|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Cytat:
Ale w kwietniu ide pracy wiec sobie odbije to ze teraz tylko lumpki odwiedzam |
||
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Zaraz Was nadrobię bo przed chwilą wróciłam od Tż Byłam dziś z Tż i jego mamą na zakupach i się obkupiłam trochę ![]() - dwa matowe błyszczyki Basic o których niedawno pisałąm po pierwszych testach są cudowne i pachną jak budyń waniliowy -koralowy szalik w sh za 3zł -różową tunikę na targu 5zł -3bluzki na targu po 1zł szt (nowe) - rajstopy jak pończochy szare za 5zł (żałuję że wzięłam tylko jedne ) Jutro zrobię zdjęcia
|
|
|
|
#4834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z zeszlym roku rpacowałam w sieciowce i to byl dramat srednio chce to powtarzac, no ale w razie czego to i to ebdzie dobre
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4837 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(sorry za to "że" powtarzające się )Cytat:
![]() a Ty zdrowiej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie koszul meskich zazwyczaj jest full, wszystkie na wagę (49zł/kg) ale raczej są jakieś niefajne a teraz wchodzę, patrzę i szok ![]() Cytat:
|
|
#4838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej.Cytat:
Cytat:
![]() ja po weekendzie u TZ nie potrafie sie wbic w watek, nie nadrobilam wszystkiego ....u TZ remont w pelni, juz sciany w sypialni pomalowane, meble przeniesione, kupilismy wykladzine dywanowa i stolik do saloniku i lozko do spania wybralismy a za 2 tyg bedziemy tapetowali drugi pokoj i mozna juz przywiezc meble, wyprac dywan ktory tam jest i w sumie juz najwazniejsze bedzie zrobione szkoda ze jest strasznie malenka, bo tylko lozko i szafa wejda, ewentualnie maly stolik nocny jeszcze i nic wiecej.Ale dobre i to, wystarczy do spania jak nic ![]() widzailyscie gdzies przecenione kalosze z ocieplaczami? chcialabym kupic bo na taka pogode nieraz zadne buty nie dadza rady, a w sumie kalosze bede miala na kilka sezonow, przydadza sie takie czarne klasyczne do kolan.
|
|
#4839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do zakupow to jestem zadowolona tylko bylam zobaczyc jeszcze w naturze szminki z kobo i nie bylo zadnej przeceny Nie mialam juz czasu wiec nie szukalam pani zeby zapytac ale w szafie nie bylo nic napisane Poza tym co polecanie z kolorowki z polskich firm?? Teraz juz wiem gdzie szukac wiec moze dowiem sie od Was o czyms ciekawym
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I fajnie ze juz bedziecie mieli swoje gniazdko gotowe. Zazdroszcze Jesli chodzi o prace to tez sie ciesze ze chociaz taka mam, zwlaszcza ze od pazdziernika nie pracuje a kase nadal mam. I sama place swoja czesc czynszu, bylismy na wakacjach z tz, kupuje sobie co chce (oczywiscie z ograniczeniami ) wiec jest calkiem ok![]() Co do koszuli i kaloszy to koszule kupilam sobie na poczatek roku do szkoly i tak myslalam ze bede ja czasto nosic bo swietnie lezy, a nie nosze jej wcale. Wisi w szafie i "sie kurzy". Kalosze kupilam sobie jesienia w zwyklym sklepie za jakies 40 zł, czesto je nosze i sa na te pogode jak znalazl . Mam granatowe, z ocieplana cholewka, podobne do tych w zalaczniku. |
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
kliknęłam jednak ten pędzel
już się nie mogę doczekać, aż wyrzucę mój stary i nie będę się z nim więcej męczyć ![]() dzisiaj na aerobiku był niezły wycisk i bardzo mi się podobało. tydzień temu tak lajtowo było, że nawet się nie spociłam, a ja lubię czuć zmęczenie po ćwiczeniach - tak, dziwna jestem lubię to, bo wiem, że godzina ćwiczeń nie pójdzie na marne i czuję, że coś dla siebie zrobiłam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mnie te pędzle kuszą to przez Ciebie![]() Cytat:
![]() Ech nie mam sił zaraz chyba idę spać
|
|||
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze pochodzic po sklepach i poogladac co jest. A z tym gniazdkiem to nie do konca tak super bo bedziemy mieszkali z rodzicami TZ, no ale mam nadzieje ze bedziemy sie dogadywali, i ze szybko znajde prace zeby nie siedziec caly czas w domu no i na + tez ze bedziemy sie skladali na oplaty, wiec wyjdzie malo, choc rodzice nie chca od nas wcale brac, ale nie chce tak zyc na czyjs koszt tym bardziej skoro bedziemy malzenstwem i bedziemy mieli pieniadze.
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram się jeszcze dziś wrzucić skład tylko jak Tż zejdzie z drugiego lapka bo tam mam fotkę ![]() ok wklejam skład, nr 703
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2012-02-20 o 21:09 |
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
kurde chyba tez klikne pedzel :P
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny glupie pytanie - wie ktoras co to za film?? |
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma innych podpowiedzi?
![]() a ja w ogole mam 29ego lutego urodziny TŻ'ta myślałam i myślałam co mu by kupić, bo on nic nigdy nie chce dostawać i wymyśliłam etui skorkówe na klucze, zestaw ołóowko, gumki chlebowe i szkicowniki 2 - jeden mały i drugi duzy mam nadzieje, ze mu sie spodoba ;]
|
|
|
|
#4850 |
|
zawsze mam racje
|
mala_czarna: mojej skórze niedoskonałości nie brakuje, chociaż jest 100 razy lepiej odkąd doszłam do dobrej dla siebie pielęgnacji.
caate: czuję się mocno skuszona tymi pędzlami, pewnie niedługo wezmę Ale jakoś na obecną chwilę ciężko mi sobie wyobrazić nakładanie podkładu pędzlem Zawsze uważałam, że palce są do tego najlepsze ![]() Kiedyś to i oczy bym malowała palcami party: u nas w sypialni mieści się łózko, szafki nocne i tv na ścianie, także przebiję Cię ![]() Ale to pokój do spania, więc w sumie po co więcej ![]() A do natury nie zdążyłam dzisiaj wejść, bo się mocno spieszyłam, a przechodziłam tuż obok ![]() Nadrobiłam was, a teraz idę na serial
|
#4851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czos czuje, ze niedlugo zamiast caate bedziecie na mnie mowic 'kusicielka' ![]() Cytat:
![]() ostatnio sie przekonalam bedac na zakupach ile daje jak jest mila obsluga i na ta pomadke czaje sie juz dlugo, ale tez nie chce mi sie szukac. odkad uzywam carmexa w sztyfcie pink to jakos mi niepotrzeba wiecej mazidel do ust noo dobra, blyszczyki i to matowe chetnie bym przygarnela![]() i jeszcze szminke w kolorze fuksji
|
|
#4852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki a torebka sliczna! w orsayu byly w takim samym kolorze tylko, ze kopertowki, rozeszly sie w tempie blyskawicznym ![]() moje kolezanki juz wiedza, ze mi sie wiele rzeczy innych podoba niz im, wiec jest tylko stwierdzenie 'pasuje Ci, bierz!" ![]() Kitka, dziekuje Party, jezeli teraz macie dobre stosunki, to nie powinno byc zle. i dobrze robisz placac za siebie, nikt Ci nie bedzie nic wypominal.a metry pokoju sie nie licza, wazne ze Wasz
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
dziś znowu brak diety ,a jeszcze jutro odstawiam hormony , ciekawe co to będzie.
nawilżyłam dłonie alantanem na paznokcie jakiś lakier bezbarwny ultrafioletowy olejek malinowy i fur mama na pol godziny na włosy odżywka elseve odżywka bez spłukiwania gliss kura gruba warstwa kremu dermedic na twarz |
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz, patrze ze smutkiem na moja szafke w lazience
![]() dzis zuzylam wosk henna oraz odzywke z ceramidami z ziaji. no i patrze czego jeszcze ile mam, a wiec: seboradin balsam - na 1x wosk avocado - 1x maseczka jajeczna - max.3x ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Samaro, mam nadzieje, ze Ci przypasuje ![]() Kobieto, rozumiem kazdy ma swoje przyzwyczajenia
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy nie prientujecie sie czy msuze meic jakies skierowanie na badanie krwi? I j esli nie, to ile mnie to gdzies wyjdzie?
|
|
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i etui na klucze to sama bym sobie sprawila, wlasnie o tym dzis myslalam, bo zawsze robie kluczami (mam bardzo duze i duzo ich) dziure w poszewce od torebki. uwazam pomysl jak najbardziej na plus, czy to facetowi czy kobiecie ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ohoho ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-20 o 22:08 |
||
|
|
|
#4859 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czyli musze miec skierowanie? bo koelzanka tez mi tak powiedziała, a zas lekarka keidy byłam na ostrym dyzurze mi powiedziała, zebym po pewnym czasie poszla do swojej rpzychodni i zrobila sobie badanie krwi, wiec juz sama nie wiem, czy moge isc sama z siebie? musze isć i ntak do przychodni w czwartek/piatek wiec wtedy moge zapytac, ale ja potrzebuje kilka dni na przetrwawienie w glowie mysli, ze bede miec igle w ciele xD
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

i jeszcze koszulki, które są mega szerokie, a krotsze i szerokie materiałowe spodnie, zwezane ku dołowi. NO ale dobra, jakos trzeba niedlugo sobie rpacki szukać, bo mama mi już o tym mówi
a do wakacji przecież hen hen i jeszcze trochę
Ale w kwietniu ide pracy wiec sobie odbije to ze teraz tylko lumpki odwiedzam

lubię to, bo wiem, że godzina ćwiczeń nie pójdzie na marne i czuję, że coś dla siebie zrobiłam 

ale nie jestem pewna.