Śląskie Panny Młode cz.II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-09, 08:56   #4831
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Piękna suknia!!!!!!!!! Nad dodatkami już myślałaś??? Jakie buciki?

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 09:47   #4832
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Piękna suknia!!!!!!!!! Nad dodatkami już myślałaś??? Jakie buciki?
Tzn na głowe na pewno jakas woalka, moze biale, krotkie rekawiczki, buty biale, moze satynowe - Menbur ma piekne butki.

W salonie w ktorym zamowilam suknie, mam po Nowym Roku darmowa stylizację, ale już wstępnie coś wymyslilysmy...

Kolor przewodni slubu i wesela to czerwony, wiec... Myslalysmy aby okolo godz 21-22 podczas wesela dopiąc do sukni pas w kolorze czerwonym, z dluga - do konca sukienki kokarda, czerwone buty i jakies czerwone kolczyki

Mam nadzieje, ze zrobie wrazenie na gosciach

Sesję plenerowa planujemy w Wenecji, wiec ten kolor ladnie sie wpasuje w otoczenie, kupie jakas czerwona maseczke na twarz i voila!
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 10:03   #4833
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marketka Pokaż wiadomość
Śliczna

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Ta również
Fajny myk z tą koronką i kołnierzem na ramiona

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 10:15   #4834
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna!

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Masz moją datę witaj

To ja też napisze coś bliżej bo chyba tu nie pisałam:
Suknia - jest
http://www.sarah.com.pl/oferta_szcze...dp=218&start=0
Dj - Legato z Rybnika
Kościół- zaklepany godzina : 14 wstępnie
Sala - jest zarezerwowana
Kamerzysta - roi studio
Kolor przewodni : fioletowo - zielono- różowy
na razie tyle
Ładna sukienka
Byłam na weselu, które prowadził p.Adam - super impreza

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny

Czy mogę dołączyć?
Ślub mamy 7 września 2013r.

Jakie informacje powinnam wpisać aby się dopasować ?
Witaj

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 10:36   #4835
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Tzn na głowe na pewno jakas woalka, moze biale, krotkie rekawiczki, buty biale, moze satynowe - Menbur ma piekne butki.

W salonie w ktorym zamowilam suknie, mam po Nowym Roku darmowa stylizację, ale już wstępnie coś wymyslilysmy...

Kolor przewodni slubu i wesela to czerwony, wiec... Myslalysmy aby okolo godz 21-22 podczas wesela dopiąc do sukni pas w kolorze czerwonym, z dluga - do konca sukienki kokarda, czerwone buty i jakies czerwone kolczyki

Mam nadzieje, ze zrobie wrazenie na gosciach

Sesję plenerowa planujemy w Wenecji, wiec ten kolor ladnie sie wpasuje w otoczenie, kupie jakas czerwona maseczke na twarz i voila!
Pomysł z czerwonymi dodatkami super!!! Ja to bym się nawet pokusiła i już od początku założyła czerwone buty, kolczyki i bukiecik czerwony do tego

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-11-09, 10:49   #4836
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pomysł z czerwonymi dodatkami super!!! Ja to bym się nawet pokusiła i już od początku założyła czerwone buty, kolczyki i bukiecik czerwony do tego

Szczerze, ja tez, ale Pan Młody padnie

P.S. Bukiet czerwony to na pewno, myslalam o czerwonych rozach poprzetykanych biala cantadesca moze czerwone paznokcie... hmmm...

Edytowane przez Słodkaaa
Czas edycji: 2012-11-09 o 10:50
Stary 2012-11-09, 15:25   #4837
nancy1985
Raczkowanie

Cytat:
Chodziło mi o laser tnący bo na zaproszeniach masz wycięte elementy i zastanawiałam się jak je wycięłaś, bo ja też miałam plan robienia zaproszeń własnoręcznie, ale jeszcze się waham, bo jak już pisałaś taniej nie wyjdzie..
aaaa nie, nie mam lasera brzegi wycinałam dziurkaczem brzegowym - takim - http://allegro.pl/ewa-dziurkacz-brze...709213263.html - bardzo fajna rzecz. Papiery wybierałam dość długo. Pocieszającym argumentem jest fakt, że robione zaproszenia na pewno będą oryginalne tylko ja zaczelam juz jakis czas temu, bo mam do zrobienia ok 60-70 zaproszeń.

A własnie czerwcowe dziewczyny, kiedy planujecie rozdawac zaproszenia? Bo ja myslalam luty/marzec i do konca kwietnia potwierdzenia.

Cytat:
Bardzo ładna

Nancy
nancy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 17:52   #4838
marketka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Hmm nie wiem, bo oni i tak by musieli krecic przez wiele godzin material, zeby zrobic pozniej z niego klip, ale moze bedzie jakis rabat za to, ze tylko jeden klip i reszta surowego materialu? Napisz/zadzwon/przejedz sie do Pana Marcina, na pewno wszystko Ci wyjasni

P.S. Sliczna wybralas suknie!
No właśnie wiem, że będą musieli, z tym, że starczyłoby mi gdyby kręcili do tortu czyli byliby krótko.. nie zależy mi na filmie z zabawy tylko na klipie z przygotowań, przyjazdu Pana młodego, KOŚCIOŁA, przyjazdu na salę, toastu, pierwszego tańca i tortu to mi wystarczy więc o 17 mogą już jechać do domu byle była przysięga nagrana no i taka oprawa jakaś jak opisałam muszę się z nimi dogadać..

P.S. Dziękuję

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Ja znam Adę za slubu brata mojego Narzeczonego, oraz ze ślubu kuzynki żony brata :P bardzo fajna dziewczyna

Dziewczyny mam sukienke

http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3749

Cytat:
Napisane przez nancy1985 Pokaż wiadomość
aaaa nie, nie mam lasera brzegi wycinałam dziurkaczem brzegowym - takim - http://allegro.pl/ewa-dziurkacz-brze...709213263.html - bardzo fajna rzecz. Papiery wybierałam dość długo. Pocieszającym argumentem jest fakt, że robione zaproszenia na pewno będą oryginalne tylko ja zaczelam juz jakis czas temu, bo mam do zrobienia ok 60-70 zaproszeń.

A własnie czerwcowe dziewczyny, kiedy planujecie rozdawac zaproszenia? Bo ja myslalam luty/marzec i do konca kwietnia potwierdzenia.

Bardzo ładna

Nancy
o jacie, nie wiedziałam, że taki istnieje fajnie no ja mam ok. 80 zaproszeń, sama nie wiem jeszcze czy się w to pakować

też myślałam nad lutym, pewnie coś koło tego co piszesz będziemy zaczynac rozwozić

Dzięki

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

A my myślimy już trochę nad podróżą poślubną
teraz są już oferty first minute i rabaty -30% no i byłoby z głowy, a nie później szukanie "lastów".. ta świadomość, że po wyczekanym ślubie jest zarezerwowany odpoczynek.. zwłaszcza że w tym roku nigdzie nie byliśmy

A Wy wybieracie się?

01.01.2012 r.

15.06.2013 r.
marketka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 19:50   #4839
nutik
Rozeznanie

My chyba pojedziemy do USA Takie mamy marzenie od dawna żeby tam razem skoczyć, więc podróż poślubna to idealna opcja. Tylko skąd wziąć kaskę...hmmm
nutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 20:05   #4840
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
wow, prześliczna
w którym salonie kupowałaś?
Cytat:

A my myślimy już trochę nad podróżą poślubną
teraz są już oferty first minute i rabaty -30% no i byłoby z głowy, a nie później szukanie "lastów".. ta świadomość, że po wyczekanym ślubie jest zarezerwowany odpoczynek.. zwłaszcza że w tym roku nigdzie nie byliśmy

A Wy wybieracie się?
ja właśnie rok temu tak zrobiłam ze zarezerwowałam podróż poślubną w listopadzie (na maj) na first minute no i się cieszyłam że mamy to "z głowy", a tu co się okazało? w dniu naszego ślubu dostaliśmy maila że wycieczka została odwołana tak więc na 3 tygodnie przed zaplanowanym urlopem zostaliśmy bez wycieczki i ostatecznie i tak po ślubie szukaliśmy czegoś na szybko
Byliśmy na Teneryfie którą gorąco polecam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2012-11-12 o 18:52
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-10, 14:48   #4841
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Byłam na weselu, które prowadził p.Adam - super impreza

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

ciesze się

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 07:33   #4842
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie wiem, że będą musieli, z tym, że starczyłoby mi gdyby kręcili do tortu czyli byliby krótko.. nie zależy mi na filmie z zabawy tylko na klipie z przygotowań, przyjazdu Pana młodego, KOŚCIOŁA, przyjazdu na salę, toastu, pierwszego tańca i tortu to mi wystarczy więc o 17 mogą już jechać do domu byle była przysięga nagrana no i taka oprawa jakaś jak opisałam muszę się z nimi dogadać..

P.S. Dziękuję
Nie ma sprawy, w razie pytan pisz, jak bede mogla to pomoge

Slodka za suknie, super myk z ta koronka z kolnierzem
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-12, 20:23   #4843
nutik
Rozeznanie

Dziewczęęęta, coś ucichło!

To ja mam pomysł na temat dla śląskich PM-ek!
Moje drogie, jakie są u Was w rodzinach tradycje weselne? Czy macie zamiar urządzić np. Polterabend (trzaskanie)? Czy macie wykupiny po przyjeździe Pana Młodego po Młodą? Piszcie o wszystkich fajnych zwyczajach, ciekawa jestem, czy mamy podobnie

A czy któraś z Was myślała o wykorzystaniu motywów związanych z naszym regionem na swoim weselu?
Stary 2012-11-13, 07:19   #4844
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość

Moje drogie, jakie są u Was w rodzinach tradycje weselne? Czy macie zamiar urządzić np. Polterabend (trzaskanie)? Czy macie wykupiny po przyjeździe Pana Młodego po Młodą? Piszcie o wszystkich fajnych zwyczajach, ciekawa jestem, czy mamy podobnie

A czy któraś z Was myślała o wykorzystaniu motywów związanych z naszym regionem na swoim weselu?
U nas w zaglębiu tak nie ma ale jest fajny zwyczaj korony zazwyczaj dzień przed weselem, znajomi tworza bramę z gałazek sosna (czy co ) i do tego kwiatuszki się daje kokardki a znajomi w tym czasie piją:P

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-13, 10:29   #4845
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wow, prześliczna
w którym salonie kupowałaś?

Dziekuję zakochałam sie w niej Nie wiem jak wytrzymam te parę miesięcy do czasu aż przyleci do Salonu

Kupiłam ją w Salonie Sukien Ślubnych Anna w Katowicach przy ul. Andrzeja. Polecam salon i Panią Gabrielę - cudowna osoba
Stary 2012-11-15, 00:11   #4846
nutik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
U nas w zaglębiu tak nie ma ale jest fajny zwyczaj korony zazwyczaj dzień przed weselem, znajomi tworza bramę z gałazek sosna (czy co ) i do tego kwiatuszki się daje kokardki a znajomi w tym czasie piją:P
A u nas tego nie zauważyłam. A co z resztą? Jak np wyglądają oczepiny? Ja byłam raz na weselu pod Łodzią gdzie oczepinu trwały ponad 1h! Byłam wtedy trochę zdezorientowana, bo u nas jest rach-ciach, welon i muszka rzucone i impreza kręci się dalej ;P
Stary 2012-11-15, 07:43   #4847
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:

Ja jestem z Mysłowic, u mnie dzień przed weselem jest trzaskanie i wykupiny również. Na wykupiny przygotowałam papier toaletowy z motywami dolarów, dodatkowo kupiłam euro do zabawy dla dzieci. Powycinałam gazety na wielkość tych papierowych euro do zabawy, do tego gumkami spięłam do tego te dolary z papieru toaletowego i wszystko do walizki zamknęłam i dałam mężowi fajnie wyszło na filmie i nie wygląda na zabawowe

Co do salonów sukien - kupowałam w Sarah - bardzo miła obsługa Pani Aneta super w sobotę jadę po odbiór mojej sukni ślubnej, którą dałam do wyprania. Wystawiłam ją na al.
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-15, 09:40   #4848
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
A u nas tego nie zauważyłam. A co z resztą? Jak np wyglądają oczepiny? Ja byłam raz na weselu pod Łodzią gdzie oczepinu trwały ponad 1h! Byłam wtedy trochę zdezorientowana, bo u nas jest rach-ciach, welon i muszka rzucone i impreza kręci się dalej ;P
U nas też bo zabawy są w trakcie wesela a tam zazwyczaj przy oczepinach dopiero i dlatego to tyyyyyle trwa

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 19:55   #4849
Słodkaaa
Zakorzenienie

dziewczyny sorki, ale ja teraz trochę z innej beczki

Domu szukają dwie ok. 2-3 miesieczne suczki. Będą raczej średniej wielkości. Obecnie są w domu tymczasowym, ale opiekująca się nimi Pani nie daje rady - opiekuje się też dwoma dorosłymi psami, ponadto ma dzieci. na CITo szukamy domu.

Podaję link do facebooka https://www.facebook.com/media/set/?...4999335&type=1

Udostępniajcie!

Dziewczynki są obecnie w Jaworznie
Stary 2012-11-18, 20:12   #4850
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
A u nas tego nie zauważyłam. A co z resztą? Jak np wyglądają oczepiny? Ja byłam raz weselu pod Łodzią gdzie oczepinu trwały ponad 1h! Byłam wtedy trochę zdezorientowana, bo u nas jest rach-ciach, welon i muszka rzucone i impreza kręci się dalej ;P
Przez minione 5 lat chodziłam po weselach no i nastało moje i jak sie naoglądałam oczepin tradycyjnych to mi sie odechciało. Nie chciałam zeby ktos z tłuczkiem albo chochlą latał mi nad moją fryzurą wiec wymyśliłam a mój narzeczony sie nie sprzeciwiał ze u nas bedza skromne oczepiny. Wiec jak wybila 12 to mój już mąż podszedł zdjął mi delikatnie welon i ja go rzuciłam za siebie a ja podeszła i zdjęłam mu krawat i on rzuciła za siebie. Wiekszość była zdziwiona ale mi tak pasowało i tak zrobiła

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Z moim także zrezygnowaliśmy z wykupin. Mieszkaliśmy przed slubem razem więc i przed ślubem spędzieliśmy razem noc. Tydzien prze wybrałam sobie biżuterie pasującą do mojej sukni wiec juz byłam wykupiona. Jak wyszłam z pokoju w którym pomagała mi sie ubrać świadkowa mój M. założył mi biżu i dał bupiet ślubny a ja mu przypiełam butonierkę. Mi sie wydaje że każdy powiniem pod siebie dopasować przesądy i zwyczaje tak żeby jemu było wygodnie
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309

Edytowane przez Mediona
Czas edycji: 2012-11-18 o 20:13
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-18, 21:45   #4851
nutik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Przez minione 5 lat chodziłam po weselach no i nastało moje i jak sie naoglądałam oczepin tradycyjnych to mi sie odechciało. Nie chciałam zeby ktos z tłuczkiem albo chochlą latał mi nad moją fryzurą wiec wymyśliłam a mój narzeczony sie nie sprzeciwiał ze u nas bedza skromne oczepiny. Wiec jak wybila 12 to mój już mąż podszedł zdjął mi delikatnie welon i ja go rzuciłam za siebie a ja podeszła i zdjęłam mu krawat i on rzuciła za siebie. Wiekszość była zdziwiona ale mi tak pasowało i tak zrobiła

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Z moim także zrezygnowaliśmy z wykupin. Mieszkaliśmy przed slubem razem więc i przed ślubem spędzieliśmy razem noc. Tydzien prze wybrałam sobie biżuterie pasującą do mojej sukni wiec juz byłam wykupiona. Jak wyszłam z pokoju w którym pomagała mi sie ubrać świadkowa mój M. założył mi biżu i dał bupiet ślubny a ja mu przypiełam butonierkę. Mi sie wydaje że każdy powiniem pod siebie dopasować przesądy i zwyczaje tak żeby jemu było wygodnie
Zgadzam się z tym, nie ma co się wpędzać w jakieś absurdy. Też bym chciała podobne oczepiny jak Ty Ja mam takie dylematy, bo u mnie w rodzinie od dawna nikt nie miał wesela (ostatnio moje ciotki 16 lat temu) i po prostu nie wiem co zaplanować. Ale oczepiny chyba będą takie jak piszesz i tak samo bez wykupin, bo to tylko raz u kogoś widziałam. Po prostu TŻ przyjedzie, on mi da kwiaty, ja jemu przypne kwiotka, potem błogosławieństwo i ziuuum do kościoła

Edytowane przez nutik
Czas edycji: 2012-11-18 o 21:46
Stary 2012-11-19, 11:53   #4852
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Dziewczyny mam pytanie, byłyście może na targach ślubnych wczoraj w Sosnowcu?

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Zgadzam się z tym, nie ma co się wpędzać w jakieś absurdy. Też bym chciała podobne oczepiny jak Ty Ja mam takie dylematy, bo u mnie w rodzinie od dawna nikt nie miał wesela (ostatnio moje ciotki 16 lat temu) i po prostu nie wiem co zaplanować. Ale oczepiny chyba będą takie jak piszesz i tak samo bez wykupin, bo to tylko raz u kogoś widziałam. Po prostu TŻ przyjedzie, on mi da kwiaty, ja jemu przypne kwiotka, potem błogosławieństwo i ziuuum do kościoła

Ja z moim obecnym mężem 6 lat mieszkamy razem, ślub był w zeszłym roku, więc 5 lat za sobą mieliśmy ale teście się uparli, że wykupiny muszą być a że nie chcielismy się dodatkowo kłócić z błachego powodu, wykupiny były.
Stary 2012-11-19, 12:06   #4853
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Ja byłam rok temu, strata czasu i co gorsza - pieniedzy
Nie kumam tej idei pobierania kasy za wstep na impreze gdzie z zalozenia chce sie cos sprzedac...

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-19, 15:23   #4854
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem z Mysłowic, u mnie dzień przed weselem jest trzaskanie i wykupiny również. Na wykupiny przygotowałam papier toaletowy z motywami dolarów, dodatkowo kupiłam euro do zabawy dla dzieci. Powycinałam gazety na wielkość tych papierowych euro do zabawy, do tego gumkami spięłam do tego te dolary z papieru toaletowego i wszystko do walizki zamknęłam i dałam mężowi fajnie wyszło na filmie i nie wygląda na zabawowe

Co do salonów sukien - kupowałam w Sarah - bardzo miła obsługa Pani Aneta super w sobotę jadę po odbiór mojej sukni ślubnej, którą dałam do wyprania. Wystawiłam ją na al.

Ja też kupowałam w Sarah i też sądze że babeczki są super

A jaką miałaś można wiedzieć ?

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-19, 16:45   #4855
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:

Ja chciałam jechać ale kompletnie o nich zapomniałam i przypomniałam sobie dopiero o 16 godzinie i wtedy już nie było najmniejszego sensu jechać A Ty byłaś?
Ja się chyba wybiorę dopiero na targi w Katowicach

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 09:49   #4856
patrycja11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
Ja chciałam jechać ale kompletnie o nich zapomniałam i przypomniałam sobie dopiero o 16 godzinie i wtedy już nie było najmniejszego sensu jechać A Ty byłaś?
Hej Laseczki
Gdzie można sprawdzić terminy targów ślubnych??
Może wiecie kiedy są w Bielsku???
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 10:00   #4857
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
Gdzie można sprawdzić terminy targów ślubnych??
Może wiecie kiedy są w Bielsku???
Np. tutaj => http://www.informatortargowy.pl/targ...argi_kalendarz

Targi w Bielsku są 3.02.2013

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 09:42   #4858
Vegetka
Zakorzenienie

to zgłaszam się i ja ślązaczka, ślub w sierpniu 2013

Sala - Pod Różą - Wojska, obok Wielowsi
Zespół - Drops (są świetni, sama jestem muzykiem, więc znalezienie zespołu to był największy stres)
Sukni jeszzcze nie ma
Fotograf : Stylova.com
Makijaż: Jola Surmańska

Edytowane przez Vegetka
Czas edycji: 2012-11-23 o 22:16
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:33   #4859
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
to zgłaszam się i ja ślązaczka, ślub w sierpniu 2013

Sala - Pod Różą - Wojska, obok Wielowsi
Zespół - Drops (są świetni, sama jestem muzykiem, więc znalezienie zespołu to był największy stres)
Sukni jeszzcze nie ma
Hej
Miałam to samo, mimo iż muzykiem nie jestem. Ale zależało mi na dobrym brzmieniu i zabawianiu gości- w różnym wieku i różnych językach. Jakie było moje rozczarowanie, kiedy z pierwszą datą wymarzony zespół nie mógł u nas zagrać. Rok szukałam ich następców- z niepowodzeniem. Potem przesunęliśmy datę i wzięliśmy ten zespół, który tak nam się podobał. I jaka radość słyszeć od gości, że to najlepszy zespół jaki ich bawił

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-11-24, 08:59   #4860
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Witajcie dziewczyny
będę zaglądać tutaj częściej, postanowiłam pomóc w siostrze w przygotowaniach do ślubu i wesela co prawda ślub w czerwcu 2014 ale zaczynam już dziś Sala zamówiona już dawno, kamerzysta i fotograf też oraz wodzirej.

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
Najlepszymi targami na jakich byłam to targi w Katowicach, więc nic nie straciłaś. Myślałam, że całość odbędzie się na hali Expo Silesia, jednak niestety pomyliłam się - DorJan typowa studniówkowa sala, gdzie wystawców było mało, co rozczarowało mnie. Bilet wstępu od osoby wyniósł: 10,00 zł, co uważam za dosyć drogie jak na taką ilość wystawców. Przewagę stanowiły cukiernie z Mysłowic, Sosnowca i okolic, suknie ślubne, jednak kilka salonów, fotografowie, kilka zespołów. Ciasta smaczne. Tydzień wcześniej byłam na targach w Okrąglaku, gdzie zapraszano mnie abym przedstawiła swoją ofertę. Pojechałam zobaczyć, również mało chętnych, jednak były zaproszenia, firmy dekorujące sale i kościoły ale jednak najwięcej jest w Katowicach, odbywają się 10 lutego 2013 także warto i z tego co pamiętam bilet wstępu również 10,00 zł kosztuje.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Ja też kupowałam w Sarah i też sądze że babeczki są super

A jaką miałaś można wiedzieć ?
Oto moja suknia ślubna .
Szukając tej "jedynej" sukni ślubnej byłam w wielu salonach nie tylko w Katowicach, przeglądałam suknie również w sieci, jednak nic mi się nie podobało. Przypadła mi jedna suknia do gustu w salonie Agnes, w zasadzie byłam już zdecydowana. Moja przyjaciółka a zarazem świadkowa wyciągnęła mnie do salonu Sarah, akurat miałyśmy po drodze, weszłyśmy, jednak moje myśli krążyły wokół wcześniej wybranej, nie chciałam patrzeć na inne.

Suknia, którą w końcu zamówiłam nie podobała mi się na manekinie, nie chciałam jej nawet przymierzać ale po chwili stwierdziłam, że niczym nie ryzykuję i przymierzyć mogę. Olśniło mnie a moja decyzja o wyjątkowej sukni slubnej zmieniła się. Poczułam jakbyśmy były ze sobą związane. Ta i żadna inna. Przyjechałam z mamą do salonu w celu pokazania jej mojej wybranki. Mama nie chciała abym ją przymierzyła "beznadziejna, brzydka, nie mierz jej" mówiła a ja postawiłam na swoje i dałam do zrozumienia, że zmieni zdanie. Zmieniła jak mnie w niej zobaczyła, popłakała się i stwierdziła, że wyglądam wyjątkowo i w takiej sukni mnie widzi na moim ślubie. Także taka moja historia Panie pracujące w salonie przemiłe, w niektórych salonach spotkałam się z opryskliwością i brakiem zainteresowania, natomiast tutaj pełen profesjonalizm a obsługa zasługuje na medal i podwyżkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości