Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII 0 0%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 2,04%
JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI 19 38,78%
1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 7 14,29%
RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK 22 44,90%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-12, 19:56   #4831
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
DOMI kup sobie urosept. On Ci dobrze na nerki zrobi a napewno nie zaszkodzi bo jest ziolowy.

Czytam o tym ze jecie normalnie I pekam z zazdrosci. Ja tez jadlam normalnie ( bez cytrusòw i czekolady ) I bole brzucha, wzdecia. Tak mnie to stresuje , ze z mojej winy ona cierpi ze za chwile będę na suchym chlebie I wodzie.

Chciałam jeszcze obronic porod SN.
Ja mialam spore rozciecie , w dwie rozne strony. Dzis nawet nie wiem gdzie. Nie zobacze w lusterku , nie wyczuje palcem. Wszystko dlatego ze mnie ktos dobrze zszyl.mysle ze to samo jest z CC. Jakby ktos spartaczył szycie to moglby oszpecic brzuch a co za tym idzie , zakompleksic kobiete na cale zycie.
Znam dziewczyne po cesarce ktorej brzuch wyglada jakby w jakims wypadku jej go rozprulo. Pamietam tez odcinek gdzie u dr Szczyta byla dziewczyna z zwisajaca lechtaczka po SN. Nie ma reguly.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Co do sn , chociaż lekko nie było, to naprawde po wszystkim czuć ogromną ulgę!I od razu w sumie śmigałam, wiadomo żadnych maratonów i bez przesady, ale nagle taka ulga ze szok I naprawde człowiek naturalnie szybko dochodzi do siebie. Wiadomo każdy inaczej przechodzi poród czy cc, to kwestia indywidualna
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 19:56   #4832
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
w dzisiejszych czasach alergizuje wszystko nawet kurczak ja gdybym nie zaczela sie zaglebiac a potem robić Dietetyki to w życiu bym nie wiedziała że ja jako ze np na Brzoze jestem uczulona to szkodzimiwlasnie jabłko i marchewka....bo kto by pomyslał...a wystarczy ze odtsawilam i juz po tyg skonczyły sie moje problemy z jelitami...tak samo ziemniaki...
wiekszosć jednak z tych rzeczy po obrobce termicznej czyli pieczeniu gotowaniu zmniejsza swoje własciwosci alergizujace....ja ogolnie od jakiegos czasu byłam i jestem za dieta ciepłą...nawet wode pije ciepłą i nie odzewnie moim towarzyszem jest koperek,kminek kardamon i ostropest plamisty. ale ja musialam zmienic swoje nawyki ze wzgledu na zdrowie i wage
Kurde zainteresowalo mnie to co piszesz. Ja jestem uczulona na kwiaty kilku drzew I teraz mysle jak to ma sie do tego co jem?
Cytat:
Napisane przez karinaa23 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny Ja leze juz w szpitalu i czekam na rozkrecenie sie akck. Lekarz stwierdzil ze jutro porod, ale ja sie tak dobrze czuje, ze jakos mu nie wierze hehe zaraz zmykam na ktg. buziaki dla Was;****

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Margot pisze ze oksytocyna dziala az za bardzo. Teraz lezy po znieczuleniu i prosi o kciuki zeby dzisiaj poszlo.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 19:58   #4833
kyte
Wtajemniczenie

Powiem Wam że stresuję się dzieckiem. Siedzę sama mąż w pracy oczywiście, a ja za każdym razem kiedy mam przebrać przeżywam katusze, ręcę się trzęsą..boję się tego pępuszka..psikam octaniseptem i wycieram gazikiem (dobrze?) ale mówie Wam mam stresa że nie tak złapię za główkę i gdzieś poleci i zrobi jej się krzywda
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:06   #4834
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
coś się dziwnie ostatnio nie wyrabiam na zakrętach ale przeleciałam wszystko

Gratuluję szczęśliwym mamusiom

Wszystkie foteczki maluchów

Lineczka jak czytam o Nelce to jakbyś o Hani pisała głownie o jedzenie mi chodzi, zachowują się identycznie! ale i tak ogólnie charakterki chyba maja podobne

Na niedzielę ustalilismy chrzciny i mamy lekkie urwanie głowy teraz. Czekam na trochę spokoju
Jak układy siostrzane sie maja ?
Miłej imprezki.

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Jak na razie nie, chociaż kilka razy dziennie mnie boli brzuch okresowo, więc pewnie będzie tak, że myk i już będzie Lulka mam nadzieje...

Jak Nemosek

Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
Hej! Witam sie ze szpitala! leze na patologii, na ktg wyszly spore skurcze, prawdopodobnie jutro ciecie, rano po obchodzie sie dowiem i UWAGA klusce wyszla dzis waga 4300
I mamuniu . Bedzie kolejna buła Ciekawe czy sie sprawdzi

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Powiem Wam że stresuję się dzieckiem. Siedzę sama mąż w pracy oczywiście, a ja za każdym razem kiedy mam przebrać przeżywam katusze, ręcę się trzęsą..boję się tego pępuszka..psikam octaniseptem i wycieram gazikiem (dobrze?) ale mówie Wam mam stresa że nie tak złapię za główkę i gdzieś poleci i zrobi jej się krzywda
Mysle ze kazda z Nas tak miala. Potrwa kilka dni zanim sie w 100% oswoisz.
Ja z trzymaniem I przewijaniem nie mialam problemu ale kapanie ? Myslalam ze w portki narobie. Ubranie body?
Đaj sobie kilka dni az na bierzesz wprawy

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-11-12, 20:08   #4835
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze troszku

A Early Days I Primark to nie to samo?

Co do H&M sie zgadzam, raczej najlepsze jakosciowo ciuchy i tanie.

a wiesz że nie wiem? ten sort z pimarku to akurat prezencik był. a może to first days nie early days ? ech, aż metki spawdzę później

dziewczyny, ciężko się golić, oj ciężko. najgorzej w pachwinach. coś tam zostało, ale to meszek, z 1 mm, nie umiem tego do końca wyprowadzić. uda mam spuchnięte, łydki też i to dodatkowo komplikuje sprawę. mogłabym uzyć kremu, ale boje się uczulenia, bo mam bardzo wrażliwą skórę teraz. tż ostatnio mnie golił, nie pochlastał mnie, ale też nie zrobił tego dobrze. już wole sama się przemęczyć.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Domii, ja od siebie dodam że sok z żurawiny i wyciągi z żurawiny są niezastąpione na układ moczowy. dużo wit C i jak biorę nigdy nie mam zapaleń pęcherza

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:35   #4836
nemosek
Zakorzenienie

Heja hej wracam do Was dziewczyny

Ale mi brakowało forum nawet nie wiedziałam że sie tak związałam.Zastanawiałm sie co u Was słychać.

O kurcze ale mnie zaszczyt kopnał,jestem w tytule tytułu ale fajowo ciekawe ktora z Was go wymysliła
Mam nadzieje że będe juz na bieżąco.Postaram sie cos nadrobić.

Nanusia Bardzo mi przykro...........ciezko nawet pomysleć

Widzę że dużo porodzików się zaczęło,sypia sie dzieciaczki
Kruszynka,Eluvtus,Kyte,Ka briela,Zwariowana,24 Kasiula,Olenka
Gartulacje kochane

Kyte Ale mamy podobne dzieciaczki bo inne maluchy to takie ponad 3 kg małe smoki

My jestesmy w domku od piątku ale trzeba było odespac 2 nieprzespane nocki w szpitalu potem kolejna trzecia nieprzespana w domu
oj dzialo się działo.Ale napisze Wam na spokojnie jak to było innym razem,może jak opis porodu wrzucę.

Mam tylko jedna radę:miejcie w domu mleko w razie wu
Ja mialam kupic w dzien porodu i nie zdązyłam....

Ide poczytać....

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:38   #4837
Anoula
Zakorzenienie

Nemosek witaj z powrotem !!!
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:43   #4838
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz
Wycieraj pepek patyczkami,wygodniej wydaje mi się.Usuniesz ta zołtą wydzielinkę szybciej.Tak mi pediatra w szpitalu pokazywała.

Musze sie pochwalic dzisiaj nam odpadl pepuszek

Dizi Następna buła urosła
za rozkręcenie akcji

Mya Porodzik sie zbliża Trele ma racje u mnie podobnie sie zaczeło ale to jeszcze troche może potrwać

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Nemosek witaj z powrotem !!!
Heja heja

Wyszłas ze szpitala?Jak samopoczucie?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-11-12, 20:44   #4839
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
moje dziecko dziś wyjątkowo słabo sie rusza, aż sie zaczynam niepokoić
moje też. No, ale się rusza jednak więc chyba nie ma się czym martwić może teraz na wieczór się rozrusza, bo przecież ona zazwyczaj wieczorami adhd ma

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
U nas oczywiście bez zmian. Zasnęłam przed 4, po 5 obudziły mnie skurcze, ale co chwila zasypiałam i budziłam się co godzinę. Później stały ból jak na okres się pojawił, a teraz łapią mnie bóle w krzyżu, "rura" mnie ciągnie, podbrzusze pobolewa i tak męczy już 1,5 tygodnia. Już nie mam siły, załamuję się już, za długo to wszystko trwa, zamiast się rozkręcić to tak nie wiadomo co
Ja to Ci współczuję. Ja to bym dawno z nerwów w szpitalu wylądowała, bo bym nie wiedziała czy to już czy jeszcze nie

Ja po fryzjerze byłam jeszcze na obiadku w restauracji z mężem, tak ostatni raz na pewnie dłuższy czas. Kupiłam też sobie sukienkę w lumpie na poród za 10 zł bo ostatnio stwierdziłam, że nie mam w czym rodzić
Stary 2013-11-12, 20:45   #4840
nemosek
Zakorzenienie

Jak ja nadrobie 40 stron

Nie wiem czy mi sie uda

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-11-12, 20:54   #4841
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Hejka wieczornie
Mnie coś dół brzucha pobolewa tak dość mocno, wzięłam nospe i jak leżę to jest ok.
Widzę że Nemosek wróciła
A Domi jak po kolacji z Damianem?
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:57   #4842
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Heja heja

Dzięki że pytasz.
Ja wyszłam w czwartek okazało się, że mam po prostu bardzo bolesne przepowiadacze, akcja porodowa się nie rozwijała żadna dlatego mój lekarz postanowił, że mnie wypuszcza do domu i czekamy co dalej. Z tymi skurczami się męczę cały czas, czekam na wizytę i decyzję co dalej.
Stary 2013-11-12, 21:06   #4843
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem co czujesz
Wycieraj pepek patyczkami,wygodniej wydaje mi się.Usuniesz ta zołtą wydzielinkę szybciej.Tak mi pediatra w szpitalu pokazywała.

Musze sie pochwalic dzisiaj nam odpadl pepuszek

Dizi Następna buła urosła
za rozkręcenie akcji

Mya Porodzik sie zbliża Trele ma racje u mnie podobnie sie zaczeło ale to jeszcze troche może potrwać

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Heja heja

No dzisiaj coraz częściej mnie pobolewa to podbrzusze, wczoraj tylko około 3 razy, a dzisiaj już kilka więcej, więc chyba coś się zaczyna, ale pewnie poczekam. No ale w sumie jutro termin z USG
Cytat:
Dzięki że pytasz.
Ja wyszłam w czwartek okazało się, że mam po prostu bardzo bolesne przepowiadacze, akcja porodowa się nie rozwijała żadna dlatego mój lekarz postanowił, że mnie wypuszcza do domu i czekamy co dalej. Z tymi skurczami się męczę cały czas, czekam na wizytę i decyzję co dalej.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:16   #4844
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Hejka wieczornie
Mnie coś dół brzucha pobolewa tak dość mocno, wzięłam nospe i jak leżę to jest ok.
Widzę że Nemosek wróciła
A Domi jak po kolacji z Damianem?
wróciłam

Cytat:
Dzięki że pytasz.
To ciekawe co dalej będzie.Kiedy Mała wyskoczy
Wizyta w terminie mojego porodu

Idę karmić.....

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
No dzisiaj coraz częściej mnie pobolewa to podbrzusze, wczoraj tylko około 3 razy, a dzisiaj już kilka więcej, więc chyba coś się zaczyna, ale pewnie poczekam. No ale w sumie jutro termin z USG

Przechodzi po Nospie?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-11-12, 21:17   #4845
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

gratuluje dzieciaczków!!

ponadrabiałam na raty, ale jakoś nie wiem co napisać, jestem rozbita. Źle sypiam, do tego mam sny pokręcone, np, że pale papierosy, idę uczyć się fizyki, albo, że TŻ chce chodzić na kurs tańca z jakąś koleżanką Moniką. No głupoty takie....potem nie mogę usnąć i tak w kółko. Dziś TŻ poszedł na dobę do pracy i jestem sama

Jutro prawdopodobnie spakuję już torbę i zrobię łazanki

a w ogóle to od wczoraj mam 3 tygodnie do terminu, 21.11 mam wizytę i ktg. Żadnych bóli, brzuch wysoko, i w ogóle mam wrażenie, że będę musiała Zosię popędzać.

pisałyście o goleniu... nie mogę się zabrać za to. Mam w planach użycie kremu, ale chyba pomoc męża będzie niezbędna.

przed chwilą wszamałam kawałek murzynka posmarowanego powidłami i jest mi lepiej

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:20   #4846
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

nie jest tak źle jak w szpitalu tzn nie mam już takich co 1,5 minuty. Ale 2-3 razy dziennie mam takie serie mocnych skurczy + pojedyncze pomiędzy tymi seriami.
Stary 2013-11-12, 21:24   #4847
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam

To ciekawe co dalej będzie.Kiedy Mała wyskoczy
Wizyta w terminie mojego porodu

Idę karmić.....

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Przechodzi po Nospie?
Nie biorę nospy, bo to takie chwilowe naprawdę, może parę minut do terminu mam 17 dni, no i ginka powiedziała, że mam nic nie brać to nie biorę.

Cytat:
nie jest tak źle jak w szpitalu tzn nie mam już takich co 1,5 minuty. Ale 2-3 razy dziennie mam takie serie mocnych skurczy + pojedyncze pomiędzy tymi seriami.
nawet nie wiedziałam, ze takie przepowiadacze mogą być...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-11-12, 21:30   #4848
kliwia
Zakorzenienie

Hej, narzeczony Agnieszki 255 pomylil watki. wklejam wam jego posta:

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
dziś trochę nietypowo bo nie pisze Agnieszka tylko jej narzeczony. Agnieszka leży na patologii bo niestety ale dzidzia zrobiła fałszywy alarm. Na nic się zdały pertraktacje aby wyszła- stwierdziła że nie i koniec. Także Agnieszka leży w szpitalu
A teraz pytanie do Was forumowiczki- czy któraś z Was orientuje się czy mogę iść na zasiłek opiekuńczy na dziecko 3-letnie jeśli druga osoba dorosła jest w szpitalu? Pytanie czysto techniczne- dziś dostałem wybór- albo urlop bezpłatny albo L4.

Dzieki za odp;] Pozdrowienia przekażę jutro.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:31   #4849
maomami
Wtajemniczenie

Witam się wieczornie, dzieć wykąpany, pojedzony i zasypia w łóżeczku. Powinna spać ładnie bo mało spała popołudniu, byliśmy u teściów i w sumie spała tyle co w aucie więc w jedną i drugą stronę po 40 minut.
Kupiliśmy sobie dzisiaj pojemniczek na mleko modyfikowane, nie drogie a fajne w użytkowaniu i wygodniejsze do zabrania jak się gdzieś jedzie nie trzeba brać całej puszki.

Nemosek witaj spowrotem jak tam u Was??? jak Tymuś???
Anoula jak ja Ci współczuje z tymi skurczami
Kyte daj sobie troszke czasu, oswoisz się, dojdziesz do wprawy ze wszystkim
Ciekawe jak tam Miki i Margot??
Domi dobrze że na USG wyszło wszystko ok i w badaniach też, tylko szkoda że nie wiesz napewno co Ci jest i co poradzić na te bóle
Dzidzia porozmawiaj może z Łukaszem co czujesz i jak, może faktycznie ustalcie że jakoś na zmianę będziecie wykonywać różne czynności

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:34   #4850
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja nadrobie 40 stron

Nie wiem czy mi sie uda
Odpusc sobie.
Bylo tylko : o jak mi ciezko, o jak mi zle , o jak mnie boli. Czy to był skurcz? Chyba rodze - nie jeszcze nie
No chyba ze bardziej interesuje Cie : znowu nie spałam, znowu brzuszek boli , a cyców sie leje albo nie leje. Czy ta kupka nie jest za rzadka? Ma dobry kolor ?

To takie streszczenie

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-11-12, 21:37   #4851
Asist22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Mam info od Miki:

"od wczoraj leżę na oddziale, póki co ciągle w dwupaku Brzuch się stawia, rozwarcue na 2 cm, skurczy brak, mała waży około 3300. Nie wiem kiedy wyjdę, pewnie będą czekać aż się akcja sama rozkręci. Dziewczyny w pokoju w tej samej sytuacji co ja, wspieramy się nawzajem. Pozdrowienia dla wszystkich, buziaki!"
Cytat:
Napisane przez karinaa23 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny Ja leze juz w szpitalu i czekam na rozkrecenie sie akck. Lekarz stwierdzil ze jutro porod, ale ja sie tak dobrze czuje, ze jakos mu nie wierze hehe zaraz zmykam na ktg. buziaki dla Was;****
Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
Hej! Witam sie ze szpitala! leze na patologii, na ktg wyszly spore skurcze, prawdopodobnie jutro ciecie, rano po obchodzie sie dowiem i UWAGA klusce wyszla dzis waga 4300
Trzymajcie się Dziewczyny.

Witam się wieczornie w zakończonym 38tyg i początkiem 39 tyg.

Już mam wszystko zamknięte chyba na tip top. Chodzi o wyprawkę.

Jakoś mi ciężko i nie mam weny. Kupiłam sobie czopki glicerynowe na przeczyszczenie przed porodem jak zdążę. I hemoroidy mi wróciły
Stary 2013-11-12, 21:38   #4852
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Odpusc sobie.
Bylo tylko : o jak mi ciezko, o jak mi zle , o jak mnie boli. Czy to był skurcz? Chyba rodze - nie jeszcze nie
No chyba ze bardziej interesuje Cie : znowu nie spałam, znowu brzuszek boli , a cyców sie leje albo nie leje. Czy ta kupka nie jest za rzadka? Ma dobry kolor ?

To takie streszczenie

ś wietne streszczenie

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:42   #4853
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Odpusc sobie.

To takie streszczenie

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-11-12, 21:49   #4854
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie, dzieć wykąpany, pojedzony i zasypia w łóżeczku. Powinna spać ładnie bo mało spała popołudniu, byliśmy u teściów i w sumie spała tyle co w aucie więc w jedną i drugą stronę po 40 minut.
Kupiliśmy sobie dzisiaj pojemniczek na mleko modyfikowane, nie drogie a fajne w użytkowaniu i wygodniejsze do zabrania jak się gdzieś jedzie nie trzeba brać całej puszki.

Nemosek witaj spowrotem jak tam u Was??? jak Tymuś???
Anoula jak ja Ci współczuje z tymi skurczami
Kyte daj sobie troszke czasu, oswoisz się, dojdziesz do wprawy ze wszystkim
Ciekawe jak tam Miki i Margot??
Domi dobrze że na USG wyszło wszystko ok i w badaniach też, tylko szkoda że nie wiesz napewno co Ci jest i co poradzić na te bóle
Dzidzia porozmawiaj może z Łukaszem co czujesz i jak, może faktycznie ustalcie że jakoś na zmianę będziecie wykonywać różne czynności
Hej

Dziękuję,Grzeczny jak aniołek,włąsnie miał jeść i nie chce.Ostatnio cycolił około 18.Zaraz go obudze bo spi w salonie w wózku i chyba mu zad obrze bo zapomniał o głodnym brzuszku.Tyle godzin

Cytat:
Odpusc sobie.

To takie streszczenie

O żem sie ubawiła
to juz wszystko wiem

Karina,Agnieszka,Miki

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Anoula doczytałam o Twoich perypetiach w szpitalu.Ale cie trzymaja te skurcze

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-11-12, 21:49   #4855
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Czy ktoś jeszcze prócz mnie nie ma spakowanej torby i połowy rzeczy do niej potrzebnych ?
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:49   #4856
Lilith890502
Zakorzenienie

nawet żelki zwiastują mi poród, jem takie duże misie, a nagle wyciagam takiego małego nie wiadomo skąd w pozie bobasa aż fotke zrobiłam

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:51   #4857
maomami
Wtajemniczenie

Dobranoc, ja ide korzystać ze snu póki mogę, jutro mąż wyjeżdża na 2 albo 3 dni do pracy do Warszawy i będziemy z Zuzoliną same.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:55   #4858
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Czy ktoś jeszcze prócz mnie nie ma spakowanej torby i połowy rzeczy do niej potrzebnych ?
Ja Brakuje mi 2-3 rzeczy, codziennie myślę, że trzeba by się spakować i nie mogę się do tego zabrać - termin za 4 dni
daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 22:17   #4859
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
a ja myślałam że będę 4 dni przed terminem nie spakowana. o dziwo wyrobiłam się z tym wszystkim jakieś3-4 tygodnie temu.
nie mogłabym spać spokojnie jakby to nie było gotowe.

kurde, coś się skurcze przypałętały i aż w plecach łupie. mam nadzieje że dzieć się nie zamierza ewakuować, bo chce w spokoju zasnąć w swoim łóżku dzisiaj, a na dworze zimno jak cholera. wolalabym zostać w ciepłym domu

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 22:22   #4860
Antibia86
Rozeznanie

Nemosek witamy z powrotem jeszcze Nasturcji brak tylko
Mnie psiapsiola niespodziewanie odwiedziła a ze to typ karierowiczki ale pozytywnej to się ucieszyłam bo dawno jej nie widziałam:-D najbardziej mnie rozbawila jak zaczęła snuć plany ze po świętach pojedziemy na weekend do spa...za chwilę ogarnęła się ze takie wypady to za rok moŻe dwa ale ustaliliśmy ze na pewno przed świętami skoczyny choć na jakiś masazyk

Trele Ty moje jak chcesz to mi na priv czy na fb napisz na co masz uczulenie to się wypowiem

Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości