|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Ja tez balon widzialam w akcji kilka razy i mi sie to nie podobalo, i strasznie duzo zachodu z montazem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Polka Ogarniaczka
|
Ja planuję, chyba, że mi się koncepcja zmieni...
#4833 |
Zakorzenienie
|
mnie sie motyw z balonem podoba i bedziemy prawdopodobnie taki miec
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zadomowienie
|
mojakaren, wiem i tym się pocieszam. Na razie podliczę budżet i zobaczę czy mnie stać - w tym roku może troszkę gotóweczki przybędzie
![]() Anesthesia, fajna ta twoja ginekolog ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Lg_ago, witaj ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- kroooliczek89, jeśli podoba Ci się czerwony - weź czerwony :P Ja się ostatnio zakochałam w czerwieni (wcześniej byłam jej baaaardzo przeciwna) ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- no_doubt, mierzyłam welon 90 cm (za pupę) i było cudnie! Mam 163 cm ![]() Edytowane przez cude Czas edycji: 2013-11-01 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() enzunio jesteś dobrze zorganizowana!! gratulacje przygotowania idą pełną parą ![]() Cytat:
Mój TŻ pięknie maluje, chcę go namówić, żeby zrobił dla naszych rodziców obrazki (albo jakieś święte albo o innej tematyce - na pewno nie z naszymi wizerunkami), w których wykorzystuje prawdziwe złoto - są piękne ![]() Albo rzeźbi aniołki - też piękny prezent ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
atomowka a gdzie kupiłaś to swoje bolerko ???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
anannke, rozumiem, że zapraszacie się na swoje śluby? Ostatnio byłam na weselu, na którym inna para miała ślub jakoś miesiąc później. Wodzirej cisnął po nich, że nas wszystkich zapraszają itp. Tylko tak dla śmiechu
![]() ![]() Trochę sama się boję, że nasi współlokatorzy wystrzelą podobny numer. Są ze sobą 5 lat, ona z utęsknieniem myśli o ślubie, żali się facetowi, że jej smutno, bo wszyscy wokół biorą śluby. A tak najbardziej to przez nas, bo razem mieszkamy i ona na to wszystko patrzy i też chce! Dodatkowo kilka par ich znajomych się pobiera, nasze koleżanki ze studiów, jej młodsza siostra... Jej TŻ powiedział, że nie oświadczy się jej, bo taka moda... Widać, że coś kombinuje ![]() Po prostu, gdyby tak teraz wystrzelili szybciutko, to bym im zazdrościła. Bo ja też bym chciałą szybciutko!!! Edytowane przez cude Czas edycji: 2013-11-01 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj mi jednak zrobil wieksza niespodzianke i wrocil wczoraj ![]() ![]() ![]() Ale i tak bylo super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() NADROBILAM!! ![]() Jutro jedziemy podpisac umowe z fotografem i kamerzysta ![]() a no i wybralismy piosenke na pierwszy taniec http://www.youtube.com/watch?v=SeCpQ6n5YwU Wlasciwie to bylismy zgodni co do niej i od kiedy sie poznalismy zawsze kiedy leciala w samochodzie tz mowilismy, ze to bedzie na nasz pierwszy taniec ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2013-11-01 o 12:18 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
U nas wychodzily 3 szostki
![]() Ale ciesze sie, ze zmienilismy ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2013-11-01 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
06.09.2014 u nas w dacie nic specjalnego :P no chyba że
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Wtajemniczenie
|
anannke
To, że tak się poczułaś to nie jest nic dziwnego. Miałam to samo z pewną koleżanką. .. tu niby nic potem nagle, że ślub biorą zapierała się, że wesela nie robi bo szkoda jej kasy... nawet na mnie naskoczyła jak zapytałam o ślub tak ogólnie... a tu nagle mi oznajmia, że ślub i wesele... takie to dziwne było dla mnie... misia880 Żelowe robiłam pierwszy raz w życiu. U tej samej dziewczyny co moje dwie koleżanki. Im wszystko ładnie się trzyma a u mnie się zapowietrzyły i o... wytrzymały ile wytrzymały, ale teraz moje są bardzo miękkie i mnie płytka paznokcia wręcz boli... mam bardzo małe palce i paznokcie w dodatku... więc teraz obcięte są na całkowite zero... ![]() gornek to prawie masz tyle wzrostu co ja ![]() ![]()
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
![]() Jeśli mogę spytać, czemu jednak nie ta data? Mój Narzeczony oczywiście się zaklinał, że nie dlatego by mieć jedną datę mniej do zapamiętania ![]() Mnie się bardzo podboa brać ślub w taką okragłą rocznice. To takie naturalne, kolejny etap w żyiu ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2013-11-01 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, bo mam chwile i szukam sobie inspiracji na bolarko, czy do koronkowej sukni slubnej pasuje tez koronkowe bolerko, czy jednak postawic na jakies gladkie, chociaz takie mi sie w ogole nie podobaja, bo wszedzie gdzie widze, jest gladka suknia i koronkowe bolerko, nigdzie nie ma polaczenia suknia z koronki i bolerko takie samo.
#4847 |
Zakorzenienie
|
#4848 |
Zakorzenienie
|
namisek a czy ona ma skończone jakieś studia kursy ?? przepraszam, że tak pytam ale wiesz robie swoje żelowe paznokcie od ponad 3 lat na okrągło. Trzymają sie bez problemów itp itd. a na początku moje paznokcie wołały o pomoste do nieba, schodziły mi paznokcie najpierw z dwoch palcy potem odrosły krzywe brzydkie.. i dopiero robienie żeli ukszałtowały mi paznokcie
![]() Zmieniałam troche dziewczyn od robienia paznokci az trafiłam do profesjonalistki i teraz 5 tyg nawet sie trzymaja. Moja mama jest fryzjerka, papra sie tymi paznokciami w farbach itp i nic sie z nimi nie dzieje. wiec moze poszukaj innej kobietki.. że bolą.. prawdobodonie zle piłowała. Za mocno albo za głeboko.. za duża warstwe Ci starła
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-11-01 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koleżanka w czerwu brała ślub. Miała koronkową sukienkę i na to koronkowe bolerko, rękaw 3/4 z dekoltem w łódke. Tylko te bolerko było nakładane jak bluzka, a nie zapinane. Wyglądała pięknie. Góra wyglądała tak, jakby to była cała sukienka. Nic się nie odznaczało, wszystko się zgrało. Jak na sali miała już odkryte ramiona, to miało się nawet wrażenie, że to inna suknia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
O Ty zbereźnico
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Misia Ty zbereźnico ![]()
#4851 |
Wtajemniczenie
|
anannke – w sumie nie dziwię się, że się lekko zdenerwowałaś, ja bym tak samo zareagowała, zwłaszcza że się zapierała, że nic nie planuje…
gornek – musiałabyś przymierzyć takie bolerko z suknia, albo może poszukaj gdzieś w internecie swojego modelu i zobacz co miały do tego inne dziewczyny Ja jeszcze wrócę do zaproszeń, może któraś się natknęła. Szukam czegoś w tym stylu http://happyprints.pl, tak jak na tej stronie robią. Zrobiłam sama, jestem nawet bardzo zadowolona z efektu, ale wydaje mi się że druk może wynieść tyle samo co zamówienie. Może któraś z was widziała gdzieś coś w tym stylu? ![]()
#4852 |
Wtajemniczenie
|
misia880
Spoko pytaj ![]() ![]() basiczek24 a tam od razu cos zboczonego ![]()
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-11-01 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
moje drogie Panie :P skojarzenia tworzą odbiorcy! :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Tylko, ze ja mam taka sukienke http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...,item,884.html i nie wiem czy bedzie wlasnie pasowalo, bo nie mam golych ramion, a nie wiem jaka pogoda bedzie na poczatku maja wiec wole miec w razie co, cos z rekawem 3/4,
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, jeśli zbyt mocno spiłowala płytke to ona sie zrezegeneruje.. ale nie zapuszszaj jej. Najpierw musi być zdrowa, żeby robić dłuzsze paznokcie.. bo tak to będą mieciutkie i beda się łamały. wcieraj w nie oliwke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
#4857 |
Zakorzenienie
|
tak w ogole, to się skusiłam na Tangle Teezer dzieki wam! nie moge bez niej zyc
![]() ![]() mi sie marzy taka wystrzeliwaczka do konfetti, nie mylic z tubami. Taka profesjonalna, jak na koncertach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas ze spraw ślubnych nic nowego ![]() ![]()
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2013-11-01 o 13:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że gładkie ładnie by wyglądało, bo pasuje do gory sukni (tego gorsetu na biustu; bo chyba ono jest gładkie). No i chyba będzie trzeba takie zakładane jak żakiet, a nie wciągnae przez głowę. PS: Piękna suknia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
a ja bede mieć tuby
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.