|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo topielicaTopielica – w wierzeniach słowiańskich złowrogi demon zamieszkujący zbiorniki wodne, uznawana za partnerkę topielca. Topielica była duszą młodej dziewczyny, która utopiła się z rozpaczy lub ze zgryzoty, bądź została celowo przez kogoś utopiona. Topielice ukazywały się pod postacią młodych dziewczyn z długimi jasnymi włosami. Wołaniem o pomoc lub śpiewem wabiły młodych mężczyzn, których następnie topiły. Ja bym zrobiła jakiś miks - rozpuszczone, proste włosy, zwiewna sukienka, najlepiej długa i biała, do tego ostre zęby - ale nie jak wampir, ale każdy kład byłby ostry, można to spokojnie samemu zrobić przerabiając właśnie zęby wampira, czerwone usta i szpony :P Zreszzta, gdzie pracujesz, że takie fajne imprezy wam urządzają? |
|
|
|
|
#4833 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiecie gdzie można kupić teraz niebieskie lampki choinkowe? jakieś markety czy coś? sklepy z oświetleniem?
wiem, że sezon bożonarodzeniowy zaczyna się coraz wcześniej, ale mimo wszystko chyba jednak za wcześnie, żeby były ot tak w sklepach? |
|
|
|
#4834 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4835 |
|
Konto usunięte
|
Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 27 lipca 2002 r. (Dz.U. Nr 141, poz. 1176)
przynajmniej taką interpretację tego przepisu przedstawiali nam na kursie przedsiębiorczości |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
co do garnka - mam kilka tefala i jestem zachwycona, tyle że tej serii już nigdzie nie można dostać - były takie ze składaną (nie odczepianą, a składaną) rączką. cudowne.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niby delikatnie ale jednak bardzo znacząco wyprostuję Twoją wcześniejszą wypowiedź: to nie klient decyduje o formie rekompensaty. Są pewne zasady: najpierw naprawa lub wymiana a dopiero w momencie kiedy naprawa/wymiana będzie niemożliwa lub nieopłacalna, odstąpienie od umowy, czyli zwrot gotówki. Nie jest tak, że wpadniemy do sklepu i zażądamy zwrotu gotówki. W przypadku Autorki zgadza się: sprzedawca nie może zmusić klienta do wymiany towaru na inny model. Jeśli takiego samego nie posiada, wtedy wystepuje niemożliwość spełnienia żądania reklamacyjnego, które dopiero może skutkować odstąpieniem od umowy. |
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
do posiadaczek fajnych blogów - skąd miałyście pomysły na wygląd bloga i kto wam te pomysły realizował?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cdn3.se.smcloud.net/t/photos/...tandardowy.jpg http://fashvideos.com/wp-content/upl...een-makeup.jpg http://3.bp.blogspot.com/-W7tIa8Ysqo...ha-no-look.png http://i.beautylish.co/h6Lv2qnYkTSGU...rpse-bride.jpg
|
|
#4841 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Poza mną, bo ja jestem próżna i lubię swojego blogaska |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
Kupowałyście kiedyś bluzy w bon prix?
Jeśli zwykle noszę M, to jakiego rozmiaru powinnam wybrać bluzę, skoro są dwa do wyboru: a) 32/34 b) 36/38 http://www.bonprix.pl/produkt/bluza-...age&return=ref W komentarzch przy bluzkach, spodniach itd. kobietki radziły brać zawsze rozmiar mniejszy, bo te w bon prix są zawyżone.. |
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to byla jakas L. czyli dwa rozmiary za duza :P wybralabym na Twoim miejscu 32/34. ale popatrz na rozmiary
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Jak skutecznie umyć cement?
Mam cementową podłogę w domu, po zamiataniu nadal zostaje na niej kurz, jak ją chce umyć wodą to też nic nie daje... ale ze mnie takie beztalencie do sprzątania Macie jakieś rady?
|
|
|
|
#4847 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać.Cytat:
Pachnie, tak jak się spodziewałam
|
||
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wczoraj sprzątałam w kosmetykach i odkryłam trzy niezużyte tubki kremów do stóp (ok, zużyte w 50% średnio), w tym jedna drogaaaaśna Schola. Ale i tak wiem, że oddam je rodzicom, bo oni problemów ze stopami nie mają, a sama kupię tego śmierdzioszka
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
cholerka, ty na tym blogerze nieszczęsnym się trochę znasz? tak sobie próbowałam różne szablony i ustawienia z neta i tak wypróbowałam, że w końcu żaden gotowy szablon mi się w całości nie ładuje, tylko jego środek, tzn. centralna część tła wyświetla mi się jako całe tło
(a raczej wyświetlało się, bo już coś pozmieniałam dodając inne tło bezpośrednio z dysku, ale jak z tych gotowych z neta chcę korzystać to dalej nic)
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4854 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4855 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4856 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: Odp: Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
Cytat:
|
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4859 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie o certyfikat FCE i CAE:
1/ czym się takie lekcje różnią od zwykłego kursu? 2/ z jakim poziomem trzeba iść na taki kurs FCE? 3/ z jakim poziomem trzeba iść na kurs CAE? 4/ macie jakieś porównanie czym te kursy się różnią? Bo szukam w internecie i tylko widze fora z wrazeniami ludzi, albo co sie pisze/zdaje na CAE, ale nie widze zakresu np czasow, form pisania, poziomu ![]() Pytam bo padła decyzja że w 2015 po moich studiach (taa po to kończyłam studia :P) na stałe (albo na parę lat) do Kanady lecimy z TŻ. I każe mi (co też popieram choć jeszcze nie wiem o co chodzi dokładnie) zrobić certyfikat FCE. Moja nauka angielskiego wygląda tak: 3 lata liceum: rozszerzony rosyjski, podstawa angielski, w 3 klasie juz na angielski nie chodzilam 3 lata studiow: chodzilam na rosyjski Teraz jestem na 4 roku studiow: wybralam od czwartego roku angielski + uczę się go od roku sama. I z poziomu A1/A2 chodzę teraz na B2 do szkoły językowej i B1 na lektorat na uczelni. Będę ryła jak głupia ten angielski ale ludzie mi piszą że lepiej wybrać CAE bo ten FCE mało jest warto. Ale nie wiem czy 1,5 roku starczy na CAE?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-09-03 o 08:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

(coroczna impreza w pracy) - najlepiej jakiś duch z filmu. Tylko, że jedyne co mi przychodzi do głowy to Samara Morgan 
więc coś wygodnego musi być