|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() ![]() ania fajnie ze ci sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
dzien dobry wszystkim
![]() Widze, ze juz przygotowania swiateczne w watku ![]() ![]() Bedzie mi brakowalo mazurkow mojej mamy ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- kasandra a mam jeszcze pytanie odnosniej tej maty edukacyjnej. Szukalam w BabiesRUs, ale nie znalazlam. Masz moze linka gdzies? |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz zastanawiam sie nad kupnem bouncera i najbardziej przypadl mi do gustu taki http://www.toysrus.com/product/index...ductId=3739296, on jest specjalnie zaprojektowany dla noworodkow i ma super opinie, zobacz sobie
![]() |
#4834 | |
Rozeznanie
|
Witam!!! W koncu usiadlam. Od rana latam po sklepach. Chyba sie troche przecenilam. Nie te lata, nie ten stan. Niestety nie da sie juz dzwigac tyle co przedtem. Jutro tylko mam pare rzeczy do kupienia.
Cytat:
![]() |
#4835 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Swietnie po prostu tz sie nie odzywa do mnie. Naprawde najlepsze urodziny na swiecie mam!
Malo tego obiadu nie chce jesc, ktory zrobilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a TZ jak tak chce to niech jedzie skoro mu tak zalezy, ja bym puscila zeby poczul sie winny Cytat:
w planach sernik, zurek, jajka faszerowane, jajka zapiekane pasta jajeczna na jutro bo post
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
serduszkoiz właśnie, ale mi smaczora na paste jajeczną zrobiłaś, też jutro zrobie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
A w ogóle to dziwnie się zachowuje... ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Mam.
Nie teraz to on nie pojedzie abym ja sie czula winna, a jesli pojedzie to niech nie wraca i z mamusia sobie zamieszka. Wczoraj powiedzial, ze rodzicow ma sie tylko jednych...to niech spada. |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kochana moja WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINEK SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ, ZDROWEGO DZIECIĄTKA, SZYBKIEGO PORODU I CZEGO TYLKO SOBIE ŻYCZYSZ ![]() ja bym poszła na długi spacer z pieskiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
kociamborek ,roztrzepaniec cholera uswiadomilam sobie ,ze ja tez mam wizyte we wtorek ,moze byc kiepsko
![]() kasandra82 rzeczywiscie super ta mata ,tez musze jakiejs poszukac. / Co do chodzenia w dresach po miescie.. u mnie to nikt by nawet nic nie powiedzial jakbym do sklepu w pizamie poszla ![]() papeteria Bardzo fajna sukienka! Latwo ja urozmaicic ,tez musze sie za jakas rozejrzec bo niedlugo chrzciny w mojej rodzinie. niezawsze zachowanie tesciowej rzeczywiscie niemile. Nie wiem co poradzic. Najlepszy pomysl zeby przyjechala do was jezeli jest taka mozliwosc. My zawsze spedzalismy Swieta troche u mnie ,troche u rodziny M... z psem nigdy nie mielismy problemu ,wrecz wszyscy sie pytaja dlaczego nie przyjechal ![]() anuszka jestem pod wrazeniem! Podziwiam Cie za zdolnosci kulinarne ![]() vette nie wiedzialam ,ze mozna tak wygladac w 5 miesiacu ciazy ![]() Widzialam ,ze pisalyscie o oliwce Rossmana ,rzeczywiscie mi tez bardzo przypadla do gustu ,niestety juz nie mam ,ale na pewno kupie ![]() Dzis bylismy na dluzszym spacerku cala rodzinka bo piekna pogoda, nawet +8 stopni bylo ![]() ![]() ![]() Znacie moze jakis latwy przepis na piernika?
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
niezawsze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
zakochałam się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
niezawsze nie przejmuj sie tak ,szkoda nerw ,na pewno zaraz sie pogodzicie .Moj M. to jeszcze lepszy jest, kiedys wymyslil ,ze pojedzie do Polski na Swieta bezemnie ,takiego mam pomyslowego faceta
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-01 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łatwy piernik bez pierniczenia proszę bardzo ![]() Skladniki: 2 szklanki mąki 1 szklanka mleka pół kostki palmy 1 jajko 1 szklanka cukru 2 łyżki dżemu 2 czubate łyżeczki sody pół łyżki cynamonu lub przyprawy do piernika 1 łyżka kakao Utrzeć margarynę z jajem i z cukrem, dodać dżem, utrzeć, potem dodać pozostałe składniki i utrzeć na jednolitą masę. Piec ok. 50 minut w temp 180 st. (najlepiej sprawdzić patyczkiem, czy nie jest mokry) Z tym, że jak na dużą blachę to ja robię z podwójnej porcji. To ciasto jest dobre, bo jest wilgotne, a nie taki suchacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
o tak! pieszczoch straszny
![]() Nie wiem co będzie jak się mały pojawi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Skoro już o pieskach- to mój cudaczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trochę przegina z tą czystością ... Zawsze można odkurzyć po psiaku My zawsze część świąt spędzaliśmy u jednych i cześć u drugich rodziców. Rok temu jedni i drudzy, nie mogąc patrzeć jak się męczymy (święta w samochodzie bo robiliśmy łącznie ponad 700 km) stwierdzili, że powinniśmy jeżdzić raz do jednych raz do drugich i WPROWADZILIŚMY TO W ŻYCIE. Super rozwiązanie ![]() W tym roku święta w Białymstoku ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Sorry, poniosło mnie ale nie mogę. Co za ludzie!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ale nic z tych opisywanych rzeczy ![]() Czeszę się w łazience ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- popieram! Olej go, niech siedzi sam w domu ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Śliczny słodziak ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
Wlasnie o taki przepis mi chodzilo
![]() Tylko bede miala maly problem z tym ile to jest pol kostki palmy? Ile ma taka kostka? Bo u nas "palmy" niestety brak ,a ile sie musialam naszukac zeby znalesc jakas margaryne bez soli ![]() EDIT Juz znalazlam ile wazy ta kostka ![]() ![]()
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-01 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Wy tu o ciastach, smakołykach piszecie... a ja bym chciała żeby tych świąt nie było.
Mam dziś doła i może dlatego tak myślę. U mnie w rodzinie święta zawsze wyglądają tak samo. Nikogo nie odwiedzamy ani nikt nie odwiedza nas. Zawsze przyjeżdżał do nas Michał... Jedzenia robimy tyle żeby za dużo nie wyrzucać. Bigos, sałatkę warzywną, sałatkę z ryżem, sałatkę gyros, roladę serową, z ciast to jedynie sernik na zimno... A ja sobie tak myślę... i po co to wszystko? W niedziele wstaniemy, pójdziemy do Kościoła, potem zjemy śniadanie... mama zrobi sobie drzemkę, tata pewnie też. Wstaną na późny obiad i będziemy jeść to samo co na śniadanie. W poniedziałek to samo. A wieczorem padnie hasło "święta, święta i po świętach". Najchętniej bym odwołała te święta albo wyniosła się gdzieś w cholerę...
#4855 |
Zakorzenienie
|
TA cholerna zgaga nie ustepuje. Okropne uczucie!
Idę do mamy a potem do kościoła. Spokojnego popołudnia. Nie przepracowujcie się zbytnio! |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
niezawsze wszystkiego najlepszego!!!!!!
![]() ![]() tym bardziej dziwi mnie zachowanie twojego TZ ![]() ![]() mnie nalecialo na gofry wiec przez chwile nie bylo mnie z wami ![]() ![]() co do zgagi to tez mnie ostatnio meczy. wczoraj sprobowalam sposobu mojego taty - sody oczyszzonej. i pomoglo od razu. tylko teraz tak sie zastanawiam czy to dobre dla dzidzi? poczytalam i wychodzi na to ze mozna ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-01 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Niezawsze wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki!!
![]() ![]() ![]() niezawsze wszystkiego najlepszego!! co do psa to ja akurat rozumiem teściową w sensie takim że moi rodzice np to też nie wpuszczają naszego psa do domu bo rysuje panele itp, poza tym moja mama uważa że miejsce psa jest na dworze (moje zdanie z resztą tez jest takie ![]() A tak w ogóle to dziś byłam na wizycie u gin... i tak jak do tej pory w ogóle nie tyłam tak teraz się przestraszyłam bo... weszłam na wagę a tu 6 kg więcej niż miesiąc temu!!!!! waga napewno dobra bo ważyłam się 3 dni temu u mojej siostry i tam Waga też pokazała tyle samo, tylko że myślałam że to nierealne abym tyle przytyła więc stwierdziłam że napewno waga popsuta.... a tu dziś taki szok hd- czy dostałaś ode mnie wiadomość na priv? bo ja nie jestem pewna czy się wysłała
#4859 |
Zakorzenienie
|
widzialyscie logo wizazu dzis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.