Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-09, 07:04   #4831
misialinana
Rozeznanie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

DzienDobry Chudzinki!

Wstało mi się wcześnie.. jak na niedziele i zastanawiam się właśnie co wszamać na śniadanko

Co do tekstu palanta z pociąg, to pewnie w ogóle bym się tym nie przejęła, gdyby nie fakt, że byłam z lubym, zresztą jego to wkurzyło na dobrych parę godzin. Miał tamten kolo szczęście, że był w pociągu, a my na peronie A serio to wolałabym, by Mój nie słyszał takich komentarzy o mnie... po prostu...

Witam Lameczke i NeverGoodEnough18 Znalazłyście idealne miejsce... i mam nadzieję, ze szybko nas nie opuścicie.
Lameczka, Ty tez śledziłaś wcześniej tak jak NeverGoodEnough nasz wątek, czy trafiłaś tu dopiero teraz? W celu 'zaspokojenia' Waszej ciekawości, pytań - co do Naszych diet itp radze prześledzić tak z 10 ostatnich stron - większość z nas codziennie spowiada się z tego co wszamała. Zresztą sporo takich rad i innych rzeczy znajdziecie na pewno też na 1szych 30tu stronach wątku
A, i jeszcze mamy regulamin napisany rzez Pysię, założycielkę tego super-mega-wypas-wyczesanego wątku. Żeby Wam ułatwić - KLIK ---> REGULAMIN

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

A! i od razu mowie.. jak uda mis ie dzis 6 rozyczke dostac, to może jutro zrobię sobie odstępstwo od diety w postaci lodzika i/lub stripsa w KFC Luby będzie jeździł w poszukiwaniu nowych części do kompa i może po pracy do niego dołączę i gdzieś pójdziemy

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 07:15   #4832
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
DzienDobry Chudzinki!

Wstało mi się wcześnie.. jak na niedziele i zastanawiam się właśnie co wszamać na śniadanko

Co do tekstu palanta z pociąg, to pewnie w ogóle bym się tym nie przejęła, gdyby nie fakt, że byłam z lubym, zresztą jego to wkurzyło na dobrych parę godzin. Miał tamten kolo szczęście, że był w pociągu, a my na peronie A serio to wolałabym, by Mój nie słyszał takich komentarzy o mnie... po prostu...

Witam Lameczke i NeverGoodEnough18 Znalazłyście idealne miejsce... i mam nadzieję, ze szybko nas nie opuścicie.
Lameczka, Ty tez śledziłaś wcześniej tak jak NeverGoodEnough nasz wątek, czy trafiłaś tu dopiero teraz? W celu 'zaspokojenia' Waszej ciekawości, pytań - co do Naszych diet itp radze prześledzić tak z 10 ostatnich stron - większość z nas codziennie spowiada się z tego co wszamała. Zresztą sporo takich rad i innych rzeczy znajdziecie na pewno też na 1szych 30tu stronach wątku
A, i jeszcze mamy regulamin napisany rzez Pysię, założycielkę tego super-mega-wypas-wyczesanego wątku. Żeby Wam ułatwić - KLIK ---> REGULAMIN

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

A! i od razu mowie.. jak uda mis ie dzis 6 rozyczke dostac, to może jutro zrobię sobie odstępstwo od diety w postaci lodzika i/lub stripsa w KFC Luby będzie jeździł w poszukiwaniu nowych części do kompa i może po pracy do niego dołączę i gdzieś pójdziemy
Ja to zaczęlam namietnie czytac ten watek przed świetami wielkanocnymi i tak do dzisiaj Oczywiście z regulaminem też się zapoznałam Ja to juz jestem po sniadanku 2 skromne kanapki z chlebem razowym, wędliną z indyka ( specjalnie kupilam taka w opakowaniu z kaczorem donaldem dla dziecimaloo tluszczu ma ) i pomidorek
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 07:44   #4833
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
wędliną z indyka ( specjalnie kupilam taka w opakowaniu z kaczorem donaldem dla dziecimaloo tluszczu ma )
mmm.. brzmi ciekawie można wiedzieć gdzie kupiłaś (jakaś sieć sklepów, czy 'wszędzie' można dostać)? Albo nigdy nie widziałam takich.. albo zwyczajnie nie zwróciłam uwagi.
Ja zjadłam pół jabłka i banana. a 'właściwe' śniadanko zjem jak już Mój wstanie.

Stary 2010-05-09, 07:51   #4834
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
mmm.. brzmi ciekawie można wiedzieć gdzie kupiłaś (jakaś sieć sklepów, czy 'wszędzie' można dostać)? Albo nigdy nie widziałam takich.. albo zwyczajnie nie zwróciłam uwagi.
Ja zjadłam pół jabłka i banana. a 'właściwe' śniadanko zjem jak już Mój wstanie.
w realu kupowalam w 100 gramach czyli calym opakowaniu bo tylk tyle jest, zawartosc tluszczu to 2 gram a wiec malutko Lece ja do szkoly, koncze liceum zaocznie i temu weekendy. Odezwe sie jak wróce
Stary 2010-05-09, 08:48   #4835
sunshine16
Zakorzenienie

cześć

Witam nowe dziewczyny

Ja dziś wstała dość późno, przede mną śniadanie - owsianka
Nie wypoczełam jednak tak jakbym chciała Nogi mnie nadal cholernie bolą Po imprezie spałam wczoraj 4 h i miałam cały dzień łażenia, byłam jeszcze na kręglach a potem załapałam się na koncert IRY. Jak wróciłam było już dość późno ale miałam jeszcze siłę by po prysznicu nasmarować się tymi moimi balsamami Grzało jak cholera

A taka wędlinka jest też w carrefourze daaawno temu kupowałam, teraz mnie troszkę przeraża cena
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:40   #4836
margolka1986
Zakorzenienie

witam moje Kochane !
stęskniłam się za Wami a moja nieobecność była spowodowana... jelitówką :/ od pt od 19 do sob do jakiejś 14 to był koszmar.. rowało mnie na 2 końca az zaczełam sie odwadniac...
dopiero teraz mam szanse siąść... ale siły nie mam bo nic nie mogę zjeść.. na szczęscie przyjmuje juz płyny
schudłam ponad 2kg..
a teraz conamniej tydz ścisłej diety biszkopciki sucharki rosołek itp...
masakra - nikomu nie życzę takich doświadczeń
z chęcią bym wymazała te 2 dni z pamięci...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 11:19   #4837
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

cześć dziewczynki

witam lameczke i NeverGoodEnough18 mam nadzieje że długo z nami zostaniecie bo naprawdę warto u nas jest fajnie, najlepiej nie ma lepszego wątku

margolka1986 wiem co przeżyłaś z tą jelitówką , bo też miałam ale to już dawno. ale wiem że to masakra ale dobrze że już Ci przeszło

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110716310513.html
czerwona15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 12:02   #4838
Camila1983
Zadomowienie

Dzien Dobry Laski
Grzesznica wróciła
Wczoraj był prawdziwy dzien rozpusty: były czipsy, ciasto, pizza, alkohol, paluszki, orzeszki... Ach szkoda gadac! Ale dzis już grzecznie, dietetycznie, bo mam nadal zrzucac wagę.
Wczoraj w klubie zauważyłam, ze faceci się za mną oglądają, ale to było miłe!

Witam nowe dietowiczki! Powiem Wam, ze gdyby nie ten wątek to na bank bym tyle nie schudła! Do tej pory każda moja dieta konczyła sie wraz z pierwszym grzechem. Zjadłąm kawałek pizzy czy czekoladę i dieta szłą w kąt. Teraz jest inaczej: zdarza mi się miec chwilę słabości, najeśc sie czegos niedozwolonego, ale zaraz potem wracam do diety i dzięki temu chudnę

Zmykam bo umówiłam się z przyjaciółką na krótki spacer, zajrzę do Was później
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:56   #4839
miiilenka
Zadomowienie

Hej
Na poczatku napisze tak...masakra jakas wstalam rano zjadlam rosol i spie dalej... i dopiero sie obudzilam. TŻ wyciagnal mnie wczoraj na impreze wypilam 4 duuuuze drinki i dzis zdycham z dietka niebardzo przez ostatnie 3 dni;/ ale juz wracam do siebie

Camili i reszcie gratuluje zrzuconej wagi, ja za 2 tyg sie zwaze dopiero, bo @mi sie zbliza
moje dzisiejsze menu to jak do tej pory talerz rosolu...

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2010-05-09 o 13:58
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:05   #4840
misialinana
Rozeznanie

Margolka, biedaczko obyś szybko wydobrzała! za taką cenę nawet 5 kilo bym nie chciała stracić.. ech... ale dobrze, ze już lepiej...
Milenka, widze, ze imprezka sie udala! trzymaj sie. do wieczora powinno być lepiej

Ja dzis zjadlam - napisze ciagiem - jablko, pol banana, mandarynka, 4 kanapki razowca z salata, jajkiem, serem białym pomidorkiem (kanpaki na 2 razy) Razem ok. 650kcal.. najwiecej to ten razowiec skubany
Teraz ide po jogurt i zamierzam wyprobowac przepis z programu "Rewolucja na talerzu" (<--klik) świetny program kulinarny (polski) na TVN Style! polecam Dam znac co mi tam wyszlo na tym talerzu..

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-05-09 o 15:06
Stary 2010-05-09, 15:09   #4841
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwona15 Pokaż wiadomość
margolka1986 wiem co przeżyłaś z tą jelitówką , bo też miałam ale to już dawno. ale wiem że to masakra ale dobrze że już Ci przeszło
Cytat:
Margolka, biedaczko obyś szybko wydobrzała! za taką cenę nawet 5 kilo bym nie chciała stracić.. ech... ale dobrze, ze już lepiej...
ja ostatni raz taka jelitówkową masakrę przeżyłam 8 lat temu .. wtedy było u mnie pogotowie.. tym razem to ja wylądowałam na pogotowiu bo nikt nie chciał przyjechać... nasza służba zdrowia to jakaś jedna wielka masakra.. o 24;30 zaspana pielęgniarka z miną zabójcy ze jak ja śmiem ją budzić dawała mi zastrzyk... ale dziś choc nadal nie jem w sumie to czuję, że będę żyła. wymazałabym ten czas ze swej pamięci :/

wymianka książkowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 17:26   #4842
misialinana
Rozeznanie

Znalazłam w zamrażalniku schabik .. wiec zdecuduje się jednak na inny to przepisik <-KLIK- jak ktos ciekawy
Trzymajcie kciuki.. bo z reguly przyrzadzam drob (latwo i szybkoi ) - ale ten przepis wydaje sie banalny.. choc przy czerwonym miesie zawsze boje sie, ze wyjdzie za twarde...

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

...ale puuustki!! Pewnie wszystkie na spacerze albo na imprezie

Zrobilam ten schabik w jogurcie.
Ciut zmodyfikowalam przepis - dodalam troche imbiru, czosnku i ziol powansalkich i wyszlo zaje*****!!!

Jutro pewnie powtorka, bo strasznie nam smakowalo! do tego suroweczka z salaty, pomidora itp. z odrobina oliwki, cytryny, soli i ziol. do tego zjadlam ziemniaczka . podobno ugotowane w mundurkach - wrzucone na wrzatek (a nie jak to sie czasem robi na zimna wode) zachowuja o wiele wiecej witaminek i innych zdrowosci i (chyba?) sa nawet ciut mnie kaloryczne. (swoja droga, wiedzialyscie, ze ziemniaki zawieraja blonnik? )

Stary 2010-05-09, 17:49   #4843
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Znalazłam w zamrażalniku schabik .. wiec zdecuduje się jednak na inny to przepisik <-KLIK- jak ktos ciekawy
Trzymajcie kciuki.. bo z reguly przyrzadzam drob (latwo i szybkoi ) - ale ten przepis wydaje sie banalny.. choc przy czerwonym miesie zawsze boje sie, ze wyjdzie za twarde...

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

...ale puuustki!! Pewnie wszystkie na spacerze albo na imprezie

Zrobilam ten schabik w jogurcie.
Ciut zmodyfikowalam przepis - dodalam troche imbiru, czosnku i ziol powansalkich i wyszlo zaje*****!!!

Jutro pewnie powtorka, bo strasznie nam smakowalo! do tego suroweczka z salaty, pomidora itp. z odrobina oliwki, cytryny, soli i ziol. do tego zjadlam ziemniaczka . podobno ugotowane w mundurkach - wrzucone na wrzatek (a nie jak to sie czasem robi na zimna wode) zachowuja o wiele wiecej witaminek i innych zdrowosci i (chyba?) sa nawet ciut mnie kaloryczne. (swoja droga, wiedzialyscie, ze ziemniaki zawieraja blonnik? )
ja leze, po imprezie jakos niebardzo mam ochoe robic cokolwiek:P
moze i ja zrobie ten przepis na obiad kiedys

Wiem o ziemniakach i tez je jem ugotowane w mundurkach i bez zadnego masla ani tluszczu

TŻ zaczyna od jutra rzucac palenie zobaczymy jak se da rade

CI

Stary 2010-05-09, 18:27   #4844
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

misia fajny przepis, jutro chyba zrobię, bo narobiłaś smaku już mi slinka leci
byłam dziś tylko z TŻ na zakupach a tak to w chacie siedzimy. może posprzątam sobie na szafie, bo w sumie nie mam co robić.

a wczoraj TŻ był w sklepie i miał kupić prezerwatywy. stoi w kasie i mówi do kasjera że chce tam jakieś prezerwatywy a on go widocznie źle zrozumiał i dał mu paczkę papierosów i wrzucił do reklamówki. TŻ zapłacił i wyszedł i dopiero w domu się zorientował że zamiast prezerwatyw ma paczkę fajek

Stary 2010-05-09, 18:32   #4845
Camila1983
Zadomowienie

Dziewczyny, mnie to trzeba zamknac w domu i nie wypuszczac normalnie. Poszłam z koleżanką na spacer i kupiłam znowu 3 pary kolczyków i torbe! Normalnie na leczenie się kwalifikuję! Na dodatek u babci zjadłam ciasto z bitą smietaną A z koleżanką loda Do dupy dzis moja dieta, różyczka się nie należy Na szczęście już jutro do pracy, serek wiejski juz czeka w pogotowiu
Stary 2010-05-09, 18:40   #4846
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

o matko Camila Ty masz chyba obsesje na punkcie kolczyków i torebek to jak już kupiłaś no to pochwal się w końcu dzisiejszą zdobyczą i poprzednią. a za te ciacho 40 przysiadów a za loda 30 brzuszków, co to ma znaczyć wczoraj miałaś dzień rozpusty a nie dziś

Stary 2010-05-09, 19:03   #4847
Camila1983
Zadomowienie

Dziewczyny, pochwalę sie obiecuję, ale teraz nie mam możliwości. Na usprawiedliwienie dodam tylko, że te wszystkie moje łupy dzisiejsze nabyłam po baaaardzo atrakcyjnych i okazyjnych cenach, a i kolczyki i torba są fajowe

Żałuję, ze dziś tak nagrzeszyłam, chyba więc jutro zrobię sobie jeden dzień płynny na oczyszczanko, a potem grzecznie dieta 1000 kcal i mam nadzieję ze do soboty spadnie chociaż kilogram, tym bardziej, ze jestem przed okresem i powinnam dostac przed sobotą. Teraz Laski będę miałą obsesję na punkcie 70 kg Chcę taką wagę osiągnac do końca czerwca. A gdybym przed lipcem zobaczyła z przodu 6 na wadze byłabym przeszczęśliwa
Stary 2010-05-09, 19:25   #4848
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Ja to w sumie nie wiem czy dzisiaj jest sie za bardzo chwalic czym
zjadlam w ciagu dnia w sumie 4 male kanapeczki
na obiad warzywa z patelni z rybą ( ryby mi sie dzisiaj akurat zachcialo )
a na kolacje pol lasanii z biedronki- okolo 400 kcal

i w sumie nie wiem czy ta lasanią nagrzeszyłam czy nie
dodam ze dzisiaj bylam na bardzoo dlugim spacerku, szlam w miare szybkim tępie az sie troche spocilam hehe

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2010-05-09 o 19:26
Stary 2010-05-09, 22:25   #4849
nigdziebyc
Raczkowanie

Witam panie

Jutro czeka mnie matura z biologii. We wtorek ustny egzamin z angielskiego, tragedia.

Zgaga męczy mnie dalej.

Jestem wykończona, marzę o końcu matur..

Idę już spac. Wybaczcie, że tak lakonicznie, ale sił nie mam już

Dobranoc

nigdziebyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 00:01   #4850
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Bry wieczór to od razu powitam nowe dziewczyny powodzenia razem z Nami hmm z Wami z dziewczynami... cholera mam kryzys normalnie znowu ehhh. Dzisiaj sie normalnie poplakalam przed chwila ze brzydka jestem i wogole ze lepiej mi siedziec w domu ze do niczego sie nie nadaje i juz tu nie pasuje bo ostatnie dni to nie pisalam co jadlam ale przerazajace zwlaszcza dzisiaj cholera jasnaaaaa chyba bede musiala wyprobowac sposob z ladna fotka jakiejs laski i przypiac na lodowke tym ze jestem tydzien przed okresem nie bede sie zaslaniac bo to moja glupia wina ze tak sobie pofolgowalam
Wogole to rzeczywiscie mi sie wczoraj dni popierniczyly wieczorem dopiero zdalam sobie sprawe a to wszystko przez ten dlugi weekend ale mniejsza z tym.
Ehh dobra z reszta nie bede smecic ide moze do jutra dziewczyny albo za pare dni papa

Będzie -> ??
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 00:12   #4851
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

desi co się z Tobą dzieje kobito jaka brzydka, co Ty wygadujesz?? i gdzie nie pasujesz?? przecież my z Ciebie bierzemy przykład, jesteś naszą motywacją. bierz się w garść i nie gadaj takich głupot pewnie złapałaś jakiegoś doła, ale to minie. i nie za parę dni Cię tu widzę tylko dziś. zrozumiała ?? każdy ma kryzys, a Ty to już w ogóle możesz mieć bo 7 miesięcy diety to baaaaardzo dużo. więc dziś Cię tu widzę z na twarzy a nie ze miną.

Stary 2010-05-10, 07:09   #4852
Camila1983
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
Ja już po kawce, ale i tak nie mogę się obudzic Wczoraj o 22 usnęłam jak dziecko, ale spałam bardzo niespokojnie i dziś rano był problem ze wstaniem
Desi, doskonale Cię rozumiem Też miewam takie nastroje i dołki, chociaż wiem, że nasze nastawienie i myślenie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, a jedynie sprawia że czujemy się gorzej Musimy w końcu uwierzyć, że nie jest tak jak to widzimy.

Ja dziś mam dzień płynny, a od jutra 1000 kcal Aaaa, i zapomniałam, że wyznaczyłam sobie mój drugi cel czyli 70 kg na moje urodzinki czyli 22 czerwca Taki prezent na urodzinki
Stary 2010-05-10, 07:26   #4853
miiilenka
Zadomowienie

Dzien dobry
wstalam zjadlam sniadanko i zaraz szykuje sie do szkoly
Desi wez przestan!jestes piekna i dla wielu z nas mozesz byc tutaj wzorem, ze jednak sie da!
MENU NA DZIS:
S: jajecznica z 1 jaja z kawaleczkiem kielbaski+graham 214kcal
SII: jogo nat. 140kcal
Lunch: 2xgraham+wedlinka+warzywk a 168kcal
Obiadokolacja: wieksza czesc udka ugotowana + ziemniaczek+surowka 305kcal
Razem: 827kcal
Czyli jest git! ok milego dnia lachonki

CI

Stary 2010-05-10, 09:53   #4854
Camila1983
Zadomowienie

Dziewczyny wstawać!!!!!
Stary 2010-05-10, 10:34   #4855
margolka1986
Zakorzenienie

uff chyba dzisiaj będzie juz w miarę normlany dzień samopoczuciowo...
chce już wracac do formy no i przez jakis tydzień czeka mnie naprawde ścisła dietka .. sucharki biszkopciki rosołek i kisielek

dzisiaj wieczorkiem jak dam radę pójde na koncert audiofeels w środę jest myslovitz tylko ta magisterke trzeba pisac....

Desi myslę że każda z nas cześciej czy rzadziej ma takie chwile zwątpienia.. potrzebuje trochę grzechów, glukozy itp najwazniejsze to żebys całkowicie nie zarzuciła diety- osiągnęłaś imponujący wynik !! wygladasz naprawde atrakcyjnie. mowiłas ze zaczynasz sie ubierac w to o czym marzyłas... moze na razie po prosru poutrzymuj wage .. nie katuj się juz taką redukcyjną dietą,,, daj sobie troszkę na luz moze to Ci jest własnie potrzebne ! wsłuchaj sie w siebie a na pewno podejmiesz dobrą decyzję !

wymianka książkowa

Edytowane przez margolka1986
Czas edycji: 2010-05-10 o 10:36
Stary 2010-05-10, 10:56   #4856
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

hej laseczki
ja już nie śpię od 5.30 bo teraz cały tydzień zastępuje koleżankę w pracy bo do PL pojechała. zjadłam już śniadanko i może położę się na godzinkę muszę się pochwalić bo ostatnio brałam udział w 2 konkursach na takiej stronce i wygrałam bukiet kwiatów dla kogoś w PL (oczywiście dla mamy na dzień mamy) i zestaw kosmetyków. w tych 2 konkursach mi się poszczęściło muszę zagrać chyba w totka może coś wygram ostatnio tutaj w euromilion było do wygrania ponad 60 milionów funtów ja bym chciała chociaż 6 milionów pomarzyć można

Stary 2010-05-10, 12:55   #4857
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Witam, moje drogie! Wrocilam od mojego TZ bylo uroczo i teraz znow szara rzeczywistosc. Sprazatanie ttp. itd. ale nadal sie trzymam dietki i jakos idzie do przodu. Witam nowe kolezanki! Miejmy nadzieje ze szybko nie zrezygnuja z dietek. Takze dziewczyny 2 egzaminy juz zaliczone. 1 moze bedzie 5 ale z chemii kosmetycznej mam nadzieje ze chociaz 3 bedzie

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

czerwona to koniecznie musisz zagrac w tego totka mniejmy nadzieje ze ta twoja passa szczesia bedzie trwac. Ja pod koniec tamtego roku wygralam w konkursie zestaw kosmetykow Dove w koszyczku.Piekny. ale to tylko raz mi sie udalo cos wygrac tak fajnego

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 13:52   #4858
Libbie
Raczkowanie

Hey dziewczęta

Czerwona, Ty to faktycznie masz szczęście - cały czas coś wygrywasz.
My z mężem gramy w Lotto i Euromilionerów on-line (prawie regularnie), ale jeszcze złamanego pensa nie wygraliśmy

Desi, trzymaj się mocno, nie poddawaj się, nie warto, skoro już tak dużo osiągnęłaś!!! Widocznie Twój organizm ma już troszkę dość... Ale to na pewno szybciutko minie i zobaczysz, że dalej będziesz szła jak burza.

Margolka, kochana, jak się czujesz? Czy już wszystko wróciło do normy? Tylko teraz, to ostrożnie wprowadzaj pokarmy, żeby Ci żołądek nie wariował...

Camila, jak będziesz ładnie trzymać dietkę, to na pewno Ci się uda uzyskać wyznaczony cel!!! Tylko, czy Ty sobie nie rozwalisz metabolizmu tak robiąc cały czas dni płynne? i żołądka? Bo człowiek to przecież drapieżnik i powinien dostarczać pokarmy stałe, żeby organizm mógł prawidłowo funkcjonować. Bo co Cię ostatnio czytam to jesteś na płynnej diecie....

Nigdziebyc, wytrzymaj jeszcze troszkę, na pewno będzie dobrze i wtedy sobie już odpoczniesz i przestaniesz się tak stresować. i powodzenia!!!

Hmmmm nie wiem kiedy pisałam ostatni raz, a kiedy nowe dziewczyny się pojawiły, zatem na wszelki wypadek witam wszystkie nowe koleżanki i życzę wytrwałości w zmaganiach z tą okropną, znienawidzoną przez nas wagą

No i jak zawsze miłego dnia Piękne

(i znowu mi się podpis popsuł - mam nadzieję, że już ok)
(30)

Edytowane przez Libbie
Czas edycji: 2010-05-10 o 13:54
Libbie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 15:47   #4859
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

No jakaś częsc juz posprzątana tej chałupki teraz jeszcze pranko i szorowanko łazienki
Moje menu dzisiaj takie szalone na szybko wszystko ale 1000 kcal jeszcze nie przekroczyłam czyli dzień grzeczności Bo na kolacyjke warzywa gotowane sobie zażyczyłam.
Najgorszy będzie dla mnie zbliżający się weekend, bo normalnie w sobote jedna impreza urodzinowa, w niedzielę komunia a poniedziałek moje urodzinki

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 17:00   #4860
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

Libbie jak to się mówi "głupi ma zawsze szczęście"

ja już zjadłam obiadek, zrobiłam ten schabik bardzo dobry teraz pije kawkę i słucham radia.

czarnowlosa20 Ci się popsuła

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości