Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 15:28   #4831
Mantide
Raczkowanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Dziękuję Ja jeszcze zapuszczam, bo od 2 lat nie mogę przekroczyć długości za mostek, a kiedyś miałam długie włosy i musiałam radykalnie ściąć
Dbam do nie dosyć intensywnie od 2 lat mw, dlatego ćwiczenia są mi czasem nie po drodze [/QUOTE]

Tak to jest czasami, że one po prostu już nie chcą rosnąć, ale masz długie i naprawdę piękne! Ja też się staram doprowadzić moje do porządku. 2 lata to i tak nie dużo jak na takie efekty aaa i piękny kolor! nie wiem czy farbujesz czy nie ale super to wygląda.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Co do całej tej "afery", "kłótni" itp to nie rozumiem...skończyłam temat już dawno, Jigoku zresztą próbowała "załagodzić" sytuację a ty znowu i znowu to samo:/ Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, tylko czemu ja mam się stawiać w twojej sytuacji skoro ty nie potrafisz w mojej? Ja ze swojej strony skończyłam ten temat i to ostatnie słowa, które do ciebie kieruje.

A teraz co do BBL uwielbiam cardio axe:P co prawda za każdym razem kiedy ten koleś się odzywa leżę ze śmiechu na podłodze ale przynajmniej bardziej mi pracują mięśnie brzucha. Niestety nie męczą mnie te ćwiczenia i po nich jeszcze robię insanity. Czekam na moje brazylijskie bum bum hehehe:P (wiem, że nie wyrośnie mi od razu odwłok ale chociaż taki malutki?)
Mantide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 17:21   #4832
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Dziewczyny czy to normalne ze przy BBL bola mnie kolana ? Najbardziej czuje prawe kolano i nie wiem dla czego;/ A Bum Bum jest zabojca dla mnie 3 razy stracilam oddech przy nim az musialam zrobic mala przerwe.
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 21:18   #4833
eyesgree
Raczkowanie

mierzyłam mierzyłam obwody i tu i tam , nic z tego. chwilowo nie ćwiczę bo małe mam zamieszanie w pracy i różne mam godz., jak się unormuję to znowu zacznę, teraz waga waha się 52/53
eyesgree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 22:04   #4834
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanetaa007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to normalne ze przy BBL bola mnie kolana ? Najbardziej czuje prawe kolano i nie wiem dla czego;/ A Bum Bum jest zabojca dla mnie 3 razy stracilam oddech przy nim az musialam zrobic mala przerwe.
Hm, ja mam problemy z kolanami przy bieganiu, ale przy BBL nie miałam

Cytat:
Napisane przez Mantide Pokaż wiadomość

Tak to jest czasami, że one po prostu już nie chcą rosnąć, ale masz długie i naprawdę piękne! Ja też się staram doprowadzić moje do porządku. 2 lata to i tak nie dużo jak na takie efekty aaa i piękny kolor! nie wiem czy farbujesz czy nie ale super to wygląda.

Co do całej tej "afery", "kłótni" itp to nie rozumiem...skończyłam temat już dawno, Jigoku zresztą próbowała "załagodzić" sytuację a ty znowu i znowu to samo:/ Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, tylko czemu ja mam się stawiać w twojej sytuacji skoro ty nie potrafisz w mojej? Ja ze swojej strony skończyłam ten temat i to ostatnie słowa, które do ciebie kieruje.

A teraz co do BBL uwielbiam cardio axe:P co prawda za każdym razem kiedy ten koleś się odzywa leżę ze śmiechu na podłodze ale przynajmniej bardziej mi pracują mięśnie brzucha. Niestety nie męczą mnie te ćwiczenia i po nich jeszcze robię insanity. Czekam na moje brazylijskie bum bum hehehe:P (wiem, że nie wyrośnie mi od razu odwłok ale chociaż taki malutki?)
Bardzo mi miło Kolor naturalny, ale na zdjęciach jest mocno przekłamany (co widać w albumie u mnie w profilu - za każdym razem wygląda inaczej) Rosną dosyć szybko, ale niestety końcówki szybko się niszczą, więc co urośnie idzie do obcięcia Ale teraz chcę je przetrzymać parę miesięcy bez obcinania i zobaczyć jak się będą miały.

Ja cardio też lubię, ale też się nie meczę przy nim Najbardziej lubię bum bum, mimo że pierwszy raz było ciężko to potem bardzo przyjemnie mi się to ćwiczyło i czułam, że te ćwiczenia dają mi najwięcej

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 22:12   #4835
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Hm, ja mam problemy z kolanami przy bieganiu, ale przy BBL nie miałam

Bardzo mi miło Kolor naturalny, ale na zdjęciach jest mocno przekłamany (co widać w albumie u mnie w profilu - za każdym razem wygląda inaczej) Rosną dosyć szybko, ale niestety końcówki szybko się niszczą, więc co urośnie idzie do obcięcia Ale teraz chcę je przetrzymać parę miesięcy bez obcinania i zobaczyć jak się będą miały.

Ja cardio też lubię, ale też się nie meczę przy nim Najbardziej lubię bum bum, mimo że pierwszy raz było ciężko to potem bardzo przyjemnie mi się to ćwiczyło i czułam, że te ćwiczenia dają mi najwięcej
Skoro naturalny to super, wiadomo, że aparat trochę przekłamuje ale raczej nie jest to taka wielka różnica
Bum bum nie lubię:P ale robię, tzn dzisiaj nie ćwiczyłam bo moje zwierzątko znowu było u weterynarza:/ i dopiero przed chwilą wróciłam do domu:/ padam na ryj a jutro szkolenie na 10 na jakimś zadupiu:/
Nom spróbuj nie obcinać i zobacz co z tego wyjdzie, jeżeli bedą się niszczyć to jednak trzeba będzie to robić.
Stary 2012-10-19, 18:53   #4836
eyesgree
Raczkowanie

Jigoku- zmieniając troszkę temat (ale nie znalazłam nigdzie) jak zrobiłaś te loki z koczków( nie słyszałam o tym sposobie, a chętnie bym spróbowała )
ups znalazłam, ale efekt u ciebie cudoo :0

Edytowane przez eyesgree
Czas edycji: 2012-10-19 o 18:56
Stary 2012-10-19, 19:53   #4837
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro naturalny to super, wiadomo, że aparat trochę przekłamuje ale raczej nie jest to taka wielka różnica
Bum bum nie lubię:P ale robię, tzn dzisiaj nie ćwiczyłam bo moje zwierzątko znowu było u weterynarza:/ i dopiero przed chwilą wróciłam do domu:/ padam na ryj a jutro szkolenie na 10 na jakimś zadupiu:/
Nom spróbuj nie obcinać i zobacz co z tego wyjdzie, jeżeli bedą się niszczyć to jednak trzeba będzie to robić.
Coś poważnego?
Właśnie dużo osób nie lubi bum bum, a mi ono bardzo pasuje i daje dobry efekt
Niestety wczoraj na stepie dostałam taki wycisk, że dzisiaj nic nie zrobię..

Cytat:
Napisane przez eyesgree Pokaż wiadomość
Jigoku- zmieniając troszkę temat (ale nie znalazłam nigdzie) jak zrobiłaś te loki z koczków( nie słyszałam o tym sposobie, a chętnie bym spróbowała )
ups znalazłam, ale efekt u ciebie cudoo :0
https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=11786

książki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-20, 09:10   #4838
eyesgree
Raczkowanie

dziękuje, ślicznusie te twoje włoski
Stary 2012-10-20, 18:30   #4839
kamila249
Rozeznanie

czesc dziewczyny niektore z was mowia o wyszczupleniu ud. a jaki program cwiczycie i jaki macie typ sylwetki?
bo ja niestety gruszka ;// a mam zamiar zaczac lift&shape i nie wiem czy wgl robic sobie nadzieje na szczuplejsze uda bo chociaz waze 50kg to wlasnie uda mam spore

Vinted, szafa: kamila249
kamila249 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 18:41   #4840
eyesgree
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamila249 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny niektore z was mowia o wyszczupleniu ud. a jaki program cwiczycie i jaki macie typ sylwetki?
bo ja niestety gruszka ;// a mam zamiar zaczac lift&shape i nie wiem czy wgl robic sobie nadzieje na szczuplejsze uda bo chociaz waze 50kg to wlasnie uda mam spore
ja robiłam ten program i nic z tego mi nie wyszło
Stary 2012-10-20, 19:16   #4841
Mantide
Raczkowanie

[QUOTE=Jigoku;37155425]Coś poważnego?
Właśnie dużo osób nie lubi bum bum, a mi ono bardzo pasuje i daje dobry efekt
Niestety wczoraj na stepie dostałam taki wycisk, że dzisiaj nic nie zrobię..

Ma cukrzyce i po zwiedzeniu 4 weterynarzy dopiero ci stwierdzili, że trzeba go szybko zacząć leczyć, a reszta mnie olała...
No jeżeli dostałaś wycisk to jesteś usprawiedliwiona i możesz mieć przerwę Ja w szkole dostałam wycisk:P może nie fizyczny ale tak mi się nic nie chce, że nawet rękoma ledwo ruszam. Znowu zamieniam się w lenia:/

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila249 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o wyszczuplenie ud i boczków to tak, mi się to udało, oczywiście nie był to spektakularny efekt bo ćwiczyłam 2 tygodnie więc parę cm spadło a reszta spadła dzięki insanity. Nie nastawiaj się z góry negatywnie bo jak wiadomo każda ma inne ciało i inne preferencje, więc działaj i sama się przekonaj czy to dla ciebie czy trzeba będzie poszukać innego programu50 kg? chudzina, ja trzymam 60 nadal:/ Ale pamiętaj liczą się cm a nie kg:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-20, 23:26   #4842
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Dzien 6 za mna Nie mam zakwasow o dziwo co jest na plus. Widze lekkie podniesienie na posladkach ale nie wiem czego podczas cwiczenn i po ich zakoczeniu najbardziej odczowam uda i to z tylu pod posladkami.
Bum Bum dzis poraz kolejny pozbawil mnie tchu ;/ az musialam zrobic 3 przerwy a cwiczenia nie wydaja sie takie ciezkie.
Ja tez jestem gruszka ,moim najwiekszym problemem sa uda i dolna partia brzucha ;/ tam to widze oponke ktora mnie irytuje na maksa ;/
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 12:36   #4843
czarnula4321
Zakorzenienie

Już się nie mogę doczekać jutra ciekawa jestem jak i czy w ogóle zadziała ten program na mnie. Myślę że tak znając swoje ciałko
Stary 2012-10-22, 07:26   #4844
czarnula4321
Zakorzenienie

Dzień dobry wstałam pełna energii i już nie mogę się doczekać jak mu to wszystko wyjdzie

Od rana się zmierzyłam i tak:

talia 73
najszersze miejsce na brzuchu 86
boczki 89
pas 90
pupa 98
udo na górze w najszerszym miejscu 58
udo nad kolanem 39
łydka w najszerszym miejscu 36
łydka obwód nad kostką 22
obwód bicepsa 31
nom i kg niestety już myślałam że coś drgnęło ale cóż nic z tego nadal 63,5 a wzrost mój to 169

Napisze później jak już będę po ćwiczeniach jaj moje wrażenia, choć już wiem o co chodzi bo oglądałam filmiki i próbowałam co nieco
Stary 2012-10-22, 08:41   #4845
emis_89
Raczkowanie

Hej, ćwiczyłam BBL w wakacje - było super. Dziś zaczynam znów. Tym razem wg programu lift & shape. Ale fantastycznie!
emis_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 10:10   #4846
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emis_89 Pokaż wiadomość
Hej, ćwiczyłam BBL w wakacje - było super. Dziś zaczynam znów. Tym razem wg programu lift & shape. Ale fantastycznie!
Świetnie, ja już jestem po ćwieczeniach. Zaczęłyśmy razem. Masz ochotę się wsperać wzajemnie
Niektóre sprawiały mi trudność, ale myślę że będzie coraz lepiej. Ogólnie bardzo mi się podobało

Najbardziej bolą mnie uda a i jeszcze brzuszki robiłam później bo jakoś tak miałam dużo energii

Oczywiście córa się musiała dołaączyć
Stary 2012-10-22, 17:18   #4847
eyesgree
Raczkowanie

jak mnie się unormuje praca to też dołącze ponownie do Was
Stary 2012-10-22, 17:57   #4848
Mantide
Raczkowanie

Ja dzisiaj zaczynam od początku:/ tamten tydzień mi nie poszedł, za dużo pracy, za dużo szkoły:/ i mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej
Wklejam wam zdjęcie z jakiegoś bloga czy coś w każdym razie dziewczyna jest moją inspiracją mimo tego, że tak nie wyglądam a do szczęścia brakuje mi tylko paru cm mniej. http://4.bp.blogspot.com/_ijU8xX9PNM...zO61qbj8sw.jpg
Stary 2012-10-22, 18:28   #4849
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj zaczynam od początku:/ tamten tydzień mi nie poszedł, za dużo pracy, za dużo szkoły:/ i mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej
Wklejam wam zdjęcie z jakiegoś bloga czy coś w każdym razie dziewczyna jest moją inspiracją mimo tego, że tak nie wyglądam a do szczęścia brakuje mi tylko paru cm mniej. http://4.bp.blogspot.com/_ijU8xX9PNM...zO61qbj8sw.jpg

woooooow dobra jest, tylko pogratulować

co ona ćwiczy heh

mogłabyś dać namiary widać że dużo skóry jej tam zostało nie wiem czy po schudnieciu czy ciąży ja w porównaniu do tego nie mam prawie nic ale po ćwiczeniach troszkę zostało jednak ten brzuszek się w ciąży naciągnął. Skóra mi nie wisi czy cos w tum stylu ale trochę jej jest więcej niż brzuchol coś muszę z tym zrobić niby troszkę się hmm wchłonęło może i całkiem się tak zrobi gdy będę ćwiczyć

to fajnie to jest nas już 3

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-10-22 o 18:34
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 18:45   #4850
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się wydaje pól roku to trochę mało na tak radykalną zmianę wagi i dosyć szybo można zobaczyć efekt jojo, ale kto wie

Ja tez na razie nie ćwiczę, bo niestety znowu złapałam wirusówkę, więc siedzę zakatarzona, kaszląca i za gorączką Ale jutro jak będę miała siłę to zrobię Cardio Axe, przyda się trochę ruchu.

książki
Stary 2012-10-22, 18:57   #4851
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
woooooow dobra jest, tylko pogratulować

co ona ćwiczy heh

mogłabyś dać namiary widać że dużo skóry jej tam zostało nie wiem czy po schudnieciu czy ciąży ja w porównaniu do tego nie mam prawie nic ale po ćwiczeniach troszkę zostało jednak ten brzuszek się w ciąży naciągnął. Skóra mi nie wisi czy cos w tum stylu ale trochę jej jest więcej niż brzuchol coś muszę z tym zrobić niby troszkę się hmm wchłonęło może i całkiem się tak zrobi gdy będę ćwiczyć

to fajnie to jest nas już 3
To jest stronka z inspiracjami, więc są pokazane po prostu chude osoby a nie konkretnie ta. Jak chcesz to takiego linka mogę ci podać. Nie wnikam ile z tych osób "kłamie" a ile rzeczywiście w tym czasie schudło. Mi tak nogi schudły, że teraz brzuch wydaję się gruby:/

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Mi się wydaje pól roku to trochę mało na tak radykalną zmianę wagi i dosyć szybo można zobaczyć efekt jojo, ale kto wie

Ja tez na razie nie ćwiczę, bo niestety znowu złapałam wirusówkę, więc siedzę zakatarzona, kaszląca i za gorączką Ale jutro jak będę miała siłę to zrobię Cardio Axe, przyda się trochę ruchu.
Biedna ale choroba nie wybiera, wiadomo, że lepiej się wykurować aczkolwiek powiem ci, że jak jakiś czas temu kaszlałam, z nosa mi się lało i dalej ćwiczyłam to wykurowałam się w 3 dni a mój ojciec 2 tygodnie chorował Ważne, żeby się wypocić, co prawda ja musiałam troszkę przerywać ćwiczenia bo prawie się udusiłam od kaszlu ale było warto
Mam parę zdjęć swoich, tylko nie wiem jak to się tu wstawia:P ah ta technika:P może nie wyglądam rewelacyjnie ale ja się cieszę puki co z efektów. Szczególnie nogi mi się podobają Jak ktoś chce zobaczyć to chętnie pokażę:0
Stary 2012-10-22, 19:03   #4852
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna ale choroba nie wybiera, wiadomo, że lepiej się wykurować aczkolwiek powiem ci, że jak jakiś czas temu kaszlałam, z nosa mi się lało i dalej ćwiczyłam to wykurowałam się w 3 dni a mój ojciec 2 tygodnie chorował Ważne, żeby się wypocić, co prawda ja musiałam troszkę przerywać ćwiczenia bo prawie się udusiłam od kaszlu ale było warto
Mam parę zdjęć swoich, tylko nie wiem jak to się tu wstawia:P ah ta technika:P może nie wyglądam rewelacyjnie ale ja się cieszę puki co z efektów. Szczególnie nogi mi się podobają Jak ktoś chce zobaczyć to chętnie pokażę:0
Na razie łykam aspirynę, piję syrop, ale może faktycznie czas jutro wrócić do ćwiczeń, tym bardziej, że step w czwartek, więc nie będzie lekko

Klikasz Odpowiedz i w tym pasku masz taki spinacz (koło tej białej buźki), tam możesz załadować zdjęcia z dysku Ja chętnie zobaczę

książki
Stary 2012-10-22, 19:12   #4853
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Na razie łykam aspirynę, piję syrop, ale może faktycznie czas jutro wrócić do ćwiczeń, tym bardziej, że step w czwartek, więc nie będzie lekko

Klikasz Odpowiedz i w tym pasku masz taki spinacz (koło tej białej buźki), tam możesz załadować zdjęcia z dysku Ja chętnie zobaczę
Wolałabym to jakoś wysłać prywatnie:P żeby nie poszło w świat:P bo nie ma się czym chwalić za bardzo ale wygrałam walkę z celulitem a z tego się cieszę najbardziej a jak mam być dla kogoś inspiracją to czemu nie dodać z tego co widzę dziewczyny się tego wstydzą.
Stary 2012-10-22, 19:17   #4854
Jigoku
Zakorzenienie

I tak btw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lvz88aHUQ91qlzrtco1_400_large.jpg (30,0 KB, 26 załadowań)

książki
Stary 2012-10-22, 19:36   #4855
Mantide
Raczkowanie

Nie przechodzą mi pliki:/ błędy wyskakują, być może dlatego, że to są dość duże pliki:/
Stary 2012-10-22, 19:47   #4856
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przechodzą mi pliki:/ błędy wyskakują, być może dlatego, że to są dość duże pliki:/
Pewnie tak, musisz zmniejszyć

książki
Stary 2012-10-22, 19:56   #4857
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie tak, musisz zmniejszyć
Jedno zdjęcie zajmuje 4.2 MB hehehe i jest to JPG:/ niestety nijak tego nie zmniejszę:/ cholerny Nikon:/
Stary 2012-10-22, 20:01   #4858
rubi11
Raczkowanie

Ja znowu wróciłam do BBL. Nie chcę nawet liczyć które to podejście Zaczęłam chyba ze 3 lata temu
Tak czy siak, 3kg przybyły i trzeba je zrzucić. Na szczęście osiadły w większości na brzuchu, więc może tyłek się w końcu fajnie wymodeluje :P

Czytałam też że sauna dobrze robi na odchudzanie i pozbycie się cellulitu. Ciekawe ile w tym prawdy, mam zamiar zacząć chodzić od przyszłego tygodnia (2 razy na tydzień) i zobaczę czy faktycznie taka cudotwórcza jest
rubi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 20:02   #4859
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Jedno zdjęcie zajmuje 4.2 MB hehehe i jest to JPG:/ niestety nijak tego nie zmniejszę:/ cholerny Nikon:/
To jest dużo, po prostu zmniejsz wymiary w jakimś programie

książki
Stary 2012-10-22, 20:19   #4860
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
To jest dużo, po prostu zmniejsz wymiary w jakimś programie
Niestety z tego co czytam nie da się zrobić pliku mniejszego niż JPG:/ Jutro zrobie telefonem i wyślę bo dzisiaj już nie mam nerwów do tego...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości