Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-22, 22:48   #4831
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
Oj tam najpiękniejsze paznokcie wizażu!
Studiuję bezpieczeństwo wewnętrznie na uniwerku, planuję skończyć mgr w szkole oficerskiej we Wro, ale wyjdzie w praniu Być może wyjadę za granicę na jakiś czas.

oj bez przesady
no proszę, ładne plany

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
ja tak mam jak mi M ściąga (seriale, wy zboczuszki), zawsze musi być najlepsza jakość i potem żadne napisy nie pasują

to jest i tak nic przy tym spoilerze GOT chociaz w sumie jak przyszło co do czego to i tak o tym zapomniałam i miałam zonka, za dużo się wcześniej działo i byłam oszołomiona

Pierwszy pierwszy, właśnie niedawno skończyliśmy. Trzeba się za coś zabrać po stracie GOT

Jeżu panieński....... ... . .. .....
Obym nigdy nie była zmuszona to urządzania czegoś takiego.
Ani uczestniczenia.

Chociaż chyba mnie to czeka w przyszłym roku

takie już życie pirata trzeba z tym żyć

spoiler GOT też przeżyłam, włażę sobie na fejsa a tam umarnięty Joffrey.. cieszyłam się, ale to nie było to samo..

pierwszy był spoko, do drugiego nie mam przekonania, czekam aż ktoś mi napisze czy warto oglądać

panieński.. od razu mam przed oczami tort penisa, penisowe słomki, kapcie, omg. umarłabym, jakby mi ktoś to zrobił, ale wcześniej bym pozabijała i zamiast iść do ślubu bym siedziała na sali sądowej

Cytat:
Świeżak moją miłością

Bosze jestem złym człowiekiem, obżarłam się wczorajszym imieninowym ciastem na noc Zaraz mój cały progress pójdzie się kochać, kto wyciągnął blachę z lodówki, cały dzień siedziała grzecznie w piwnicy i w ogóle mnie do niech nie ciągnęło, wieczorem schodzę na dół a tam bach, w kuchni na ladzie leży, uśmiecha się i czeka na pożarcie. I jeszcze zostało po kawałku dwóch najlepszych ciach, serniku z białą czeko i ciastem ferrero rocher. No jak tak można

no zrobił im sezon

weź, Ty zawsze piszesz o takich smakowitościach, że w głowie mam tylko myśl 'adoptuj mnie, gotuj mi' zrobiłam się głodna

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Zaraz ogarnę posty, próbuję sobie coś przypomnieć na jutro + sprzątam + pakuję się. Powraca koszmar sprzed roku, dżizas, jak ja to wszystko wezmę?!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Ja się obrażę chyba na GOT, jak mogli mi zabić Jona

A co do seriali, to muszę sobie coś wynaleźć na wieczory, bo skapcanieję bez tego ale chociaż mam ambitny plan na czytanie książek, całego mnóstwa.

współczuję pakowania.. nienawidzę się pakować na wyjazdy, a jak sobie pomyślę, że musiałabym ogarnąć pakowanie na stancję.. oj nie widzę tego

ja mam nadzieję, że Jon żyje, że w kolejnym sezonie pokażą, jak się wywarguje w Ducha

ja mam długą listę seriali, powoli wykreślam co do książek też mam ambitny plan, póki co i tak już trochę przeczytałam

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 23:21   #4832
Frutti
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Zawsze przeglądam insta z takim zazdro :C Chociaż na swoje paznokcie też nie narzekam, bo płytka naturalnie długa, ale co z tego jak beztalencie jestem

Apropos rozłąk Chyba mogę się wypowiedzieć z takim stażem Pamiętam jak kiedyś płakałam, bo mieliśmy się widywać tylko w weekendy. Taka to była dla mnie tragedia. Teraz jak na to patrzę to w sumie chciałabym do tego wrócić Od 2 lat Tż pracuje za granicą i przyjeżdża do Polski co 6 tyg, na 2 tyg. Powiem tak: nie jest najłatwiej, ale wszystko jest kwestią podejścia i pewnie też po części przyzwyczajenia. Tak jak pisałyście, są skajpy, fejsy, cały świat na wyciągnięcie ręki Nigdy nie zastąpi to drugiej osoby obok, ale da się przeżyć i żyć.
Bywa ciężko i szczerze czasami mi go tu obok brakuje, ale urlopiki wynagradzają to czekanie Teraz będzie tu cały miesiąc
Do jednego się chyba nigdy nie przyzwyczaję-do samego momentu rozstania, bo co jadę go odstawić na autobus, to zawsze się rozkleję i wracam taka zapłakana do łóżka Na pewno nie jest to na zbyt długą metę, dlatego coś będziemy kombinować jak ja skończę studia, a pracować tam się nie da w nieskończoność
Stary 2015-06-23, 10:31   #4833
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się obrażę chyba na GOT, jak mogli mi zabić Jona

Pocieszam się, że to będzie na moim zadupiu, więc liczę na mniejsze stawki niż w mieście a co do rzęs to jakoś tak nie mam przekonania, może dlatego, że sama mam w sumie nienajgorsze a znowu dostałam â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠c a z obgryzaniem paznokci, więc przydałoby się mieć je ładne, tak sobie głośno myśląc

Mam nadzieję, że tak będzie, w sumie wiedziałam, na co się piszę, wiążąc się z facetem stąd, że w wakacje będzie taki problem w każdym razie zawsze można wsiąść w autobus, nie?

Jona Snow, Stannisa, no jak tak moszna

Ja też na swoje nie narzekam, są długie i podkręcone więc wystarczy że tylko je pomaluje i moja mam już trzeszczy że mam za mocny makijaż Ale chodzi o to że z takimi przedłużonymi nie trzeba się bać o pokruszony, rozmazany tusz itp. No i są bardziej gęste, taka firanka, która nie jest możliwa z naturalnych

No dokładnie Może rodzice by się zgodzili, żeby został u Was na parę dni? Zawsze to dodatkowa para rąk do pracy, haha

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
spoiler GOT też przeżyłam, włażę sobie na fejsa a tam umarnięty Joffrey.. cieszyłam się, ale to nie było to samo..

panieński.. od razu mam przed oczami tort penisa, penisowe słomki, kapcie, omg. umarłabym, jakby mi ktoś to zrobił, ale wcześniej bym pozabijała i zamiast iść do ślubu bym siedziała na sali sądowej

weź, Ty zawsze piszesz o takich smakowitościach, że w głowie mam tylko myśl 'adoptuj mnie, gotuj mi' zrobiłam się głodna

ja mam nadzieję, że Jon żyje, że w kolejnym sezonie pokażą, jak się wywarguje w Ducha
To też widziałam, cała tablica zaspamiona ale wtedy jeszcze GOT nie oglądałam więc luz

Nie, plz nie I rozhihrane, pijane, sypiącymi sprośnymi żartami kobiety, błagam nie.
PENIS JAKO GŁÓWNY MOTYW I PANIEŃSKI ZROBIONY

Ok, wymiana barterowa, ja Tobie wypieki, Ty mi będziesz pazurki robić

Ja też, a najbardziej mam nadzieję, że spalą go żeby nie stał się white walkerem a tu się okaże, że w ogniu się odrodzi (i wtedy wyszłoby na jaw jego pochodzenie jako Tagaryena) jako Azor Ahai i będzie robił rozpie.rdol Albo że go ta czerwona szmata ożywi

Cytat:
Apropos rozłąk Chyba mogę się wypowiedzieć z takim stażem Pamiętam jak kiedyś płakałam, bo mieliśmy się widywać tylko w weekendy. Taka to była dla mnie tragedia. Teraz jak na to patrzę to w sumie chciałabym do tego wrócić Od 2 lat Tż pracuje za granicą i przyjeżdża do Polski co 6 tyg, na 2 tyg. Powiem tak: nie jest najłatwiej, ale wszystko jest kwestią podejścia i pewnie też po części przyzwyczajenia. Tak jak pisałyście, są skajpy, fejsy, cały świat na wyciągnięcie ręki Nigdy nie zastąpi to drugiej osoby obok, ale da się przeżyć i żyć.
Bywa ciężko i szczerze czasami mi go tu obok brakuje, ale urlopiki wynagradzają to czekanie Teraz będzie tu cały miesiąc
Do jednego się chyba nigdy nie przyzwyczaję-do samego momentu rozstania, bo co jadę go odstawić na autobus, to zawsze się rozkleję i wracam taka zapłakana do łóżka Na pewno nie jest to na zbyt długą metę, dlatego coś będziemy kombinować jak ja skończę studia, a pracować tam się nie da w nieskończoność
Myślę, że dużą rolę odgrywa przyzwyczajenie. Na chwilę obecną my widujemy się praktycznie codziennie, mieszkamy 5 minut od siebie. Chyba bym się załamała jakbym miała go nie widzieć przez ponad miesiąc.
A z tym rozstaniem to Cię rozumiem, to najgorsza część. Wypuszczę go z rąk i zaraz będzie daleko i nie zobaczę go tak długo. Miałam tak (choć nie do końca, bo czas był krótki) jak z zaskoczenia się dowiedziałam, że musi pojechać do Włoch. Miało go nie być tylko 3-4 dni ale to było o tyle straszne bo wiedziałam, że on jest taaaaaaaak daleko i że jakbym nagle poczuła potrzebę przytulenia to nie byłoby "telefon, pięć minut i jestem". Został tylko whats app

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2015-06-23 o 10:32
minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 11:00   #4834
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Zawsze przeglądam insta z takim zazdro :C Chociaż na swoje paznokcie też nie narzekam, bo płytka naturalnie długa, ale co z tego jak beztalencie jestem

powiem Ci, że to kwestia wprawy im więcej coś próbuję działać w tej kwestii tym lepiej wychodzi, teraz się noszę z zamiarem kupna farbek akrylowych i pędzelków, żeby jakieś malowanki uskuteczniać. można lakierem, ale farbka o tyle wygodniejsza, że jak się pierdykniesz to pod wodę i nie ma śladu

Cytat:
To też widziałam, cała tablica zaspamiona ale wtedy jeszcze GOT nie oglądałam więc luz

Nie, plz nie I rozhihrane, pijane, sypiącymi sprośnymi żartami kobiety, błagam nie.
PENIS JAKO GŁÓWNY MOTYW I PANIEŃSKI ZROBIONY

Ok, wymiana barterowa, ja Tobie wypieki, Ty mi będziesz pazurki robić

Ja też, a najbardziej mam nadzieję, że spalą go żeby nie stał się white walkerem a tu się okaże, że w ogniu się odrodzi (i wtedy wyszłoby na jaw jego pochodzenie jako Tagaryena) jako Azor Ahai i będzie robił rozpie.rdol Albo że go ta czerwona szmata ożywi

ja niestety wtedy już oglądałam GOT, zadowolona wpadam do domu po zajęciach, bo odcinek, a tam na głównej niespodziaaanka nawet jeszcze nie zdążyłam odcinka pobrać, a tam już

taki panieński to byłby dla mnie koszmar.. za każdym razem jak oglądam zdjęcia z takich imprez to czuję się tak bardzo zażenowana

oo, na taki deal możemy iść, podoba mi się

oo to by było zaje.biste! ciekawe co wydumają, bo książka i serial się skończyły w tym samym momencie

Stary 2015-06-23, 17:20   #4835
ulerka
Raczkowanie

Cytat:
Długie proste włosy i kreski, czyli tak jak ja wyglądałam na co dzień w liceum Teraz się zmieniło to, że kreski mi się znudziły i bawię się w cienie.
No ja akurat nie maluję się jakoś szczególnie. Dbam głównie o samą skórę, jej koloryt - podkład, puder, na co dzień.
A na weselu nie chce wyglądać jak malowanka, tylko jak ja Jasne, że na wieczór czy w dzień normalnie też maluję kreski, ale uważam że na weselu trzeba wyglądać normalnie hihihi
A dla mnie normalna będzie właśnie naturalna twarz.
ulerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 21:21   #4836
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulerka Pokaż wiadomość
No ja akurat nie maluję się jakoś szczególnie. Dbam głównie o samą skórę, jej koloryt - podkład, puder, na co dzień.
A na weselu nie chce wyglądać jak malowanka, tylko jak ja Jasne, że na wieczór czy w dzień normalnie też maluję kreski, ale uważam że na weselu trzeba wyglądać normalnie hihihi
A dla mnie normalna będzie właśnie naturalna twarz.
"Na weselu trzeba wyglądać normalnie"? Ja jak się pomaluję to też wyglądam normalnie

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:

ja niestety wtedy już oglądałam GOT, zadowolona wpadam do domu po zajęciach, bo odcinek, a tam na głównej niespodziaaanka nawet jeszcze nie zdążyłam odcinka pobrać, a tam już

taki panieński to byłby dla mnie koszmar.. za każdym razem jak oglądam zdjęcia z takich imprez to czuję się tak bardzo zażenowana

oo, na taki deal możemy iść, podoba mi się

oo to by było zaje.biste! ciekawe co wydumają, bo książka i serial się skończyły w tym samym momencie
Ale jakoś mnie nie dziwi fala tamtego spoilera

Zażenowanie nawet oglądając zdjęcia.. nie będąc na samym wieczorze panieńskim.. to się nazywa wysoki poziom żenady

Wiem właśnie. Wszędzie widzę "Martin zdradził, że kolejna główna postać zginie", "Martin powiedział że będzie tak czy srak" Martin tylko mówi, mógłby zamiast tego pierd.olenia zabrać się za pisanie w końcu
Ale jakoś nie wierzę, że po prostu urwał by ten wątek i skończył w ten sposób, nie ma opcji

Ciekawostka z wczoraj: nie było jeszcze wyników z egzaminu z admina (tego najnajnajgorszego u mnie) a już były zapełnione wszystkie miejsca na poprawkę Zapisało się 75 osób nie znając jeszcze swojej oceny.
W tym ja

Stary 2015-06-23, 21:25   #4837
ulerka
Raczkowanie

Cytat:
"Na weselu trzeba wyglądać normalnie"? Ja jak się pomaluję to też wyglądam normalnie [COLOR="Silver"]

No to bardzo dobrze, bez spiny już. Po prostu chodzi mi o to, że DO MNIE mocny makijaż nie pasuje, źle się w nim czuję, mało normalnie.
ulerka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-23, 21:26   #4838
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
"Na weselu trzeba wyglądać normalnie"? Ja jak się pomaluję to też wyglądam normalnie

Wiem właśnie. Wszędzie widzę "Martin zdradził, że kolejna główna postać zginie", "Martin powiedział że będzie tak czy srak" Martin tylko mówi, mógłby zamiast tego pierd.olenia zabrać się za pisanie w końcu
Ale jakoś nie wierzę, że po prostu urwał by ten wątek i skończył w ten sposób, nie ma opcji

Ciekawostka z wczoraj: nie było jeszcze wyników z egzaminu z admina (tego najnajnajgorszego u mnie) a już były zapełnione wszystkie miejsca na poprawkę Zapisało się 75 osób nie znając jeszcze swojej oceny.
W tym ja

chcesz przyćmić pannę młodą, zwariowałaś?

taa, zdradził, gówno powiedział, a wszyscy wszędzie sikają, a on nawet nie powiedział czy chodzi o Dankę, Tyriona czy innych czasami już nie ogarniam typa totalnie, zająłby się pisaniem, wydał te książki i uciął wszelkie spekulacje a tutaj takie celebrity się z niego zrobiło

przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakoś tak

Stary 2015-06-23, 21:51   #4839
Inspire
Kuźnia inspiracji

Ja tam myślę, że Wichry Zimy szybko nie beda wydane, Martinowi się raczej nie śpieszy. A spekulacje, cóż.
.. Pewnie umrze ktos, kogo śmierci się zupełnie nie spodziewamy

W ogóle jakoś bardzo skondensowane były te dwie ostatnie części w sezonie serialu, można by spokojnie na tej podstawie nakręcić jeszcze z jeden, zanim zrobili masowy mord

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

W ogóle jaram się jak pochodnia, bo siostra przywiezie mi prezent, czyli dwa nowe pędzle do zabawy w makijaż oczu

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 22:15   #4840
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulerka Pokaż wiadomość
No to bardzo dobrze, bez spiny już. Po prostu chodzi mi o to, że DO MNIE mocny makijaż nie pasuje, źle się w nim czuję, mało normalnie.
Przecież ja się nie spinam
Cytat:
chcesz przyćmić pannę młodą, zwariowałaś?

taa, zdradził, gówno powiedział, a wszyscy wszędzie sikają, a on nawet nie powiedział czy chodzi o Dankę, Tyriona czy innych czasami już nie ogarniam typa totalnie, zająłby się pisaniem, wydał te książki i uciął wszelkie spekulacje a tutaj takie celebrity się z niego zrobiło

przezorny zawsze ubezpieczony, czy jakoś tak
No co ja poradzę, że taka niezamierzona queen ze mnie
Nie no, panna młoda zawsze na pierwszym planie musi być A każda kobieta w białej kiecy powinna być z marszu wydalona z wesela

O właśnie, to takie trafne, że zrobiło się z niego celebrity Fejm się kręci, hype się kręci, z czym on ma się spieszyć

No Póki co sprawdził 50 prac i zdało 10% 5 osób na 50, jest szał

Stary 2015-06-24, 16:03   #4841
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
W ogóle jakoś bardzo skondensowane były te dwie ostatnie części w sezonie serialu, można by spokojnie na tej podstawie nakręcić jeszcze z jeden, zanim zrobili masowy mord

wyczuwam, że kolejny sezon to będzie częściowe spoilerowanie książek i ewentualnie wybijanie tych, którzy w książce mają się dobrze

Cytat:
No Póki co sprawdził 50 prac i zdało 10% 5 osób na 50, jest szał

pięknie już wiesz czy czeka Cię poprawka?
btw. na wątku filmikowym zobaczyłam, jaką miałaś śliczną fretkę i czytając tego offtopa znowu do mnie wróciła chęć przygarnięcia jakiejś zwierzęcej sierotki :<

pochorowałam się, normalnie od wczoraj myślę, że to już koniec mojego życia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-24, 17:51   #4842
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

pięknie już wiesz czy czeka Cię poprawka?
btw. na wątku filmikowym zobaczyłam, jaką miałaś śliczną fretkę i czytając tego offtopa znowu do mnie wróciła chęć przygarnięcia jakiejś zwierzęcej sierotki :<

pochorowałam się, normalnie od wczoraj myślę, że to już koniec mojego życia
Nie wiem
Znaczy wiem, że tak Ale nie mam jeszcze oceny

Nooom, mój kuperek śmierdzący kochany
To czemu nie przygarniesz?

W tak młodym wieku? ŻYJ Co Ci?

Jery, zmieniłam trochę sposób żywienia (obcięłam węgle, jem tylko na posiłki około treningowe) i mam wrażenie, że cały dzień wpierdzielam mięso I z jednej strony jest mi z tym dziwnie a z drugiej sama zawsze dochodziłam do wniosku, że mięso jest najlepsze, bo takie chudsze ma mało kalorii, ma dużo białka, 0 węgli... a i tak przez to skojarzenie że mięcho tylko na obiad to czuję się jakbym jadła nie wiadomo ile

Stary 2015-06-24, 18:04   #4843
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
To czemu nie przygarniesz?

W tak młodym wieku? ŻYJ Co Ci?

rodzice się nie zgadzają, to w sumie jest największa przeszkoda.. a do czasu jak z nimi mieszkam to muszę szanować ich zdanie, więc moje chęci posiadania zwierzaka się odkładają w czasie jeszcze przez długi czas bo gdyby nie to, to już dawno bym przygarnęła jakiegoś kota albo kłółika

jelitówka mnie dopadła.. dramat jakiś, dawno się tak źle nie czułam cały dzień dzisiaj na gorzkiej herbacie, wodzie i uzupełniam elektrolity. jak gdzieś coś czytam o żarciu to mi się płakać chce, bo od wczoraj nic nie jadłam (a mój ostatni posiłek to była sucha buła), chcę już wrócić do normalności

i skończyłam wczoraj House of Lies oglądać (następny sezon dopiero za rok) i.. nie mam zupełnie seriali do oglądania

Stary 2015-06-24, 19:06   #4844
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
rodzice się nie zgadzają, to w sumie jest największa przeszkoda.. a do czasu jak z nimi mieszkam to muszę szanować ich zdanie, więc moje chęci posiadania zwierzaka się odkładają w czasie jeszcze przez długi czas bo gdyby nie to, to już dawno bym przygarnęła jakiegoś kota albo kłółika

jelitówka mnie dopadła.. dramat jakiś, dawno się tak źle nie czułam cały dzień dzisiaj na gorzkiej herbacie, wodzie i uzupełniam elektrolity. jak gdzieś coś czytam o żarciu to mi się płakać chce, bo od wczoraj nic nie jadłam (a mój ostatni posiłek to była sucha buła), chcę już wrócić do normalności

i skończyłam wczoraj House of Lies oglądać (następny sezon dopiero za rok) i.. nie mam zupełnie seriali do oglądania
Dlatego ja już tak się nie mogę doczekać własnego mieszkania... serio, laski marzo o pierścionkach, ślubach, dzieciach.. a ja tylko o swoim mieszkanku Wtedy wszystko po swojemu. A M mówi żebym się nie zdziwiła jak jednego dnia zawiezie mnie żeby wybrać kocura, albo pojawi się już z maluchem w domu No ale, nie kiedy mieszkam z rodzicami

ojoj A jakiś kleik może? Ryż na mleku? Nic?

O pierwszy raz o tym słyszę.
A shameless oglądałaś? Tam jest spoooooro nadrabiania
Albo może w końcu przełamiesz się do Supernatural? Oglądania na dłuugi czas

My zaczęliśmy grać w Diablo 3

Stary 2015-06-24, 19:31   #4845
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Dlatego ja już tak się nie mogę doczekać własnego mieszkania... serio, laski marzo o pierścionkach, ślubach, dzieciach.. a ja tylko o swoim mieszkanku Wtedy wszystko po swojemu. A M mówi żebym się nie zdziwiła jak jednego dnia zawiezie mnie żeby wybrać kocura, albo pojawi się już z maluchem w domu No ale, nie kiedy mieszkam z rodzicami

ojoj A jakiś kleik może? Ryż na mleku? Nic?

O pierwszy raz o tym słyszę.
A shameless oglądałaś? Tam jest spoooooro nadrabiania
Albo może w końcu przełamiesz się do Supernatural? Oglądania na dłuugi czas

My zaczęliśmy grać w Diablo 3

do pierścionka, ślubu i dziecka to mi daleko, najpierw bym chciała osiąść na swoim, a dopiero potem planować na niektórych ludzi działa takie postawienie przed faktem, że 'o patrzcie, przyniosłam kotka do domu', jednak ja znam swoich rodziców i wiem, że to by nie podziałało.. poza tym to totalnie nieodpowiedzialne, a jak się nie zgodzą to się naraża zwierzaka na stres, bo znowu mu trzeba domu szukać

ugotowałam sobie zupy na marchewce, pietruszce i selerze, do tego dodałam ryż i trochę soli, bo już mnie tak zasysało z głodu, że prawie się w biurko wgryzłam.. mam też biszkopty, może sobie później przegryzę ze dwa, ale póki co to ostrożnie do żarcia podchodzę, bo nie chcę znowu się kulać z bólu

serial produkcji Showtime, mam miłe skojarzenia z tą stacją po Californication w zeszłym tygodniu zaczęłam i skończyło się tym, że 1 i 2 sezon obejrzałam w dwa dni, 3 sezon mi się ciągnął jak flaki, a 4 zakończyłam wczoraj, cały dzień oglądałam, jak już zaniemogłam i tylko leżałam w łóżku
Shameless jeszcze przede mną, a SPN obejrzałam jeden sezon rok temu i stwierdziłam, że wrócę do niego, jak już naprawdę wszystko mi się skończy albo się zestarzeję. nawet na filmwebie mam oznaczone 'Nie chcę zobaczyć tego serialu' to oznacza, że jest naprawdę źle.. P. oglądał i porzucił jakoś na 8 sezonie i tak wiele wytrwał patrząc na to, że w tym roku startują z 11 sezonem..
z nowości serialowych to iZombie jest zaje.biste, ale muszę rok na kolejny sezon czekać, The Last Man on Earth znośne (chociaż chwilami strasznie się wkurzałam).. miło wspominam też The Fall (przynajmniej Dornan nie został wykastrowany ). porzuciłam 2 Broke Girls i Hannibala.. bo tego już się nie dało oglądać
ogólnie to się zrobiłam strasznie wybredna w kwestiach serialowych, bo mam wrażenie, że im więcej obejrzałam, tym większe mam wymagania no i o serialach mogłabym godzinami gadać, aż można mieć mnie dość pod tym względem..

ja planuję przejście Wieśka, ale stwierdziłam, że najpierw dla przypomnienia sobie przeczytam po raz trzeci sagę wiedźmińską, żeby potem sobie przedłużyć żywot Geralta aż do 3 części gry będzie ryk, jak wszystkie części przejdę

Stary 2015-06-24, 21:01   #4846
Frutti
Zakorzenienie

Hannibala oglądam nowy sezon z sympatii, ale niestety du.y nie urywa :c
Shameless po pierwszym sezonie nie umiałam znaleźć za bardzo drugiego, więc też olałam :p
Stary 2015-06-24, 21:26   #4847
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Hannibala oglądam nowy sezon z sympatii, ale niestety du.y nie urywa :c

dlatego porzuciłam, nawet nie byłam w stanie obejrzeć pierwszego odcinka do końca a potem przeczytałam, że 4 sezonu nie będzie, jakoś mnie to nie martwi

Stary 2015-08-13, 11:53   #4848
Inspire
Kuźnia inspiracji

Coś nowego się wydarzyło od końca czerwca?

WYMIANA
Stary 2015-08-13, 11:58   #4849
meeow
Lwiątko z Cintry

wydarzyło się to, że nam wątek zdechł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-13, 12:13   #4850
201606011622
Konto usunięte

no szkoda
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 12:22   #4851
Inspire
Kuźnia inspiracji

To już było wiadome od dawna ale pytam o życie w ogólności.

WYMIANA
Stary 2015-08-13, 12:26   #4852
201606011622
Konto usunięte

u nas w zasadzie nie za wiele... Kubi zaczął sie w piątek przekręcac na boczki sam, a od przedwczoraj na brzuszek.
przygotowania do ślubu i chrzcin trwają. w zasadzie jeszcze kamerzyste i kwiaciarnie mam do załatwienia z grubszych spraw.

a pozatym GORĄCO JAK W PIEKLE
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 12:31   #4853
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
To już było wiadome od dawna ale pytam o życie w ogólności.

w porządku, dzisiaj przyszło do mnie ochłodzenie, w końcu... myślałam, że zdechnę przez te upały mogę w końcu normalnie pomalować paznokcie, bez obawiania się, że coś mi zbąbluje i będę musiała zmywać i malować od początku

Stary 2015-08-13, 15:23   #4854
minthema
Zakorzenienie

Jestem lodziarą.

W sensie lody robię. I sprzedaję. Weekendowo i czasami w tygodniu. Tak z nowości

I ooo Meow newsiki z Twojej działki. Jako, że nastąpił przypływ gotówki i nastąpiła również faza i wkręta to jakiś tydzień czy dwa temu zamówiłam lampę LED UV a wczoraj sfinalizowałam zamówienie za 160zł z hakiem na lakiery hybrydowe Będzie zabawa Bo moje szpony ostatnio mają zły humor, łamią się jak szalone a lakier odpryskuje po dniu czy dwóch. Żem się wkurzyła A wszystko się nałożyło w jednym czasie bo zaczęło się od tego, że spodobał mi się efekt syrenki więc szukałam jakby go tu zrobić na zwykłym lakierze...

A upały.. nic nie mówcie ja po stópkach całuję opatrzność losu, że przemówiłam rodzicom do rozsądku żeby kupili mi do pokoju wiatrak. W wakacje zawsze mam nagrzane nawet jak nie jest super upalnie bo mam pokój od południowo-wschodniej strony. A jakbym nie miała tego wentylatora w te upały... kaplica

Stary 2015-08-13, 15:27   #4855
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Jestem lodziarą.

W sensie lody robię. I sprzedaję. Weekendowo i czasami w tygodniu. Tak z nowości

I ooo Meow newsiki z Twojej działki. Jako, że nastąpił przypływ gotówki i nastąpiła również faza i wkręta to jakiś tydzień czy dwa temu zamówiłam lampę LED UV a wczoraj sfinalizowałam zamówienie za 160zł z hakiem na lakiery hybrydowe Będzie zabawa Bo moje szpony ostatnio mają zły humor, łamią się jak szalone a lakier odpryskuje po dniu czy dwóch. Żem się wkurzyła A wszystko się nałożyło w jednym czasie bo zaczęło się od tego, że spodobał mi się efekt syrenki więc szukałam jakby go tu zrobić na zwykłym lakierze...

to nie zabrzmiało dobrze i to, że robisz lody

ja po filmie Maxi o hybrydach nabrałam na nie ochoty... ale chyba się wstrzymam do października i kupię zestaw i będę sobie machać pedi i zganiać koleżanki na mani w celu zarobkowym bo normalnych lakierów raczej nie porzucę, za bardzo lubię malować paznokcie i szybko się nudzę w jednym mani, a jak sobie pomyślę o ściąganiu hybryd to mi słabo

Stary 2015-08-13, 16:32   #4856
Inspire
Kuźnia inspiracji

Fajna rzecz z tymi lodami

No i hybrydy w sumie też... ech, wszystko się o kasę rozbija, a tu do pracy mnie nie chco a planów tyle, że hoho, jeszcze kolejne wesele w październiku, ale przynajmniej tam nie muszę się odpicowywać aż tak
A ja akurat mam teraz żel na paznokciach, odrósł mi okrutnie, więc przydałoby się zmyć lakier (mam ten komfort, że na żelu jest lakier normalny i mogę sobie go zmieniać), spiłować je trochę i nadać im lepszego wyglądu poprzez malowanko, ale mam jeszcze przyklejone cyrkonie i nie wiem, jak to zdejmę poza tym skończył mi się zmywacz, same problemy

WYMIANA
Stary 2015-08-13, 16:43   #4857
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
No i hybrydy w sumie też... ech, wszystko się o kasę rozbija, a tu do pracy mnie nie chco a planów tyle, że hoho, jeszcze kolejne wesele w październiku, ale przynajmniej tam nie muszę się odpicowywać aż tak
A ja akurat mam teraz żel na paznokciach, odrósł mi okrutnie, więc przydałoby się zmyć lakier (mam ten komfort, że na żelu jest lakier normalny i mogę sobie go zmieniać), spiłować je trochę i nadać im lepszego wyglądu poprzez malowanko, ale mam jeszcze przyklejone cyrkonie i nie wiem, jak to zdejmę poza tym skończył mi się zmywacz, same problemy

czekaj, Ty masz świadkować na tym weselu tak? czy coś pokićkałam?
co do cyrkonii to dłużej bym potrzymała zmywacz na nich, a potem spróbowała podważyć

Stary 2015-08-13, 16:52   #4858
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
to nie zabrzmiało dobrze i to, że robisz lody

ja po filmie Maxi o hybrydach nabrałam na nie ochoty... ale chyba się wstrzymam do października i kupię zestaw i będę sobie machać pedi i zganiać koleżanki na mani w celu zarobkowym bo normalnych lakierów raczej nie porzucę, za bardzo lubię malować paznokcie i szybko się nudzę w jednym mani, a jak sobie pomyślę o ściąganiu hybryd to mi słabo
głodnemu chleb na myśli Włoskie takie, z maszyny

Chociaż szef też potrafi tekstem zarzucić... wczoraj wychodząc wziął mi z kasy 25zł na coś tam. Potem jak wrócił przychodzi do mnie i mówi "Małego mieszanego.. Ja jestem z rodziny, ja nie muszę płacić" i uśmiech, podaję mu tego loda a jemu się przypomniało o tych 25zł i mi daje więc wyglądało jakby mi płacił tyle za tego loda. Szefowa (żona) patrzy pytająco, o co chodzi że mi daje tyle kasy za loda a on "No co? To i tak mało, Wietnamki biorą co najmniej 5 dych" i się śmieje..

No właśnie u mnie na podjęcie decyzji złożyło się kilka czynników. Między innymi to, że przeczytałam posta w którym laska mówi o tym, że można mieszać top ze zwykłym lakierem i działa to i trzyma się jak hybryda. Więc nie marnują się stare lakiery. A dwa - też mnie przerażał proces ściągania, szczególnie u Karoliny Stylizacje. Ale zainteresowałam się akurat lakierami Cosmetics Zone, poczytałam i laski piszą, że pięknie się odmacza w acetonie, odchodzi płatami, żadnego skrobania Tylko że przez to jak ktoś ma tłustą płytkę to może mu się słabiej trzymać dlatego długo myślałam, czy brać top i baze z Semilaca czy z CZ ale jednak to ściąganie przemówiło na korzyść. Jak nie będzie się trzymać to kupić Semilac, trudno
Tyle, że ja nie mam problemu że paznokcie mi się nudzą. Ja często znajduję jakiś lakier, który mi się podoba i noszę go kilka razy pod rząd Przy czym też nie chce mi się wymyślać wymyślnych mani bo wiem, że przesiedzę nad tym godziny a zejdzie mi to po dwóch dniach, więc można się zastrzelić. A tak to będę mogła poszaleć na te raz na dwa tygodnie

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

No i ostro zapaliłam się na przedłużanie hardem... Coś idealnego na złamanego pazurka Siostra zamówiła

Stary 2015-08-13, 16:53   #4859
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
czekaj, Ty masz świadkować na tym weselu tak? czy coś pokićkałam?
co do cyrkonii to dłużej bym potrzymała zmywacz na nich, a potem spróbowała podważyć
Nie, już świadkowałam prawie 2 tygodnie temu to kolejne, ale już w roli zwykłego gościa.
No nic, będę próbować, najwyżej trzeba będzie ściągnąć cały żel, ale to chyba zbyt wielki szał

WYMIANA
Stary 2015-08-13, 17:03   #4860
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Chociaż szef też potrafi tekstem zarzucić... wczoraj wychodząc wziął mi z kasy 25zł na coś tam. Potem jak wrócił przychodzi do mnie i mówi "Małego mieszanego.. Ja jestem z rodziny, ja nie muszę płacić" i uśmiech, podaję mu tego loda a jemu się przypomniało o tych 25zł i mi daje więc wyglądało jakby mi płacił tyle za tego loda. Szefowa (żona) patrzy pytająco, o co chodzi że mi daje tyle kasy za loda a on "No co? To i tak mało, Wietnamki biorą co najmniej 5 dych" i się śmieje..

No właśnie u mnie na podjęcie decyzji złożyło się kilka czynników. Między innymi to, że przeczytałam posta w którym laska mówi o tym, że można mieszać top ze zwykłym lakierem i działa to i trzyma się jak hybryda. Więc nie marnują się stare lakiery. A dwa - też mnie przerażał proces ściągania, szczególnie u Karoliny Stylizacje. Ale zainteresowałam się akurat lakierami Cosmetics Zone, poczytałam i laski piszą, że pięknie się odmacza w acetonie, odchodzi płatami, żadnego skrobania Tylko że przez to jak ktoś ma tłustą płytkę to może mu się słabiej trzymać dlatego długo myślałam, czy brać top i baze z Semilaca czy z CZ ale jednak to ściąganie przemówiło na korzyść. Jak nie będzie się trzymać to kupić Semilac, trudno
Tyle, że ja nie mam problemu że paznokcie mi się nudzą. Ja często znajduję jakiś lakier, który mi się podoba i noszę go kilka razy pod rząd Przy czym też nie chce mi się wymyślać wymyślnych mani bo wiem, że przesiedzę nad tym godziny a zejdzie mi to po dwóch dniach, więc można się zastrzelić. A tak to będę mogła poszaleć na te raz na dwa tygodnie

i nic mu na to nie powiedziałaś? przecież to było chamskie typowy żart Janusza...

wiesz mi już nie chodzi o to, jak Karo to robiła (swoją drogą ta jej hybryda była strasznie gruba, buły się jej na paznokciach porobiły, to nie wygląda dobrze...), tylko o sam fakt, że trzeba siedzieć zawiniętym w folię (robię tak tylko, jak noszę brokaty), a potem się tego pozbywać, no i ja wiem, że w tym czasie można obejrzeć serial, czy filmik na yt, ale jakbym miała tak robić za każdym razem to bym ocipiała na tłustą płytkę działa cleaner i tak musisz go użyć przed nałożeniem bazy (+ zawsze można delikatnie spolerować płytkę), a potem po skończonym mani.
no ja niestety mam ten problem i u mnie hybryda nie wchodzi w grę (na dłoniach, bo pedi zmieniam co 2 tygodnie), bo lubię zmieniać. czasami mam taki ciąg, że robię mani co 3-4 dni, więc takie robienie i ściąganie hybryd nie wyszłoby mi na dobre. ale gdybym jechała gdzieś na wakacje i chciałabym mieć z głowy paznokcie to zrobiłabym też mani ale to byłaby wyjątkowa sytuacja, raz na ruski rok

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
No i ostro zapaliłam się na przedłużanie hardem... Coś idealnego na złamanego pazurka Siostra zamówiła

wyślę Ci na fb coś apropo Harda

Cytat:
Nie, już świadkowałam prawie 2 tygodnie temu to kolejne, ale już w roli zwykłego gościa.
No nic, będę próbować, najwyżej trzeba będzie ściągnąć cały żel, ale to chyba zbyt wielki szał

o prosz i jak Ci poszło? zabawa się udała?
miałaś je przyklejone na lakier czy na klej? chociaż to w sumie nie ma różnicy, jak aceton trochę rozpuści lakier/klej to będziesz mogła podważyć i zdjąć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości