|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||||
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
oj bez przesady ![]() no proszę, ładne plany ![]() Cytat:
takie już życie pirata ![]() ![]() spoiler GOT też przeżyłam, włażę sobie na fejsa a tam umarnięty Joffrey.. ![]() pierwszy był spoko, do drugiego nie mam przekonania, czekam aż ktoś mi napisze czy warto oglądać ![]() panieński.. od razu mam przed oczami tort penisa, penisowe słomki, kapcie, omg. umarłabym, jakby mi ktoś to zrobił, ale wcześniej bym pozabijała i zamiast iść do ślubu bym siedziała na sali sądowej ![]() Cytat:
no zrobił im sezon ![]() weź, Ty zawsze piszesz o takich smakowitościach, że w głowie mam tylko myśl 'adoptuj mnie, gotuj mi' ![]() ![]() Cytat:
współczuję pakowania.. nienawidzę się pakować na wyjazdy, a jak sobie pomyślę, że musiałabym ogarnąć pakowanie na stancję.. ![]() ![]() ja mam nadzieję, że Jon żyje, że w kolejnym sezonie pokażą, jak się wywarguje w Ducha ![]() ja mam długą listę seriali, powoli wykreślam ![]() ![]()
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Zawsze przeglądam insta z takim zazdro :C Chociaż na swoje paznokcie też nie narzekam, bo płytka naturalnie długa, ale co z tego jak beztalencie jestem
![]() Apropos rozłąk ![]() ![]() ![]() ![]() Bywa ciężko i szczerze czasami mi go tu obok brakuje, ale urlopiki wynagradzają to czekanie ![]() ![]() Do jednego się chyba nigdy nie przyzwyczaję-do samego momentu rozstania, bo co jadę go odstawić na autobus, to zawsze się rozkleję i wracam taka zapłakana do łóżka ![]() ![]()
#4833 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jona Snow, Stannisa, no jak tak moszna ![]() Ja też na swoje nie narzekam, są długie i podkręcone więc wystarczy że tylko je pomaluje i moja mam już trzeszczy że mam za mocny makijaż ![]() ![]() No dokładnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie, plz nie ![]() PENIS JAKO GŁÓWNY MOTYW I PANIEŃSKI ZROBIONY ![]() Ok, wymiana barterowa, ja Tobie wypieki, Ty mi będziesz pazurki robić ![]() Ja też, a najbardziej mam nadzieję, że spalą go żeby nie stał się white walkerem a tu się okaże, że w ogniu się odrodzi (i wtedy wyszłoby na jaw jego pochodzenie jako Tagaryena) jako Azor Ahai i będzie robił rozpie.rdol ![]() ![]() Cytat:
A z tym rozstaniem to Cię rozumiem, to najgorsza część. Wypuszczę go z rąk i zaraz będzie daleko i nie zobaczę go tak długo. Miałam tak (choć nie do końca, bo czas był krótki) jak z zaskoczenia się dowiedziałam, że musi pojechać do Włoch. Miało go nie być tylko 3-4 dni ale to było o tyle straszne bo wiedziałam, że on jest taaaaaaaak daleko i że jakbym nagle poczuła potrzebę przytulenia to nie byłoby "telefon, pięć minut i jestem". Został tylko whats app ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-06-23 o 10:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
powiem Ci, że to kwestia wprawy ![]() ![]() Cytat:
ja niestety wtedy już oglądałam GOT, zadowolona wpadam do domu po zajęciach, bo odcinek, a tam na głównej niespodziaaanka ![]() ![]() taki panieński to byłby dla mnie koszmar.. za każdym razem jak oglądam zdjęcia z takich imprez to czuję się tak bardzo zażenowana ![]() oo, na taki deal możemy iść, podoba mi się ![]() oo to by było zaje.biste! ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A na weselu nie chce wyglądać jak malowanka, tylko jak ja ![]() A dla mnie normalna będzie właśnie naturalna twarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() Zażenowanie nawet oglądając zdjęcia.. nie będąc na samym wieczorze panieńskim.. to się nazywa wysoki poziom żenady ![]() ![]() Wiem właśnie. Wszędzie widzę "Martin zdradził, że kolejna główna postać zginie", "Martin powiedział że będzie tak czy srak" Martin tylko mówi, mógłby zamiast tego pierd.olenia zabrać się za pisanie w końcu ![]() Ale jakoś nie wierzę, że po prostu urwał by ten wątek i skończył w ten sposób, nie ma opcji ![]() Ciekawostka z wczoraj: nie było jeszcze wyników z egzaminu z admina (tego najnajnajgorszego u mnie) a już były zapełnione wszystkie miejsca na poprawkę ![]() W tym ja ![]()
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
chcesz przyćmić pannę młodą, zwariowałaś? ![]() taa, zdradził, gówno powiedział, a wszyscy wszędzie sikają, a on nawet nie powiedział czy chodzi o Dankę, Tyriona czy innych ![]() ![]() ![]() przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakoś tak ![]()
![]() |
#4839 |
Kuźnia inspiracji
|
Ja tam myślę, że Wichry Zimy szybko nie beda wydane, Martinowi się raczej nie śpieszy. A spekulacje, cóż.
.. Pewnie umrze ktos, kogo śmierci się zupełnie nie spodziewamy ![]() W ogóle jakoś bardzo skondensowane były te dwie ostatnie części w sezonie serialu, można by spokojnie na tej podstawie nakręcić jeszcze z jeden, zanim zrobili masowy mord ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- W ogóle jaram się jak pochodnia, bo siostra przywiezie mi prezent, czyli dwa nowe pędzle do zabawy w makijaż oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no, panna młoda zawsze na pierwszym planie musi być ![]() ![]() O właśnie, to takie trafne, że zrobiło się z niego celebrity ![]() ![]() No ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4841 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wyczuwam, że kolejny sezon to będzie częściowe spoilerowanie książek i ewentualnie wybijanie tych, którzy w książce mają się dobrze ![]() pięknie ![]() ![]() btw. na wątku filmikowym zobaczyłam, jaką miałaś śliczną fretkę ![]() pochorowałam się, normalnie od wczoraj myślę, że to już koniec mojego życia ![]()
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy wiem, że tak ![]() ![]() Nooom, mój kuperek śmierdzący kochany ![]() To czemu nie przygarniesz? ![]() W tak młodym wieku? ŻYJ ![]() Jery, zmieniłam trochę sposób żywienia (obcięłam węgle, jem tylko na posiłki około treningowe) i mam wrażenie, że cały dzień wpierdzielam mięso ![]() ![]()
![]() |
#4843 |
Lwiątko z Cintry
|
rodzice się nie zgadzają, to w sumie jest największa przeszkoda.. a do czasu jak z nimi mieszkam to muszę szanować ich zdanie, więc moje chęci posiadania zwierzaka się odkładają w czasie jeszcze przez długi czas ![]() ![]() jelitówka mnie dopadła.. dramat jakiś, dawno się tak źle nie czułam ![]() ![]() i skończyłam wczoraj House of Lies oglądać (następny sezon dopiero za rok) i.. nie mam zupełnie seriali do oglądania ![]()
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ojoj ![]() O pierwszy raz o tym słyszę. A shameless oglądałaś? Tam jest spoooooro nadrabiania ![]() Albo może w końcu przełamiesz się do Supernatural? ![]() ![]() My zaczęliśmy grać w Diablo 3 ![]()
![]() |
#4845 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
do pierścionka, ślubu i dziecka to mi daleko, najpierw bym chciała osiąść na swoim, a dopiero potem planować ![]() ![]() ugotowałam sobie zupy na marchewce, pietruszce i selerze, do tego dodałam ryż i trochę soli, bo już mnie tak zasysało z głodu, że prawie się w biurko wgryzłam.. ![]() ![]() serial produkcji Showtime, mam miłe skojarzenia z tą stacją po Californication ![]() ![]() Shameless jeszcze przede mną, a SPN obejrzałam jeden sezon rok temu i stwierdziłam, że wrócę do niego, jak już naprawdę wszystko mi się skończy albo się zestarzeję. nawet na filmwebie mam oznaczone 'Nie chcę zobaczyć tego serialu' ![]() ![]() z nowości serialowych to iZombie jest zaje.biste, ale muszę rok na kolejny sezon czekać, The Last Man on Earth znośne (chociaż chwilami strasznie się wkurzałam).. miło wspominam też The Fall (przynajmniej Dornan nie został wykastrowany ![]() ![]() ogólnie to się zrobiłam strasznie wybredna w kwestiach serialowych, bo mam wrażenie, że im więcej obejrzałam, tym większe mam wymagania ![]() ja planuję przejście Wieśka, ale stwierdziłam, że najpierw dla przypomnienia sobie przeczytam po raz trzeci sagę wiedźmińską, żeby potem sobie przedłużyć żywot Geralta aż do 3 części gry ![]() ![]()
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Hannibala oglądam nowy sezon z sympatii, ale niestety du.y nie urywa :c
Shameless po pierwszym sezonie nie umiałam znaleźć za bardzo drugiego, więc też olałam ![]()
#4847 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dlatego porzuciłam, nawet nie byłam w stanie obejrzeć pierwszego odcinka do końca ![]() ![]()
![]() |
#4849 |
Lwiątko z Cintry
|
wydarzyło się to, że nam wątek zdechł
![]()
#4850 |
Konto usunięte
|
no szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Konto usunięte
|
u nas w zasadzie nie za wiele... Kubi zaczął sie w piątek przekręcac na boczki sam, a od przedwczoraj na brzuszek.
![]() przygotowania do ślubu i chrzcin trwają. w zasadzie jeszcze kamerzyste i kwiaciarnie mam do załatwienia z grubszych spraw. a pozatym GORĄCO JAK W PIEKLE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Lwiątko z Cintry
|
w porządku, dzisiaj przyszło do mnie ochłodzenie, w końcu... myślałam, że zdechnę przez te upały ![]() ![]()
#4854 |
Zakorzenienie
|
Jestem lodziarą.
![]() W sensie lody robię. I sprzedaję. Weekendowo i czasami w tygodniu. Tak z nowości ![]() I ooo Meow newsiki z Twojej działki. Jako, że nastąpił przypływ gotówki i nastąpiła również faza i wkręta to jakiś tydzień czy dwa temu zamówiłam lampę LED UV a wczoraj sfinalizowałam zamówienie za 160zł z hakiem na lakiery hybrydowe ![]() ![]() ![]() ![]() A upały.. nic nie mówcie ![]() ![]()
#4855 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
to nie zabrzmiało dobrze ![]() ![]() ja po filmie Maxi o hybrydach nabrałam na nie ochoty... ale chyba się wstrzymam do października i kupię zestaw i będę sobie machać pedi i zganiać koleżanki na mani w celu zarobkowym ![]() ![]()
![]() |
#4856 |
Kuźnia inspiracji
|
Fajna rzecz z tymi lodami
![]() No i hybrydy w sumie też... ech, wszystko się o kasę rozbija, a tu do pracy mnie nie chco ![]() ![]() A ja akurat mam teraz żel na paznokciach, odrósł mi okrutnie, więc przydałoby się zmyć lakier (mam ten komfort, że na żelu jest lakier normalny i mogę sobie go zmieniać), spiłować je trochę i nadać im lepszego wyglądu poprzez malowanko, ale mam jeszcze przyklejone cyrkonie i nie wiem, jak to zdejmę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
czekaj, Ty masz świadkować na tym weselu tak? czy coś pokićkałam? ![]() co do cyrkonii to dłużej bym potrzymała zmywacz na nich, a potem spróbowała podważyć ![]()
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż szef też potrafi tekstem zarzucić... wczoraj wychodząc wziął mi z kasy 25zł na coś tam. Potem jak wrócił przychodzi do mnie i mówi "Małego mieszanego.. Ja jestem z rodziny, ja nie muszę płacić" i uśmiech, podaję mu tego loda a jemu się przypomniało o tych 25zł i mi daje więc wyglądało jakby mi płacił tyle za tego loda. Szefowa (żona) patrzy pytająco, o co chodzi że mi daje tyle kasy za loda a on "No co? To i tak mało, Wietnamki biorą co najmniej 5 dych" i się śmieje.. ![]() No właśnie u mnie na podjęcie decyzji złożyło się kilka czynników. Między innymi to, że przeczytałam posta w którym laska mówi o tym, że można mieszać top ze zwykłym lakierem i działa to i trzyma się jak hybryda. Więc nie marnują się stare lakiery. A dwa - też mnie przerażał proces ściągania, szczególnie u Karoliny Stylizacje. Ale zainteresowałam się akurat lakierami Cosmetics Zone, poczytałam i laski piszą, że pięknie się odmacza w acetonie, odchodzi płatami, żadnego skrobania ![]() ![]() Tyle, że ja nie mam problemu że paznokcie mi się nudzą. Ja często znajduję jakiś lakier, który mi się podoba i noszę go kilka razy pod rząd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- No i ostro zapaliłam się na przedłużanie hardem... Coś idealnego na złamanego pazurka ![]() ![]()
![]() |
#4859 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() No nic, będę próbować, najwyżej trzeba będzie ściągnąć cały żel, ale to chyba zbyt wielki szał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
i nic mu na to nie powiedziałaś? przecież to było chamskie ![]() wiesz mi już nie chodzi o to, jak Karo to robiła (swoją drogą ta jej hybryda była strasznie gruba, buły się jej na paznokciach porobiły, to nie wygląda dobrze...), tylko o sam fakt, że trzeba siedzieć zawiniętym w folię (robię tak tylko, jak noszę brokaty), a potem się tego pozbywać, no i ja wiem, że w tym czasie można obejrzeć serial, czy filmik na yt, ale jakbym miała tak robić za każdym razem to bym ocipiała ![]() no ja niestety mam ten problem i u mnie hybryda nie wchodzi w grę (na dłoniach, bo pedi zmieniam co 2 tygodnie), bo lubię zmieniać. czasami mam taki ciąg, że robię mani co 3-4 dni, więc takie robienie i ściąganie hybryd nie wyszłoby mi na dobre. ale gdybym jechała gdzieś na wakacje i chciałabym mieć z głowy paznokcie to zrobiłabym też mani ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
wyślę Ci na fb coś apropo Harda ![]() Cytat:
o prosz i jak Ci poszło? ![]() ![]() miałaś je przyklejone na lakier czy na klej? chociaż to w sumie nie ma różnicy, jak aceton trochę rozpuści lakier/klej to będziesz mogła podważyć i zdjąć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.