![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
R
Wczorajsze Cytat:
śniadanie: płatki owsiane z mlekiem 2% II śniadanie: bułka ciemna ze słonecznikiem posmarowana Bieluchem ze szczypiorkiem + dwa plasterki polędwicy farmerskiej, sałata +ogórek zielony, ![]() przekąska: jabłko, marchewka obiad: pieczone udko z kurczaka z czerwoną kapustą i cebulą +sos... garść nerkowców kolacja: jajko
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
U:
1. łyżka kaszy manny na ok. 1,5 szklanki mleka 2%; bułeczka pszenna z masłem, polędwicą drobiową, pomidorkami koktajlowymi, sałatą lodową i szczypiorkiem; herbata zielona 2. 2 kromeczki słonecznikowego chlebka "fitness" maźnięte "solą", z twarogiem półtłustym i rodzynkami; jabłko 3. szklanka (suchej) mieszanki makaronu- pełnoziarnistego i z pszenicy durum wymieszanego ze szpinakiem podsmażonym na łyżeczce oleju z czosnkiem i połówką trójkącika serka topionego ![]() 4. jogurt o smaku owoców leśnych- bakoma "polskie smaki" z łyżeczką słonecznika; nektarynka 5. 2 kromki żytniego-razowego maźnięte solą- 1 z polędwicą drobiową z warzywami, ogórkiem zielonym i sałatą lodową; 2 z camembertem naturalnym, keczupem, rzodkiewką i szczypiorkiem; herbata zielona ocenka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
u
ocenicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
U/P (43kg, 172 cm, lat 20
![]() I: 3 łyżki płatKÓW ![]() II: kilka młodch ziemniaków, plaster schabu duszonego z sosem (sporo), surówka z kapusty z oliwą III: kromka razowca z masłem i dżemem, mały kawałek twarogu wymieszany z jogurtem i kakao, kawa z mlekiem IV: kromka razowca z masłem, żółtym serem i pomidorem, jajko na miękko, serek wiejski 200g potem może wpadnie jabłko i jakieś kakao będę wdzięczna za ocenę, mam nadzieję, że nie tylko mi się wydaje, że było lepiej
#4836 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny mam nadzieje , że rano mnie pogoni
![]()
#4837 |
Raczkowanie
|
U. To mój pierwszy dzień , wiec prosze o ocene !!!!!
![]() I. Śniadanko -Płatki owsiane na mleku z owocami ( wkroiłam kiwi, brzoskwinie, banana) II. 2 śniadanko -5 małych kanapeczek(ciemny chleb z ziarnem) : dwie z serkiem naturalnym, dwie z łososiem i cebulką, jedna z serem camembert - sałatka warzywna ( sałata lodowa, ser żółty, ser typu włoskiego, pomidorki koktajlowe, ogórek, sos winegret ), szklanka soku z pomarańczy III. Obiad - Łosoś panierowany, ziemniaki puree, ogórek świeży, pomidor, szklanka soku z jabłek IV. deser -jogurt wiśniowy 400 g V.kolacja- kukurydza gotowana (marna wiem, ale po tym obiedzie jestem pełna jak balon ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Wtajemniczenie
|
Poniedziałkowe U na upał:
I: miseczka CiniMinis z maślanką i bananem; kawa z mlekiem; II: pół dużego rogala razowego z masłem i miodem, kilka śliwek; III: omlet zrobiony z trzech jajek (z mąką i mlekiem), nadziany zielonym groszkiem, pomidorami, oliwkami i żółtym serem, posypany obficie szczypiorkiem; IV: arbuz, garstka orzechów laskowych, kawa z mlekiem; V: tortilla z pastą pomidorową i naturalnym Bieluchem oraz pomidorami, kabanos; PO: jeszcze kilka śliwek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
utrzymanie
i jak tam??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
REDUKCJA
Śniadanie: owsianka (30g) na mleku (0,5%), 50g chudego twarogu, trochę orzeszków i słonecznika, borówki i maliny II śniadanie: sałatka z pomidora, sałaty, ogórka, cebuli, 50g chudego twarogu, kromka ciemnego chleba (30g) Lunch: taka sama sałatka, tylko zamiast twarogu trochę wędzonej rybki, chleba tym razem brak Obiad: gotowana noga z kurczaka, 3 łyżki ryżu białego, pomidory, papryka, ogórki konserwowe Kolacja: jajko, serek wiejski (150g), pomidor, szczypiorek, czerwona papryka Proszę o ocenę
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu nie widze zadnych węgli złożonych.
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ćwiczysz coś? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
Dawno nie pisalam, wiec prosze o ocene... Uuu:
Sniadanie : 2 kawy z mlekiem, bulka kupna (grahamka z dynia, sos remoulade albo cos w tym stylu, ser camembert, pomidor, ogorek) II sn : z pol kostki twarogu, troche jogurtu nat i 2 czubate lyzki dzemu truskawkowego Obiad: ryba z piekarnika z pikantnym sosie z warzywami, troche ryzu, pekinka z sosem winegret i oliwa Po : 2 jablka, troche winogronu Kolacja : pol malej makreli, trochu jog. nat, twarogu, szczypiorku, ogorkow zwyklych i kiszonych, troche kukurydzy... I jak??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez MissWorld Czas edycji: 2010-08-03 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
R
Stosuje suplementacje NNKT, nie praktycznie nie jadam nabialu i ryb. Aktualnie jestem po 2 tygodniowym, permanentnym kompulsie. SN: 100 grahamki podzielone na 5 kromek. Do tego jajko na twardo, 2 plastry szynki, warzywa II SN: chude rosol z makaronem i marchewką. Owoce Obiad: Fasolka szparagowa, piers z kurczaka troche ziemniakow. Podwieczorek: Sliwki Kolacja (bylam na urodzinach): kielbasa z grilla, salatka z pomidorow, ogorka i kukurydzy. Prosze o ocene.
#4849 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
U:
śniadanie : spora grahamka z nasionami : 1/2 z masełkiem i jajkiem na twardo 1/2 z almete i pomidorem cały melon (ok.1kg) śniadanie 2: nektarynka,activia musli 125g wrzucona mała garstka bran fleksów , garść borówek obiad: szklanka makaronu pełnoziarnistego rurki do tego warzywa kalafior,groszek,fasolka, cukinia kolacja:2 msrchewki (nałóg ![]() Ps. Wypiłam ISPAGUL takie zioła co moja mam piła po operacji troche pomogły , wypiłam też herbate z pokrzywy , i zioła mięte,koper włoski i tam jakieś mieszanki. Ale nadal czuje i widze ten balon
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-08-03 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolacja iście redukcyjna, IIś kiepskie. Zważywszy na to,że nie przepadasz za mięsem, więcej urozmaicenia w pozostałych pozycjach.
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Wiem jadł. to du*y. Dzisiaj mam gorszy dzień to może i dlatego nic mi się nie chce.
Jutro będzie lepiej mam nadzieje , i że ten balon zniknie w końcu
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-08-03 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko jest atkie zdrowe, blonnik jakis jest może jakiego tłuszvzyku trzeba ????hmmmm... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ech, masz rację :/ obawiam się, że dzisiaj postępu nie było, więc nie warto wrzucać. Może tutaj ktoś mi może powiedzieć ile kalorii powinnam jeść na U? (160cm, 42kg, wychodzenie z ed). Zbieram siły psychiczne na przytycie, ale cały czas mi się wydaje, że już jedząc jak teraz utyję nawet za dużo i za szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Dziennie pije minimum 1,5l
Jak brałam błonnik z chromem i ananasem w tabletkach to po nim miałam jeszcze gorszy brzuch. Co moge dodawać do obiadów żeby był pożywniejszy zamiast mięsa , ryb itp?
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-08-03 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
teksty typu "gruba jak świnia" daruj sobie na tym forum,ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Okej sprostuje to czuje się ociężała.
Do obiadu dorzuciłam 4 kotleciki sojowe
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-08-03 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie, nikt ci nie powie, na ilu kaloriach będziesz trzymać wagę, a na ilu przytyjesz. Sama musisz bacznie obserwować swój organizm. Powinnaś tak to wszystko jakoś zorganizować, żeby po przytyciu do właściwej wagi, jeść sobie spokojnie minimum 2000kcal i nie tyć. Jeśli jeszcze masz jakieś pytania, pisz śmiało.
![]() |
#4859 |
Raczkowanie
|
W tygodniu pomiędzy obiadem a kolacją (wcześniej pracuję), a w weekend pomiędzy pierwszym, a drugim śniadaniem.
![]() |
#4860 |
Zadomowienie
|
UTRZYMANIE
czuje ,że za dużo...... ocenicie to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.