|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszczędzanie mamy w planie, mnóstwo forsy nam zostanie! :) Zapraszamy! Część IV
na plusie:
0,94 funta żel pod prysznic 4 podgrzewacze |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oszczędzanie mamy w planie, mnóstwo forsy nam zostanie! :) Zapraszamy! Część IV
Ja dzisiaj trafiłam tylko na 2 wykłady, z którego wyniosłam już 5 do indeksiku, ale jestem szczęśliwa.
W między czasie byłam z koleżankami na długim spacerku po Warszawie, było cudownie ciepło. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro moze być gorzej, czeka mnie ostra przeprawa z dziekanatem, to pewne mój indeks ZGUBILI. Dzisiaj rozmawiałam z gościówką, z którą teraz jestem w grupie i która pracuje w dziekanacie i mnie o tym poniformowała. Ale ja jej tak nie znoszę koszmarnie, że powiedziałam tylko, że jutro zrobimy tam huragan w dziekanacie. Wydałam ok 25 zł. Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-04-02 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
ziemniaki 4e
musztarda 0,60e |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Kupowanie ekspresu to nie inwestycja, tylko zwykły wydatek.
![]() wszystko zalezy od punktu widzenia ... jakbym miala wydawac na kawe na miescie po 2e conajmniej to dziekuje a tak to wypije przed praca i juz a na lata bedzie napewno zreszta nie pisalam tylko o ekspresie ogolnie troche fajnych rzeczy udalo sie kupic i oszczedzic conieco tez a ja to uwazam za inwestycje w przyszlosc siedze ogladam serial, schabik sie piecze, porzadek jeszcze w kuchni jakis robie ... juz tak mam ze nie pojde spac zaraz jak z pracy wroce nowy materac wlasciciel nam przywiozl bo tamten juz mial z 6 lat ale obawiam sie ze troche miekki .. zobaczymy Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-02 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Konto usunięte
|
Irenka my silent night materac mamy tzn zamowilismy ponoc dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
nie nie mieszkamy sami , my tylko pokoj wynajmujemy za 450 + 20 net + jakies rachunki co miesiac
mieszka z nami 2 doroslych i 2 dzieci za caly dom jest 1000e kachaaa ale ja podejrzewam ze nasz landlord raczej patrzal jak taniej wogole chyba ten materaz ma od brata ale widac ze nowy zawsze to lepiej niz 6 letni ale zobaczymy jak kregoslupy po nocy ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 |
Konto usunięte
|
Irenka wiadomo jak to landlordzi robia
![]() My pokoj maly 550 mielismy z rachunkami. A teraz mamy wiecej o sto I rachunki ale za to sami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
napewno tylko wiesz praca musi byc taka co obydwoje bysmy mieli stale godziny a tak to nie odwaze sie na takie cos puki co
kachaaa ja niewiem jak w UK z tym internetem a nie powiedzieli wam w agencji w czym macie? jesli cokolwiek macie/ jak nie to chyba dzwonisz i sie umawiasz kiedy maja zalozyc |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Konto usunięte
|
Zastanawiałam się, czy z racji jutrzejszego wolnego nie przejść się na małe zakupy do Primarka, zaczęłam więc przeglądać swoją szafę i nowości primarkowe w sieci i uświadomiłam sobie jedną rzecz - przed podjęciem decyzji o oszczędzaniu kiedy byłam na zakupach w Primarku właśnie albo w Dunnesie (lub innym w miarę tanim sklepie) i coś mi się bardzo podobało, a nie mogłam się zdecydować na jeden kolor, to brałam 2, 3 różne z tego samego modelu. Zupełnie bez sensu. Na szczęście teraz wydaje mi się to zupełnie bezcelowe i głupie. Też tak macie/miałyście?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
nieee
ja napewno nie zreszta ja rzadko ciuchy kupuje ale jak juz kupie to napewno nic nie jest takie ze np. taki sam wzor i tylko inne kolory |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A np. kosmetyki? Ja nie jestem jakąś wielką fanką makijażu kolorowego, ale znam np. dziewczyny, które potrafią mieć 40 kolorów cieni do powiek, 20 pomadek i błyszczyków, 10 różów, 30 różnych lakierów do paznokci etc. Kurczę, ja to naprawdę mam jazdę na ciuchy. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
Ach, jak ja bym chciała mieć blisko Primarka
![]() Te ceny są świetne, a ciuchy i biżuterię mają piękne ![]() W kwietniu może uda mi się wyjechać do UK, jak się podciągnę z angielskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Konto usunięte
|
Jak przyjechalam mialam jazdy na primarka teraz wole dolozyc I kupic w new looku czy cos takiego ale w primarku nadal bywam ciuchy do pracy skarpetki czy cos to szkoda mi drogie kupowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;26125106]A np. kosmetyki? Ja nie jestem jakąś wielką fanką makijażu kolorowego, ale znam np. dziewczyny, które potrafią mieć 40 kolorów cieni do powiek, 20 pomadek i błyszczyków, 10 różów, 30 różnych lakierów do paznokci etc.
Kurczę, ja to naprawdę mam jazdę na ciuchy. ![]() ![]() ![]() a kosmetyki to juz inna sprawa ale to sie zuzywa ale cienie , kolory tuszu czy cos takiego to mam rozne ale tylko dlatego ze mi sie podobaja i jak kupie to uzyje Cytat:
mam to samo jakies skarpetki w primarku a juz innne rzeczy awear , bershka, new look czy cos innego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piernika pieklismy ![]() poza tym super knajpke chinska znalezlismy, gdzies w bocznych kolo rynku. wielkie dania i tanie ![]() tylko nazwy nie pamietam. ale co za przezycie w zimnie isc taki hektar przez most z pkp ![]() jeszcze wisla troche wylala i...super ![]() Cytat:
strasznie mi zdolnosc spada:/ no ale czasami wiadomo...sila wyzsza... Cytat:
![]() i oszczedzam jak moge ![]() laski lece sie stroic i na spacer i na loda ![]() taka piekan pogoda ![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;26125079]Zastanawiałam się, czy z racji jutrzejszego wolnego nie przejść się na małe zakupy do Primarka, zaczęłam więc przeglądać swoją szafę i nowości primarkowe w sieci i uświadomiłam sobie jedną rzecz - przed podjęciem decyzji o oszczędzaniu kiedy byłam na zakupach w Primarku właśnie albo w Dunnesie (lub innym w miarę tanim sklepie) i coś mi się bardzo podobało, a nie mogłam się zdecydować na jeden kolor, to brałam 2, 3 różne z tego samego modelu. Zupełnie bez sensu. Na szczęście teraz wydaje mi się to zupełnie bezcelowe i głupie. Też tak macie/miałyście?
![]() dokładnie, mam pełno sweterków o identycznym kroju tylko w innych kolorach ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;26125106]A np. kosmetyki? Ja nie jestem jakąś wielką fanką makijażu kolorowego, ale znam np. dziewczyny, które potrafią mieć 40 kolorów cieni do powiek, 20 pomadek i błyszczyków, 10 różów, 30 różnych lakierów do paznokci etc. Kurczę, ja to naprawdę mam jazdę na ciuchy. ![]() ![]() ![]() z kosmetykami walczę od roku i jest dużo lepiej, bo naprawdę miałam mały sklepik w domu... ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- irenkaaa ja tu nigdzie nie mam bershki (czy jak to się pisze), a ekspres to fajna sprawa, mój będzie mieć 3 lata, ale kawa zupełnie inaczej z niego smakuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
tez mam niby 4 tyg czyli 20 dni pracujacych .. mozna niby wiecej ale nie zawsze dadza
do tego mamy brac urlopy 1 tydz + 1 +2 tyg albo 2 tyg i potem 2 tyg nigdy nie da 4 na raz i jest zapowiedziane w ktore miesiace nie da urlopow . ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
agus ,,inaczej " znaczy lepiej czy gorzej? bo w moim starym ekspresie to po roku chyba kawa juz byla taka sobie nastepne 2 lata sie przemeczylam do tego czysczen bylo sporo bo to albo woda nie chciala leciec albo cos innego beznadzieja a ten to widac roznice odrazu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Konto usunięte
|
Irenka do BT dzwonilismy byla w virgin promocja ale juz minela wiec najlepiej w BT za 25 przez 3mies a potem 31 net I landline, tv freeview starczy I tak czasu ogladac nie ma
![]() Za tydz w pon ma byc niby modem przyslant czy wyslany. Do councilu nie dodzwonilismy sie bo weekend jutro bedziemuy dzwonic. Spac nie moglam bo nowe miejsce :/ Ale podoba mi sie. -8funta na srodki czyszczace Juz okna oblecialam sobie I jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Jest taka fajna stronka, gdzie można oddać i dostać zupełnie za darmo wiele fajnych rzeczy.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę można sporo przyoszczędzić ![]() http://gratyzchaty.pl/?ref=66510 Edytowane przez Aaaniaa85 Czas edycji: 2011-04-03 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
agus pewnie ze lepiej niz sypana czy rozpuszca\alna
a jaki masz? kachaaa a masz jakies fotki? musze pochwalic materac jeszcze musze jakis ostry srodek do wyczyszczenia szby z piekarnika kupic bo wspollokatorka tak zalatwia piekarnik ze sie za glowe zlapalam ja rzadko uzywam a widac ze to jakies stare historie ... chyba bede czyscic go caly tydzien zanim nie wroca |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
irenkaaa ja mam od morphy richards, kupowałam w argosie, ale już go nie mają, a chciałam zdjęcie wstawić
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
no to chyba to samo... po roku zaczelo sie psuc to woda nie leciala jak trzeba , to lampki sie 2 swiecily .swego czasu wiele osob go kupowalo az sprawdze czy go maja ale ostatnio chyba widzialam w katalogu.
zreszta ten co teraz mam ma wieksza moc i firma napewno ma lepsza renome .. bo o tym M.R. to nigdy wczesniej nie slyszalam a tu zachwalano , wzielam ale zadowolona moze bylam pare miesiecy . nigdy wiecej czegos z tej firmy ... fakt juz niema w sprzedazy ale w wielu sklepach to widzialam Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-03 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Konto usunięte
|
Ja potrzebuje cos dobrego do wyczyszczenia sofy kupic u mnie nic nie ma :/
Nie wiem co dobre Irenka nie mam zdj tzn mam ale w tel, netu nie mam w kompie wiec nie mam jak wstawic :/ za tydz jakos ma byc net |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
wyslij na maila
![]() ![]() fajnie ze wam lepiej a z czego ta sofa ? oj ja niedlugo do pracy a strasznie mi sie nie chce na szczescie jutro wolne Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-03 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
ja już mam go 3 lata i dalej smiga
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
no to super
![]() ja musze cos ze swoim gratem zrobic ... niby jeszcze kawe robi ale ledwo ledwo bardziej to juz mnie wkurzalo ze sie tak psul niz cieszyla ta kawa a teraz ... praktycznie odrazu mam kawe i roznica w smaku ogromna z tym samym rodzajem kawy Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-03 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Konto usunięte
|
Irenka napisz mi byle jakiego maila na mojeho yahoo -mam w profilu tu albo na fb I ci wysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
tu niemoge ci wyslac bo masz poblokowane pewnie nie dla kazdego widoczne zaraz Ci wysle maila
zmykam do pracy dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.