Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 21:57   #4831
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

heroine i Ciebie w końcu musiał dopaść ten kryzys, ale minie zaraz tylko nie daj się myśli 'ee tam, po co mi ta dieta' sama zobaczysz jak szybko Ci przejdzie
zelka dobrze że masz Tż, w ogóle co to byłby za świat bez naszych kochanych facetów
medzik szkoda że te zdjęcia z różnych perspektyw są to tak nie widać za bardzo ale ja widzę że te końcówki najdłuższe urosły! Może próbuję sama sobie wmówić to i nie jestem obiektywna, ale widzę to A do mojego zdjęcia jeszcze 9 dni

Zaczytałam się w moją książkę ale chyba zaraz się położę spać. Głodna już jestem i chcę śniadania! Ale najgorsze że nie ma moich parówek! są jakieś grube blee. I co ja zjem rano? Nie mam ochoty na łososia ani wędlinę, zawsze jem parówki

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:00   #4832
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail nie wiem czy są jakieś efekty, bo ćwiczę nieregularnie w cm nie ma różnicy, no ale staram się ćwiczyć, a nóż widelec będą efekty

Kamilon no to fest mieliście przygodę, ale chociaż dobrze, bo portfel nie ucierpiał
A agrafka to jest takie coś do ćwiczeń, ja robię ćwiczenia na uda, a dokładnie na wewnętrzną partię http://allegro.pl/agrafka-motylek-do...104141216.html

[B]PaulowniB] ja mam właśnie obcięte tak do trójkąta z tyłu

Heroine moge oddać 5 cm a Wy się jakoś podzielcie

Murka dodaję zdjęcia jedno jest z 20 stycznia, a drugie z 18 lutego zobacz sama, bo ja już nie wiem czy jest różnica czy nie
moim zdaniem jest troszke różnica masz troche dłuższe włosy przynajmiej tak sie mi wydaje

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine i Ciebie w końcu musiał dopaść ten kryzys, ale minie zaraz tylko nie daj się myśli 'ee tam, po co mi ta dieta' sama zobaczysz jak szybko Ci przejdzie
zelka dobrze że masz Tż, w ogóle co to byłby za świat bez naszych kochanych facetów
medzik szkoda że te zdjęcia z różnych perspektyw są to tak nie widać za bardzo ale ja widzę że te końcówki najdłuższe urosły! Może próbuję sama sobie wmówić to i nie jestem obiektywna, ale widzę to A do mojego zdjęcia jeszcze 9 dni

Zaczytałam się w moją książkę ale chyba zaraz się położę spać. Głodna już jestem i chcę śniadania! Ale najgorsze że nie ma moich parówek! są jakieś grube blee. I co ja zjem rano? Nie mam ochoty na łososia ani wędlinę, zawsze jem parówki
no dokładnie chodz mam go na codzień ale On zawsze Mnie wspiera czasem sie po denerwuje na Mnie ale to Tylko czasem
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:07   #4833
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję no mam jakiegoś doła... no ale walczę dalej... kto powiedział, że będzie łatwo...

parówki? parówki to zuuuoo zjedz owsianeczkę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:12   #4834
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
no dokładnie chodz mam go na codzień ale On zawsze Mnie wspiera czasem sie po denerwuje na Mnie ale to Tylko czasem
Musi się podenerwować żebyś nie wiedziała jak za Tobą szaleje hihi

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kocham parówki! Zawsze jem te hot-dogowe, gotowane albo na sucho A owsianki nie lubię

Stary 2012-02-19, 22:14   #4835
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję no mam jakiegoś doła... no ale walczę dalej... kto powiedział, że będzie łatwo...

Ja też lubię parówki cielęce albo jakieś takie Ale czekam na moje śniadanko cornflakes'y z chocapic'ami Ja kochane idę do spania rano pobudka, bo 6 semestr wita
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:20   #4836
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham parówki! Zawsze jem te hot-dogowe, gotowane albo na sucho A owsianki nie lubię
Ale wiesz co w nich jest?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja kochane idę do spania rano pobudka, bo 6 semestr wita
No to kolorowych snów!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-19, 22:24   #4837
murka04
Zadomowienie

Wiem ale nie robi to na mnie wrażenia wcale Kiedyś jak było to całe zamieszanie z parówkami to próbowałam się zniechęcić wyobrażając sobie te wszystkie zmielone śmieci w nich, no ale nic! Dalej je kocham

Ja już uciekam do łóżka, dobranoc wszystkim Może jakoś zasnę z tym burczeniem w brzuchu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 22:28   #4838
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ale nie robi to na mnie wrażenia wcale Kiedyś jak było to całe zamieszanie z parówkami to próbowałam się zniechęcić wyobrażając sobie te wszystkie zmielone śmieci w nich, no ale nic! Dalej je kocham

Ja już uciekam do łóżka, dobranoc wszystkim Może jakoś zasnę z tym burczeniem w brzuchu
Aha no to jak lubisz to wcinaj

Dobranoc!!!
Stary 2012-02-20, 01:36   #4839
monika01011986
Zakorzenienie

hej moje najdroższe
ależ ja tęsknie za wami! nie ma chwili abym nie myślała co tam u Was
Ale jeszcze tylko jutro (w sumie to dzisiaj) i wracam do Was
Mąż we wtorek rano wyjeżdża. Nie miałam kiedy do Was napisać bo przez 2 dni w ogóle kompa nie właczałam, taka byłam zalatana. Wszędzie gdzieś jeździmy, odwiedzamy rodzine itd. Przedwczoraj byliśmy cały dzień w Grudziądzu, w McDonald'sie i w Realu na zakupach. Nic ciekawego nie kupiłam bo wszystko tam drogie, że masakra. Wczoraj byłam na dyskotece!!! W końcu!!!! pojechaliśmy ze znajomymi do takiego miasteczka 10 km od mojego tam wybudowali nową dyskotekę IBIZA się nazywa są tam dwie sale :jedna z muzyką disco polo a druga z muzyką techno. Oczywiście ja się bawiłam przy tej techno wyszalałam się za wszystkie czasy! super było po godz. 4 byłam w domu. Starszy synek nocował u teściów, a młodszy spał u moich rodziców więc mogłam się wyspać i wstaliśmy dziś (w niedzielę) o 14stej!!! Poszliśmy do moich rodziców na obiad, potem do teściów po starszego synka i pojechaliśmy do mojej siostry na kawke. Namawia mnie na tą sesje zdjęciową... w sumie to prosi mnie!! Powiedziała że potrzebuje modelki żeby porobić nowe reklamy i że ja się idealnie nadaję :/ w tym tygodniu chce mi zrobić taką sesje zdjęciową..... zastanowię się jeszcze no ale skoro tak jej zależy to może pójdę.
A tak poza tym to nie mogę spać bo jadłam dziś pizze gyrosową z sosem czosnkowym i teraz tak mnie żołądek boli i mi nie dobrze, że masakra W ogóle to moje jedzenie od czwartku to jedna wielka katastrofa.... coś strasznego! od wtorku będę już normalniej jadła bo mąż wyjedzie. Póki co czuję się jakbym miała wysypisko śmieci w brzuchu. Na wage w ogóle nie wchodzę bo się boję choć nie czuję abym jakoś przytyła.
Z mężem jest ok, choć myślałam że będzie lepiej. Jemu strasznie dużo przeszkadza w domu i we mnie. Chyba się odzwyczaił już od rodzinnego życia. Trochę się sprzeczamy bo on próbuję ustawiać wszystko po swojemu a mnie to wkurza na maksa. Czasami się zastanawiam czy to dobry pomysł wyprowadzić się do tych Niemiec...... nienawidzę być ciągle krytykowana i ograniczana a mój mąż nagminnie to próbuje robić.
Aaa co do jutrzejszego wyjazdu razem z mężem to stwierdziliśmy, że nie opłaca się, bo to sporo będzie nas kosztowało a będę tylko 2 dni u niego. Zresztą ja bez synka nie wytrzymam. Dziś całą noc i pół dnia go nie widziałam i strasznie mi źle było. Może w kwietniu z nim pojadę jak przyjedzie na Święta. Wtedy dzieciaki będą miały już dowody osobiste więc będę mogła zabrać przynajmniej młodszego. A 29 kwietnia mój tata będzie miał 2 tygodnie urlopu i jedziemy do Niemiec samochodem - moi rodzice, ja i moje dzieci tak na 1,5 tygodnia sobie pojedziemy do mojego męża.
Przyznam się Wam że przeczytałam większość o czym pisałyście ale nie dam rady odpisać - to już przerasta chyba moje zdolności
Lecę do łóżka bo jutro mamy mnóstwo spraw do załatwienia.
Także pozdrawiam Was moje kochane, przesyłam Wam buziaki i od wtorku wracam do Was miłego poniedziałku!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-20 o 01:39
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 06:45   #4840
paulownia
Zakorzenienie

No dobrze, to wstawie tu ten przepis
Sos : pol kilo mielonego miesa wolowego, dwie spore marchewki, 5-6 pieczarek, papryczki chili (ile kto lubi), duza cebula, dwie puszki pomodorow krojonych, mala puszka koncentratu pomidorowego, cukier, sol, pieprz, ziola do smaku (moze byc bazylia, oregano)
1 opakowanie makaronu do lasagne
Sos beszamelowy: okolo 1 litr mleka, 1/3 kostki masla, 3-4 lyzki maki.
Sos: pokroic warzywka, utrzec marchewke i przesmazyc na masle lub oliwie z oliwek. Przelozyc do wiekszego garnka dla wygody, na patelni usmazyc mielone mieso, polaczyc z warzywami. Pogotowac troche na malym ogniu, dolozyc pomidory i przyprawy. Lyzka stolowa cukru - zlagodzi kwasnosc pomidorow. Sos powinien byc dosc gesty, moze sie gotowac z pol godziny. Trzeba ciagle mieszac.
Piekarnik nagrzac do 175 stopni. Wysmarowac maslem spora forme.
Przygotowac sos beszamelowy - rozpuscic maslo, dolac mleko, wsypywac stopniowo make. Mieszac starannie, zeby sie nie zrobily grudki (machajcie lyzka po dnie garnka, bo lubi sie przypalac). Sos powinien zgestniec do konsystencji mniej wiecej rzadkiego ciasta nalesnikowego.
Prostokaty makaronu maczamy w sosie beszamelowym, jeden po drugim i ukladamy na spodzie - pierwsza warstwa, na to porcja sosu miesnego i znow makarony umaczane w bialym sosiku. Zwykle wychodza dwie-trzy warstwy. Na wierzch idzie makaron i na to wszystko sypiemy starty zolty ser - gruba warstwa.
Zapieka sie okolo godziny.
Tu uwaga - zazwyczaj potrawa po tej godzinie jest jeszcze dosc ''luzna'' i sie rozlatuje, nie trzyma formy. my jednak nie za bardzo nie przejmujemy tylko jemy jak leci. Przewaznie lasagne lubi sie odstac, przy kolejnym odgrzaniu juz bardziej tezeje i trzyma konsystencje.
Dla wielbicieli czosnku - mozna dodac do sosu zmiazdzony zabek. My nie kladziemy, bo TZ nie znosi czosnku.
No to powodzenia przy gotowaniu.
Ile to ma kalorii nie wiem nie zdziwilabym sie, gdyby wiecej niz pizza.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:38   #4841
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Moooooonia!!!!

widzę, że szalejesz na imprezach i cieszysz się życiem rodzinnym, super
sesja zdjęciowa? łał!!! super, nie ma się co zastanawiać, skoro siostra nalega jesteś stworzona do obiektywu pięknie prezentujesz się na zdjęciach no taka ślicznotka, to nie może być inaczej

Jeśli chodzi o męża, no to trochę Wam się zatarły relacje przez to, że mieszkacie na odległość i on ma już swoje przyzwyczajenia, Ty masz swoje; oboje jesteście uparci i dlatego tak ja myślę, że to potrzeba trochę czasu i znowu byście się dotarli i nie byłoby spięć i sprzeczek zobaczysz, wszystko się ułoży

może to i dobrze, że teraz nie jedziesz? bo wrócisz do nas a tak na poważnie, to rzeczywiście się nie opłaca na 2 dni, bo to trochę kasy jednak trzeba wydać a pod koniec kwietnia sobie pojedziecie już całą rodzinką i będzie super

Trzymaj się Kochana i wracaj do nas jutro jak najszybciej! czekamy pozdrowionka i buziaki
Stary 2012-02-20, 08:57   #4842
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej moje najdroższe
ależ ja tęsknie za wami! nie ma chwili abym nie myślała co tam u Was
Ale jeszcze tylko jutro (w sumie to dzisiaj) i wracam do Was
Mąż we wtorek rano wyjeżdża. Nie miałam kiedy do Was napisać bo przez 2 dni w ogóle kompa nie właczałam, taka byłam zalatana. Wszędzie gdzieś jeździmy, odwiedzamy rodzine itd. Przedwczoraj byliśmy cały dzień w Grudziądzu, w McDonald'sie i w Realu na zakupach. Nic ciekawego nie kupiłam bo wszystko tam drogie, że masakra. Wczoraj byłam na dyskotece!!! W końcu!!!! pojechaliśmy ze znajomymi do takiego miasteczka 10 km od mojego tam wybudowali nową dyskotekę IBIZA się nazywa są tam dwie sale :jedna z muzyką disco polo a druga z muzyką techno. Oczywiście ja się bawiłam przy tej techno wyszalałam się za wszystkie czasy! super było po godz. 4 byłam w domu. Starszy synek nocował u teściów, a młodszy spał u moich rodziców więc mogłam się wyspać i wstaliśmy dziś (w niedzielę) o 14stej!!! Poszliśmy do moich rodziców na obiad, potem do teściów po starszego synka i pojechaliśmy do mojej siostry na kawke. Namawia mnie na tą sesje zdjęciową... w sumie to prosi mnie!! Powiedziała że potrzebuje modelki żeby porobić nowe reklamy i że ja się idealnie nadaję :/ w tym tygodniu chce mi zrobić taką sesje zdjęciową..... zastanowię się jeszcze no ale skoro tak jej zależy to może pójdę.
A tak poza tym to nie mogę spać bo jadłam dziś pizze gyrosową z sosem czosnkowym i teraz tak mnie żołądek boli i mi nie dobrze, że masakra W ogóle to moje jedzenie od czwartku to jedna wielka katastrofa.... coś strasznego! od wtorku będę już normalniej jadła bo mąż wyjedzie. Póki co czuję się jakbym miała wysypisko śmieci w brzuchu. Na wage w ogóle nie wchodzę bo się boję choć nie czuję abym jakoś przytyła.
Z mężem jest ok, choć myślałam że będzie lepiej. Jemu strasznie dużo przeszkadza w domu i we mnie. Chyba się odzwyczaił już od rodzinnego życia. Trochę się sprzeczamy bo on próbuję ustawiać wszystko po swojemu a mnie to wkurza na maksa. Czasami się zastanawiam czy to dobry pomysł wyprowadzić się do tych Niemiec...... nienawidzę być ciągle krytykowana i ograniczana a mój mąż nagminnie to próbuje robić.
Aaa co do jutrzejszego wyjazdu razem z mężem to stwierdziliśmy, że nie opłaca się, bo to sporo będzie nas kosztowało a będę tylko 2 dni u niego. Zresztą ja bez synka nie wytrzymam. Dziś całą noc i pół dnia go nie widziałam i strasznie mi źle było. Może w kwietniu z nim pojadę jak przyjedzie na Święta. Wtedy dzieciaki będą miały już dowody osobiste więc będę mogła zabrać przynajmniej młodszego. A 29 kwietnia mój tata będzie miał 2 tygodnie urlopu i jedziemy do Niemiec samochodem - moi rodzice, ja i moje dzieci tak na 1,5 tygodnia sobie pojedziemy do mojego męża.
Przyznam się Wam że przeczytałam większość o czym pisałyście ale nie dam rady odpisać - to już przerasta chyba moje zdolności
Lecę do łóżka bo jutro mamy mnóstwo spraw do załatwienia.
Także pozdrawiam Was moje kochane, przesyłam Wam buziaki i od wtorku wracam do Was miłego poniedziałku!!!!!
wracaj wracaj wracaj do Nas bo tęsknimy wiesz jak Nam smutno jak nie piszesz ;/ !
Łaaaał to widzę że się wyszalałaś na dyskotece ! ale czasem takie wyszalenia sie jest potrzebne .
Hmm może i dobrze że nie pojedziesz bo będziesz z Nami !! hihi ;*
A z Mężem na pewno się dogadacie odległość czasem zmienia w związku , ale wszystko na pewno będzie okey ! Fajnie tak całą rodziną pojechać do Męża przynajmniej Chłopaki by mieli trochę rozrywki i zwiedzili by Niemcy
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 09:21   #4843
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie już pomału idzie do wiosny pogoda ładna, ptaszki śpiewają i nawet nie jest zimno już nie mogę się doczekać, kiedy będzie prawdziwa wiosna

Heroine, Murka, Zelka mi też się wydaje, że troszeczkę urosły ( sama nie wiem czy urosły czy po prostu sobie wmawiam ) Mureczko wiesz jak to z Tż, prosiłam go, żeby zrobił mniej więcej takie samo jak wcześniejsze zdjęcie, no i zrobił w następną sobotę jeszcze go pomęczę może jak zrobi więcej zdjęć to coś wybiorę
Monia cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i wyszalałaś się na imprezie a z mężem mam nadzieję, że się dogadacie Bardzo już za Tobą tęsknimy dobrze, że już od jutra z nami będziesz
Paulownia dzięki za przepis może spróbuję to zrobić w tym tygodniu, albo na weekend Choć nie wiem czy to dobry pomysł
Stary 2012-02-20, 09:59   #4844
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia dzięki za przepis może spróbuję to zrobić w tym tygodniu, albo na weekend Choć nie wiem czy to dobry pomysł
Jak dobre wyjdzie, to TZ zje wiekszosc z tego.
Odmeldowuje 20 minut wioslowania. Jedzenia jak na razie poprawne dietowe - moj zoladek dochodzi do rownowagi po wczorajszym obzarstwie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 10:41   #4845
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia tylko właśnie się boję, czy mi to wyjdzie bo ze mnie to słaba kucharka może wezmę mamę do pomocy, żeby nie sknocić tego
Haha mój żołądek tez przestawiam na normalne jedzenie a nie jakieś śmieci jak w weekend
Stary 2012-02-20, 10:47   #4846
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Witajcie

Jak tam samopoczucie w poniedzialkowe przedpoludnie?

Ja dzisiaj wyspalam sie za wszytskie czasy chyba, polozylam sie o 21 bo mi wizaz nie dzialal i stwierdzilam ze przynajmniej sie wyspie
Wstalam tez o dziwo o 9, zjadlam sniadanko, wyszykowalam sie do wyjscia i tym sposobem juz siedze w pracy
Mam dzisiaj naszczescie bardzo luzny dzien takze powinno byc ok
Czuje sie dzisiaj znacznie lepiej niz wczoraj, ale wciaz jestem cala zatkana, mowie przez nos i brzmie jak jakis zul po 2tygoodniach melanzu. Wspolczuje klientkom z ktorymi musze rozmawiac przez telefon

Zaraz zjem mala kanapeczke na drugie sniadanie i wypije fervex

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

A co do chorób to białaczekoladko nie jesteś sama ja sie nie mogę ciągle wykurować jak już się czułam w miarę ok to mnie dobiło jeszcze bardziej
Wspolczuje
Mam nadzieje ze niedlugo zacznie sie juz ocieplac i ta aura chorb odejdzie w niepamiec
A swoja droga mysle ze takie egzotyczne wakacje zalatwilyby u mnie wszytsko wygrzalabym sie na sloncu i wszytskie choroby by ze mnie wyszly

Mooonia juz sie nie moge doczekac az do Nas powrocisz Podzielam zdanie dziewczyn ktore twierdza ze dobrze ze teraz nie pojechalas do Niemiec, mysle ze na wiosne taki dluzszy wypad z rodzicami napewno wykorzystasz milej i efektywniej niz teraz te dwa dni
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:43   #4847
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko a może zamiast fervexu zaaplikuj sobie Coldrex? Dla mnie był sto razy lepszy i jak piłam go 3 razy dziennie, to na drugi dzień czułam się o niebo lepiej
A kiedyś też tylko fervex kupowałam, teraz już zawsze jak zacznie mnie łapać przeziębienie to będę brała Coldrex
Stary 2012-02-20, 12:49   #4848
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko a może zamiast fervexu zaaplikuj sobie Coldrex? Dla mnie był sto razy lepszy i jak piłam go 3 razy dziennie, to na drugi dzień czułam się o niebo lepiej
A kiedyś też tylko fervex kupowałam, teraz już zawsze jak zacznie mnie łapać przeziębienie to będę brała Coldrex
Wiesz kochana ja dzisiaj wypije jeszcze fexver na noc bo mam juz ostatni, najem sie czosnku i dam juz spokoj. Bo mam dosc
Nie mam w domu Colderxu musialabym pojsc i kupic a on rowniez zawiera paracetamol wiec niechce przedawkowac bo bardzo latwo paracetamol przedawkowac. Pozatym takimi lekami tez mozna sie ratowac ale maks5-7dni pozniej jak nic nie pomaga powinno sie odstawic te wszytskie leki i ja tak zrobie, mam to juz w doopie

Niech sie dzieje co chce ja mam juz normalnie dosc!

Ale dziekuje Ci kochana, napewno ten Coldrex wyprobuje
Stary 2012-02-20, 13:32   #4849
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Czekoladko, wypróbuj ten Coldrex jak dla mnie rewelacja już wiele razy postawił mnie na nogi, po jednym dniu stosowania

Melduję się po siłowni:

55 min bieżni
45 min rowerek
15 min twister

Dzisiaj starałam się nie przesadzać z treningiem, bo organizm się za bardzo przyzwyczai do intensywnych treningów i będzie chciał więcej i więcej
Stary 2012-02-20, 13:48   #4850
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł

Czekoladko, wypróbuj ten Coldrex jak dla mnie rewelacja już wiele razy postawił mnie na nogi, po jednym dniu stosowania

Melduję się po siłowni:

55 min bieżni
45 min rowerek
15 min twister

Dzisiaj starałam się nie przesadzać z treningiem, bo organizm się za bardzo przyzwyczai do intensywnych treningów i będzie chciał więcej i więcej
To ja nie wiem co ja robilam ze pierwszy raz o nim slysze
Napewno go wyprobuje

A Ty hardcorowcu znowu zes pakowala dzisiaj!

Podziwiam Cie ja mam slomiany zapal w takich kwestiach
Nawet karnet to za malo
Takze szacun kochana!
Stary 2012-02-20, 14:14   #4851
agniesikk
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, przepraszam, że tak się wtrącam, może niektóre z Was mnie pamiętają. Mało piszę- ale czytam

Monia, mi się wydaje, że to, że męża wkurzasz i on Ciebie, to dlatego, że się od siebie odzwyczailiście. Nie rezygnuj z wyjazdu do Niemiec, bo to nic nie da, a może być jeszcze gorzej Pewnie jak pomieszkacie znowu razem, to się dogadacie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:17   #4852
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko mi własnie Coldrex poleciła Heroine i postawił mnie na nogi Monia też go wypróbowała o ile pamiętam i była zadowolona Na prawdę działa cuda
Heroine zazdroszczę zapału do ćwiczeń
Stary 2012-02-20, 14:18   #4853
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
To ja nie wiem co ja robilam ze pierwszy raz o nim slysze
Napewno go wyprobuje

A Ty hardcorowcu znowu zes pakowala dzisiaj!

Podziwiam Cie ja mam slomiany zapal w takich kwestiach
Nawet karnet to za malo
Takze szacun kochana!
Pierwszy raz? O jaaacie spróbuj spróbuj

A tam, dzisiaj tak starałam się lżej choć w sumie nawet sporo tego wyszło
dziękuję

wiesz, ja kiedyś też miałam słomiany zapał mnie zagonić do ćwiczeń to był koszmar gdzie ja bym z własnej woli ruszyła ale przyszedł taki dzień, gdzie powiedziałam DOŚĆ bo moje ciało z dnia na dzień traciło jędrność... matki z dziećmi lepiej wyglądają no i tak oto najpierw wróciłam do brzuszków na moim zakurzonym od dawna przyrządzie oczywiście zapał przez 2 tygodnie potem mi się znowu znudziło ale TŻ mnie ustawił do pionu kupiłam dodatkowo karnet, który naprawdę mnie mobilizuje wiem, że wydałam kasę to chodzę i ćwiczę a dodatkowo mam większą motywację do trzymania diety

Tak Ci się tylko wydaje, że by Ci karnet nie pomógł też tak na początku myślałam, że mi się znudzi :P ale to wciaga kup i się przekonaj
Stary 2012-02-20, 14:21   #4854
meeedzik
Zakorzenienie

agniesik ja pamiętam napisz co u Ciebie

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Heroine a mi Tż nie pozwala chodzić na siłke On zazdrosny, bo tam sami faceci chodzą, a wykręcał się, że na co mi to i takie tam ale może przed latem kupię karnecik i zacznę chodzić tylko najpierw muszę zdać prawko, żeby mieć jak tam dojechać, bo spory kawałek mam z 40 minut drogi
Stary 2012-02-20, 14:23   #4855
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
agniesik ja pamiętam napisz co u Ciebie

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Heroine a mi Tż nie pozwala chodzić na siłke On zazdrosny, bo tam sami faceci chodzą, a wykręcał się, że na co mi to i takie tam ale może przed latem kupię karnecik i zacznę chodzić tylko najpierw muszę zdać prawko, żeby mieć jak tam dojechać, bo spory kawałek mam z 40 minut drogi

Uczę się do matury Dlatego prawie w ogóle nie piszę. O odchudzaniu brak słów A wiosna coraz bliżej- jak byłam tutaj regularnie, to jakoś lepiej mi się było zmobilizować do odchudzania
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:26   #4856
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko mi własnie Coldrex poleciła Heroine i postawił mnie na nogi Monia też go wypróbowała o ile pamiętam i była zadowolona Na prawdę działa cuda
Cos mi swita ale dokladnie bym nie pamietala jakbys nie napisala, a teraz wiem ze o to chodzilo
Teraz bede juz o nim pamietac

Mi zawsze fervex pomagal az w szoku jestem ze tym razem sie nie rozparwil ze mna

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, przepraszam, że tak się wtrącam, może niektóre z Was mnie pamiętają. Mało piszę- ale czytam

Monia, mi się wydaje, że to, że męża wkurzasz i on Ciebie, to dlatego, że się od siebie odzwyczailiście. Nie rezygnuj z wyjazdu do Niemiec, bo to nic nie da, a może być jeszcze gorzej Pewnie jak pomieszkacie znowu razem, to się dogadacie
Hej

Cytat:
Pierwszy raz? O jaaacie spróbuj spróbuj

A tam, dzisiaj tak starałam się lżej choć w sumie nawet sporo tego wyszło
dziękuję

wiesz, ja kiedyś też miałam słomiany zapał mnie zagonić do ćwiczeń to był koszmar gdzie ja bym z własnej woli ruszyła ale przyszedł taki dzień, gdzie powiedziałam DOŚĆ bo moje ciało z dnia na dzień traciło jędrność... matki z dziećmi lepiej wyglądają no i tak oto najpierw wróciłam do brzuszków na moim zakurzonym od dawna przyrządzie oczywiście zapał przez 2 tygodnie potem mi się znowu znudziło ale TŻ mnie ustawił do pionu kupiłam dodatkowo karnet, który naprawdę mnie mobilizuje wiem, że wydałam kasę to chodzę i ćwiczę a dodatkowo mam większą motywację do trzymania diety

Tak Ci się tylko wydaje, że by Ci karnet nie pomógł też tak na początku myślałam, że mi się znudzi :P ale to wciaga kup i się przekonaj
No naprawde, jakos to umknelo mojej uwadze

Co do cwiczen teraz napewno sie nigdzie nie zapisze, bo jeszcze mnie przewieje jak bede wracac spocona
Ale na serio to poszlabym gdzies ale na wiosne, moze w kwietniu?
Musi sie poprawic pogoda i byc przynajmniej te 10stopni na termometrze bo ja niewyrobie i psychicznie i finansowo na to moje wieczne chorowanie
Stary 2012-02-20, 14:34   #4857
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
polecam polecam

zapał osłabł?

Cytat:
Tam gdzie ja chodzę, to też pakery głównie no ale mój TŻ mi ufa polecam naprawdę TŻ- ta jakoś przekonasz

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A wiosna coraz bliżej- jak byłam tutaj regularnie, to jakoś lepiej mi się było zmobilizować do odchudzania
to trzeba tu wrócić odwiedzać przynajmniej wieczorami

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Co do cwiczen teraz napewno sie nigdzie nie zapisze, bo jeszcze mnie przewieje jak bede wracac spocona
Ale na serio to poszlabym gdzies ale na wiosne, moze w kwietniu?
Musi sie poprawic pogoda i byc przynajmniej te 10stopni na termometrze bo ja niewyrobie i psychicznie i finansowo na to moje wieczne chorowanie
może nie będzie tak źle dobrze się ubierzesz i przeżyjesz ale rzeczywiście Ty lepiej na wiosnę zacznij, bo teraz to ciągle chorujesz
Stary 2012-02-20, 14:44   #4858
meeedzik
Zakorzenienie

Agniesik to zaglądaj i pisz do nas w wolnej chwili
Czekoladko na następny raz ( mam nadzieję, że nie będzie tego następnego razu ) wypróbuj Coldrex mam nadzieję, że i Tobie pomoże
Heroine ja już nie pamiętam kiedy miałam zapał do ćwiczeń, jak na razie to ćwiczę z przymusu bo wiem, że muszę i nie mogę sobie popuszczać
A co do siłki, to Tż mi ufa, ale gada, że nie chce, żeby ci faceci na siłowni się na mnie gapili
Stary 2012-02-20, 15:04   #4859
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
nie ma go codziennie z Wami więc trochę jest odzwyczajony od pewnych rzeczy, tak się dzieje, gdy ludzie mieszkaja osobno tak długo i się nie widują często.. .gdy zamieszkacie razem będzie zupełnie ianczej znów będziecie mieli siebie nawzajem na co dzień, wszystkie sprawy można od razu przegadać itd... zoabczysz, to tkai cięższy okres przejściowy, który musicie rpzetrwać i który was wzmocni

Cytat:
Melduję się po siłowni:

55 min bieżni
45 min rowerek
15 min twister
mój mistrz!

Cytat:
A co do siłki, to Tż mi ufa, ale gada, że nie chce, żeby ci faceci na siłowni się na mnie gapili
zazdróśnik jeden! no ale co mu się dziwić jak ma taką Ślicznotkę w domu
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:10   #4860
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine ja już nie pamiętam kiedy miałam zapał do ćwiczeń, jak na razie to ćwiczę z przymusu bo wiem, że muszę i nie mogę sobie popuszczać
zaraz wyciągnę tasaczka hyhy
a jak dzisiaj waga?

a co tam, gapić się mogą kobietę trzeba podziwiać

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
mój mistrz!
dziękuję
A tam mistrz Ty nie wiesz jaki ze mnie wcześniej leń był czyli.... wszystko przed Tobą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości