|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Furry A dobrą ma technikę .. wklejania znaczków do klaseru? Bo coś czuję że wrazenia masz pozytywne
![]() Milenka no to sprawdzę Tomka.. Idzie jesień - wiec niestety tylko to nam zostaje ... Choć nie kryje wierzę że w tym roku uda mi się ruszyć na basen - mam motywacje bo będę motywować męża - dla niego to jedyny ruch będzie, samemu mu nie idzie a cóż ... coraz młodsi nie jesteśmiy (ani chudsi ![]() ![]() Scio witaj ponownie ![]() ![]() Wpadłam coby ukłonić się głęboko dziewczynom orbitrekującym - po 45 minutach (z mała przerwą) stwierdzam że orbitrek to jednak jest wyciskacz potu .. Szkoda że nie mam miejsca w domu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Ale fajnie, że tyle osób wraca
![]() Scio witaj ponownie ![]() Jakbym ja miała liczyć ile razy już próbowałam, to bym się nie doliczyła. ![]() Co do orbitreka to ja swojego muszę w domu zostawić, bo przecież nie przytaszczę go na pokój ![]() Ale za to będę mieć zajęcia z w-fu, na siłownię iść nie chcę, bo to nudne, może fitness będzie, słyszałam że jest też łyżwiarstwo, które mnie ciągnie ![]() ![]()
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
Scio! Cześć! Spowiadaj się szybciutko
![]() Asiu - kurczę, no wkleja i wkleja te znaczki ![]() ![]() A wczoraj.. ech, ja już zdążyłam się pogodzić z tym, że mogę zapomnieć o grze wstępnej, bo często panowie nie do końca kumają, że kobieta ma nieco więcej stref erogennych, niż 1 ![]() A btw randkę zaczęliśmy w szpitalu, bo zanim zdążyłam dojechać do jego domu, pogotowie zabrało go na ostry dyżur... długa historia, nic się na szczęscie nie stało, ale spędziliśmy romantyczne pół nocy w jednym z warszawskich szpitali... co muszę przyznać było na swój sposób intymne... ![]() Jezu jezu, byle się nie zakochać ![]()
#4834 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Scio dawaj, dawaj ja też niedawno wróciłam tu! ![]() Ja już po obiadku, nafutrowałam się jak bąk :P wczesniej mądra milenka wypiła polopirynkę i poszła do bankomatu i sklepu... masakra jakaś! myślałam, że na środku ulicy ściągnę płaszczyk i legginsy i w majtach będę wracać tak mi gorąco było ![]() ![]() Dobrą wiadomość dostałam też dziś, dzwoniła pani z biedronki, że pracę już niedługo zacznę, z czego się baaaardzo cieszę! Lubie takie poniedziałki! ![]()
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Po operacji wyrostka w marcu miałam 3 miesiące prowadzić oszczędny tryb życia. No i prowadziłam. Próbowałam kilka razy wrócić do ćwiczeń, ale zaraz bolała pachwina więc luzowałam. Poluzowałam z ćwiczeniami to i jedzenie poszło. Popłynęłam z żarciem, że hej.
Chyba powinnam to leczyć u psychologa, emojonalne podchodzenie do jedzenia i kompulsy ![]() Brak mi było wsparcia i motywacji |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Rozeznanie
|
waga mnie w☠☠☠☠**** !!!
![]() ostro sie pilnowalam, nawet cwiczylam, nie mialam nawet mini potkniecia, a ta mi pokazala 1wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. zdcieram tapete w pokoju-od czwartku bede miala gladz kladziona ale akurat bede u siebie i tz w domu tesciow, bo inczej bym spala na podlodze
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-09-23 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Scio, Witaj
![]() ![]() Milenka, o gratuluje roboty ![]() Beata, zazdroszczę tego w-f ![]() ![]() Furry, no to ładnie. Masz masz błogosławieństwo nasze hehe ![]() ![]() Painka, u mnie tez waga spada jak jest szkola, jak wakacje to nie. Ale całe szczęscie oscyluje w tych samych granicach ![]() Joanna, też kupiłam płaszczyk z kolekcji wiosennej za 70 zł, tylko, że w top secret ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak przy okazji, mam malutki problem. Poznałam faceta, który ma chyba zbyt poważne wobec mnie zamiary ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Hej Scio..
no jeżeli już ma się kompulsy to trzeba ciężko nad sobą pracować... dałam focisza do klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Tez kiedys kompulsywnie sie obiadałam ;/ ale poczytalam troche na stronie dla anonimowych zarłokow hehe i sie ogarnelam ;p a teraz raz lepiej raz gorzej, ale do przodu ;p dzisiaj idzie ładnie
![]() zobacz sobie scio tą sttronke ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- wychudłaś ;p a co mąż mówi na nową żone? Czy nie zauwazył xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic szczególnego nie mówi, tylko jak pytam to mówi że mu się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Zosienieczka co miesiąc masz ten sam problem czy nie jesteś w ciąży, to Wy się kochacie bez zabezpieczenia czy co, że się tak boisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Hejoo
![]() Painka głos oddany ![]() ![]() ![]() Anuszka i Beatko dojadłam te 500 aż za nadto, K. w ramach przeprosin zrobił sam! deser pysznyyy jabłka w prawdziwej roztopionej czekoladzie itp. nie miałam serca odmówić, bo bardzo się starał i było pyszne ![]() Kwiatuszku czasami wierzyć się nie chce w to jacy ludzie potrafią być podli... Asia nie pocieszyłaś mnie z tymi syfami ![]() ![]() Dziękuje kochana za pochwałę ![]() ![]() nooo i ![]() Furry hmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milenka przybij piątkę - mnie też grypa atakuje ![]() ![]() ![]() Scio pewnie, że można ![]() ![]() ![]() Sun nie będę oryginalna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Nadalko świetnie wyglądasz ![]()
#4843 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Sun rozmowa tylko Cię ratuje... nie wiem co Ci poradzić
![]() Chora leżę, skacze po kanałach i słucham właśnie niemieckiego disco polo... masakra,ale każda metoda dobra jest żeby się osłuchać nie?! ![]()
#4845 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Furry zazdroszzę Ci tych pierwszych randek ![]() Dziś dietetycznie fajnie. Zjadłam tartę na żytnim spodzie z kurczakiem, brokułem i serem. I w ramach deseru twarożek z karobem i bananem. No mogłoby być mniej węgli, ale nie jest źle ![]() I ćwiczenia z Jillian. Próbuje uśpić Młodą. Mąż poszedł na rosówki. Muszę głowę umyć, bo rano nie będę mieć jak, a mam jazdę (robię prawko w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Furry zakochaj się ale ...z głową
![]() ![]() Milenko gratuluje pracy - a co będziesz robić? Gorsze od niemieckiego disco polo są ich piosenki w stylu ludowy pop ![]() Anuszkastoje na czerwonym bo swojej wagi nie mam ... U rodziców jest wskazówkowa z definicji niedokładna , a jak dodać dotego moją wadę wzroku to ![]() Dziś był prawie grzeczny dzień ... Włąsciwie grzeczny na ile okoliczności pozwoliły ... Za to wieczorem było ładnie,orbitrek był - zobaczymy co jutro będzie na wadze... Latania też sporo było ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A w gardle mnie drapie - grypsko na wizażu panuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4849 |
Rozeznanie
|
ogolnie, anuszka co miesiac nie mam tego problemu, w tamtym mialam terminowo.
powiem wam tak: po dzisiejszu dniu szacun dla gospodyn domowych, ktore ostro robia pulpe dyniowa, dzemy itp poniewaz dzisiaj robilam taka pulpe i masakra z tym. Tzn wyszlo ale strasznie wkurzajace jest to zajecie i bardzo czasowo. Ciezko przekroic na pol, dlugo sie wyciaga pestki jesli chce sie je uprazym w piekarniku, ciezko pokroic na mniejsze czesci i juz nie wspomne o obieraniu ze skory choc ja bym to nazwala odcinanie drewna. Juz po kilku ciezkich cieciach nozem zalowalam, ze nie jestem u siebie i nie mam pod reka pily czy siekiery. Dodam jeszcze, ze mam dobre, porzadne, profesjonalne i ostre noze, za ktore dalam majatek. szczerze jak chcecie sprawdzic cierpliowosc faceta albo go wkurzyc to kupcie cala dynie i poproscie niech wam obierze i pokroi na mniejsze. Moje poklady duzej cierpliwosci przy tej czynnosci byly prawie na wyczerpaniu.
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-09-23 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Milenka ale Ci fajnie. Zawsze marzyłam o pracy w sklepie na kasie tyle że mnie nigdzie nie przyjmą bo nie mam matury. A kiedyś pomagałam sąsiadce w kiosku a potem w sklepie i pozwalała mi cykać na kasie
![]() No i najważniejsze będziesz mieć rabat na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Rozeznanie
|
scio witam w klubie prawkowicz tez robie
![]() ![]()
#4852 |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Haha, mój też na szczęście był podatny
![]() Scio, jaką dużą masz córeczkę? Ja też noszę swoje ![]() Właśnie wróciłam z biegania, dzisiaj ponad 8 km wyszło, ale 5 minut sobie przeszłam :P
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Instruktor mówi, że nie jest źle, że czuje sprzęgło, ale strasznie kręce kierownicą. No i boje się innych aut. ![]() Cytat:
Ja co pomyśle o bieganiu to deszcz leje ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
scio ja dobiero wyjezdzilam 8 z 30, zostalo mi jeszcze 11spotkan ale nie mam rozpisanych, bo za tydzien dopiero dostaje przelew. Ja nie mialam takich problemow jak ty moze dlatego, ze wczesniej tz dawalam mi jezdzic ale i tak jakies tam male problemy mialam. Ciagle jezdze po egzaminacyjnym rewize
![]() cos mi sie kaszle na sucho ![]()
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-09-23 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wyjeżdzam też na ekspresówke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Nadalko Nie zakładaj z góry,że Cie nie przyjmą:P przecież w cv pisze się wykształcenie średnie a czy pełne czy nie to nikt w to nie wnika.(lub ewentualnie ukończone szkoły a technikum ew liceum masz chyba ukończone co?) Mój chłopak nie zdał matury i pracuje na kasie.
Zosieneczko nadal ładnie dietkuj,a waga na pewno w końcu spadnie. Pewnie zatrzymała Ci się woda, nie poddawaj się ![]() Joanna mi właśnie się baterie w wadze wyczerpały:/ Sun porozmawiaj z nim , wiem że to trudne.Tylko nie kończ znajomości poprzez smsy , lub urywanie kontaktu. Każdemu człowiekowi należy się choć pare słów wyjaśnień, myślę ,żę to zrozumie skoro jest trochę starszy ![]() Furry jakie nie zakochaj, miłość to najpiękniejsze co może człowieka spotkać. Daj się jej unieść ,a nóż widelec to bd właśnie to! ![]() Dziekuję Niuni i innym za głosy ![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
No i jestem chora
![]() ![]() Chociaż z wagą nieźle -na moje oko lekutko powyżej 71 ... Tyle że dziś musze iść po jakieś zarcie dietetyczne bo w tym aspekcie lodówka moich rodziców odpada ![]() Btw moja mama która stara się schudnąć zapodała sobie wczoraj na kolacje serek wiejski light plus 3 ziemniaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Painka też głosowałam ale nie wiem czy weszło bo z telefonu , ale było napisane że dziękuje za głos.
Mam średnie, po liceum uzupełniającym. Asia, a do kiedy jesteś u rodziców? Wiem że ty musisz ważyć się codziennie ale nie możesz odpuścić aż wrócisz do domu? Takie myślenie a powyżej troszkę 71 a u ciebie może być 70,7. Ja tam się nie ważę na żadnej innej jak moja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
hehe nadalka, niezłe miałaś marzenie ;p a mature zawsze mozna zrobic
![]() Milenka, to chyba kasjerka z wyzszym wykształceniem? ;p ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
no ale ona wazy 50kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.