Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 19:45   #4831
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
ha wszystkie się TEZETUJĄ mój 8888 post

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
hej
My wlasnie wrocilismy z ogladania sali,jest ladna nowa sala ,ale ....na 2013 juz nie ma terminu !! chyba cos zostalo w pazdzierniku ,no i zimowe miesiace,masakra.
No i niestety nasz slub bedzie 29.06.2013 na tamtej sali tylko teraz kwestia o ile bedziemy sie targowac,bo ja bede ostro walczyc.
szkoda kurcze... wytarguj jak najwiekszy upust.. trzeba bedzie baby pilnowac

wyslalam dzisiaj cv i dzwonila babka zaprosic mnie na rozmowe ale odmowilam z paru powodow, pierwszy: 8,80 brutto, po drugie 0,75 etatu, po trzecie zmiany 6-14 lub 14-22(i tu moje pytanie jak przy 8 godzinach dziennie ma byc 0,75 etatu ), po czwarte podejrzane bo umowa o prace odnawialna co miesiac, po piate obsluga klientow z reklamacja e telekomunikacji... czyli jedno wielkie nooooooo way
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:22   #4832
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ps musze wam powiedzieć, że wczoraj w koncu po tak dlugiej przerwie siadlam za kierownica i to z 20 km zrobilam
super
też muszę pojeździć...
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
i tak ogolnie stwierdzam, ze mamy zupelnie inne gusta
oj tak
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Moniq, nasze poszukiwania mówią, że poniżej 300 zł nie zejdziemy. Jedni chcą 300, inni 400, jeszcze inni 500 zł.Zostajemy więc przy szembekowskim jubilerze
aha, czyli 300zł to najtaniej spoko, uważam że przystępna cena
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja tam ide do pracy i tez mi sie nie chce hehe.. aleeeee za to szefowej nie ma
yeah, kota nie ma myszy harcują luz blues
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
O kruca, to od kiedy się idzie do kogoś po zaproszenie?
no właśnie
szkoda Dziewczyny, że macie takich dziadków, moi byli wspaniali pomimo kilku wad... cóż, każda rodzina jest inna
Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Rudy_Moniq ja właśnie taka siwa z natury jestem i myślałam, żeby wrócić do naturalnego koloru, ale wybrałabym trochę jaśniejszy albo bardzo jasny. Byleby nie taki żółty jaki mam teraz - do Wielkanocy jeszcze daleko, a ja już teraz robię za kurczaka.
hehe racja, lepszy 'siwy' niż żółtko oby wyszło tak jak chcesz
Cytat:
mój 8888 post
hehe fajna liczba same cycki
Cytat:
hej
My wlasnie wrocilismy z ogladania sali,jest ladna nowa sala ,ale ....na 2013 juz nie ma terminu !! chyba cos zostalo w pazdzierniku ,no i zimowe miesiace,masakra.
No i niestety nasz slub bedzie 29.06.2013 na tamtej sali tylko teraz kwestia o ile bedziemy sie targowac,bo ja bede ostro walczyc.
Kobieto, wlaczcie, walczcie, walczcie! trzymam kciuki za jak największy upust! i uważam że powinniście zacząć od jak najwyższej kwoty, np. 2500zł żeby było z czego utargować i ewentualnie spuścić np. na 1800zł i powtarzam, cały czas nękajcie tą babę że narobiła Wam ogromnych problemów i bądźcie nieugięci, bo na najpiękniejszy dzień w życiu zorganizowała Wam tonę stresów... całą winę należy zrzucić na nią i tylko na nią, niech czuje się winna trzeba to rozegrać psychologicznie, musicie być teraz nieugięci, i tak wystarczy że samowolnie Was zepchnęła na tydzień później mam nadzieję że 22.06.2013 będzie cholernie lało
jesteśmy z Tobą

Dziewczyny dziś u mnie Dzień dobrych wiadomości
- udało mi się zorganizować nocleg w centrum Krakowa za 40zł/os. więc jedziemy z TŻ na weekend do Krk
- zrobiłam pyszny obiad ze schabowymi, aż Mama mnie pochwaliła
- zrobiłam samodzielnie pierwsze kopytka w moim życiu i wyszły za✂✂✂iste
- udało mi się w ostatniej chwili zanieść ofertę do urzędu a dziś ostatni dzień (byłam o 15:58 )
- jutro jesteśmy umówieni ze znajomymi na godz.18 i najprawdopodobniej będą nas prosić na weselisko
- jest jeszcze jedna wiadomość, ale niepewna, więc wstrzymam się do jutra z pełną informacją

powinnam się uczyć, ale nie mogę, bo jestem podekscytowana tym Krakowem i nie wiem co ze sobą zrobić

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:40   #4833
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
hej
Już?
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
- udało mi się zorganizować nocleg w centrum Krakowa za 40zł/os. więc jedziemy z TŻ na weekend do Krk
- udało mi się w ostatniej chwili zanieść ofertę do urzędu a dziś ostatni dzień (byłam o 15:58 )
- jutro jesteśmy umówieni ze znajomymi na godz.18 i najprawdopodobniej będą nas prosić na weselisko
- jest jeszcze jedna wiadomość, ale niepewna, więc wstrzymam się do jutra z pełną informacją

powinnam się uczyć, ale nie mogę, bo jestem podekscytowana tym Krakowem i nie wiem co ze sobą zrobić
Ooo super z tym Krakowem i wogóle same dobre wieści

Powiedz o co chodzi? nie trzymaj nas tak w niepewnosci

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:42   #4834
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
tydzień później mam nadzieję że 22.06.2013 będzie cholernie lało
jesteśmy z Tobą
hehe kocham cie moniqi dziekujew ogole wszystkim wam dziewczyny dziekuje

Cytat:
Super ,bardzo sie ciesze ,ze tak sie dzis fajnie wszystko ulozylo,no i za Krrrakow ,ale z bedzie mrrraauuuu

Trzymam kciuki za pogrubione albo to chodzi o prace albo o zareczyny ,a tak naprawde mam nadzieje,ze i o jedno i o drugie

Santom zapomnialam pochwalic ,ze bardzo ladne zaproszenia zamowilas,tez bym wziela fioletowe,a takie chyba same zaproszenia tylko brazowo bezowe dostalismy rok temu .
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 20:56   #4835
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
wyslalam dzisiaj cv i dzwonila babka zaprosic mnie na rozmowe ale odmowilam z paru powodow, pierwszy: 8,80 brutto, po drugie 0,75 etatu, po trzecie zmiany 6-14 lub 14-22(i tu moje pytanie jak przy 8 godzinach dziennie ma byc 0,75 etatu ), po czwarte podejrzane bo umowa o prace odnawialna co miesiac, po piate obsluga klientow z reklamacja e telekomunikacji... czyli jedno wielkie nooooooo way
może być 0,75 etatu przy pracy 8h dziennie przez 4dni w tyg. (choć to bardziej 4/5 niż 3/4, ale przypuszczam że o to chodziło ) ale warunki w sumie kiepskie... w mojej sytuacji zgodziłabym się spróbować (bo siedzę w domu na d**ie) ale w Twojej sytuacji kiedy masz pracę uważam że dobrze zrobiłaś
Cytat:
Ooo super z tym Krakowem i wogóle same dobre wieści

strasznie się cieszę jutro będziemy kombinować bilety na pociąg
a właśnie, jeszcze wczoraj pojawiła się @ a to oznacza na weekend w Krk mam spokój

nie powiem bo nie chcę zapeszać (choć pewnie już to zrobiłam, bo w ogóle nie powinnam nic mówić ;/)... ale uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że to dotyczy TŻ i już nic więcej! już nie mówcie nic do mnie na ten temat bo w końcu wygadam się
eh jak z czegoś się cieszę to zaraz muszę gadać całemu światu

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
hehe kocham cie moniqi dziekujew ogole wszystkim wam dziewczyny dziekuje

Super ,bardzo sie ciesze ,ze tak sie dzis fajnie wszystko ulozylo,no i za Krrrakow ,ale z bedzie mrrraauuuu

Trzymam kciuki za pogrubione albo to chodzi o prace albo o zareczyny ,a tak naprawde mam nadzieje,ze i o jedno i o drugie
ależ proszę wszystkie jesteśmy po to aby się wspierać
mam nadzieję że będzie mrrrau bo będzie po @
kciuki się przydadzą też trzymam za Was

lecę pod prysznic, może jeszcze wpadnę później

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-11-07, 21:03   #4836
Galadriela87
Zadomowienie

Oooo - ja się już nie mogę doczekać, jak nam zdasz dokładną relację z tej "tajemnicy". Trzymam kciuki, by wszystko się udało.

Ja z kolei męczę podręcznik i ciężko niestety u mnie z koncentracją. Całe szczęście egzamin mam dopiero w sesji zimowej pod koniec lutego, więc troch czasu jeszcze jest.

A D. znów w Niemczech.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 21:15   #4837
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
może być 0,75 etatu przy pracy 8h dziennie przez 4dni w tyg. (choć to bardziej 4/5 niż 3/4, ale przypuszczam że o to chodziło ) ale warunki w sumie kiepskie... w mojej sytuacji zgodziłabym się spróbować (bo siedzę w domu na d**ie) ale w Twojej sytuacji kiedy masz pracę uważam że dobrze zrobiłaś

strasznie się cieszę jutro będziemy kombinować bilety na pociąg
a właśnie, jeszcze wczoraj pojawiła się @ a to oznacza na weekend w Krk mam spokój

nie powiem bo nie chcę zapeszać (choć pewnie już to zrobiłam, bo w ogóle nie powinnam nic mówić ;/)... ale uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że to dotyczy TŻ i już nic więcej! już nie mówcie nic do mnie na ten temat bo w końcu wygadam się
eh jak z czegoś się cieszę to zaraz muszę gadać całemu światu

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

ależ proszę wszystkie jesteśmy po to aby się wspierać
mam nadzieję że będzie mrrrau bo będzie po @
kciuki się przydadzą też trzymam za Was

lecę pod prysznic, może jeszcze wpadnę później
Oj to mam nadzieję że nie zapomnisz nam jutro opowiedzieć o co chodzi
Cytat:
Oooo - ja się już nie mogę doczekać, jak nam zdasz dokładną relację z tej "tajemnicy". Trzymam kciuki, by wszystko się udało.

Ja z kolei męczę podręcznik i ciężko niestety u mnie z koncentracją. Całe szczęście egzamin mam dopiero w sesji zimowej pod koniec lutego, więc troch czasu jeszcze jest.

A D. znów w Niemczech.
Powiedz mi Słonko, zastanawaiam się nad farbką Stockholm l'oreal preference, tylko nie wiem czy nie zniszczy kłaczków? Nie wiesz jak siada?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-07, 21:20   #4838
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Powiedz mi Słonko, zastanawaiam się nad farbką Stockholm l'oreal preference, tylko nie wiem czy nie zniszczy kłaczków? Nie wiesz jak siada?
Ja niestety jej nie używałam, ale dziewczyny na wątku "blondowym" o niej wspominały i z tego co pamiętam, to opinie były raczej pozytywne. Ja niestety nie mam dobrych wspomnień po farbie Loreal (ale z innej serii) - wysuszyła włosy i szybko się sprała, ale to był rudawy kolor.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-11-07, 21:22   #4839
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:

Pewnie na zlecenie co miesiąc, niektórzy pracodawcy zdają się jakby nie wiedzieć jaka jest różnica między umowami ...

Kiedyś byłam na rozmowie o pracę i facet był bardzo zdziwiony jak go wyśmiałam, gdy zaproponował umowę o dzieło przy 7-8 godzinach pracy pięć dni w tygodniu. Nie potrafił zrozumieć, że chcę mieć umowę zlecenie przynajmniej z odprowadzanymi składkami i co to w zasadzie dla mnie za różnica, skoro jestem taka młoda. Co za głąbas. Do tego była stawka bodajże 6 zł netto plus prowizja, ale to była taka branża, że wątpię czy dostałabym tej prowizji więcej niż 5o złotych. Pośmiałam się, podziękowałam i wyszłam. Mina tego kolesia - bezcenna!
Stary 2011-11-07, 21:30   #4840
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Ja niestety jej nie używałam, ale dziewczyny na wątku "blondowym" o niej wspominały i z tego co pamiętam, to opinie były raczej pozytywne. Ja niestety nie mam dobrych wspomnień po farbie Loreal (ale z innej serii) - wysuszyła włosy i szybko się sprała, ale to był rudawy kolor.
Chyba się na nią skuszę bo już nie mogę zdzierżyć tego mojego naturalnego koloru

Stary 2011-11-07, 21:40   #4841
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja loreala dobrze wspominam, ale prędzej czy później włosy i tak się niszczą... A wracanie do swojego koloru to droga przez mękę. Teraz już lubię swój naturalny kolor i nic nie kombinuję
Stary 2011-11-07, 21:50   #4842
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Ja loreala dobrze wspominam, ale prędzej czy później włosy i tak się niszczą... A wracanie do swojego koloru to droga przez mękę. Teraz już lubię swój naturalny kolor i nic nie kombinuję
Oj nie zgodzę się Kochana, jeśli się odpowiednio dba o włoski to się nie niszczą ja bym chciała zapuścić do poziomu zapięcia od stanika tylko boję się czy mi się uda przy farbowaniu póki co mam naturalne, ale ten kolor jest taki nijaki

Stary 2011-11-07, 21:57   #4843
Galadriela87
Zadomowienie

Mnie ciągnie do mojego naturalnego, ale wybiorę pewnie taki, jaki miałam za szkolnych czasów (tj. jaśniejszy), bo niestety obecnie mam bardzo nijakie włosy - taki ciemny siwo-mysi blond.

BTW: D. po roku dodał mnie na Facebooku jako partnerkę. Normalnie zaszczyt mnie kopnął i czuję się niemal jak narzeczona.

A tak serio - piszę o tym, bo mnie już kilkakrotnie koleżanki pytały dyskretnie, czy jestem jeszcze w związku z D. Gdy pytałam skąd ich wątpliwości się wzięły, to za każdym razem słyszałam tą samą odpowiedź - "no bo na Facebooku nie jesteście oznaczeni jako para".

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-11-07 o 21:59
Stary 2011-11-07, 22:04   #4844
sylvi_86
Zakorzenienie

tiaaaa fejs teraz dyktuje warunki
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 22:13   #4845
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj nie zgodzę się Kochana, jeśli się odpowiednio dba o włoski to się nie niszczą ja bym chciała zapuścić do poziomu zapięcia od stanika tylko boję się czy mi się uda przy farbowaniu póki co mam naturalne, ale ten kolor jest taki nijaki

Ja mam takie włosy, że i jak nie farbuję to ciężko, żeby były w dobrej kondycji. Nawet fryzjerka załamuje ręce Są ładne, bez przesady z tym zniszczeniem, ale w reklamie odżywek raczej nie zrobiłabym kariery
Stary 2011-11-07, 22:52   #4846
1988Marlena
Zadomowienie

Kasiu to już zależy od genów ja na swoje nie narzekam ostatnio gderałam że mi się przesuszyły ale dwa olejowania rycyną (w piątek 3 i dziś 4 godziny) i wczorajszy godzinny kompres z biovaxa mlecznego + odstawienie suszarki dało ładne efekty tak więc chyba zafarbuję, bo czuję się zaniedbana przez ten kolor a jasny blond dodaje wyrazu moim oczom (btw. jedyna rzecz z której jestem zadowolona w moim wyglądzie)

Gala no niestety, fejs teraz dyktuje warunki jak to Sylvi napisała mój TŻ niedawno stworzył profil po to żeby się ze mną "związać" bo mnie wkurzało jak się koleżanki dopytywały a przez wieś przeszła już fama że zerwaliśmy

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Dobranoc

Stary 2011-11-07, 22:52   #4847
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Kiedyś byłam na rozmowie o pracę i facet był bardzo zdziwiony jak go wyśmiałam, gdy zaproponował umowę o dzieło przy 7-8 godzinach pracy pięć dni w tygodniu. Nie potrafił zrozumieć, że chcę mieć umowę zlecenie przynajmniej z odprowadzanymi składkami i co to w zasadzie dla mnie za różnica, skoro jestem taka młoda.
taaa skoro młoda to pewnie jeszcze głupia, która nie rozróżnia um. zlecenia od um. o dzieło patafian
Cytat:
BTW: D. po roku dodał mnie na Facebooku jako partnerkę. Normalnie zaszczyt mnie kopnął i czuję się niemal jak narzeczona.

A tak serio - piszę o tym, bo mnie już kilkakrotnie koleżanki pytały dyskretnie, czy jestem jeszcze w związku z D. Gdy pytałam skąd ich wątpliwości się wzięły, to za każdym razem słyszałam tą samą odpowiedź - "no bo na Facebooku nie jesteście oznaczeni jako para".
Gala najważniejsze to nie dać się zwariować wkur... wkurza mnie jak ktoś na Fb informuje o każdym swoim pierdnięciu w kółko czytam durnowate opisy 'dziś pozmywał facet!' albo 'syneczek jest u dziadków, już tęsknię', 'dziś zabawa z sąsiadem w piaskownicy', 'Marcelek ślicznie zjadł cały obiadek'... ok, rozumiem, raz na jakiś czas coś napisać, ale kurrrna mać co mnie to obchodzi?! albo codziennie kolega wkleja co najmniej 3 linki z muzyką, kto tego słucha? na pewno nie ja (co innego z Wami, jak mówicie co porabiacie, a nie setka dalszych spamujących znajomych)
ja z TŻ też nie jesteśmy oznaczeni tzn. ja mam status 'w związku' ale bez oznaczenia osoby z kim, a TŻ w ogóle nie ma tej opcji zaznaczonej... jeszcze jakiś rok temu w ogóle nie mieliśmy wspólnego zdjęcia, ja ostatnio wkleiłam 2 i TŻ jedno z wakacji... jestesmy razem bardzo długo, kto ma wiedzieć ten wie, inni dalecy znajomi z L.O. nie muszą nic wiedzieć, ani że zmieniłam miejsce zamieszkania ani to że jestem z TŻ
tak w ogóle należy pamiętać że takie portale (nawet wizaż) są doskonałą pożywką dla nieprzychylnych Nam ludzi... nie raz słyszy się chociażby o tym, że pracodawcy zaglądają na Fb w celu poznania swojego pracownika, bo po wstawionych zdjęciach i wpisach bardzo łatwo rozgryźć kto jakim jest człowiekiem
poza tym należy pamietać że pewne służby również korzystają z takich źródeł
ja osobiście mam bardzo ubogi profil, bez szkół, zainteresowań, pracy, nic... zastanawiam się nawet czy skasować miejsce zamieszkania

ale się rozpisałam

Stary 2011-11-07, 23:14   #4848
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
(...) a jasny blond dodaje wyrazu moim oczom (btw. jedyna rzecz z której jestem zadowolona w moim wyglądzie):
Piona co do pogrubionego.

Ja mam szaroniebieskie i lekko skośne.

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ja to fejsa założyłam za namową koleżanki z roku. Miałyśmy się wymieniać notatkami, a skończyło się na spamie jakimiś pierdołami z jej strony.

Teraz czekam na sugestie, że np. w ciąży jestem i nasz związek się zaciśnił, bo przecież zostałam "zaproszona" do związku na FB.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-11-08, 06:50   #4849
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
hej
No wiec.....

Cytat:
Kinia, a moze teraz jest akurat moment, zeby szukac mniejszej sali na wczesniejsza date??
O wlasnie! Jestem za tym!

Bylam wczoraj z mama na zakupach bo chcialysmy jakies buty na taka pore jak teraz ale moje grube nogi w nic nie wchodza

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 06:54   #4850
natasia20
Zakorzenienie

Heej Laseczki
Ale Nam się ta część ciągnie
Ja dziś muszę się wybrać do lakarza ale wstaje a tu na termometrze -1 brr...
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 07:49   #4851
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej!!!
a ja w przyszlym tygodniu ide na tydzien do pracy na zastepstwo szczerze?? chlopak sie opieprza w tej pracy i bede na tyle wredna, ze powiem, ze licze na to ze szefowa nie da mu juz 3 ostrzezenia;D;D;D(ale jestem wstretna;D)

a tak apropo statusow na fejsbuczku dzismoja dobra kumpela rozwalila mnie swoim podpisem:
Puk, puk!
Kto tam?
Na pewno nie Hanka!

j.eblam na plecyyyyy

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2011-11-08 o 08:17
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 07:50   #4852
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
hej!!!
a ja w przyszlym tygodniu ide na tydzien do pracy na zastepstwo szczerze?? chlopak sie opieprza w tej pracy i bede na tyle wredna, ze szefowa nie da mu juz 3 ostrzezenia;D;D;D(ale jestem wstretna wredna;D)

a tak apropo statusow na fejsbuczku dzismoja dobra kumpela rozwalila mnie swoim podpisem:
Puk, puk!
Kto tam?
Na pewno nie Hanka!

j.eblam na plecyyyyy
a moja koleżanka ma opis na gg " żałoba narodowa... śmerć hanki Mostowiak"
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:26   #4853
jlys
Zakorzenienie

santom niezle ! ja smierc hanki necie obejrzalam , bo pojechalismy na zakupy i nie zdazylismy wrocic
moniq swietnie z tym krakowem,podalabys mi namiary na te noclegi na prv?jak my jechalismy rok temu to nie moglam znalezc nic za mniej niz 60/os:/ (a jechalismy na koniec listopada)dlatego sie zdecydowalismy na taki75 /os ze sniadaniem i na starym miescie, ale nic tanszego nie moglam znalezc:/

to czekamy az nam powiesz ocb z tż...mysle , ze moze prace dostal ?
kinia a zadnych innych sal nie ma w okolicy ...?
Ala mi mama ostatno kupila kozaki na zime i takie botki na teraz(albo kozaki do pol lydki, a jak sie rozwinie to sa botki z futerkiem)i wczoraj w nich do domu poszlam i tak mnie stop bolaly, ze nie wiem:/
a moj tz idzie w srode na impreze do kolegi z pracy(taka zmianowa, ze cala ich zmiana)im bliżej tym coraz mniej mi sie to podoba

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-08 o 08:41
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:56   #4854
Leyla89
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Leyla

A co się stało, że się pokłóciliście?

Przeziębienie czy inna zaraza Cię dopadła?
Różnica zdań....musiałam powiedzieć co myślę

Tak przeziębienie, walczę z tym już od czwartku

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Puk puk, jesteście?

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 11:15   #4855
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj to mam nadzieję że nie zapomnisz nam jutro opowiedzieć o co chodzi
Dziewczyny TŻ dostał pracę!
dziś podpisał umowę zlecenie na 3 miesiące (czyli taka próbną) a jak się sprawdzi to przedłużą o więcej
praca dotyczy obsługi pewnego portalu, więc TŻ dostał taka pracę jaką chciał, z komputerami i niedaleko domu, bo 15 min. drogi komunikacją miejską
o mateczko tak się cieszę! nie wiem co ze sobą zrobić
teraz TŻ pojechał znów do urzędu by załatwiać sprawy z zakończeniem stażu nawet jak nie przedłużą mu tej 3miesięcznej umowy to i tak lepiej na tym wyjdzie, bo umowa będzie trwała do 15 lutego a staż tylko do końca grudnia a zawsze doświadczenie inne i kasa też

Cytat:
moniq swietnie z tym krakowem,podalabys mi namiary na te noclegi na prv?jak my jechalismy rok temu to nie moglam znalezc nic za mniej niz 60/os:/ (a jechalismy na koniec listopada)dlatego sie zdecydowalismy na taki75 /os ze sniadaniem i na starym miescie, ale nic tanszego nie moglam znalezc:/

to czekamy az nam powiesz ocb z tż...mysle , ze moze prace dostal ?
my korzystamy z hosteli, czyli takich tanich kwater bez luksusów jeśli ktoś marzy o romantycznym wieczorze w wannie to nie będzie odpowiednie miejsce, ale jeśli ktoś szuka miejsca na nocleg bo w dzień będzie non stop na mieście to takie miejsce jest odpowiednie

a no dostał FU*K YEAH!

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-11-08 o 11:17
Stary 2011-11-08, 12:38   #4856
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć!

No to pijemy za pracę TŻta Rudej! brawo

Kinia, co za....&!^&*(!^&*(@&*(!@ ta z sali weź Ty namów TZta na mniejsza impreze, to jakaś masakra jest

Rozwalił mnie ten kawał z puk pukiem i Hanią. Wczoraj dobre 30 min z niego wyłam a śmierć widziałam w necie. niezwykle dramatyczna

Leyla, kuruj przeziębienie!

Gala, gartuluję awansu w związku na fb

A u mnie nudy! Dziś wreszcie kończę wcześniej, więc chyba pojadę odebrać certyfikat językowy wreszcie. kiecuchnę koniec końców dziewczyna bierze, więc jestem do przodu z kasą. J. ma dziś załatwiać sprawy hubertusowo-djowe. Ciekawe jak mu pójdzie ja napisałam maila do torcików, żeby mi zaklepali termin, no a poza tym po staremu
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:46   #4857
aQ01
Zadomowienie

Hej!

Cytat:
Napisane przez Leyla89 Pokaż wiadomość
Mojemu TŻ nie podoba sie 2013 chyba ze wzgledu na ta 13. Ostatnio nawet z niego zartowałam ze chce 13.07.2013
U nas chyba bedzie 2014. Być może 14.06.2014.
Dla nas 13 jest szczęśliwą liczbą, tak więc nie mamy oporów żeby tego roku wziąc ślub A Twoja data jest też Alusiową datą

Cytat:
Napisane przez eniq Pokaż wiadomość
wiem, że już Was nie ma, a ja zamiast spać siedzę i płaczę.... ;( pokłóciłam się z TŻ... bardzo... nie mam nawet z kim o tym porozmawiać... jest mi strasznie źle.... ;( w ogóle ostatnio chodzę ciągle zdołowana, a dziś jeszcze ta kłótnia.... rozłożyło mnie to na łopatki...
Kochana, przeżywałam to kilka dni temu... Poczekaj aż emocje trochę opadną i spokojnie porozmawiajcie Wszystko się ułoży

Cytat:
ps musze wam powiedzieć, że wczoraj w koncu po tak dlugiej przerwie siadlam za kierownica i to z 20 km zrobilam , czulam sie jakbym doslownie wczoraj ostatni raz prowadzila wiec jest git , teraz tylko jak najczesciej jeździć
Super Dobrze, że się przełamałaś

Cytat:
mi się podoba tak jak Ali data 14 września, koleżanka brała ślub pod koniec września i było super, pogoda dopisała, nie było za gorąco ani za zimno, termin akurat na wesele

W środę jak na zagęszczanie i przedłużanie rzęs 1:1
W tym roku listopad jest cieplejszy od sierpnia Także tego, ciężko trafic bo co roku jest inaczej No ale na wszystkie nasze wesela będzie pięknie, prawda?

Pokażesz efekty przedłużania? Jestem bardzo ciekawa

Cytat:
hej
Walcz, nie daj się tej babie!

Cytat:
Dziewczyny TŻ dostał pracę!
dziś podpisał umowę zlecenie na 3 miesiące (czyli taka próbną) a jak się sprawdzi to przedłużą o więcej
Świetna wiadomośc! Zarobi na pierścień raz dwa i ugnie kolanka sialala

U mnie po staremu jakby co Nie zmieniłam statusu związku na fejsiu którego nie mam Ale TŻ daje coraz więcej sygnałów, po których mogę się domyślac, że do końca roku TO się stanie Ale absolutnie o nic nie pytam, chcę miec mega niespodziankę

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:48   #4858
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Aq, jakich sygnałów? MOże na Mikołajki albo BN albo Sylwestra?
Stary 2011-11-08, 12:54   #4859
Leyla89
Zadomowienie

Dzięki Gaja

Pytanie z innej beczki

Mam zamiar umówić się do nowego ginka na wizytę i mam takie pytanie.
Miałyście robione badania krwi przed antykoncepcją hormonalną? Tyle sie teraz o tym mówi, a rzadko kiedy zlecane są takie badania. Ja szczerze mówiąc masakrycznie boje sie skutków ubocznych...ale takich poważniejszych...udar, zakrzepica itd... Więc byłabym zadowolona gdyby nowy ginek podszedł profesjonalnie do tego... A jak u Was wygląda to wszystko?

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Hej!

Dla nas 13 jest szczęśliwą liczbą, tak więc nie mamy oporów żeby tego roku wziąc ślub A Twoja data jest też Alusiową datą

Ja też nie jestem przeciwniczką 13 ale TŻ zapiera się rękoma i nogami
Ta data to tak wynikła z luźnej rozmowy... nic pewnego. Ślub to jeszcze daaaaleka przyszłość

Leyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 12:56   #4860
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

U mnie nie były robione - miałam zapisane tabsy i na tej samej wizycie zlecone badania. teraz mam te badania razem z cyto robione co roku

W czwartek idziemy do Hubcia na 19:00 omawiać nasz obiad. uuu, robi się poważnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości