|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Dziękuję
![]() ![]() Dbam do nie dosyć intensywnie od 2 lat mw, dlatego ćwiczenia są mi czasem nie po drodze ![]() Tak to jest czasami, że one po prostu już nie chcą rosnąć, ale masz długie i naprawdę piękne! Ja też się staram doprowadzić moje do porządku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Co do całej tej "afery", "kłótni" itp to nie rozumiem...skończyłam temat już dawno, Jigoku zresztą próbowała "załagodzić" sytuację a ty znowu i znowu to samo:/ Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, tylko czemu ja mam się stawiać w twojej sytuacji skoro ty nie potrafisz w mojej? Ja ze swojej strony skończyłam ten temat i to ostatnie słowa, które do ciebie kieruje. A teraz co do BBL ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy to normalne ze przy BBL bola mnie kolana ? Najbardziej czuje prawe kolano i nie wiem dla czego;/ A Bum Bum jest zabojca dla mnie
![]()
#4833 |
Raczkowanie
|
mierzyłam mierzyłam obwody i tu i tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja cardio też lubię, ale też się nie meczę przy nim ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bum bum nie lubię:P ale robię, tzn dzisiaj nie ćwiczyłam bo moje zwierzątko znowu było u weterynarza:/ i dopiero przed chwilą wróciłam do domu:/ padam na ryj a jutro szkolenie na 10 na jakimś zadupiu:/ Nom spróbuj nie obcinać i zobacz co z tego wyjdzie, jeżeli bedą się niszczyć to jednak trzeba będzie to robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Jigoku- zmieniając troszkę temat (ale nie znalazłam nigdzie) jak zrobiłaś te loki z koczków( nie słyszałam o tym sposobie, a chętnie bym spróbowała )
![]() ups znalazłam, ale efekt u ciebie cudoo :0 Edytowane przez eyesgree Czas edycji: 2012-10-19 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dużo osób nie lubi bum bum, a mi ono bardzo pasuje i daje dobry efekt ![]() Niestety wczoraj na stepie dostałam taki wycisk, że dzisiaj nic nie zrobię.. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
dziękuje, ślicznusie te twoje włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() bo ja niestety gruszka ;// a mam zamiar zaczac lift&shape i nie wiem czy wgl robic sobie nadzieje na szczuplejsze uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Jigoku;37155425]Coś poważnego?
Właśnie dużo osób nie lubi bum bum, a mi ono bardzo pasuje i daje dobry efekt ![]() Niestety wczoraj na stepie dostałam taki wycisk, że dzisiaj nic nie zrobię.. Ma cukrzyce i po zwiedzeniu 4 weterynarzy dopiero ci stwierdzili, że trzeba go szybko zacząć leczyć, a reszta mnie olała... No jeżeli dostałaś wycisk to jesteś usprawiedliwiona i możesz mieć przerwę ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Dzien 6 za mna
![]() Bum Bum dzis poraz kolejny pozbawil mnie tchu ;/ az musialam zrobic 3 przerwy a cwiczenia nie wydaja sie takie ciezkie. Ja tez jestem gruszka ,moim najwiekszym problemem sa uda i dolna partia brzucha ;/ tam to widze oponke ktora mnie irytuje na maksa ;/
#4843 |
Zakorzenienie
|
Już się nie mogę doczekać jutra
![]() ![]()
#4844 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wstałam pełna energii i już nie mogę się doczekać jak mu to wszystko wyjdzie
![]() Od rana się zmierzyłam i tak: talia 73 najszersze miejsce na brzuchu 86 boczki 89 pas 90 pupa 98 udo na górze w najszerszym miejscu 58 udo nad kolanem 39 łydka w najszerszym miejscu 36 łydka obwód nad kostką 22 obwód bicepsa 31 nom i kg niestety już myślałam że coś drgnęło ale cóż nic z tego nadal 63,5 a wzrost mój to 169 Napisze później jak już będę po ćwiczeniach jaj moje wrażenia, choć już wiem o co chodzi bo oglądałam filmiki i próbowałam co nieco ![]()
#4845 |
Raczkowanie
|
Hej, ćwiczyłam BBL w wakacje - było super. Dziś zaczynam znów. Tym razem wg programu lift & shape. Ale fantastycznie!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niektóre sprawiały mi trudność, ale myślę że będzie coraz lepiej. Ogólnie bardzo mi się podobało ![]() Najbardziej bolą mnie uda ![]() ![]() Oczywiście córa się musiała dołaączyć ![]()
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
jak mnie się unormuje praca to też dołącze ponownie do Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zaczynam od początku:/ tamten tydzień mi nie poszedł, za dużo pracy, za dużo szkoły:/ i mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej
![]() Wklejam wam zdjęcie z jakiegoś bloga czy coś w każdym razie dziewczyna jest moją inspiracją mimo tego, że tak nie wyglądam a do szczęścia brakuje mi tylko paru cm mniej. http://4.bp.blogspot.com/_ijU8xX9PNM...zO61qbj8sw.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
woooooow dobra jest, tylko pogratulować ![]() co ona ćwiczy heh mogłabyś dać namiary ![]() ![]() to fajnie to jest nas już 3 ![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-10-22 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez na razie nie ćwiczę, bo niestety znowu złapałam wirusówkę, więc siedzę zakatarzona, kaszląca i za gorączką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam parę zdjęć swoich, tylko nie wiem jak to się tu wstawia:P ah ta technika:P może nie wyglądam rewelacyjnie ale ja się cieszę puki co z efektów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klikasz Odpowiedz i w tym pasku masz taki spinacz (koło tej białej buźki), tam możesz załadować zdjęcia z dysku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
Nie przechodzą mi pliki:/ błędy wyskakują, być może dlatego, że to są dość duże pliki:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Ja znowu wróciłam do BBL. Nie chcę nawet liczyć które to podejście
![]() ![]() Tak czy siak, 3kg przybyły i trzeba je zrzucić. Na szczęście osiadły w większości na brzuchu, więc może tyłek się w końcu fajnie wymodeluje :P Czytałam też że sauna dobrze robi na odchudzanie i pozbycie się cellulitu. Ciekawe ile w tym prawdy, mam zamiar zacząć chodzić od przyszłego tygodnia (2 razy na tydzień) i zobaczę czy faktycznie taka cudotwórcza jest ![]()
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.