|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Unholy
zgadłaś...pierwsza nagroda Twoja![]() Svi ![]() No więc nie było tak źle...Mama bardziej się bała niż dziecko chociaż problemem było już zrobienie kropki flamastrem no bo co mnie obca baba będzie trzymać...ale to była złość a nie płacz...później znieczulenie w sprayu...strach przed Panią...no i pierwszy kolczyk...poszedł gładko, nawet nie płakała za bardzo...ale jak przyszedł czas na drugi to było gorzej, no bo Mama trzyma a Pani się zbliża, więc trzeba pokrzyczeć...cała reakcja Zu to była bardziej złość niż płacz, więc szybko przeszło...![]() Po wyjściu z salonu już nic nie pamiętała że coś się działo...ptaszki goniła jak zawsze
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-02 o 21:37 |
|
|
|
#4832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
hej
![]() dotarl dzisiaj ten stoliczek i mala wniebowzieta taka radoche ma ze szok, a najbardziej lubi klocki ![]() .......Wercia dostala kataru juz rano jakos kichala a potem to juz sama woda z noska, kurcze miesiac temu byla chora i tu znowu katar, dalam jej panadol, zakroplilam nos i posmarowalam mascia-mam nadzieje ze nocka jakos minie zeby tylko goraczki nie miala caly dzien marudna byla wiec chyba choroba ja powoli rozklada, oczka szklistetak bym chciala zeby jutro bylo lepiej...... nie moglam tego tak zostawic ![]() Cytat:
![]() dolaczam sie do zyczen krolewny Cytat:
jakos nie podobaja mi sie szafki fioletowe dzieki za rady i linki -jestes wielka ![]() Cytat:
nie dziwie ci sie ze nie masz sil skoro masz malego marude w domu Cytat:
ide cwiczyc
|
|
#4833 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
http://allegro.pl/item1139109447_rus...mies_gwar.html Bieda Wercia. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej ![]() Karo, Cieszę się, ze Zu to dzielnie zniosła. Bo złość złoscią, ale płaczu nie było ![]() angy, jak Zosia? Byliście u lekarza?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-02 o 21:48 |
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez myslalam o sciereczkach, firanka z fioletem bedzie wiec ozywi kuchnie
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, trzymam kciuki, aby wercia sie nie rozchorowala
![]() Karo, Zuzka normalnie ![]() Svi, fantastycznego wieczoru zycze
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Karola Zu przepiękna
![]() Padam z nóg. Wytrzepałam dywan, umyłam okna, rozwiesiłam przed chwilą firanki, do jutra mi wyschną, to uprasuje i rozwieszę. Jeszcze prawie po ciemku zbierałam ogórki na ogrodzie bo mi sie małosolnych zachciało, a znalazłam jakis nowy przepis wiec musiałam wypróbować ![]() Svi, zyczę miłej nocki. Powiem ci, ze ja też ciągle mam ochotę. Chociaż dzisiaj to za bardzo zmęczona jestem ![]() Kochane solenizantki dużo zdrówka dla Was i spelnienia marzeń, beztroskiego dzieciństwa i szczęśliwych mamuś oczywiście
|
|
|
|
#4837 |
|
Ola-Unhola
|
Od 20 postu fiolety
![]() http://forum.muratordom.pl/showthrea...=1#post4184492 garnki z linka http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1 Karo, a co to za nagroda?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-02 o 22:25 |
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję że Antonio zareaguje na nowy image swojej żonki ![]() dziękujemyA możesz sobie wybrać .... Kurcze zadzwoniła kumpela, gadałyśmy i gadałyśmy i tyle z mojego nadrabiania...co prawda czytałam Was ukradkiem, ale z pisaniem było gorzej i tak wrócę...i napiszę co chciałam...ale dzisiaj już padam...jeszcze póki pamiętam... Martynko Kingusiu STO LAT, zdrówka i szczęścia... ![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-02 o 23:00 |
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam zapytać...co myślicie o tym w załączniku? Przez przypadek wygrałam aukcje na all i sama nie wiem czy mi się podoba
Tak sobie palnełam małą sumkę a tu kilka dni później mail że wygrałam...co sądzicie?Dobranoc
|
#4840 | |
|
Ola-Unhola
|
To ja poproszę kawę mrożoną z bitą śmietaną
![]() Cytat:
|
|
#4841 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ale mialam wieczor
![]() dobranoc
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
angy, jak Zosia?
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wylicytowałaś przez przypadek, a ja poszłam do sklepu po sukienkę, a wyszłam ... ze spodniami haremkami wiem, ze na moją figurę powinnam poszerzać górę, a nie dół, ale mam już 3 pary takich spodni i świetnie się w nich czuję
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-08-03 o 08:21 |
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak przemyślane zakupy i najważniejsze że Ty się dobrze czujesz...a poka zadjęcie?
|
|
#4845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To szkoda... Ale to tylko dwa tygodnie Dacie radę.Cytat:
![]() Zaraz lece oglądac Zu w kolczykach. A powiedz nie ciągnie się za uszka? A mi się to z załącznika podoba Cytat:
Ps. Kuchnia z tymi fioletowymi dodatkami będzie boska Byliśmy. W zasadzie niczego nowego się nie dowiedziałam. Rzeczywiście panuje wirus, Zosia ma duuuużo pić, najlepiej herbatki z owoców leśnych (której nie lubi ) i wysoko zmineralizowną wodę. Wspomniałam o orsalicie, powiedział, że mi by to polecił, ale wie, że dzieci nie chcą tego pić, bo to strasznie niedobre. Dał nam jakieś kulki homeopatyczne (w które za bardzo nie wierzę) i tyle. Od siebie daję jeszcze nifuroksazyd. Powiedział, że dobrze, że gorączka sama przeszła i że w ciągu góra dwóch dni powinno być już ok. W nocy zrobiła kupkę, taką trawiastą jakby (po wieczornej kaszce). Poza tym gorączki nie ma i na pewno nie jest gorzej. Wstała dziś o 7 jak wychodziłam radosna i uśmiechnięta, z pustą pieluszką Więc może będzie już lepiej![]() A! Unholy bardzo fajne prezenty dostałaś, a Antoś jest przeuroczy
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-03 o 08:32 |
||||
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i najważniejsze, że Zosia lepiej się czuje, oby już tak zostało
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Sylko zapomniałam-
Karo Zu jest ślicznaaaaaaa ![]() Miramej
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-03 o 08:44 |
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tylko wyszłyśmy od kosmetyczki to o kolczykach zapomniałą...nie interesują jej i nie dotyka w ogóle więc jej chyba nie przeszkadzają Najważniejsze że jest lepiej i to nic poważnego Dużo zdrówka dla Twojej Maludy---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Dziękujemy
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Karo, wiadomo co z wyjazdem?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Jestem wreszcie ![]() Wczoraj zdążyłam tylko rano zajrzeć więc spóźnione ale za to z mnóstwem całusków życzenia dla Kingusi
W imieniu Mojej roczniaczki serdecznie dziękuję za życzenia Martynka wczoraj mało spała, co chwilę wpadał ktoś z prezentem i życzeniami, mała nie wiedziała za co się złapać, szaleństwo normalnie ![]() Jeździk-pchacz który jej kupiliśmy to jak na razie strzał w dziesiątkę Pracuję nad tym, żeby nauczyła się odpychać nogami ale na razie nie łapie ![]() Svi to wieczór w końcu udany czy nie? angy super że mała już lepiej i że pupcia troszkę zaleczona, u nas też zawsze clotrimazol i maka ziemniaczana pomagają unholy pokazywałam wczoraj małżowi filmik ze spacerującym Antosiem
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie cholerka nic
Pewnie nie wie jeszcze to się nie odzywa...ale już mnie wczoraj kusiło żeby napisać, że znowu ta cisza, która nie podoba mi się...
|
#4852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
Czekoladowa Werciu, co to za katarzysko się przyplątało? zdrowiej!!!!!Mariolko, kiedy ty spisz? Karola mi sie zestaw podoba ![]() Wojtusiu co to za nowy przepis?podaj ![]() Koleżanka na porodówce o 3 w nocy odeszły jej wodyZaraz jadę do szefa pogadać.Na bad.okresowych nie ma badania krwi Biorę małą i jedziemy na kawkę. U mnie szaro buro i ponuro
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4854 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam wczoraj sukienkę z myślą o październikowym weselu...mogę jeszcze dziś oddać i sama nie wiem...co myślicie?
Rozmiar większa była za duża a ta jest taka super na styk, nie wiem czy przy mojej figurze mogę sobie już na coś takiego pozwolić... Kiepskie światło ale nie dam razy inaczej zrobić...
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-03 o 09:21 |
|
|
|
#4855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie lubię falbanek (zniosę jakąś przy spódnicy, sukience, ew jakiś żabocik przy bluzce) i ta falbanka z tyłu mi się nie podoba - kojarzy mi się z takim kuperkiem kaczym chociaż na żywo wcale tak nie musi wyglądać, ale na zjdęciu się rzuca w oczy (moje )znalazłam takie na allegro tylko kolor się nie zgadza spodnie jak tu http://allegro.pl/item1115670577_pro...nowe_40_l.html kolor jak tu http://allegro.pl/item1163444221_all...cja_2010r.html Cytat:
Cytat:
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-08-03 o 09:43 |
|||
|
|
|
#4856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo, to problem z głowy ![]() A wczoraj przy obiedzie przypomniało mi się jak rok temu o tej porze biegałam po Leroy Merlin i kupowaliśmy grilla i listwy - ja już ze skurczami ![]()
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te bufki równoważą biodra i jest ok (ja tez mam podobną figurę i szczerze jej nie znoszę - wolałabym być ogólnie większa a bardziej proporcjonalna )
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no u mnie właśnie mało że biodra szersze to jeszcze w ramionach wybitnie wąska jestem - wszystkie ramiączka od staników, sukienek, bluzek mi spadają
|
|
#4859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja to taka w gorącej wodzie kąpana...chciałabym już wszystko wiedzieć...ale rzeczywiście sytuacja delikatna i muszę uzbroić się w cierpliwośćCytat:
thx![]() Oby szybko poszło ![]() U mnie rano oberwanie chmury..myślałam że pojadę 45 km do pracy i będzie słońce...ale też Cytat:
Cytat:
za opinieSpodnie fajne chyba z Zosią ![]()
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba zawsze będę mylić Zuzię z Zosią
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

), płakała?
zgadłaś...pierwsza nagroda Twoja
no bo co mnie obca baba będzie trzymać...ale to była złość a nie płacz...później znieczulenie w sprayu...strach przed Panią...no i pierwszy kolczyk...poszedł gładko, nawet nie płakała za bardzo...ale jak przyszedł czas na drugi to było gorzej, no bo Mama trzyma a Pani się zbliża, więc trzeba pokrzyczeć...cała reakcja Zu to była bardziej złość niż płacz, więc szybko przeszło...
NIE LUBIĘ TROLLI

juz rano jakos kichala a potem to juz sama woda z noska, kurcze miesiac temu byla chora i tu znowu katar, dalam jej panadol, zakroplilam nos i posmarowalam mascia-mam nadzieje ze nocka jakos minie zeby tylko goraczki nie miala
caly dzien marudna byla wiec chyba choroba ja powoli rozklada, oczka szkliste

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
o 3 w nocy odeszły jej wody