatrzyla na niego, miala lzy w oczach , boje sie chce wrocic do domu.
Dobrze slonko, ale juz nie placz, wiem, ze bedzie dobzre, wytarl jej lzy i znow pocalowal.
jechali w milczeniu, paztryla w okno i chcialo jej sie wyc. Co z tego ze ja pocalowal, piescil, ale czy kocha, czy pokocha, nie chciala miec zlamanego serca, ani skrzywdzic jego.

Pod domem wysiadl z nia, do jutra, snij o mnie, ja bede o tobie i nie martw siw , wiem co czujesz i badź pewna ze ja czuje to samo. Dobranoc, krotki pocalunek i dzieczyna oddalila sie w strone domu.

Nie mogla spac, jesc, wpadla na amen. Bala sie.
Byli z dwoch roznych swiatow, jak to wszytsko sie potoczy, czy jest taki jak myslala, tyle pytan, tyle zawilosci, czy warte lez.

Tak bede walczyc, moje zycie, moja milosc - pomyslala i zasnela dopiero nad ranem, kiedy pierwsze promienie slonca zaczely zagladac do jej pokoju.
o jeżuuu, uwielbiam Twoje opisy krajobrazów są takie realistyczne
Stary 2009-11-19, 22:22   #4840
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Groszek

Anisia
<czesc jestem Mysz >
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:22   #4841
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny, ja spadam spać, bo codziennie tak późno chodzę spać,a obiecuję sobie,że pójdę wcześniej. Tylko wcześniej zawsze coś muszę zrobić... i tak to potem jest.

Dobranoc

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:25   #4842
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Łzy oczyszczają i pozwalają nie zwariować.

Majk zcaluje lezki Ani

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
o jeżuuu, uwielbiam Twoje opisy krajobrazów są takie realistyczne

ale Anisia co Ci fundnela, erotyczny pocalunkek

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Groszek

Anisia
<czesc jestem Mysz >

tez mnie to rozsmieszylo

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Dobra dziewczyny, ja spadam spać, bo codziennie tak późno chodzę spać,a obiecuję sobie,że pójdę wcześniej. Tylko wcześniej zawsze coś muszę zrobić... i tak to potem jest.

Dobranoc
no ja tez miala dzis isc o 23, a znow sie skonczy jak wczoraj.

Pa Motylku, dobranoc

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

myszka chyba odjechala, bo nagle zniknela

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:26   #4843
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:

Dobranoc
Trzymaj się Motylku i Majkelowej nocki
Stary 2009-11-19, 22:27   #4844
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ja tez sie zbiore, musze swoje troche przepisac i moze cos jeszcze zapodam, w nowej czesci czy kiedys

i wiecie co, nieprawda, ze marzenia nie bola.....

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:27   #4845
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
[/COLOR]myszka chyba odjechala, bo nagle zniknela
MYSZAAAA zaciagnij reczny
Stary 2009-11-19, 22:27   #4846
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
ja tez sie zbiore, musze swoje troche przepisac i moze cos jeszcze zapodam, w nowej czesci czy kiedys

Czasem bolą...ale bez marzeń byłoby gorzej
Stary 2009-11-19, 22:30   #4847
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Special story for Mysz

"MJ od dobrych dwóch godzin, uparcie ćwiczył układy taneczne, do swoich piosenek. Koncert był tuż, tuż, a on wciąż nie miał wybranej odpowiedniej, rasowej tancerki, która mogłaby zatanczyć z nim "in the closet". Ubrany w ciemne spodnie i czarną obcisłą koszulkę, która już zdążyła przykleić się do jego szczupłego ciała, pod wpływem sporej dawki dynamicznego tanca. Zarządził przerwę.. chwycił butelkę z wodą mineralną i podniósł ją do ust. Spocona skóra podkreślona przez światło sceniczne błyszczała, nadając mu tajemniczy i seksowny wygląd.- hej Michael, przyprowadziłem Ci tancerkę - rzekł choreograf. - jest najlepsza, powinna Ci się spodobać - rzekł prowadząć na scene szczupłą, seksowną blondynkę. Błękit jej spojrzenia nawiązal kontakt z ciemną głębią jego oczu. Z wrażenia strumyczek wody popłynął mu po brodzie. Dziewczyna wyciągnęła dłon - witam, jestem Mysz. - rzuciła krótko, lekko speszona. MJ uścisnął jej dłoń - usmiechając się rozbrajająco. - tylko się opanuj, tylko sie opamietaj, niczego nie spertol - ganiła siebie w myslach, bo wlasnie spelnial sie jeden z najwiekszych marzen jej zycia. Michael nie umial oderwać od niej oczu - zaprowadzę cie do przebieralni, dobrze? - zaproponowal.. -yyyy.. OK - rzucila niesmialo i ruszyla przodem. Mj szedl za nia i podziwial krągłe posladki, a zmyslowe ruchy jej bioder sprawily, ze glosno przelknal sline. Z daleka wygladalo to tak, jakby Mysz wodziła Majka za pomocna niewidocznego sznureczka, by jak wierny piesek szedl tam gdzie ona. Gdy dotarli do garderoby, MJ oparł sie o framuge drzwi - zapraszam.. - rzekl i gestem wskazal by mogla przejsc. Przechodzac przez drzwi, otarła się o stojącego w nich Michaela - przepraszam.. to ja sie przebiore, moze Pan zamknac drzwi? - zaproponowala trzymajac rece na piersiach z zamiarem rozpiecia guzikow w bluzce. - och, tak.. juz zamykam - rzekl, spelniajac jej prosbe. Wciąż stal za drzwiami, czula jego obecnosc.. Postanowila piernikiem sie przebrac, zeby pokazac sie z jak najlepszej strony. Założyła kostium z "In the closet" pasowal idealnie. Nie umiala poradzic sobie z zamkiem, ale stwierdzila ze niedopiety tez niezle trzyma, a wlosy w razie czego przykryja ten mankament. Wychodząc natknęla sie na opartego o sciane Michaela.. - gotowa? - spytal cicho, - tak, mozemy isc sprobowac - rzekla cichutko Mysz.. Szła ponownie przodem i nagle poczuła, ze złapał ją za ramię - hej.. poczekaj.. - powiedzial miekko.. - tak?!! - rzucila i stanela wyprostowana jak struna - chodz, dopnę ci zameczek, bo widze ze nie dosiegłas - odparł i ujął jej długie włosy w dłonie i odgarnął na bok.. musnął jej skóre palcami i wyczul ze dziewczyna zadrzala.. Wyczul, ze z jej ciala bije żar.. podniecal go on. Bładzil palcem wdluz linii jej kregoslupa i sluchal jak jej oddech przyspiesza.. usmiechnal sie i podszedl blizej.. Mysz poczula jak jego biodra przylegają do jej, a reka obejmuje ja w pasie, pieszczac nieswiadomie naga skore jej brzucha.. - jestes taka.. taka.. ciepla.. i tak pieknie pachniesz - szepnał Mike.. a jego wargi dotknely skóry jej ramion. Mysz jeknela, niesadzila.. ze król tak bedzie na nią działał, w sumie zaden facet nigdy nie byl w stanie samym glosem wyzwolic w niej tyle pasji co on. - Michael.. - jeknela.. - proszę.. - przerwala, gdyz namietnosc jego pocalunkow wzrastala na sile. odwrocil ja twarza do siebie i utonął w jej niebieskich oczach. Cos w ich pękło. Mysz zarzucila mu rece na ramiona, a On podniosl ja lekko do gory, wepchnal kolano miedzy jej nogi i oparl o sciane.. - dyszał tuz nad jej ustami, jakby czekal na jej pierwszy ruch - pocaluj mnie.. - poprosil i utwkil wzrok w jej ustach. Mysz rozdarła mu koszulkę i dotknela ustami jego, draznila jego usta jezykiem i kasala zebami, Michael podłapał zabawe i nie dał za wygrana, jego zadziorny, mieciutki i goracy jezyk wepchnal jej w usta, fundujac jej najbardziej erotyczny pocalunek jaki w zyciu miala"

mozna pisac dalsze czesci

a teraz ide sie okapac
AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !
ten fragment czytałam myśląc sobie 'co też znowu kombinujesz?'
potem szczena mi opadła o dżisusie, Majki mnie zmacał!!!! aż się zaczerwieniłam i pocałunek już nic nie mogę powiedzieć, bo uroczyście pertolnęłam
jeżu, Twoja opowieść plus umieszczenie w niej konkretnej osoby to mieszanka wybuchowa
dziękuję

Edytowane przez mysz672
Czas edycji: 2009-11-19 o 22:32
Stary 2009-11-19, 22:30   #4848
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
jak zwykle reczny

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:31   #4849
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

mam depresję i schizofrenię to smutne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 22:32   #4850
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
potem szczena mi opadła o dżisusie, Majki mnie zmacał!!!! aż się zaczerwieniłam
jeżu, Twoja opowieść plus umieszczenie w niej konkretnej osoby to mieszanka wybuchowa
dziękuję
i dobrze ze mial tam czarna koszulke, a nie te swoja bielutka

teraz sobie druknij i czytaj co noc do poduchy

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:32   #4851
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Groszek

Anisia
<czesc jestem Mysz >
chciałabyć
Stary 2009-11-19, 22:33   #4852
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
nie moge, to przez te emotke na koncu

rozwalilas mnie do lez, a malz spi i dusze sie.....

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:33   #4853
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc
dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 22:34   #4854
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Czasem bolą...ale bez marzeń byłoby gorzej
wiem kamusiu

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:34   #4855
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie
przez marzenia człowiek uświadamia sobie ile rzeczy nie może zrobić
Stary 2009-11-19, 22:35   #4856
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
dobranoc
a wiem, pewnie znow byl strupek na Olku i Cie gardlo boli

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
właśnie
przez marzenia człowiek uświadamia sobie ile rzeczy nie może zrobić

no i serce mnie boli od tego.....

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-11-19, 22:36   #4857
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
potem szczena mi opadła o dżisusie, Majki mnie zmacał!!!! aż się zaczerwieniłam i pocałunek już nic nie mogę powiedzieć, bo uroczyście pertolnęłam
dziękuję
zrobiłas mi dobrze MJ to ja ci tez

Dobraaaaaaaaaanoc, ide moze mi sie jakis seks trafi

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 22:36   #4858
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
a Wy tylko o jednym

wydrukuje sobie i powieszę nad łóżkiem będę sobie codziennie czytać
już wyobrażam sobie co by powiedziała moja mama na to
Stary 2009-11-19, 22:36   #4859
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
I przejawiasz syndrom paraniodalny,...ale spokojnie Luska...wszystko z Toba w prozadku
Łap MJa
Załącznik 2667180

O lol ale fota....oczywiście MJ to ten po prawej Speszal for ju
Stary 2009-11-19, 22:37   #4860
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

wiecie nie wiem co mi jest, ale jak patzre na ten post girl to placze ze smiechu, bo widze te 2 emotki , a zaraz te

i sobie Lu wyobrazilam....

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości