![]() |
#4831 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() |
#4833 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zaglądam na chwilę bo zaraz lekcje choć nie mam do nich głowy... Ponieważ pytacie, napiszę - wyjaśniło się, gdzie się podziewa. Jest.............w areszcie!!!! Podobno jak 'nas' stracił to przestało zależeć mu na czymkolwiek.... Jasne, przez nas się tam znalazł. Napisał jeszcze, że co do dziecka to 'nie będzie się wtrącał' i uszanuje moją decyzję. No fantastycznie po prostu. Co ja teraz zrobię? Jak załatwię alimenty, wgl cokolwiek? Nie mam już na to siły na prawdę. To za dużo, nawet jak na mnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak ta Niunia znosi wszystkie moje stresy, tak się tym zamartwiam... Cytat:
I uwierz mi - to, że macie siebie nawzajem, to że masz w nim wsparcie to b.dużo, za żadne pieniądze tego nie kupisz, zresztą pieniądze to rzecz nabyta. I nie Wy jedynie jesteście w takiej sytuacji. Bardzo wiele osób nie ma wgl pracy abo pracuje ma g*wniane umowy śmieciowe, które wgl nic nie dają. Cytat:
![]() Frogutko brawa dla Hani, wczoraj nie zdążyłam napisać. Przez Ciebie ciągle się zastanawiam czy swoją Niunię nazwać Natalka czy Hania. Cytat:
![]() Baja za Twoją też! A my nie miałyśmy się pakować 13go? Zmykam na lekcje, jak ja je poprowadzę, nie mam pojęcia....
![]() |
#4834 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znam Twojej sytuacji, i przepraszam bardzo jeśli się wtrącam niepotrzebnie, ale chyba czasem lepiej, jak taki "tatuś" w ogóle nie istnieje, niż jakby miał się pojawić raz na ruski rok z jakims idiotycznym prezentem, pretensjami i uwagami co do wychowywania dziecka... Dobrze chyba jest też pozbawić go praw rodzicielskich, to ma znaczenie np przy wyrabianiu paszportu. Zresztą rodzic (choćby tylko z nazwy) ma prawo ubiegać się o alimenty od dziecka, gdy to ukończy 18 lat... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 13tego sie pakujemy.
![]() |
#4837 | |
Zadomowienie
|
Side, dokładnie. Z rodzicami też się wymieniamy słodyczami
![]() dzięki - oczywiście, że mam, tylko nie napisałam ![]() Cytat:
![]() Ja od razu zapowiedziałam, że pakuję się wcześniej ![]() Oglądacie otwarcie Sochi? Ja kończę obiad i przed TV ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta nie wiem jak u Ciebie- u mnie do bani pogoda. Nic tylko spac i jesc czekolade. Virginia- ![]()
![]() |
#4839 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak miałam pierwszy skok do 180 to byłam załamana, ale myślę sobie, że coś jeszcze w diecie pozmieniam, ale jak to nie pomogło to się raz zbeczałam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4840 | ||||||
Moderator
|
Cytat:
![]() To moze wypijemy w starym watku za starego gospodarza? ![]() Powiem Wam ze po nocach mi sie to sni, ze juz gospocha nie bede - a fajnie potrzebna sie z tym czulam ![]() Bede tesknic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2014-02-07 o 15:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Wtajemniczenie
|
U mnie tez dziś słabe ruchy...;/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4842 |
Zadomowienie
|
lezymy w lozeczku z TZ i ogladamy
![]() ![]()
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spisałaś się na medal. Teraz chyba czas zająć się sobą, bo Kacperek może wyjść w każdej chwili w tym wątku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- mmhym widzę, że Ty wpisujesz wagi maluchów, więc wpisz mi proszę wagę 35 tydzień 5 dzień - waga 2764 g bo w tym już się nie opłaca wpisywac ![]()
![]() |
#4844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kochana urodzisz, szybciutko sie ogarniesz i wrocisz do gospodarzenia tutaj bo nikt nie zrobi tego tak dobrze jak Ty ![]()
![]() |
#4845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
+ psychicznie się przygotujesz, Tż weźmie wolne i pojedzie z Tobą, poród nie zaskoczy Was w najmniej odpowiedniej chwili (np gdy będziesz sama w domu) + nie zmęczysz się, nie będziesz musiała krzyczeć z bólu, przeć, ominą Cię bardzo bolesne skurcze + piękna wejdziesz na salę porodową i piękna i nieumęczona z niej wyjdziesz/wyjedziesz ![]() + Niczego Ci przy "kobiecości" nie natną, nic Ci nie rozerwie się + Nie będziesz luźniejsza tam po porodzie + No i seks będziesz miała taki sam jak przed porodem ![]() + Dłużej będziesz w szpitalu (plus w tym, że odpoczniesz od domu, w szpitalu będą koło Ciebie inni latać) A o minusach w ogóle nie myśl :P |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie martw się będziesz naszym gospodarzem na odchowalni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki TeQuiba ![]() Ja mam dziś też kiepski dzień- wciągam słodkie jak odkurzacz ![]() ![]() ![]() ale przynajmniej potem mała się rusza
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
Laski, no po prostu medal powinnam dostac... Od dwóch dni (właściwie od 1 w nocy w środę) nie mamy netu bezprzewodowego. Zanim mój tz coś zrobi, to masa wody upłynie. Zmusilam go, żeby wczoraj zadzwonił do operatora, usłyszał, że są prace konserwacyjne. Ale przecież one tak długo nie trwają, Ghrrr...
Dziś rano już zdesperowana byłam, bo jak wiecie jestem kibicka, a dziś otwarcie igrzysk!!!! Właśnie przed chwilą zresetowalam cały system (a mamy net przez telefonie komórkowa), ponadawalam nowe hasła (hehe, w haśle jest 1410 wygrana bitwy pod Grunwaldem ![]() ![]() Jakbym kiedyś chciała się przebranzowic, to przypomnijcie mi, że mogę być inżynierem elektrotechniki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Ja uważam, że jeśli Teqiba chce odpoczac, a dobrze się czuje jako gospocha, to powinnyśmy znaleźć następcę tylko na czas przez nią wskazany, a jak będzie się czuła na siła h, to by wróciła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4849 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na mam nadzieje ze sie szybko.ogarne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mowisz? ![]() Mam nadzieje, ze super bede ogarniac malucha i nie ucierpi na tym wizaz ![]() Pamietam jak zaczynalam tu pisac i za cholere nie moglam zapamietac kto jest kto - a teraz nie wyobrazam sobie dnia bez Was ![]() Ale mi sie na sentymenty zebralo - wybaczcie, w ciazy jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
Teqiba jeszcze dla Ciebie, mi pomogło:
http://www.strefakobiety.pl/dziecko/...-zyczenie.aspx Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4851 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Po prostu zdaje sie na los - biore wszystko na klate ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje za mile slowa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Moderator
|
Cytat:
Najbardziej podobaja mi sie wymienione mity - bo to chyba glowne moje obawy... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Jestem na bieżaco ale nie mam weny do pisania..
![]() Gratuluję donoszonych ciąż, wizyt, wyników, usg, tygodni, spakowania toreb ![]() ![]() Ja zakupy do torby zrobiłąm ale jeszce nie spakowana. Czekam do 13 ![]() Co do walentynek ja mam wizytę u gina. ![]() ![]() Virginia co do alimentów musisz zasądzić (sprawa może odbyć się zaocznie) poźniej sprawa do komornika i jak egzekucja będzie bezskuteczna przez 2 miesiące to masz wypłacany fundusz alimentacyjny –oczywiście jeśli spełniasz inne warunki m.in. kryterium dochodowe 725zl/osobę. ![]() Teqiba pięknie się spisywałaś :brawo: dzięki ![]() ![]() ![]() Ja po wizycie. Zwolnienie już do porodu. Szyjka trochę się skróciła i rozpulchnila, ale z tego co gin mówił mała się nie spieszy jeszcze na ta stronę. Kolejna wizyta za tydz –będzie wynik GBS. |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I też mi się wydaje, że lepszy taki ojciec niż jakiś, co by Was nie chciał, a wtrącał się we wszystko ![]() Cytat:
![]() Jeszcze wrócisz na to miejsce ![]() Moja Ginka to chociaż mi szczerze powiedziała, że nie moze mi obiecać, że mnie ominie męczenie się ze skurczami plus krojenie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4856 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki!
![]() Ja jak zwykle wpadam sporadycznie. Troszkę nadrobiłam. Cytat:
Doczytałam, że w pn masz cc, ale Ci super ![]() Generalnie to coś mnie ścisnęło w środku jak to przeczytałam, bo to już się zaczyna, zaraz się posypią nam dzieciaczki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Virginia, współczuje tych stresów, ale tak jak dziewczyny piszą alimenty dostaniesz od Państwa, a on z tego tytułu posiedzi tam dłużej... A dlaczego brat się przestał odzywać? Hmm.. dziwne. Nadzwyczajna, też macie ciągle pod górkę, ale tak jak Virginia pisze, macie siebie a to bardzo ważne. Oby się w końcu z tą pracą poukładało. Ja mam jeszcze 2 miesiące, niby blisko, ale to pewnie będzie najgorszy okres, bo już ledwo chodzę. Z małym na spacer przestałam wychodzić, bo nie daje rady go znosić, wnosić. I tak kisimy się w domu. Jakby jeszcze popołudniami było dłużej widno to z TŻtem byśmy wychodzili.. A tak tylko weekendy zostają. Wszystkiego dobrego dla Was ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
TeQiba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystko dla Ciebie za 4 pięknie prowadzone wątki A gdy dojedziesz do siebie po porodzie (i mimo wszystko szczerze nie życzę Ci cesarki) zostań znów nasza gospodynią!!! ![]() Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-02-07 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4859 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze zjedz cos slodkiego, albo zimnej wody sie napij, tak jak dziewczyny radzily wczesniej. Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, ze macie juz torby spakowane ![]() ![]()
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro czujesz to chyba nic złego się nie dzieje... Myślę, że dzieciaczki mogą mieć gorsze dni, ale rozumiem Twój niepokój. Rozważałaś jakąś konsultacje z ginem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.