|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze grzmi a ja się boje siedzieć w burzę sama
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4835 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie na szczęście cisza i spokój, tylko po południu była burza. A też jestem sama.
Chyba zaraz włączę sobie jakiś odcinek Boso przez świat, na stronie tvp można za darmo oglądać Zawsze mi to poprawia humor, czuję się jakbym na jakiejś egzotycznej wycieczce była
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam magdę m i ćwiczę
dopiero rozgrzewka teraz zestaw numer 1
|
#4837 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam Twoją determinację, kiciu!
![]() To ja zmykam do Amazonii, zajrzę jeszcze potem
|
#4838 |
|
Rozeznanie
|
jesteś moją faworytką
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28965735]szalejesz
[/QUOTE] Hymmmm... nie wiem do której, aż nie zasne przed kompem. No ale dopiero do domu wróciłam. Byłam z TŻtem na spacerku, a wyszliśmy coś po 21. Później jak sie zmęczywszy wyskoczyliśmy do baru na soczek, ja standardowo grejpfrutowy, spotkaliśmy znajomych i wróciłam do domku. W końcu oprócz tego dzisiejszego pisania jakiś czas musiałam z TŻcikiem spędzić ![]() No to dobrej nocki i do juterka zapewne!!!!
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() determinacja jest bo efekty widać przynajmniej na brzuchu a od wagi trzymam sie z daleka. Dobre samopoczucie = lepsze efekty ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- ale teraz głodna jestem ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- dobra lecę spać bo znalazłam czekoladę w lodówce dobranoc
|
|
#4841 | |
|
Wtajemniczenie
|
A mi jak zwykle zeszło do późna i dopiero Was szczegółowo nadrobiłam. Pewnie wszystkie już śpicie, więc tylko sobie popiszę
![]() nena - pisałaś, że macie barmana, był tak się wyrażę w cenie sali czy załatwialiście sami? Zastanawiam się nad tą opcją, ale nie wiem czy z okolic Zamościa kogoś znajdziemy. Cytat:
![]() No, ale z tego co piszesz, to kształcą Was bardziej pod urzędnicze stanowiska. Pisząc o ministerstwie masz na myśli Rozwoju Regionalnego czy tak ogólnie każdy resort?
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie śpię i dalej piszę. w sumie dużo mi nie zostało. Więc kto wie, może do rana skończę
Nie no za godzinkę postanowiłam iść spać. Ale mam wenę, więc muszę z niej korzystać!
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
gosza jesteś niesamowita!
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Tak serio to został mi już tylko do napisania wstęp, wnioski końcowe (które częściowo już są) i podsumowanie. No i streszczenie na koniec A co najważniejsze tekst mam ładnie sformatowany, przypisy zrobione, tytuły i źródła wykresów, ilustracji, tabel... Pisałabym jeszcze dalej, bo spać mi się nie chce, ale kręgosłup mi już nawala. I szczerze powiem, że jestem z siebie zadowolona ![]() Edt. Jutro, tzn dzisiaj czeka mnie ciężki dzień, parę godzin snu,potem pisanie i sprzątanie i gotowanie bo ciotka z wujkiem dawno nie widziani są na urlopie w okolicy i na obiad przyjadą. Z tej to racji już teraz życzę Wam owocnego kończenia tego wątku i zakładania nowego. Podejrzewam, że w tym już się nie zobaczymy! No to cześć!!!!!
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-08-25 o 04:30 |
|
|
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() tusiu gratuluje pracy w zawodzie Najtrudniej chyba znaleźć tą pierwszą.Nativ kciuki dla Ciebie ![]() Dziewczyny podziwiam zapał do pisania prac, a szczególnie efekty. Ja nie mogę się do przejściówki zmotywować, a miałam w wakacje magosterkę zacząć, a tu już po waacjach w zasadzie. Co do stołów tematycznych, po zaręczynach chciałam i drinkbar z barmanami i fontanny czekoladowe dla dzieci, ale życie werfikuje plany i niestety jedyna opcja jaka wchodzi w grę to najbardziej okrojone i podstawowe atrakcje wesellne. Nieraz mam dni, że żałuje, że robimy wesele, bo ciągle oszczędzać trzeba. Dziękuje też za opinie na temat sukien. Moja faworytka jest ta pierwsza i ją znalazłam na allegro. Jednak jeszcze się wstrzymam z zakupem, bo mimo, że się sobie w różnych krojach podobałam, nie poczułam jednak tego czegoś. Najlepiej się czuje osobiście w ala greczynkach, w innych podoba mi się jak wyglądam, ale czuje się trochę przebrana. Ale boję się, że dużo osób uzna taką sukienkę za "za skromną" i nieweselna. Co do obrączek, w zeszłym roku oglądaliśmy na targach te z sieciówek i zastanawiam się gdzie można w Wawie się przejść po takich małych i tańszych jubilerach? Choć pewnie będziemy dopiero koło stycznia zamawiac. Co do wódki, my chcemy zakupić już teraz. Rodzice mieszkają w domach jednorodzinnych, więc będzie gdzie trzymać. My zastanawiamy się nad Sobieskim. I wczoraj rozmawialiśmy z mama TZ i ona z TZ kuzynem co pracuje w biznesie wodkowym wyliczyli, żeby kupić 210 butelek. Ja myśle, że to za dużo, bo będzie jeszcze bimber, piwo, wino i do tego poprawiny będziemy robić takie małe w ogródku. Mamy 140 gości to planowaliśmy kupić tak 150 butelek. Jak jesteśmy w temacie studiów, to czy są na wątku jakieś obecne lub przyszłe panie inżynier??
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-08-25 o 07:19 |
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
gosza idziesz jak burza z pisaniem pracy ale to się chwali i jestem pełna podziwu odnośnie barmana - będziemy mieli i uważam że jest to bardzo dobry pomysł w szczególności sobie dogadzam a co! bo jak pisałam ja wódkowa raczej nie jestem, i moje dziewczyny też raczej nie i będzie to taki ukłon w ich stronę
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Współczuje Wam pisania tych prac. Ja w swoim życiu napisałam dwie i mimo, że nie wspominam tego jako jakiś koszmar to nie chciałabym tego powtarzać. Ja pisałam magisterkę w opraciu o licencjat bo przy pisaniu licencjatu promotor podpowiedział mi taki temat żeby wykorzystać to co już zrobiłam wcześniej. Móje prace nie wymagfały żadnych badań, ankiet i tak naprawdę oprócz wstępu i zakończenia niewiele było tam mojego. Wczoraj straszyło burzą i trochę nas zmoczyło na rowerze ale było przyjemnie bo deszcz mimo, że konkretny to jdnak cieplutki. My będziemy mieć wyspę ciastkowo-kawową a owoce bedą na stołach. |
|
|
|
#4848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ja się cieszę że mam to już za sobą
|
|
|
|
|
#4849 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
chwiali się, chwali ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- sztuczka właśnie zamówiłam ten sam papier, który Ty zakupiłaś
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski!
Tak tu wszystkie piszecie i ćwiczeniach, że ja od kilku dni robię 8 Minute ABS. Mam mega zakwasy na brzuchu, ale biorąc pod uwagę że nie jem po 18, brzuszek w kilka dni zrobił się płaski Dodam że mierzę 175 cm. Ale nie martwcie się, to nie anoreksja, tylko waga mi się ostatnimi czasy psuje. Muszę nią porządnie potelepać żeby wskazywała prawidłowy wynikwiesz źle się wyraziłam, nie mamy jeszcze barmana, chciałam powiedzieć, że u nas w Zamościu tak się ceny kształtują. W tym roku siostra mojej przyjaciółki miała w Zamościu wesele i mam namiar na takiego barmana za 1000 zł plus alkohol. Z relacji koleżanki wiem, że do barmana ustawiały się na weselu kolejki i jednocześnie nikt się nie upił, bo barman robił bardzo lajtowe drinki z duuuużą ilością lodu i innych bajerów. Dodatkowo podrzucał te shakery, tak że wyglądało to odlotowo. Miał swój podświetlany barek. Ja myślę, że to jest super opcja. |
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja dziś od 4.00 na nogach. Taka była burza, ulewa i wichura, że masakra. Woda ciekła do domu. Okna opatulone ręcznikami. Masakracja była i to nie była burz przelotna. Waliło chyba z godzinę trzydzieści. Byłam bez TŻa i latałam od okna do okna sprawdzać czy mi barykady ręcznikowe nie przeciekły. A oprócz tego mam piękny zaciek pod sufitem, bo blok z płyty i gdzieś na łączeniu cieknie. Ehhh.... Chcę już zimę! Cytat:
już blisko do końca.
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratulacje ojojoj polski... nie lubiłam nigdy polskiego....
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
Też ten kurs dostawałam na maila. Ciekawe informacje niektóre tam były i nic więcej z tego nie wyciągnęłam.
|
|
#4855 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4856 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to potem będzie luzik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, same humanistki, mój TŻ też humanista, a jak wasi? Jak się dobraliście pod tym względem? ![]() W Magdzie M. to one tam zadały kłam pilatesowi leżąc tak na tych piłeczkach i rozmawiając - poćwiczyłyby prawdziwy, to już raczej nie miałyby siły na taką gadkę Ale i ja się ogarniam. Czekam na wypłatę, kupuję hula hop, a dziś dostanę duplikat Multisportu (poprzednią gdzieś wcisnęłam i nie mogę znaleźć ) i idę sobie na pilatesik właśnie. Aż do kwietnia muszę się wylaszczać! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sama wiem co to znaczy i jaka to radość, bo jeszcze do nieawna sama się z tym męczyłam ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28970966]O rany, ale Ci zeszło Jak ja się cieszę że mam to już za sobą[/QUOTE] Oj, ja też, i to bardzo Jaka ulga niesamowita była po obronie, to jeszcze długo tego nie zapomnę ![]() Cytat:
Jestem od Ciebie tylko 1 cm wyższa, więc wyobrażam sobie co to by było, gdybym zobaczyła 41 na wadze Do jakiej wagi dążysz? Dla mnie póki co cel to 60, schodzę z 65 i jestem na 63,5, już jest nieźle. Ale muszę przede wszystkim wyrzeźbić brzuszek i wysmuklić talię Spojrzałam sobie na czym polegają te ćwiczenia i bardzo fajne, bo w przeciwieństwie do szóstki Weidera nic się nie zwiększa, żadna ilość brzuszków, cały czas tyle samo ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z moim TŻ to przedziwna sprawa, bo z wykształcenia jest inżynierem, duszę ma humanisty, a z zamiłowania jest ekonomistą ze szczególnym uwielbieniem dla sektora inwestycyjnego Natomiast w pracy zajmuje się tzw. maintenance fabryki.Co do urlopu, to nic nie mów... My pojedziemy chyba listopadzie na ostatni termin wczasów w sezonie
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze planuje logistykę.
|
|
|
|
|
#4859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wczoraj poszliśmy po wstępne zakupy i rozeznanie w sklepach odnośnie wyjazdu, a tam już wszędzie kolekcje jesienne, swetry i rękawiczki!!! A ja szukam kostiumu i sandałków... MASAKRA. |
||
|
|
|
#4860 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

Zawsze mi to poprawia humor, czuję się jakbym na jakiejś egzotycznej wycieczce była
dopiero rozgrzewka teraz zestaw numer 1

Za to potem będzie luzik