|
|
#4831 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
no wiesz gdyby firma była w stanie odnieść sukces tylko dzięki logu to świat byłby piękny ![]() ja pisąłam tylko ze logo moze podnosic wartośc firmy-bo jest cześcią spojnego wizerunku, ktory sie przyczynia do sukcesu
|
|
|
#4832 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
bo to wygląda jak taki wykres pracy serca, a potem jest linia ciągła i wyglada, jakby ktos właśnie zszedł
![]() i tylko brakuje takiego biip-biip-biiiiiiiiiiiip jak na filmach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 21:03 |
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ad2. dalej nie rozumiem jak ma sie ta teoria podnoszenia wartości - nanu nana ma taniochę ma logo sugerujące taniochę to serio chyba w podświadomości mas - chyba o to chodzi bo ja nie czuję tego podnoszenia wartości mimo wszystko przez logo ![]() ![]() acz czuję spójność brak pulsu może ? linia ciągła
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-06 o 21:06 |
|
|
|
|
#4835 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeszcze a propos Apple, jak o Jobsie dziś rano w metrze przeczytałam to mi się tak trochę głupio zrobiło bo dosłownie ze trzy dni temu oglądałam odcinek South Parku o Apple - świetny zresztą edit: ucięło mi, bo głupio tak, oglądam South Park i rechocę a zaraz później czytam że przegrał wieloletnią walkę z rakiem....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-10-06 o 21:15 |
|||
|
|
|
#4836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów nie zaliczyłam Lidla A mleko się kończy ![]() Cytat:
albo ja mam kiepski monitor, albo on w ogóle nic tam nie skrywa ![]() Odpukać, chyba C zaczęło działać
|
|
#4837 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale dlaczego sądzisz ze jeśli firma sprzedaje tanioche i ma logo sugerujace tanioche to logo nie przyczynia sie do podnoszenia wartości firmy? mowiąc o wartości firmy mam na mysli rózne aspekty-np wartością firmy jest to ze marka jest rozpoznawalna=to juz jest bardzo duza wartość mozna mieć firme o ogromnej wartości sprzedającą tanioche-np BIC
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4839 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
spróbowałam podać kotu no spę, w mięsku, ledwo polizała tego kurczaka i fuj, nie zje, no to ja też spróbowałam okruszek tabletki
OMG jakie to wstrętnie mega gorzkie pół paszczy wewnątrz mi skołowaciało i niczym nie mogę zagryźć żeby ten piekący gorzki smak usunąć ratunkua na siłę niestety nie mogę zapodać tablety bo kota ma się nie stresować bo zapalenie pęcherza wg wetów ma podłoże psychiczne, jak nie przejdzie po drugiej dawce antybiotyku będę kotę prozakować
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() dobry
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- no cóż rzec - opowiadaj? masz siłę? ochotę ? czy jeszcze nie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
telegraficzny skrót dla Rejcz i Winter i innych zainteresowanych
w szpitalu coś w rodzaju szopki (potem opiszę szczegóły, bo warto, Bareja żałuje zapewne, że go przy tym nie było) ![]() potem kłótnia z tatusiem (moim) ![]() a teraz, tel. rozmowa godzinna z teściową (bo ona wszystko musi wiedzieć, np. po co mi rmua i zgłoszenie do ubezpieczenia, do jakiego lekarza ide i po co? - powiedziałam, że na nogi
|
|
#4844 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4845 |
|
Nindżopesz
|
Kameno, a jakby wetknąć w mocno pachnącą kiełbasę czy cuś?
Flo, czekam na streszczenie ![]() Hm... chyba się zakochuję w tych butach... http://www.ebay.co.uk/itm/Z22-MILITA...item895f80e235 ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Albo w khaki http://www.ebay.co.uk/itm/Z3-LADIES-...item895f80d96b |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to co ... waliss sie cyy nie ![]() Cytat:
![]() i
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie ząlatwiłaś teściową ![]() no i już pierwsze koty za płoty Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-06 o 22:16 |
||
|
|
|
#4848 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju- wysłałam ci maila
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a z teściową godzinę dobrze ze ją spławiłaś Cytat:
|
|||
|
|
|
#4851 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wiem jaki zapach na wesele
![]() prada? molekuły 2? poison? safran? fiore d'ambra? elixir penhaligons? chyba nic nie pasuje
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierzesz pod nastrój - jako spójny z nastrojem ubiorem no i wiesz w jakim stylu wesele - choć to najmniejszy szczegół imo czy z pompą czy bez pompy zapach dobierasz do siebie chyba - przychylnie paczam na ambre i poisona |
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
Polly, na wesele wybierz co Ci będzie akurat w danym dniu pasować Ja tak zwykle dobieram pod nastrój w danej chwili
|
#4854 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie Nie znam/nie pamiętam Podłączam się z pytaniem - na urodziny TŻta w erpegowym klubie co zapodać? T4T narazie próbkowo BC Dune Nu Messe Smok Kokon Gucci PH Stara Mania? Mój typ to chyba smok. |
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
]
, ale w sumie dobrze że zadzwonił, bo mi przypomniała, że mamy przecież w Copot doskonałego, zaprzyjaźnionego nogologa to teraz szpital ![]() wstałam rano, bardzo, bo rejestracja do 13 jest, a ja mam kawał drogi się wybrałam, pojechałam (oczywiście musiałam wrócić, bo zapomniałam kalendarza )dojechałam i się zaczęło nie było gdzie zaparkować, 20 min czekałam na miejsce, zaparkowałam ide do info, pytam, gdzie leźć dalej z tym skierowaniem, pokazuję ![]() odpo: na oddział to leze na I piętro tam do sekretariatu kolejka, czekam trochę, wchodzę się dowiaduję, że to nie tu ![]() mam zejść na ratunkowy i w lewo ide znalazłam staję w kolejce wchodzę pani patrzy, ogląda i to nie tu , znaczy TU ale później, najpierw na ratunkowy do rejestracji mam iść po sor idę staję w kolejce ![]() podchodzę pan mnie informuje, że najpierw do Pielęgniarki (jakiejś tam - nie pamiętam) ide do pielęgniarki, byłam pierwsza, zero kolejki ona mówi, że z takim skierowaniem to od razu do rejestracji idę jestem trzecia w kolejce pan mówi, że do pielęniarki, ja że już byłam ![]() pan wierząc mi chyba na słowo zaczyna rejestrować pyta: ale gdzie potwierdzenie ubezpieczenia? ja mówię: mam książeczkę rumowską, a ubezpieczona jestem przy mężu pan; proszę rmua i zgłoszenie do ubezpieczenia ja: ale dzwoniłam i nikt mi nie mówił, że muszę mieć pan: proszę dowieźć ja: ok. ![]() mam sor ide do kolejki (tej na lewo) kolejka w miarę się posuwa wchodzę szczęśliwa a pani mnie się pyta, gdzie wynik wymazu ![]() mówię: nie mam, byłam tu i Pani nie powiedziała, że muszę mieć , ale dowiozę, bo to i tak trzeba ok. 14 dni przed badaniem zrobićpani: kto pani to powiedział? ja:lekarz pani: no chyba nie nasz ja: no nie ![]() pani: nie mogę zapisać, bo musi pani mieć to badanie, które jest ważne miesiąc!!!! zrezygnowana mówię, że ok. to zrobię wymaz i przyjadę jeszcze raz się wpisać na ichne badanie, ale zobaczmy czy jest termin pani: nie ma ![]() ja: to o co chodzi?pani: no takie są procedury, muszę mieć wyniki wymazu, aby się zapisać na oddział, na badanie, na który nie ma terminu , bo jest wykonywane tylko raz w tyg. (w poniedziałek) i tylko dwie pacjentki ja: no dobrze, to przywiozę "wymaz" pani mnie zapisze na termin odległy i..??? pani: jak przyjdze pani kolej, to zrobi pani nowy wymaz ja ![]() i mówię, dopra to ja chcę zapłacić i zrobić to badanie, za 3 tyg. prywatnie pani: nie można, nie robimy ja pani noo polityka prorodzinna ![]() ogólnie Pani była b. sympatyczna i sama miała beke czy ktoś się dziwi, że od jutra szukam prywatnie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-06 o 23:08 |
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wszyscy kochamy służbę zdrowia A to odsyłanie od Was do nas to tylko świadczy o tym, że nic nikt nie wie czeski film Ładny burdelik ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4857 |
|
Nindżopesz
|
Flo
Jakie to jest żałosne. |
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Łał podchodzę zamknąć okno, a tu patrol policji pomalutku jedzie
O tej godzinie? Nie boją się? ![]()
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
ale sie nie dziwie - a chłop za okienkiem w okienku i fogle za lada to super wynalazek - oni zawsze "działają" oni się poczuwają ze jakieś zadanie muszą wykonać - od dawna chodzę juz tylko do chłopów za ladą bo oni rzadziej udają że pracują ( tu mam na myśli urzędy akurat, banki oraz firmy usługowe ) czisas co za wycieczka - choć przerobiłam kilka takich już to starałam się wyprzeć z pamięci - groteska - a zwłaszcza wymaz dla wymazu ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
mi pasi Gucci PH |
|
|
|
|
#4860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby logiczne w zamiarze, ino pikne nie jest. Cytat:
![]() Cytat:
Mądra Kota. ![]() Ni. ![]() Ju, PIĘKNIE! Polly - 2.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

I napalaj się na tego Lidla, napalaj ile wlezie, a przelatywanie będzie jeszcze bardziej iksajtin 

pół paszczy wewnątrz mi skołowaciało i niczym nie mogę zagryźć żeby ten piekący gorzki smak usunąć

O tej godzinie? Nie boją się?