|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Dziewczyny z 6 wrzesnia - 2 tygodnie!!!!
Cytat:
i nasz wlasnie na tym bedzie wzorowany. Wyobrazcie sobie ten z zalacznika tylko bez tych kwiatkow i bez tej figurki a czerwone tasiemki beda pomaranczowe
|
|
#4832 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aluniaaaaa- bez nerwów, dobrze będzie. Wszystko się uda, zobaczysz!
|
|
#4833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biorę nazwisko Tz ale początkowo chcialam łączone, Tż sie zbulwersowal i powiedział, że nie będę żona iksa-igreka tylko igreka i tak ma zostać ja wczoraj tancowalam w kole od sukni, żeby zobaczyć jak bedzie szło z Tż oczywiście kiecki nie widział. Byłam na make up próbnym, kolory w granacie szarości i czerni przełamane bezem, tzowi sie nie podobało, za mocno i za sztucznie stwierdził, ale później sobie poprawilam, tzn zmylam połowę dużo odjelam i juz mu sie w miarę podobało. On i tak woli mnie bez makijażu więc chyba stąd to negatywne nastawienie. wyslano z aplikacji mobilnej ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- [QUOTE=aluniaaaaa;47822061]Dziewczyny z 6 wrzesnia - 2 tygodnie!!!! Alunia, wlasnie oddech mi przyspieszył niebezpieczne! wyslano z aplikacji mobilnej
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na to mówi się po prostu piętrowy ew. że to tort angielski
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie, tort angielski to dokladnie to samo
![]() Mialam wczoraj fryzure probna
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
o i jak? jesteś zadowolona?
|
|
|
|
#4837 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się zrobiło gorąco w naszym wątku
Ile tu będzie emocji i przeżyć aż nie mogę się doczekać Dziękuję jeszcze raz za przypominajki ![]() Nam zostało jeszcze: -kupić balon strzelający -usadzić gości jeszcze raz po tym jak zbierzemy już wszystkie info -zakupić bieliznę pod suknię -umówić się na próbną fryzurę -umówić się na paznokcie -odebrać sukienkę -ustalić telefonicznie/mailowo z zespołem wyjście i przebieg wesela -spowiedź -spotkanie przed ślubem z proboszczem i ustalić wszystko -spotkać się ze świadkami żeby wiedzieli co mają i kiedy robić :O
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które miały wczoraj panieński - żyjecie? :-D ja ledwo
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Zadowolona
a i owszem Dzieki temu uswiadomilam sobie, ze musze cos do wlosow skombinowac, jakis grzebyk ladny, zeby po zdjeciu welonu cos zostalo na glownie, a nie zwykla fryzura.Dziewczyny pochwalcie sie co robilyscie na panienskim relacje poprosimy
|
#4841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostalam krolicze uszka i kokardke było mega, nie spodziewalam sie.
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój wieczór panieński za tydzień. Już się boję!
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
My bawiłiśmy się na mieście
miałysmy szarfy z napisem "goraczka panienskiej nocy" ja miałam sukienke w kolorze neonowego różu, reszta była na czarno. Najpierw kolejka pszczółek w jadnym barze , potem jakieś szoty z truskawką i tabasco (mniam) do tego śledzik a potem poszlysmy do klubu gdzie mieliśmy rezerwację , po jakimś czasie dolaczyli do nas panowie z kawalerskiego TŻta. W domu byłam około 2 w nocy bo te szoty mnie zabiły z relacji siostry wiem, że TŻ wracał do domu jako ostatni okolo 4
|
|
|
|
#4844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Super, że się wybawiłyście ![]() Ja też będę bawić się w piątek. Oby pogoda nam dopisywała bo nie mam planu B ![]() 26 dni Im jestem starsza tym bardziej się wzruszam, starzeje się
|
|
#4845 |
|
Raczkowanie
|
zakupilismy garniaka w sobote
obraczki tez dzisiaj odbieramy od wczoraj uczymy sie tanczyc,a powiem szczerze ze moj TZ mnie zaskoczyl bo on jest strasznie lewy do tanca,i ustalilismy ze bedziemy sie tylko "tulic" w tancu no i moze 2-3 obroty a on... znalazl uklad na yt i jest chetny zeby sie go nauczyc a w takcu jest chyba z 40 roznych figur normalnie masakraaa ale mnie zagial
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to super, ze wieczory panienskie udane
![]() I tak sie zastanawiam czy ja jakas dziwna jestem skoro nie chce panienskiego? Poza tym odebralam dzisiaj winietki
|
#4847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znaczy generalnie nie przepadam za otoczką, czytaj: penisy, świecące różki na opasce, mocne picie, limuzyna, striptizer itp. I nie lubię być w centrum uwagi Ale wyskoczyć gdzieś potańczyć bym poszła, bo zazwyczaj nie mam okazji a choć brak talentu to lubię sobie podygać na parkiecie ![]() Winietki bardzo ładne |
|
|
|
|
#4848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam dziś włosy farbować, ale tak mi się nie chce...Chciałam to wcześniej zrobić, a nie na ostatnią chwilę, bo w razie wpadki nie będzie mi wesoło
|
|
#4849 | ||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4850 |
|
Raczkowanie
|
Nie no laski, nie jestescie dziwne
ja poczatkowo tez średnio chcialam ale dziewczyny chyba bardziej liczyły na impreze niż ja ;-) teraz nie żałuję, było za☠☠☠iście ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- A z tymi włosami mi przypomnialas, ja musialabym teraz w niedziele żeby było ok na 6-ego żebym nie miala kasku
|
|
#4851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój wieczór był w sobotę i wyglądał następująco: dziewczyny przyjechały do mnie ok 20 posiedziałysmy godzinkę u mnie, wypiłyśmy po drinku i pojechałyśmy potańczyć ![]() Fajne uczucie być w gronie samych babek i obserwowa tych facetów próbujących swoich sił
|
|
#4852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi tam po prostu wyjście na tańce się marzy Wszystkiego innego mogłoby nie być.To teraz pytanie za sto punktów. Głupia ja wyrzuciłam ze świadomości, że mam suknię w odkrytymi ramionami i latało mi w co się ubieram przez ostatnie miesiące. Generalnie ja nie z tych co chodzą się byczyć na plaży i tyle co słońce złapało mnie jak po mieście chodziłam to tak opalenizny trochę złapałam. Złapałam niewiele, ale jednak widać trochę takie trójkąty od sukienki letniej (nie tak mocno jak np. ramiączka po całodniowym opalaniu na plaży, ale jednak trochę się odznacza). Ślub za miesiąc i 2 dni No i teraz nie wiem co ze sobą zrobić. Ostro peelingować się przez następny miesiąc żeby choć trochę to z siebie zedrzeć (da się w ogóle)? Solarium? Nigdy nie byłam, więc nie wiem z czym to się je. Jedna wizyta starczy? Na ile w ogóle się chodzi żeby się nie wiadomo jak opalić a jedynie jakoś to wyrównać? Bo na opaleniźnie mi nie zależy tylko na pozbyciu się śladów. Solarium natryskowe? To się podobno tylko kilka dni trzyma i jak porobią się zacieki to dramat będzie jeśli pójdę 3 dni przed ślubem a tu taka kicha. Samoopalacz? Nigdy nie używałam dziadostwa, nie wiem jaki dobry i czy nie będę wyglądać jeszcze tragiczniej. Jest jakieś inne wyjście? ... ratunku? Tak, wiem, bolerko. Mam, ale nawet się nie łudzę że przesiedzę w nim na weselu dłużej niż godzinę.
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie zaczelam opalac na solarium i bylam juz 2 razy (na 7 i 8 min). Zamierzam jeszcze isc ok 5-6 razy tez na ok 7min i mysle ze po takiej sesji bede juz dobrze opalona
(slub 13.09). Jestem przeciwna solarium na codzien ale slub ma sie raz w zyciu i ja tez blada wygladam jak chora :P
|
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Ja na solarium chodze od miesiaca,nie nam czasu i cierpliwosci zeby kezec plackiem na sloncu,nie chce byc mega opalona ale tez nue chce wygladac jak trup
dziewczyny kupilam sobie zarabczasta sukienke na panienski normalnie sie w niej zakochakam i mam jeszcze pytanie do dam ktore czesto kupuja szpilki,kupilam dzisiaj klasyczne szpilki i sa ba styk.zastanawiam sie czy nie wymienic na rozmar wiekszy,tylko znowu te beda mi spadywac z nogi bo mam luz w bokach.myslicie ze t co mam sie rozbija???
|
#4857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ten sam problem, mam opalone ramiączka od stroju kąpielowego i chyba będę musiała się złamać i pójść na solarium, choć boli mnie to bardzo, bo jestem przeciwniczką solarium
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
A z czego masz te buciki? Jesli ze skóry to na pewno Ci sie rozbija ale nie od razu wiec mozesz dac na rozbicie jeśli nie masz czasu pochodzić w nich domu, ja nie mam ze skóry ale też dam na rozbicie buciki poprawinowe, niby rozmiar dobry ale po bokach uciskalo juz po godzinie ;-/
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
buty nie sa ze skory, myslicie ze jak wloze do wiekszych dodatkowa wkladke to powinno byc ok? nie chodze na obcasach ale chce miec w domu jedna pare na wyjscia
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
no nic, chyba będę musiała się kopsnąć do jakiegoś solarium, a tak bardzo mi się nie chce Bo sęk w tym, że ja nie chcę się opalić tylko pozbyć się tych delikatnych śladów, ale chyba nie ma innej opcji.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Im jestem starsza tym bardziej się wzruszam, starzeje się

Bo sęk w tym, że ja nie chcę się opalić tylko pozbyć się tych delikatnych śladów, ale chyba nie ma innej opcji.