|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
nie mam tylko sesji, tak jak pisa³am - sesja dopiero za 2 tygodnie, a DO sesji muszê oddaæ kilka projektów. nie chcê siê licytowaæ kto tu ma wiêcej do roboty, wystarczy mi, ¿e nie mam czasu nawet nóg ogoliæ ;P
|
#4832 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Powiem Wam, ¿e dziêki od¿ywce Fruity Passion mam d³u¿ej ¶wie¿e w³osy, my³am w czwartek i zwykle by³y ju¿ trochê oklapniête, a teraz ³adne, uniesione u nasady, ale nawil¿one
|
#4834 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
![]() chocia¿ ostatnio polubi³am mieszanie mase³ka z isany z maskami , wiêc pewnie te¿ bym da³a
|
|
#4835 |
|
Wtajemniczenie
|
A wgl mam bad hair/face/everything day i mega okropny humor
Na pocieszenie kupi³am bordow± torbê z parfois i bluze adidasa z przeceny.
|
|
#4836 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
ja noszê siê, by kupiæ Fruity Passion, jak wykoñczê któr±¶ z od¿ywek - AiK lub Oleo. Ta ostatnia sza³u jako¶ na mnie nie robi - chyba jako¶ tak jak AiK - jest ok, ale superowo¶ci nie ma siê co spodziewaæ...
milva - ja jestem z Poznania ;> a co? ;D say-hello - mam to samo. niby do sesji czas, a jeszcze te wszystkie zaliczenia po drodze to sprawiaj±, ¿e jestem out-of-life... i jasne, nie ma siê co licytowaæ - w tym czasie nikomu nie jest ³atwo. Mo¿emy siê - tylko i a¿ - po prostu wspieraæ
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
To siê chyba wyklucza. Ja mam w³a¶nie wysoki metabolizm i mogê je¶æ sporo i nie tyæ, ale biust mam bardzo ma³y
![]() Bo mo¿liwo¶æ jedzenia du¿ej ilo¶ci wynika w³a¶nie z tego, ¿e moje cia³o szybko i du¿o spala i s³abo magazynuje t³uszcz. A biust to zas³uga tkanki t³uszczowej w³a¶nie. |
|
|
|
#4838 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Nigdy nie poczujê jak siê oddycha pe³n± piersi± Cytat:
Moooniek, podziwiam za wytrwa³o¶æ i cierpliwo¶æ. Ja bym ju¿ wziê³a siê za testy po kolei
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzieñ przed sesj± 12 egzaminów i 8 projektów koñcowych. Jak siê cz³owiek zaprze to da siê prze¿yæ. A co do golenia nóg- czasem mo¿na odpu¶ciæ. Choæ ja wolê goliæ regularnie bo mam tendencjê do wrastania w³osków je¶li tego nie robiê. W³a¶nie zaszala³am na wyprzeda¿ach w ksiêgarniach ![]() Kocham paczkomaty. I promocje -50% i -85% ![]() Kupi³am bodaj¿e 16 ksi±¿ek w 2 ksiêgarniach za 200 z³. |
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
mo¿e jakbym by³a bardziej zdesperowana
|
|
#4841 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
Cytat:
![]() mi po przecedzeniu zostaje trochê prusza w buteleczce, ale co tam. na w³osach go nie widaæ, a nawet jak jest, to wyczeszê ![]() g³upia trzyma³am to normalnie w pokoju i siê dziwiê, ¿e siê zepsu³a szybko |
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak pisz± eksperci w tej materii. Grunt, ¿eby by³y dobrze dobrane. Ja szukam teraz sportowego na szerokich rami±czkach bo mam taki na cienkich i obcieraj± mi ramiona. Tak¿e szukam promocji na taki stanik sportowy w ma³ym rozmiarze -75 B. Gdyby¶cie widzia³y co¶ takiego- dajcie znaæ. |
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bez tkanki t³uszczowej trudno o solidny biust. A ja mam t³uszcz tylko na ty³ku i w biodrach. Taka uroda. U góry deska-tereska a na ty³ek a la Lopez.
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
Moja mama te¿ zawsze by³a chudziutka, a mi do szczê¶cia wystarczy³aby po³owa jej biustu
|
|
|
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie ma innego wyj¶cia Cytat:
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój T¯ czasem gdyba, ¿e mo¿e mi cyc po ci±¿y jeszcze uro¶nie. Ale i tak jest ju¿ nie¼le. W ubieg³ym roku uty³am po operacji- pierwszy raz w ¿yciu. Od czasu schud³am, ale wiêkszy biust zosta³. ![]() Gdyby jeszcze urós³ wcale bym siê nie obrazi³a. |
|
|
|
|
#4848 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 939
|
Cytat:
Tragedia dla niej kupiæ sukienkê, bo u góry ma 44 a w ty³ku 38:P Jadê zaraz do tesco, jak nie bêdzie Bingo to.... to pojadê do Agory Nawet T¯ stwierdzi³ ¿e mam ewidentny PMS, wiêc pojedzie ze mn± gdziekolwiek, niachniachniach
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Podzielê siê z wami moim ostatnim odkryciem
![]() Bêd±c w Body Shopie musia³am zajrzeæ do koszyku z wyprzedarzami. Wziê³am wiêc s³oiczek Hemp Moisture High Balm. Sk³ad mia³ bardzo zachêcaj±cy, na barzo suche miejsca jest super (³okcie, skórki paznokci) ![]() Polecam! ![]() A tak BTW: Najbardziej mnie ciekawi³o dzia³anie sk³adnika nr 2, czyli: Cannabis Sativa Seed Oi
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj akurat by³am w TBS i ogl±da³am przeceny, ale chyba nie zwróci³am na to uwagi ciekawe, czy te¿ by³o przecenione i ile kosztowa³o.
|
|
#4852 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
Noszê rozmiar 36, a cyce to mam.. ekchem.. Siwiec to przy mnie deska ![]() Na w³osach w koñcu: Isana oliwkowa + olej winogronowy + olej rycynowy
|
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo je¶li tak mam w magazynie shape jakie¶ æwiczenia z tak± pi³k± i z ciê¿arkami. Tu masz zestaw na brzuch: http://plaski-brzuch.com.pl/cwiczeni...nej-na-brzuch/ ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
A co do noszenia- 36, nosz± go osoby takie jak ja- podchodz±ce nawet pod 34 a nawet panie, które powinny nosiæ rozmiar 40, wiêc metka 36 jeszcze o niczym nie ¶wiadczy. Bardziej wymiary cia³a. Ja mam w talii 64 ( i to po rozbudowaniu miê¶ni po kilku miesi±cach si³owni) a w biodrach 93 (pozosta³o¶ci po przytyciu, do tej pory zawsze mia³am 88 i pewnie znów do nich zlecê, bo cm z bioder ca³y czas mi lec±). |
||
|
|
|
#4855 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
Huuh nigdy nie zadzieraj z kobiet± z PMS ... Przezorny ![]() Cytat:
no no, pewnie jaki¶ poprawiaj±cy humor czy co¶ Cytat:
) od pewnego czasu dzielnie zastêpuje j± fotel fatty Przy nastêpnym myciu zrobiê jeszcze jedn±, ale jak na razie ostatni± próbê wydobywania skrêtu jak mi znów nie wyjdzie, to zostanê przy zwyk³ych samoschn±cych falkach
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 726
|
wypi³am kawê i nadal chce mi siê spaæ
po wczorajszym miksie O: isana+alterra granat+gliceryna+kakao+ol ejek rycynowy, M: facelle, O: od¿ywka AiK+ glutek w³osy czuj± siê ca³kiem ca³kiem
|
#4857 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Dziêkujê! Cytat:
Po ok. 30 minut siedzenia na tym czym¶ mia³am odciski i siniaki |
||
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani_Herbatka, du¿o tego da³a¶ na raz.
Nie wiem czy moje w³osy znios³yby tyle dobroci na raz. W³a¶nie ogl±dam reklamê nowego suplementu na kud³y- Asystor Hair. Ciekawe czy wart uwagi. Muszê w niedzielê przetestowaæ glutka. Jest sens gotowaæ siemiê ju¿ dzi¶ z my¶l± o u¿yciu w niedzielê? ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Te¿ nie lubiê tak miêkkich mebli. Lubiê dobre podparcie lêd¼wi. Wolê twardsze kanapy i fotele. Trening na fitball jest dobry bo do utrzymania na niej równowagi trzeba ci±gle stabilizowaæ cia³o m.in. dziêki pracy miê¶ni brzucha. Wiêc nawet siedzenie na niej mo¿e mieæ pozytywne skutki. |
|
|
|
|
#4859 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4860 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A próbowa³a¶ dyfuzora? Wielu CG w³a¶nie dyfuzor pomaga najbardziej. Jutro mam plan ponownego wydobycia fal za pomoc± suszary w³a¶nie
|
||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

Ale nie mam kompleksów na tym punkcie, gdyby by³y wiêksze to nie mia³abym nic przeciwko, ale ¿eby siê jako¶ na nie ¿aliæ czy co¶ to nie
O wiele bardziej nie lubiê swoich patykowatych r±k i ogólnie drobnej budowy
Ale jestem ektomorfikiem i ile bym nie jad³a to i tak nie przytyjê, to bywa wkurzaj±ce
Ale przynajmniej mam ³adne nogi, to w sobie lubiê. Dzisiaj zak³adam krótk± kieckê i szpileczki, i bêdzie bomba
- 

to pojadê do Agory 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)