Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 15:53   #4831
mischievous
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aaaa juz miałam Wam dawno napisać, że kupiłam sobie super rzecz do włosów, nie wiem czy używałyście maski z Ziai?
Ja mam intensywnie regenrującą, jest boska, włosy są po niej miękkie, lśniące, super się układają, a kosztuje jakieś 6zł, bardzo polecam
A jak wyglada jej sklad? Bo ja to masek staram sie uzywac naturalnych (mam jeszcze ta loreala macadamia), od czasu do czasu jak zle sie ukladaja potraktuje je silikonamy

Kurde! Mialam od dzis pic drozdze o ja...i nawet akcja jest znow u Anwen na blogu, no ale wlasnie sie zastanawialam nad drozdzami w tabletkach czy nie lepiej brac w ten sposob.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:12   #4832
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Ja biorę w tabletkach

A składu zaraz poszukam.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Tu masz: http://kamykowyswiat.blogspot.com/20...-odbudowa.html

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Aaa nie zważę się znowu jutro, bo u TŻta zostaję, bo musimy rano podjechać do lakiernika żeby coś zobaczyć, a TŻ bez auta ma beznadziejny dojazd tam, bo to drugi koniec miasta od niego.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 16:23   #4833
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biorę w tabletkach

A składu zaraz poszukam.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Tu masz: http://kamykowyswiat.blogspot.com/20...-odbudowa.html

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Aaa nie zważę się znowu jutro, bo u TŻta zostaję, bo musimy rano podjechać do lakiernika żeby coś zobaczyć, a TŻ bez auta ma beznadziejny dojazd tam, bo to drugi koniec miasta od niego.
To moze i lepiej ze zwazysz sie pozniej, zawsze to jeden dzien wiecej na spadki nadwyzki

Noo alkohol na drugim miejscu czyli dosc wysoko wiec odpada, u mnie strasznie wysusza wlosy po dluzszym stosowaniu a juz alterre stosuje ktora tez ma alkohol.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Stary 2012-04-10, 19:27   #4834
gohs
Zakorzenienie

Ja aktualnie jestem na etapie ostrego zużywania produktów do włosów i nie planuję nic nowego kupować Stwierdzam, że po prostu przeszkadza mi bałagan w łazience

Ufff, zaliczone dwie serie ćwiczeń z hantlami, coś czuję, że będą jutro zakwasy
Stary 2012-04-10, 21:05   #4835
Dotka90
Zakorzenienie

Fakt, ten alkohol może wysuszać, nie przeczytałam składu, przyznaję
Ale póki co mi służy bardzo, zobaczymy jak później
Stary 2012-04-10, 21:27   #4836
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ja miałam odżywki z Ziaji - taką granatową, chyba właśnie regenerującą, teraz mam szampon i odżywkę różową - do włosów delikatnych. Obydwie serie świetne, ale odkąd myję się rano, a nie wieczorem, nie mam "nerwów" do nakładania odżywek :P

A ja pierwszy raz w życiu mam tak chamskiego kaca... Minęły właściwie 24h od mojego picia, a mnie głowa pęka na pół i cały czas czuję żołądek... Mam karę :P Ale myślę, że to chyba trochę syndrom odstawienia (bo wódki to nie piłam od sylwestra). Albo kwestia tego, że przeważnie jak się bardzo mocno spiłam, to wymiotowałam, a wczoraj wypiłam duuużo i nie wymiotowałam, więc cały alkohol mi został w organizmie... Bleeee...

No i nie było dziś shreda, wróciliśmy do Lubego około 19 i nie miałam już siły... Ale to i tak "dopiero" pierwszy dzień przerwy od samego początku, jutro już nie odpuszczę no i w sobotę skończę te 30 dni

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ach i mam jeszcze do Was pytanie - w poniedziałek idę wymieniać telefon do T-mobile i chcę wziąć jakąś Nokię a'la Blackberry - czyli "w jednym kawałku", z pełną klawiaturą QWERTY. Zastanawiam się nad E6, C3 i E72 - najbardziej mam na oku tą ostatnią (marzy mi się E6, ale rozsądek krzyczy, że za droga)... Miałyście może styczność z jakimś z tych telefonów, możecie coś poradzić?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 21:53   #4837
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, ten alkohol może wysuszać, nie przeczytałam składu, przyznaję
Ale póki co mi służy bardzo, zobaczymy jak później
Haha, w każdym sensie alkohol może wysuszać, zwłaszcza na drugi dzień

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja miałam odżywki z Ziaji - taką granatową, chyba właśnie regenerującą, teraz mam szampon i odżywkę różową - do włosów delikatnych. Obydwie serie świetne, ale odkąd myję się rano, a nie wieczorem, nie mam "nerwów" do nakładania odżywek :P

A ja pierwszy raz w życiu mam tak chamskiego kaca... Minęły właściwie 24h od mojego picia, a mnie głowa pęka na pół i cały czas czuję żołądek... Mam karę :P Ale myślę, że to chyba trochę syndrom odstawienia (bo wódki to nie piłam od sylwestra). Albo kwestia tego, że przeważnie jak się bardzo mocno spiłam, to wymiotowałam, a wczoraj wypiłam duuużo i nie wymiotowałam, więc cały alkohol mi został w organizmie... Bleeee...

No i nie było dziś shreda, wróciliśmy do Lubego około 19 i nie miałam już siły... Ale to i tak "dopiero" pierwszy dzień przerwy od samego początku, jutro już nie odpuszczę no i w sobotę skończę te 30 dni

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ach i mam jeszcze do Was pytanie - w poniedziałek idę wymieniać telefon do T-mobile i chcę wziąć jakąś Nokię a'la Blackberry - czyli "w jednym kawałku", z pełną klawiaturą QWERTY. Zastanawiam się nad E6, C3 i E72 - najbardziej mam na oku tą ostatnią (marzy mi się E6, ale rozsądek krzyczy, że za droga)... Miałyście może styczność z jakimś z tych telefonów, możecie coś poradzić?
Co do telefonów to wstrzymaj się z decyzją, bo jutro się TŻ w pracy podpyta, siedzi w branży to chociaż tyle pomoże

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 22:06   #4838
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

ojej wspolczuje ja zazwyczaj wymiotuj ale i tak cierpe na rugi dzien

Co do telefonow
c3- moj tata ma i kolezanka sa zadowoleni, ma wifi jest dosc prosta w obsludze i nie narzekaja mysle ze chetnie by polecili
E6 - niestety nic o niej nie wiem, tylko tyle ze sama na nia patrzylam bo mam za miesiac mozliwosc przedluzenia umowy w orange. Swoja droga tam sa wlasnie opinie o niej wiec mozesz poczytac tu masz link: http://www.orange.pl/klienci_ind/del...3:3836:XT_5431

a e72 ma Tz znajomy bo wlasnie pytalam, mowi ze jest typowo biznesowa domyslam sie ze ma rozne dodatkowe aplikacje itp

ja sama chcialabym bardzo blackberry, siostra miala mi oddac ale jej maz cos w umowie narabal, ze telefonu nie moze wymienic i w zwiazku z tym mi swego oddac wiec mam nadzieje ze mi w orange dadza po tylu latach! a jak nie to tez bede brala z klawiatura qwerty.. jest jeszcze nokia Asha

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość

Co do telefonów to wstrzymaj się z decyzją, bo jutro się TŻ w pracy podpyta, siedzi w branży to chociaż tyle pomoże

To i mi sie przyda a co wlasciwie robi Twoj Tz? (bo wiem ze z hobby to muzyczka)

Moj pracuje w hurtowni motoryzacyjnej ale mysli juz o swoim biznesieno a wlasciwie co Wasi Tztowie robia? Poza Wami (nami) i hobby

Stary 2012-04-10, 22:19   #4839
gohs
Zakorzenienie

Heh, robią nas Mój pracuje jako Android developer, czyli programuje aplikację na telefony i urządzenia mobilne (tablety, smartphony itd) z systemem Adroid. Pracuje w Listonic , gdzie tworzą taką fajną apkę, która jest wirtualną listą zakupów Mała firma, ale się rozwija i generalnie TŻ bardzo zadowolony bo w zasadzie pracuje w zawodzie Kiedyś chciał robić gry komputerowe, ale chyba się z tego wyleczył
Stary 2012-04-10, 22:31   #4840
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
Mazury to juz blizej mnie

ten kolor jest swietny fajnie sie delikatnie mieni moj Tz mial wczesniej bmw w takim kolorze szwarz (tak chyba sie pisze)
musze sie poprawic, to sie nazywa cosmosshwarz akurat w tym aucie, dopytalam sie

o gohs u swietnie Tw tz ma extra, moim zdaniem sama praca w zawodzie to sukces a to co on robi, no to naprawde swietna praca Moj jakby sie skupil na fotografii/autach to by bylo cos co do niego pasuje w 100%, cos w czym dalby z siebie wszystko, no ale jeszcze wszystko przed nim

Stary 2012-04-11, 06:35   #4841
Dotka90
Zakorzenienie

Mój pracuje w firmie zajmującej się dystrybucją izolacji technicznych Obsługa klienta, sprzedaż i dokumentacja Kierownik sekcji dokumentacji obrotu towarem, jakoś tak się to nazywa

Gohs, ojj tak, alkohol zdecydowanie wysusza na drugi dzień

Ja prawie nigdy nie wymiotuję (poza styczniową imprezą u TŻta ), ale na drugi dzień jestem zmęczona cały czas
Chociaż muszę powiedzieć, że rzadko się doprowadzałam do takiego stanu żebym faktycznie umierała. Zazwyczaj piję raczej słabe drinki żeby później właśnie nie cierpieć

Miłego dnia dziewczęta

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2012-04-11 o 06:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 09:02   #4842
gohs
Zakorzenienie

Dotka, to Twój TŻ prawie w mojej branży robi chyba?

Ja to bym chciała też znaleźć jakąś fajną pracę, taką w której będę się rozwijać i w ogóle... Tzn nie narzekam na tą, którą mam teraz, bo w połączeniu z mgr nie dałabym rady nic konkretniejszego robić pewnie, no ale po obronie chciałabym się zahaczyć już jakoś porządniej Dlatego TŻtowi zazdroszczę tej roboty bo to jego pierwsza praca po studiach i od razu taka fajna Nawet nie musiał cv pisać, bo go kolega polecił

Ufff, pożegnałam 75 Dzisiaj 74,5 Wiadomo, nadal nadwyżka ale przynajmniej spada W ten weekend bez szaleństw będzie, bo w niedzielę bieg, dlatego nie chcę balować. W piątek TŻ jedzie grać w rpgi wieczorem, więc mam chatę dla siebie Obejrzę jakiś film, pewnie zjem coś dobrego no ale bez szału

Zrobiłam sobie dzisiaj owsiankę na śniadanie wasdzym sposobem Tzn płatki zalane wrzątkiem, trochę mleka, pół banana i gruszka. I wolę jednak gotowane
Stary 2012-04-11, 09:06   #4843
mischievous
Zakorzenienie

Dotka no to tez super, w tak mlodym wieku kierownik

Witam was
Wczorajsza waga 73,9 a dzis 74,7 co jak co ale przy tej wadze to ja lubie swoj biust

Zobaczymy ile mi sie uda zrzucic do soboty

Stary 2012-04-11, 09:10   #4844
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka no to tez super, w tak mlodym wieku kierownik

Witam was
Wczorajsza waga 73,9 a dzis 74,7 co jak co ale przy tej wadze to ja lubie swoj biust

Zobaczymy ile mi sie uda zrzucic do soboty
No, oficjalnie mnie przegoniłaś z wagą
Stary 2012-04-11, 09:11   #4845
mischievous
Zakorzenienie

Gohs Twoj TZ to faktycznie swietnie trafil, malo tego ze robi to co lubi to jeszcze caly czas sie rozwijaja no i tak kurde powinno byc w polsce! Powinno byc tak ze az sie chce zostac i pracowac a nie myslec o wyjazdach i zarabianiu powyzej 1500brutto..

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
No, oficjalnie mnie przegoniłaś z wagą
No widzisz sciagamy sie w koncu startujemy z 'tej samej'

no i chcialam Cie pocieszyc zauwaz ze mi tak roslo z 70, ktora jeszcze nie dawno widzialam no i dobilam, ale ja durna smieje sie z tego zamiast plakac no coz, ale do roboty

a wlasnie przeciez u mnie w piatek bylo 72,0

a w ogole to jeszcze @ nie dostalam! wrr znowu czekam i czekam

Edytowane przez mischievous
Czas edycji: 2012-04-11 o 09:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 09:55   #4846
gohs
Zakorzenienie

Normalnie śmiech przez łzy Ale spoko, walczymy dalej

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

A odnośnie tych Nokii, to TŻ mi właśnie napisał, że E6 najlepsza, C3 najgorsza
Stary 2012-04-11, 10:10   #4847
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

A napisal cos wiecej ;> pod jakim wzgledem (ze sie psuja, ze bateria, ze sa male wytrzymale itp?)? Patrze, ze jednak za jakosc trzeba zaplacic.

Chociaz tak jak wspomnialam wyzej c3 ma tata od 1,5 roku i nic mi sie z nia nie stalo kolezanka tez, sa zadowoleni z uzytkowania. Wiec moze jesli ktos potrzebuje jej do dzwonienia/smsowania to wystarczy a jesli ktos chcialby korzystac z internetu itp to trzeba patrzec wyzej?

Wypilam drozdze zaraz padne

Stary 2012-04-11, 10:18   #4848
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
A napisal cos wiecej ;> pod jakim wzgledem (ze sie psuja, ze bateria, ze sa male wytrzymale itp?)? Patrze, ze jednak za jakosc trzeba zaplacic.

Chociaz tak jak wspomnialam wyzej c3 ma tata od 1,5 roku i nic mi sie z nia nie stalo kolezanka tez, sa zadowoleni z uzytkowania. Wiec moze jesli ktos potrzebuje jej do dzwonienia/smsowania to wystarczy a jesli ktos chcialby korzystac z internetu itp to trzeba patrzec wyzej?

Wypilam drozdze zaraz padne
No generalnie TŻ jest maniakiem smartphonowym i jeśli tak ocenił to znaczy, że jest najlepsza do wszystkiego I to niestety prawda, że im lepszy telefon tym droższy
Stary 2012-04-11, 11:14   #4849
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, mam czas na decyzję do poniedziałku (no, niedzieli lepiej :P), więc będę bardzo wdzięczna jak Twój TŻ zdobędzie jakieś info

Cytat:
ojej wspolczuje ja zazwyczaj wymiotuj ale i tak cierpe na rugi dzien

Co do telefonow
c3- moj tata ma i kolezanka sa zadowoleni, ma wifi jest dosc prosta w obsludze i nie narzekaja mysle ze chetnie by polecili
E6 - niestety nic o niej nie wiem, tylko tyle ze sama na nia patrzylam bo mam za miesiac mozliwosc przedluzenia umowy w orange. Swoja droga tam sa wlasnie opinie o niej wiec mozesz poczytac tu masz link: http://www.orange.pl/klienci_ind/del...3:3836:XT_5431

a e72 ma Tz znajomy bo wlasnie pytalam, mowi ze jest typowo biznesowa domyslam sie ze ma rozne dodatkowe aplikacje itp

ja sama chcialabym bardzo blackberry, siostra miala mi oddac ale jej maz cos w umowie narabal, ze telefonu nie moze wymienic i w zwiazku z tym mi swego oddac wiec mam nadzieje ze mi w orange dadza po tylu latach! a jak nie to tez bede brala z klawiatura qwerty.. jest jeszcze nokia Asha
Też myślałam nad Blackberry, ale jakoś nie znam do końca tego systemu i nigdy nie miałam tego telefonu w rękach, nie wiem jak np. wygląda sprawa z aplikacjami... Popatrzyłam wczoraj na ceny i niestety E6 jest mocno poza moim zasięgiem, w T-Mobile ma jakieś pierońsko wysokie ceny a nie chcę zmieniać sieci, bo wszyscy moi bliscy są w T-Mobile... C3 z kolei ma dla mnie za słabe parametry chyba i póki co faworytem pozostaje Nokia E72, ale ta "biznesowość" mnie nie do końca przekonuje...

Cytat:
Heh, robią nas Mój pracuje jako Android developer, czyli programuje aplikację na telefony i urządzenia mobilne (tablety, smartphony itd) z systemem Adroid. Pracuje w Listonic , gdzie tworzą taką fajną apkę, która jest wirtualną listą zakupów Mała firma, ale się rozwija i generalnie TŻ bardzo zadowolony bo w zasadzie pracuje w zawodzie Kiedyś chciał robić gry komputerowe, ale chyba się z tego wyleczył
Praca brzmi super, szczególnie jeśli pracuje w zawodzie i jest z tego zadowolony! To duży sukces

Cytat:

Dzięki za info Szalenie bym chciała tą E6, ale 1000zł na telefon nie dam... Jakbyś mogła to zapytaj go jeszcze później o Nokię E72 konkretnie, ja potrzebuję takich funkcjonalności: smsy, dzwonienie, dobry odtwarzacz mp3, internet sporadycznie ale dość często, obsługa e-mail (do mojego Lubego przychodzą jak smsy, fajna sprawa) no i chciałabym mieć możliwość zainstalowania jakiś dość fajnych aplikacji ewentualnie. A jak nie ta nokia to może któryś HTC mógłby polecić? Mam nadzieję, że nie będzie zły o takie wypytywanie

Ja się dziś zważyłam ale na wadze u Lubego, więc nie wiem na ile dokładna jest. Wyszło, że ważę 71kg, ewentualnie coś ok. 70,8-70,9kg. Czyli wzrost ok. 0,5kg, zawsze mogło być gorzej :P Od dziś wracam do pilnego odchudzania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 11:53   #4850
gohs
Zakorzenienie

Spoko, zapytam

Ja właśnie szamam II śniadanie (wasy z szynką i ogórkiem) i przygotowuję się psychicznie do biegania

W ogóle to wieczorem jedziemy do znajomych, tak z nienacka nas zaprosili. Niebardzo mi się chce, bo na pewnjo będą jakieś chipsy itd

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Oto, co mi TŻ napisał po podaniu kryteriów, że klawiatura, internet i aplikacje, więcej z niego nie wyciągnę

"HTC ChaCha
HTC Desire Z

Motorola MB511 FlipOut
Motorola XT883 Milestone

Samsung Galaxy Pro
Samsung GT-i5510 Galaxy

Sony Ericsson Xperia mini pro
Sony Ericsson Xperia X10
to są te z klawiaturą i androidem
jak kto chce apki to tylko android albo iphone
milestone muli - to wiem
na szybko zdaje mi sie ze mini pro jest najlepsza z tych co tu są
chociaz ja nie lubie takich malych ekranów"
Stary 2012-04-11, 12:30   #4851
mischievous
Zakorzenienie

O jaki mily

ten cha cha ja z kolei tez wczesniej ogladalam ma nawet przycisk do fb ale mysle ze klawiatura by sie zaraz zdarla. Ten htc desire z ciekawie wyglada.

No Ann masz pole do popisu przynajmniej wiesz ze wybierzesz cos poleconego

Stary 2012-04-11, 13:31   #4852
gohs
Zakorzenienie

Desire Z jest dość ciężki - TŻ dostał kiedyś z pracy do testowania Ale poza tym bardzo fajny telefonik

Uffff, pobiegane równo 8km w równo godzinę Nie jest to imponujący wynik jak na mnie, no ale wracam do formy po przerwie i nieśmiało liczę, że w niedzielę poniosą mnie skrzydła adrenaliny
Stary 2012-04-11, 14:40   #4853
Dotka90
Zakorzenienie

Co do pracy, to zadzwoniła dzisiaj babka z pracy.
6,5zł BRUTTO/h. 7zł brutto za nockę.
Nie no, gdzie ja zyję. Niedługo to my będziemy pracodawcom płacić za to, że nas zatrudniają
Stary 2012-04-11, 14:49   #4854
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, gdzie ja zyję. Niedługo to my będziemy pracodawcom płacić za to, że nas zatrudniają
To chyba nawet nie jest minimalna pensja?
Stary 2012-04-11, 14:54   #4855
Dotka90
Zakorzenienie

Nooo... Nie no, ale jestem oburzona cały dzień, naprawdę.
Za miskę ryżu pracujmy.

Ok, ja wiem, że to pierwsza praca i się nie spodziewam 15zł na godzinę, ale chociaż te 7 to już wszyscy dają..

A gohs, brawa za bieganie!
Stary 2012-04-11, 15:47   #4856
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko, zapytam

Ja właśnie szamam II śniadanie (wasy z szynką i ogórkiem) i przygotowuję się psychicznie do biegania

W ogóle to wieczorem jedziemy do znajomych, tak z nienacka nas zaprosili. Niebardzo mi się chce, bo na pewnjo będą jakieś chipsy itd

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Oto, co mi TŻ napisał po podaniu kryteriów, że klawiatura, internet i aplikacje, więcej z niego nie wyciągnę

"HTC ChaCha
HTC Desire Z

Motorola MB511 FlipOut
Motorola XT883 Milestone

Samsung Galaxy Pro
Samsung GT-i5510 Galaxy

Sony Ericsson Xperia mini pro
Sony Ericsson Xperia X10
to są te z klawiaturą i androidem
jak kto chce apki to tylko android albo iphone
milestone muli - to wiem
na szybko zdaje mi sie ze mini pro jest najlepsza z tych co tu są
chociaz ja nie lubie takich malych ekranów"
Dziękuję bardzo Przeglądam pół dnia te T-mobile'owe cenniki i się dobijam, zamiast ekscytacji wkracza poirytowanie... Tak długo czekałam na wymianę tego telefonu, a tutaj ceny jak z kosmosu... Z tych wymienionych przez Twojego TŻ zainteresował mnie HTC Desire, ale cenowo stoi prawie jak Nokia E6... ChaChy w Erze nie ma, poza tym jak oglądałam w Saturnie to tak jakoś "leciwo" się prezentowała... Więc chyba zostaje mi E72, bo ma bardzo dobre opinie na wielu portalach, ale nie wiem nadal, czy to jest to, czego chcę...

Cytat:
Desire Z jest dość ciężki - TŻ dostał kiedyś z pracy do testowania Ale poza tym bardzo fajny telefonik

Uffff, pobiegane równo 8km w równo godzinę Nie jest to imponujący wynik jak na mnie, no ale wracam do formy po przerwie i nieśmiało liczę, że w niedzielę poniosą mnie skrzydła adrenaliny
Brawo Dla mnie nadal 8km jest godne podziwu, myślę, że jak sobie potrenujesz trochę to w niedzielę na pewno Ci się uda ładnie przebiec!

Cytat:
Uuu... Masakra. Mnie ostatnio rozwaliło jedno ogłoszenie, szukali atrakcyjnej babki w wieku 25-35 lat do sprzątania, gotowania, pielęgnowania ogrodu i robienia zakupów, w pełni dyspozycyjnej - płaca też chyba 6 czy 7zł brutto...

Ja siedzę sama, mimo że u Lubego i jakoś coraz smętniej mi się robi... Luby i jego rodzice robią porządek z drewnem (cięcie i znoszenie do piwnicy), i tak już ponad 4h... Chciałam pomóc, ale powiedzieli, że nie mam jak. Nie cierpię siedzieć sama w domu, a już na pewno nie u Lubego, kiedy to mamy ostatni wolny dzień przed jego powrotem na uczelnię... I jeszcze te telefony, ech, jakiś zły humor mi się włączył...

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2012-04-11 o 15:52
Stary 2012-04-11, 21:27   #4857
Anesthesia
Wtajemniczenie

Zaraz po tym jak napisałam posta Luby wrócił i od razu humor się jakoś poprawił :P Pogadałam z nim też o telefonach, poczytałam komentarze i upewniłam się raczej w decyzji, że jednak chcę Nokię E72, mam nadzieję, że T-Mobile nie wyskoczy mi nagle z ceną 1000zł, bo nastawiłam się, że wydam 800zł (a potem i tak zje mnie sumienie ale stwierdziłam, że to taka nagroda za stypendium tegoroczne...).

Dziś już wróciłam do diety i sprawa prezentowała się tak:
1. Jogurt Fantazja + 2 wafle ryżowe
2a. 2 kawałki smażonego mięsa saute (chyba wieprzowe?), ryż, surówka z ogórka
2b. Rosół
3. Gyros i 1,5 kromki wieloziarnistego chleba. Trochę więcej zjadłam, bo wyszedł mi genialny tym razem
Trochę kiepsko, bo tylko 3 posiłki, ale jakoś tak wyszło.
Ćwiczenia: 30 day shred, level 3, day 7/27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 08:49   #4858
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo... Nie no, ale jestem oburzona cały dzień, naprawdę.
Za miskę ryżu pracujmy.

Ok, ja wiem, że to pierwsza praca i się nie spodziewam 15zł na godzinę, ale chociaż te 7 to już wszyscy dają..

A gohs, brawa za bieganie!
to mnie zaskoczylas, myslalam ze chociaz u was w wiekszym miescie zarabia sie wiecej, co za kraj

An u mnie to samo z telefonami te tansze za 3zl slabszej jakosci, a te lepsze drozsze kosztuja tyle co na allegro, wiec po co pakowac sie w abonament jak mozna za ta sama cene kupic i miec sobie na karte.. wrr tyle lat juz jestem w Orange a nigdy nie dostalam super extra telefonu. Myslalam o przeniesieniu sie do innej sieci.

Dostalam wlasnie @, i to jest ten dzien w ktorym cierpie.. zdarza sie rzadko ale zdarza. a w ogole to juz wczoraj mi sie zaczelo, czulam sie tragicznie, juz sama nie wiedzialam czy to przez drozdze czy przez cukinie (chyba jakas zepsuta mi sie trafila), ale caly dzien mialam odruch wymiotny

Stary 2012-04-12, 08:55   #4859
Dotka90
Zakorzenienie

No widzisz mischi, szkoda gadać..
Wiesz, no niby w większym mieście zarabia się więcej, ale wszędzie szukają jeleni (głownie studentów), którzy zgodzą się pracować za pół darmo, bo JAKIEKOLWIEK pieniądze im są potrzebne..
Mi praca potrzebna, ale nie aż tak żeby za tyle pracować, gdzie same dojazdy by kosztowały chyba z 3/4 wypłaty

Zważyłam się w końcu na mojej wadze. 77,5. W sumie nie tragedia, biorąc pod uwagę, że wczoraj jeszcze było trochę 'świątecznego jedzenia'
Więc nadwyżki w sumie mam ee... jakieś 0,8 chyba? Nie wiem dokładnie, bo nie pamiętam jaka tam waga przed świętami była, bo cały czas oscyluje wokół 76,5-76.9 no i zależy czy ważę się przed czy po toalecie.

Grrr, wściekła jestem!
Telefon mi się rozładował, a ładowarka została u TŻta, a on już w pracy :|
Jedyny telefon z ładowarką w domu, to mój poprzedni SE, który jest zepsuty.
Kumpela mi weźmie na uczelnię ładowarkę do mojego, ale nie wiem, czy będzie pasować, bo ona ma inny model. No co za dzień :/
Stary 2012-04-12, 09:19   #4860
mischievous
Zakorzenienie

Dokladnie, i wiekszosc umow to na zlecenie no ja pracowalam za 5zl ale fakt faktem prace mialam 'pod domem' bo galeria handlowa w ktorej pracowalam byla obok domu w ktorym wynajmowalismy pokoj z Tz.

Ty masz problem z ladowarka a ja z telefonem dlatego tez sie orientowalam w nowych, bo mi moj sie lekko mowiac schrzanil i musialam wziac z domu zastepczy nokie taka najprostsza ale juz ma kolorowy wyswietlacz jak mnie kolezanka z nim zobaczyla na uczelni to byla w szoku

a jeszcze ostatnio tate wysmialam bo przyszedl z tym telefonem i mowi masz bedziesz miala, a ja zaczelam sie smiac z wiadomych przyczyn a teraz musialam sie z nim przeprosic (z telefonem)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości