![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
''
- Spałeś z nią ? - Nie , całą noc nie zmrużyliśmy oka... a teraz siedzę z drinkiem w ręku, patrze się przez okno i nie mogę znieść tego , że cierpisz. jak to możliwe - przecież my się nienawidzimy, a mnie tak bardzo uwiera Twój ból - tak bardzo jest mi Ciebie żal. wybaczałam mu za każdym razem, kiedy zechciał do mnie wrócić. nie potrafiłam oprzeć się jego niebieskim patrzałkom, które kurczowo wpatrywały się w moje. trzymał mnie za rękę, czasami klękał. kupował czerwone lub różowe róże, czekoladki. całował me dłonie. przepraszał, powtarzał, że więcej się to nie powtórzy. obietnic nie dotrzymywał rzecz jasna. gdy zbuntowałam się i powiedziałam twarde 'NIE' zwyzywał mnie. prawdziwy 'mężczyzna'. tylko Bóg wie jak Cię kocham, tylko ja wiem jak cierpię. Mam wielką ochotę na melanż. Wielki, ostry melanż, po którym chociaż na tydzień przez kaca zapomnę o życiu. ''
#4832 |
Zakorzenienie
|
Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja.
W lustrze te same myśli - ból, tęsknota, strach. I otwieram powieki, szkło próbuje mnie oszukać Widzę w nim nie siebie, ale nas. Nie wiem gdzie jesteś ani co robisz. Wiem tylko, że nie ma Cię tutaj. A jeszcze kilka oddechów temu Byłam w swoim niebie. W Twoich ramionach tonęłam w morzu pocałunków. Jeszcze kilka oddechów temu.. Nie sądzisz, że nie bardzo wychodzi nam niekochaniesię? Namiętność. Ty i Ja. Twój zapach i śmiech. I Twoje dłonie. Tyle pamiętam.
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
![]()
Naughty_ Marsi89 parala naiwnie_ SparklyAngel Toogether93 z innej bajki Kaaate90 _niebanalna jesteście nienormalne!
![]() ![]() ' i nagle Ty stoisz dziś w moich drzwiach i pytasz mnie, czy może kogoś mam... chciałabym, żebyś był jak bumerang, bo za każdym razem, kiedy bym Cię rzuciła - wróciłbyś. czasami mam wrażenie, że dusza nie mieści mi się w ciele. tylko cichy dźwięk rozsypywanych myśli... chyba wykorzystałam już wszystkie możliwe happy end'y. znudziło mi się już bycie dziewczynką, do której zawsze możesz wrócić. znudziło mi się już bycie na drugim miejscu. znudziło mi się już bycie planem B. '
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
'You dare tell me you love me But you held me down and screamed you wanted me to die. Ośmielasz się mówić, że mnie kochasz Jednak przytrzymywałeś mnie i krzyczałeś, chciałeś bym umarła. I'll make my own way Without your senseless hate Stworzę swoją własną drogę Bez twojej bezsensownej nienawiści And you'll never hurt me again. I już nigdy mnie nie zranisz. I will hear you screaming. Usłyszę jak krzyczysz. We'll be together again All just a dream in the end. Znów będziemy razem Wszystko w końcu jest tylko snem.' Dziś tylko cytaty z piosenek Evanescence.
Opuściła mnie pewna dama o imieniu Wena ![]()
![]() |
#4835 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 'Szukam Cię, ale kiedy Cię znajduję, udaję, że Cię nie widzę. Kocham Cię, ale kiedy cię widzę, udaję, że Cię nie kocham. Kiedyś przez ciebie zginę, ale udam, że ginę przypadkowo Tak bardzo kochałam, Tak bardzo wielbiłam... Nie wiem dlaczego... Lecz tylko o Tobie śniłam... Mówiłam tak dużo, Lecz nie zrozumiałeś zbyt wiele... Chcesz cofnąć czas? Za późno. Jesteś już TYLKO przyjacielem Ona jakby czekała, a on miał to jakby gdzieś Chodź. Zjaramy się powietrzem'
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-01-26 o 11:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
' przy Tobie moje serce ma orgazm.
dyplomacja to powiedzieć komuś spierdalaj w taki sposób by poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży. Kolekcjonuje miłość, hajs i chwile. Ci, których kochamy, nie umierają, bo miłość to nieśmiertelność ! miligram szczęścia, tona złudzeń słowa kieruj z serca, a nie z google od szczęścia robią się zmarszczki. Nigdy nie zapomnę. Nigdy nie będę żałować. Będę żyła z całych sił. Szczęście bywa ulotne,nie utrzymamy go przy sobie przez dłuższy czas. Można jednak zapobiegac jego zbyt prędkiemu odejściu. Nie chodzi tu o szczęście w sensie przypadku, losu, jak na przykład wygranej w lotto, na które nie mamy wpływu,ale raczej o bycie szczęśliwym. O to wspaniałe uczucie,kiedy chętnie uściskalibyśmy świat, kiedy cały czas czujemy się dobrze,swobodnie i lekko. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
cornflower_ -
![]() latin, naiwnie_ - czujcie się okradzione ![]() opanuj się! opanuj się! - wykrzykiwała sama do siebie w myślach. słyszysz to kapanie? tak jakby woda ciekła.. ? to jej łzy tęsknoty rozbijające się o podłogę. zatopić się w słodkiej nieświadomości, wiecznej radości, dolinie bezsenności.. stanęła przed nim, patrząc w jego wyjątkowo obojętne oczy wyszeptała ciche: przepraszam. nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, ile radości dajesz mi po prostu stojąc obok mnie. wiesz co jest okropne? to, że się przyjaźnimy. tak naprawdę oboje pamiętamy o NASZYCH wzlotach i upadkach, słabościach, pocałunkach.. - pamiętamy NASZĄ historię udając, że to nie miało miejsca.
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
przed oczami mam tą chorą rzeczywistość.
'ludzie zmieniają się na gorsze, ja wśród nich..' - tęsknię za Tobą.. - skarbie, tak idealnie kłamiesz. zagubieni w beznadziei. kiedyś byłeś dla niej całym światem, a dzisiaj? dzisiaj układa wszystko na nowo - bez Ciebie. i like that. 'powietrze było pełne dziwnych przeczuć' this must go on. / to musi trwać. nieodpowiednie miejsce, nieodpowiedni czas. 'ty każdym latem i każdą burzą mojego świata..'
#4839 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
nie gubisz się czasem w słowach które mówisz?
nie zastanawiasz się czasem, które w końcu są prawdziwe? mimo wszystko będę szła z uniesioną wysoko głową, nie będę gapiła się na buty, a Ty rób co chcesz. dziękuje, lekcja tak drastycznie-interesująco przeprowadzona, że nie da się zapomnieć. bo dobry facet to zabawka dla bogatych. patrz co teraz muszę zrobić w okół. Nie wiem co jest, a czego tak naprawdę nie ma, co prysło, a czego nigdy nie było. nie wiedziałam,że potrafisz kłamać prosto w oczy nadal nie wiem czy tak mam to interpretować. z Tobą jak z wierszem można dosłownie lub doszukiwać się ukrytego sensu. wiem, że za kilka miesięcy czeka na mnie nowe życie. świerze powietrze, nowe problemy, nowe wydatki. znasz te miasta gdzie każdy wszystko wie mimo,że Ty nigdy o tym nie słyszałaś, a chodzi o Ciebie? Te miasta gdzie zamiast zwykłej trawy rosną plącza zakłamania i fałszu? Te miasta gdzie z chmur padają krople plotek i przykrości zamiast wody zwanej deszczem? Te miasta właśnie sprawiają, że tracimy wiarę w ludzi. ostatni fragment układanki zmienił cały jej wygląd. - co z tym zrobisz? - nic. poczekam aż dowiem się czegoś więcej jeśli nie dowiem się niczego zostawie to jak jest, lepiej żyć w gównie niż wielkim gównie. nic się nie stało. może już sobie pójdę.
#4840 |
Zakorzenienie
|
♥
____ chcę spędzić z Tobą życie, do końca, aż Słońce eksploduje. widzę łzę na Twoim policzku i odliczam swoje rzęsy do samozagłady, 3,2,1... środy są piękne, mogę wycelować w środek Twojej głowy, obudzić Cię krzykiem w środku nocy, usiąść na środku pokoju i zacząć śpiewać 'chciałabym przez judasze oczu twoich łagodnych, spojrzeć kto tam? kto jest w środku?' rymuję dotyki i spojrzenia, układam melodie z oddechów, kadruję wzrokiem Twoje spojrzenie spragnione. obserwuję zegar, 23:58, 23:59, 0:00, 30 sekund do słów 'przeżyłam wczoraj'. mieszają mi się wieczory i ranki, nikt z nas nie ma zegara zamiast serca. niech ktoś zadzwoni i uprzedzi jeśli świat miałby się zaraz skończyć. mam życzenie - spędzić z Tobą każdą noc do mojego końca. zdmuchnij ze mną świeczkę jeśli ma się to spełnić. moje życie kończy się po nieodebranym połączeniu. sygnał zajętości i czekam... - halo, czy Bóg ma automatyczną sekretarkę? zadzwoniłeś. przyłożyłam telefon do piersi i czułam Cię tak blisko, jakbyś ukrył się gdzieś pomiędzy nieodczytanymi wiadomościami. strzepuję śnieg z czapki i wciskam po kolei cztery cyfry, dzwonię do Twoich drzwi, słyszę kroki i nagle świat zamiera. dlaczego nie mogę zobaczyć Twojej tęczówki z drugiej strony wizjera?
#4841 |
Zakorzenienie
|
Kaaate90 - ja także ją kocham! zresztą wszystkie jego książki są niezwykłe! ![]() SparklyAngel - dziękuję! ![]() ![]() naiwnie_ - ![]() ![]() _________________________ _____ ' klęski się zdarzają. nikt ich nie uniknie. dlatego czasem lepiej przegrać bitwę o swoje marzenia niż zostać pokonanym, nie wiedząc, po co się walczyło. trzeba tak kochać, jak świeci słońce. spóźnia się szczęście. i wieczność była dawniej trwalsza. za każdym razem, kiedy tamtędy przejeżdżam, wydaję mi się, że spostrzegam nasze dwie obejmujące się postacie, ale na tej ławce nikogo nie ma. przeszłość? [...] jego puste od ćpania oczy patrzą głęboko w moje i staram się w nich odnaleźć moje łzy, ale nic nie widzę. wolałeś swoje życie kretyna, szczęście by nas znudziło. zdechniemy osobno, samotnie. i w końcu, nie wiemy już, co się liczy. granice się zacierają. jesteśmy, jak wolne elektrony. zamiast mózgu mamy kartę kredytową, zamiast nosa - odkurzacz, i nic na miejscu serca. pamiętaj, że czasami musisz nauczyć się kochać, to, co jest dla Ciebie dobre. '
#4842 |
Raczkowanie
|
jesteś notorycznym kłamcą. Oszustem zdobywającym moje serce. Ile razy jeszcze mi powiesz , że mnie kochasz.? Ile razy jeszcze będziesz odchodził i mnie zostawiał bez słowa ? Czekolada zastępuje mi Ciebie. Nie chce Cię już. "jeśli jakaś dziewczyna jest mi w stanie odebrać chłopaka to ja już go nie chce." |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Teraz już wiem,że byłeś moim największym błędem.
' O jakie w naszych oczach śpią demony ! ]:-> Rozbierasz się jak co dzień,z każdym dniem wychodzi ci to lepiej. Może w końcu mi się uda wypowiedzieć proste słowa... Teraz już wiem, kocham Cię. Ważna jest tylko ta, Która na zmysłach gra. Znów pachnie winem... Granice miej tam, gdzie ustawisz je sam. A nasza miłość zazdrości pełna... Odmierza czas...'
#4845 |
Raczkowanie
|
dziękuję, i życzę kolejnych zer w ilości postów
![]() Skąd wiesz, że tęsknota w moich oczach jest za Tobą?
Trzeba zmienić dietę, teraz pooddycham powietrzem. Taaak. Kochasz ją. Szkoda, że tylko wtedy gdy ja patrze. Czasem przychodzi taki dzień, kiedy po prostu nie możesz, siadasz na najdalszej ławce, odpalasz papierosa i śmiejesz się, śmiejesz się z własnego nieszczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Rozeznanie
|
♥
dziękuję kochane za pochwały! ![]() carolineo60 & aggatte & ciiri & grise & limitowana ![]() _________ 'Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań Powiedziałam sobie, że nie będę za Tobą tęsknić,ale wciąż pamiętam, co czułam będąc przy Tobie. Tylko my potrafimy wychodząc z problemów wpadać w inne byle by razem. Miłość w naszych czasach nie istnieje, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać, nie? Bo życie to nie fotel, na którym siedzisz z pilotem. czasami raniąc kogoś ranisz i samego siebie. Moje serce czuje satysfakcje Jest taki dzień, że po prostu, w pewnym momencie musisz się ku*wa rozpłakać.'
#4847 |
Raczkowanie
|
Gdy jestem blisko Ciebie mogę powiedzieć, że jestem w niebie.
![]() " Odchodziła w zamierzonym pośpiechu. Wymyśliła sobie, że tak będzie mniej boleć. Albo jeśli nie mniej, to przynajmniej krócej W końcu stwierdziła, że świat jest zbyt wielki, miłość niebezpieczna, a Matka Boska zbyt wysoko w niebie, aby wsłuchiwać się w prośby dzieci. " |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _niebanalna - bardzo mi miło ![]() ____________
'Docierają do mnie tylko fragmenty zdań. Słowa chowają się w szczelinach, znikają na wiele godzin, a potem wzlatują z powrotem i kładą się na mojej piersi. Możesz przelotnie dotknąć mojej piersi. Tylko zrób to niby przypadkiem. Szukam miłości w ciemnych zakamarkach. Moje serce to myśliwy polujący w nocy. Tylko pare zadrapań, blizn na twarzy i duszy. Na szczęście nie zszargałeś Jej nic oprócz serca i reputacji. Tylko na jedną noc jestem prosta jak drut i samotna jak palec, więc daj mi usta, przytul mnie do serca i wyciągnij pomocną dłoń. Wziąłeś moje serce, rozdarłeś na pół, a teraz muszę szukać jakiejś naprawdę dobrej taśmy. Gdy oddycham, boli mniej, ale nie pociągnę długo bez Ciebie, bo jesteś powietrzem'
![]() |
#4849 |
Rozeznanie
|
![]() 18:18 - kolejna złudna nadzieja,
że w końcu wszystko między nami będzie dobrze. Zaakceptuj to, że Cię lubię bardziej niż powinnam. Zawsze była twarda, panowała nad sobą, dokładnie wiedziała czego chcę i dokąd dąży. Zawsze. Później poznała Ciebie. Zaspokająjąc tęsknotę - wypatruję Go w każdym autobusie. Obiecuję zająć się zbawianiem świata. Ale od jutra, bo dzisiaj muszę zająć się sobą. Własnym sercem i uczuciami, które są równie abstrakcyjne jak oddychanie bez udziału powietrza.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2011-01-26 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna , Marsi89
![]() ![]() LoVe FoReVeR_ ![]() ![]() " I zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz ... ,,Będę przy Tobie" - to najlepsza obietnica, jaką może złożyć przyjaciel . Miłość poznaje się tylko po cierpieniu . " weny brak ![]()
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-26 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
Przyciągnęłeś mnie do siebie wzrokiem , jakbyś miał jakąś moc o której ja nie miałam zielonego pojęcia. Twoje spojrzenie powoduje rozkoszną noc przemyśleń i pytań. `Dlaczego tak trudno jest kochać ? ![]() Bolisz mnie. Kujesz prosto w serce. To miły ból, a jednak ból. |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo, że Marika radziła nie pisać ![]() *
- Moje marzenie wygląda prawie jak Ty. - Prawie? Czego mi brakuje? - Mnie obok. Wybaczmy sobie to, co wczoraj. Bądźmy dla siebie każde dzisiaj, obiecując wszystkie jutro. Od teraz do końca życia.
![]() |
#4853 |
Przyczajenie
|
Nadeszły dni zastanowienia, takie dni akurat na postanowienia...//czas na zmiany
Nie Ma Przyszłości, Ale Jest Nadzieja. W Krzyku Się Rodzi, A W Ciszy Umiera... Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami. Ty mi dałeś serce twoje, Ja oddałam swoje w zamian, teraz chcesz bym je oddała, otóż daję oba, żadne już nie jest moje... Jeśli masz zamiar się w kimś zakochać zastanów sie, czy jest godny kochania. A potem spytaj serce czy wytrzyma chwile rozstania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Dla niego była kobietą o duszy dziecka
#4855 |
Rozeznanie
|
![]() Czy miłość żyje? Podczas, gdy ona leży śpiąc Podczas, gdy ona leży śpiąc dla niego Słychać pasję kiedy wspominam jego imię Z każdym oddechem kradniesz moje słowa Spójrz na odległe gwiazdy, mamy tę noc Po co komu jutro? Czy to wszystko było szansą? Czy to znaczyło być? Czy to w gwiazdach? Czwarta nad ranem Mój umysł wypełniony jest tysiącem myśli o Tobie Leżąc na łóżku słyszę zegar i myślę o tobie Złapana w koło zakłopotania, to nic nowego.. Czasem lustrujesz mnie, idziesz zbyt daleko przede mną Wołam cię, nie możesz usłyszeć co mówiłam Wciąż tu jesteśmy, każde z nas samotne To zadziwiające jak potrafisz mówić wprost do mojego serca bez wypowiadania słów |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
latin, your blue eyes, paralogiczna, grise - jeej! twórzcie więcej takich!
![]() __________ pójdźmy z prądem. ciekawe, co się stanie. przyjdziesz do mnie, a ja przywołując najlepszy uśmiech powiem: ‘nie, dzięki, pieprz się.’ metafory są niebezpieczne. miłość zaczyna się metaforami. oszukam przeznaczenie, byleby być z Tobą.
#4857 |
Zakorzenienie
|
![]()
Marsi89 persefona_ Martusssia
![]() ' życie depcze mi wyobraźnię... napisz mi wzór na rekację spełnienia marzeń. pechowe szczęście, czy szczęśliwy pech? okoliczności nas definiują. migocąc na wysokości zlęknionego pocałunku mijamy opracowania najprawdziwszych miłości. w wannie potrafię przeczytać "Dziennik Bridget Jones", zaśmiewając się do łez i zalewając sąsiadów. nawet sobie nie wyobrażasz, jak mało wiesz. wtulam się w inne ramiona. wmawiam sobie, że jest mi dobrze. '
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Ochrońmy się przed byciem we dwoje
Nur für mich bist du am Leben (Tylko dla mnie jesteś ponad życiem) Du bist das Schiff, ich der Kapitän (Jesteś statkiem, ja kapitanem) |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Raczkowanie
|
Marsi89 - miło, miło.
![]() Naughty_, noforme, your blue eyes, naiwnao, persefona_, so_steadfast - okradzione. ![]() nieszczere 'kocham cię', tylko po to by została.
za to wszystko, co wydarzyło się między nami należy mi się chyba jakieś 'przepraszam'. kolejny dzień, gdy przegapiłam 11:11. nie kochasz mnie już, tak? biłbyś się z najsilniejszym facetem w mieście, ale przy jej "przytul mnie" po prostu wymiękasz. już cię nie kochałam. a wtedy ty otuliłeś mnie swoimi ramionami. cholera, wszystko na nic.
#4860 |
Raczkowanie
|
okazywałoby się, że zapomniałam na dobre.
ale gdy go zobaczyłam bariera pomiędzy wspomnieniami, a rzeczywistością runęła. ostatnio życie lubi mnie zaskakiwać. ej, ty! wyjdź z mojej głowy. dorysujesz mi uśmiech? niczego więcej mi nie potrzeba, tylko trochę wódki, papierosów i już zapominam o sprawie. chciałabym być tylko tą cholerą osobą, która się tylko dla Ciebie liczy. tą naiwną dziewczyną, dla której zrobiłbyś wszystko. 'i wiesz co boli najbardziej? to, że wszyscy wierzyli, że nam wyjdzie i życzyli tego cholernego szczęścia.' spójrz w moje oczy - widzisz? tak wyglądają wspomnienia związane z Nim. czasami mam ochotę pier***nąć wszystkimi sprawami i przytulić się do Ciebie, tak jak kiedyś.. dzisiaj mogę stwierdzić, że byłeś najsłodszą pomyłką w całym moim życiu. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.