|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
hej.
Michalinka tany zapodaje ![]() ale za to wczoraj między odkurzaniem, myciem podług i praniem ćwiczyłam, dużo ćwiczyłam i skakałam na skakance. Może jak odsapnę, to dzisiaj trochę poskaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() kolejny masakryczny dzień za mną ![]() trochę odpoczęłam i zaraz skakankę biorę w ruch i brzuszki ![]() ale się uwzięłam, ale tak nie wiele mi zostało do zgubienia więc w końcu trzeba się wysilić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
hop-hop jest tu kto???
mam przerwę w pracy i oczywiście jak tylko dorwałam się do komputera, to musiałam wejść na wizaz ![]() no jak nikogo nie ma, to poczytam sobie blogi o pielęgnacji włosów ![]() np. ten ![]() http://anwena.blogspot.co.uk/ ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- ![]() ![]() ale za to brzuszków robię dużo (między innymi ćwiczeniami po 3 serie x20) i widzę efekty ![]() Cytat:
ale za to w domu będę trochę improwizować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po długiej przerwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Rozeznanie
|
Próbowałam ściagnąć te filmiki ale nie dało rady
![]() Robiłam badania, bo sie ostatnio coraz gorzej czuje noi wyszło, że mam niedoczynność tarczycy wrr..
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak na ryneczku dużo owoców i warzyw - moja dieta ostatnio opiera się na truskawkach i kalarepie ![]() ![]() Cytat:
Choć wczoraj wieczorem przy muzyce to co zapamiętałam i moje improwizacje i ponad godzinę wywijałam. Do tego skakanka, nie wiem ile bo nie liczyłam wiem, że dwie piosenki shakiry poskakałam i do tego po 200 pajacyków, te pajacyki tają większy wycisk niż skakanka. Dobrze, że zrobiłaś badana i lekami da się, to wyrównać, choć pewnie trochę, to potrwa i masz też odpowiedź skąd zastoje kg. I dobrze, że teraz wiesz o niedoczynności tarczycy, a nie gdybyś chciała zajść w ciążę, to by mogło utrudnić, albo powodować komplikacje w rozwoju płodu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
i chyba ja w końcu wybiorę się do lekarza, dzisiaj znowu mi się zrobiło słabo na ulicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
dzięki ![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4842 | |
Rozeznanie
|
Witam, dawno się nie odzywałam, ale czytałam na bieżąco
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Michalinka - dobrze, że już wiesz co Ci dolega. Przy lekach powinno się wszystko w miarę szybko unormować ![]() Zapisałam się na wakacje na taniec, chociaż jeszcze się zastanawiam na który dokładnie iść: zumba czy dancehall. Pofolgowałam sobie z dietą i jestem w ogóle jakaś spuchnięta, ale to akurat z innych względów. Na dodatek zaczyna się sesja za tydzień i teraz mam młyn z zaliczeniami. Zachciało mi się studiowania... ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja od tygodnia poza siłownią ćwiczę sobie z płytą z shape'a z Ewą Chodakowską i jestem strasznie zadowolona z efektów już po 3 treningach! Obym dalej wytrwała i nie skapitulowała, tak jak ostatnio ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wolę popatrzeć na studentów awf-u szczególnie pływaków ![]() ![]() Cytat:
się zastanawiałam gdzie Cię kobieto wcięło ![]() masz kręcone włosy? ciekawe jak wyglądasz? a blond czy ciemne czy rude? sesji nie zazdroszczę - trzymam kciuki!!! Cytat:
![]() agrafka - taka mała niewinna, jak się wbiła, to się skrzywiła i wyciągnąć nie mogłam. Pan doktor popatrzył, założył rękawiczki, czymś spryskał i wyciągnął, trochę krwi się polało ![]() ![]() i żadnych kapitulacji! zaraz lato! trzeba jak najładniej wyrzeźbić nasze ciała. uuu dwie sesje ![]() trzymam kciuki umieram, dostałam paczka od babci i oczywiście go ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem na to za stara. A twój mopsik prześliczny (w sumie prześliczna), aż weszłam na bloga zerknąć ![]()
![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie za dużo energetyków - bo ci dupsko urośnie kawy sobie pij ile chcesz ![]() dziękuję w imieniu Mopsi ![]() ale mną trzęsie, jeszcze brat mnie pociesza, że jego trzęsło przez ostatnie 3 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- i widzę, że ktoś też bloguje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() O tyłku mi nie mów, mój TŻ stwierdził ostatnio że mam kościsty, aż się fochnęłam ![]() Mopsia kochana, ja na razie psiaka mieć nie mogę, a szkoda :<
![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no kochana po sesji ćwiczysz pupę - by była umięśniona ![]() odsapnę trochę i zabieram się zaraz za brzuszki i inne ćwiczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4850 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pogłaszcz Mopsię ode mnie ![]() ![]() ![]() A reszta jak sobie radzi z dietowaniem się? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4851 |
Rozeznanie
|
Usmiechnieta - Dużo egzaminów Ci jeszcze zostało?
Tak patrzę na Twój podpis, czytam posty... I dochodzę do wniosku, że musimy mieć podobną figurę ![]() meryy - zazdroszczę samozaparcia, bo niby takie proste ćwiczenia to nie jest jakiś wielki wysiłek, a jednak ciężko się zebrać ![]() Ja na razie sobie hulam, staram się pilnować diety, do niedzieli muszę wybrać promotora ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4852 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() O, promotor! Znaczy Ty już wyższa szkoła jazdy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To sporo nauki, współczuję. Ale sesja letnia ma tą zaletę, że po niej jest długa przerwa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4854 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sesja zawsze może być gorsza, zobaczę wyniki z tych dwóch egzaminów... i jutrzejszego. Czas zabrać się do nauki ^^ A ty już po sesji/przed/w trakcie? ![]()
![]() Edytowane przez Usmiechnietazakrecona Czas edycji: 2012-06-04 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spodobały mi się też efekty - co raz mniej brzuszka do wciągania. dzisiaj mam wolne i od rana tulę tego mojego stworka, tarmoszę i w ogóle mamy dzień tulenia się, bo Mopsia włazi na kolana i się wtula. Teraz jak piszę śpi na kolanach. ooo dobermana ![]() A mam mopsa, który przyjechał jesienią, beżowe i jest ona. Nie zamieniłabym pokochałam od pierwszego wejrzenia ![]() Cytat:
Ja na studiach w czasie sesji fakt jadłam mało ze stresu głownie czekolada i piłam litry kawy. A po sesji 3 dni imprezowania do białego rana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo czekolady, to ja po kilkudniowym poszczeniu wczoraj się rzuciłam na czeko i zeżarłam na raz chyba 1/3 tabliczki plus 4 orzechy w czekoladzie. Jest to dla mnie ogromna ilość, zważywszy na to, że ostatnio jakoś mnie nie ciągnie do słodyczy. Widocznie organizm potrzebował i tyle :P Łączę się z Waszymi sesyjnymi zmaganiami - sesję co prawda mam już za sobą, ale cały czas dłubię magisterkę i idzie mi to jak krew z nosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mdleć mi się chciało jak mi ta agrafka się wbiła ![]() z czekoladą mam podobnie jak się dorwę, to ![]() Za to już chyba nigdy więcej nie zjem pączków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście, po sesji imprezuję... a później zasuwam ćwiczyć. I wracam do karate ![]()
![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() doberman, karate - twarda z ciebie kobieta ![]() dobra poleniuchowałam po obiedzie, a nie sorki, jak gotowałam obiad (ziemniaki), to wyskakałam 100pajaców i takie tam inne wywijasy. A teraz zabieram się za brzuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
korzystam z przerwy w pracy kawka i wizaz.
I bloga uzupełniam ![]() wczoraj tak się naskakałam (ponad 1000 na skakance, do tego po 3 serie po 100 pajacyków) że byłam cała mokra i dzisiaj planuję powtórzyć. Spalanie na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.