Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-14, 07:32   #4831
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Wczoraj ogladajac wydarzenia w tv tak się rozkleiłam........ jestem mega wrazliwiec ostatnio na punkcie nieszczęsc.. strasznie płakałam tztowi i dziękuje Bogu, kazdego dnia, ze Amelka jest zdrowa.
Ja to samo...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 07:33   #4832
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej laskiiiii
Dzisiaj nocka mega megasnie superowa, tzn malz wstawal 2x, mnie bolal doslownie kazdy cm ciala i nie moglam sie ruszyc, a ten sie burzyl ze moglam sie wczesniej polozyc spac itd itd no ale mlody pospac dal, obudzil sie o 7,45 albo i wczesniej, ale wolal nas dopiero o 8,20 cudownosci nasze <3

Zator mi juz prawie zszedl, razem z polowa cycka laski mam doslownie mniej niz zero! Jakbym miala duzy biust to by zostaly uszy krolika, a tak mam po prostu dwie Pietraszkowe skarpetunie zamiast biustu

Tyle ode mnie, pozniej poodpisuje

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 07:38   #4833
Delicjanka
Zakorzenienie

ja chce na narty, aaaaaaaaaaaaa!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 08:04   #4834
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja chce na narty, aaaaaaaaaaaaa!
Na deszczu?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 08:08   #4835
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
zdrowka!!!
brawa dla mlodego! a powiedz mi w czym on chodzi, w skarpetkach? chcialabym kupic mlodemu jakies butki po domu zeby sie zaczal przyzwyczajac do chodzenia w butach a za cholere ie wiem jakie kupic?

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

maz wraca z pracy. z pizza
Tez nie mam pojecia jakie kupic, mloda caly czas chodzi w skarpetach z abs z lidla, ktore ciagle nam sie gubia i chodzimy nie do pary ...

w temacie butow zimowych, ja jestem kurde troche zla na siebie, bo kupilam mlodej 3 pary butow w hm na zime, ktorych jej nawet wlozyc nie moge, bo sa miekkie i wsuwane (emu, takie biale futrzaki i 3 podobne ) ...kupilam jakies 2 miechy temu ... no i nistety wszystkie sa niedobre, 100 poszla sie @#$%^&* ...
teraz kupilismy buty juz dla chodzacego elefanten, z 2 tyg temu, rozm 20 ... mloda wyglada w nich jak przybysz z kosmosu i strasznie sie usztywnia i nie chca chodzic, stoi i kiwa sie najgorzej, ze ja mam jakas jazde ze beda za male na nia, bo w sumie zimy to jesczze 2 miesiace bedzie ... kosztowaly w przecenie 99 zl ze 129 ....

Cytat:
raczej na pewno nie byl

przypomnial mi sie moj ostatni sen
snila mi nie meneq i Japonia. tzn ja bylam w japonii u meneq, japonia oczywiscie w moim ogrodzie za domem ale luzik
no i meneq zaprowadzila mnie do jakiegos super hiper extra sklepu zeby pokazac mi jakie tam sa mega swieze rzeczy.... no wiec ja tak patrze patrze i nagle widze kuraka, wiecie, juz wybebeszonego, obranego z klakow, no i on tak sobie lezy oparty o cos i se kiwa glowa i klapie dziobem a meneq do mnie- no widzisz, mowilam ze my tu mamy wszystko swiezutkie
Pstryku ale sen ... kurczak nudysta

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
kuwa w jakim my swiecie zyjemy, to jest poprostu nienormalne, ze takie rzeczy sie dzieja ... powinna byc kara smierci ...ja bym wszystkich takich dewiantow zaj#$%^&*(a ... przed tym jeszcze bijac i robiac im dokladnie to samo co oni robili tym biedym dzieciaczkom ....

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Zamiast spać to przeglądam fotki naszych dzieciaczków jak były takie tyci tyci i mi się zatęskniło do brzusia... aska na którymś Twoim zdjęciu mignęły mi ONE Twoje gatki no i nie mogłam się nie uśmiechnąć
dobranoc
Tak to wlasnie sa obeliksy ... a tak wogole to nazwa sie wziela z tad, ze ta je czesto w zaawansowanej ciazy, jak bylamtaka gruba i spuchnieta, naciagalam na brzuch i mowilam tz ze wygladam jak baleron ... a tz na to, ze przypominam obeliksa i ze to zasluga tych spodni ...

Stary 2013-12-14, 08:09   #4836
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Na deszczu?

;> na kotelnicy otwarte juz

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 08:18   #4837
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej laskiiiii
Dzisiaj nocka mega megasnie superowa, tzn malz wstawal 2x, mnie bolal doslownie kazdy cm ciala i nie moglam sie ruszyc, a ten sie burzyl ze moglam sie wczesniej polozyc spac itd itd no ale mlody pospac dal, obudzil sie o 7,45 albo i wczesniej, ale wolal nas dopiero o 8,20 cudownosci nasze <3

Zator mi juz prawie zszedl, razem z polowa cycka laski mam doslownie mniej niz zero! Jakbym miala duzy biust to by zostaly uszy krolika, a tak mam po prostu dwie Pietraszkowe skarpetunie zamiast biustu

Tyle ode mnie, pozniej poodpisuje

Kurde ja nie wiem od czego to zalezy ... nie karmie juz 10 dni, a rozmiar cyckow sioe nie zmienil ...
Stary 2013-12-14, 08:24   #4838
mala_19kw
Zakorzenienie

Widzę że rozkminka u Pstrynia na temat obuwia. Oskar ma takie człapcie i popierdziela w nich jak emzetka http://www.befado.pl/nasze-obuwie/ob...emowlece8-7286
Tylko jak stanie tym kaloszem komuś na gołą stopę to można gwiazdy ujrzeć
Dla dziewczynek jakie ładne mają
Dla chłopców sandałki są fajne
Myślę że na początek są idealne.

Wiecie co... Ostatnio mówię do mamy jak jechali do miasta żeby w lidlu mi kupiła ten celofan,a ta (...) kupiła mi 10m papieru ozdobnego jak ja ku.wa prezentów nie robię Każdy dostanie po 2m papieru i święta owocne w prezenty jak się patrzy

Dziś jadą do miasta i będę chciała żeby kupili Oskarowi bujawke bo ja nie wiem jak go zająć już,oby tylko nie kupili dziewczęcej
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 08:28   #4839
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Widzę że rozkminka u Pstrynia na temat obuwia. Oskar ma takie człapcie i popierdziela w nich jak emzetka http://www.befado.pl/nasze-obuwie/ob...emowlece8-7286
Tylko jak stanie tym kaloszem komuś na gołą stopę to można gwiazdy ujrzeć
Dla dziewczynek jakie ładne mają
Dla chłopców sandałki są fajne
Myślę że na początek są idealne.

Wiecie co... Ostatnio mówię do mamy jak jechali do miasta żeby w lidlu mi kupiła ten celofan,a ta (...) kupiła mi 10m papieru ozdobnego jak ja ku.wa prezentów nie robię Każdy dostanie po 2m papieru i święta owocne w prezenty jak się patrzy

Dziś jadą do miasta i będę chciała żeby kupili Oskarowi bujawke bo ja nie wiem jak go zająć już,oby tylko nie kupili dziewczęcej
jesczze zawinac go tak, zeby mysleli ze cos jes w srodku ... kazdy radosc wielka, ze jakis prezencik a tu

Dzieki za cynka z butami, moze tez takie wezme mlodej, skoro sie nadaja
Stary 2013-12-14, 08:43   #4840
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
fewciu, jak Twoja Blanka sie blyskawicznie rozwija!!

laurko, z Ciebie to jest super pani domu!
Nie dosc, ze masz slicznie urzadzone mieszkanie, robisz super rzeczy samodzielnie, zdrowo sie odzywiasz i jeszcze ciastka piekne pieczesz
Ale teraz pojechałaś Cieszę się że Ci się moje mieszkanie podoba ale co do zdrowego odżywiania, to teorię jakąś mam, ale żeby w praktyce na sobie stosować to.... lepiej nie mówić.

Cytat:
raczej na pewno nie byl

przypomnial mi sie moj ostatni sen
snila mi nie meneq i Japonia. tzn ja bylam w japonii u meneq, japonia oczywiscie w moim ogrodzie za domem ale luzik
no i meneq zaprowadzila mnie do jakiegos super hiper extra sklepu zeby pokazac mi jakie tam sa mega swieze rzeczy.... no wiec ja tak patrze patrze i nagle widze kuraka, wiecie, juz wybebeszonego, obranego z klakow, no i on tak sobie lezy oparty o cos i se kiwa glowa i klapie dziobem a meneq do mnie- no widzisz, mowilam ze my tu mamy wszystko swiezutkie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jestem wreszcie. Mam tyle nadrabiania że szok.
Ale na początek się pochwalę że Daria dziś zrobiła swoją pierwszą qpkę do nocnika

Cytat:
EZZO, mam do Ciebie pytanie urządzaniowe. Ty nie masz zasłon/firan na oknach??? Jeśli tak, to co zamiast tego?
Ja marzę by się tego cholerstwa pozbyć na rzecz żaluzji. Na razie brak funduszy, i mieszkam na parterze....

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
U nas.. identycznie.,wszystko chce, tyle że nie je a rozgniata

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To normalny etap jest. Michaś też rozgniata, czasem spróbuje, ale nie zawsze.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

O bialym oczyszczonym.
To jak sie przyrzadza dania w mikrofalowce? Ta folia jest niezbedna w kuchni...
O taka mi chodzi:
https://www.google.co.jp/search?q=%E...2F%3B660%3B317[COLOR="Silver"]
To mi się z taką folią streczową skojarzyło, do żywności, ale czy to to samo? Są u nas specjalne naczynia do mikrofalówek, z pokrywką na przykład

Michaś dziś zrobił jeden kroczek w stronę wyciągniętych rąk męża
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 08:46   #4841
charlizz
Zadomowienie

Zamówiłam dla Oli pchacza boikido
Chciałam się podnosić, ale mam czarną dziurę-czytam na raty, trochę w nocy zanim zasnę a teraz już nie pamiętam.
Mam kupę roboty na'poniedziałek i jeszcze nauki drugie tyle i normalnie płakać mi się chce, bo tu Ola, a jeszcze moja mama wpadła w szał przedświątecznych porządków i przecież nie ma,że boli
masakejro

Kupiłam Oli tę książeczkę wyd. Olesiejuk, szału nie ma, tzn fajna ale zbyt długo nie zajmuje ona mojego dziecka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-14, 08:57   #4842
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziękuję Wam Kochane za Blankowe gratulacje!

Aśka mówisz trzy tygodnie? Za trzy tygodnie to już wracam do pracy Więc ciocie w żłobku będą za Nią ganiać
aa..nie gniewaj się, ale przeczytałam wczoraj mężowi Twój post o obeliskach, dziecko mi obudził

Charlizz szykuj się, niedługo się spotkamy w Łukowianie

Laurko dla Młodego!

Pstryczku Twój sen sprawił, że dzień rozpoczęłam z uśmiechem

Za nami w końcu spokojna noc. Zasnęła o 19.30, obudziła się dopiero o 4, ale właściwie na sekundę i bez płaczu było, wstała o 6.45. Wiem, że dla wielu z Was to żaden wyczyn, ale dla nas ogromny sukces!

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Jeszcze co do butów. właśnie miałam kupować Małej jakieś takie emu na zimę, ale chyba kupię już takie porządne, do chodzenia, co myślicie?? Tylko nie wiem jakie
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:00   #4843
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
jesczze zawinac go tak, zeby mysleli ze cos jes w srodku ... kazdy radosc wielka, ze jakis prezencik a tu

Dzieki za cynka z butami, moze tez takie wezme mlodej, skoro sie nadaja
I to jest myśl

Nie ma za co

Chyba muszę się zapisać do dermatologa,to co mi się robi z dłońmi to jest masakra. Pęka mi skóra do mięsa. Krew non stop się leje. Wyłażą jakieś podskórne bąble maluteńkie z wodą. Tak mnie to ku.re.stwo boli i ogranicza że nie da się tego opisać.
SZAJKA-niestety maść z wit. A nie radzi sobie
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-12-14, 09:03   #4844
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Zamiast spać to przeglądam fotki naszych dzieciaczków jak były takie tyci tyci i mi się zatęskniło do brzusia... aska na którymś Twoim zdjęciu mignęły mi ONE Twoje gatki no i nie mogłam się nie uśmiechnąć

dobranoc
na którym?
Cytat:
Napisane przez meneq;44153798
Kochana, zapewniam Cie, ze mamy wszystko bardzo swieze ;-)
Fajny sen. Coraz czesciej sni Wam sie wizyta u mnie, byla juz [B
szaja[/B] i ktoras jeszcze, przepraszam, ale nie pamietam... ezzo? Ty jestes trzecia...
ja byłam i gadałam z Twoją teściową
Cytat:
Tez nie mam pojecia jakie kupic, mloda caly czas chodzi w skarpetach z abs z lidla, ktore ciagle nam sie gubia i chodzimy nie do pary ...

w temacie butow zimowych, ja jestem kurde troche zla na siebie, bo kupilam mlodej 3 pary butow w hm na zime, ktorych jej nawet wlozyc nie moge, bo sa miekkie i wsuwane (emu, takie biale futrzaki i 3 podobne ) ...kupilam jakies 2 miechy temu ... no i nistety wszystkie sa niedobre, 100 poszla sie @#$%^&* ...
teraz kupilismy buty juz dla chodzacego elefanten, z 2 tyg temu, rozm 20 ... mloda wyglada w nich jak przybysz z kosmosu i strasznie sie usztywnia i nie chca chodzic, stoi i kiwa sie najgorzej, ze ja mam jakas jazde ze beda za male na nia, bo w sumie zimy to jesczze 2 miesiace bedzie ... kosztowaly w przecenie 99 zl ze 129 ....

ja też jestem zła na siebie, bo Kuba dalej nie ma zimowych butów :/ kupiłam jedne na all okazały się za małe z łydce (nie zapnę ich), drugie w h&m mu spadają jak tylko nogą bardziej porusza, trzecie kupiłam z desperacji kapcie ocieplane ale kurdę są przecież za zimne.
Cytat:
Kurde ja nie wiem od czego to zalezy ... nie karmie juz 10 dni, a rozmiar cyckow sioe nie zmienil ...
ale to chyba dobrze

witam się z rana, nocka lepsza od poprzedniej i widzę, że jakość nocek (tzn im mniej cysia w nocy) wpływa na to, ile Kuba je w ciągu dnia. Dzisiaj pobudek na cysia było 3 (zwykle jest ich koło 6-7) i rano zjadł bez większego problemu 100 ml kaszki. Debrah może u Was jest to samo? Po prostu najada się w nocy...
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:20   #4845
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
nie dam rady przeczytac do konca
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:33   #4846
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

a te buciki to jakies sprawdzne, porzadna firma? bo sie nie znam....

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
No dobra, zaczęłam oglądać Książę i ja ale o 20.23 się złamałam i włączyłam Zmierzch a Grzesia wyrzuciłam do spania

i jak wrazenia?

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jestem wreszcie. Mam tyle nadrabiania że szok.
Ale na początek się pochwalę że Daria dziś zrobiła swoją pierwszą qpkę do nocnika

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:40   #4847
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
I to jest myśl

Nie ma za co

Chyba muszę się zapisać do dermatologa,to co mi się robi z dłońmi to jest masakra. Pęka mi skóra do mięsa. Krew non stop się leje. Wyłażą jakieś podskórne bąble maluteńkie z wodą. Tak mnie to ku.re.stwo boli i ogranicza że nie da się tego opisać.
SZAJKA-niestety maść z wit. A nie radzi sobie
O kurczę, chyba pora do lekarza!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
na którym?

ja byłam i gadałam z Twoją teściową

ja też jestem zła na siebie, bo Kuba dalej nie ma zimowych butów :/ kupiłam jedne na all okazały się za małe z łydce (nie zapnę ich), drugie w h&m mu spadają jak tylko nogą bardziej porusza, trzecie kupiłam z desperacji kapcie ocieplane ale kurdę są przecież za zimne.

ale to chyba dobrze

witam się z rana, nocka lepsza od poprzedniej i widzę, że jakość nocek (tzn im mniej cysia w nocy) wpływa na to, ile Kuba je w ciągu dnia. Dzisiaj pobudek na cysia było 3 (zwykle jest ich koło 6-7) i rano zjadł bez większego problemu 100 ml kaszki. Debrah może u Was jest to samo? Po prostu najada się w nocy...
Mam bardzo podobne spostrzeżenia. Jak Michał bardzo często w nocy się budzi, automatycznie w dzień mniej je, bo każda pobudka to cucuś.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:57   #4848
aska27adopcje
Zadomowienie

Co do butow, my mamy takie ... foto z dnia zakupow ....

A i pokaze wam jaka za☠☠☠iaszcza choinke moja mama w tym roku kupila ... na prawdziwym pniu, choinka jest sztuczna ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1501886_648428308541247_919252492_n.jpg (67,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1475987_648691415181603_1193558656_n.jpg (78,6 KB, 42 załadowań)
Stary 2013-12-14, 09:59   #4849
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dobry, ani was nie próbuję nadrabiać. Wczoraj z mamą w CH byłam, ona z balkonikiem, zakupiska :d kupiłam sobie kurtkę w carry zimową i jeansową koszulę od mamy na gwiazdkę

Dorka szlaja się po podłodze i odrywa mi listwy :/ jakiś sposób na to? a w ogóle mi smutno, bo mi wykupili arki kiddieland i co ja jej na roczek kupię?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:05   #4850
pstryczek84
Zakorzenienie

Szajka, Ty nie masz pomyslu na prezent? Ty?????????

prosba - zapodaj linka do bucikow dla chodzacego dziecka
chodzi mi o zimowki i kapciuszki po domu

czy obojetnie jakie ale z Bartka moga byc? a te z sieciowek typ dajśman moga byc?
mam jeszcze te ortopedowki sztywne, moga byc czy se darowac?
pliz, help!

Stary 2013-12-14, 10:08   #4851
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
O kurczę, chyba pora do lekarza!

Mam bardzo podobne spostrzeżenia. Jak Michał bardzo często w nocy się budzi, automatycznie w dzień mniej je, bo każda pobudka to cucuś.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44155270]Dobry, ani was nie próbuję nadrabiać. Wczoraj z mamą w CH byłam, ona z balkonikiem, zakupiska :d kupiłam sobie kurtkę w carry zimową i jeansową koszulę od mamy na gwiazdkę

Dorka szlaja się po podłodze i odrywa mi listwy :/ jakiś sposób na to? a w ogóle mi smutno, bo mi wykupili arki kiddieland i co ja jej na roczek kupię? [/QUOTE]
mój też odrywa,ale nie mam sposobu
jak się czujesz?
Cytat:
Szajka, Ty nie masz pomyslu na prezent? Ty?????????

prosba - zapodaj linka do bucikow dla chodzacego dziecka
chodzi mi o zimowki i kapciuszki po domu

czy obojetnie jakie ale z Bartka moga byc? a te z sieciowek typ dajśman moga byc?
mam jeszcze te ortopedowki sztywne, moga byc czy se darowac?
pliz, help!
to ja proszę o linka do butów zimowych dla dziecka niechodzącego, któremu ciężko cokolwiek na nogę wsadzić
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:13   #4852
aska27adopcje
Zadomowienie

Aga ja tez sie podlaczam pod prosbe Pstryka ... czy buty, kt pokazalam z firmy elefanten sa oki ?

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-12-14 o 10:20
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:30   #4853
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

a te buciki to jakies sprawdzne, porzadna firma? bo sie nie znam....

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

i jak wrazenia?

Pstryniu- firma jest porządna. Buty są specjalne dla dziecka które zaczyna chodzić. Moim zdaniem lepszych nie trzeba. Oskar jak je pierwszy raz mu ubrałam tak cały dzień chodził,spodobało mu się
To nie są zwykle buty. Nie chińszczyzna Także jak uważacie dziewczyny. Mi osobiście się podobają.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-14, 10:37   #4854
pstryczek84
Zakorzenienie

kurcze, mam zagwostke dot tych butow
to beda pierwsze prawdziwe butki dla dziecka i chce zby byly zdrowe... nie chce zeby przez jakies paciarajstwo dziecko mialo potem problemy ze stopami, paluszkami czy nawet chodzeniem....
a boje sie ze jak sie zapytam kogokolwiek w sklepie to beda wszystko wciskac jak leci byleby tylko cokolwiek sprzadac :/ wiadomo jak jest...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Pstryniu- firma jest porządna. Buty są specjalne dla dziecka które zaczyna chodzić. Moim zdaniem lepszych nie trzeba. Oskar jak je pierwszy raz mu ubrałam tak cały dzień chodził,spodobało mu się
To nie są zwykle buty. Nie chińszczyzna Także jak uważacie dziewczyny. Mi osobiście się podobają.
mala, zapodaj linka raz jeszcze
a gdzie je kupilas i za ile?

Stary 2013-12-14, 10:59   #4855
aska27adopcje
Zadomowienie

Ale tu dzisiaj puchy ... tak troche monolog prowadze sama ze soba

Moze nabije te 155 postow i zalozymy nowa czesc watku

wlasnie ogladam powtorki na wspolnej, kurde nie wiedzialam, ze oni tak ineters zielno-ciasteczkowy rozwineli

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-12-14 o 11:05
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:04   #4856
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja od rana sprzątam jeszcze muszę podłogi umyć ale na chwilę usiadłam żeby kawę wypić.
Przyjeżdża dziś do mnie znajoma na ploty
Może trochę nadrobię jak się uda.
Stary 2013-12-14, 11:07   #4857
mala_19kw
Zakorzenienie

http://www.befado.pl/nasze-obuwie/ob...emowlece8-7286
Takie o
Ja kupiłam u nas w mieście. Sklep z oryginalnymi butami. Kosztowały 40zł.

I doskonale wiem o co Ci chodzi z tym żeby but był "bezpieczny". Też mam fisia na tym punkcie ,uwierz mi
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-12-14, 11:15   #4858
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu dzisiaj puchy ... tak troche monolog prowadze sama ze soba

Moze nabije te 155 postow i zalozymy nowa czesc watku

wlasnie ogladam powtorki na wspolnej, kurde nie wiedzialam, ze oni tak ineters zielno-ciasteczkowy rozwineli
tez wlasnie ogladam i mialam to samo napisac

a jak zginela ta blondi?
rozwalila mnie ta rawniczka (zpomnialam jak ma na imie - w kazdym raze dancewicz) - za ciasto z orzechami dziekuje bo podobno uczulaja ale lizak w buzi obowiazkowo jaka prozdrowtna sie znalazla

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
http://www.befado.pl/nasze-obuwie/ob...emowlece8-7286
Takie o
Ja kupiłam u nas w mieście. Sklep z oryginalnymi butami. Kosztowały 40zł.

I doskonale wiem o co Ci chodzi z tym żeby but był "bezpieczny". Też mam fisia na tym punkcie ,uwierz mi
dzieks
tylko wlasnie takie butki to trzeba przymierzyc wiec online odpada
wrrrr myszka mi nie dziala

spr, maja te buciki w bartku u nas w płockowie wiec jak mlody sie wykuruje to ruszymy na zakupy

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-12-14 o 11:21
Stary 2013-12-14, 11:18   #4859
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Co do butow, my mamy takie ... foto z dnia zakupow ....

A i pokaze wam jaka za☠☠☠iaszcza choinke moja mama w tym roku kupila ... na prawdziwym pniu, choinka jest sztuczna ...
fajna ta choineczka
my tez mamy buty z Deichmana tylko nie co inne
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:19   #4860
aska27adopcje
Zadomowienie

Magda miala wypadek z tym gostkiem na motorze ... szkoda w sumie bo ja nawet polubilam ...

leeeee myslalam, ze ciastkowa produkcja bedzie miala dluzszy epizod, roman i rodzinka taka wyluzowana

Mala a jaki kupilas rozmiar ??? ja mam taka miarke z tej firmy elefanten i wychodzi ze mala ma takie 19/20 .. w polowie rozm 19 jest .... kupie jej te papciochy bo ona juz nie raczkuje tylko chodzi juz caly czas ....

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości