|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
DzienDobry Chudzinki!
![]() ![]() Wstało mi się wcześnie.. jak na niedziele ![]() ![]() Co do tekstu palanta z pociąg, to pewnie w ogóle bym się tym nie przejęła, gdyby nie fakt, że byłam z lubym, zresztą jego to wkurzyło na dobrych parę godzin. Miał tamten kolo szczęście, że był w pociągu, a my na peronie ![]() Witam Lameczke i NeverGoodEnough18 ![]() ![]() Lameczka, Ty tez śledziłaś wcześniej tak jak NeverGoodEnough nasz wątek, czy trafiłaś tu dopiero teraz? ![]() ![]() A, i jeszcze mamy regulamin napisany rzez Pysię, założycielkę tego super-mega-wypas-wyczesanego ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- A! i od razu mowie.. jak uda mis ie dzis 6 rozyczke dostac, to może jutro zrobię sobie odstępstwo od diety w postaci lodzika i/lub stripsa w KFC ![]() ![]()
![]() |
#4832 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zjadłam pół jabłka i banana. a 'właściwe' śniadanko zjem jak już Mój wstanie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Witam nowe dziewczyny ![]() Ja dziś wstała dość późno, przede mną śniadanie - owsianka ![]() Nie wypoczełam jednak tak jakbym chciała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A taka wędlinka jest też w carrefourze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
witam moje Kochane !
stęskniłam się za Wami a moja nieobecność była spowodowana... jelitówką :/ od pt od 19 do sob do jakiejś 14 to był koszmar.. rowało mnie na 2 końca az zaczełam sie odwadniac... dopiero teraz mam szanse siąść... ale siły nie mam bo nic nie mogę zjeść.. na szczęscie przyjmuje juz płyny schudłam ponad 2kg.. a teraz conamniej tydz ścisłej diety biszkopciki sucharki rosołek itp... masakra - nikomu nie życzę takich doświadczeń z chęcią bym wymazała te 2 dni z pamięci... |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
![]() witam lameczke i NeverGoodEnough18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() margolka1986 wiem co przeżyłaś z tą jelitówką , bo też miałam ale to już dawno. ale wiem że to masakra ![]() ![]()
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
Dzien Dobry Laski
![]() Grzesznica wróciła ![]() Wczoraj był prawdziwy dzien rozpusty: były czipsy, ciasto, pizza, alkohol, paluszki, orzeszki... Ach szkoda gadac! Ale dzis już grzecznie, dietetycznie, bo mam nadal zrzucac wagę. Wczoraj w klubie zauważyłam, ze faceci się za mną oglądają, ale to było miłe! ![]() Witam nowe dietowiczki! Powiem Wam, ze gdyby nie ten wątek to na bank bym tyle nie schudła! Do tej pory każda moja dieta konczyła sie wraz z pierwszym grzechem. Zjadłąm kawałek pizzy czy czekoladę i dieta szłą w kąt. Teraz jest inaczej: zdarza mi się miec chwilę słabości, najeśc sie czegos niedozwolonego, ale zaraz potem wracam do diety i dzięki temu chudnę ![]() Zmykam bo umówiłam się z przyjaciółką na krótki spacer, zajrzę do Was później ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Na poczatku napisze tak...masakra jakas wstalam rano zjadlam rosol i spie dalej... i dopiero sie obudzilam. TŻ wyciagnal mnie wczoraj na impreze wypilam 4 duuuuze drinki i dzis zdycham ![]() ![]() Camili i reszcie gratuluje zrzuconej wagi, ja za 2 tyg sie zwaze dopiero, bo @mi sie zbliza ![]() moje dzisiejsze menu to jak do tej pory talerz rosolu...
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-05-09 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Rozeznanie
|
Margolka, biedaczko
![]() Milenka, widze, ze imprezka sie udala! trzymaj sie. do wieczora powinno być lepiej ![]() ![]() Ja dzis zjadlam - napisze ciagiem - jablko, pol banana, mandarynka, 4 kanapki razowca z salata, jajkiem, serem białym pomidorkiem (kanpaki na 2 razy) Razem ok. 650kcal.. najwiecej to ten razowiec skubany ![]() Teraz ide po jogurt i zamierzam wyprobowac przepis z programu "Rewolucja na talerzu" (<--klik ![]() ![]() ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-05-09 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Znalazłam w zamrażalniku schabik .. wiec zdecuduje się jednak na inny to przepisik <-KLIK- jak ktos ciekawy
![]() Trzymajcie kciuki.. bo z reguly przyrzadzam drob (latwo i szybkoi ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- ...ale puuustki!! ![]() ![]() Zrobilam ten schabik w jogurcie. ![]() Ciut zmodyfikowalam przepis - dodalam troche imbiru, czosnku i ziol powansalkich i wyszlo zaje*****!!! ![]() ![]() ![]() Jutro pewnie powtorka, bo strasznie nam smakowalo! do tego suroweczka z salaty, pomidora itp. z odrobina oliwki, cytryny, soli i ziol. do tego zjadlam ziemniaczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze i ja zrobie ten przepis na obiad kiedys ![]() Wiem o ziemniakach i tez je jem ugotowane w mundurkach i bez zadnego masla ani tluszczu ![]() TŻ zaczyna od jutra rzucac palenie ![]() ![]()
![]() |
#4844 |
Rozeznanie
|
misia fajny przepis, jutro chyba zrobię, bo narobiłaś smaku
![]() ![]() byłam dziś tylko z TŻ na zakupach a tak to w chacie siedzimy. może posprzątam sobie na szafie, bo w sumie nie mam co robić. a wczoraj TŻ był w sklepie i miał kupić prezerwatywy. stoi w kasie i mówi do kasjera że chce tam jakieś prezerwatywy a on go widocznie źle zrozumiał i dał mu paczkę papierosów i wrzucił do reklamówki. TŻ zapłacił i wyszedł i dopiero w domu się zorientował że zamiast prezerwatyw ma paczkę fajek ![]() ![]() ![]()
#4845 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mnie to trzeba zamknac w domu i nie wypuszczac normalnie. Poszłam z koleżanką na spacer i kupiłam znowu 3 pary kolczyków i torbe! Normalnie na leczenie się kwalifikuję! Na dodatek u babci zjadłam ciasto z bitą smietaną
![]() ![]() ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Rozeznanie
|
o matko Camila Ty masz chyba obsesje na punkcie kolczyków i torebek
![]() ![]() ![]()
#4847 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pochwalę sie obiecuję, ale teraz nie mam możliwości. Na usprawiedliwienie dodam tylko, że te wszystkie moje łupy dzisiejsze nabyłam po baaaardzo atrakcyjnych i okazyjnych cenach, a i kolczyki i torba są fajowe
![]() Żałuję, ze dziś tak nagrzeszyłam, chyba więc jutro zrobię sobie jeden dzień płynny na oczyszczanko, a potem grzecznie dieta 1000 kcal i mam nadzieję ze do soboty spadnie chociaż kilogram, tym bardziej, ze jestem przed okresem i powinnam dostac przed sobotą. Teraz Laski będę miałą obsesję na punkcie 70 kg ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Wieczne Kutango
|
Ja to w sumie nie wiem czy dzisiaj jest sie za bardzo chwalic czym
![]() zjadlam w ciagu dnia w sumie 4 male kanapeczki na obiad warzywa z patelni z rybą ( ryby mi sie dzisiaj akurat zachcialo ![]() a na kolacje pol lasanii z biedronki- okolo 400 kcal i w sumie nie wiem czy ta lasanią nagrzeszyłam czy nie ![]() dodam ze dzisiaj bylam na bardzoo dlugim spacerku, szlam w miare szybkim tępie az sie troche spocilam hehe Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2010-05-09 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Raczkowanie
|
Witam panie
![]() Jutro czeka mnie matura z biologii. We wtorek ustny egzamin z angielskiego, tragedia. Zgaga męczy mnie dalej. Jestem wykończona, marzę o końcu matur.. Idę już spac. Wybaczcie, że tak lakonicznie, ale sił nie mam już ![]() Dobranoc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
Bry wieczór to od razu powitam nowe dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Wogole to rzeczywiscie mi sie wczoraj dni popierniczyly wieczorem dopiero zdalam sobie sprawe a to wszystko przez ten dlugi weekend ale mniejsza z tym. Ehh dobra z reszta nie bede smecic ![]() ![]()
#4851 |
Rozeznanie
|
desi co się z Tobą dzieje kobito
![]() ![]() ![]() ![]()
#4852 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja już po kawce, ale i tak nie mogę się obudzic ![]() ![]() Desi, doskonale Cię rozumiem ![]() ![]() Ja dziś mam dzień płynny, a od jutra 1000 kcal ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() wstalam zjadlam sniadanko i zaraz szykuje sie do szkoly ![]() Desi wez przestan! ![]() ![]() MENU NA DZIS: S: jajecznica z 1 jaja z kawaleczkiem kielbaski+graham 214kcal SII: jogo nat. 140kcal Lunch: 2xgraham+wedlinka+warzywk a 168kcal Obiadokolacja: wieksza czesc udka ugotowana + ziemniaczek+surowka 305kcal Razem: 827kcal Czyli jest git! ok milego dnia lachonki ![]()
#4854 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wstawać!!!!!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
uff chyba dzisiaj będzie juz w miarę normlany dzień samopoczuciowo...
chce już wracac do formy no i przez jakis tydzień czeka mnie naprawde ścisła dietka .. sucharki biszkopciki rosołek i kisielek ![]() dzisiaj wieczorkiem jak dam radę pójde na koncert audiofeels ![]() ![]() Desi myslę że każda z nas cześciej czy rzadziej ma takie chwile zwątpienia.. potrzebuje trochę grzechów, glukozy itp najwazniejsze to żebys całkowicie nie zarzuciła diety- osiągnęłaś imponujący wynik !! wygladasz naprawde atrakcyjnie. mowiłas ze zaczynasz sie ubierac w to o czym marzyłas... moze na razie po prosru poutrzymuj wage .. nie katuj się juz taką redukcyjną dietą,,, daj sobie troszkę na luz moze to Ci jest własnie potrzebne ! wsłuchaj sie w siebie a na pewno podejmiesz dobrą decyzję ! Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2010-05-10 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() ja już nie śpię od 5.30 bo teraz cały tydzień zastępuje koleżankę w pracy bo do PL pojechała. zjadłam już śniadanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Witam, moje drogie! Wrocilam od mojego TZ bylo uroczo i teraz znow szara rzeczywistosc. Sprazatanie ttp. itd. ale nadal sie trzymam dietki i jakos idzie do przodu. Witam nowe kolezanki! Miejmy nadzieje ze szybko nie zrezygnuja z dietek. Takze dziewczyny 2 egzaminy juz zaliczone. 1 moze bedzie 5 ale z chemii kosmetycznej mam nadzieje ze chociaz 3 bedzie
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- czerwona to koniecznie musisz zagrac w tego totka mniejmy nadzieje ze ta twoja passa szczesia bedzie trwac. Ja pod koniec tamtego roku wygralam w konkursie zestaw kosmetykow Dove w koszyczku.Piekny. ale to tylko raz mi sie udalo cos wygrac tak fajnego
#4858 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczęta
![]() Czerwona, Ty to faktycznie masz szczęście - cały czas coś wygrywasz. My z mężem gramy w Lotto i Euromilionerów on-line (prawie regularnie), ale jeszcze złamanego pensa nie wygraliśmy ![]() Desi, trzymaj się mocno, nie poddawaj się, nie warto, skoro już tak dużo osiągnęłaś!!! Widocznie Twój organizm ma już troszkę dość... Ale to na pewno szybciutko minie i zobaczysz, że dalej będziesz szła jak burza. Margolka, kochana, jak się czujesz? Czy już wszystko wróciło do normy? Tylko teraz, to ostrożnie wprowadzaj pokarmy, żeby Ci żołądek nie wariował... Camila, jak będziesz ładnie trzymać dietkę, to na pewno Ci się uda uzyskać wyznaczony cel!!! Tylko, czy Ty sobie nie rozwalisz metabolizmu tak robiąc cały czas dni płynne? i żołądka? Bo człowiek to przecież drapieżnik i powinien dostarczać pokarmy stałe, żeby organizm mógł prawidłowo funkcjonować. Bo co Cię ostatnio czytam to jesteś na płynnej diecie.... Nigdziebyc, wytrzymaj jeszcze troszkę, na pewno będzie dobrze i wtedy sobie już odpoczniesz i przestaniesz się tak stresować. ![]() Hmmmm nie wiem kiedy pisałam ostatni raz, a kiedy nowe dziewczyny się pojawiły, zatem na wszelki wypadek witam wszystkie nowe koleżanki i życzę wytrwałości w zmaganiach z tą okropną, znienawidzoną przez nas wagą ![]() No i jak zawsze miłego dnia Piękne ![]() (i znowu mi się podpis popsuł - mam nadzieję, że już ok)
Było 79 (koniec stycznia 2010) ![]() Jest 63,5 (1.07.2010) ![]() Będzie 60 (tylko kiedy??? ![]() (30 ![]() Edytowane przez Libbie Czas edycji: 2010-05-10 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
No jakaś częsc juz posprzątana tej chałupki teraz jeszcze pranko i szorowanko łazienki
![]() Moje menu dzisiaj takie szalone na szybko wszystko ale 1000 kcal jeszcze nie przekroczyłam czyli dzień grzeczności ![]() Najgorszy będzie dla mnie zbliżający się weekend, bo normalnie w sobote jedna impreza urodzinowa, w niedzielę komunia a poniedziałek moje urodzinki ![]()
#4860 |
Rozeznanie
|
Libbie jak to się mówi "głupi ma zawsze szczęście"
![]() ja już zjadłam obiadek, zrobiłam ten schabik ![]() ![]() czarnowlosa20 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.