![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
nam zostalo 5 prob poloneza... a sale ubieramy w ten weekend chyba.... choc dyrek sie znow rzucal bo zawsze byla ubierana od wtorku przed studniowka... a teraz jest dekoratorka i ona nie moze tak bo ma jeszcze jedna skzole...
![]() |
#4832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszcze.. U nas jest jakaś dekoratorka i nam nie pozwolili samym ozdabiać.. A tak bym chciała ...I taniej by wyszło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tylko na chwilkę, chciałam się z Wami przywitać ![]() ![]() ![]() Niedawno w ogole wypłynęłam na powierzchnię z morza książek do bibliografii ;D ale już mam ![]() Jutro mam próbę poloneza ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak powaznie: http://www.e-ang.pl/forum/t,2428,kro...wakacjach.html zainspiruj sie jakimis gotowymi opowiadaniami po polsku, moze Cie olsni cos ![]()
![]() |
![]() |
#4835 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() zaraz ide na matme i po drodze wstapie do kosmetyczki przesunac o 30 min do przodu i powiedziec jej mniej wiecej co chce miec na twarzy ![]() nie piszcie za duzo zebym nie musiala czytac duzo ![]() ![]()
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas duzo taniej wychodzi z dekoratorka.. ale tez jej pomagamy i ona nam lampiony przywiezie i tkaniny, reszte kupujemy sami. bierze 1500zl wiec dekoracja bedzie kosztowac nie wiecej niz 2500zl... a zawsze na dekoracje szlo ok. 4000 jak uczniowie sami robili... raz podobno wymyslili taka za 6000 ale sie dyrek nie zgodzil...
![]() |
![]() |
#4837 |
Rozeznanie
|
Myślisz że mojej anglistce się spodoba?
![]() Dobra, napisze o jakimś niezwykłym znalezisku ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z podstawy?????? starsznie duzo to jest.......... jeeej.... ja to tylko moge marzyc o takim wyniku...
![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
jesli jest bi to sie jej spodoba xD gorzej jak zacznie na Ciebie inaczej patrzed :P
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale zawsze sami to więcej zabawy i luzu i jakies wpomnienia przynajmniej są... A tak to tylko z jednej nocy ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
hmm mam prośbę
![]() Doradzicie mi z kolorem i farba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
Cześć dziwczynki
![]() ![]() I mozemy robic co chcemy, przyklejac do scian zawieszac na suficie... Nasza Dyrka godzi sie na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Już za trzy tygodnie studniówka a ja nadal szukam partnera na studniówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie dekorator to bardzo dobry pomysl... przynajmniej u nas... bez tego bylby tylko chaos i wielkie klotnie o to co gdzie ma byc i kto ma co robic a w koncu by bylo tak ze nikt by nic nie robil. zabawa owszem jest ale u nas i tak bedzie bo przeciez ona tego sama nie zrobi tylko wiekszosc zrobimy my a dobrze jak ktos kto sie na tym zna nas pokieruje i da fachowa porade.
![]() |
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego tak malo osob???? ja bym chyba nie szla na taka studniowke... moj tż mial taki motyw Cytat:
ale pomysl na dekoracje? tzn motyw przewodni?
![]() |
![]() |
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to rzeczywiście dobre rozwiązanie jak mozecie jej pomagać... A u nas nic nie mamy do gadania za bardzo... Bd tylko krzesła nosic i stoliki ale to raczej nei dziewczyny bo polowa sie bd bała o połamanie paznokci ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4848 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
O co do czołówki to u mnie tez narazie ani słychu ani widu.. A w tamtym roku mieli fajną .. Wzieli tą scene z Ojca Chrzestnego jak porywają gościa w dywanie.. I był alfons i miał swoje własne laski ;p;p Smiechu co niemiara jak zawijali jednego w dywan ;p;p Ale w sumie całości nie widziałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mielismy taka bez fabuly... wzielismy sanki, poszlismy na snieg, zjezdzalismy, rzucalismy sie sniezkmi. a jak zjezdzalismy z gory na sankach to w parach i pod kazda para ma byc podpis kto zjezdza. a pozniej byl kawalek na wigilii klasowej.
![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
malujcie najpóźniej 1,5 tyg przed studniówką, pożniej będzie odrost, przynajmniej mi tak radziła fryzjerka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez sie takie podobaly... ale jak pokazalam klasie sciagniete z youtube to sie zadna nie podobala i wszystkie byly bez sensu i nudne. no coz... wg komentujacych byly super a moja klasa to nie wiem... wymagania ze hej.
![]() |
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc nie wiem czy wyjdzie taniej jak na razie mnie to wszystko przeraża... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bede farbowac w przyszlym tygodniu czyli 5 dni przed... nie mam jeszcze odrostow ale na studniowke juz minimalne beda...
![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
Ehh widzę, że strasznie narzekacie na tą studniówkę... Ja też mam ochotę. Po 1... polonez. Studniówka w przyszłym tygodniu a wczoraj wf zleciał na siedzeniu "bo 2 osby zaliczały coś"... Cóż... Druga sprawa - zaproszenia. Tylko dla mnie (!), tzn jest napisne "X X z osobą towarzyszącą". No ale jak dać TŻtowi takie zaproszenie? Swoją drogą strasznie się cieszę, że raczyli mnie zaprosić... Beznadziejnie. Trzy? Dekoracja sali... przyjdzie dekoratorka, która od 3 lat ma tak beznadziejne pomysły... Kiedyś były wiosenne kwiatki... Po prostu cudo.
W ogóle nasza szkoła to jakiś zakon, jak się wyjdzie z sali to już nie można na nią wrócić, także chyba do szatni też nie będzie można pójść. A przed zabawą jakieś sprawdzanie torebek, no oni chyba zwariowali... Nakaz policyjny poproszę :p Także chyba większość szkół nie zorganizowała tego jak należy... A studniówka mojego TŻta taka świetna była...
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
No tylko 42 osoby.. Taka mała szkoła.. Ale i tak czuje że bedzie fajnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4859 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na takich imprezach im więcej, tym, lepeij, nie wiem czy bym poszła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Twoj wynik jest bardzo dobry, ocenowo to 4 albo 5, o co im chodzi ![]() Mogę się spytać ile płacisz za maikijaż? cały czas czaję się, żeby się zapisać i jakoś czasu nie mogę znaleść ![]() jutro am spr z fizyki ![]() Jutro proba poloneza ![]() A co do podwiązki to gdzies czytalam ze przy dlugich kieckach radzą zwęzić i założyc na lydkę ![]() A wychowawczynie powiedziała dziś, zeby NIE NADUZYC alko, i nie bedzie nas obwąchiwac, byle sie zachowywac porzadnie ![]() Chociaz tyle, bo juz cyrkow się spodziewalam z naszą szkołą w tej kwestii ![]()
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2010-01-05 o 16:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Zadomowienie
|
Mój kolega wymyślił coś takiego że przyjeżdża po nas czyli dziewczyny(wymalowane jak na wiejską dyskotekę) jakimś starym samochodem wiecie w samochodzie jakieś stare disco polo itp. i jedziemy do jakiejś remizy na zabawę, tam na bramce stoi dwóch chłopaków z klasy i wszystkich wpuszczają po selekcji, na koniec dwóch kolesi wpada na salę w roli kosmitów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.