My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-01, 11:18   #4831
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Ja tez balon widzialam w akcji kilka razy i mi sie to nie podobalo, i strasznie duzo zachodu z montazem.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:21   #4832
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy któraś oprócz mnie będzie miała woalkę/ toczek na ślubie?
Ja planuję, chyba, że mi się koncepcja zmieni...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 11:27   #4833
misia880
Zakorzenienie

mnie sie motyw z balonem podoba i bedziemy prawdopodobnie taki miec

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:02   #4834
cude
Zadomowienie

mojakaren, wiem i tym się pocieszam. Na razie podliczę budżet i zobaczę czy mnie stać - w tym roku może troszkę gotóweczki przybędzie

Anesthesia, fajna ta twoja ginekolog

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Lg_ago, witaj

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co dajecie rodzicom na podziękowanie (macie w ogóle taki zwyczaj ?) bo my chcielismy nakręcić filmik z podziękowaniami- obecnie to bardzo modne ale sami nie wiemy... bo to trzeba by bylo juz skołować i wyświetlacz i jakas tablice albo nie wiem na ścianie to gdzieś wyswietlic ? bo troche glupio dac plytke i niech sobie zobacza w domu
Zamierzam TŻ kupić na urodziny projektor właśnie. Wtedy wystarczy właśnie jeszcze lapek i gotowe Może też takie podziękowania zrobimy? Myślimy jeszcze nad podziękowaniami w kościele, od razu po mszy.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

kroooliczek89, jeśli podoba Ci się czerwony - weź czerwony :P Ja się ostatnio zakochałam w czerwieni (wcześniej byłam jej baaaardzo przeciwna)

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

no_doubt, mierzyłam welon 90 cm (za pupę) i było cudnie! Mam 163 cm

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-11-01 o 11:50
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:02   #4835
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
A co do zumby, to ja się właśnie zastanawiam, bo znajoma prowadzi w okolicy i rozważam czy by nie chodzić. Prowadzi też fitness, ale godzina mi srednio pasuje. Póki co od wczoraj i dzisiaj skrupulatnie pilnuję diety, do tego ćwiczenia - znowu pojawił się zapał i mam nadzieję, że zostanie Muszę chyba sobie tapetę na laptopie i smartfonie zmienić na jakąś w stylu "Żeby wyglądać dobrze w sukni ślubnej"
Anesthesia wiesz jak to motywuje ja robię tak samo jak wylewam poty na siłowni albo na zumbie to powtarzam sobie, że to na ślub ślub ślub będę piękna piękna piękna i uśmiech sam się na twarzy pojawia ;D

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy miała któraś z was jakąś biżuterię z Avon? Bo są takie 2 zestawy które mi się meega podobają i myślałam czy by sobie takiego do ślubu nie kupić Ale nie wiem czy nie zczernieją, albo coś
Nie brałabym z Avon ;( one są posrebrzane więc jest opcja, że po prostu zejdzie i będzie wyglądało mniej efektownie. Chociaż zestaw z niebieskim kamieniem (czerwonym) jest

enzunio jesteś dobrze zorganizowana!! gratulacje przygotowania idą pełną parą przekaż mi trochę swojej ślubnej energii do działania ;D

Cytat:
dziewczyny a co dajecie rodzicom na podziękowanie (macie w ogóle taki zwyczaj ?)
no i czy dajecie w ogóle prezenty dla świadków, dziadków, chrzestnych itp ? czy to tylko taki nasz śląski zwyczaj ? --
My na pewno bedziemy coś dawać, ale tylko rodzicom - bez sensu obdarowywać jeszcze pół rodziny :P
Mój TŻ pięknie maluje, chcę go namówić, żeby zrobił dla naszych rodziców obrazki (albo jakieś święte albo o innej tematyce - na pewno nie z naszymi wizerunkami), w których wykorzystuje prawdziwe złoto - są piękne sama dostałam mój portret w takiej właśnie złotej ramie.

Albo rzeźbi aniołki - też piękny prezent

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Moja kiecka nówka z salonu kosztowała 800 zł ( przeceniona z 2600)

Ja mam takie bolerko tylko nieco dłuższy rękaw bo mnie niec wkurza.
Jak nie lubie bolerek to niestety coś musiałam mieć bo mam gorset bez niczego na górze. Welonu mieć nie będę, sweterki nie przemawiają do mnie, a takie bolerko cudnie komponuje się z moją bardzo skromną sukienką.

No u mnie było odwrotnie. Zamierzałam kupić kiecke do 3 tys, aczkolwiek z założeniem że jak zakocham się w takiej za 4 tys to tez biore. Fartem serce mi skradła taka za 800 zl ( nowa)
Wow super cena!! pokazywałaś gdzieś zdjecie sukienki i bolerka? Zwłaszcza bolerka jestem ciekawa - też potrzebuję coś z dłuższym rękawem, ale tak jak pisałyśmy wcześniej - większość jest po prostu brzydka

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
moja ukochana kosztuje 4 tys.i jest w Krakowie, więc pewnie nawet jej nie przymierzę.
W jakim salonie ta suknia? ja jestem z Krk i pewnie gdzieś tutaj będę kupować suknię bo wybór jest duuuuuży

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:07   #4836
misia880
Zakorzenienie

atomowka a gdzie kupiłaś to swoje bolerko ??? chciałabym też takie

Stary 2013-11-01, 12:15   #4837
cude
Zadomowienie

anannke, rozumiem, że zapraszacie się na swoje śluby? Ostatnio byłam na weselu, na którym inna para miała ślub jakoś miesiąc później. Wodzirej cisnął po nich, że nas wszystkich zapraszają itp. Tylko tak dla śmiechu oni się nie obrażali. To też jacyś przyjaciele Pary Młodej. Nie jesteś bridezillą
Trochę sama się boję, że nasi współlokatorzy wystrzelą podobny numer. Są ze sobą 5 lat, ona z utęsknieniem myśli o ślubie, żali się facetowi, że jej smutno, bo wszyscy wokół biorą śluby. A tak najbardziej to przez nas, bo razem mieszkamy i ona na to wszystko patrzy i też chce!
Dodatkowo kilka par ich znajomych się pobiera, nasze koleżanki ze studiów, jej młodsza siostra... Jej TŻ powiedział, że nie oświadczy się jej, bo taka moda... Widać, że coś kombinuje
Po prostu, gdyby tak teraz wystrzelili szybciutko, to bym im zazdrościła. Bo ja też bym chciałą szybciutko!!!

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-11-01 o 12:21
cude jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-01, 12:16   #4838
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Też mam taki zamiar ale jak moja mam o tym usłyszała to stwierdziła, ze nie wypuści mnie tak z domu
ja jeszcze nie zdradzam swoich planow

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
powiem, ze nie wygląda uroczo, bo jak wspominałam, nie wychodziło mi udekorowanego, tym bardziej ze nie miałam czasu ale był pyszny
śliczny tort az zazdroszcze Twojemu tz
Moj mi jednak zrobil wieksza niespodzianke i wrocil wczoraj poszlam do niego prosto po szkole (z szmpanem) i nie zrobilam tego torta jednak bo mialam dzisiaj rano robic
Ale i tak bylo super kupilammu jeszcze sweterek, bokserki z napisem: KOCHAM TESCIOWA, wode po goleniu i ten kalendarz

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Pogoda zmienną jest i nigdy nic nie wiadomo. Jeszcze do niedawna w październiku bywały dni, że można było chodzić na krótki rękaw, a w zeszłym roku w maju bywały mega zimne dni.
Akurat od zawsze marzyłam o czerwcu i nie brałam innego miesiąca pod uwagę
Miesiac nie ma tu nic do rzeczy my mielismy brac slub 06.06.2015 ale NA SZCZESCIE zmienilismy zdanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Wiadomo, że pogoda jest zmienna jednak większe prawdopodobieństwo, że w czerwcu będzie cieplej niż w październiku.
I nie chodziło mi, że nie pasuje mi miesiąc tylko, że trzeba brać pod uwagę porę roku
O to to trzeba dostosowac stroj do daty a nie odwrotnie

Cytat:
dziewczyny a co dajecie rodzicom na podziękowanie (macie w ogóle taki zwyczaj ?)
U nas tez jest taki zwyczaj ja mysle ze jakies fajne kosze (slodycze, akohol)... ale tylko rodzicom

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Kilka postów wyżej pisałam już co nieco o ślubie
A o mnie samej.
Świeżo upieczony magister, bezrobotny, a jakże. Studiuję jeszcze podyplomowo. Dorabiam dorywczno opiekując się dzieciaczkami.
Z Narzeczonym w dniu ślubu wybije nam 7 rocznica bycia razem
Idealna data, na którą zaproponował Narzeczony. Ja nawet nie zauważyłam, że akurat wypada w sobotę.
My mielismy brac 06.06.2015 w nasza 6 rocznice

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ja chciałam wypożyczyć wytwornicę do baniek mydlanych co myślicie? na1 taniec np.
Uwaga bo robi sie mokra i sliska podloga, mozna wywinac niezlego orła sama bylam swiadkiem jak para mloda zamiast pierwszego tanca urzadzila taniec na lodzie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
nie no spokojnie nie obrażam się i nadal się cieszę jej szczęściem po prostu dziwnie się poczułam.. może jakby inaczej pogadała w stylu że ona będzie kończyć studia akurat, że myśleli nad różnymi datami itd i wie że mam wtedy ślub no ale to im najbardziej pasuje i wychodzi tak że to będzie tydzień przede mną to jakoś inaczej bym to odebrała a nie tak że najpierw "o nie absolutnie żadnego ślubu w "najbliższym" czasie" a tu nagle "wychodzę za mąż tydzień przed tobą"
Ja bym sie wkurzyla to tak jakby sie scigala z Toba

NADROBILAM!!
Jutro jedziemy podpisac umowe z fotografem i kamerzysta
a no i wybralismy piosenke na pierwszy taniec
http://www.youtube.com/watch?v=SeCpQ6n5YwU
Wlasciwie to bylismy zgodni co do niej i od kiedy sie poznalismy zawsze kiedy leciala w samochodzie tz mowilismy, ze to bedzie na nasz pierwszy taniec

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-11-01 o 12:18
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:27   #4839
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość

Miesiac nie ma tu nic do rzeczy my mielismy brac slub 06.06.2015 ale NA SZCZESCIE zmienilismy zdanie

My mielismy brac 06.06.2015 w nasza 6 rocznice

a my mieliśmy brać 07.02.2015 też w 6 rocznice
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:31   #4840
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
U nas wychodzily 3 szostki

Ale ciesze sie, ze zmienilismy

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-11-01 o 12:33
Stary 2013-11-01, 12:34   #4841
misia880
Zakorzenienie

06.09.2014 u nas w dacie nic specjalnego :P no chyba że

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-01, 12:36   #4842
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
06.09.2014 u nas w dacie nic specjalnego :p no chyba że

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2013-11-01, 12:38   #4843
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Ale daty
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:38   #4844
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

anannke

To, że tak się poczułaś to nie jest nic dziwnego. Miałam to samo z pewną koleżanką. .. tu niby nic potem nagle, że ślub biorą zapierała się, że wesela nie robi bo szkoda jej kasy... nawet na mnie naskoczyła jak zapytałam o ślub tak ogólnie... a tu nagle mi oznajmia, że ślub i wesele... takie to dziwne było dla mnie...

misia880
Żelowe robiłam pierwszy raz w życiu. U tej samej dziewczyny co moje dwie koleżanki. Im wszystko ładnie się trzyma a u mnie się zapowietrzyły i o... wytrzymały ile wytrzymały, ale teraz moje są bardzo miękkie i mnie płytka paznokcia wręcz boli... mam bardzo małe palce i paznokcie w dodatku... więc teraz obcięte są na całkowite zero... wstydzę się rak teraz... i nie wiem co mam robić...

gornek
to prawie masz tyle wzrostu co ja Coraz bliżej gratuluję 6miesięcy do slubu
Stary 2013-11-01, 12:39   #4845
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
:My mielismy brac 06.06.2015 w nasza 6 rocznice

Jeśli mogę spytać, czemu jednak nie ta data?

Mój Narzeczony oczywiście się zaklinał, że nie dlatego by mieć jedną datę mniej do zapamiętania

Mnie się bardzo podboa brać ślub w taką okragłą rocznice. To takie naturalne, kolejny etap w żyiu

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2013-11-01 o 12:40
Stary 2013-11-01, 12:39   #4846
gornek
Zakorzenienie

Powiedzcie mi, bo mam chwile i szukam sobie inspiracji na bolarko, czy do koronkowej sukni slubnej pasuje tez koronkowe bolerko, czy jednak postawic na jakies gladkie, chociaz takie mi sie w ogole nie podobaja, bo wszedzie gdzie widze, jest gladka suknia i koronkowe bolerko, nigdzie nie ma polaczenia suknia z koronki i bolerko takie samo.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:41   #4847
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
06.09.2014 u nas w dacie nic specjalnego :p no chyba że
:d:d

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:43   #4848
misia880
Zakorzenienie

namisek a czy ona ma skończone jakieś studia kursy ?? przepraszam, że tak pytam ale wiesz robie swoje żelowe paznokcie od ponad 3 lat na okrągło. Trzymają sie bez problemów itp itd. a na początku moje paznokcie wołały o pomoste do nieba, schodziły mi paznokcie najpierw z dwoch palcy potem odrosły krzywe brzydkie.. i dopiero robienie żeli ukszałtowały mi paznokcie
Zmieniałam troche dziewczyn od robienia paznokci az trafiłam do profesjonalistki i teraz 5 tyg nawet sie trzymaja. Moja mama jest fryzjerka, papra sie tymi paznokciami w farbach itp i nic sie z nimi nie dzieje.
wiec moze poszukaj innej kobietki..

że bolą.. prawdobodonie zle piłowała. Za mocno albo za głeboko.. za duża warstwe Ci starła

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2013-11-01 o 12:44
Stary 2013-11-01, 12:45   #4849
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, bo mam chwile i szukam sobie inspiracji na bolarko, czy do koronkowej sukni slubnej pasuje tez koronkowe bolerko, czy jednak postawic na jakies gladkie, chociaz takie mi sie w ogole nie podobaja, bo wszedzie gdzie widze, jest gladka suknia i koronkowe bolerko, nigdzie nie ma polaczenia suknia z koronki i bolerko takie samo.
Moim zdaniem będzie pasować.
Koleżanka w czerwu brała ślub. Miała koronkową sukienkę i na to koronkowe bolerko, rękaw 3/4 z dekoltem w łódke. Tylko te bolerko było nakładane jak bluzka, a nie zapinane.
Wyglądała pięknie. Góra wyglądała tak, jakby to była cała sukienka. Nic się nie odznaczało, wszystko się zgrało.
Jak na sali miała już odkryte ramiona, to miało się nawet wrażenie, że to inna suknia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-01, 12:50   #4850
basiczek24
Wtajemniczenie

O Ty zbereźnico:cojes t:

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Misia Ty zbereźnico

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:51   #4851
asiulek8
Wtajemniczenie

anannke – w sumie nie dziwię się, że się lekko zdenerwowałaś, ja bym tak samo zareagowała, zwłaszcza że się zapierała, że nic nie planuje…

gornek – musiałabyś przymierzyć takie bolerko z suknia, albo może poszukaj gdzieś w internecie swojego modelu i zobacz co miały do tego inne dziewczyny

Ja jeszcze wrócę do zaproszeń, może któraś się natknęła. Szukam czegoś w tym stylu http://happyprints.pl, tak jak na tej stronie robią. Zrobiłam sama, jestem nawet bardzo zadowolona z efektu, ale wydaje mi się że druk może wynieść tyle samo co zamówienie. Może któraś z was widziała gdzieś coś w tym stylu?

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:52   #4852
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

misia880

Spoko pytaj . Jak piłowała to tego nie czułam a teraz tragedia... Więcej do niej nie pójdę. Studium kosmetyczne ta dziewczyna skończyła. Koleżanki ją polecały no, ale... Ogólnie moje paznokcie to są z natury takie łopaty... niezbyt ładnie wyglądają jak są długie i w dodatku takie małe jak już wspomniałam więc zdecydowałam się na przedłużanie... Jak myślisz za ile one staną się już 'normalne'...? Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach...

basiczek24

a tam od razu cos zboczonego normalna sprawa hehehe

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-11-01 o 12:55
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:53   #4853
misia880
Zakorzenienie

moje drogie Panie :P skojarzenia tworzą odbiorcy! :P

Stary 2013-11-01, 12:53   #4854
gornek
Zakorzenienie

Tylko, ze ja mam taka sukienke http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...,item,884.html i nie wiem czy bedzie wlasnie pasowalo, bo nie mam golych ramion, a nie wiem jaka pogoda bedzie na poczatku maja wiec wole miec w razie co, cos z rekawem 3/4,
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 12:55   #4855
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
misia880

Spoko pytaj . Jak piłowała to tego nie czułam a teraz tragedia... Więcej do niej nie pójdę. Studium kosmetyczne ta dziewczyna skończyła. Koleżanki ją polecały no, ale... Ogólnie moje paznokcie to są z natury takie łopaty... niezbyt ładnie wyglądają jak są długie i w dodatku takie małe jak już wspomniałam więc zdecydowałam się na przedłużanie... Jak myślisz za ile one staną się już 'normalne'...? Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach...
bo podczas piłowania tego nie czuć. Powinna mieć skończony profesjonalny kurs.. wiedzę i doświadczenie. Robiła w rękawiczkach?? wyciągała przy tobie nowy odpakowany pilniczek ??

wiesz, jeśli zbyt mocno spiłowala płytke to ona sie zrezegeneruje.. ale nie zapuszszaj jej. Najpierw musi być zdrowa, żeby robić dłuzsze paznokcie.. bo tak to będą mieciutkie i beda się łamały.
wcieraj w nie oliwke.

Stary 2013-11-01, 12:56   #4856
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
moje drogie Panie :P skojarzenia tworzą odbiorcy! :P
Tak, to prawda

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 13:03   #4857
Opiumalfa
Zakorzenienie

tak w ogole, to się skusiłam na Tangle Teezer dzieki wam! nie moge bez niej zyc jezeli ktoras sie jeszcze zastanawia to niech sie nie zastanawia. Recenzje mozna zobaczyc u mnie na blogu

mi sie marzy taka wystrzeliwaczka do konfetti, nie mylic z tubami. Taka profesjonalna, jak na koncertach
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 13:03   #4858
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
powiem, ze nie wygląda uroczo, bo jak wspominałam, nie wychodziło mi udekorowanego, tym bardziej ze nie miałam czasu ale był pyszny
super tort Ci wyszedł, aż mnie ochota naszła! u mnie taki problem, że TŻ nie lubi czekolady, to sama bym go musiała zjeść

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli zamiast welonu che mieć kwiat we włosach, to zdecydować się na prawdziwy? Bo mam taki kupiony żółty, ale im go dłużej mam tym wydaje mi się, że powinny być prawdziwe.
ja bym postawiła na prawdziwy sama też chcę

Cytat:

znalazłam obrazem z długościami welonów ja chyba wybiore taki do końca dłoni (bo do łokcia chyba za krótki bedzie prawda ? )

przydatny obrazek, myślę, że do końca dłoni będzie ok. Sama mam katedralny na ceremonię, na wesele zdejmę i zostawię kwiat jako ozdobę

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
[CENTER]7 miesięcy do ślubu:
:
Gratulacje! bardzo duźo już macie załatwione!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Te dwa zestawy mi się podobają Który ładniejszy? Oczywiście ten drugi wybrałabym z czerwonym kamieniem - czerwony kolor przewodni
Co myślicie? W sumie to tylko 30zł
moim zdaniem drugi ładniejszy moja mama ma kilka kolczyków z Avonu i w sumie jakoś soecjalnie nie poniszczały. zresztą masz racje 30 zł nie majątek

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
podpisalismy umowe z wodzirejem fajny jest,pokazywal zabawy,jak zapoznac gosci i oczepiny jakie. ciesze sie ze mamy to z glowy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super! gratulacje! stres pewnie odszedł po akcji ostatniego wodzireja.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Mam pytanie: co myślicie o takiej sytuacji. Ja zaręczyłam się z tż w tamtym roku, ustaliliśmy ślub i podpisaliśmy umowy wiosną tego roku. Moja "przyjaciółka" o tym wiedziała. W sumie to niewiele interesował ją ten temat, nie pytała o nic i w sumie spoko nie musi się tym przejmować. No ale wiedziała że mi zależy na tym ślubie że wyczekany że przełożony przez kasę o rok że już tyle jesteśmy razem z tż że to na prawdę wielki ważny i wyczekany dla nas dzień. Sama mówiła że ona i jej facet nie planują nic póki co, że najpierw skończyć studia pracę jakoś ułożyć te sprawy i mieszkanie. Aż do chwili kiedy jej facet wykonał miesiąc temu przyklęk. I nagle bum pobierają się za rok. Myślę sobie super! będzie z kim pogadać poplotkować i na prawdę się cieszyłam.. do momentu kiedy napisała mi sms że najprawdopodobniej pobierają się.. tydzień przed nami nie no nie uważam że mam monopol na ślub w przyszłym roku ale no nie wiem tak jakoś mi dziwnie się zrobiło... jakby to było tydzień po, albo wcześniej w lipcu - sierpniu to spoko. A tak to w sumie sama sobie tego nie wyobrażam że balujemy na jej weselu a za tydzień moje... czy wychodzi ze mnie bridezilla?
Rozumiem, że Ci przykro, ale z drugiej strony postaw się na miejscu koleżanki, może mówiła tak, że ślub jeszcze nie, bo nie była zaręczona, a gdy jej TŻ się oświadczył zapragnęła być żoną już. Ja np. ślubu nie planowałam, nie oczekiwałam oświadczyn itp. a dzień po zadaniu tego najważniejszego pytania miałam już kupiony "wedding planner" propozycje daty i miejsca taka mnie euforia ogarnęła. Ogółem myślę, że nie masz się co martwić bo raczej jakaś zawrotna ilość gości Wam się nie zdubluję

U nas ze spraw ślubnych nic nowego a z nieślubnych to przesądna jakoś specjalnie nie jestem, ale coś ostatnio myślę, że rok 2013 pechowy dla mnie jest i coś dół mnie łapie

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2013-11-01 o 13:07
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 13:04   #4859
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tylko, ze ja mam taka sukienke http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...,item,884.html i nie wiem czy bedzie wlasnie pasowalo, bo nie mam golych ramion, a nie wiem jaka pogoda bedzie na poczatku maja wiec wole miec w razie co, cos z rekawem 3/4,
Rzczeywiście do tej sukni, takie bolerko o jakim pisałam raczej odpada.
Wydaje mi się, że gładkie ładnie by wyglądało, bo pasuje do gory sukni (tego gorsetu na biustu; bo chyba ono jest gładkie).
No i chyba będzie trzeba takie zakładane jak żakiet, a nie wciągnae przez głowę.

PS: Piękna suknia
Stary 2013-11-01, 13:05   #4860
misia880
Zakorzenienie

a ja bede mieć tuby no preofesjonalne mnie nie stać a tuby są ok

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości