![]() |
#4801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr + OT ~ Część III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A to jakaś polska firma? sama szukam skórzanej torby w przystępnej cenie.
![]() |
#4803 |
Raczkowanie
|
Zdolnego masz męża Cat
![]() Dziewczyny co myślicie o torebkach Obag na codzień? Dla mnie zawsze były plażowe, ale widziałam kobietę ktora miała czarną i wyglądała ok |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Ja też widziałam kobietę w fajnej stylizacji z torebką o-bag - granatowa marynarka, spodnie rurki plus granatowa o-bag - wyglądała fajnie miejsko
![]()
#4805 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No, to teraz rozumiem, Pink, to świętowanie przyjazdu do domu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W jednym nowiutkim szpitalu w Bydgoszczy spotkałam się z niecodziennym traktowaniem, aż napisałam list z podziękowaniem po moim pobycie. Wyobraźcie sobie, że Pani anestezjolog (notabene, piękna i zadbana kobieta), rano po dyżurze nocnym własnoręcznie zrobiła mi kawę i przyniosła do pokoju. I była szalenie miła, żadnej wyniosłości i rutyny, którą się też nierzadko ogląda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zauważyłam, że wszyscy pacjenci z lekarzy byli bardzo zadowoleni, to w ogóle taki wesoły oddział - żartują, rozmawiają, wszystko dokładnie tłumaczą, zero wyniosłości. Natomiast reszta to niestety słabo to wygląda - ewidentnie brak kasy na personel pomocniczy - bardzo szczątkowy na liczbę pacjentów, jedzenie itd. Aż się zastanawiam na co idą nasze składki zdrowotne. Zmieniając temat na nieco milszy ![]() ![]() ![]() Nowy wywiad z Mirandą z września 2016 r.:
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Z okazji założenia przez Vogue konta na Snapchatcie pojawił się krótki filmik z Mirandą, w którym prezentuje dwie wybrane przez siebie stylizacje
![]() https://thescene.com/watch/vogue/sna...yer_scene_logo http://site.people.com/style/look-in...er_peoplestyle I fotki: 1-2 filmik z Vogue 3. Kora Organics 4. Marella f-w 2016/17 bts
#4810 |
Zadomowienie
|
Obejrzałam wywiad z Mirandą. Zabawny ten facet, który przeprowadzał wywiad
![]() Byłam w Tikeju. Zakupiłam botki na jesień. Baaardzo mi się podobają, tylko są ciut za duże. Niestety, były tylko w tym jednym rozmiarze. Trudno, najwyżej będę je nosić na grubą skarpetę. A co! ![]() To jest właśnie ten problem w TK, że często buty są tylko dostępne w jednym rozmiarze. Ileż pięknych butów przeszło mi tam koło nosa! No i widziałam jeszcze piękny kaszmirowy sweter, za ... 329 zł. Odpuściłam. Nie na mój budżet, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie mam tyle szczęścia w Tk, a niektórym osobom udaje się tam znaleźć bardzo fajne rzeczy nie tylko ubrania, ale też np. rzeczy do kuchni, no ja chyba nie mam zdolności szperacza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na marginesie to fajny ma ten dom w Malibu - widok ![]() I jeszcze dwa filmiki plus zdjęcia: źródło: youtube;bellazon wywiad: i dwie stylizacje z vogue:
![]() |
#4812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, ze już weekend. Czuję się wypompowana po tym tygodniu pracy.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4814 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to zbieraj siły na kolejny tydzień ![]() Cytat:
Ale później, cieniowanie miałam partaczone, takie jakieś postrzępione, cienkie końcówki, które wyglądały jakbym miała połowę włosów mniej. I zrezygnowałam z dalszego cieniowania. I z farbowania też. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zadomowienie
|
Nie ma to jak zmagać się z infekcją wirusową przy +30 stopniach :/
Młoda przywlokła wirusa ze szkoły i niestety przeszło i na mnie. W przerwach, gdy nie ciekło mi za bardzo z nosa, brałam widły i walczyłam z chwastami. Jednym słowem, był to nie najlepiej spędzony weekend. Mam nadzieję, że Wy się bawiłyście lepiej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie weekend zdecydowanie milszy, choć w głównej roli z grabiami ![]()
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() ![]() Teo przepraszam Cię bardzo ale jeszcze nie byłam w tym sklepie, nie miałam czasu niestety. Mam nadzieję że uda się w ten wtorek i na pewno zrobię zdjęcie. Chcę jednak dopowiedziec, że torebka była naprawdę ładna i klasyczna, ale jednak nie dla pani prezes np. Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi, bo nie chcę sugerować że ktoś tutaj jest za stary, ani nic w tym stylu, tylko np mojej mamy bym z taką torebką nie widziała, ale ja potrzebuje jednej mniej oficjalnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
(A najlepiej chyba czuję się w blondzie). Nos mam załadowany, oczy załzawione, a tu pełnia lata i upały! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie
![]() Ależ dzisiaj piękna pogoda - pełne słońce🔆i u mnie 30 stopni w cieniu ![]() Cat współczuję choroby przy takiej pogodzie i temperaturze A ja, pomimo pogody, myślę o uzupełnieniu jesiennej szafy - obejrzałam dzisiaj na yt filmik omawiający tegoroczne trendy - nie wszystkie tendencje mi się podobają, ale znajdę też coś dla siebie. Fajnie, że jest trend elegancki - ołówkowe spódnice, eleganckie i fantazyjne bluzki i koszule, że będą modne botki na stabilnym obcasie, militarne płaszcze i marynarki, swetry, golfy, szarości. A w temacie zakupów to w nowym numerze ELLE są kupony zniżkowe na weekend 1-2 X. Co do usług fryzjerskich to ja jestem tu chyba weteranką ![]() I dwie codzienne stylizacje Mirandy: źródło: DailyMail; bellazon
#4820 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marzy mi się jakaś nowa biżuteria. ![]() Co do lata i upałów, to ja już nie wiem, jak mam się ubierać, zbrzydły mi kompletnie letnie stylizacje, na baletki nie mogę patrzeć, w sukienkach nie chodzę, bo w biurze klimatyzacja i zimnica... Rano, gdy wychodzę po 7, upału nie ma i też się lekko załatwiłam -- boli mnie gardło. Co innego w weekend - chodzę w miniszortach, ale w biurze się tak przecież nie pokażę. Widziałam w C&A na wystawie świetną stylizację i nie mogę się doczekać jesieni ![]() Po wywiadzie Mirandy widać różnicę w długości jej włosów, więc chyba zapuszcza ![]()
![]() |
#4821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do zakupów online to tez je polubiłam, ale ubrania wole jednak zmierzyć. Mi w sumie też. Ale torba i nowe botki maja priorytet. Cytat:
![]() Skończyłam czytać świetną książkę "Nigdziebądź" Neila Gaimana ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-09-13 o 10:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O tej torbie to chyba już od roku słyszę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tak, to prawda, że chyba od roku nie przeczytałam dobrej książki, takiej, żeby mnie wciągnęła a jednocześnie nie ogłupiła. Oj, chyba ograniczę zakupy książkowe, bo co kupię, to jestem zła, że tyle wydałam pieniędzy i nie jestem zadowolona. ![]()
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ale co ja poradzę, że co mi się spodoba to kosztuje majątek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz nie wiem co czytać. I coś dla tęskniących za jesienną garderobą ![]() ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-09-13 o 11:19 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na wyobraźnię nie narzekam ![]() Cytat:
Teraz chciałabym przeczytać http://lubimyczytac.pl/ksiazka/31297...illiama-goulda Podobno arcydzieło, ale cóż, pewnie zmów okaże się słabiutkie. Teraz postanowiłam sobie, że czytam wyłącznie to, co zalega mi w domu i nie będę kupować nowych książek. Teraz kończę ZŁEGO (po fajnym początku robi się dość średniawo), a potem w kolejce czeka Żart Kundery. Nigdy nie czytałam tego autora, a wy?
![]() |
#4825 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę też zaznaczyć, że ja czytałam wersję preferowana przez autora - jest kilka różnych wersji Nigdziebądź - ciekawe jaka wersje ty czytałaś. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4826 | ||
Wtajemniczenie
|
Miranda nie jest już twarzą Swarovskiego, została nią Karlie. Ale jestem zdziwiona, Karlie kompletnie nie pasuje do stylu marki.
![]() Cytat:
Bardzo dobrym przykładem takiej powieści (wprawdzie sf, no ale...) jest Gra Endera. Świetny pomysł na fabułę, tragiczne wykonanie, mierne dialogi. Cytat:
![]() Klasyk. Na pewno oglądałaś Nieznośną lekkość bytu, to na podstawie jego powieści. Kiedyś próbowałam podejśc do Żartu, ale chyba byłam zbyt młoda ![]()
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A czasem po prostu ma się nastrój na coś innego. Ja teraz wole coś lżejszego - tak na poprawę humoru ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2016-09-13 o 15:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
Z innej beczki: widziałyście kolekcję torebek i okularów od W.Kruk? Torebki wyglądają naprawdę ciekawie. http://wkruk.pl/torby
Szczególnie podoba mi się ta za 1590 PLN ![]() https://www.instagram.com/p/BKDj02hA...n-by=wkruk1840
#4830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w książkowym temacie teo widziałam na lc, że czytasz poradnik jak dbają u urodę Koreanki - daj znać co tam ciekawego wyczytałaś ![]() Ja w zasadzie nie czytam poradników, ale kusi mnie ten poradnik - podobno dobry - pozytywne emocje + joga: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/296831/yoga-girl może się na niego skuszę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.