![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wyslalam dzisiaj cv i dzwonila babka zaprosic mnie na rozmowe ale odmowilam z paru powodow, pierwszy: 8,80 brutto, po drugie 0,75 etatu, po trzecie zmiany 6-14 lub 14-22(i tu moje pytanie jak przy 8 godzinach dziennie ma byc 0,75 etatu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też muszę pojeździć... ![]() oj tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie ![]() szkoda Dziewczyny, że macie takich dziadków, moi byli wspaniali pomimo kilku wad... cóż, każda rodzina jest inna ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe fajna liczba ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesteśmy z Tobą ![]() Dziewczyny dziś u mnie Dzień dobrych wiadomości ![]() - udało mi się zorganizować nocleg w centrum Krakowa za 40zł/os. ![]() ![]() - zrobiłam pyszny obiad ze schabowymi, aż Mama mnie pochwaliła ![]() - zrobiłam samodzielnie pierwsze kopytka w moim życiu i wyszły za✂✂✂iste ![]() - udało mi się w ostatniej chwili zanieść ofertę do urzędu a dziś ostatni dzień (byłam o 15:58 ![]() - jutro jesteśmy umówieni ze znajomymi na godz.18 i najprawdopodobniej będą nas prosić na weselisko ![]() - jest jeszcze jedna wiadomość, ale niepewna, więc wstrzymam się do jutra z pełną informacją ![]() powinnam się uczyć, ale nie mogę, bo jestem podekscytowana tym Krakowem i nie wiem co ze sobą zrobić ![]()
![]() |
#4833 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiedz o co chodzi? ![]() ![]()
![]() |
#4834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za pogrubione albo to chodzi o prace albo o zareczyny ,a tak naprawde mam nadzieje,ze i o jedno i o drugie ![]() Santom zapomnialam pochwalic ,ze bardzo ladne zaproszenia zamowilas,tez bym wziela fioletowe,a takie chyba same zaproszenia tylko brazowo bezowe dostalismy rok temu .
![]() |
#4835 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a właśnie, jeszcze wczoraj pojawiła się @ a to oznacza na weekend w Krk mam spokój ![]() nie powiem bo nie chcę zapeszać (choć pewnie już to zrobiłam, bo w ogóle nie powinnam nic mówić ;/)... ale uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że to dotyczy TŻ ![]() ![]() eh jak z czegoś się cieszę to zaraz muszę gadać całemu światu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że będzie mrrrau ![]() ![]() kciuki się przydadzą ![]() ![]() ![]() lecę pod prysznic, może jeszcze wpadnę później ![]()
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
Oooo - ja się już nie mogę doczekać, jak nam zdasz dokładną relację z tej "tajemnicy".
![]() Ja z kolei męczę podręcznik i ciężko niestety u mnie z koncentracją. Całe szczęście egzamin mam dopiero w sesji zimowej pod koniec lutego, więc troch czasu jeszcze jest. A D. znów w Niemczech.
#4837 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
Ja niestety jej nie używałam, ale dziewczyny na wątku "blondowym" o niej wspominały i z tego co pamiętam, to opinie były raczej pozytywne. Ja niestety nie mam dobrych wspomnień po farbie Loreal (ale z innej serii) - wysuszyła włosy i szybko się sprała, ale to był rudawy kolor.
#4839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś byłam na rozmowie o pracę i facet był bardzo zdziwiony jak go wyśmiałam, gdy zaproponował umowę o dzieło przy 7-8 godzinach pracy pięć dni w tygodniu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4841 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja loreala dobrze wspominam, ale prędzej czy później włosy i tak się niszczą... A wracanie do swojego koloru to droga przez mękę. Teraz już lubię swój naturalny kolor i nic nie kombinuję ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
Mnie ciągnie do mojego naturalnego, ale wybiorę pewnie taki, jaki miałam za szkolnych czasów (tj. jaśniejszy), bo niestety obecnie mam bardzo nijakie włosy - taki ciemny siwo-mysi blond.
BTW: D. po roku dodał mnie na Facebooku jako partnerkę. Normalnie zaszczyt mnie kopnął i czuję się niemal jak narzeczona. ![]() A tak serio - piszę o tym, bo mnie już kilkakrotnie koleżanki pytały dyskretnie, czy jestem jeszcze w związku z D. Gdy pytałam skąd ich wątpliwości się wzięły, to za każdym razem słyszałam tą samą odpowiedź - "no bo na Facebooku nie jesteście oznaczeni jako para". ![]() ![]()
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-11-07 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
tiaaaa fejs teraz dyktuje warunki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam takie włosy, że i jak nie farbuję to ciężko, żeby były w dobrej kondycji. Nawet fryzjerka załamuje ręce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
Kasiu to już zależy od genów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gala no niestety, fejs teraz dyktuje warunki jak to Sylvi napisała ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Dobranoc ![]()
#4847 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja z TŻ też nie jesteśmy oznaczeni ![]() ![]() tak w ogóle należy pamiętać że takie portale (nawet wizaż) są doskonałą pożywką dla nieprzychylnych Nam ludzi... nie raz słyszy się chociażby o tym, że pracodawcy zaglądają na Fb w celu poznania swojego pracownika, bo po wstawionych zdjęciach i wpisach bardzo łatwo rozgryźć kto jakim jest człowiekiem poza tym należy pamietać że pewne służby również korzystają z takich źródeł ![]() ja osobiście mam bardzo ubogi profil, bez szkół, zainteresowań, pracy, nic... zastanawiam się nawet czy skasować miejsce zamieszkania ![]() ale się rozpisałam ![]()
![]() |
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam szaroniebieskie i lekko skośne. ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Ja to fejsa założyłam za namową koleżanki z roku. Miałyśmy się wymieniać notatkami, a skończyło się na spamie jakimiś pierdołami z jej strony. ![]() Teraz czekam na sugestie, że np. w ciąży jestem i nasz związek się zaciśnił, bo przecież zostałam "zaproszona" do związku na FB. ![]() ![]()
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bylam wczoraj z mama na zakupach bo chcialysmy jakies buty na taka pore jak teraz ale moje grube nogi w nic nie wchodza ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Heej Laseczki
![]() Ale Nam się ta część ciągnie ![]() Ja dziś muszę się wybrać do lakarza ale wstaje a tu na termometrze -1 brr... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
hej!!!
a ja w przyszlym tygodniu ide na tydzien do pracy na zastepstwo ![]() a tak apropo statusow na fejsbuczku ![]() Puk, puk! Kto tam? Na pewno nie Hanka! ![]() j.eblam na plecyyyyy ![]() Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-11-08 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
santom
![]() ![]() moniq swietnie z tym krakowem,podalabys mi namiary na te noclegi na prv?jak my jechalismy rok temu to nie moglam znalezc nic za mniej niz 60/os:/ (a jechalismy na koniec listopada)dlatego sie zdecydowalismy na taki75 /os ze sniadaniem i na starym miescie, ale nic tanszego nie moglam znalezc:/ to czekamy az nam powiesz ocb z tż...mysle , ze moze prace dostal ![]() kinia a zadnych innych sal nie ma w okolicy ...? ![]() Ala mi mama ostatno kupila kozaki na zime i takie botki na teraz(albo kozaki do pol lydki, a jak sie rozwinie to sa botki z futerkiem ![]() a moj tz idzie w srode na impreze do kolegi z pracy(taka zmianowa, ze cala ich zmiana)im bliżej tym coraz mniej mi sie to podoba ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-08 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak przeziębienie, walczę z tym już od czwartku ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Puk puk, jesteście? ![]()
![]() |
#4855 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziś podpisał umowę zlecenie na 3 miesiące ![]() ![]() praca dotyczy obsługi pewnego portalu, więc TŻ dostał taka pracę jaką chciał, z komputerami ![]() ![]() o mateczko tak się cieszę! ![]() ![]() teraz TŻ pojechał znów do urzędu by załatwiać sprawy z zakończeniem stażu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a no dostał ![]() ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-11-08 o 11:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
No to pijemy za pracę TŻta Rudej! brawo ![]() Kinia, co za....&!^&*(!^&*(@&*(!@ ta z sali ![]() ![]() Rozwalił mnie ten kawał z puk pukiem i Hanią. Wczoraj dobre 30 min z niego wyłam ![]() ![]() Leyla, kuruj przeziębienie! Gala, gartuluję awansu w związku na fb ![]() A u mnie nudy! Dziś wreszcie kończę wcześniej, więc chyba pojadę odebrać certyfikat językowy wreszcie. kiecuchnę koniec końców dziewczyna bierze, więc jestem do przodu z kasą. J. ma dziś załatwiać sprawy hubertusowo-djowe. Ciekawe jak mu pójdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pokażesz efekty przedłużania? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie po staremu jakby co ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Aq, jakich sygnałów? MOże na Mikołajki albo BN albo Sylwestra?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zadomowienie
|
Dzięki Gaja
![]() Pytanie z innej beczki ![]() Mam zamiar umówić się do nowego ginka na wizytę i mam takie pytanie. Miałyście robione badania krwi przed antykoncepcją hormonalną? Tyle sie teraz o tym mówi, a rzadko kiedy zlecane są takie badania. Ja szczerze mówiąc masakrycznie boje sie skutków ubocznych...ale takich poważniejszych...udar, zakrzepica itd... ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Ta data to tak wynikła z luźnej rozmowy... nic pewnego. Ślub to jeszcze daaaaleka przyszłość ![]()
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie były robione - miałam zapisane tabsy i na tej samej wizycie zlecone badania. teraz mam te badania razem z cyto robione co roku
![]() W czwartek idziemy do Hubcia na 19:00 omawiać nasz obiad. uuu, robi się poważnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.