![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Kija siadaj przed telewizorem!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa dla mlodego! a powiedz mi w czym on chodzi, w skarpetkach? chcialabym kupic mlodemu jakies butki po domu zeby sie zaczal przyzwyczajac do chodzenia w butach a za cholere ie wiem jakie kupic? ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- maz wraca z pracy. z pizza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, ale Blanusia jest śliczna!!! I jaka ostrożna!!!!!!! Taka prawdziwa dama
![]() ![]() ![]() Szklaneczko, nie no, nie ściągam, w sumie niedługo będzie miesiąc jak odstawiłam młodego, także nie chcę na nowo rozhulać sobie laktacji.... Chodzę z lodem w staniku ![]() Młody śpi ![]() ![]()
#4774 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poradzila Ci pogotowac platki kilka minut na samej wodzie, a potem dodac mm. Albo lepsza wersja (skoro twierdzisz, ze Oskar pije za duzo mleka): owsianka na wodzie, a w mieseczce polaczyc z owocami ![]() Co do rozpiski - u nas dzis bylo tak: 9 - kasza z owocami (nie wiem ile, ciezko ocenic, bo z miseczki daje) 13 - zupka (210ml) 16 - deserek (100ml) 17 - IIdanie+zółtko (210ml) 19:30 - 210ml mm W miedzyczasie uu sto razy do pociumkania i zasniecia + wafelki/ chrupki kuku/ciastka BD Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ejjj, tez mowilam - jakis miesiac temu ![]() Nie wiem, chyba umra! ![]() Cytat:
Krolewicz zasnal na butli, pierwszy raz od czasow noworodkowych ![]() Pewnie ze zmeczenia, bo dzis drzemki to 2x15min (ostatnia o 15:30). |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
ogloszenie dzis wcaptece mediq kuoilam ten krem
http://m.ceneo.pl/produkt,12172574.htm za 11,99 termin do 2016 dzis testuje ale za te pienuadze chyba kupie z 2 opakowanua jeszcze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Fewciu, jak Blanka świetnie chodzi; w porównaniu do Kubusia i Leo, to ona taka dystyngowana ostrożna dama; nie to co te dwa świrusy
![]() Neti, jaki Antonio rozczochraniec świetny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no nieeeee, nie rób smaka, ja taka głodna, a nic ciekawego nie mam w domu
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Neti jaki cudny Antonio!
![]() Aga mam nadzieję, ze szybko odzyskasz siły ![]() Szklanko dużo zdrówka, masz się z tymi zatorami.. ![]() Dziękuję Wam za Blankowe gratulacje! Rozszalała mi się córcia ![]() Lady dziękuję, Ona faktycznie ostrożnie stawia kroczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
fewciu, jak Twoja Blanka sie blyskawicznie rozwija!!
![]() laurko, z Ciebie to jest super pani domu! Nie dosc, ze masz slicznie urzadzone mieszkanie, robisz super rzeczy samodzielnie, zdrowo sie odzywiasz i jeszcze ciastka piekne pieczesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wypraszam sobie, moj byl zoombie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
jakby jeszcze ktoras nie widziala to na polance wlasnie pasie sie zubrzyk i dziczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
no niech Ci będzie, ale spokojny i dystyngowany zoombie to raczej nie był
![]()
#4783 | |||||
Raczkowanie
|
2 dni ma tylko jeden rodzic
Cytat:
Neti masz pięknego synka ![]() Cytat:
Obyś szybko miała (drugi )poród za sobą. Po części wiem przez co przechodzisz bo wysikałam już 2 kamienie( jeden to taki jak 10gr tylko bardziej kanciaty, ale płaski) a trzeci mam jeszcze w sobie(chyba,że się rozpuścił). Cytat:
Udanej imprezy Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przypomnial mi sie moj ostatni sen ![]() snila mi nie meneq i Japonia. tzn ja bylam w japonii u meneq, japonia oczywiscie w moim ogrodzie za domem ale luzik ![]() no i meneq zaprowadzila mnie do jakiegos super hiper extra sklepu zeby pokazac mi jakie tam sa mega swieze rzeczy.... no wiec ja tak patrze patrze i nagle widze kuraka, wiecie, juz wybebeszonego, obranego z klakow, no i on tak sobie lezy oparty o cos i se kiwa glowa i klapie dziobem a meneq do mnie- no widzisz, mowilam ze my tu mamy wszystko swiezutkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Jestem wreszcie. Mam tyle nadrabiania że szok.
Ale na początek się pochwalę że Daria dziś zrobiła swoją pierwszą qpkę do nocnika ![]() ![]()
#4786 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() jestem sobie, podczytuję od rana ale nie mogę się jakoś wbić. Nie mam siły na nic. Dzisiaj urodziny tż, zrobiłam pizzę i 3-bita, nic dystyngowanego ale jak na nasze wiejskie brzuchy to dobre i to ![]() ćwiczymy z Kubą ale jest ciężko, naprawdę, nawet we dwoje to Kuba się wyrywa, pełza jak chce, włazi na mnie, podciąga się na kolankach (nie wiem, do czego to etap), gryzie, drapie, szczypie. Mamy tez kolejnego ząbka - lewa górna dwójka, także już pięć zębisków Kuba posiada. Nie kupiliśmy dywanu, stwierdziliśmy, że kupimy, jak tż dostanie bony na święta i kupony rabatowe. Niewiele pamiętam, także przepraszam ![]() Aga dobrze, że już w domu, jak się czujesz? Kto będzie Ci teraz pomagał? Lady współczuję przygody Pietraszka, biedny musiał się wystraszyć mika prusaki? ![]() nawijko może tak się zbiera, bo ma teraz inny orzech do zgryzienia ![]() ja Małemu nie robiłam owsianki, boję się, że mu to gdzieś w brzuszku utkwi i się nie strawi ![]() fewcia ![]() ![]() szklanko zdrówka Ci życzę i pozytywne myśli wysyłam ![]() tyle pamiętam,wiem, że mało, poprawię się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a właśnie mam na zbyciu o takie butki http://tablica.pl/oferta/ccc-nowe-ka...1-ID23KH7.html. tylko rozmiar 20. założone raz na sekunde bo okazały się za małe. i kozaczki rozmiar 21 jak na foto. Jakby ktoś był chętny to chętnie oddam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
pstryczek Ty to nawet sny masz śmieszne
![]() ![]() czytam książkę "moje dziecko...", więc Kubuś dzisiaj jadł stałe pokarmy po uu i co? uwaga ![]() 8:30 kaszka 4 łyżeczki 14 3 plastereczki mikroskopijne jabłka 16 zupka z żółtkiem 2 łyżeczki reszta uu oczywiście, także jak czytam o Waszych 200 ml obiadku i 250 kaszki to robię tak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |||
Zakorzenienie
|
Co do opryszczki, mi się często robi na ustach
![]() ![]() Debrah, ja na opryszczkę stosowałam i zovirax i hascovit i dziwne ale hascovit nie działał :/ a po zoviraxie po 2 -3 dniach nie było śladu po opryszczce. ![]() Wszystkiego najlepszego dla Dorotki, Zuzi i Filipka ![]() Black, podoba mi się sposób w jaki tż Ci się oświadczył ![]() ![]() Lady ![]() ![]() i współczuję wczorajszego przeżycia ![]() Szaja, Szajka-japonka śliiiiiicznaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak będę w Kato to dam znać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-13 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
TŻ niespodziewanie jest wcześniej, więc znikam
![]() będę w niedzielę baaaaaaj
#4792 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() mało się odzywałam bo Męża w domu miałam. zadzwoniłam po Niego żeby z roboty wrócil bo rano się strasznie czułam, w głowie mi się kołowała, jakieś mroczki przed oczami miałam, dziwnie się strasznie czułam. przyjechał koło 12 to już mi troche lepiej było, no ale dobrze, że był bo bałam, ze zemdleję albo coś i co by z Hania było ![]() teraz już wszystko dobrze, bylismy u sąsiadów na kolacji, oczywiście szanowny jeszcze został, ja wróciłam oporzadziłam Hanię i teraz walczy z zaśnięciem ![]() a i jestem przed @ i wyglądam jak psia dpa za krzaka ![]() aśka też bym chciała sobie tatuaż zrobić, jakiś malutki gdzieś związany z Hanią. masz kogoś do polecenia w u nas? mika ale miałaś przygodę. ja bym chyba na zawał zeszła:/ Deli ananasa tylko ze słoja dawałam Aga dobrze, że już w domu jesteś ![]() hje co się dzieje? przestań tak myśleć!! hope policje na sąsiadów ślij! mała u nas tak: 8- 180mm 11/12- 180 kaszki 14/15- obiadek 17- podwieczorek- manna, kisiel, budyń, wszystko z owocami, albo kromka chleba z masłem 19.30- mleko z kaszą 210 w międzyczasie jakiś chrupek, biszkopt czy possie jabłko, zależy. i teraz tak czytam wasze menu i wydaję mi się, że Hania je za mało ![]() fewciu brawa dla Blanki ![]() ![]() neti ale przytulasek ![]() elllmi uważaj na listę do ikei ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-12-13 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dlatego że moja jednak po uu czasem drzemkuje. U nas... (kopiuję z innego wątku) chcecie wiedzieć co zjadła dziś? Nad ranem uu Rano (10) kasza - 60 ml bo więcej nie chciała potem uu do drzemki (10:40) Wstała (przed 12) dostała kromeczkę pełnoziarnistego pieczywa z masłem - zjadła parę okruchów, resztę rozwaliła w rączkach. Potem dostała banana troszkę, wzięła 2 gryzy i wylądował wgnieciony w panele, dziecko zadowolone bawić się poszło. Lubi jak jej się podaje MAŁE ( na prawdę małe) kawalątki prosto do buzi więc tą metodą zjadła banana jeszcze plasterek, stała, i otwierała dziób. (14;30) drzemka + uu Potem pobawiła się i próbowałam podać zupkę (jakoś po 15) - guzik, zjadła jedną łyżeczkę i się rozpłakała w krzesełku, chciała wyjść. Dużo później ( po 17) (miała szansę zgłodnieć) druga próba zupki - szczękościsk. Późny obiad o 18:30 mój i tż - próbowałam dać to co my jemy - nie chciała. Otworzyłam słoiczek, jakiś dzieciowy budyń z gerbera (nigdy nie dawałam wcześniej tego) - zjadła maks pół małego słoiczka. Nic innego już nie chciała. 19:40 - uu do spania. Koniec jedzenia;/ Zjadła więc: kawałek banana (mniej niż pół małego), 60ml kaszki, gryza chleba, pół małego budyniu. + kp. W międzyczasie woda do picia. Godziny totalnie z pamięci, możliwe, że coś pochrzaniłam. Cytat:
Mam Zovirax - smaruję i zobaczymy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy u mnie i u meza sie nawet wypeknia papierki ktore z rodzicow to bierze na siebie. Cytat:
Na razie mąż. We wtorek przyjedzie moja mama, w sobotę siostra. a jak będie na nockach i po nockach męża to nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Proszę o CZĘSTSZE śledzenie K.!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |||||
Zakorzenienie
|
Mika,
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
10.00 kaszka 120-130 ml czasem zamiast kaszki chlebek z czymś ![]() 13.00 - 14.00 obiadek 17.00 deserek 20.00 mleczko 220ml w nocy czasem się budzi raz , czasem dwa razy to daję jej 180 ml mleczka. No i pomiędzy posiłkami jakieś biszkopciki, chrupki.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-13 o 21:06 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby Kubuś pospał spokojnie jak najdłużej! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Wszystkiego dobrego dla tż! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie chcesz na krowim mleku, to na wodzie też spokojnie możesz taką zrobić ![]() Cudna jest! Wygląda, jakby badała teren ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-12-13 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.