|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
.
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
Kajmanowa chce wiedzieć jakie "głupoty" wygłosiła w filmiku, by wiecej ich nie powtarzać i się czegoś nauczyć (zakładając że faktycznie jakieś głupoty padły - nie wiem, nie oglądałam) także jak coś macie to piszcie tyle razy się mówi, czemu tej nikt nie powiedział, że za małe ciuchy nosi, czemu tej nikt nie powiedział, że nie powinna się tak czesać itd, itp.. a jak macie okazje jakąś YTbowiczke naprowadzić to się oburzacie że pyta. Dziewczyny.. ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4833 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
Ja po prostu kocham jeść!! ![]() Najbardziej mięso Poszłam na pocztę z avizem, nic nie zamawiałam.. A tu niespodzianka, dostałam tusz do rzęs Max Factor Wild Mega volume do testowania, z jakiegoś konkursu wizażowego chyba Tak czy siak, fajnie z chęcią wypróbuję, bo lubię tusze MF.
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od tej pory nie rozstaje się z bronzerem
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie krem bb z under 20... i mam taki gloł na ryju , że nawet Szusz by mi zazdrościła ..
|
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Konto usunięte
|
Mi się nie wydaje żeby Nieesia zbrzydła. Wygląda tak jak zawsze bez makijażu (dla mnie ona, bez urazy, pięknością nigdy nie była-dlatego zawsze się dziwiłam tym zachwytom nad jej urodą).
Kajmanowa, ja Twoje filmiki oglądam czasem, wybiórczo. Wydajesz się być sympatyczna, jednak Twoje filmiki dla mnie nic nie wnoszą ciekawego i nowego. Z reguły wszystko o czym mówisz już dobrze znam (czy to produkty, czy zabiegi, czy DIY). Osobiście lubię bardzo oglądać kogoś kto wiem, że na pewno się na tym zna co mówi i są to rzeczy nieprzewałkowane na YT, no oczywiście oprócz tych filmików lubię oglądać wszelkie dobre makijaże i czasem jak lubię jakąś nagrywającą to chętnie obejrzę ciekawego vloga. W sumie nic ciekawego Ci nie powiedziałam , bo też oglądam Twoje filmy wybiórczo, bardzo rzadko - tak jak dziewczyny powiedziały- wszystkim nie dogodzisz. Osobiście powoli nie lubię pisać komentarzy na YT, tylko tutaj, bo blokowanie i usuwanie komentarzy to ostatnio chyba ulubione zajęcie większości dziewczyn (to nie do Ciebie, bo tego to nie wiem ;P)
|
|
|
|
#4839 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że szusz coraz gorzej wygląda. Na tym filmiku wyżej widać, że zaczęła mieć jakieś problemy ze skórą, a wcześniej tego nie zauważyłam.
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Łotewa
|
http://kotkowicz.pl/2013/07/19/szanu...szanuj-innych/
kolejnej odbiło na blogu... Macademian idź być blogerem gdzie indziej
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
To nawet nie chodzi o to, ze pytasz sie o ten ostatni film, ale o ogol. Ja mam wrazenie, ze strasznie przejmujesz sie ludzmi, tym co gadaja itp, przez co robisz sie nienaturalna, bo kazdemu chcesz dogodzic, w tym wizazankom. Po co Ci to? Rob swoje i przede wszystkim vadz soba!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4843 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Kajmanowej ostatni filmik odbieram jako "zapychacz YT". Jutubowiczki kiedy nie mają pomysłu co nagrać nagrywają filmiki o odżywianiu, samoakceptacji itd.
Bardzo lubię filmiki dobre bo Polskie czy coś takiego. Poza tym chętnie bym zobaczyła u kogoś filmik na temat balsamów, maseł do ciała z dokładnym omówieniem ich konsystencji, zapachu i czy szybko się wchłaniaja. |
|
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
W filmiku mówi o kosmetyku dzięki któremu jest "tak ładnie opalona"
![]() Sama nie myję swoich pędzli po każdym makijażu, ale rozwala mnie gdy dziewczyny pokazują mega brudny pędzel i mówią, że jest brudny bo go właśnie używały... no ok, ale pędzel brudny po jednym malowaniu, a ten po kilu tygodniach to widoczna różnica.
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2013-07-19 o 20:26 |
|
|
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
Może wszystkim nie dogodzi, ale mi się podoba, że Kajmanowa bierze do siebie uwagi "wątkowe", a nie zlewa ciepłym moczem, jak np. Szusz, która ciągle nie widzi, że ma tragiczny makijaż i nic z tym nie robi. Dziwi mnie to, że innych się czepiacie (oczywiście nie wszystkie), że tyle się tu mówi o ich słabych stronach i nic z tym nie robią, a jak jedna, która nie boi się tu udzielać, zapyta, co jest źle, to jej zarzucacie, że się podlizuje.
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2013-07-19 o 19:55 |
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Wtajemniczenie
|
Znacie coś w stylu Plotkary itp. co można oglądać na necie? Dodam, że w ogóle nie oglądam seriali, więc mogą być też te które wszyscy znają
|
#4848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
z ciekawości obejrzałam ten filmik kajmanowej i szczerze mówiąc nie wiem do czego się przyczepić bo ona opowiadała o sobie a nie o tym jak wszyscy powinni żyć
i że jest świadoma że popełnia wiele błędów, pewnie nawet dobrze wie jakie ![]() jedyne z czym się nie zgadzam to z tym, że wliczyła słodycze do zrównoważonego codziennego jadłospisu i polecaniem Ewy Chodakowskiej, bo bez słodyczy można się obyć (nie wnoszą niczego w codzienny bilans czego nie wniosłyby już inne produkty - no chyba że liczą się jedynie jako przyjemność) a co do Ewy to już było wiele dyskusji na jej temat - popełnia błędy w ćwiczeniach które prezentuje, więc lepiej ćwiczyć z kimś innym kto pokazuje podobne ćwiczenia ale nie popełnia w nich błędów. Za to pozytyw za ograniczenie soli i cukru i promowanie postawy właściwe odzywianie PLUS ćwiczenia
|
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie może jaka może być przyczyna tego, że nie mogę cytować Waszych wypowiedzi? Jak tylko klikam cytuj lub wielo-cytuj to mnie wywala na sam dół na tę "szybką odpowiedź"? ja się generalnie nie znam na forum wizażowym i jego funkcjach, ale kiedyś było ok, a od przedwczoraj nie mogę poodpowiadać
zablokowałyście mnie czy co?
|
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
U Nieesi25 i Bunny nowe filmiki.
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny i jej mina podczas konturowania
|
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
theCostachic wizażystką MACa? kurczę no nieźle
http://instagram.com/p/b4H2oyKqAW/#
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/user/causeiloveu1/videos znacie tę dziewczynę? ma całkiem dużo odsłon. wypowiada się jednak w taki nastolatkowy sposób, że ciężko mi się do niej przekonać. ale może komuś podpasuje
|
|
#4858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
a to jakoś nie wyłapałam.. czasem tak pędzicie
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie pamiętam, by jej makijaże były jakieś fenomenalne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=N-0AYUSoo-M Za to w tym Aga wyglądała świetnie:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

.

) parę stron temu padły opinie dotyczące mojej urody i tematu nie ruszyłam, bo wszystkim nie dogodzę jak powiedziałaś. Ale jeśli ktoś pisze mi, że gadam głupoty, to chcę temat pociągnąć, żeby też się czegoś nauczyć, poprawić, albo wyjaśnić. Odpowiadam na komentarze pod filmem i nie będę udawać, że nie widzę tych tutaj. Jeśli ktoś nie napisał mi tego na yt, tylko tutaj, to mam nadal takie samo prawo na komentarz odpowiedzieć 
tyle razy się mówi, czemu tej nikt nie powiedział, że za małe ciuchy nosi, czemu tej nikt nie powiedział, że nie powinna się tak czesać itd, itp.. a jak macie okazje jakąś YTbowiczke naprowadzić to się oburzacie że pyta. Dziewczyny..
Tak czy siak, fajnie z chęcią wypróbuję, bo lubię tusze MF.

zablokowałyście mnie czy co?