![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V
schodzą, szkoda że tylko przy stanikach dla nastolatek, tam można dostać 65... ale AA lub A -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Calzedonia i Intimissimi to jedna firma, nie zauważyłyście jak zawsze maja sklepy parami? W Calze mają kostiumy kąpielowe, ale bielizny nie widziałam.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
z Inti miałam stanik, który kosztował około 90zł z tego co pamiętam i rozciągnął się w tempie ekspresowym. Pomijam, że od początku najprawdopodobniej dopasowanie pozostawiało wiele do życzenia, ale to, co się z nim stało w ciągu dwóch tygodni, było porażką, nie dało się go nosić. To już wolę Triumphowe biustonosze, jeżeli mam wybierać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
Wizażanki, mam do Was pytanie odnośnie staników.
Mianowicie nie jestem do końca pewna swojego rozmiaru. Mój obwód pod biustem to 74 cm, a w biuście 92. Zwykle pasują na mnie mniej rozciągliwe 75C, ale zawsze muszę brać coś z szerokimi fiszbinami, bo moje piersi są raczej płaskie i szeroko rozstawione... A chciałabym zainwestować w jakiś stanik (tak do 70 zł - niestety nie mogę sobie pozwolić na większy wydatek), ale taki który podkreślał piersi i lekko je unosił. Taki w miarę uniwersalny, na co dzień, ale nie z zupełnie miękką miseczką. Jak sądzicie, powinnam zainwestować w 75C czy raczej w 70D? Niestety obecnie jestem w małym mieście, jest u mnie tylko jeden butik z takim rozmiarem biustonosza, ale wiele moich znajomych go zachwalało. Kupienie przez internet nie wchodzi w grę, bo co jak co, ale stanik muszę przymierzyć. Proszę Was o pomoc i poradę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiane w internecie staniki (za sklepów) można odesłać w ciągu 10dni, jedynie nie mogą mieć śladów noszenia i oderwanych metek. Za 70zł raczej nie znajdziesz nowego, dobrego biustonosza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4837 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Autorka tamtego posta chyba nie wiedziała co pisze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2013-08-19 o 07:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 |
Wtajemniczenie
|
Patrząc po wymiarach to możesz się łapać na rozmiarówkę z Gai. Idź, poprzymierzaj i się dowiesz czy to firma dla Ciebie. Z Gaią miałam do czynienia przed uświadomieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale, przypominam, było to kilka lat temu, może poprawili konstrukcję (wahałam się ostatnio nad modelem Gardenia, bo wyglądał jakby miał pionowe cięcie miski, ale w końcu nie zaryzykowałam). Poprzymierzać na pewno warto, a nuż trafisz na coś co będzie z Tobą kompatybilne. Przy okazji może w tym samym sklepie mają jakieś polskie marki i wtedy pamiętaj o Avie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Przyczajenie
|
A czy ktoś słyszał coś o tej stronie?http://www.lingeria.com.pl/index.php
mi poleciła koleżanka ona była zadowolona gdzieś mi sie chyba ich jeszcze reklama przewinęła bo coś mi sie ich znaczek kojarzy a fajne zdjęcia modeli mają i ze względu na cenę to chce wiedzieć wiecej o tej stronie.. Może ktoś coś na ten temat wie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4845 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Dopiero zaczynam swoje uświadamianie w kwestii odpowiedniego doboru stanika i planuję zakup pierwszego dobrego biustonosza chcąc pozbyć się tej całej dziadowskiej chińszczyzny raz na zawsze! W związku z tym kieruję do Was prośbę o sprecyzowanie przybliżonego rozmiaru. Moje wymiary to: pod biustem 67 cm, w biuście 83-84 cm. Według elektronicznego kalkulatora wyszło, że jest to 65C lub D. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
![]() Edytowane przez paaaatkaaaa Czas edycji: 2013-08-22 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
U mnie minęło kilka dni z Cleo Lucy i jestem zaskoczona, jak ładnie mogą wyglądać piersi w miękkim biustonoszu. W życiu nie spodziewałabym się, że cokolwiek będę na klatce miała w takim modelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4849 |
Raczkowanie
|
ja przy wymiarach 69 cm pod i 86 cm w lekkim pochyleniu w biuście z 65E musiałam się przesiąść na 65F... chyba że rozmiarówka Hendersona jest jakaś insza a i przy 65F mi mostek idealnie nie przylega... albo dlatego, ze jest za wysoki? i dlatego, że to bardotka? sama nie wiem juz...
![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4851 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4853 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
Pod biustem 66, w 75, jaki rozmiar będzie dla mnie najlepszy? Mam prawie 17 lat (za dwa dni), noszę teraz zwykle 75A, ale jakoś niezbyt się w nim czuję. Pomożecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;42451594]A próbowałaś modeli Melissa i Bella?
![]() Ja też mam Lucy i mimo że to tylko 65DD, to ładnie leży, czas chyba na kolejne cleo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
witam, potrzebuje pomocy, sprawdzalam w kalkulatorach i kazdy podaje mi inny rozmiar. Moje wymiary to 66 pod biustem i 75 w biuscie. Wychodzi mi rozmiar 65aa lub 60b itp.. Jeszcze mam pytanie jakie sklepy maja w ogole takie rozmiary bo bylam w tylu stacjonarnych i zaden nie ma takich rozmiarow
![]()
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4858 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
65A powinnaś znaleźć. ja widziałam w Cubusie ten rozmiar. Polecam tez ON LY HER |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4859 |
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4254869 5]60b lub 65A.
65A powinnaś znaleźć. ja widziałam w Cubusie ten rozmiar. Polecam tez ON LY HER[/QUOTE] Ewa Michalak też się może nadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4254869 5]60b lub 65A.
65A powinnaś znaleźć. ja widziałam w Cubusie ten rozmiar. Polecam tez ON LY HER[/QUOTE] Dziekuje za odpowiedzi ![]() No wlasnie kupuje tylko w cubusie, ale nie jestem pewna czy dobrze leza bo mam wrazenie, jakby troche za duze byly ;/ a w tym kalkulatorze Ewy Michalak wyszedl mi rozmiar 65AA a takiego tam w ogole nie ma..
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.