|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
heroine i Ciebie w końcu musiał dopaść ten kryzys, ale minie zaraz tylko nie daj się myśli 'ee tam, po co mi ta dieta' sama zobaczysz jak szybko Ci przejdzie
![]() zelka dobrze że masz Tż, w ogóle co to byłby za świat bez naszych kochanych facetów ![]() medzik szkoda że te zdjęcia z różnych perspektyw są to tak nie widać za bardzo ale ja widzę że te końcówki najdłuższe urosły! Może próbuję sama sobie wmówić to i nie jestem obiektywna, ale widzę to ![]() ![]() Zaczytałam się w moją książkę ale chyba zaraz się położę spać. Głodna już jestem i chcę śniadania! ![]() ![]() ![]()
#4832 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() parówki? ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kocham parówki! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to kolorowych snów!!! ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Wiem ale nie robi to na mnie wrażenia wcale
![]() ![]() Ja już uciekam do łóżka, dobranoc wszystkim ![]() ![]()
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc!!! ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
hej moje najdroższe
![]() ![]() ![]() ![]() ależ ja tęsknie za wami! nie ma chwili abym nie myślała co tam u Was ![]() Ale jeszcze tylko jutro (w sumie to dzisiaj) i wracam do Was ![]() ![]() Mąż we wtorek rano wyjeżdża. Nie miałam kiedy do Was napisać bo przez 2 dni w ogóle kompa nie właczałam, taka byłam zalatana. Wszędzie gdzieś jeździmy, odwiedzamy rodzine itd. Przedwczoraj byliśmy cały dzień w Grudziądzu, w McDonald'sie i w Realu na zakupach. Nic ciekawego nie kupiłam bo wszystko tam drogie, że masakra. Wczoraj byłam na dyskotece!!! W końcu!!!! pojechaliśmy ze znajomymi do takiego miasteczka 10 km od mojego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to nie mogę spać bo jadłam dziś pizze gyrosową z sosem czosnkowym i teraz tak mnie żołądek boli i mi nie dobrze, że masakra ![]() Z mężem jest ok, choć myślałam że będzie lepiej. Jemu strasznie dużo przeszkadza w domu i we mnie. Chyba się odzwyczaił już od rodzinnego życia. Trochę się sprzeczamy bo on próbuję ustawiać wszystko po swojemu a mnie to wkurza na maksa. Czasami się zastanawiam czy to dobry pomysł wyprowadzić się do tych Niemiec...... nienawidzę być ciągle krytykowana i ograniczana a mój mąż nagminnie to próbuje robić. Aaa co do jutrzejszego wyjazdu razem z mężem to stwierdziliśmy, że nie opłaca się, bo to sporo będzie nas kosztowało a będę tylko 2 dni u niego. Zresztą ja bez synka nie wytrzymam. Dziś całą noc i pół dnia go nie widziałam i strasznie mi źle było. Może w kwietniu z nim pojadę jak przyjedzie na Święta. Wtedy dzieciaki będą miały już dowody osobiste więc będę mogła zabrać przynajmniej młodszego. A 29 kwietnia mój tata będzie miał 2 tygodnie urlopu i jedziemy do Niemiec samochodem - moi rodzice, ja i moje dzieci ![]() Przyznam się Wam że przeczytałam większość o czym pisałyście ale nie dam rady odpisać - to już przerasta chyba moje zdolności ![]() Lecę do łóżka bo jutro mamy mnóstwo spraw do załatwienia. Także pozdrawiam Was moje kochane, przesyłam Wam buziaki i od wtorku wracam do Was ![]() ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-20 o 01:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, to wstawie tu ten przepis
![]() Sos : pol kilo mielonego miesa wolowego, dwie spore marchewki, 5-6 pieczarek, papryczki chili (ile kto lubi), duza cebula, dwie puszki pomodorow krojonych, mala puszka koncentratu pomidorowego, cukier, sol, pieprz, ziola do smaku (moze byc bazylia, oregano) 1 opakowanie makaronu do lasagne Sos beszamelowy: okolo 1 litr mleka, 1/3 kostki masla, 3-4 lyzki maki. Sos: pokroic warzywka, utrzec marchewke i przesmazyc na masle lub oliwie z oliwek. Przelozyc do wiekszego garnka dla wygody, na patelni usmazyc mielone mieso, polaczyc z warzywami. Pogotowac troche na malym ogniu, dolozyc pomidory i przyprawy. Lyzka stolowa cukru - zlagodzi kwasnosc pomidorow. Sos powinien byc dosc gesty, moze sie gotowac z pol godziny. Trzeba ciagle mieszac. Piekarnik nagrzac do 175 stopni. Wysmarowac maslem spora forme. Przygotowac sos beszamelowy - rozpuscic maslo, dolac mleko, wsypywac stopniowo make. Mieszac starannie, zeby sie nie zrobily grudki (machajcie lyzka po dnie garnka, bo lubi sie przypalac ![]() Prostokaty makaronu maczamy w sosie beszamelowym, jeden po drugim i ukladamy na spodzie - pierwsza warstwa, na to porcja sosu miesnego i znow makarony umaczane w bialym sosiku. Zwykle wychodza dwie-trzy warstwy. Na wierzch idzie makaron i na to wszystko sypiemy starty zolty ser - gruba warstwa. Zapieka sie okolo godziny. Tu uwaga - zazwyczaj potrawa po tej godzinie jest jeszcze dosc ''luzna'' i sie rozlatuje, nie trzyma formy. my jednak nie za bardzo nie przejmujemy tylko jemy jak leci ![]() Dla wielbicieli czosnku - mozna dodac do sosu zmiazdzony zabek. My nie kladziemy, bo TZ nie znosi czosnku. No to powodzenia przy gotowaniu ![]() Ile to ma kalorii nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Moooooonia!!!! ![]() widzę, że szalejesz na imprezach ![]() ![]() sesja zdjęciowa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o męża, no to trochę Wam się zatarły relacje przez to, że mieszkacie na odległość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() może to i dobrze, że teraz nie jedziesz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się Kochana i wracaj do nas jutro jak najszybciej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Łaaaał to widzę że się wyszalałaś na dyskotece ! ale czasem takie wyszalenia sie jest potrzebne ![]() Hmm może i dobrze że nie pojedziesz bo będziesz z Nami !! hihi ;* A z Mężem na pewno się dogadacie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie już pomału idzie do wiosny ![]() ![]() ![]() Heroine, Murka, Zelka mi też się wydaje, że troszeczkę urosły ( sama nie wiem czy urosły czy po prostu sobie wmawiam ![]() ![]() ![]() ![]() Monia cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i wyszalałaś się na imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() Paulownia dzięki za przepis ![]() ![]() ![]()
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odmeldowuje 20 minut wioslowania. Jedzenia jak na razie poprawne dietowe - moj zoladek dochodzi do rownowagi po wczorajszym obzarstwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Paulownia tylko właśnie się boję, czy mi to wyjdzie
![]() ![]() ![]() Haha mój żołądek tez przestawiam na normalne jedzenie a nie jakieś śmieci jak w weekend ![]()
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak tam samopoczucie w poniedzialkowe przedpoludnie? ![]() Ja dzisiaj wyspalam sie za wszytskie czasy chyba, polozylam sie o 21 bo mi wizaz nie dzialal i stwierdzilam ze przynajmniej sie wyspie ![]() Wstalam tez o dziwo o 9, zjadlam sniadanko, wyszykowalam sie do wyjscia i tym sposobem juz siedze w pracy ![]() Mam dzisiaj naszczescie bardzo luzny dzien takze powinno byc ok ![]() Czuje sie dzisiaj znacznie lepiej niz wczoraj, ale wciaz jestem cala zatkana, mowie przez nos i brzmie jak jakis zul po 2tygoodniach melanzu. Wspolczuje klientkom z ktorymi musze rozmawiac przez telefon ![]() Zaraz zjem mala kanapeczke na drugie sniadanie i wypije fervex ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze niedlugo zacznie sie juz ocieplac i ta aura chorb odejdzie w niepamiec ![]() A swoja droga mysle ze takie egzotyczne wakacje zalatwilyby u mnie wszytsko wygrzalabym sie na sloncu i wszytskie choroby by ze mnie wyszly ![]() ![]() Mooonia juz sie nie moge doczekac az do Nas powrocisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko a może zamiast fervexu zaaplikuj sobie Coldrex? Dla mnie był sto razy lepszy i jak piłam go 3 razy dziennie, to na drugi dzień czułam się o niebo lepiej
![]() A kiedyś też tylko fervex kupowałam, teraz już zawsze jak zacznie mnie łapać przeziębienie to będę brała Coldrex ![]()
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam w domu Colderxu musialabym pojsc i kupic a on rowniez zawiera paracetamol wiec niechce przedawkowac bo bardzo latwo paracetamol przedawkowac. Pozatym takimi lekami tez mozna sie ratowac ale maks5-7dni pozniej jak nic nie pomaga powinno sie odstawic te wszytskie leki i ja tak zrobie, mam to juz w doopie ![]() Niech sie dzieje co chce ja mam juz normalnie dosc! Ale dziekuje Ci kochana, napewno ten Coldrex wyprobuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Czekoladko, wypróbuj ten Coldrex ![]() ![]() ![]() Melduję się po siłowni: 55 min bieżni 45 min rowerek 15 min twister ![]() Dzisiaj starałam się nie przesadzać z treningiem, bo organizm się za bardzo przyzwyczai do intensywnych treningów i będzie chciał więcej i więcej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno go wyprobuje ![]() A Ty hardcorowcu znowu zes pakowala dzisiaj! ![]() Podziwiam Cie ja mam slomiany zapal w takich kwestiach ![]() Nawet karnet to za malo ![]() Takze szacun kochana! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, przepraszam, że tak się wtrącam, może niektóre z Was mnie pamiętają. Mało piszę- ale czytam
![]() Monia, mi się wydaje, że to, że męża wkurzasz i on Ciebie, to dlatego, że się od siebie odzwyczailiście. Nie rezygnuj z wyjazdu do Niemiec, bo to nic nie da, a może być jeszcze gorzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko mi własnie Coldrex poleciła Heroine
![]() ![]() ![]() ![]() Heroine zazdroszczę zapału do ćwiczeń ![]()
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tam, dzisiaj tak starałam się lżej ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() wiesz, ja kiedyś też miałam słomiany zapał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak Ci się tylko wydaje, że by Ci karnet nie pomógł ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
agniesik ja pamiętam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Heroine a mi Tż nie pozwala chodzić na siłke ![]() ![]() ![]() ![]()
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uczę się do matury ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz bede juz o nim pamietac ![]() Mi zawsze fervex pomagal az w szoku jestem ze tym razem sie nie rozparwil ze mna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do cwiczen teraz napewno sie nigdzie nie zapisze, bo jeszcze mnie przewieje jak bede wracac spocona ![]() Ale na serio to poszlabym gdzies ale na wiosne, moze w kwietniu? ![]() Musi sie poprawic pogoda i byc przynajmniej te 10stopni na termometrze bo ja niewyrobie i psychicznie i finansowo na to moje wieczne chorowanie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapał osłabł? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Agniesik to zaglądaj i pisz do nas w wolnej chwili
![]() Czekoladko na następny raz ( mam nadzieję, że nie będzie tego następnego razu ![]() ![]() ![]() Heroine ja już nie pamiętam kiedy miałam zapał do ćwiczeń, jak na razie to ćwiczę z przymusu ![]() ![]() A co do siłki, to Tż mi ufa, ale gada, że nie chce, żeby ci faceci na siłowni się na mnie gapili ![]()
#4859 | ||
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak dzisiaj waga? ![]() a co tam, gapić się mogą ![]() ![]() dziękuję ![]() A tam mistrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.