![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr + OT ~ Część III
Na szczęście nie potrzebuję torebki
![]() A twoja wymarzona to która? Cytat:
![]() Ten poradnik dostałam od koleżanki na urodziny. ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o meritum, to wszystko jest przystępnie podane ![]() Yoga Girl nie znam.
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Ja potrzebuję większej torby do pracy - musi się mieścić A4. Więc takie bardziej mnie interesują, ta większa z Kruka nie jest zapinana na zamek - trochę słabo biorąc pod uwagę cenę.
Z drugiej strony szukam tez małej torebki z długim paskiem, ale tu nie mam wielkich wymagań ![]() Moja najbardziej wymarzona torba to od projektanta ![]() ![]() https://www.chiara.pl/pl/do-reki/4254-linda.html https://www.chiara.pl/pl/na-ramie/1093-1234.html wpadło mi tez w oko co nie co z Witchen i Kazar, ale ze względu na zabójcze ceny mocno się waham. Trudno znaleźć dobrą torbę za przystępna cenę, przynajmniej ja mam z tym problem. Wcale nie musiałbym mieć torby z ww. marek gdybym znalazła coś w tym stylu, ze skóry za niższa cenę. Cytat:
![]() Mi raczej tez z tym nie po drodze, bo moja pielęgnacja jest dość nieskomplikowana.
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Znowu tu trochę pusto
![]() Co by nawiązać do głównego tematu wątku ![]() PARIS MATCH No 3513, 15-21 WRZESIEŃ 2016 - w jeszcze letnich klimatach ![]() źródło:bellazon
#4834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie nie przeszkadza mi to za bardzo, o ile nie będzie lało non stop. ![]() Muszę sobie kupić krótciutki płaszcz, taki do samochodu. A już myślałam, że niczego nie potrzebuję. ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
I dwie reklamy jesiennej kampanii Joe Fresh Fall 2016-17:
🍁🍃🍂
#4837 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kazar ma rzeczywiście ciekawsze te swoje modele, no ale ja się na Kazara obraziłam i tam już pieniędzy nie zostawię. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do butów: znów mam problem, co nosić na pogodę, która się właśnie zbliża. Baleriny już odpadają, mokasynów, płaskich oksfordków nie noszę, trampki noszę tylko casualowo, a potrzebuję coś do pracy, szpilek nie chcę, na botki za wcześnie... Co wy nosicie, gdy rano już zimnica? Pink, kiedy wracasz do pracy? Muszę to powiedzieć: dziwne te reklamy. ![]()
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2016-09-18 o 08:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
Zadomowienie
|
Hej!
Powiem Wam, że już dawno nie czułam takiego zamętu w swoim życiu, jak w ostatnim czasie. Za dużo się dzieje, za dużo zmian nastąpiło w jednym czasie. Próbuję ogarnąć dwie nowe prace (w żadnej z nich nie mam doświadczenia), do tego Młoda poszła do szkoły i stwierdzam, że zdecydowanie było prościej, gdy chodziła do przedszkola (prościej pod względem organizacji czasu, zawożenia i przywożenia do domu). Jednym słowem, jestem trochę zestresowana czy sobie poradzę i czy ogarnę wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||||
Zakorzenienie
|
Część dziewczyny. Czemu się zrobiło tak zimno
![]() Cytat:
![]() Wpadł mi w oko jeden model w Witchen, ale to ze starej kolekcji więc nie wiem czy jeszcze mi się uda kupić. Cytat:
![]() Co do Kruka to cena ![]() Sporo firm oferuje wełniane płaszcze i to całkiem dobrej jakości. W moim przypadku zazwyczaj jest problem z rozmiarem - jestem za szczupła do większości płaszczy ![]() Cytat:
Dokładnie to jeszcze nie wiem, ale już niedługo ![]() Cytat:
![]() U mnie też zamieszanie, staram się wszystko poukładać po dość przykrych wydarzeniach, nie jest mi łatwo, ale mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje. Poniżej MARELLA jesień-zima 2016/17: źródło:cosmmopolitan;bell azon
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-09-18 o 16:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, witam się po weekendzie
![]() Miniony tydzień był dla mnie bardzo intensywny, ten będzie jeszcze gorszy, a następny również nie zapowiada się lepiej ![]() U mnie też dzisiaj znaczne ochłodzenie, dlatego dzień na spokojnie w domku ![]() Ja obecnie noszę baleriny, szpilki, bardziej eleganckie trampki zależnie od dnia ![]() ![]() Cat, pracujesz na 2 etaty? Powiedz jak ogarniasz to godzinowo? ![]() Pink, owocnych zakupów i milego powrotu do pracy ![]() Mam torebkę Furli i DKNY i z obu jestem bardzo zadowolona. Kors jest już jak dla mnie za bardzo opatrzony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem anglistką. Ostatnimi czasy pracuję jako freelancer. Zaczynam stawiać pierwsze kroki w branży tłumaczeniowej. A że jestem i zawsze byłam ignorantką komputerowo-technologiczną, to ciężko mi zaprzyjaźnić się z programem dla tłumaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja muszę przyznać, że zawsze podziwiam jezykowcow bo ja jestem trochę antytalent w tej dziedzinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() instagram mirandakerr:
![]() |
#4844 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć. Odwołuję słowa, że na botki jeszcze za wcześnie. Rano, gdy wychodzę, jest 6-8 st. C.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4845 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem trochę sfrustrowana, bo podjęłam się jednego projektu i na rozmowie o pracę nie było mowy o sprawach, za które mam - jak się teraz okazuje - być odpowiedzialna. Wycofać się już nie chcę, bo jak się czegoś podejmuję to nie lubię rezygnować, ale nie lubię gdy kawa nie jest wykładana na ławę od razu. Generalnie, projekt zajmie mi więcej czasu i więcej przygotowania niż wstępnie mi to przedstawiano ![]() Cytat:
Co do torebki, to póki co jestem bardzo zadowolona z tej granatowej Wittchen, z serii Signature ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, ze z płaszczem będę miała duży problem. Co do fasonu to niestety w tym roku lansowany jest trend oversize. Znaleźć fason przy ciele nie będzie łatwo. Cytat:
![]() Niedługo znowu w Rossmanie będzie promocja -49% na kolorówkę, cieszę się, bo mam kilka kosmetyków, które chciałabym kupić.
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
1. Miranda na okładce magazynu STELLAR, wrzesień 2016 - ciekawy nagłówek
![]() 2. i 3. Miranda w Nowym Jorku podczas sesji kampanii dla J.Crew źródło: miranaker snapchat + bellazon
#4848 | |
Wtajemniczenie
|
Ja to mam pecha. Mamy jechać na weekend do Krakowa i oczywiście wczoraj się jakoś dziwnie rozchorowałam. Lekka gorączka, niby żołądek, ale tez ogólne lekkie podziębienie, nie wiem, co z tego będzie.
![]() Dziś mam urlop, bo juz sobie nie wyobrażam pracowac, jak co chwila mnie mdli. Żeby tyko nie grypa żołądkowa. ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I fotki: 1. Kora Organics - bardzo ładne ujęcie 2. i 3. STELLAR Magazine - zapowiedź - tu z kolei zdj. z arbuzem niekorzystne źródło:bellazon P.S. Miranda nie jest już twarzą Reebok. Aktualnie trwa kolejny tydzień mody - teraz w Mediolanie, następny jest Paryż. Ciekawe czy Miranda pojawi się na jakimś pokazie w Paryżu ![]()
![]() |
#4850 | |
Wtajemniczenie
|
Dzięki! Jutro rano zamierzam być zdrowa jak koń
![]() To chyba już pora na jesienny kubek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To czego teraz Miranda jest twarzą? Oprócz swojej Kory, oczywiście ![]() Swoją drogą, pamiętasz może, jak mówiłam, że widzę M. w reklamie jakiejś luksusowej biżuterii. A tu twarzą Bulgari została Lily. Trzeba przyznać, że jej kariera nieźle ruszyła po ostatnim roku dla VS.
![]() |
#4851 | |||
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki żeby się udało
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trochę tego jeszcze jest ![]() Marella Joe Fresh Ochirly Koradior Kora Organics Bonds Wonderbra Samantha Thavasa Escada Fragrance Royal Albert gdyby wziąć pod uwagę cały rok od stycznia do grudnia to byłoby tego więcej, chociażby Givenchy spring-summer 2016 czy jeszcze Svarowski (zmiana ambasadorki nastąpiła dopiero od jesieni tego roku). Ale trzeba przyznać, że z upływem lat te kampanie są co raz mniej ciekawe i jest ich co raz mniej. Ale patrząc na to, że Miranda rozwija swoja działalność gospodarczą i chyba skupia się bardziej na sprawach osobistych nie powinno to dziwić. Myślę, że modeling co raz mniej ją interesuje. Cytat:
![]() ![]() ![]() A w temacie Lily to tak mi się przypomniało, że w październiku wychodzi nowy album Kings of leon ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A w temacie ciepłych napoi ![]() ![]() miłego popołudnia i weekendu dziewczyny.
![]() |
#4852 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do tej pory rzadko kiedy zdradzałam tusz Maybelline Collosal Volume Express 100% black. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Miranda na lotnisku JFK w Nowym Jorku 23.09.16 r. na swoim instagramie przypomniała fotkę z pokazów w Paryżu i napisała:
"Looking forward to being back in Paris for fashion week soon! ❤️" czyli prawdopodobnie zobaczymy ją na Paris Fashion Week ![]() źródło:bellazon
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
STELLAR MAGAZINE 25 WRZESIEŃ 2016 edytorial:
zdj. 1 - 5 fotograf: Russell James - klimat sesji trochę kojarzy mi się z serialem "Gotowe na wszystko" (Desparate Housewifes) ![]() ![]() zdj. 6 - 8 fotograf: Tim hunter źródło: dailytelegraph;bellazon
#4855 |
Zadomowienie
|
Celebrować można różne rzeczy. Nową pracę, na przykład. Dzisiaj, trochę nietypowo, świętowałam (w duchu) rychłe zakończenie współpracy, zanim ta na dobre się zaczęła. Bez wdawania się w szczegóły, aby zabić niesmak, jaki ta najkrótsza-w-moim-życiu-współpraca pozostawiła, udałam się na shopping, bardzo udany zresztą.
Zakupiłam botki, jakby szyte na moją stopę, lekkie, skórzane i UWAGA, na 5,5 cm zgrabnym obcasie! Pamiętacie, kilkukrotnie pisałam jak bezskutecznie poszukuję właśnie obcasów takiej wysokości. Wszędzie dostępne albo szpile do zabicia, koturny, klockowate obcasy... Do tego torebka. Patrzyłam na nią w sklepie i mówiłam sobie, że nie potrzebuję następnej. Ale że w takim kolorze nie miałam, ani w takiej fakturze skóry, to podreptałam z nią do kasy. I chyba najdziwniejszy zakup ostatnich dni. Bardzo dziwny zbieg okoliczności towarzyszył temu zakupowi. Około dwa lata temu licytowałam na Allegro płaszcz. Licytację przegrałam, niestety. Potem jeszcze co jakiś czas zaglądałam na aukcję i śledziłam, czy nie pojawi się znowu. Potem w ogóle przestałam zaglądać na Allegro, zwłaszcza na dział z Modą. Kilka dni temu nagle przypomniał mi się TEN płaszcz. Pod wpływem impulsu wlazłam na All i go wpisałam w wyszukiwarkę. I był! Aukcja musiała zacząć się niedawno, bo miał chyba tylko z 10 odsłon. Szybko kliknęłam, nie wierząc w swój fart. Dziś do mnie przyjechał ![]() W wolnym czasie zrobię zdjęcia. Miłego wieczoru, Dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Witam się dziewczyny w poniedziałek
![]() ![]() Cat, gratuluję zakupów powiedz w jakiej cenie dorwalas te rzeczy? Koniecznie pokaż zdjęcia bo jestem bardzo ciekawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Miranda pojawiła się na Tygodniu Mody w Mediolanie jako gwiazda pokazu marki Koradior:
Milan Fashion Week: Koradior "Melody of South China" Sring-Summer 2017: przybycie na pokaz + wybieg zdj. 1- 6 i po pokazie zdj. 7 ![]() różne źródła
#4858 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć. Ale mam masakrę w pracy, wszystko, co może nie wyjść, nie wychodzi.
![]() ![]() Dzięki, udało się. ![]() ![]() Polecam też w Krakowie muzeum podziemne pod rynkiem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdecydowanie, niestety, jakiś wirus ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4859 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotki zrobiłam i wrzuciłam na wątek zakupowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=955051&page=2 P.S. Płaszcz na żywo prezentuje się ciekawiej ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: no może ten dekolt wolałabym mniejszy ;-) Edytowane przez Cat Lover Czas edycji: 2016-09-28 o 08:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teorema trzymaj się i życzę żeby wszystko się wyprostowało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
fotki obejrzałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odbiegające od kreacji z pokazów to szczerze wam powie, że ostatnio stylizacje codzienne Mirandy te ze street style jakoś mnie nie powalają ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem Randzia wróciła już do LA - chyba jej się Mediolan pomylił z Paryżem ![]() ![]() ![]() Nowe fotki: zdj. 1 - 2 Miranda na lotnisku w LA 27.09.16 r. plus filmik:https://www.youtube.com/watch?v=U6KdHL44Sqw źródło:bellazon, yt zdj. 3 - 6 wieczór (jeszcze) w Mediolanie- jak z klasą wysiąść w mini z samochodu ![]() ![]() źródło: dailyMail
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-09-28 o 10:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.