|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Elizko, pewnie nic już nie znajdziesz u mnie, ale i tak spytam
![]() Coś byś chciała ode mnie za poniższe? Cytat:
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Zamienię Be Delicious Night 50ml, z ubytkiem ok. 13ml, kartonik
Z wymiany, ale niestety nie podpasował mi zapach. Kod z flakonu: B20 |
|
|
|
#4834 |
|
Nindżopesz
|
Nieaktualne
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-11-15 o 22:11 |
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Sprawdź proszę oba wątki
|
|
|
|
#4836 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hej Eliziak a to jest stary Poison czy nowy? coś jeszcze byś dobrała?
czy post nr 1 we wskazanym wątku jest aktualny? Jeśli tak, to nic nie znalazłam
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję:
Coco M edt Euphorii edp Chanel Chance edt Jimmy Choo albo coś innego słodkiego, mocnego i trwałego a może sama nie wiem czego mi się chce----- KUSIĆ Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Adidas Fruithy rythm ponad 200 ml w kilku flakonach Avon elegance 45/50ml Lanvin Rumeur 13/100 ml Cerutti Image połowa/75 ml Beyonce Heat edp 50 ml tester dwa razy użyty Odlewki: CK In2U, 8/10 ml CK DownTown 5 ml Lalique Perles 5 ml- nieaktualne Lalique Amethyst 3 ml próbki: La vie est belle Casmir Chopard Roma Le baiser du dragon Bond no 9 - 2 sztuki mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Angel pivoine Cabaret gres Gucci flora eau fraiche Prada 2 ml Kelly Caleche edt Hermes Cindy Crawford Summer day Aquolina Vanilla Patchouli Chech& speake mimoza oriflame love potion Giordani man bulgari dokładam : Issey Miyake Odyseja F Odlewka ponad 9 ml Prada Amber Pisać proszę na pw. |
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym poznać Essenza del Tempo Trussardi, czy naprawdę taki podobny do Molekuł
![]() proszę o małego sampla, a odwdzięczę się sowicie
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z listy mam Kashminę i Black CdG, idę na pv |
|
|
|
|
#4841 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mam na wymianę: CK IN2U 90/100 ml Szukam Euphorię Forbidden ![]() Mam również przeróżne próbki ( coco mademoiselle edp, gucci flora, dior addict 2, Alien ,dkny,juicy coture, itp...) mogę je wszystkie dorzucić do wymiany
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
#4843 |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Witam
![]() Oddam/ wymienię Thiery Mugler " Womanity" 50 ml 3 razy psiknięta ![]() oraz próbkę 5ml Roberto Cavalli "Acqua"
“Jesteś bardzo wiele warta. Gdyby nie to, że trzeba Ci to czasem przypominać - potrafiłabyś być szczęśliwa, bez względu na gówno jakie Cię otacza.” ![]() Edytowane przez Margolcia23 Czas edycji: 2013-11-19 o 16:05 |
|
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
Dior Dune edt 30 ml. z ubytkiem oddam.kod 5J01
Juz nieaktualne Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2013-11-17 o 10:24 |
|
|
|
#4845 |
|
spin doctor
|
Pewnie małe szanse, ale spróbuję
-szukam flaszki(50 lub 100ml) Korsa Sexy Amber-w zamian mogłabym oddać Si Armani
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
A co byś chciała wzamian?
|
#4847 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Szukam na spróbowanie:
VW Boudoir Agent Provocateur: klasyczny, Maitresse, Petale Noir Narciso Rodriguez for her edt Dita von Teese Rouge Lubin Idole / Korrigan ![]() odwdzięczę się czym chata bogata |
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam Mauboussin - Mauboussin edp - 10ml bez dwóch psików.
|
#4850 |
|
Perfume Lover
|
Szukam większej ilości Nikity i zapachów Carli Fracci, ale chętnie przyjmę inne rzeczy
Do oddania mam: Flakon: Yves Rocher - zeszłoroczna limitka Marron de Noel 10/20ml Odlewki Britney Spears - Hidden Fantasy - 9,5ml Boucheron - Femme EDP - 4ml GAP - The Original - 4,5ml Jesus del Pozo - Halloween Kiss Sexy - 3,5ml Jil Sander - Sun Delight - 3ml Jivago - 24K Gold Woman - 5ml bez psika Juicy Couture - Couture Couture - 5ml Nina Ricci - Nina L'elixir -3ml Oriflame - Amber Elixir - 2,3ml Tesori di Oriente - Fior di Loto - 4,5ml Yves Rocher - Ananas & Kokos 2ml Próbki Annick Goutal - Vanille Exquise - 1ml Armani - Code 2ml Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml (r) Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Davidoff- Hot Water Man- 1,2ml (f) Dita von Teese - Dita von Teese - 2ml Fragonard - Etole Tocade -1,8ml Gres - Cabotine Cristalisme 1,5ml (sampler) Gres- Cabotine Moonflower -1ml Gucci by Gucci EDP- 1,7ml (r) Isabell Derroisne - Secrets de Hammam 0,5ml sampler J. Lopez- Live 0,5ml sampler Jean Paul Gaultier - Classique 1,2ml Juicy Couture - Couture Couture - 1ml (f) L'Arisan - Traversee du Bosphoree 1ml L'Erbolario - Dolcelisir 1ml L'Erbolario - Meharees - 0,7ml Maitre Parfumeur et Gantier - Bahiana 1ml sampler Matthew Williamson - Incense 1,2ml Reminiscence - Ambre 1,7ml Reminiscence - Musk 1,7ml Reminiscence - Patchouli 1,7ml Reminiscence - Oud 1,7ml Reminiscence - Vanille 1,7ml Serge Lutens - Un Bois Vanille - 2ml Thierry Mugler - Womanity Eau pour Elles sampler - 1,8ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów: Bijan Nude Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
może Aliena chce się ktoś pozbyć? we flakonie chętnie przyjmę, prawie każdy
oby dużo w podpisie jest link do wymiankowego wątku na wymianę mam m.in.: Mugler Eau de Star, 50ml, flakon refill, raz testowane tylko, w kartoniku Victoria Secret Very Sexy edp - 70/75 ml Cacharel Catch me (30ml, bez 2 psików) Nina Ricci 'Ricci Ricci' - 45/50ml Cacharel Amor Absolu 29/30ml Hugo Boss Deep Red ok 26/50ml Issey Miyake A'Scent 25/50ml Nina Ricci 'Nina' ok 20ml/30 szukam też Versace Crystal Noir
|
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Hugo Bossa Deep Red?
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic ![]() -------------------------------------------------------------------------- Przypomne się: Na wymiane mam: - K. Lagerfeld Sun Moon Stars – ok. 4,5 ml - T. Mugler A*Man Pure Coffee – ok. 4,5 ml - Kenzo Amour - ok 8,5 ml - Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur – 5 ml - A. Schlesser Oriental Soul – 5 ml - Mont Blanc Femme de Mont Blanc – 8 ml - NR for Her EDT – ok 6,5 ml - Serge Lutens Santal Majuscule – ok. 4,5 ml - Jessica Simpson Fancy Nights – 5 ml - Bvlgari Jasmin Noir – 9 ml - Armani Si – ok 3 ml - A. McQueen My Queen – ok. 4,5 ml - Trussardi Inside – ok 1,5 ml - Versace Bright Crystal ok 8 ml - Flowerbomb EDT ok 9 ml - Calvin Klein Euphoria EDP - ok 8 ml - Van Cleef & Arples Oriens - ok 2,5 ml - Oriflame Love Potion - 2 x 5 ml - Oriflame Amber Elixir - moge zrobić odlewkę, albo oddać ok 40 ml we flakonie - Annic Goutal Vanille Exquise- 5 ml - Lalique Satine - ok 1,5 ml - YSL Cinema – ok 4,5 ml - D&G 10 La Route De La Fortune – ok. 7,5 ml - Prada Prada (Amber) – ok 9 ml - moge zrobić odlewkę Hypnotic Poison EDT do 5 ml - Smoczy Kwiat Tesori di Oriente – ok. 95 ml we flakonie Szukam (głównie): - CH 212 VIP EDP - Hypnotic Poison Eau Sensuelle - Sweet Oriantal Dream Montale - Vanilla Extasy Montale - Ultraviolet Paco Rabanne - Frank Olivier EDP - Ange Ou Demon EDP, Le Secret, Le Secret Elixir - V&W Flowerbomb EDP - Lancome La Vie est Belle EDP
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście niekoniecznie za wszystko, acz miła byłaby taka większa wymiana
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię Kenzo Jungle Elephant 30ml, zużycie minimalne, kilka psików, kartonik
z wymiany, kod 9Q01 Tylko za poszukiwany zapach (lista w wątku) |
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Oddam Kenzo Amour ok. 95/100
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam do wątku Opium YSL
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.