Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 12:46   #4741
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tylko, ze u mnie nie bylo koloru jak w gazetce i ekspedientka tez mowila, ze tylko w takim kolorze przyszly a torebki do nich przyszly na poczatku tyg i rozchodza sie w dzikim tempie. w jednym sklepie zostala tylko 1-uszkodzona, w drugim byly 3, w tym jedna zarezerwowana.
to zdrowiej szybko i lec do orsaya, bo pieknie sie prezentuje
pięknie wygląda
a co do kurtki to sama nie wiem, mi to nie przeszkadza, że torebka i kurtka w tym samym kolorze, ale wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz w takim zestawieniu- jeśli dobrze to noś
Cytat:
Angel, pomierze i pomysle bo wlasnie boje sie, ze za duzo czerwonego

zabily mnie pedzle hakuro...saa BOSKIE!!
Buahhot kiedys prosilas mnie o recenzje korektora z rimmela tego rozswietlajacego z pedzelkiem. Nie pisalam o nim nic, bo nie umialam sie nim obslugiwac, podkreslal suche skorki juz przy aplikacji. Zaaplikowalam go h50s i cudo, krycie bdb, wszystko sie wtopilo. zobacze jak w ciagu dnia bedzie sie zachowywal ten korektor.

flat top h50 jest duzy! zdziwilam sie, bo 3machniecia i mamy podklad na twarzy. podklad nie wchodzi gleboko w srodek wlosia.

nooo i h55 takiego miekkiego pedzla to w zyciu nie mialam, ba nawet nie bylam takim malowana, a sesji mialam kilka. co najsmiesniejsze, nie wiem jak on to zrobil, ale puder tak ladnie sie wtopil w podklad, ze nic go nie widac. no magia!

h24 to taka milutka miotelka na policzki. swietnie nabiera moj bourjois roz, gdzie poprzednia kulka drapala rowno po rozu jak i twarzy podoba mi sie wyprofilowanie pedzla, takie wlasnie lubie

h79 - zaraz dopiero uzyje

jestem pod ogromny wrazeniem pedzli - to tak na szybko, jutro skrobne cos o myciu i schnieciu pedzli
dziękuję za recenzję
podoba mi się ten h55 ale ja nie używam pudru... albo nie umiem dobrego pudru dobrać, bo zwykle podkreśla moją suchą skórę... może są takie, które nie podkreślają?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:47   #4742
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a jaka to jest marka z Humanica?
bo tam są lepsze i gorsze buty
w zeszłym roku kupiłam w tym sklepie skórzane, czarne oxfordy Pat Calvin i są mega cudowne

oj niestety nie pamiętam - ale jakas wloska, i opakowanie bylo biale w kolorowe wzorki
ja z humanica mam jeszcze gladiatorki na obcasie, skorkowe - są fantastyczne, chociaz pierwsze 2/3 razy na stopie to był dramat, byłam w nich an koncercie i TŻ mnie musiał pozniej nieść na reąkach bo całe stopy we wkrwi dosłowenie, teraz tez potrafia odparzyć, ale generalnie sa wygodne wiec im to wybaczam, szpilki na platformie tez skorkowe, nie czuc wysokosci, ale pija trche w palce, no i nieszczesne kozaki, ktore sa totalnym niewypałem i ktore troche zrazily mnie do tego sklepu
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:50   #4743
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ja obecnie w ogóle czarnych torebek nie noszę, no jakoś mi zbrzydły, buty jeszcze mogę

Dlatego chcę też wiosnę, bo zimowe okrycia mam czarne albo ciemne i już mam ich po dziurki w nosie, chcę kolory albo coś jasnego

Czarnych bluzek też nie noszę- wyglądam jak z trumny wzięta

Adidasy mam jedne, czarne, ale taki mało sportowe, że tal to określę, stonowane, bez przeszyć na przodzie, ale rzadko je noszę, ewentualnie na dłuższe spacery do parku latem.
ja lubię siebie w czerni, fajnie mi kontrastuje z włosami ale wiosna/lato to u mnie zdecydowanie również kolory Najchętniej koral, kobalt i pastele

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pięknie wygląda
a co do kurtki to sama nie wiem, mi to nie przeszkadza, że torebka i kurtka w tym samym kolorze, ale wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz w takim zestawieniu- jeśli dobrze to noś

dziękuję za recenzję
podoba mi się ten h55 ale ja nie używam pudru... albo nie umiem dobrego pudru dobrać, bo zwykle podkreśla moją suchą skórę... może są takie, które nie podkreślają?
no własnie, ja teraz zimną mam czarny plaszcz i czarną torbę i jakoś się chodzi

a wiesz, że nie wiem czy to od pędzla nie zależy bo mam puder z vipery i poprzednim pędzlem faktycznie podkreślał mi trochę skórki natomiast jak nakładam go Catrice do pudru który jest mięciutki i milutki to nic takiego się nie dzieje

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:53   #4744
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
no własnie, ja teraz zimną mam czarny plaszcz i czarną torbę i jakoś się chodzi

a wiesz, że nie wiem czy to od pędzla nie zależy bo mam puder z vipery i poprzednim pędzlem faktycznie podkreślał mi trochę skórki natomiast jak nakładam go Catrice do pudru który jest mięciutki i milutki to nic takiego się nie dzieje
hmm może masz rację z tym pędzlem muszę wypróbować nakładanie różnymi pędzlami, mam dwa to porównam

Stary 2012-02-19, 12:53   #4745
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja mam też jedne takie baleriny z Aldo, totalnie klasyczne, czarne z małą kokardką jest skóra z zewnątrz ja i wewnątrz jest tak genialna, mięciutka mam jest ponad 2 lata a wygladają naprawdę dalej świetnie warto mieć taki jeden klasyczny ale porządny model

Ty zła,niedobra jak tak możesz nie wiem jak Ty to robisz ale wystarczy, że przeczytam Twój opis i chcę H50 i H55 idę stąd
I'm so sorry zapomnialam napisac "dla Kitki"
ale bylam w trakcie malowania, pelny zachwyt to poszlo co slina na jezyk przyniesie

szkoda, ze pada deszcz u mnie to bym zrobila zdj makijazu, to same byscie ocenily

ale tak na serio to h55 miazdy, watpie aby komus nie podpasowal
ogolnie ich wlosie jest calkiem inne od edm, pierre rene, inglot - nie ma co rownac. ja czesto bylam malowana maestro i mac'iem i kurcze nie czuje roznicy. wiadomo w praniu wyjdzie, czy sie beda lenic itp, ale teraz juz wiem jak dobrze myc i cyzm pedzle aby pozbyc sie odbarwien, to nie zajade ich jak edm

jade do miasta, milego dnia
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:58   #4746
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
zależy, czy skórzane, czy nie
bo za nieskórzane nie dam 100zł
Ja sztucznej skóry nie mogę nosić, od razu odparzenia, więc nic nie polecę nic. Chociaż sztuczny zamsz mogę nosić.

Z wygodnych polecam te z kazara które pokazywałam, tak je lubię, że wzięłam 2 parę na zapas jak pierwszą zajadę kupiłam w outlecie factory w krakowie za 209 zl, zresztą spory mieli zapas balerinek. Chyba pierwszy raz w życiu dostałam mój rozmiar w outlecie.

A na wakacjach noszę materiałowe z new yorkera, przewiewne i o dziwo dobrze się trzymają. Mają dużo kolorów, ja lubię różowe.
Kosztują 39 zł. No i w przypadku noszenia na gołą stopę łatwiej je wyczyścić, zeby niemiłe zapachy zniknęły, bo w skórzanych to pozamiatane.

caate: a h50s? wypróbowany?
i czy te pędzle są z włosia naturalnego?

a ogólnie to kuuusisz

Nie byłam przekonana nigdy do flat topów, zawsze jakieś dziwne mi się wydawały, ja puder nakładam bokiem pędzla podłużnego
Ale skoro tyle osób poleca flat topy to chyba w końcu się skuszę.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
ja mam też jedne takie baleriny z Aldo, totalnie klasyczne, czarne z małą kokardką jest skóra z zewnątrz ja i wewnątrz jest tak genialna, mięciutka mam jest ponad 2 lata a wygladają naprawdę dalej świetnie warto mieć taki jeden klasyczny ale porządny model
a ja jedne sobie czarno-białe zafarbowałam dżinsami uważajcie dziewczyny na czarne dżinsy z cubusa

A takie zupełnie klasyczne czarne mam z deichmana i dobrze się trzymają, chociaz rzadko je noszę, wolę bardziej ozdobne buty ostatnio.

A poza tym wyrabiam sobie nawyk pastowania butów, bo nigdy mi się nie chcę. Wiecie co kiedyś stwierdziłam? że dobre środki pielęgnacji butów też kosztują i wolę nowe buty kupić zamiast na nie wydawać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:10   #4747
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Buahhot, Kobieto odpisze Wam wieczorem
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:14   #4748
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
jasne miłego dnia

ja własnie maluję paznokcie na niebiesko dawno nie mialam tego lakieru na pazurkach

Stary 2012-02-19, 13:19   #4749
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
nie ma pośpiechu

a informacje o czyszczeniu pędzli chętnie przeczytam

<3 <3 <3
Stary 2012-02-19, 13:22   #4750
Soph
Zakorzenienie

kobietasukcesu
jak będę w Krakowie to wybiorę się do tego outletu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:45   #4751
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Wczoraj wieczorem nałożyłam na włosy olejek Altery i dalej go mam na włosach, chyba czas go zmyć
Jutro już wracam do pracy , a tak fajnie się obijało w domu. No ale niestety pieniądze z nieba nie lecą, a szkoda !
Stary 2012-02-19, 14:06   #4752
Soph
Zakorzenienie

u mnie na włosach olejek Alterry i miód

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:14   #4753
ghana
Zakorzenienie

a ja juz po cwiczeniach, po kapieli, na twarzy byla maseczka anty-stres ziaja, zrobilam peeling ciała, depilacje wyregulowalam brwi, bnabalsamowałam sie od razu po kapieli, zrobilam pedicure, teraz nalozylam zel na skorki i je odepchne, wypiluje paznokcie, naloze odzywke
Naw losach mam biovax maske z proteinami z dodatkiem serum radical

na wieczor zostanie mi tylko wmasowanie balsamow masazerem i pomalowanie paznokcie lakierem miss sporty mietowym
Stary 2012-02-19, 14:18   #4754
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne ja właśnie u Tż jestem i na chwilę siadłam na komputer

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Dziewczyny o czym najbardziej lubicie czytać na blogach kosmetycznych? Bardziej recenzje, jakieś porównania?
Ja lubię wszystko recenzje porównania, makijaże, zakupy, denka i dużo zdjęć

Cytat:
o rany bardzo mi przykro

śliczna ja też już się powoli na wiosnę zaopatruję
Dziękuję
Cytat:
ja w ramach przygotowań do wiosny kupiłam 2 pary balerinek:
http://www.we-dwoje.pl/czarne;baleri...oto,23116.html

i takie tylko ciemnoróżowe:
http://allegro.pl/balerinki-kokardka...153122710.html
tylko w sklepie droższe były

i jeszcze te bym chciała :
http://www.badura.pl/shop,10,206,1107-10-it-pink-black

i jeszcze fajnie byłoby pastować buty i nie zadzierać ich z tyłu nad pięta- ja nie wiem jak ja chodzę, że wiecznie tam buty obdzieram, chyba tyłem stopy chodzę
Fajne te drugie baleriny
Ja też tak mam że buty zdzieram z tyłu i to bardzo szybko

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Caate ładna torebka

Kobieto ładne te baleriny z H&Mu

Ja chce już wiosnę!
Ja też już marzę o wiośnie
Cytat:
Buahhot kiedys prosilas mnie o recenzje korektora z rimmela tego rozswietlajacego z pedzelkiem. Nie pisalam o nim nic, bo nie umialam sie nim obslugiwac, podkreslal suche skorki juz przy aplikacji. Zaaplikowalam go h50s i cudo, krycie bdb, wszystko sie wtopilo. zobacze jak w ciagu dnia bedzie sie zachowywal ten korektor.

flat top h50 jest duzy! zdziwilam sie, bo 3machniecia i mamy podklad na twarzy. podklad nie wchodzi gleboko w srodek wlosia.

nooo i h55 takiego miekkiego pedzla to w zyciu nie mialam, ba nawet nie bylam takim malowana, a sesji mialam kilka. co najsmiesniejsze, nie wiem jak on to zrobil, ale puder tak ladnie sie wtopil w podklad, ze nic go nie widac. no magia!

h24 to taka milutka miotelka na policzki. swietnie nabiera moj bourjois roz, gdzie poprzednia kulka drapala rowno po rozu jak i twarzy podoba mi sie wyprofilowanie pedzla, takie wlasnie lubie

jestem pod ogromny wrazeniem pedzli - to tak na szybko, jutro skrobne cos o myciu i schnieciu pedzli
Aaale cuda ja chcieć

Zmykam bo Tż mnie woła miłego dnia
Może wieczorkiem jeszcze wpadnę
Stary 2012-02-19, 14:57   #4755
loluska
Zakorzenienie

kobieto
dziękuje

A ja mam bardzo leniwy dzień...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:10   #4756
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
świetne zakupy dziewczyny ja na razie zyje w shoppingowym celibacie xD
Ja niestety też, a oczywiście mnóstwo rzeczy mi się kończy. No nić, w każdym razie kupię nowe coś dopiero jak poprzednik się skończy

Cytat:
a gdzie jedziecie ?

ja spędziłam wczoraj dzień z TŻ i było cudownie,
bardzo udane ostatki
My wybieramy się jak na razie do Krakowa ale czy na pewno tam pojedziemy to dowiem się pewnie 30 kwietnia
Świetnie, że spędziłaś cudowny czas z TŻ

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Maala_Czaarna

no ja np. na lewym udzie mam bardzo duże ciemniejsze odbarwienie skóry. Ja jestem do niego przyzwyczajona i jakoś specjalnie mi nie przeszkadza ale irytują mnie spojrzenia natrętnych gapiów kiedy to np mam krótkie spodenki a takowe noszę. Raz usłyszałam:" Taka ładna dziewczyna a takie coś na nodze,no i po co? tylko szpeci" No ale nic z tym nie zrobię, takie moje ameryki...
Ja parę lat temu byłam u kuzynki na budowie i jako sierotka wywróciłam się na metalowe rurki - takich siniaków jak wtedy to chyba nigdy nie miałam. Kilka na ramionach i jeden wielki na całe udo.
Było wtedy gorąco i chodziłam dość skąpo ubrana i kilka osób zapytało czy nie potrzebuję pomocy w domu a jak mówiłam co się stało to i tak twierdzili, że pijany ojciec na pewno mnie pobił;]

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja własnie maluję paznokcie na niebiesko dawno nie mialam tego lakieru na pazurkach
Ja dzisiaj kupiłam piękny granat z golden rose i cielisty. Narazie pomalowałam tym cielistym, ale efekt średnio mi się podoba - chyba wybrałam zbyt ciepły odcień.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kobieto
dziękuje

A ja mam bardzo leniwy dzień...
Ja też, zbieram się, żeby porobić porządki z kosmetykami
Stary 2012-02-19, 16:38   #4757
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Widziałam rozmowę o kremach i pieprzykach to się wypowiem też
Kupiłam krem pod oczy z nonicare i jak na razie mam same pozytywne odczucia przepięknie pachnie, nie podrażnia, oko ładniej wygląda, jest takie naciągnięte jakby delikatnie kupiłam wersję 40+ nie widziałam innej
A co do pieprzyków to ja też miałam usuwane i to 4 ale wszystkie chirurgicznie. Wszystkie wycinane były z dużym marginesem a więc blizny niestety pozostały, mimo smarowania kremami
Czailam sie na ten krem zanim mama dalo mi ten, o ktorym ostatnio pisalam. Moze sprobuje jak ten mi sie skonczy
Co do pieprzykow - mialas usuwane ze wzgledow czysto estetycznych czy dermatolog tak zlecil? Blizny bardzo widoczne?

Cytat:

Ale kusisz Pewnie sie zlamie i niedlugo sobie cos zamowie. Tak pieknie na zdjeciach wygladaja i jeszcze jak tak dobrze sie spisuja to trzeba wyprobowac
Cytat:
dziekuje za opinie
wlasnie o to mi chodzi, boje sie, ze zginie na tle kurtki

film mam zamiar obejrzec w domu, ale po ostatnim "wciaz ja kocham", mam na chwile obecna dosc romansidel
Czytalam ksiazke i jest super
Poza tym caate swietna ta torebka Fajny ma kolorek.
Ja tez musze sie rozejrzec za czyms na wiosne i na pewno pojde do outletu bo tam sa torebki za 25-40 zł czasem nawet z obecnych kolekcji wiec nie ma sensu w sklepie przeplacac.

Bylam z tz na spacerku, obiad juz zjedzony (dzisiaj zdrowy-brazowy ryz, brokul, marchewka i kurczak), a jutro pewnie skocze do lumpka na wyprzedaz i do natury zajrzec do szafy catice i kobo

Poza tym na wieczor planuje:
- peeling ciala, depilacja
- peeling twarzy, jakas maseczka (glinka?)
- regulacja brwi i henna
- manicure i pedicure
- olej na noc na wlosy
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:08   #4758
kobietasukcesu
zawsze mam racje

myślę nad tym kreme, tylko hmm ma cyclomethicone- który jednak przy dobrym oczyszczaniu skóry mnie nie zapycha.
Ale i tak silikonów nie lubię.

co sądzicie?

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
u mnie na włosach olejek Alterry i miód
który olejek?
też używałam kiedyś miodu, tylko że dodawałam do masek

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Bylam z tz na spacerku, obiad juz zjedzony (dzisiaj zdrowy-brazowy ryz, brokul, marchewka i kurczak), a jutro pewnie skocze do lumpka na wyprzedaz i do natury zajrzec do szafy catice i kobo
nie umiem zjeść na jeden raz ryżu i warzyw, albo albo
A warzywa to głównie jest z serii 'warzywa na patelnię' usmażone, bo gotowanych od jakiegoś czasu nie lubię, a o tym na parze już nie wspomnę.

Z gotowanych lubię tylko przetarte pomidory z puszki z ziołami, jedzone jako zupę.
Albo taki dobry gulasz warzywny z dodanym koncentratem.

Bo w sumie jak mam coś jeść i się krzywić to bez sensu

A jedyne warzywo jakie jadam z pełną ochotą to chyba sałata z oliwą i sosem paprykowo-ziołowym, resztę jem bo trzeba jakieś warzywa jeść.

Owoce też mi ostatnio mało smakują, też jem bo trzeba.

Szkoda, że pizza np nie ma więcej witamin.

Słodyczy mogę nie jeść, nawet pieczywa też, ale żebym przeszła na gotowane bezsmakowe warzywa nie ma opcji.

<3 <3 <3
Stary 2012-02-19, 17:24   #4759
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
nie umiem zjeść na jeden raz ryżu i warzyw, albo albo
A warzywa to głównie jest z serii 'warzywa na patelnię' usmażone, bo gotowanych od jakiegoś czasu nie lubię, a o tym na parze już nie wspomnę.

Z gotowanych lubię tylko przetarte pomidory z puszki z ziołami, jedzone jako zupę.
Albo taki dobry gulasz warzywny z dodanym koncentratem.

A jedyne warzywo jakie jadam z pełną ochotą to chyba sałata z oliwą i sosem paprykowo-ziołowym, resztę jem bo trzeba jakieś warzywa jeść.

Słodyczy mogę nie jeść, nawet pieczywa też, ale żebym przeszła na gotowane bezsmakowe warzywa nie ma opcji.
Oj to ciezko z Toba jesli chodzi o jedzenie Ja kiedys w ogole nie jadlam warzyw a owoce tylko jak mama mi przypomnila ze istnieja. Bylam typowym miesozerca i slodyczozerca i to mi wystarczalo do zycia. Teraz miesa jem o wiele mniej, duzo nabialu, musli, warzywa w kazdej postaci i owoce. Uwielbiam czekolade i nie wyobrazam sobie bez niej zycia, wiec lamie zalecenia lekarza i jem tabliczke dziennie Poza tym nie moge jesc "smieciowego" jedzenia, duzych ilosci tluszczu, smazonego i wielu innych rzeczy. Ogolnie slabo przestrzegam diete ale staram sie A ryz z gotowanymi warzywami uwielbiam Szczegolnie wlasnie brokul i marchewka. Poza tym kocham kalafiora, groszek, fasolke, szpinak i wszelkiego rodzaju salate (kocham roszponke). Tylko brukselka i cebula jest feeee I odkad mieszkamy sami uwielbiam gotowac.
Wy tez lubicie??

Aaa, i jak dla mnie gotowane warzywa nie sa bez smaku, bo je zawsze przyprawiam albo gotuje z czosnkiem albo w rosole..

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-02-19 o 17:25
Stary 2012-02-19, 17:33   #4760
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
I'm so sorry zapomnialam napisac "dla Kitki"
ale bylam w trakcie malowania, pelny zachwyt to poszlo co slina na jezyk przyniesie

szkoda, ze pada deszcz u mnie to bym zrobila zdj makijazu, to same byscie ocenily
ale kusisz.... już się napaliłam na te pędzle... a muszę jeansy kupić (nawet dwie pary ) bo nie mam co na zad włożyc a tu ...chce pędzle...

Cytat:

oj szkoda.... uwleibiam pizze, makarony, ogólnie włoskie żarcie...
warzywa i owoce lubię, dziś zjadłam cały talerz winogron...
słodyczy praktycznie nie jem, za to kocham chipsy, orzeszki.... a to chyba jeszcze gorzej....

chciałam zamówić paletkę sleek au naturel na ALL, patrzę a tam cena- 90 zł !! i to licytacja!! czyzby one już były wycofane

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:38   #4761
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

słodyczy praktycznie nie jem, za to kocham chipsy, orzeszki.... a to chyba jeszcze gorzej....

chciałam zamówić paletkę sleek au naturel na ALL, patrzę a tam cena- 90 zł !! i to licytacja!! czyzby one już były wycofane
To ja tez uwielbiam i czasem sie skusze a potem cierpie Tzn po makaronach nie tak bardzo ale po pizzy juz tak.
90 zł za sleek??? Przegiecie
Na alledrogeria jest niedostepna a na paatalu nie ma
Stary 2012-02-19, 17:42   #4762
ghana
Zakorzenienie

a ja juz sobie siadłam do nauki hiszpanskiego, keidy jednak TŻ postanowil mnie doiwedzic i uratować te nudna niedziele
Stary 2012-02-19, 17:43   #4763
new_me
Zadomowienie

witam
Tak jak i wy staram sie dbac o siebie i w miare mozliwosci dazyc w tym do perfekcji przyjmiecie nowa SPAmowiczke??

Kitka - jak znajdziesz gdzies fajne spodnie to daj znac, tez musze jakies kupic , a jak kupie jakies ktore polubie to bym caaly czas w nich chodzila a inne portki ida w kat i zawsze mam pare w ktorej chodze na okraglo az do przetarcia chociaz nie jestem typem "spodniowym" i czesciej chodze w sukienkach, spodnicach czy tunikach..
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:43   #4764
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

Ja tak samo, koooocham

Ale dzisiaj przymulony dzień...
Idę niedługo się spamować, jutro na zajęcia
Stary 2012-02-19, 17:44   #4765
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Tutaj jest au naturel za 28,90 http://www.kosmetykomania.pl/pl/p/Sl...TUREL-NUDE/314
Stary 2012-02-19, 17:46   #4766
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
To ja tez uwielbiam i czasem sie skusze a potem cierpie Tzn po makaronach nie tak bardzo ale po pizzy juz tak.
90 zł za sleek??? Przegiecie
Na alledrogeria jest niedostepna a na paatalu nie ma
kurcze a też chciałam ją zamówić ale taka cena? maskara jakaś.
Ktoś wykorzystał okazję że nie ma na allegro i niezła kasę zgarnie
Stary 2012-02-19, 18:05   #4767
samaraNW
Zakorzenienie

ja właśnie zjadłam talerz warzyw gotowanych na parze z sosem czosnkowym bardzo lubię warzywa, nie mogę się lata doczekać, bo wtedy smakują jeszcze lepiej w ogóle preferuje zdrowy styl odżywiania, ale pizzą od czasu do czasu nie pogardzę

chyba kupię ten pędzel h55 mój już od dawna mnie denerwuje, a nie mam czasu poszukać jakiegoś dobrego. caate, w reklamie możesz pracować
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 18:57   #4768
juuliaaa17
Raczkowanie

Dzisiaj było:
*prysznic;p
* masło ISANA orzechowe
*mycie włosów- Bingo - szampon jajeczny;p
*maska jajko plus wosk z beauty formulas plus kilka kropel cytryny
*płukanka z rumianku i odrobiny octu
*mycie buzi mydłem aleppo plus tonik z octu plus krem z eva natura
*zmycie lakieru z paznokci
*3 zielone herbatki<uzaleznilam sie opd zielonej herbaty ;o na uczelni nie moge wytrzymac , chyba zaczne sobie brac sobie zielona herbate w butelcexD>
bedzie:
*malowanie pazurków <nie wiem na jaki kolor ... mimo ze mam z 50 lakierow do paznokci , nadal jest mi za mało:"( >
Stary 2012-02-19, 19:00   #4769
magne
Zadomowienie

Cytat:
czemu nie mozesz jesc slodyczy?\
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:02   #4770
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
witam
Tak jak i wy staram sie dbac o siebie i w miare mozliwosci dazyc w tym do perfekcji przyjmiecie nowa SPAmowiczke??

Kitka - jak znajdziesz gdzies fajne spodnie to daj znac, tez musze jakies kupic , a jak kupie jakies ktore polubie to bym caaly czas w nich chodzila a inne portki ida w kat i zawsze mam pare w ktorej chodze na okraglo az do przetarcia chociaz nie jestem typem "spodniowym" i czesciej chodze w sukienkach, spodnicach czy tunikach..
Pewnie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości