Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 19:15   #4831
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
a za mną chodzi ostatnio koszula zwykła z długim rękawem jasno niebieska i jeansowa... gdybym tylko miała kasę ;/
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
za mną jeansowe tez chodzą i jeszcze koszulki, które są mega szerokie, a krotsze i szerokie materiałowe spodnie, zwezane ku dołowi. NO ale dobra, jakos trzeba niedlugo sobie rpacki szukać, bo mama mi już o tym mówi a do wakacji przecież hen hen i jeszcze trochę
A gdybym ja Wam napisala swoja liste na wiosne-lato to Ale w kwietniu ide pracy wiec sobie odbije to ze teraz tylko lumpki odwiedzam Chcialabym miec na stale taka prace jaka mam na wakacje.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:22   #4832
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
A gdybym ja Wam napisala swoja liste na wiosne-lato to Ale w kwietniu ide pracy wiec sobie odbije to ze teraz tylko lumpki odwiedzam Chcialabym miec na stale taka prace jaka mam na wakacje.
a gdzie idziesz do pracy jesli mozna wiedziec? ja w sumie mogłabym na kilka miesiecy, bo chcialabym sesje szybko zaliczyc i miec zglowy
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:22   #4833
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Zaraz Was nadrobię bo przed chwilą wróciłam od Tż

Byłam dziś z Tż i jego mamą na zakupach i się obkupiłam trochę

- dwa matowe błyszczyki Basic o których niedawno pisałąm po pierwszych testach są cudowne i pachną jak budyń waniliowy
-koralowy szalik w sh za 3zł
-różową tunikę na targu 5zł
-3bluzki na targu po 1zł szt (nowe)
- rajstopy jak pończochy szare za 5zł (żałuję że wzięłam tylko jedne )
Jutro zrobię zdjęcia
Stary 2012-02-20, 19:25   #4834
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
a gdzie idziesz do pracy jesli mozna wiedziec? ja w sumie mogłabym na kilka miesiecy, bo chcialabym sesje szybko zaliczyc i miec zglowy
Juz chyba 6 raz z kolei ide na pol roku na kierownika recepcji. Calkiem spory osrodek nad samym morzem, niestety czynny tylko w sezonie wiosenno-letnim. Ale niezle tam zarabiam
Stary 2012-02-20, 19:32   #4835
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Juz chyba 6 raz z kolei ide na pol roku na kierownika recepcji. Calkiem spory osrodek nad samym morzem, niestety czynny tylko w sezonie wiosenno-letnim. Ale niezle tam zarabiam
zazdroszcze ja z zeszlym roku rpacowałam w sieciowce i to byl dramat srednio chce to powtarzac, no ale w razie czego to i to ebdzie dobre
Stary 2012-02-20, 19:36   #4836
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
zazdroszcze ja z zeszlym roku rpacowałam w sieciowce i to byl dramat srednio chce to powtarzac, no ale w razie czego to i to ebdzie dobre
Ta praca podoba mi sie tez tego powodu ze pracuje co drugi dzien po 12 godzin. Nie lubie wstawac rano i codziennie chodzic do pracy. Troche duza odpowiedzialnosc na mnie spoczywa, ale lubie to co tam robie
Stary 2012-02-20, 19:52   #4837
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

podzielam te opinie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: oczywiście o linku zapomniałam : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...triacneal.html

jeśli chodzi samarze o maskę kolagen&kaszmir to ja bardzo ją polecam, włosy miałam po niej śliczne Chyba zresztą niedawno ją polecałam.

Balerinki bardzo ładne, sama mam na takie ochotę.
dzięki kuszą mnie te maski ale mam tyle wszystkie do włosów w domu

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
snow baleriny są super, teraz na pewno będę musiała wyruszyć do H&Mu
Włosy baaaardzo ci urosły. Śliczne są
dziekuję cieszę się, że widać, że urosły (sorry za to "że" powtarzające się )

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

teraz czaje sie na vipere w kamieniu bo podobno jest boski, jutro poszukam na kwc to wkleje
transparentny z minerałami cashmere veil? jeśli tak to własnie kończę opakowanie, świetny jest

Cytat:
snow
długość włosów świetna zakupy rewelacyjne

a Ty zdrowiej

Cytat:
milo mi
noo ten program to mnie przerazil

ok, tak jak sie spodziewalam jakosc zdjec adekwatna do pogody deszczowej.

troche wycinkow mnie, wszystko wykonane pedzlami, kreska rozmyta przy pomocy h79, sprawdzil sie swietnie, moim zdaniem

i dwa flat topy, szybkie porownanie. roznica jest spora i jak dla mnie, jak ktos ma do ukrycia naczynka, przebarwienia ogolnie jakis 'defekt' to zdecydowanie h50s. z takich pierwszych obserwacji zauwazylam, ze on jest bardziej zbity i daje bardziej efekt kryjacy. H50 natomiast na cala twarz to strzal w dziesiatke, bo robi cos co 50s nie potrafi. mianowicie, rownomiernie cienka warstwa rozprowadza podklad za pierwszym pociagnieciem, nie ma potrzeby robienia milion kolek i miec pewnosc, ze podklad dobrze wtopil sie w cere. on juz od pierwszej chwili jest dobrze zaaplikowany
śliczne oko

Cytat:
Ja dzisiaj weszlam do takiej drogerii co mi sie z PRL kojarzyla zawsze A tam vipera, celia, golder rose, bell, eveline, delia, inglot, flos-lek, ingrid, joko, eveline itp. I jeszcze taka przemila pani Zapomnialam zapytac o flormar ale juz sie zapowiedzialam ze przyjde do niej z lista. Tyle pieknych rozy, rozswietlaczy, cieni i szminek bylo, ze nie wiedzialam gdzie patrzec

Ja mam 603 - taki slodki roz. Ogolnie z tej serii wszyskie sa takie jasne (jak sama nazwa wskazuje). Ale jestem zdziwiona ze pomadka za 12 zł ma takie ladne i porzadne opakowanie, swietna konsystencje i piekny zapach

Kupilam tez dzisiaj ten rozjasniacz z joanny w sprayu, 2 lakiery z miss selene, z eveline preparat do usuwania skorek, peeling z senergen, no i ta pomadke i tusz. Zadowolona jestem
faajne zakupy, niby takie drobne ale zawsze poprawiają humor, czesto się o tym przekonuję

Cytat:
Party jak tam kuracja?? Lepiej z cera?

Snow, swietna torebka na blogu Tez chce jakas sobie kupic w takich kolorkach na wiosne Albo cos z turkusem. W ogole na stronie new looka jest mnostwo fajnych torebek I u mnie jest jeden taki lumpeks/outlet gdzie wszyskie koszule meskie sa za 10 zł
dzięki tak w NL są świetne torebki ale często ceny mocno przesadzone

u mnie koszul meskich zazwyczaj jest full, wszystkie na wagę (49zł/kg) ale raczej są jakieś niefajne a teraz wchodzę, patrzę i szok

Cytat:
fajna praca

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 19:59   #4838
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Party jak tam kuracja?? Lepiej z cera?

Snow, swietna torebka na blogu Tez chce jakas sobie kupic w takich kolorkach na wiosne Albo cos z turkusem. W ogole na stronie new looka jest mnostwo fajnych torebek I u mnie jest jeden taki lumpeks/outlet gdzie wszyskie koszule meskie sa za 10 zł
dziekuje ze pytasz w sumie to dopiero 5dzien jestem na leczeniu wiec poki co wiekszych efektow nie ma, ale nie wyskoczyly mi na razie zadne duze ropne zmiany, tylko takie mniejsze w kilku miejscach, ale nie ropne oby tak dalej.

Cytat:
a za mną chodzi ostatnio koszula zwykła z długim rękawem jasno niebieska i jeansowa... gdybym tylko miała kasę ;/
za mna chyba od roku chodzi koszula klasyczna z kolnierzem biala lub jasno niebieska, najlepiej jeszcze body ale poki co to albo zle lezy, albo za droga, albo taka ze caly swiat przez nia widac, wiec wciaz nie mam takiej klasycznej
Cytat:
o to zazdroszcze bardzo, tez chcialabym miec gdzies niedaleko taka prace sezonowa, zawsze przez czesc roku mozna odpoczac, a czesc przepracowac no i fajne godziny pracy, tez bym wolala na 12, bo wiecej dni wolnych

ja po weekendzie u TZ nie potrafie sie wbic w watek, nie nadrobilam wszystkiego....

u TZ remont w pelni, juz sciany w sypialni pomalowane, meble przeniesione, kupilismy wykladzine dywanowa i stolik do saloniku i lozko do spania wybralismy a za 2 tyg bedziemy tapetowali drugi pokoj i mozna juz przywiezc meble, wyprac dywan ktory tam jest i w sumie juz najwazniejsze bedzie zrobione najbardziej sie ciesze na te sofe do spania, bo w koncu sie u niego wyspimy, bo ma teraz jednoosobowe lozko na ktorym spimy i ciezko w nocy.. a tak to bedzie juz nasza sypialnia gotowa szkoda ze jest strasznie malenka, bo tylko lozko i szafa wejda, ewentualnie maly stolik nocny jeszcze i nic wiecej.
Ale dobre i to, wystarczy do spania jak nic

widzailyscie gdzies przecenione kalosze z ocieplaczami? chcialabym kupic bo na taka pogode nieraz zadne buty nie dadza rady, a w sumie kalosze bede miala na kilka sezonow, przydadza sie takie czarne klasyczne do kolan.
Stary 2012-02-20, 20:03   #4839
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
transparentny z minerałami cashmere veil? jeśli tak to własnie kończę opakowanie, świetny jest

faajne zakupy, niby takie drobne ale zawsze poprawiają humor, czesto się o tym przekonuję

Ten puder z vipery bedzie sie nadawal do cery tlustej?

Co do zakupow to jestem zadowolona tylko bylam zobaczyc jeszcze w naturze szminki z kobo i nie bylo zadnej przeceny Nie mialam juz czasu wiec nie szukalam pani zeby zapytac ale w szafie nie bylo nic napisane

Poza tym co polecanie z kolorowki z polskich firm?? Teraz juz wiem gdzie szukac wiec moze dowiem sie od Was o czyms ciekawym
Stary 2012-02-20, 20:16   #4840
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziekuje ze pytasz w sumie to dopiero 5dzien jestem na leczeniu wiec poki co wiekszych efektow nie ma, ale nie wyskoczyly mi na razie zadne duze ropne zmiany, tylko takie mniejsze w kilku miejscach, ale nie ropne oby tak dalej.

za mna chyba od roku chodzi koszula klasyczna z kolnierzem biala lub jasno niebieska, najlepiej jeszcze body ale poki co to albo zle lezy, albo za droga, albo taka ze caly swiat przez nia widac, wiec wciaz nie mam takiej klasycznej

o to zazdroszcze bardzo, tez chcialabym miec gdzies niedaleko taka prace sezonowa, zawsze przez czesc roku mozna odpoczac, a czesc przepracowac no i fajne godziny pracy, tez bym wolala na 12, bo wiecej dni wolnych

ja po weekendzie u TZ nie potrafie sie wbic w watek, nie nadrobilam wszystkiego....

u TZ remont w pelni, juz sciany w sypialni pomalowane, meble przeniesione, kupilismy wykladzine dywanowa i stolik do saloniku i lozko do spania wybralismy a za 2 tyg bedziemy tapetowali drugi pokoj i mozna juz przywiezc meble, wyprac dywan ktory tam jest i w sumie juz najwazniejsze bedzie zrobione najbardziej sie ciesze na te sofe do spania, bo w koncu sie u niego wyspimy, bo ma teraz jednoosobowe lozko na ktorym spimy i ciezko w nocy.. a tak to bedzie juz nasza sypialnia gotowa szkoda ze jest strasznie malenka, bo tylko lozko i szafa wejda, ewentualnie maly stolik nocny jeszcze i nic wiecej.
Ale dobre i to, wystarczy do spania jak nic

widzailyscie gdzies przecenione kalosze z ocieplaczami? chcialabym kupic bo na taka pogode nieraz zadne buty nie dadza rady, a w sumie kalosze bede miala na kilka sezonow, przydadza sie takie czarne klasyczne do kolan.
Mam nadzieje ze wszystko sie ladnie zagoi, bo dobre samopoczucie panny mlodej jest najwazniejsze w tym dniu
I fajnie ze juz bedziecie mieli swoje gniazdko gotowe. Zazdroszcze My ciagle sie za czymc swoim rozgladamy, bo juz mamy dosyc wynajmowania.
Jesli chodzi o prace to tez sie ciesze ze chociaz taka mam, zwlaszcza ze od pazdziernika nie pracuje a kase nadal mam. I sama place swoja czesc czynszu, bylismy na wakacjach z tz, kupuje sobie co chce (oczywiscie z ograniczeniami) wiec jest calkiem ok
Co do koszuli i kaloszy to koszule kupilam sobie na poczatek roku do szkoly i tak myslalam ze bede ja czasto nosic bo swietnie lezy, a nie nosze jej wcale. Wisi w szafie i "sie kurzy". Kalosze kupilam sobie jesienia w zwyklym sklepie za jakies 40 zł, czesto je nosze i sa na te pogode jak znalazl . Mam granatowe, z ocieplana cholewka, podobne do tych w zalaczniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kalosze.jpg (26,1 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-02-20, 20:32   #4841
samaraNW
Zakorzenienie

kliknęłam jednak ten pędzel już się nie mogę doczekać, aż wyrzucę mój stary i nie będę się z nim więcej męczyć

dzisiaj na aerobiku był niezły wycisk i bardzo mi się podobało. tydzień temu tak lajtowo było, że nawet się nie spociłam, a ja lubię czuć zmęczenie po ćwiczeniach - tak, dziwna jestem lubię to, bo wiem, że godzina ćwiczeń nie pójdzie na marne i czuję, że coś dla siebie zrobiłam
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:33   #4842
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
witam
Tak jak i wy staram sie dbac o siebie i w miare mozliwosci dazyc w tym do perfekcji przyjmiecie nowa SPAmowiczke??

Kitka - jak znajdziesz gdzies fajne spodnie to daj znac, tez musze jakies kupic , a jak kupie jakies ktore polubie to bym caaly czas w nich chodzila a inne portki ida w kat i zawsze mam pare w ktorej chodze na okraglo az do przetarcia chociaz nie jestem typem "spodniowym" i czesciej chodze w sukienkach, spodnicach czy tunikach..
Witaj
Cytat:
milo mi
noo ten program to mnie przerazil

ok, tak jak sie spodziewalam jakosc zdjec adekwatna do pogody deszczowej.

troche wycinkow mnie, wszystko wykonane pedzlami, kreska rozmyta przy pomocy h79, sprawdzil sie swietnie, moim zdaniem

i dwa flat topy, szybkie porownanie. roznica jest spora i jak dla mnie, jak ktos ma do ukrycia naczynka, przebarwienia ogolnie jakis 'defekt' to zdecydowanie h50s. z takich pierwszych obserwacji zauwazylam, ze on jest bardziej zbity i daje bardziej efekt kryjacy. H50 natomiast na cala twarz to strzal w dziesiatke, bo robi cos co 50s nie potrafi. mianowicie, rownomiernie cienka warstwa rozprowadza podklad za pierwszym pociagnieciem, nie ma potrzeby robienia milion kolek i miec pewnosc, ze podklad dobrze wtopil sie w cere. on juz od pierwszej chwili jest dobrze zaaplikowany

co do mycia, na ta chwile bajka. bez problemu usunelam z pedzla podklad YSL Teint Resist, korektor rozswietlajacy Rimmel, roz Bourjois. schniecie w godzinach ciezko mi okreslic, bo wyszlam wtedy z domu, ale wszystko bylo juz suche po 8h. domyslam sie, ze najdluzej schnal H55.

nie wiem co jeszcze moge o nich powiedziec
Piękny makijaż jak zawsze zresztą Ale mnie te pędzle kuszą to przez Ciebie
Cytat:
Świetna praca

Ech nie mam sił zaraz chyba idę spać
Stary 2012-02-20, 20:46   #4843
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje ze wszystko sie ladnie zagoi, bo dobre samopoczucie panny mlodej jest najwazniejsze w tym dniu
I fajnie ze juz bedziecie mieli swoje gniazdko gotowe. Zazdroszcze My ciagle sie za czymc swoim rozgladamy, bo juz mamy dosyc wynajmowania.
Jesli chodzi o prace to tez sie ciesze ze chociaz taka mam, zwlaszcza ze od pazdziernika nie pracuje a kase nadal mam. I sama place swoja czesc czynszu, bylismy na wakacjach z tz, kupuje sobie co chce (oczywiscie z ograniczeniami) wiec jest calkiem ok
Co do koszuli i kaloszy to koszule kupilam sobie na poczatek roku do szkoly i tak myslalam ze bede ja czasto nosic bo swietnie lezy, a nie nosze jej wcale. Wisi w szafie i "sie kurzy". Kalosze kupilam sobie jesienia w zwyklym sklepie za jakies 40 zł, czesto je nosze i sa na te pogode jak znalazl . Mam granatowe, z ocieplana cholewka, podobne do tych w zalaczniku.
fajne te kalosze musze pochodzic po sklepach i poogladac co jest. A z tym gniazdkiem to nie do konca tak super bo bedziemy mieszkali z rodzicami TZ, no ale mam nadzieje ze bedziemy sie dogadywali, i ze szybko znajde prace zeby nie siedziec caly czas w domu no i na + tez ze bedziemy sie skladali na oplaty, wiec wyjdzie malo, choc rodzice nie chca od nas wcale brac, ale nie chce tak zyc na czyjs koszt tym bardziej skoro bedziemy malzenstwem i bedziemy mieli pieniadze.
Stary 2012-02-20, 20:58   #4844
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
kliknęłam jednak ten pędzel już się nie mogę doczekać, aż wyrzucę mój stary i nie będę się z nim więcej męczyć

dzisiaj na aerobiku był niezły wycisk i bardzo mi się podobało. tydzień temu tak lajtowo było, że nawet się nie spociłam, a ja lubię czuć zmęczenie po ćwiczeniach - tak, dziwna jestem lubię to, bo wiem, że godzina ćwiczeń nie pójdzie na marne i czuję, że coś dla siebie zrobiłam
też lubię
Stary 2012-02-20, 20:59   #4845
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Ten puder z vipery bedzie sie nadawal do cery tlustej?

Co do zakupow to jestem zadowolona tylko bylam zobaczyc jeszcze w naturze szminki z kobo i nie bylo zadnej przeceny Nie mialam juz czasu wiec nie szukalam pani zeby zapytac ale w szafie nie bylo nic napisane

Poza tym co polecanie z kolorowki z polskich firm?? Teraz juz wiem gdzie szukac wiec moze dowiem sie od Was o czyms ciekawym
hmm nie wiem na 100%, do mojej mieszanej się sprawdza, matuje, nie zapycha postaram się jeszcze dziś wrzucić skład tylko jak Tż zejdzie z drugiego lapka bo tam mam fotkę
ok wklejam skład, nr 703
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020430.jpg (76,9 KB, 18 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2012-02-20 o 21:09
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:24   #4846
lacrimachristi
Zakorzenienie

kurde chyba tez klikne pedzel :P
Stary 2012-02-20, 21:39   #4847
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Za mną tak samo

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

Nie tylko Ty
Stary 2012-02-20, 21:40   #4848
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
hmm nie wiem na 100%, do mojej mieszanej się sprawdza, matuje, nie zapycha postaram się jeszcze dziś wrzucić skład tylko jak Tż zejdzie z drugiego lapka bo tam mam fotkę
ok wklejam skład, nr 703
Dziekuje

Dziewczyny glupie pytanie - wie ktoras co to za film??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ssjue.jpg (44,5 KB, 41 załadowań)
Stary 2012-02-20, 21:51   #4849
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Dziewczyny glupie pytanie - wie ktoras co to za film??
nie ma innych podpowiedzi?

a ja w ogole mam 29ego lutego urodziny TŻ'ta myślałam i myślałam co mu by kupić, bo on nic nigdy nie chce dostawać i wymyśliłam etui skorkówe na klucze, zestaw ołóowko, gumki chlebowe i szkicowniki 2 - jeden mały i drugi duzy mam nadzieje, ze mu sie spodoba ;]
Stary 2012-02-20, 21:52   #4850
kobietasukcesu
zawsze mam racje

mala_czarna: mojej skórze niedoskonałości nie brakuje, chociaż jest 100 razy lepiej odkąd doszłam do dobrej dla siebie pielęgnacji.

caate: czuję się mocno skuszona tymi pędzlami, pewnie niedługo wezmę Ale jakoś na obecną chwilę ciężko mi sobie wyobrazić nakładanie podkładu pędzlem Zawsze uważałam, że palce są do tego najlepsze
Kiedyś to i oczy bym malowała palcami

party: u nas w sypialni mieści się łózko, szafki nocne i tv na ścianie, także przebiję Cię
Ale to pokój do spania, więc w sumie po co więcej

A do natury nie zdążyłam dzisiaj wejść, bo się mocno spieszyłam, a przechodziłam tuż obok

Nadrobiłam was, a teraz idę na serial

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:00   #4851
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dzięki dziewczyny za propozycje, ja juz nie mam siły, antybiotyk jeden wybrany, cala seria gripeksów, codiparów itd i od 3 tygodni ciągle wracam do tego samego. A tak mi szkoda teraz praktyk opuszczać

caate
dobrze że się nie zgodziłaś, strasznie przedmiotowo traktują tam ludzi ;/
A zalogowana jesteś na maxmodels?
nie, usunelam konto

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wiem o którą viperę Ci chodzi Snow chyba ją ma ale nie jestem pewna.

kusisz tym h50s

haha
tak, ta co napisala nizej

czos czuje, ze niedlugo zamiast caate bedziecie na mnie mowic 'kusicielka'

Cytat:
Ja dzisiaj weszlam do takiej drogerii co mi sie z PRL kojarzyla zawsze A tam vipera, celia, golder rose, bell, eveline, delia, inglot, flos-lek, ingrid, joko, eveline itp. I jeszcze taka przemila pani Zapomnialam zapytac o flormar ale juz sie zapowiedzialam ze przyjde do niej z lista. Tyle pieknych rozy, rozswietlaczy, cieni i szminek bylo, ze nie wiedzialam gdzie patrzec

Ja mam 603 - taki slodki roz. Ogolnie z tej serii wszyskie sa takie jasne (jak sama nazwa wskazuje). Ale jestem zdziwiona ze pomadka za 12 zł ma takie ladne i porzadne opakowanie, swietna konsystencje i piekny zapach

Kupilam tez dzisiaj ten rozjasniacz z joanny w sprayu, 2 lakiery z miss selene, z eveline preparat do usuwania skorek, peeling z senergen, no i ta pomadke i tusz. Zadowolona jestem
jak ja lubie takie zakupy, super!

ostatnio sie przekonalam bedac na zakupach ile daje jak jest mila obsluga

i na ta pomadke czaje sie juz dlugo, ale tez nie chce mi sie szukac. odkad uzywam carmexa w sztyfcie pink to jakos mi niepotrzeba wiecej mazidel do ust noo dobra, blyszczyki i to matowe chetnie bym przygarnela
i jeszcze szminke w kolorze fuksji
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:00   #4852
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
za mna tez, ale co spotkac to zawsze jest jakies 'ale'

Cytat:

dzięki kuszą mnie te maski ale mam tyle wszystkie do włosów w domu

dziekuję cieszę się, że widać, że urosły (sorry za to "że" powtarzające się )

a Ty zdrowiej

śliczne oko

u mnie koszul meskich zazwyczaj jest full, wszystkie na wagę (49zł/kg) ale raczej są jakieś niefajne a teraz wchodzę, patrzę i szok

fajna praca
tak, to ten
dzieki

a torebka sliczna! w orsayu byly w takim samym kolorze tylko, ze kopertowki, rozeszly sie w tempie blyskawicznym
moje kolezanki juz wiedza, ze mi sie wiele rzeczy innych podoba niz im, wiec jest tylko stwierdzenie 'pasuje Ci, bierz!"

Kitka, dziekuje

Party, jezeli teraz macie dobre stosunki, to nie powinno byc zle. i dobrze robisz placac za siebie, nikt Ci nie bedzie nic wypominal.a metry pokoju sie nie licza, wazne ze Wasz
Stary 2012-02-20, 22:01   #4853
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a ja w ogole mam 29ego lutego urodziny TŻ'ta myślałam i myślałam co mu by kupić, bo on nic nigdy nie chce dostawać i wymyśliłam etui skorkówe na klucze, zestaw ołóowko, gumki chlebowe i szkicowniki 2 - jeden mały i drugi duzy mam nadzieje, ze mu sie spodoba ;]
mój ma 27-go i jak zwykle mam problem z prezentem...

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:01   #4854
magne
Zadomowienie

dziś znowu brak diety ,a jeszcze jutro odstawiam hormony , ciekawe co to będzie.
nawilżyłam dłonie alantanem
na paznokcie jakiś lakier bezbarwny ultrafioletowy
olejek malinowy i fur mama na pol godziny na włosy
odżywka elseve
odżywka bez spłukiwania gliss kura
gruba warstwa kremu dermedic na twarz
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:05   #4855
caate
Zakorzenienie

GG do caate

pierwszy raz, patrze ze smutkiem na moja szafke w lazience
dzis zuzylam wosk henna oraz odzywke z ceramidami z ziaji.
no i patrze czego jeszcze ile mam, a wiec:
seboradin balsam - na 1x
wosk avocado - 1x
maseczka jajeczna - max.3x

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Samaro, mam nadzieje, ze Ci przypasuje
Kobieto, rozumiem kazdy ma swoje przyzwyczajenia
Stary 2012-02-20, 22:06   #4856
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate teraz jest promocja na waxy w SP ja czekam na dostawe

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:07   #4857
ghana
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy nie prientujecie sie czy msuze meic jakies skierowanie na badanie krwi? I j esli nie, to ile mnie to gdzies wyjdzie?
Stary 2012-02-20, 22:12   #4858
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
nie ma innych podpowiedzi?

jezeli lubi rysowac, to mysle ze sie ucieszy. sama w tym roku dostalam pedzle do kaligrafi chinskiej i jestem o taka:

i etui na klucze to sama bym sobie sprawila, wlasnie o tym dzis myslalam, bo zawsze robie kluczami (mam bardzo duze i duzo ich) dziure w poszewce od torebki. uwazam pomysl jak najbardziej na plus, czy to facetowi czy kobiecie

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Dziewczyny, czy nie prientujecie sie czy msuze meic jakies skierowanie na badanie krwi? I j esli nie, to ile mnie to gdzies wyjdzie?
za 3badania w tamtym roku placilam ok.45zl, a skierowanie mialam od ginekologa.

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate teraz jest promocja na waxy w SP ja czekam na dostawe
ohoho chcialam byc sprytna i nie przegladalam gazetki SP, zeby sie nie skusic ale kochane wizazanki zawsze przekaza wazna informacje

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-20 o 22:08
Stary 2012-02-20, 22:21   #4859
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

ohoho chcialam byc sprytna i nie przegladalam gazetki SP, zeby sie nie skusic ale kochane wizazanki zawsze przekaza wazna informacje
oj, wybacz ale akurat Ci się kończy...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:24   #4860
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
jezeli lubi rysowac, to mysle ze sie ucieszy. sama w tym roku dostalam pedzle do kaligrafi chinskiej i jestem o taka:

i etui na klucze to sama bym sobie sprawila, wlasnie o tym dzis myslalam, bo zawsze robie kluczami (mam bardzo duze i duzo ich) dziure w poszewce od torebki. uwazam pomysl jak najbardziej na plus, czy to facetowi czy kobiecie

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

za 3badania w tamtym roku placilam ok.45zl, a skierowanie mialam od ginekologa.

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

on właśnie kocha rysować, wiec mam nadzieje, ze takie rzeczy mu sie przydadza

a czyli musze miec skierowanie? bo koelzanka tez mi tak powiedziała, a zas lekarka keidy byłam na ostrym dyzurze mi powiedziała, zebym po pewnym czasie poszla do swojej rpzychodni i zrobila sobie badanie krwi, wiec juz sama nie wiem, czy moge isc sama z siebie? musze isć i ntak do przychodni w czwartek/piatek wiec wtedy moge zapytac, ale ja potrzebuje kilka dni na przetrwawienie w glowie mysli, ze bede miec igle w ciele xD
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości