|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszczędzanie mamy w planie, mnóstwo forsy nam zostanie! :) Zapraszamy! Część IV
ja dzis ... filizanki 3,99e ( okazalo sie ze w jednej sie spodek stlukl
![]() trudno bez spodka sobie poradze mam dosc dzisiejszego dnia bo sie okazalo ze tz od 2 dni mi trul ze klucze zgubil tzn niby dzis ze znow ich niema ( ja ciagle myslalam ze ich tylko zapomnial z domu wziasc do pracy |) przeszukalam wszytsko szafy, podlogi , lozko ,smieci nawet nic... wrocil zaczelam od plecaka i kurtki a ten ze czy mysle ze nie sprawdzal i co? byly w kieszeni w kurtce ale w takiej gdzie prawie nigdy nic nie wklada jaka ulga inne wydatki : rano spozywka jakies 46e ale spory zapas kawy, cola. wedliny,soki, sery,chleb ,owoce potem jeszcze jedne filizanki 12e za kpl 4szt i sciereczki do kuchni 3e |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszczędzanie mamy w planie, mnóstwo forsy nam zostanie! :) Zapraszamy! Część IV
u mnie dzisiaj wydatków brak za to same plusy
![]() 2 paczki nowych chusteczek nawilżających do twarzy nowy podkład od elizabeth arden nowy puder rozświetlający rimmel paletka cieni i błyszczyków nowy pędzel do różu (niezbyt dobry) nowe opakowanie patyczków higienicznych i jutro nie idę na 3 godziny do pracy, a na pewno na 9 lub 12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz zmykam do szkoły.. mam do samego wieczora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Wtajemniczenie
|
Ja też spadam za chwilę do szkoły, same wykłady same nudy
![]() ![]() Grunt to, że w ogóle idę bo po ostatnich dniach w pracy miałam wreszcie odpocząć, bo ciągle jestem po 16, 18 h na nogach, ale obudziłam się wyspana po 7, więc stwierdziłam, że na chwilę moja noga może tam postawić ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Konto usunięte
|
U mnie okropny lejny dzień....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też paskudna pogoda, ale w mieszkaniu coś nie mogę sobie miejsca znaleźć i ogólnie jakiegoś doła mam i wszystko wokół mnie denerwuje, a już najbardziej współlokatorki, na które nie chce mi się kolejny raz krzyczeć, bo już mam zdarte gardło. I chętnie bym gdzieś wyszła, żeby odreagować, ale pogoda zdecydowanie zniechęca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba jednak oddam /wymienie te jedne filizanki bo za co mam placic za dobre jak byl spodek pobity pojde tam przed praca mam tylko nadzieje ze kolejek jeszcze nie bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
U mnie się rzopogodziło trochę i w końcu widzę świat,jako że rano przemyłam trochę okna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
U mnie piękna słoneczna pogoda. Może wypali grill ze znajomymi ![]() ![]()
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
my dzis jedziemy na weekend do kuzynostwa TZ i tam nocleg - pewnie bedzie jakas popijawka - wiec pewnie cos tam strace, jutro sie wyspowiadam
![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Wtajemniczenie
|
W Toruniu nadal pogoda pod zdechłym psem, ale muszę iść na miasto wydrukować parę papierków. Jeszcze chciałam iść na basen mimo mojego kaszlu, ale okazało się, że jest zamknięty z powodu zawodów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() +10,00 - od babci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | ||
Zakorzenienie
|
my nie mamy daleko jakies 20 km
![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś siedze już na walizkach .. powrót do pracy
![]() ![]() na pocieszenie za dwa miesiące czeka mnie dwa tygodnie urlopowania, które też się fajnie zapowiadają - o ile starczy funduszy, bo wczoraj robiłam wstępny plan i cieniutko to wygląda ![]() kwiecień u mnie bidny jak cholerka na konto oszcz. przelałam 1300,- no ale podejrzewam, że na koniec miesiąca uchowa się z tego tylko 1000,- ![]() gdyby nie gigantyczny rachunek za tel to byłoby nawet ok ![]() dziś jedyny wydatek jaki przewiduje to bilet autobusowy - w przybliżeniu będzie jakieś 25,- poza tym pasowałoby w końcu ruszyć z akcją wesele ![]() nic jeszcze na oku nie mam, jakoś zapał ostygł ... akurat w ten weekend w wawie gra Jamiroquai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no cóż... życie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
ja w sumie nigdy nie bylam ale z checia sie wybiore
podliczylam marzec i troche sporo poszlo ale i zainwestowalismy np w ekspres albo jakies inne rzeczy no i jedzenia troche jest takze niema tragedii na rachunki odlozone Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-02 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Konto usunięte
|
Ja studiowałam w Toruniu - mieszkałam 6 lat w tym mieście i jak tak zawiechaczarny donosi o życiu, to strasznie mi tęskno za Toruniem.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też biorę udział w tym konkursie, przynajmniej nagroda jest gwarantowana, w postaci pięknej figury, ten konkurs przynajmniej mnie bardzo zmotywuje ![]() Dzisiaj: -108 zł - komplet strun do gitary klasycznej, założenie ich i nastrojenie gitary, 4 piórka różnej twardości, tuner i książka o gitarach -11 zł tonik ziaja i pomadka bebe różana, użyłam ją raz i już uważam, że jest cudowna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Konto usunięte
|
ale mieszkanko mi sie podoba jasne i fajne
![]() roche puste hehehe ale pomalu zapelnimy, na razie nie mam internetu wiec ciezko bedzie dopoki sie nie podlacze, mam tel z netem to mnie ratuje bo j od waizazu zuzalezniona ![]() irenka jak sie dowiedziec jaka mam linie? na bt mam dzwonic? adres podac? chcialabym net z virgin wziac |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
fifi, skąd Ty masz tyle tego urlopu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Spożywka 27 zł.... ale wychodzę zaraz do knajpy ze znajomymi więc pewnie nagrzeszę
![]() (Mam zamiar zacząć rzucać palenie a ze względu na to,że w knajpach i tak palić nie wolno to nie kupiłam fajek! Trzymajcie kciuki bym wytrwała!!) A i jeszcze się pochwalę, że pierwszy raz kupiłam całego kurczaka, ponad 1,5 kg. Po porcjowałam go i mam: 2 filety, 2 nogi, 2 skrzydełka + porcję rosołową. Czyli 4 obiady + z porcji i skrzydełek mam zamiar zrobić pierogi z mięsem. A kurczak wyszedł mnie niecałe 12 zł. ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1056696 Edytowane przez oli_19 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Ja się trochę wkurzyłam,bo chciałam wybrać się z TŻtem na spacer z prawdziwego zdarzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś też mam takie parcie na słodkie.. masakra.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Polecam białą czekoladę Nussbeissera - tak muli,że ochota od razu znika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
mam milke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlatego chcę jechać na IV roku na jakąś wymianę za granicę i zobaczyć kawałek świata, bo już mnie nie stać specjalnie na zagraniczne objazdy naukowe (rok temu rodzice jak jeszcze więcej zarabiali na urodziny wysłali mnie na tydzień na Łotwę ![]() ![]() ![]() Się rozpisałam - szkoda, że do referatu nie mam takiej weny twórczej ![]() Dziś 55 gr na wydruk ![]() Proszę o baty - tak mnie dziś zdenerwowali, że musiałam zapalić. A nie paliłam już 3 tygodnie. I ktoś przepił moją zapalniczkę ![]() Edytowane przez zawiechaczarny Czas edycji: 2011-04-02 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Wtajemniczenie
|
Zazdraszczam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę takiej ilości urlopu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
after hours
|
wydałam niecałe 40 zł 31 na bilety i niecałe 8 na teczkę
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.