Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 09:33   #4831
danika
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Karolca gratuluje wizyty udanej

Irmusia dobrze, ze masz taką fajną lekarkę to ważne żeby sie czuć przy swoim lekarzu bezpiecznie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Irmusia- przykro mi... ja tez mam przeboje z przychodnia.

Mam cukrzyce ciezarnych, a nie wiadomo czy diabetolog mnie przyjmie...
Też szkoda gadać, bo czlek sie tylko wnerwia.

Dziewczyny- gratuluje slodkich coreczek
idź prywatnie - nie wiem jacy u was diabetolodzy, moja mi prawie nic nie pomogła, do wszystkiego doszłam sama
na początek mogę ci polecić chleb bo on stwarza w diecie najwieksze problemy - jest w Tesco, piekarnia oskroba, chleb razowy " z dobrego ziarna" bez konserwantów.

Masz glukometr? mierzysz cukry?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

dziewczyny, a ma któraś z was kontakt z Egwene? bo nie pojawia sie ani tu ani na mamusiowym...

Edytowane przez danika
Czas edycji: 2011-08-06 o 09:32
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 10:05   #4832
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Chciałam sobie jeszcze zrobić ureaplasmę i mycoplasmę ale nie mogę - bo u mnie tego nie robią z krwi tylko z wymazu i materiał ma pobrać ginekolog.
Ja też niedawno robiłam te badania, ale właśnie z wymazu. Gdybyś się zdecydowała to polecam ewentualnie przychodnię w Tarnowie na Mostowej - nie było żadnych problemów z pobraniem itd. po prostu przyjechałam tam i od ręki mi pobrali
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 10:08   #4833
mezaga
Zakorzenienie

A ile za te badania zapłaciłaś?
A nie orientujesz się jaka jest różnica pomiędzy tymi z wymazu a tymi z krwi?
Stary 2011-08-06, 10:18   #4834
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Rinco a zawsze w tym samym miejscu mierzysz temperaturę? Może za krótko trzymałaś termometr i nie naciągnął. Ja mam rtęciowy i elektroniczny. Na elektronicznym po pierwszym piknięciu mam też takie strasznie niskie - ale trzymam go dłużej i naciąga. A z rtęciowym nigdy nie miałam problemów i ten wolę o wiele bardziej.
A widzisz, nie pomyślałam, a tą najniższą miałam nad morzem - to pewnie dlatego Muszę spróbować potrzymać dłużej elektroniczny, bo wyciągam zawsze od razu jak piknie

W ogóle w tym cyklu trochę wyluzowałam z obserwacjami, więc mam trochę dziurawą kartę

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
A ile za te badania zapłaciłaś?
A nie orientujesz się jaka jest różnica pomiędzy tymi z wymazu a tymi z krwi?
Za te dwa 45 zł. Ewenualnie możesz sobie do nich zadzwonić i wypytać o szczegóły: 14 688 88 60 lub 14 688 88 70. Nie mam pojęcia czym się różnią te z krwi, nawet nie wiedziałam, że w ten sposób można je zrobić.

Edytowane przez rinco
Czas edycji: 2011-08-06 o 10:19
Stary 2011-08-06, 10:33   #4835
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
a stosujesz jakąś dietę cukrzycową?
Na razie ide wg zalece dla innej ciezarnej cukrzycowej, bo o wynikach dowiedzialam sie poltora tyg temu, jak bylam na urlopie- zadzwonila do mnie moja dokorka. Jak wrocilam, to od razu poszlam do diabetologa i... uslyszalam, ze jest na uropie, ale miejsc to nie ma do konca roku i ze moze mi dac nr tel do gabinetu, to moge sobie zadzwonic i sie zapytac czy lekarz zechce mnie przyjac (to tak w duzym streszczeniu).
W pon. Bedzie lekarz, wiec nie zamierzam dzownic tylko ide tam. Jesli mnie nie przyjmie, to zrobie zadyme.
Bylam w innej przychodni, ale sie okazalo, ze nie maja diabetologa...

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
idź prywatnie - nie wiem jacy u was diabetolodzy, moja mi prawie nic nie pomogła, do wszystkiego doszłam sama
na początek mogę ci polecić chleb bo on stwarza w diecie najwieksze problemy - jest w Tesco, piekarnia oskroba, chleb razowy " z dobrego ziarna" bez konserwantów.

Masz glukometr? mierzysz cukry?
Dziekuje za rade Zajrze do tesco. Niby biale pieczywo tez dopuszczalne... ja duzo nie jem pieczywa, ale teraz to mi w ogole ciezko co moge...
Juz do pon czekam, bo niby na lekarzy w mojej przychodni nie moge narzekac. A jak w pon bedzie kicha, to wtedy prywanie bede szukac.
Nie mam glukometru, bo uslyszalam, ze na wizycie moge dostac z przychodni, a to jednak koszt. Takze stwierdzilam, ze ten tydzien przetrzymam uwazajac co jem i jak...
Ze zawsze cos sie przymendoli...
Pocieszam sie tym, ze juz 3ci trymestr i niunia ma wyksztalcone narzady itd.
Na czczo mam norme, po 2h (75g glukozy) mialam 155, a norma do 140 i tak mam nadzieje, ze to nie jest bardzo duzo...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-08-06 o 10:35
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 10:47   #4836
Irmusia81
Zakorzenienie

Tincia, Danika bardzo Wam współczuję cukrzycyI użerania się z lekarzami, przychodniami etc Mnie "nie w ciąży" to doprowadza do szału, a Wy bidulki jeszcze się martwicie, jak to wszystko wpłynie na Wasze Maleństwa Trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć fachową poradę i dobrą dietę A dzieciaczki niech zdrowo i spokojnie rosną

Mezaga jeżeli masz możliwość, to zrób lepiej wymaz na ureoplasmę i mycoplasmę. Te badania z krwi robi się ciężarnym, kiedy nie można majstrować przy szyjce macicy. A wynik wymazu jest bardziej miarodajny niż badania krwi. Tak mi mówiła ginka.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 10:51   #4837
mezaga
Zakorzenienie

Aha - no to może skoczę po wakacjach i zrobię. U mnie za oba badania w obu klasach igG i igM zapłacę 80zł - dzwoniłam i pytałam. O te z krwi pytałam raczej w sprawie małża, bo chciałabym, żeby i on zrobił a raczej nie uśmiecha mu się pobieranie wymazu z cewki moczowej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 13:51   #4838
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam weekendowo
Jakie plany macie na spędzenie soboty i niedzieli??
My w sumie żadnych...dziś oboje pracujemy...wieczorkiem prenie jakiś film obejrzymy...a jutro mąż zaproponował kino i chyba się wkońcu wybierzemy, bo pogoda nie sprzyja innym wycieczkom niestety

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Paulinko Francuzi i angielski to ciężki temat Ale w hotelach i restauracjach mówią po angielsku. Tylko, że czasem trudno ich zrozumieć, bo używają angielskich słów, ale wymawiają je z francuska Na poważnych spotkaniach biznesowych czasem trudno było mi opanować atak śmiechu
Mam nadzieje, że się dogadamy w paru krajach już byłam i daliśmy radę

Kochana cieszę się, że masz taką fajną ginkę

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Paulinko nigdy nie byłam w Paryżu i zazdroszczę romatycznego wyjazdu. Może przyjedziecie w większym składzie
My się wybieramy nad morze jak co roku. Jedziemy 19 na tydzień tylko, ale dobre i to.

Aha i poproszę o zmianę last @ 3.08 nie wiem co się stało, ale dostałam @ po 16 (chyba )dniach
Wątpię ale cieszę się bardzo na wyjazd i już odliczam dni

Morze super, udanego wyjazdu życzę gdzie tym razem się wybieracie??

co tej małpie się pokićkało, że tak szybko się zjawiła

Cytat:
Paulinko, możesz mi wpisać termin porodu na 13 marca
uczynię to z przyjemnością... moj tata się urodził 13 a ja 16

cieszę się, że na wizycie wszystko ok

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Melduję ze polowanie na ubranka udane kupiłam chyba z 6 bluz i spodenek oraz kombinezon na zimejestem zadowolona bo najbardziej tego mi brakowało i tez że poszłam z siostrą połazic po ciuchlandach, spedzilysmy 4 godz az pieniadze sie skonczyły.
super - synuś będzie wystrojony
a jakie imię wybraliście??

Rinco to trzymam kciuki za dalsze staranka

Mezaga super, że nad morze jedziecie, gdzie dokładnie??
Udanego urlopiku życzę, trzeba się oderwać od codzienności

Malinko śliczna Twoja Lenka
trzymam kciuki za jej kupki
Stary 2011-08-06, 13:52   #4839
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Aha - no to może skoczę po wakacjach i zrobię. U mnie za oba badania w obu klasach igG i igM zapłacę 80zł - dzwoniłam i pytałam. O te z krwi pytałam raczej w sprawie małża, bo chciałabym, żeby i on zrobił a raczej nie uśmiecha mu się pobieranie wymazu z cewki moczowej.
Aga jakbys jechała do tarnowa na wymazy to ja ci polecam Małgorzate Chowaniec na krakowskiej. Ja duzo badań robie na MOstowej ale akurat co do wymazów to bardziej polecana jest ta babka

Rinco jestes z Tarnowa?

Tincia jakbys sie nie dostała w poniedziałek to zapytaj sie w jakiejs duzej aptece czy nie maja glukometrów darmowych, moja kumpela dostała własnie w aptece za free...A recepte na paski niech ci da gin albo lekarz pierwszego kontaktu

jakbym zjadła biały chleb to bym miala cukier 200 :/ mleko tez dramat - za to moge czasem big milka albo szarlotke - ale bez glukometru to ani rusz
Stary 2011-08-06, 13:54   #4840
paulinaizabela
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczek

paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05
Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 32, last @ 23,06
Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 38, last @ 04,07
Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 43, last @ 6,07
Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 3, last @ 09,07
Alexa83 (Ola, 28 lat, Bielsko) cykl 15, last @ 10,07
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 45, last @ 13,07
Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 3, last @ 13,07
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 29, last @ 28,07
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 29, last @ 03,08

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 7 zafasolkowanych:

xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 13 marca 2012)

Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa, Sas Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2011-08-06 o 13:56
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 14:02   #4841
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

uczynię to z przyjemnością... moj tata się urodził 13 a ja 16
ja 20 marca, 18 marca moja szwagierka, a 17 kuzyn. Z początku marca też mam trochę rodzinki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 18:01   #4842
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:

Tincia jakbys sie nie dostała w poniedziałek to zapytaj sie w jakiejs duzej aptece czy nie maja glukometrów darmowych, moja kumpela dostała własnie w aptece za free...A recepte na paski niech ci da gin albo lekarz pierwszego kontaktu

jakbym zjadła biały chleb to bym miala cukier 200 :/ mleko tez dramat - za to moge czasem big milka albo szarlotke - ale bez glukometru to ani rusz
Dziekuje za wskazowki Jak nie dostane w rpzychodni glukometru, to kupie- jak trza to trza... Z receptami, to problemu nie bedzie jak cos. A mysle, ze moze byla jakas "akcja" akurat, ze udalo jej sie w aptece dostac glukometr.
A mam pytanko z ciekawosci. Czesto mierzysz cukier? co posilek? czy jak. A jak skoczy wysoko,to co wtedy?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
ja 20 marca, 18 marca moja szwagierka, a 17 kuzyn. Z początku marca też mam trochę rodzinki
Ja tez marzec Co prawda 31, ale zawsze marzec

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Tincia, Danika bardzo Wam współczuję cukrzycy

Jak widać każdy ma coś swojego Trzeba dać rade i tyle...

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Witam weekendowo
Myslalam, ze gdzies sie wybierzemy, ale jest taki upal ze nie daje rady, bylam 30min na dworze i juz mi dzis starczy... Wole film na kompie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-06, 18:39   #4843
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za wskazowki Jak nie dostane w rpzychodni glukometru, to kupie- jak trza to trza... Z receptami, to problemu nie bedzie jak cos. A mysle, ze moze byla jakas "akcja" akurat, ze udalo jej sie w aptece dostac glukometr.
A mam pytanko z ciekawosci. Czesto mierzysz cukier? co posilek? czy jak. A jak skoczy wysoko,to co wtedy?
na początku mierzyłam po wszystkim co zjadłam zeby zobaczyc co jak działa na mnie. Teraz na czczo i po sniadaniu, obiedzie i kolacji. No i jak jem coś nowego na drugie sniadania albo powdwieczorek to tez mierze.

Jak skoczy wysoko to ide na spacer, trzeba sie ruszac zeby zbic szybko cukier po drodze sie wsciekam ale nie zdarzylo mi sie dawno, ostatnio 150 mialam po musli z lidla, którego wczesniej nie jadłam
Stary 2011-08-06, 19:46   #4844
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Mezaga super, że nad morze jedziecie, gdzie dokładnie??
Udanego urlopiku życzę, trzeba się oderwać od codzienności
A to już chyba pisałam - do Przebrna

Cytat:
Aga jakbys jechała do tarnowa na wymazy to ja ci polecam Małgorzate Chowaniec na krakowskiej. Ja duzo badań robie na MOstowej ale akurat co do wymazów to bardziej polecana jest ta babka
Danika nie będę jechać do Tarnowa. Zrobię sobie u siebie.

Cytat:
Darmowe glukometry dają w aptekach przy zakupie 2 opakowań pasków z tego co pamiętam. Ja tak dostałam swój. Na paski dobrze jest mieć receptę bo są bardzo drogie.
Stary 2011-08-06, 21:13   #4845
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
My dziś pracowaliśmy w domu i ogrodzie - trzeba było coniecno ogarnąć, bo przez ostatnie 3 tygodnie (urlop+przygotowania) trochę się wszystko zabiedbało... A jutro może pojedziemy na jakąś wycieczkę rowerową o ile nie będzie padać

Danika, tak jestem z Tarnowa, a Ty też?
Stary 2011-08-06, 21:45   #4846
Tincia
Wtajemniczenie

danika- ja duzo spaceruje To chyba dobrze,wlasnie probowalam sprawdzic programy z glukometrami, ale znalazlam tylko tyle, ze stare wymieniaja na nowe.

mezaga- moze faktycznie takie promocje robia, bo to sprytne skoro paski drogie a i tak trzeba je kupic Z recepta nie bede miala problemu.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-07, 10:37   #4847
mezaga
Zakorzenienie

Paulinko zmień mi proszę datę ostatniej @ na 07.08 - cykl 46.
Znowu franca przyszła po 25 dniach. I znowu muszę przełożyć wizytę, bo 1 września wypada mi następna. Mam nadzieję, że da się przełożyć na wcześniej.
Stary 2011-08-07, 11:02   #4848
magdulec
Zadomowienie

tincia i danika z tą cukrzycą tzreba chyba porozmawiać.

rinco ja bym pojezdziła na rowerze, z tz lublimy jezdzic tym bardziej ze mieszkami koło lasu i jest duzo sciezek rowerowych koło nas.

mazaga a ta @ nalezy jej sie.

paulinko imionka wybrane jak narazie jest wersja Gabriel Edward(pisalam juz wczesniej ale pewnie nie doczytałas )
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:55   #4849
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
rinco ja bym pojezdziła na rowerze, z tz lublimy jezdzic tym bardziej ze mieszkami koło lasu i jest duzo sciezek rowerowych koło nas.
No i zrobiliśmy 40 km, z jedną dłuższą przerwą na poleżenie na kocu nad wodą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:37   #4850
alexa83
Raczkowanie

poproszę o zmianę @ na 08.08

alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 13:17   #4851
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam z kawką
A co tu takie pustki??
My w sobotę siedzieliśmy w domu i oglądalismy filmy na dvd...a w niedzielę zrobiliśmy małą wycieczkę nad wodę

Cytat:
Paulinko zmień mi proszę datę ostatniej @ na 07.08 - cykl 46.
Znowu franca przyszła po 25 dniach. I znowu muszę przełożyć wizytę, bo 1 września wypada mi następna. Mam nadzieję, że da się przełożyć na wcześniej.
Co za franca tylko plany psuje
Mam nadzieję, że nie będzie problemu z przełożeniem wizyty

a co do urlopiku to faktycznie pisałaś...coś z pamięcią u mnie nie teges

Cytat:
paulinko imionka wybrane jak narazie jest wersja Gabriel Edward(pisalam juz wczesniej ale pewnie nie doczytałas )
wybacz mi moją sklerozę
ładne imionka

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
No i zrobiliśmy 40 km, z jedną dłuższą przerwą na poleżenie na kocu nad wodą
super wyprawa

Cytat:
Napisane przez alexa83 Pokaż wiadomość
poproszę o zmianę @ na 08.08

trzymam kciuki za nowy cykl

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczek

paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05
Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 32, last @ 23,06
Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 38, last @ 04,07
Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 43, last @ 6,07
Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 3, last @ 09,07
Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 3, last @ 13,07
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 29, last @ 28,07
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 29, last @ 03,08
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 46, last @ 07,08
Alexa83 (Ola, 28 lat, Bielsko) cykl 16, last @ 08,08

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 7 zafasolkowanych:

xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 13 marca 2012)

Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa, Sas Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać
Stary 2011-08-09, 18:09   #4852
danika
Zakorzenienie

Alexa wstrętna małpa przytulam

Rinco tak, jestem tarnowianka
Stary 2011-08-09, 21:30   #4853
Tincia
Wtajemniczenie

HI,
U mnie w końcu jakieś przychodniane dobre wieści
Byłam u diabetologa, pani doktor konkretna, wszystko omówiła itd- tak jak powinno być, dostałam glukometr z zestawem i recepte na paski,a na recepte to one jak za darmo
Dziś siedzę i się cały dzień "bawię" w kłócie i sprawdzam co i jak... nie najgorzej mi idzie dietowanie, bo cały dzień w normie się trzymam
To na tyle.
Czułam potrzebę podzielenia się z Wami

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-09, 21:32   #4854
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
HI,
Byłam u diabetologa, pani doktor konkretna, wszystko omówiła itd- tak jak powinno być, dostałam glukometr z zestawem i recepte na paski,a na recepte to one jak za darmo
Dziś siedzę i się cały dzień "bawię" w kłócie i sprawdzam co i jak... nie najgorzej mi idzie dietowanie, bo cały dzień w normie się trzymam
To na tyle.
to super, że wszystko jest w porządku

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 10:09   #4855
danika
Zakorzenienie

Cytat:
HI,
To na tyle.
super kochana oby tak dalej

ja własnie wczoraj byłam na wizycie i nie jest u mnie tak różowo, ale jakos dam rade u mnie najwiekszym problemm jest to ze mimo zwiększania insuliny i kalorycznosci diety dalej chudne a nie bardzo mam z czego ale najważniejsze zeby mała rosła
Stary 2011-08-10, 12:51   #4856
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
HI,
To na tyle.
to dobre wieści oby tak dalej!!

Cytat:
ja własnie wczoraj byłam na wizycie i nie jest u mnie tak różowo, ale jakos dam rade u mnie najwiekszym problemm jest to ze mimo zwiększania insuliny i kalorycznosci diety dalej chudne a nie bardzo mam z czego ale najważniejsze zeby mała rosła
bidulka
dasz radę Kochana...już niedużo Ci zostało
Stary 2011-08-10, 14:12   #4857
mezaga
Zakorzenienie

Udało mi się przesunąć wizytę na 30 sierpnia. To będzie 24dc więc myślę, że nie powinien mi się okres pojawić wtedy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 16:59   #4858
roksiakb
Raczkowanie

paulinaizabela, proszę o zmianę ostatniej @ na 08.08.11
Stary 2011-08-10, 18:54   #4859
alexa83
Raczkowanie

Ech mam już dosyć tych lekarzy masakra... byłam dziś i u gina stwierdził, że testosteron w normie bo na normie jest do 109 a ja mam 102 to sie mieszcze, potem poszłam do endo powiedziała, że górna granica i, że mam zrobić DHEA, androstedion i testosteron wolny mam zamiar na to pójść jutro mam nadzieję, że nie ma znaczenia w którym dniu? a testosteron moge jutro też powtórzyć? coś jeszcze powinnam zrobić ?? Mezaga ekspercie podpowiedz a no i to co mi pisałaś ostatnio chyba?

alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 19:18   #4860
mezaga
Zakorzenienie

Alexa - LH, FSH, Estradiol, prolaktyna. A ten androstendion, DHEA ja miałam zrobić w 23 dniu cyklu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości